#inairambuthalal

569 posts tagged with #inairambuthalal

Photos and Videos about #inairambuthalal

Uihh cantiknya warna rambut dia 😍. Nampak merah2 gittuw. . . Mudah je nak pakai inai rambut ni. Cuma bukak dan terus pakai. Kalau nak hasil yang lagi best. Perap semalaman kat kepala tu. . . Tapi kalau rasa malas nak perap lelama. Perap 4 ke 5 jam pun boleh. Rawat rambut dari sekarang. Jangan tunggu dah putih semua ataupun dah botak baru nak cari ubat. . Dah terlambat sangat tu 😭 . #inairambuthalal #inairambutsahsolat #inairambutorganik #rawatrambut #rawatmasalahrambut #rawatanrambutbotak #rawatanrambutrosak #rawatanrambut #rawatanrambutgugur #pakarrawatrambut #rawataninairambut #kelemumurhalus #kelemumurbanyak #keguguranrambut #keguguranrambutteruk #kulitkepalakering #masalahkulitkepala #kulitkepalaberminyak #rawatankulitkepala #gatalkulitkepala #rambutberbau #uban #rambutuban #ubanrambut #ubandankelemumur

INAI RAMBUT HALAL . * *KANDUNGAN BAHAN ORGANIK* . 💯lavender oil 💯minyak zaiton 💯air bunga 💯serbuk inai . *MENGATASI MASALAH* ✅keguguran ✅bau rambut ✅rambut beruban ✅menyejukkan kulit kepala ✅menguatkan akar rambut ✅mencantikan rambut . *CARA PENGGUNAAN* . 1⃣lembabkan rambut 2⃣lumur di kepala seratakan pada bahagian rambut 3⃣biarkan selama beberapa jam paling kurang 5 jam (disarankan masa anda tidur) 4⃣boleh dibilas dengan air biasa 5⃣sapu rambut anda dengan serum rambut . *Dilarang shampoo rambut selama 3 hari untuk hasil yang memuaskan* . $15 SAHAJA 💖 (250g) . SELF COLLECTION : BEDOK RESERVOIR . PM/WA utk membuat pesanan anda sekarang📱: 9822 1564 . SMARTPAC MAILING PERCUMA UTK SETIAP PEMBELIAN 2 TUB KEATAS 💕 . #inairambuthalal #inairambutmerah #inairambuthomemade #inairambutorganik #inairambutviral

PALING DISAYANGII!! 🥰🥰 - Dua kali release LIMITED EDITION pun, ORIGINAL TETAP DISAYANGI! - Ramai juga tau yang still repeat order, tak heran pun dekat si RayaRosey ni 😂😂😂 - Sebab apa? ☑️Suka bau inai asli ☑️Suka warna yang lebih natural - Siapa yang minat, boleh order dengan Fatin nohh!! 🤗😘 - #hennamy #hennabangi #inaibangi #inaiorganik #inairambut #inaiuban #inaicelup #bleach #inaiserbuk #inaioriginal #inaisunway #inaisubangjaya #inaiklang #inairambuthalal #inairambutmurah #inaicantik #rambutgugur #rambutmerah #rambutkelemumur #rambutsihat #bleachorganik #inairambutkl #inaiceluporganik #rawatanrambut #inaipengantin

OUR NEW PRODUCT, HENNA POWDER 😍 _ henna powder ni sangat multipurpose! sebab apa ? sebab boleh buat sebagai inai rambut , inai celup dan juga inai ukir dngan cara bancuhan yg berbeza . _ aik kena bancuh ? ofc la kena bancuh nama pun powder 😝 . yg nak jimat tu boleh la grab henna powder ni _ tetapi sedikit merenyahkan . so buat lah keputusan dgn bijak gitttewwww!! 🤪🤪 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

CELUP @ SERBUK?🤔 INAI DAMIA NI ADA 2 JENIS ➡️CELUP (50gram) Ni kalau korang beli..sampai ja umah boleh terus pakai..kalau naik kereta..xsabor sgt nak pakai..pakai je ler dlm kereta..bukan susah sgt pun pakai ye..tggl celup je jari korang dlm inai tu💅 ➡️SERBUK (100gram) Sape yg nk jimat baik beli yg serbuk ja..sebab lagi banyak..hehe😁 Nak bancuh tu pulak tak yah risau..kat paket inai tu dah ada cara-cara utk bancuh✔ #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambuthalal #inairambutsahsolat#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

INAI RAMBUT HALAL.. . . ❤ menutupi uban ❤ menyihatkan rambut ❤ menguatkan rambut ❤ mesra wuduk ❤ produk halal ❤ warna burgundy . . Small size 100g Large size 200g . . Syampoo rambut sehingga bersih, kerana inai tidak melekat warnanya jika rambut berminyak.. Bilas rambut dengan air suam setelah memakai inai. . Syampoo agak kerap untuk hilangkan sisa inai di kulit kepala.. . Warna inai berubah dari masa ke semasa... . . Be young as you can ❤😘. . . #inairambut #inairambuthalal #inairambutselangor #inairambutzerra #inairambutsahwuduk #halal #inairambutsungaibuloh #zerraartdesign #zerrahennadesign

