#inairambutorganic

Photos and Videos about #inairambutorganic

MERAH ANG - ANG AIH RAMBUT SISTUR NI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Sat2, boleh SIHATKAN RAMBUT ka PRODUK ni ????? Bukan saja sihatkan rambut, TAPIIIII ๐ŸŒนBOLEH TAMBAH ANAK2 RAMBUT ๐ŸŒนSAH SOLAT DAN ๐Ÿ’ฏ HALAL ๐ŸŒนTOKSAH NAK KATA LAA BAU DIAAA, WANGI GILAAA DOK MENUNG APA LAGI, LEKAIIIH TEKAN LINK KAT BIO SIZ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’‹ #hennalineazz #hennaline #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen ๐Ÿ˜ฑ tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " ๐Ÿ™‡ " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." ๐Ÿ˜ญ " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " ๐Ÿ˜‚ Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen ๐Ÿ˜ฑ tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " ๐Ÿ™‡ " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." ๐Ÿ˜ญ " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " ๐Ÿ˜‚ Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen ๐Ÿ˜ฑ tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " ๐Ÿ™‡ " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." ๐Ÿ˜ญ " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " ๐Ÿ˜‚ Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

RAMBUT SAYA ROSAK,KUSAM, HUJUNG RAMBUT BERCABANG DAN RAMBUT SELALU GUGUR๐Ÿ˜ญ . . Jangan risau sayangยฒ semua, sis luv ada penyelesaiannya! Halal Henna Rambut la jawapannya! Apa yang special pasal Henna ni? Dia diperbuat dari bahanยฒ yang halal! Lagi satu, tiada pengawet dan ianya FRESH HOMEMADE! . . Mari sis luv terangkan tentang kelebihan dan kebaikannya pula. ๐Ÿ’‡menjadi pewarna rambut SEMULA JADI yang HALAL dan mesra wudhu. ๐Ÿ’‡mengawal masalah kelemumur & gatal kulit kepala ๐Ÿ’‡perapi rambut semulajadi ๐Ÿ’‡merawat masalah rambut bercabang ๐Ÿ’‡merawat masalah rambut gugur ๐Ÿ’‡menggalakkan pertumbuhan anak rambut ๐Ÿ’‡memberi shine yang natural kepada rambut. . . Cepat dapatkan sekarang sebelum kehabisan stock, sebab stock memang sangat limited! Cepat whatsapp sis sekarang!. . #organicinairambut #inai #inaicelup #rambutcantik #inairambutorganik #inaicone #inaijari #inairambuttutorial #hennaline #bleachrambut #hennarambut #henna #codutm #rambutkorea #warnarambut #hannarambutjb #rambutperang #hennarambutoriginal #inairambutorganik #inairambutorganic #inairambutinaz #hennarambutjohor #inairambutjb #codbbu #rawatanrambut #rambutlembut #hennarambutjb #inairambutjohor

NAK WARNA MERAH LETOPSS MCM NIE?? OF KOS LAA KENA PAKAI BLEACH + RAYAROSEY... ( COMBO A/B/C) Our bleach sgt2 laa mild so that ia x merosakkan rambut... #rayarosey pulak berfungsi utk merawat masalah rambut dan memberi warna yg merah terang disbbkan ROSE ESSENTIAL OIL yg kita mix skali dlm henna... Our #rayarosey adlh halal dan sah solat hokeyy..xperlu was2 sbb kita pakai premium henna powder dan mix dgn bahan yg organik shja... Wasap 0134894192 for order #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutreadymade #inairambutviral #inairambutmalaysia #inairambutrayarosey #rayaroseyhenna #hennaline #hennaline_hq

Hi! Iโ€™m your trusted Hennaline girl! ๐Ÿ’• - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! ๐Ÿ˜ฑ Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi ๐Ÿ’• Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - โœ”๏ธ Reduce hair loss โœ”๏ธ Enhance the color of your hair โœ”๏ธ Wudhuโ€™ friendly โœ”๏ธ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya ๐Ÿš— . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

