#inairambut

30,111 posts tagged with #inairambut

Photos and Videos about #inairambut

CANTIK KAAANN BILA PAKAI SET COMBO?!🥰🥰🥰 _ Warna lebih menyerlah gitewww! 😍😍😍 _ TAKDE TAKDE, TAK PAKSEE...🤭🤭🤭 _ Bleach ni optional sahaja tau bagi yg prefer warna terang dan menyerlah even without matahari! 😎😎😎 _ So kalau tak kisah dengan warna dan hanya nakkan rawatan, inai sahaja pun dah cukup! 😘😘😘 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

V ASIA INAI PERANG 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM23 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Menukar rambut beruban kepada warna perang / hitam 💥Melembapkan rambut dan kulit kepala. 💥Menyihatkan akar rambut. 💥Mengatasi masalah kelemumur dan rambut gugur. 💥Merawat hujung rambut yang bercabang. 💥Membekalkan nutrisi kepada kulit kepala. 💥Melembutkan kulit yang kasar, kering dan rosak. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN ➡Basuh rambut dengan tuala kering. ➡Sebelum menggunakan INAI PERANG, gunakan sarung tangan yang disediakan dan lindungi pakaian dengan tuala atau pakai pakaian yang sesuai. ➡Tuangkan jumlah yang sama untuk INAI PERANG 1 dan INAI PERANG 2. ➡Kacau sehingga sebati dan ratakan campuran ke rambut. Jika campuran terkena pada kulit,lap dengan tisu atau tuala. ➡Biarkan campuran produk ke rambut selama 5 minit, selepas itu bilas dengan bersih menggunakan air untuk menanggalkan semua sisa. Keringkan rambut dan gayakan seperti biasa. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #vasiainaihitam#vasiainaihitammurah#vasiainaihitamborong#vasiainaihitamborongmurah#vasiainaihitamoriginal#vasiainaihitammurahborong#vasiaoriginal#ellsyabeauty#inairambut#inaihitammurah#inai#pewarnarambut#vasiainaiperang#vasiainaiperangmurah#vasiainaiperangborong#vasiainaiperangmurah#dherbspewarnarambut#dherbspewarnarambutmurah#dherbsinaiperang#igkosmetikmurah#igkosmetiktermurah#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia

INAI CELUP DAUN INAI DAMIA MERAH SUCI DAN ASLI 💕💕 Merah dan tak mengelupas! Tiada lagi lenguh-lenguh tangan tumbuk2 @ giling daun inai dah sekarang. Nak kena pilih2 buang2 urat daun pulak.. stress pulak tu tak lumat-lumat lagi!! Hihihihi 🌹 Berat 50gram 🌹 Warna asli inai daun 🌹 Bau wangi inai daun 🌹 Tiada pewarna tiruan 🌹 Tiada campuran bahan kimia 🌹 Warna merah mak ngah dengan pemakaian yg betul . CELUP SEKALI, MERAH BERHARI-HARI ! Berminat .. Pm direct wasap fana 😉 #agentwanted #dropshipwanted #jomjualinai #inairaya #inaikawin #tokeyinai #dropshipwanted #agentwanted #inaipengantin #sijarimerah #kajangselangor #inai #inaidamia #inaimerahasli #inaidaun #inaicelup #inaidaunasli #inaicelupmerah #inairambut #inaicelupmurah #inaidaunorganic #inaikahwin #inainikah #inaihomemade #hennatattoo #inairambut #inairambutasli #teamfana #bazar #bazarpaknil

ONE DAY SALE on lady boss birthday! Only on 30th September 2019! Get 30% of henna product items. . Inai Kuku Lythra Henna 5ml - RM5.60 (RM8.00) 15ml - RM10.50 (RM15.00) Nail Buffer 2steps RM2.10 (RM3.00) Bride To Be Sash RM7.00 (RM10.00) #inaikuku #inaicelup #inairambut #hennaclass #inaikl #inaiselangor #inaiklcc #inaikajang #inaicheras #inaibangi #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inailukis #inaipengantin #henna #inai #hennaparty #hennanails #hairnna #haircare #lythrahenna #hairtreatments #hairproblems #naturalhairtreatments #hairserum #hennaartist #lythra