CELUP @ SERBUK?🤔 INAI DAMIA NI ADA 2 JENIS ➡️CELUP (50gram) Ni kalau korang beli..sampai ja umah boleh terus pakai..kalau naik kereta..xsabor sgt nak pakai..pakai je ler dlm kereta..bukan susah sgt pun pakai ye..tggl celup je jari korang dlm inai tu💅 ➡️SERBUK (100gram) Sape yg nk jimat baik beli yg serbuk ja..sebab lagi banyak..hehe😁 Nak bancuh tu pulak tak yah risau..kat paket inai tu dah ada cara-cara utk bancuh✔ #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambuthalal #inairambutsahsolat#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

CELUP @ SERBUK?🤔 INAI DAMIA NI ADA 2 JENIS ➡️CELUP (50gram) Ni kalau korang beli..sampai ja umah boleh terus pakai..kalau naik kereta..xsabor sgt nak pakai..pakai je ler dlm kereta..bukan susah sgt pun pakai ye..tggl celup je jari korang dlm inai tu💅 ➡️SERBUK (100gram) Sape yg nk jimat baik beli yg serbuk ja..sebab lagi banyak..hehe😁 Nak bancuh tu pulak tak yah risau..kat paket inai tu dah ada cara-cara utk bancuh✔ #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambuthalal #inairambutsahsolat#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

SOALAN PALING FEMESSS, TELUS WUDHU'? SAH SOLAT? _ Haruslah halal dan sah solat sayang, kami penjual Muslim 🤭🤭🤭 _ Plus, inai sifatnya meresap rambut, tak sama macam hair dye. So no worries, boleh solat dengan tenang! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

INAI RAMBUT HALAL . Siap dibancuh & diperap . Boleh pakai terus atau campur dengan santan/susu segar kotak/air biasa . KANDUNGAN : . 💯lavender oil . 💯minyak zaiton . 💯air bunga . 💯serbuk inai . MENGATASI MASALAH . 🌿 keguguran rambut . 🌿 bau rambut . 🌿 rambut beruban . 🌿 menyejukkan kulit kepala . 🌿 menguatkan akar rambut . 🌿 mencantikan rambut . INAI RAMBUT 250g @ $15 . SELF COLLECTION : BEDOK RESERVOIR . PM/WA utk membuat pesanan anda sekarang📱: 9822 1564 . SMARTPAC MAILING PERCUMA UTK SETIAP PEMBELIAN 2 TUB KEATAS 💕 . #inairambuthalal #inairambutmerah #inairambuthomemade #inairambutorganik #inairambutviral

Cust share feedback. 2 bleach dan 1 botol henna. Cust ni pakai bleach 15 mnit dan henna semalaman. Love takk sis?. . . . Whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 ) . . Rambut lawa ke tak sis. Guna henna je pun tauuu _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Ni kita share cara pakai henna. Lawaa la nanti rambut uols tau. Meh lekas beli. Whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 ) . . . . Rambut lawa ke tak sis. Guna henna je pun tauuu _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

SIS NADH, TAK NAMPAK PUN WARNANYA?! 😂 _ Hehe, iyaaa sayang, kalau tak bleach, perginbawah matahari baaaruuu nampak.😁😁😁 _ Sebab inai susah naik pada rambut gelap, so kalau nak nampak even without matahari, boleh pilih untuk bleach rambut 😘😘😘 _ Meh sis nadh tolong pilih set : ☑️1 botol : Paras bahu ☑️2 botol : Paras pinggang ☑️3 botol : Bawah Paras pinggang _. ☑️1 bleach : boycut / highlight _. Haaa dah tau nak pilih yang mana senang lah nak roger #hennalinegirl ! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

MORNING!! PD YG BARU NAK KENAL PRODUK @hennaline_hq BOLEH TGK VID INI K.. OUR BOSS EXPLAIN SATU2 PASAL ORIGINAL, #rayarosey & BLEACH.... BERIBU TESTIMONI DAH KAMI DAPAT 😍 NAK CUBA? Wasap 0134894192 #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutreadymade #inairambutviral #inairambutrayarosey #rayaroseyhenna #rayarosey #hennaline #hennaline_hq

Muka peloles, rambut curled n perang², senyuman manis bak lori gula excident, hmmm memang cukup pakej laaa Siz ni, kann?? 🐜♥😊 BTW, Tak perlu korang tanye " MAHAL KE SIZ BUAT RAMBUT KAT SALON TU SAMPAI JADI WARNA NI ? " " Buat kat RUMAH je, CIK KAK, CIK BANG oiii ... " 🙊🙊🙊 Tunggu apa lagi, takkan nak biarkan rambut korang warna hitam je kann, DM atau TEKAN LINK KAT BIO SIZ yaaa 😉😉😉 #hennalineazz #hennaline #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