Assalamuโ€™alaikum wbt & hye korang! - Kedai inai Dina buka SETIAP HARI tau. Semua jenis inai ada: ๐ŸŒธ Inai Rambut ๐ŸŒธ Inai Uban ๐ŸŒธ Inai Serbuk ๐ŸŒธ Inai Celup ๐ŸŒธ Inai Kon ๐ŸŒธ Inai Kuku (Hennail) Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat bio pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #hennakotadamansara #inairambut #inaiorganic #inaicelup #inaikon #inaihalal #bleachrambut #inairambuthalal #inaiuban #inairambutreadymade #inairambutorganic #masalahrambut #masalahrambutgugur

Hai, im your trusted #hennalinegirl from @hennaline_hq. Lets enjoy shopping with me ๐Ÿฅฐ #inai #inairambut #inairambutorganic #inairambuthalal #inairambutgugur #inaicelup #inaipengantin #inailukis

Packaging comel, kualiti tiptop! Yang penting inai kita ORGANIC 100% tiada bahan kimia tau! ๐Ÿ˜ _ Yelah sekarang ni inai macam2 bahan kimia sampai viral tangan jadi lebam2 mcm terbakar๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ tapi kita guaranteed 100% selamat! ๐Ÿ˜ _ Merah menyerlah cantik sangat-sangat kalau pakai kawin. Kalau pakai saje-saje pun memang wow sangatttt! ๐Ÿ˜ _ Boleh guna selotep supaya lebih kemas. Lebih kemas lebih tantekkk. ๐Ÿ’• tahan lama dan tak bercapok2 _ Warna inai akan naik lebih pekat selepas 24 jam cuci. Nak cantik kena sabar. Bila dah sabar puas hati pulak. Nak puas hati kena la try inai celup kita dulu ๐Ÿ˜‰ _ 1 bekas = 50g = 50 jari = 5 orang pakai ๐Ÿ‘ญ Beli satu bekas RM18 jer! jimat ke jimat? ๐Ÿ˜ฑ _ klik link di bio untuk order ๐Ÿ’• #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal #inaidaun #inaidaunorganic #inaidauncelup

Hi! Iโ€™m your trusted Hennaline girl! ๐Ÿ’• - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! ๐Ÿ˜ฑ Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi ๐Ÿ’• Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - โœ”๏ธ Reduce hair loss โœ”๏ธ Enhance the color of your hair โœ”๏ธ Wudhuโ€™ friendly โœ”๏ธ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya ๐Ÿš— . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

Hi! Iโ€™m your trusted Hennaline girl! ๐Ÿ’• - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! ๐Ÿ˜ฑ Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi ๐Ÿ’• Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - โœ”๏ธ Reduce hair loss โœ”๏ธ Enhance the color of your hair โœ”๏ธ Wudhuโ€™ friendly โœ”๏ธ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya ๐Ÿš— . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

COMBO RAYAROSEY & ORIGINAL.... Nak warna rambut lagi menyerlah of cos kena BLEACH dulu ye syg2.... 1 pack bleach cukup utk boycut / highlight... BUT dont worries pd yg nk bleach secara menyeluruh sbb syg2 boleh add on bleach ye... Wasap 0134894192 for order.. #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutreadymade #inairambutviral #inairambutmalaysia #inairambutrayarosey #rayaroseyhenna #hennaline #hennaline_hq

Assalamuโ€™alaikum wbt & hye korang! - Kedai inai Dina buka SETIAP HARI tau. Semua jenis inai ada: ๐ŸŒธ Inai Rambut ๐ŸŒธ Inai Uban ๐ŸŒธ Inai Serbuk ๐ŸŒธ Inai Celup ๐ŸŒธ Inai Kon ๐ŸŒธ Inai Kuku (Hennail) Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat bio pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #hennakotadamansara #inairambut #inaiorganic #inaicelup #inaikon #inaihalal #bleachrambut #inairambuthalal #inaiuban #inairambutreadymade #inairambutorganic #masalahrambut #masalahrambutgugur