PALING DISAYANGII!! 🥰🥰 - Dua kali release LIMITED EDITION pun, ORIGINAL TETAP DISAYANGI! - Ramai juga tau yang still repeat order, tak heran pun dekat si RayaRosey ni 😂😂😂 - Sebab apa? ☑️Suka bau inai asli ☑️Suka warna yang lebih natural - Siapa yang minat, boleh order dengan Fatin nohh!! 🤗😘 - #hennamy #hennabangi #inaibangi #inaiorganik #inairambut #inaiuban #inaicelup #bleach #inaiserbuk #inaioriginal #inaisunway #inaisubangjaya #inaiklang #inairambuthalal #inairambutmurah #inaicantik #rambutgugur #rambutmerah #rambutkelemumur #rambutsihat #bleachorganik #inairambutkl #inaiceluporganik #rawatanrambut #inaipengantin

INAI SERBUK Ada yang tanya inai serbuk ni apa fungsinya?? - Fungsinya sama je "Mencantikkan rambut" 😁 - Cuma inai serbuk ni perlu bancuh sendiri dan tak ade tambahan apa² bahan.cara bancuh jangan bimbang..kak del dah sediakan. - 📌 100% inai asli 📌 tanpa bahan kimia 📌 sah solat - 1 paket inai serbuk rambut paras bahu. 2 paket inai serbuk paras dada 3 paket paras pinggan - Nak rambut cantik dan sihat gunalah INAI 😘 - #dellainai #dellahenna #inaimurah #inaicelup #inairambut #inai #inaimalaysia #inaiorganik #inaipengantin #inaiasli #inailukis #inaisimple #inaikahwin #inaitunang

INAI SERBUK Ada yang tanya inai serbuk ni apa fungsinya?? - Fungsinya sama je "Mencantikkan rambut" 😁 - Cuma inai serbuk ni perlu bancuh sendiri dan tak ade tambahan apa² bahan.cara bancuh jangan bimbang..kak del dah sediakan. - 📌 100% inai asli 📌 tanpa bahan kimia 📌 sah solat - 1 paket inai serbuk rambut paras bahu. 2 paket inai serbuk paras dada 3 paket paras pinggan - Nak rambut cantik dan sihat gunalah INAI 😘 - #dellainai #dellahenna #inaimurah #inaicelup #inairambut #inai #inaimalaysia #inaiorganik #inaipengantin #inaiasli #inailukis #inaisimple #inaikahwin #inaitunang

INAI SERBUK Ada yang tanya inai serbuk ni apa fungsinya?? - Fungsinya sama je "Mencantikkan rambut" 😁 - Cuma inai serbuk ni perlu bancuh sendiri dan tak ade tambahan apa² bahan.cara bancuh jangan bimbang..kak del dah sediakan. - 📌 100% inai asli 📌 tanpa bahan kimia 📌 sah solat - 1 paket inai serbuk rambut paras bahu. 2 paket inai serbuk paras dada 3 paket paras pinggan - Nak rambut cantik dan sihat gunalah INAI 😘 - #dellainai #dellahenna #inaimurah #inaicelup #inairambut #inai #inaimalaysia #inaiorganik #inaipengantin #inaiasli #inailukis #inaisimple #inaikahwin #inaitunang #inainikah #inaihalal

👰🏻 TIME LAPSE HENNA . . 🌸Thank you for having me 🌸 . . ............................................................... . Items inai fira jual boleh dapatkan di ig @inaizurarahim . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍Bridal Henna 📍Birthday Party Henna . . Maroon , Black and White Henna ✅ . . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. . #hennajengka #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

@turkishairlines #a321 am @dusairport . ——————————————————————————— Folgt @aviationspotter_grz_ , @flylohmi und @airplus_travel für heftig guten content ——————————————————————————— Danke an: @flylohmi @erasser_head @aviationspotter_grz_ @lastmoments_of_airberlin @fly.tara @flywithcaptainjoe @marc_preis1604 @airberlinlover @timlp12345 @airberlin_44 @condorairlines @fireflyerlh340 @fabse_samse @fly_with_aviationphotos @germania_4_ever @spotter_kevin @swiss_zrh_spotter @bln.txl_spotter ———————————————————————————#aviation #fly #airport #instagram #inflight #rhein_ruhr_spotter #infiniteflightlive #if_austria #influencer #dailyfeet #travel #rhein_ruhr_spotter #flywithme #spotter #spotterlive #hashtag #inairambut #fotograf #aviationfotografy #airberlin #ichbineinairberliner #condorcrew #aviations #aviationdaily #akageraaviation #aviationgeek #aviationpic #aviation_lovers #dailyaviation #traveler ———————————————————————————