Wanna know what makes our henna powder exclusively different? Well, not only that it is organic, we've also specifically picked put 9 other ingredients that have been known since ancient times, as powerful hair remedies !! Here's to name a few you might not heard of ! _ ☑️ Brahmi - Hair regrowth ☑️Shikakai - Hair nourishment ☑️Bhringraj - Scalp Vitamin ☑️Methi - Reduces scalp irritation ☑️Neem - Relieves eczema symtomps _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach # ina - organic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

SIS NADH, NAK CONTOH INAI ORIGINAL LEPAS PAKAI BLEACH! _ Hehe nooo problemoo. _ Tapi harus ingat ya kawan - kawan, sebabkan inai hennaline 💯% ORGANIK, hasil SANGAT - SANGAT BERGANTUNG pada TAHAP PENYERAPAN RAMBUT dan CARA BLEACH ya dear. _ But no worries, basically, kuncinya hanya pada bleach. LAGI LAMA BLEACH, lagi terang rambut maka lagi teranglah inai! 💁💁💁 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Mod Hijabi
(@mod.hijabi)

1 Day 18 Hours Ago

Nak cari pewarna rambut HALAL, sah solat dan mesra ibadah ? . Inai rambut halal jawapannya. Inai rambut pertama di adun tanpa pengawet dan harum dengan haruman lavender. . Rambut tak akan kusut atau bergumpal tapi bersinar kilat kemerah-merahan ye uols. . Kebaikan inai rambut HALAL : . ❤️menghilangkan gatal kepala ❤️mengurangkan kelemumur ❤️mengurangkan rambut gugur ❤️melebatkan rambut ❤️menggalakkan pertumbuhan rambut baru ❤️harum dengan haruman lavender ❤️bebas pengawet ❤️boleh di simpan dalam suhu bilik ❤️paling best !!!!! 😮 . Rambut yang kusam kembali bersinar2 kemerahan . Anda Berminat ? 🙋‍♀️ . INAI RAMBUT 250g @ $15 . SELF COLLECTION : BEDOK RESERVOIR . PM/WA utk membuat pesanan anda sekarang📱: 9822 1564 . SMARTPAC MAILING PERCUMA UTK SETIAP PEMBELIAN 2 TUB KEATAS 💕 . #inairambuthalal #inairambutmerah #inairambuthomemade #inairambutorganik #inairambutviral

"Sis Nay, saya nak inai serbuk. ada jual ke?" _ Ada syg!! Inai serbuk ni bersamaan dengan 1 botol inai tau! dan paling best 3IN1 🔥 . 🌸Inai kuku 🌸Inai rambut 🌸Ukir inai . DONT KNOW HOW MANY PACKS OF HENNA POWDER YOU NEED? A pack will essentially amount to the same weight as a bottle of henna after it is mixed ! swipe for more info _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

AHLI KUMPULAN BTS / EXO KE NIHH ???? ENCEM GILAK RAMBUT ABAM 😱😱😱 INGAT PEREMPUAN JE KE BOLEH RAMBUT MERAH2, LELAKI PON BOLEH MAAAA 😘😘 TERPEGUN KE TEWWW ??? 🙊 MEHHH DM / WHTSAPP SEKARANG 💐💐💐 #hennalineazz #hennaline #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

MERAH ANG - ANG AIH RAMBUT SISTUR NI 🔥🔥 Sat2, boleh SIHATKAN RAMBUT ka PRODUK ni ????? Bukan saja sihatkan rambut, TAPIIIII 🌹BOLEH TAMBAH ANAK2 RAMBUT 🌹SAH SOLAT DAN 💯 HALAL 🌹TOKSAH NAK KATA LAA BAU DIAAA, WANGI GILAAA DOK MENUNG APA LAGI, LEKAIIIH TEKAN LINK KAT BIO SIZ 💜💋 #hennalineazz #hennaline #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

SOALAN PALING FEMESSS, TELUS WUDHU'? SAH SOLAT? _ Haruslah halal dan sah solat sayang, kami penjual Muslim 🤭🤭🤭 _ Plus, inai sifatnya meresap rambut, tak sama macam hair dye. So no worries, boleh solat dengan tenang! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

" Minggu depan dah nk kawen 😱 tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " 🙇 " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." 😭 " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " 😂 Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa 😘😘 #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen 😱 tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " 🙇 " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." 😭 " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " 😂 Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa 😘😘 #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

" Minggu depan dah nk kawen 😱 tapi tak sempat nk carik inai kat mana? " 🙇 " Rambut selalu gugup, banyak kelimumur pulak tu, sampai dah taktau nak buat mcmna dah lani .." 😭 " Saya memang suka pakai inai, walaupun harini bukan hari pertunangan saya ... " 😂 Haaaaaaaaa, contact Siz sekarang, Siz sedia membantu andaaa, jangan malu, jangan segan yaaa 😘😘 #hennalineazz #hennaline #hennalinegirl #teamdatininaz #inairambutkl #inairambutwangsamaju #inairambutselayang #organic #inairambutmurah #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutreadymade #inairambutorganic #rambutmerah #rambutsihat #rawatanrambut #rambutberkelimumur #hennaoriginal #rayarosey #bleach #organicbleach #hennauban #hennailsrose #inaiceluporganic #hennakonorganic #hennapowder #2019 #igshop