B Y P I N K B E A U T Y . . We're selling HOME-MADE HENNAS. ๐ŸŒทHenna Hair Paste 400ML ๐ŸŒทDip-in Henna New Recipe 30Gram ๐ŸŒทHenna Powder w/ Ayurvedic Herbs . . In shaa Allah our price is reasonable. In shaa Allah harga kita berpatutan and murahยฒ je ๐Ÿ˜„ . The results yang korang tengok kat gambar tu, selepas 5 hari pakai inai celup kita and still, ada lagi stain! Tak pudar macam tu je lagiยฒ kat kuku ๐Ÿ˜ . 15-20 minutes je dia dah merekah, and you can see the real results on our Instagram profile! Do check ours ๐Ÿ˜ . . #inairm5 #meolixpert #inaiceluporiginal #inaiceluprm5 #instagramlayout #instagramlab #inaicelup #inaicelupmalaysia #inai #inaicelup #inairambut #inairambutreadystock #inairambutmalaysia #inairambutserbuk #inaiserbuk #inaihomemade #inaireadystok #inaicelupbypinkbeauty #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #inairambutmerah #inairambutorganik #inairambutorganic #inairambutorganicmalaysia #inaicelupmalaysia #inaicelupmurah #inairambutsungaibuloh #serbukinai . . Swipe.

Ini adalah bahan-bahan dalam #inairambutorganic ๐Ÿ˜˜ . โœ”๏ธPure henna powder - serbuk daun inai asli untuk warna rambut yang cantik, mewangikan rambut . โœ”๏ธPure amla oil - merawat dan melembabkan rambut . โœ”๏ธPure coconut oil - menyihatkan, mengilatkan dan melebatkan rambut . โœ”๏ธEssential oil - menebalkan dan melebatkan rambut . โœ”๏ธMixed herb - merawat kulit kepala daripada gatal, kelemumur dan rambut gugur #inairambutorganic BEBAS PENGAWET, BEBAS PEWARNA dan BEBAS CHEMICAL ๐Ÿ˜˜ Disebabkan bahan-bahannya adalah ๐Ÿ’ฏ daripada sumber semulajadi, #inairambutorganic ini dijamin halal, wudhuk friendly dan sah dibawa solat/mandi wajib.๐Ÿ˜˜ . #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Pekatnya INAI RAMBUT HALAL ni... mestilah pekat awakk ๐Ÿ‘„ . Inai ni pyorrr petik dari daun tauu.. Dah siap bancuh tumbuk semua tinggal nak bubuh kat kepala je . Syok takk? ๐Ÿ˜ Bila bubuh tu sejuk je kulit kepala.. gatal2 hilang habiss, rambut bau wangi takde masam2 dah! . Mampu milik ke? RM28 je boss โ€ผ๏ธ . Serius lahh ?? Barang elok macamni siap bancuh RM28 je ๐Ÿ˜ Murah berbaloii . . #teamtashabrown #inaimummysyasya #inairambut #inairambuthalal #inairambuthomemade #inairambutorganic #inairambutmerah #inairambutmurah #inairambutviral #inaihomemade #inaihomemademurah #inaihomemademerah #organicinairambut #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambutmerah #inairambutviral #inairambutsemulajadi #codampang #codtescoampang #codinaiampang #inairambutkl #bleach #bleachorganic #organicbleach #bleachhair #hairbleach

Feeling2 pengantin baru japp ๐Ÿคฃ eceh!! . Siapa suka warna inai natural macamni ?? tak pekat sangat tak cair sangat.. Macam kaler inai dulu2 petik pokok inai tumbuk2 pakai ๐Ÿ˜ . Yang paling best bila letak kat rambut dia akan bagi feeling lagi Wow kat kita !! . Feeling apa tu agak2 ?? Haaa macam mana korang letak kat jari sejuk dia macamtu lah rasa kat kepala ๐Ÿ˜ segarr fresh habis... . Mampu milik ke? RM28 je boss โ€ผ๏ธ . Serius lahh ?? Barang elok macamni siap bancuh RM28 je ๐Ÿ˜ Murah berbaloii . . #teamtashabrown #inaimummysyasya #inairambut #inairambuthalal #inairambuthomemade #inairambutorganic #inairambutmerah #inairambutmurah #inairambutviral #inaihomemade #inaihomemademurah #inaihomemademerah #organicinairambut #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambutmerah #inairambutviral #inairambutsemulajadi #codampang #codtescoampang #codinaiampang #inairambutkl #bleach #bleachorganic #organicbleach #bleachhair #hairbleach