#inairambut ni bukan sahaja warna perang dan merah.. Malah boleh bantu..👇 . ✅ Tutup uban ✅ Kawal masalah rambut gugur ✅ Kuatkan akar rambut ✅ Atasi masalah kelumumur ✅ Atasi kegatalan kulit kepala . Jom cuba INAI RAMBUT ready made by #inaidamia ni.. #mudah dan senang.. Selain cantik boleh merawat juga..😘 . Murah murah je.. Harga mampu milik.. Nak cuba boleh tekan link di bio..😊 . . #sayatokeyinaiasli #agentsahinaidamia #inaidamiataiping #inaidamiakamunting #inaicelupasli #inaiserbukasli #inairambutreadymade #inaidaunasliviral #teamafcircle01024

OUR NEW PRODUCT, HENNA POWDER 😍 _ henna powder ni sangat multipurpose! sebab apa ? sebab boleh buat sebagai inai rambut , inai celup dan juga inai ukir dngan cara bancuhan yg berbeza . _ aik kena bancuh ? ofc la kena bancuh nama pun powder 😝 . yg nak jimat tu boleh la grab henna powder ni _ tetapi sedikit merenyahkan . so buat lah keputusan dgn bijak gitttewwww!! 🤪🤪 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

KALAU PAKAI KEJAP BUKAN ASLI NAMANYA😅 🌺Inai Damia kene pakai Sejam ke atas baru dapat Hasil Warna Merah Menawan. 🌺Bila Inai dipakai lame, barulah Warna inai betul2 dapat Meresap ke dalam Kulit dan Kuku. Bila dah meresap barulah boleh tahan lame warna tu.😊 🌺Jari yang dibubuh Inai Damia harus dibalut supaya tidak cepat kering kerana Inai harus dikekalkan kelembapan die barulah warna inai boleh meresap. Eh??? Kenapa Tips ni same macam pakai Inai Daun Pokok ye? Iyee. Inai Damia memang 💯 Asli💅 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

KALAU PAKAI KEJAP BUKAN ASLI NAMANYA😅 🌺Inai Damia kene pakai Sejam ke atas baru dapat Hasil Warna Merah Menawan. 🌺Bila Inai dipakai lame, barulah Warna inai betul2 dapat Meresap ke dalam Kulit dan Kuku. Bila dah meresap barulah boleh tahan lame warna tu.😊 🌺Jari yang dibubuh Inai Damia harus dibalut supaya tidak cepat kering kerana Inai harus dikekalkan kelembapan die barulah warna inai boleh meresap. Eh??? Kenapa Tips ni same macam pakai Inai Daun Pokok ye? Iyee. Inai Damia memang 💯 Asli💅 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! 💕 - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi 💕 Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! 👩🏻‍🦰 - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - ✔️ Reduce hair loss ✔️ Enhance the color of your hair ✔️ Wudhu’ friendly ✔️ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya 🚗 . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

Nak kuku cantik merah berkilat macam ni ? Senang ajee uolls . Jom ikut cara yg kakak nak share ni . Mula-mula beli rednail mummy & buffer kuku . Murah ajee . ( Ratu Rednail RM 20 , Baby Rednail RM 15 , Buffer Kuku RM 5 ) Boleh pilih nak ratu ke baby . And lepas dah beli kakak akan share tips untuk dapatkan kuku cantik merah berkilat ✨ WhatsApp kakak terus 0148379015 - #inai #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaiasli #inaimurah #inaikuku #inairambut #inaikening #inaicantik #inaimalaysia #inaikahwin #inaijari #sayajual #sayajualsayapakai #inaimerah #inailukis #malamberinai #inaiukir #inainikah #inaihomemade #inaihalal #rednails #pinknails #blacknails #bufferkuku #kukucantik

🧕🏻 N A D H I R A H N A T A S H A 💖 #pakejc2 . . . . 🌸Thank you for having me 🌸 . Inai dari : @inaizurarahim #zurarahimhenna . . Inai kuku hipster ✅ Inai lukis mix maroon ✅ Inai celup natural ✅ Inai celup merah ✅ . . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍 Bridal Henna 📍 Birthday Party Henna . Maroon , Black and White Henna ✅ . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaimerahletops #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

🧕🏻 N A D H I R A H N A T A S H A 💖 #pakejc2 . . . . 🌸Thank you for having me 🌸 . Inai dari : @inaizurarahim #zurarahimhenna . . Inai kuku hipster ✅ Inai lukis mix maroon ✅ Inai celup natural ✅ Inai celup merah ✅ . . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍 Bridal Henna 📍 Birthday Party Henna . Maroon , Black and White Henna ✅ . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaimerahletops #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