BELI 1 FREE 2 😍😍😍😍😍😍😍 . Spe ade masalah kulit kepala gatal??? Asyik tergaru-garu jee.. Pkai tudung pon asyik tersenget jee... Masalah kelemumur yg bnyk... Rambut beruban... Haaaa...😱😱😱 Alamakkk!!! Jgn risau... Kita ad jln penyelesaiannya.. Inai rambut halal by mummy syasya henna.. Blh mengatasi masalah anda... So.. Katakan tidak kpd masalah rambut #inairambuthalal #byebyerambutgugur #kulitkepalagatal #masalahrambutgugur #rambutberuban

INAI RAMBUT & JARI HOMEMADE . * *KANDUNGAN BAHAN ORGANIK* 💯gula 💯lavender oil 💯minyak zaiton 💯air bunga 💯serbuk inai . *MENGATASI MASALAH* ✅keguguran ✅bau rambut ✅rambut beruban ✅menyejukkan kulit kepala ✅menguatkan akar rambut ✅mencantikan rambut . *CARA PENGGUNAAN* . 1⃣lembabkan rambut 2⃣lumur di kepala seratakan pd bhgian rmbut 3⃣biarkan selama beberapa jam pling Kurg 5jam (disarankan masa anda tdur) 4⃣boleh dibilas dgn air biasa 5⃣sapu rambut anda dgn serum rambut *Dilarang shampoo rambut selama 3hari utk hasil yg memuaskan* . RM28 SAHAJA 💖 POSTAGE SM RM8 SS RM12 . DM/Whatsapp 01127046194 #readystock #inaimummysyasya #inaihomemade #inaihalal #inairambut #inairambuthalal #inaijari #inaijarihalal #inaitunang #inainikah #inaikawin #inaimurah #inaiviral #inaihomemademurah

INAI RAMBUT & JARI HOMEMADE . * *KANDUNGAN BAHAN ORGANIK* 💯gula 💯lavender oil 💯minyak zaiton 💯air bunga 💯serbuk inai . *MENGATASI MASALAH* ✅keguguran ✅bau rambut ✅rambut beruban ✅menyejukkan kulit kepala ✅menguatkan akar rambut ✅mencantikan rambut . *CARA PENGGUNAAN* . 1⃣lembabkan rambut 2⃣lumur di kepala seratakan pd bhgian rmbut 3⃣biarkan selama beberapa jam pling Kurg 5jam (disarankan masa anda tdur) 4⃣boleh dibilas dgn air biasa 5⃣sapu rambut anda dgn serum rambut *Dilarang shampoo rambut selama 3hari utk hasil yg memuaskan* . RM28 SAHAJA 💖 POSTAGE SM RM8 SS RM12 . DM/Whatsapp 01127046194 #readystock #inaimummysyasya #inaihomemade #inaihalal #inairambut #inairambuthalal #inaijari #inaijarihalal #inaitunang #inainikah #inaikawin #inaimurah #inaiviral #inaihomemademurah

INAI RAMBUT & JARI HOMEMADE . * *KANDUNGAN BAHAN ORGANIK* 💯gula 💯lavender oil 💯minyak zaiton 💯air bunga 💯serbuk inai . *MENGATASI MASALAH* ✅keguguran ✅bau rambut ✅rambut beruban ✅menyejukkan kulit kepala ✅menguatkan akar rambut ✅mencantikan rambut . *CARA PENGGUNAAN* . 1⃣lembabkan rambut 2⃣lumur di kepala seratakan pd bhgian rmbut 3⃣biarkan selama beberapa jam pling Kurg 5jam (disarankan masa anda tdur) 4⃣boleh dibilas dgn air biasa 5⃣sapu rambut anda dgn serum rambut *Dilarang shampoo rambut selama 3hari utk hasil yg memuaskan* . RM28 SAHAJA 💖 POSTAGE SM RM8 SS RM12 . DM/Whatsapp 01127046194 #readystock #inaimummysyasya #inaihomemade #inaihalal #inairambut #inairambuthalal #inaijari #inaijarihalal #inaitunang #inainikah #inaikawin #inaimurah #inaiviral #inaihomemademurah