Ini adalah bahan-bahan dalam #inairambutorganic ๐Ÿ˜˜ . โœ”๏ธPure henna powder - serbuk daun inai asli untuk warna rambut yang cantik, mewangikan rambut . โœ”๏ธPure amla oil - merawat dan melembabkan rambut . โœ”๏ธPure coconut oil - menyihatkan, mengilatkan dan melebatkan rambut . โœ”๏ธEssential oil - menebalkan dan melebatkan rambut . โœ”๏ธMixed herb - merawat kulit kepala daripada gatal, kelemumur dan rambut gugur #inairambutorganic BEBAS PENGAWET, BEBAS PEWARNA dan BEBAS CHEMICAL ๐Ÿ˜˜ Disebabkan bahan-bahannya adalah ๐Ÿ’ฏ daripada sumber semulajadi, #inairambutorganic ini dijamin halal, wudhuk friendly dan sah dibawa solat/mandi wajib.๐Ÿ˜˜ . #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Pekatnya INAI RAMBUT HALAL ni... mestilah pekat awakk ๐Ÿ‘„ . Inai ni pyorrr petik dari daun tauu.. Dah siap bancuh tumbuk semua tinggal nak bubuh kat kepala je . Syok takk? ๐Ÿ˜ Bila bubuh tu sejuk je kulit kepala.. gatal2 hilang habiss, rambut bau wangi takde masam2 dah! . Mampu milik ke? RM28 je boss โ€ผ๏ธ . Serius lahh ?? Barang elok macamni siap bancuh RM28 je ๐Ÿ˜ Murah berbaloii . . #teamtashabrown #inaimummysyasya #inairambut #inairambuthalal #inairambuthomemade #inairambutorganic #inairambutmerah #inairambutmurah #inairambutviral #inaihomemade #inaihomemademurah #inaihomemademerah #organicinairambut #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambutmerah #inairambutviral #inairambutsemulajadi #codampang #codtescoampang #codinaiampang #inairambutkl #bleach #bleachorganic #organicbleach #bleachhair #hairbleach

Nak kuku cantik? Pakai inai yg jual2 kat luar warna nya tak cantik? ๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง Meh try hennail ni. Senang je tau. Calit calit dah cantik ! Tunggu kering je pastu kopek je. Takya basuh basuh. Warna pulak lekat lama. ๐Ÿ˜˜ Meh try huhu. #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Hi! Iโ€™m your trusted Hennaline girl! ๐Ÿ’• - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! ๐Ÿ˜ฑ Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi ๐Ÿ’• Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - โœ”๏ธ Reduce hair loss โœ”๏ธ Enhance the color of your hair โœ”๏ธ Wudhuโ€™ friendly โœ”๏ธ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya ๐Ÿš— . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

COMBO B RAYAROSEY!! Bleach separuh mcm nie pun cantik sgt dah!! Yg penting,rambut nmpk sihat dan cantik!! Lebihan inai kena simpan dalam peti bahagian freezer ok,so inai akan tahan selama setahun.. Jimat kan?? Wasap 0134894192 skrg #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutreadymade #inairambutviral #inairambutmalaysia #inairambutrayarosey #hennaline #hennaline_hq #rayarosey

Ini adalah bahan-bahan dalam #inairambutorganic ๐Ÿ˜˜ . โœ”๏ธPure henna powder - serbuk daun inai asli untuk warna rambut yang cantik, mewangikan rambut . โœ”๏ธPure amla oil - merawat dan melembabkan rambut . โœ”๏ธPure coconut oil - menyihatkan, mengilatkan dan melebatkan rambut . โœ”๏ธEssential oil - menebalkan dan melebatkan rambut . โœ”๏ธMixed herb - merawat kulit kepala daripada gatal, kelemumur dan rambut gugur #inairambutorganic BEBAS PENGAWET, BEBAS PEWARNA dan BEBAS CHEMICAL ๐Ÿ˜˜ Disebabkan bahan-bahannya adalah ๐Ÿ’ฏ daripada sumber semulajadi, #inairambutorganic ini dijamin halal, wudhuk friendly dan sah dibawa solat/mandi wajib.๐Ÿ˜˜ . #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