🧕🏻 N A D H I R A H N A T A S H A 💖 #pakejc2 . . . . 🌸Thank you for having me 🌸 . Inai dari : @inaizurarahim #zurarahimhenna . . Inai kuku hipster ✅ Inai lukis mix maroon ✅ Inai celup natural ✅ Inai celup merah ✅ . . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍 Bridal Henna 📍 Birthday Party Henna . Maroon , Black and White Henna ✅ . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaimerahletops #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

PAKAI INAI PON BOLEH HAPPY😍 Yela...Happy kalau tengok benda Cantik2 ni. Lagi2 tengok Hasil pakai Inai Asli cantik merah ni.❤️ Mood kite kene Happy barulah Aura Positif datang. Bila dah positif, automatik kita jadi semangat💪 www.wasap.my/60134704051/inaidamia #inai #inaidamia #inaiasli #inaioriginal #teamhennarizqi #teamierahenna #cwainul #sayatokeyinaiasli #cod #inaidamiaselayang #inaidamiakajang #inaidamiacyberjaya #inaidamiasegambut #inaidamiasetialam #inaidamiadamansara #postageseluruhmalaysia #inaikawen #inaitunang #inaijari #inairambut

Feedback inai rambut damia.. Tak perlu ragu mmg halal. Warna rambut pon cantik. #inaidamia #inairambut #halalproduk #sahsolat #merahsuciasli

Tengah tengah pekan ada ke org tanam pokok Inai. Susah la nak jumpa kan? Lebih lebih lagi rumah bertingkat memang tak tanam la kan. Korang pon mesti hadapi masalah yang sama kan? Apa susah.. Inaidamiakan ada Kami menyediakan Produk Inai Asli kepada pelanggan yang punyai masalah nak dapatkan Inai Organik. . CELUP CELUP AJER JARI ANDA.. BILA BASUH YA AMPUN TERPESONA TENGOK!!!!! . #inaidamia #merahsuciasli #inaijari #inairambut -#inaikawin #inaicelup #inaiserbuk

ISTIMEWA BUAT BAKAL PENGANTIN ============================ Sukar mencari daun inai asli? Majlis pula semakin dekat tarikhnya. Tapi kalau ada daun inai, malas nak asingkan ranting dan daun. Leceh pula nak menggiling. Nanti tak sempat nak siap. Takkan nikah tanpa inai di jari. Nasib baik ada Inai Damia. Celup jari dan tunggu hingga kering. Dahlah mudah di pakai, jari merah menyala. Seronoklah masa nikah nanti. Wajib cuba satu. Mereka dah sudah😉 Ape kata roger akak sekarang WhatsApp : http://wasap.my/60163259604 #teamjannahjutawan #inaikahwin #inaicelup #inairambut

Testimoni dari product henna kita 😍 Yang penting sah wudhuk 😊 Untuk warna merah macam ini, perlu biarkan henna selama 1jam ke atas ye 👆🏻 Click jer link bio di atas untuk order ok 👆🏻😉 #hennarambut #inairambut #inaihalal #hennahalal #bleachrambuthalal #inaiorganic #rambutcantik

KALAU PAKAI KEJAP BUKAN ASLI NAMANYA😅 🌺Inai Damia kene pakai Sejam ke atas baru dapat Hasil Warna Merah Menawan. 🌺Bila Inai dipakai lame, barulah Warna inai betul2 dapat Meresap ke dalam Kulit dan Kuku. Bila dah meresap barulah boleh tahan lame warna tu.😊 🌺Jari yang dibubuh Inai Damia harus dibalut supaya tidak cepat kering kerana Inai harus dikekalkan kelembapan die barulah warna inai boleh meresap. Eh??? Kenapa Tips ni same macam pakai Inai Daun Pokok ye? Iyee. Inai Damia memang 💯 Asli💅 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

INAI RAMBUT HALAL.. . . ❤ menutupi uban ❤ menyihatkan rambut ❤ menguatkan rambut ❤ mesra wuduk ❤ produk halal ❤ warna burgundy . . Small size 100g Large size 200g . . Syampoo rambut sehingga bersih, kerana inai tidak melekat warnanya jika rambut berminyak.. Bilas rambut dengan air suam setelah memakai inai. . Syampoo agak kerap untuk hilangkan sisa inai di kulit kepala.. . Warna inai berubah dari masa ke semasa... . . Be young as you can ❤😘. . . #inairambut #inairambuthalal #inairambutselangor #inairambutzerra #inairambutsahwuduk #halal #inairambutsungaibuloh #zerraartdesign #zerrahennadesign