PALING DISAYANGI!! 🥰🥰🥰 _ Dua kali release LIMITED EDITION pun, ORIGINAL TETAP DISAYANGI! _ Ramai juga tau yang still repeat order, tak heran pun dekat si RayaRosey 😂😂😂 _ Sebab apa? ☑️ Suka bau inai asli ☑️ Suka warna yang lebih natural _ Siapa peminat setia Original version angkat tangan sikit! Sis Nadh nak kasi mini love satu, sebab kita geng!! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Maaf tu gambar botol lama 😅😝 . If uollsss ada any doubts 😊 . Kita guna 💯 bahan organik iaitu bahan semula jadi yang diperolehi daripada hasil bumi untuk hasilkan inai yang berkualiti tinggi. . Tidak memudaratkan kerana kita guna 💯 bahan semula jadi tanpa sebarang bahan kimia yang berbahaya. . Warna asli daripada bahan semula jadi tanpa pewarna tiruan. Warna #inaiorganik pada kulit akan berubah dari pudar ke terang dengan mengambil sedikit masa. Warnanya juga bergantung kepada darah dan suhu badan individu 💯 . Perlu dibekukan bila tidak digunakan kerana #inaiorganic tidak mengandungi bahan pengawet untuk tahan lama 💯 . Tidak menghalang air untuk sampai ke kulit. Tidak menambah lapisan pada kulit, kuku atau rambut. Jadi, #inaiorganic halal dan sah solat/mandi wajib 💯 .

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

PALING DISAYANGI!! 🥰🥰🥰 _ Dua kali release LIMITED EDITION pun, ORIGINAL TETAP DISAYANGI! _ Ramai juga tau yang still repeat order, tak heran pun dekat si RayaRosey 😂😂😂 _ Sebab apa? ☑️ Suka bau inai asli ☑️ Suka warna yang lebih natural _ Siapa peminat setia Original version angkat tangan sikit! Sis Nadh nak kasi mini love satu, sebab kita geng!! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Orang takut nak pakai inai rambut sebab risau ada bahan terlarang la, tak sah solat la, air tak serap la, ni inai daun² homemade mestilah serap 😊😊😊 : . Kenapa mummy buat pekat sangat inai ? Sebab nak bagi uolss puas hati pakai inai tebal². : . Kecairan inai uolss boleh tentukan. : . Nak pakai dijari letak air @ perah limau Nak pakai dirambut letak santan @ susu. : . Bancuhan inai mummy tak guna air teh taw. Sebab nanti masam ler bila simpan lama. Mummy sengaja pilih air bunga untuk bancuhan : . Campuran 8 jenis bunga taw. Khas untuk serikan uolss : . KANDUNGAN BAHAN ORGANIK ========================== 💯 gula 💯 lavender oil 💯 minyak zaiton 💯 air bunga 💯 serbuk inai : . MENGATASI MASALAH 👇👇👇 ✅ keguguran ✅ bau rambut ✅ rambut beruban ✅ menyejukkan kulit kepala ✅ menguatkan akar rambut ✅ mencantikan rambut : . CARA PENGGUNAAN 👇👇👇 : . 1⃣ lembabkan rambut 2⃣ lumur di kepala seratakan pada bahagian rambut 3⃣ biarkan selama beberapa jam paling kurang 5jam (disarankan masa anda tidur) 4⃣ boleh dibilas dengan air biasa 5⃣ sapu rambut anda dengan serum rambut : . *Dilarang shampoo rambut selama 3hari untuk hasil yang memuaskan* : . Harga: Rm25 (promosi) Sebarang pertanyaan tekan link wasap Www.wasap.my/60123285079/InaiRambut #inairambuthalal #homemade

HENNAIL UTK KORANG YG SUKA INAIKAN KUKU SAHAJA💅💅 -- Cara penggunaan dia senang sgt..korang boleh pakai dkt mane2 pn..Dan tak perlu tunggu lama.. -- Korang cume perlu tnggu inai nie kering dkt kuku btl-btl lepas korang apply dan korang hnya perlu peel off shaja..Senang kan..??🤩 -- Yang paling penting #hennail nie tak bau inai tapi dia bau rose🌹Wangi sgt😍😍 -- Utk HENNAIL NIE ADA #hennailreadystock tau😉 and also ready for COD AREA AMPANG DAN CHERAS😚 -- DM sha skrg😘 -- #hennailroseagent #hennailreadystock #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

UTK BAKAL PENGANTIN LUAR SANA YG SUKA INAI DAUN TAPI MALAS NAK TUMBUK INAI👰🤵 -- Ini dia INAI CELUP dri @hennaline_hq -- Semudah ABC sahaja🙆 -- Korang mesti suka and fall in love dgn bau inai dan warna inai celup nie bila korang pakai😘🤗 -- Nak thu lebih detail..? DM sha skrg😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

KORANG NAK ALL IN ONE HENNA PRODUCT..?? -- MULTIPURPOSE HENNALINE POWDER ada penyelesaiannya🤩🤩 -- Dengan hanya 1 HENNA POWDER PREMIUM dri @hennaline_hq , korang boleh bancuh inai dekat rumah😍😍 -- Dan juga 1 pack henna powder bersamaan dgn 1botol inai rambut 500ml🤯🤯 -- 1 pack henna powder korang boleh buat : 💚 INAI RAMBUT 💚 INAI CELUP 💚 INAI LUKIS -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