SYANTIKNYAAA!!! NAK HASIL RAMBUT MACAM NIE?? OF KOS LAA KENA AMBIL COMBO RAYAROSEY!!! RAYAROSEY KITA LIMITED EDITION TAW..MAYBE LEPAS NIE DAH XDAK.. So,yg mana nak grab..better grab skrg sebelum nangis x berlagu tepi bucu katil...๐Ÿ™Š Wasap 0134894192 #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutreadymade #inairambutviral #inairambutmalaysia #inairambutrayarosey #rayaroseyhenna #rayarosey #hennaline #hennaline_hq

Sorry kawan-kawan! ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป - Tapi jangan risau, kedai inai Dina still buka seperti biasa ๐Ÿค— - Semua jenis inai ada: ๐ŸŒธ Inai Rambut ๐ŸŒธ Inai Uban ๐ŸŒธ Inai Serbuk ๐ŸŒธ Inai Celup ๐ŸŒธ Inai Kon ๐ŸŒธ Inai Kuku (Hennail) Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Sorry kawan-kawan! ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป - Tapi jangan risau, kedai inai Dina still buka seperti biasa ๐Ÿค— - Semua jenis inai ada: ๐ŸŒธ Inai Rambut ๐ŸŒธ Inai Uban ๐ŸŒธ Inai Serbuk ๐ŸŒธ Inai Celup ๐ŸŒธ Inai Kon ๐ŸŒธ Inai Kuku (Hennail) Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH tinggal tak sampai 1 jam sahaja lagi, sejak semalam! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - @hennaline.kotadamansara @hennaline.kotadamansara @hennaline.kotadamansara - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH tinggal tak sampai 1 jam sahaja lagi, sejak semalam! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - @hennaline.kotadamansara @hennaline.kotadamansara @hennaline.kotadamansara - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH tinggal tak sampai 1 jam sahaja lagi, sejak semalam! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH tinggal tak sampai 1 jam sahaja lagi, sejak semalam! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH tinggal tak sampai 1 jam sahaja lagi, sejak semalam! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Uiii, CIK KAK CIK ADIK YANG NAK BERKAHWIN TAHUN NI? . Mahukan inai yang ASLI tapi malas nak tumbuk sendiri?? ๐Ÿ‘€ . Haaa meh sis cadangkan korang tak payah susah susah pening kepala. Beli je inai paste dari Hennaline ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฏ . Sesuai utk jari terdapat dua : 1๏ธโƒฃ Inai CELUP RM18. Atau 2๏ธโƒฃ Inai paste ORIGINAL RM30 & ROSEY RM30/botol. โ€” Haaa ini selain dari inaikan jari @ kuku. Rambut pun boleh. Jimat gtu ๐Ÿฅฐ . Alang alang boleh cantikkan rambut sekali utk bakal suami ๐Ÿ˜œ heheh amacammm? . . YEAY PROMO HARI MALAYSIA 16 SEPT - 17 SEPT 1P.M ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Hurry up and place your order!!! Murah kaw kaw ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . CLICK LINK IN BIO NOW or DM ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ฅ . . COD AVAILABLE ๐Ÿš—: Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya . . #hennalinedushee #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