Buffer kuku bukan buffer biasa-biasa tau . Sekali korang gosok memang berkilat . Ramai customer kakak kalau beli rednail mesti diaorang ambil juga buffer kuku ni . Sebab nak bagi warna rednail lagi lawa . Ditambah dgn kilat lagi selepas korang buffer dari jauh dah nampak . Harga buffer kuku ni murah ajee . RM 5 hinggit ajee uolls . - - #inai #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaiasli #inaimurah #inaikuku #inairambut #inaikening #inaicantik #inaimalaysia #inaikahwin #inaijari #sayajual #sayajualsayapakai #inaimerah #inailukis #malamberinai #inaiukir #inainikah #inaihomemade #inaihalal #bufferkuku #kukusihat #kukucantik

SOALAN PALING FEMESSS, TELUS WUDHU'? SAH SOLAT? _ Haruslah halal dan sah solat sayang, kami penjual Muslim 🤭🤭🤭 _ Plus, inai sifatnya meresap rambut, tak sama macam hair dye. So no worries, boleh solat dengan tenang! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

🧕🏻 N A D H I R A H N A T A S H A 💖 #pakejc2 . . . . 🌸Thank you for having me 🌸 . Inai dari : @inaizurarahim #zurarahimhenna . . Inai kuku hipster ✅ Inai lukis mix maroon ✅ Inai celup natural ✅ Inai celup merah ✅ . . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍 Bridal Henna 📍 Birthday Party Henna . Maroon , Black and White Henna ✅ . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaimerahletops #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

🧕🏻 N A D H I R A H N A T A S H A 💖 #pakejc2 . . . . 🌸Thank you for having me 🌸 . Inai dari : @inaizurarahim #zurarahimhenna . . Inai kuku hipster ✅ Inai lukis mix maroon ✅ Inai celup natural ✅ Inai celup merah ✅ . . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍 Bridal Henna 📍 Birthday Party Henna . Maroon , Black and White Henna ✅ . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaimerahletops #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

🧕🏻 N A D H I R A H N A T A S H A 💖 #pakejc2 . . . . 🌸Thank you for having me 🌸 . Inai dari : @inaizurarahim #zurarahimhenna . . Inai kuku hipster ✅ Inai lukis mix maroon ✅ Inai celup natural ✅ Inai celup merah ✅ . . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍 Bridal Henna 📍 Birthday Party Henna . Maroon , Black and White Henna ✅ . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaimerahletops #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

Inai Bancuh Rambut dan Jari rm10 ❤️ Ingin pakai inai yang merah? Tahan lama? Dan senang dipakai? Inai serbuk perlukan bancuhan dengan air sahaja dan siap untuk dipakai!. Senang kan? ❤️ 20gm sesuai untuk rambut pendek ( lelaki) dan wanita kene perlu 2-3 paket bergantung pada tahap ketebalan dan panjang rambut ❤️Apa yang menarik? Inai bancuh warna yang pekat n merah yang menarik mata 😍 ❤️ Mudah dibancuh ❤️Inai jari boleh tahan warna 4bulan. Inai rambut 3-5 bulan tau 😍 ❤️ Add rm8 for sm / rm10ss #inai #inaimerah #inaimurah #inaicelup #inairambut

Hasil faten sendiri berinai 😍 Kalau dah hantu inai damia pakai kerap pun onnzz 😂 hehe Seriusss faten dah fall in love dengan #inaidamia ni tau, tak pernah jemu pun nak pakai..lagipun #inaidamia ni meresap helokk kedalam kulit dan semestinya tidak bercapuk tau 😉 Yang penting kena follow cara pemakaian inai damia ni dengan betul baru dapat hasil dye wowww😍😍 Sapo berminat nak jatuh cinta sama² dengan inai damia bole whatsapp faten ye 😉 www.wasap.my/60124144640/inaidamia #inaidamia #merahsuciasli #inaijari #inairambut #inaiceluppekatlikat #inaiserbuksemerbak #inaidamiabaganserai #inaidamiakualakurau #inaidamiaparitbuntar #codonzz #postageseluruhmalaysia

SELAMAT KE UNTUK KANAK-KANAK..?? Mesti anda ada perasaan #risau bila nak bagi anak-anak pakai inai dipasaran sekarang ni kan..?? Takut nanti jari anak mengelupas dan pedih.. Tambah-tambah kalau ada anak yang jenis kulit elergik.. Lagi la risau betul tak..?? TAPI..‼ Dengan INAI DAMIA anda tak perlu risau lagi.. Sebab INAI DAMIA Inai Daun Asli yang diadun bersama bahan-bahan #semulajadi.. Seperti Air Teh Pekat, Air Perahan Limau Nipis & Minyak Zaitun..🌿 Inai Daun Asli pertama yang berdaftar dengan KKM.. Bebas bahan kimia merbahaya & pewarna tambahan.. Yang paling penting #inaidamia sah dibawa solat..😊 Jadi anda tak perlu risau dan was-was nak guna INAI DAMIA untuk anak-anak kecil anda..😘 Jom sebarkan #kebaikan INAI DAMIA kepada semua orang..😍 Berminat nak cuba wasap 011-61191213 . . #inaidamia #merahsuciasli #bauinaiasli#inaikajangbangisemenyih#inaijari #inairambut #inairaya #agentinaidamia #inainikah #inaitunang