WHAT..?!! HENNA POWDER IS SOMETHING DIFFERENT😚 -- WHY DIFFERENT..??? -- Because its packed with 10 powerful hair remedies🤩 -- Here's a few name that you might not heard of..!! -- 💮 brahmi - hair regrowth 💮 shikakai - hair nourishment 💮 bhringraj - scalp vitamin 💮 methi - reduces scalp irritation 💮 neem - relieves eczema symtoms -- For more detail dm sha now😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

NAK WARNA MERAH LETOPSS MCM NIE?? OF KOS LAA KENA PAKAI BLEACH + RAYAROSEY... ( COMBO A/B/C) Our bleach sgt2 laa mild so that ia x merosakkan rambut... #rayarosey pulak berfungsi utk merawat masalah rambut dan memberi warna yg merah terang disbbkan ROSE ESSENTIAL OIL yg kita mix skali dlm henna... Our #rayarosey adlh halal dan sah solat hokeyy..xperlu was2 sbb kita pakai premium henna powder dan mix dgn bahan yg organik shja... Wasap 0134894192 for order #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutreadymade #inairambutviral #inairambutmalaysia #inairambutrayarosey #rayaroseyhenna #hennaline #hennaline_hq

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

INAI UBAN🤗🤗 -- Apa perbezaan antara INAI UBAN & INAI RAMBUT ORGANIK..? -- Perbezaannya semestinya warna rambut dan treatment results.!! -- INAI UBAN menutup rambut beruban shaja manakala kalau INAI RAMBUT ORGANIK pula ia memberikan warna keperangan dan merawat masalah rambut yg lain😍😍 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

INAI UBAN🤗🤗 -- Ada masalah rambut beruban di usia muda..? Atau nak hadiahkan dekat parents korang inai uban..? -- Dapatkan inai uban dri @hennaline_hq -- Pasti rambut yg beruban akan kembali hitam semula😍😍 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

INAI UBAN🤗🤗 -- Ada masalah rambut beruban di usia muda..? Atau nak hadiahkan dekat parents korang inai uban..? -- Dapatkan inai uban dri @hennaline_hq -- Pasti rambut yg beruban akan kembali hitam semula😍😍 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

BLEACH PELUNTUR WARNA RAMBUT..!! -- TGK PICTURE DI ATAS⬆️ -- Bleach dri @hennaline_hq sangat mild so tidak menghalang air ke permukaan rambut, tidak menambah selaput pada rambut. -- Jadi, bleaching sah dibawa solat/mandi wajib. Jangan risau yer 😉 -- Jelas tak darlings? Bleach kita mur mur jer😍 -- DM sha for detail -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Assalamu’alaikum wbt & hye korang! - Kedai inai Dina buka SETIAP HARI tau. Semua jenis inai ada: 🌸 Inai Rambut 🌸 Inai Uban 🌸 Inai Serbuk 🌸 Inai Celup 🌸 Inai Kon 🌸 Inai Kuku (Hennail) Boleh WhatsApp Dina untuk FAST RESPOND okay 😘 Klik link dekat bio pun boleh. 018-2139960 Dina Rahmat, Your Trusted #hennalinegirl ❤️ - #hennakotadamansara #inairambut #inaiorganic #inaicelup #inaikon #inaihalal #bleachrambut #inairambuthalal #inaiuban #inairambutreadymade #inairambutorganic #masalahrambut #masalahrambutgugur

EHHH SAH SOLAT KE RAMBUT GITUU?! _. Hehe jangan risau, bleach and inai keluaran hennaline both SAH SOLAT TAU!! _ Sebab both tak halang wudhu serap ke dalam rambut! _ ☑️ BLEACH hanya LUNTURKAN rambut ☑️ INAI MERESAP ke dalam rambut, TAK SALUT macam hair dye ☑️ Bahan- bahan HENNALINE 💯% SEMULAJADI TAU, NO PENGAWET, NO PEWARNA TIRUAN! _ Plus, inai hennaline 💯% keluaran muslim! Dijamin selamat & halal! #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

NAK BELI BLEACH JEEE BOLEH? _ Buleeeeeh aiihh, pasaipa tak buleh. 🤭🤭🤭 _ Haaa, siapa yang tak nak inai, nak rambut blonde ala - ala mat saleh, nak bleach jeee, Nadh sarankan bleach lah dengan bleach hennaline! _ Sebab apa!? Sebab, bleach hennaline SANGATTTT MILD tau! Tak harsh macam drugstore bleach. 😘😘😘 _. #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

RAMBUT TENGAH BASAH?! STOOPPPP!! 🚫🖐🚫🖐 _ Sebelum bleach/inai, HARUS, WAJIB, MESTI PASTIKAN RAMBUT KERING ya sayang semuaaa! 😁😁😁 _ Sebab apa? Kalau rambut basah inai & bleach susah nak serap masuk ke dalam rambut. 😩😩😩 Tak ke rugiii je nanti bleach/inai lelama tp tak function?! 🤧🤧🤧 _ So, sebelum bancuh bleach, check dulu tau rambut kering/basah! 😁 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