Assalamualaikum hai uolls I'm your trusted #hennalinegirl so korang yg nk order boleh wasap sis di 0174913181 for fast respond atau klik saja link di bio k.. Sis akan bagi servis yg terbaik dan akan guide korang cara nk pakai henna dengan betul dari A to Z supaya korang dapat hasil yg bagus macam yg korang nak..๐Ÿ˜˜๐Ÿค— #hennalinegirl #teamdatininaz #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Assalamualaikum hai uolls I'm your trusted #hennalinegirl so korang yg nk order boleh wasap sis di 0174913181 for fast respond atau klik saja link di bio k.. Sis akan bagi servis yg terbaik dan akan guide korang cara nk pakai henna dengan betul dari A to Z supaya korang dapat hasil yg bagus macam yg korang nak..๐Ÿ˜˜๐Ÿค— #hennalinegirl #teamdatininaz #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Assalamualaikum hai uolls I'm your trusted #hennalinegirl so korang yg nk order boleh wasap sis di 0174913181 for fast respond atau klik saja link di bio k.. Sis akan bagi servis yg terbaik dan akan guide korang cara nk pakai henna dengan betul dari A to Z supaya korang dapat hasil yg bagus macam yg korang nak..๐Ÿ˜˜๐Ÿค— #hennalinegirl #teamdatininaz #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena Hari Malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi promo sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang taw..๐Ÿค—wasap for fast respond๐ŸŒน #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena Hari Malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi promo sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang taw..๐Ÿค—wasap for fast respond๐ŸŒน #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena Hari Malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi promo sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang taw..๐Ÿค—wasap for fast respond๐ŸŒน #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hai korang.. Now hq tgh buat promo sempena hari malaysia taw... Harga murah kaw2 punya tapi sampai 1p.m je ye.. Korang yg nk order boleh dm atau wasap sis tros di 0174913181 atau korang boleh klik saja link di bio sis k.. Sis akan guide korang dari A to Z cara nak pkai inai ni & dapatkan hasil yg bagus... Inshaa Allah sis akan bagi servis yg terbaik & tiptop utk korang taw๐Ÿค— #teamdatininaz #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

Hello. Promosi henna sehari jer. So cepat2 wsp yaya skrng. Tkut promo hbs pula nnt. Buat pertama kalinya hennaline turunkan harga tau. Apa lagi wsp skrng gaiss. NAK RAMBUT CANTIK, SIHAT?? GUNALAH ORGANIC HENNA ๐Ÿ’ฏ. Tekan WhatsApp di Bio untuk selit orderโค๏ธ . . Wsp 01125313953 #hennalineorganic #yaya_hennaline #inaihalal #inaisahsolat #like4likes #inairambutorganic #inairambutviral #inaicantik #rambutcantik #inaidaunorganic #barangviral #barangbaik #warnaasli

PROMOTION UNTUK HARI MALAYSIA MASIH LAGI BERLANSUNG ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ HARGA MURAH KAW KAW KAW !!! MEH DM / WASEP SEKARANGGG, TINGGAL LAGI BERAPA JAM SAHAJAAA ADIK, KAKAK, ABANG, AUNTY & UNCLE ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜– JANGAN SAMPAI GULING2 MCM TENGGILING SEBAB TAK SEMPAT NAK GRAB HARGA DURIAN RUNTUH GINI YAHH ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜œ #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

YEAY PROMO HARI MALAYSIA 16 SEPT - 17 SEPT 1P.M ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Hurry up and place your order!!! Murah kaw kaw ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . CLICK LINK IN BIO NOW or DM ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ฅ . . COD AVAILABLE ๐Ÿš—: Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya . . #hennalinedushee #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

YEAY PROMO HARI MALAYSIA 16 SEPT - 17 SEPT 1P.M ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Price list utk ORIGINAL ๐Ÿƒ . Hurry up and place your order!!! Murah kaw kaw ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . CLICK LINK IN BIO NOW or DM ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ฅ . . #hennalinedushee #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

YEAY PROMO HARI MALAYSIA 16 SEPT - 17 SEPT 1P.M ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Price list for ROSEY ๐ŸŒน . . Hurry up and place your order!!! Murah kaw kaw ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . CLICK LINK IN BIO NOW or DM ๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ฅ . . #hennalinedushee #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