Kalau dulu BABY REDNAIL 35gram TAPI sekarang Hq dah upgrade kpd 45gram..yang bestnya harga tetap sama 😍. RATU REDNAIL, sebelum ni 55gram, sekarang 65gram! Pon harga tetap sama 😍 . . BABY REDNAIL, RM15. RATU REDNAIL, RM20. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ WS 0189040339 @ klik link pada bio. #sayajual#bufferkuku#bufferbar#kukucantik#kukumatte#kukushining#inaimerah#inaimerahviral#inaiviral#inaimummysyasya#rednail#rednails💅#mummysyasyahenna#inaikuku#inaicelup#inailukis#inairambut#stikerinai#stickerhenna#inaihomemade#inaihomemadeterbaik#inaiorganik#cantiksambilmerawat#inaipengantin#inailukisputih#inaicorak#igshopmy#follow#trustedsellerr

🌷🌷REDNAIL CALIT HOMEMADE🌷🌷 - - Bahan kandungan ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ 🔹OLIVE OIL 🔹ARGAN OIL 🔹LAVENDER OIL 🔹EXTRACT DAUN INAI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kelebihan & Keistimewaan ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ 🔹Menguatkan kuku 🔹Merawat kuku cagu @ cekam 🔹Membunuh kuman bakteria yang berada dicelah kuku 🔹Kuku tidak mudah rapuh @ patah 🔹Inai calit SAH SOLAT & HALAL 🔹Warna merah daun inai kekal tahan lama 🔹Senang & mudah dibawa ke mana2 sahaja 🔹Tiada bahan kimia @ campuran bahan terlarang 🔹Selamat digunakan . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Cara pakai ⚋⚋⚋⚋ Calit2 pada kuku,tunggu kering & peel off sahaja. Senangkan!... . . WHATSAPP: 0189040339 #sayajual#bufferkuku#bufferbar#kukucantik#kukumatte#kukushining#inaimerah#inaimerahviral#inaiviral#inaimummysyasya#rednail#rednails💅#mummysyasyahenna#inaikuku#inaicelup#inailukis#inairambut#stikerinai#stickerhenna#inaihomemade#inaihomemadeterbaik#inaiorganik#cantiksambilmerawat#inaipengantin#inailukisputih#inaicorak#igshopmy#follow#trustedseller

💅TIPS KUKU MERAH CANTIK BERKILAT. 1. Sebelum pakai inai, buffer kuku menggunakan permukaan hijau. 2. Calit inai kuku menggunakan berus yg disediakan. Tunggu hingga 30min-1jam dan peel off @ basuh dgn air. (Ulang pakai utk ke 2 kali utk kuku lebih merah..jgn risau ia tdk menghitamkan kuku🤗). 3. Buffer kuku menggunakan permukaan putih utk kuku berkilat. (Tunggu hingga 30min baru basuh tangan utk hasil yg memuaskan). . . Senang je kan 🤗. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ BUFFER, RM5. INAI SIZE BABY, RM15. INAI SIZE RATU, RM20. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ WS 0189040339 @ klik link pada bio. #sayajual#bufferkuku#bufferbar#kukucantik#kukumatte#kukushining#inaimerah#inaimerahviral#inaiviral#inaimummysyasya#rednail#rednails💅#mummysyasyahenna#inaikuku#inaicelup#inailukis#inairambut#stikerinai#stickerhenna#inaihomemade#inaihomemadeterbaik#inaiorganik#cantiksambilmerawat#inaipengantin#inailukisputih#inaicorak#igshopmy#follow#trustedsellerr

Cust share feedback. 2 bleach dan 1 botol henna. Cust ni pakai bleach 15 mnit dan henna semalaman. Love takk sis?. . . . Whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 ) . . Rambut lawa ke tak sis. Guna henna je pun tauuu _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Ni kita share cara pakai henna. Lawaa la nanti rambut uols tau. Meh lekas beli. Whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 ) . . . . Rambut lawa ke tak sis. Guna henna je pun tauuu _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