NAK WARNA ONZ MACAM NI EVEN WITHOUT MATAHARI? 😎😎😎 _ Haruslah bleach dulu sayang! _ Tak nak bleach tu namanya mimpi di siang hari ajaaa dong! 🤭🤭🤭 _ Sebab apa? Rambut kita gelap, jadi inai organik, tanpa pewarna tiruan SANGAT SUSAH nak naik tau! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

(@hennaline__fatin_)

2 Days 21 Hours Ago

IYAA IYAA SISTURRR, COMBONYA PUN ADA SET BERTIGAAAA! - Ni kalau nak host HENNA SLUMBER PARTY dengan BFF, JIMAT TEROOKK SISS!! 😎😎😎 - Meh Fatin listkan harga individual item kalau TAK AMBIL HARGA COMBO: ☑️ Inai Original - RM35 sebotol ☑️ Bleach - RM38 sepek - MashaAllah, JIMAT UP TO RM12!!! - TU BUKAN HARGA PROMO TAUUU! Harga COMBO!! - Tak caye, meh DM Fatin! - #hennamy #hennabangi #inaibangi #inaiorganik #inairambut #inaiuban #inaikon #inaicelup #bleach #inaiserbuk #inaioriginal I’m #inaisunway #inaisubangjaya #inaiklang #inairambuthalal #inairambutmurah #inaicantik #rambutgugur #rambutmerah #rambutkelemumur #rambutsihat #bleachorganik #inairambutkl #inaiceluporganik #rawatanrambut #inaipengantin

Kebaikan & kelebihan INAI RAMBUT HENNALINE ✅Menjadi pewarna rambut SEMULA JADI yang HALAL dan mesra wudhu. ✅Mengawal masalah kelemumur & gatal kulit kepala ✅Perapi rambut semulajadi ✅Merawat masalah rambut bercabang ✅Merawat masalah rambut gugur ✅Menggalakkan pertumbuhan anak rambut ✅Memberi shine yang natural kepada rambut #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic

Hai, im your trusted #hennalinegirl from @hennaline_hq. Lets enjoy shopping with me 🥰 #inai #inairambut #inairambutorganic #inairambuthalal #inairambutgugur #inaicelup #inaipengantin #inailukis

Kebaikan & kelebihan INAI RAMBUT HENNALINE ✅Menjadi pewarna rambut SEMULA JADI yang HALAL dan mesra wudhu. ✅Mengawal masalah kelemumur & gatal kulit kepala ✅Perapi rambut semulajadi ✅Merawat masalah rambut bercabang ✅Merawat masalah rambut gugur ✅Menggalakkan pertumbuhan anak rambut ✅Memberi shine yang natural kepada rambut #organicinairambut #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #testimonyinairambutorganic

Packaging comel, kualiti tiptop! Yang penting inai kita ORGANIC 100% tiada bahan kimia tau! 😍 _ Yelah sekarang ni inai macam2 bahan kimia sampai viral tangan jadi lebam2 mcm terbakar😖😖😭 tapi kita guaranteed 100% selamat! 😍 _ Merah menyerlah cantik sangat-sangat kalau pakai kawin. Kalau pakai saje-saje pun memang wow sangatttt! 😍 _ Boleh guna selotep supaya lebih kemas. Lebih kemas lebih tantekkk. 💕 tahan lama dan tak bercapok2 _ Warna inai akan naik lebih pekat selepas 24 jam cuci. Nak cantik kena sabar. Bila dah sabar puas hati pulak. Nak puas hati kena la try inai celup kita dulu 😉 _ 1 bekas = 50g = 50 jari = 5 orang pakai 👭 Beli satu bekas RM18 jer! jimat ke jimat? 😱 _ klik link di bio untuk order 💕 #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal #inaidaun #inaidaunorganic #inaidauncelup

NAK BELI BLEACH JEEE BOLEH? _ Buleeeeeh aiihh, pasaipa tak buleh. 🤭🤭🤭 _ Haaa, siapa yang tak nak inai, nak rambut blonde ala - ala mat saleh, nak bleach jeee, Nadh sarankan bleach lah dengan bleach hennaline! _ Sebab apa!? Sebab, bleach hennaline SANGATTTT MILD tau! Tak harsh macam dtugstore bleach. 😘😘😘 _ Nak tau lebih lanjut, jom DM #hennalinegirl ! _. #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

! PREMIUM HENNALINE POWDER! 🤩🤩 . Dengan berbulan-bulan buat research, akhirnya sempurna juga powder ni tau! . APA YANG BEST PASAL POWDER NI? 🤔 - 👉🏻 Mudah diguna! Tinggal tambah air 250ml dah siap! 👉🏻 Jimat dan lebih bernilai! 👉🏻 Dengan gabungan pelbagai bahan organik! 👉🏻 Lebih mudah disimpan/ dibawa ke mana mana! - BERMINAT? JOM ORDER DEKAT WS/DM IQA YA 😘😘😘i