Hi korang ๐Ÿ‘‹ Salam Hari Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Apa istimewa harini ye ๐Ÿค” Kalini promo lain daripada yang lain kita cut off price tau yeyy PROMO HARI MALAYSIA berlangsung tau sampai 1pm esok sahajaโ€ผ๏ธ . ๐ŸŒฟ๐ŸŒน INAI RAMBUT LAKU KERAS RAYAROSEY & ORIGINAL semua set dan combo SAMA harga๐ŸŒฟ๐ŸŒน Wow biar betul ni ๐Ÿ˜ฒ Kiranya korang akan lebih jimat jika promo ni korang grab RAYAROSEY sebab harga sama mcm inai ORI fuhh promo mengancam guys jadi cepat sebelum promo tamat ๐Ÿ˜ . Korang boleh order je dengan pika WhatsApp di nombor tertera 01137704432 / DM & nak senang klik link terus di bio โค๏ธ . #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat BIO pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk#inaikon #hennail

Hai semua!!! โ€ข Kalini kita ada buat promo sempena Hari Malaysia! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โ€ข Harga raya rosey sama dgn harga ori gais... Tunggu apa lagi. Grab sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€ข DM/Whatsapp Iffah sekarang. 010-8954025 Link di bio โ™ฅ๏ธ โ€ข #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #henna #hennahair #hennahalal #upmserdang #rayaedition #limitededition

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat bio pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaidiy #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk #inaikon #hennail #malaysiaday #harimalaysia #promoharimalaysia

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat bio pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaidiy #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk #inaikon #hennail #malaysiaday #harimalaysia #promoharimalaysia

Hye korang! Happy Malaysia Day! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - Mesti korang ternanti-nanti, apa PROMO HARI MALAYSIA kan? ๐Ÿคช Jadi bagi merealisasikan impian kita semua, kita bagi HARGA RUNTUH untuk 24 jam sahaja! ๐Ÿ˜ฑ - Paling menarik: โœ… HARGA RAYA ROSEY SAMA DENGAN ORIGINAL! - 1 botol RM30 - SAVE RM 8 2 botol RM60 - SAVE RM 15 3 botol RM90 - SAVE RM 20 Combo A RM66 - SAVE RM 9 Combo B RM95 - SAVE RM 15 Combo C RM160 - SAVE RM 20 - Banyak tau jimat! Cepat order sekarang! ๐Ÿ˜Ž - Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay ๐Ÿ˜˜ Klik link dekat bio pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted HennaLineGirl โค๏ธ - #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaidiy #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #organichenna #inaiuban #inaiserbuk #inaikon #hennail #malaysiaday #harimalaysia #promoharimalaysia

WAH ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ - Promosi Kaw-kaw ni daripada #hennaline .. Harga Henna Original and Rosey sama ?? BIAR BETUL??!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ - Sementara promo ni baik uolls semua cepat dapatkan sebab promosi ni sehingga esok jek (17/9/9) ๐Ÿ˜ญ - Yang nak buat stock pon bole order.. sebab mana nak dapat harga rosey and original sama ๐Ÿ˜ baik order sekaranggggg - Akak-akak and sis semua bole click link dekat bio untuk order ๐Ÿ˜˜ #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

WAH ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ - Promosi Kaw-kaw ni daripada #hennaline .. Harga Henna Original and Rosey sama ?? BIAR BETUL??!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ - Sementara promo ni baik uolls semua cepat dapatkan sebab promosi ni sehingga esok jek (17/9/9) ๐Ÿ˜ญ - Yang nak buat stock pon bole order.. sebab mana nak dapat harga rosey and original sama ๐Ÿ˜ baik order sekaranggggg - Akak-akak and sis semua bole click link dekat bio untuk order ๐Ÿ˜˜ #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #inaifreegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal

To all henna-lovers, sorry to everyone who have waiting an update in @inaiorganic_halal, i've been super inactive lately because of some purpose.๐Ÿฅบ - because of that i'm making a discount for everyone for today purchase!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ OFF FROM RM5 until RM21! OMG!!! - valid for today only okay.๐Ÿ˜œ - #inairambutorganic #organicinairambut #organicinaidaun #inaidaunorganic #inairambut #inairambutmurah #inaimalaysia #inaiuban #inairambutuban #inaiperang #inaicelup #inaijari #inaiorganic #inaiubanorganic #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutkl #inairambutjb #bleach #hairbleach #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #rayarosey #organichennauban #inairambutorganicmalaysia #inairambuthalal #hennapowder