👰🏻 WHITE PRO HENNA . . 🌸Thank you for having me EMYLIA 🌸 . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍Bridal Henna 📍Birthday Party Henna . . Maroon , Black and White Henna ✅ . . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. . #hennajengka #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

SIS NADH, TAK NAMPAK PUN WARNANYA?! 😂 _ Hehe, iyaaa sayang, kalau tak bleach, perginbawah matahari baaaruuu nampak.😁😁😁 _ Sebab inai susah naik pada rambut gelap, so kalau nak nampak even without matahari, boleh pilih untuk bleach rambut 😘😘😘 _ Meh sis nadh tolong pilih set : ☑️1 botol : Paras bahu ☑️2 botol : Paras pinggang ☑️3 botol : Bawah Paras pinggang _. ☑️1 bleach : boycut / highlight _. Haaa dah tau nak pilih yang mana senang lah nak roger #hennalinegirl ! _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

Salam hujung minggu untuk semua inai lovers ! 😘 . Jom ceriakan hari anda dengan Inai Damia. Hari ahad takde buat apa boleh ajak kawan2,adik beradik,sedara mara berinai ramai2. Tak payah tunggu ada majlis kahwin baru berinai. Pakai saja2 je pun boleh bagi nampak jari tu cantik berseri. Barulah rasa happy je nak start hari Isnin esok ! 😉 . 📲 Whatsapp 0177654550 COD - Damansara Damai, Sg Buloh, Sri Damansara, Kepong, Selayang, Bt Caves, & yg berdekatan . #testimoniinaidamia #inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiakualalumpur #inaidamiaselangor #inaidamiakepong #inaidamiaselayang #inaidamiasgbuloh #inaidamiadamansara #inaidamiabatucaves #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli  #inailover #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

DUA HARI DAH. YEKE? Yeeee. Customer ni cakap dah dua hari dia pakai Inai Damia, tak turun warna pun. Siap main air sabun lagi haa. Atototooo. Alhamdulillah ❤️ Inai Damia bukan inai pewarna yang hanya melekat di atas kulit tapi #inaidamia serap masuk terus dalam kulit. Well, ORIGINAL 💯 dari daun pokok inai. 📲Www.wasap.my/60174326233/NakInaiDamia #inaidamiapenang #inaidaunasli #inaipokok #inaicelup #inaiserbuk #inairambut #inaibatumaung #inaibayanlepas #inaisungaiara #nikah #kahwin #tunang #sanding #inairaya

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

MORNING!! PD YG BARU NAK KENAL PRODUK @hennaline_hq BOLEH TGK VID INI K.. OUR BOSS EXPLAIN SATU2 PASAL ORIGINAL, #rayarosey & BLEACH.... BERIBU TESTIMONI DAH KAMI DAPAT 😍 NAK CUBA? Wasap 0134894192 #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutreadymade #inairambutviral #inairambutrayarosey #rayaroseyhenna #rayarosey #hennaline #hennaline_hq

ONE DAY SALE! Lythra Lady Boss Birthday sale. Only on 30th September 2019! Get 30% off all products in the photo or as per list below. Hairnna Hair & Scalp Treatment 100ml - RM10.50 (RM15.00) 250ml - RM17.50 (RM25.00) Hairnna Hair Serum 5ml - RM5.60 (RM8.00) Inai Celup Lythra Henna 25gm - RM5.60 (RM8.00) 50gm - RM10.50 (RM15.00) #inaikuku #inaicelup #inairambut #hennaclass #inaikl #inaiselangor #inaiklcc #inaikajang #inaicheras #inaibangi #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inailukis #inaipengantin #henna #inai #hennaparty #hennanails #hairnna #haircare #lythrahenna #hairtreatments #hairproblems #naturalhairtreatments #hairserum #hennaartist #lythra

👰🏻 WHITE PRO HENNA . . 🌸Thank you for having me EMYLIA 🌸 . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍Bridal Henna 📍Birthday Party Henna . . Maroon , Black and White Henna ✅ . . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. . #hennajengka #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

👰🏻 WHITE PRO HENNA . . 🌸Thank you for having me EMYLIA 🌸 . . ............................................................... . WHATSAPP for any inquiries 📱 +601124301667 . . 📍 Collaboration Henna 📍 Event Henna 📍Bridal Henna 📍Birthday Party Henna . . Maroon , Black and White Henna ✅ . . Deposit lock date Hanya RM30. pakej #hennafiwaaa bermula dari RM80 ke atas. . #hennajengka #hennatemerloh #hennafiwaaa #malamberinai #inaiputih #whitehenna #whitehennawaterproof #hennapahang #bridesmaidsxfiwaaa #hennamentakab #hennajelebu #hennaklawang #hennatemerlohjaya #hennatanjung #hennamurah #malamberinai #hennasimple #hennamerah #hennahitam #hennaputih #inairambut #inaikening #stickerinai #inaisimple #inaibridesmaid #hennabridesmaid #hennapuncakalam #hennaselangor #hennajelebu #hennatemerloh #hennatemerlohmurah