THE MORE THE MERRIERRRR! 🥳🥳🥳 _ Apa yang moree?? Geng pakai inai lahhh!! Pakai ramai - ramai baru rasa mcm hennaparty gitewww! _ "WOIWOIWOIII INAI AKU MELELEH AHH, HAMPA BOH CEMANA NII?!" 😤😤😤 _ Haaa tak kaa hingiaqqq pakai reramaii?! _ Buat pulak kalau geng tuuu adik beradik! _ "SIAPA TAK BALUT BANTAI DENGAN PLASTIK, DENDA CUCI PINGGAN ESOK!"😜😜😜 _ No worries, untuk party hingiaq mcm ni, kita ada package tiga botoii! Sebotoi RM35, package ni boleh jimat RM6 woiiiii! Tapayah tunggu promo dh jimat teroks! _ . . ❤️ Nak order inai? Klik my bio to order inai.😊 @organic_inaihalal . . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Happy Friday #hennalovers 💕💕💕 Macam biasa, hari ni last postage untuk minggu ni. Next postage Isnin depan pulak ya 😊 All items are available except for inai kon! Rosey pun still available but stocks are running low 😱 So, sesiapa yang belum cuba lagi tu boleh order cepat sebelum sold out lagi. Kali ni kalau sold out takkan restock dah tau 😅 Postage every Monday-Friday. Untuk payment by 1pm, kita akan pos hari yang sama 😊 DM or click link in Bio (WhatsApp) to order yours. Insyaallah fast respond & best service 😉 #hennailrose #rayarosey #organicinairambut #inairambututara #inairambutkl #inairambutjb #inairambutviral #inairambutmurah #inairambuthalal #bleachrambuthalal #rambutcantik #henna #hairhenna #inai #inairambut

Inai celup asli. Rm28 . KANDUNGAN BAHAN ORGANIK 💯gula 💯lavender oil 💯minyak zaiton 💯air bunga 💯serbuk inai #ageninaipenang #inairambuthalal #inaijariasli #codseberangjaya #codbutterworth #codperda #codbertam #bypos #selfpickup #teamfiyzapija

Inai celup asli. Rm28 . KANDUNGAN BAHAN ORGANIK 💯gula 💯lavender oil 💯minyak zaiton 💯air bunga 💯serbuk inai #ageninaipenang #inairambuthalal #inaijariasli #codseberangjaya #codbutterworth #codperda #codbertam #bypos #selfpickup #teamfiyzapija

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

Zara Manja
(@z.manja)

3 Days 3 Hours Ago

Assalamualaikum and Good Morninggg .. ☺️ Hidup ini kita tak semestinya dapat apa yang kita inginkan tanpa usaha . Jadi , jika inginkan sesuatu perlulah berusaha sekeras nyaa .. InsyaAllah kita akan dapat .. 🙂 Lmbat atau cepat itu belakang kira ✌️ #keropokviraltokma #inairambuthalal #inaikuku #bubblebelly

HAII KORANG..!!! -- KORANG SUKA PAKAI INAI..?? -- Haaaa sha ad macam-macam produk inai organic dri @hennaline_hq 💚 -- CONTOH📝 ✔️INAI RAMBUT ORIGINAL DAN RAYA ROSEY ✔️BLEACH HALAL ✔️INAI UBAN ✔️INAI DAUN CELUP ✔️INAI DAUN CONE ✔️INAI KUKU HENNAIL ✔️INAI SERBUK PREMIUM -- So sape-sape yg nak order boleh follow ig sha dan dm sha for detail😘 -- YOUR TRUSTED #hennalinegirl here❤️❤️ -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

COMBO SET RAYA ROSEY LIMITED VERSION🌹🌹 -- Set combo utk #rayarosey nie warna rambut korang akan lagi cantik ala-ala kpop gituwwww🌹🌹 -- Korang akan dapat wrne burgundy letopps haaaa❤️❤️ -- Tak percaya..? korang try beli satu dulu pasti terpikat dan repeat order lgi😝😝 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

COMBO SET RAYA ROSEY LIMITED VERSION🌹🌹 -- Set combo utk #rayarosey nie warna rambut korang akan lagi cantik ala-ala kpop gituwwww🌹🌹 -- Korang akan dapat wrne burgundy letopps haaaa❤️❤️ -- Tak percaya..? korang try beli satu dulu pasti terpikat dan repeat order lgi😝😝 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey

COMBO SET RAYA ROSEY LIMITED VERSION🌹🌹 -- Set combo utk #rayarosey nie warna rambut korang akan lagi cantik ala-ala kpop gituwwww🌹🌹 -- Korang akan dapat wrne burgundy letopps haaaa❤️❤️ -- Tak percaya..? korang try beli satu dulu pasti terpikat dan repeat order lgi😝😝 -- DM sha for detail😘 -- #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #rayarosey