Ziah ❤
(@fuziahmal)

1 Day 13 Hours Ago

Rawatan kombo kali ini bukan dapat menyegarkan sahaja malah dapat membersihkan badan sekaligus membuang angin dalam badan secara total 😊 Kombo treatment ni harganya ~RM250~ tapi sekarang hanya *RM68* sahaja !! Dengan rawatan kombo,sis akan dapat rawatan seperti berikut:- 🧖🏻‍♀ *Wave cavitation* 🧖🏻‍♀ *Infra red sauna*(20 hingga 30minit) 🧖🏻‍♀ *RF machine* Nak tempah slot untuk pakej kombo ?? Terhad kepada 30 orang sahaja. *Wassap @ call laju² untuk booking / info lanjut* 📲 014 6689486 ☎ 03 89200668 *Lokasi:-* No.35-G,Jalan Taman Kajang Impian 1/11, Taman Kajang Impian 43650 Bandar Baru Bangi,Selangor. facial #rawatanmuka #jerawat #kering #berminyak #kombinasi #jeragat #kusam #tonataksekata #badan #bodyspa #bekamhijama #scrubbadan #urutanbadan #bodymassage #urutansaraf #slimming #rambut #rebondingmurah #relaxingrambut #inairambut #rawatankutu #kulitkepala #dandruff #rambutkering #kuku #plasenta #applestemcell #lipo #pedicuremanicure # berminat boleh booking dgn fydah

Ziah ❤
(@fuziahmal)

1 Day 13 Hours Ago

Rawatan kombo kali ini bukan dapat menyegarkan sahaja malah dapat membersihkan badan sekaligus membuang angin dalam badan secara total 😊 Kombo treatment ni harganya ~RM250~ tapi sekarang hanya *RM68* sahaja !! Dengan rawatan kombo,sis akan dapat rawatan seperti berikut:- 🧖🏻‍♀ *Wave cavitation* 🧖🏻‍♀ *Infra red sauna*(20 hingga 30minit) 🧖🏻‍♀ *RF machine* Nak tempah slot untuk pakej kombo ?? Terhad kepada 30 orang sahaja. *Wassap @ call laju² untuk booking / info lanjut* 📲 014 6689486 ☎ 03 89200668 *Lokasi:-* No.35-G,Jalan Taman Kajang Impian 1/11, Taman Kajang Impian 43650 Bandar Baru Bangi,Selangor. facial #rawatanmuka #jerawat #kering #berminyak #kombinasi #jeragat #kusam #tonataksekata #badan #bodyspa #bekamhijama #scrubbadan #urutanbadan #bodymassage #urutansaraf #slimming #rambut #rebondingmurah #relaxingrambut #inairambut #rawatankutu #kulitkepala #dandruff #rambutkering #kuku #plasenta #applestemcell #lipo #pedicuremanicure # berminat boleh booking dgn fydah

. Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

Grey hair user feedback! HAIRNNA HAIR & SCALP TREATMENTS (Henna Hair Paste) Come with 3 types of treatments for problems: 1. For Hairfall & Dandruff Hair 2. For Dry, Frizzy & Split Ends Hair 3. For Color Stay / Normal Available with: 100ml - RM15 250ml - RM25 🧤 FREE hand glove plastic 🧖🏻‍♀️ FREE hair cover plastic (Not include postage) . Postage fee: RM8 Semenanjung Msia RM10 Sabah Sarawak . Pls DM us or click on WhatsApp link at bio for fast reply. . Buy RM40 above at Shopee Lythra Henna shop to get free postage! #inaikuku #hennaclass #inaikl #inaiselangor #inaiklcc #inaikajang #inaicheras #inaibangi #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inailukis #inaipengantin #henna #inai #hennaparty #hennanails #inairambut #hairnna #haircare #hairremedies #hairtreatments #hairproblems #naturalhairtreatments #hairserum #organic #mehndi #hennaartist #hennaproducts #feedbacklythra

#inairambut ni bukan sahaja warna perang dan merah.. Malah boleh bantu..👇 . ✅ Tutup uban ✅ Kawal masalah rambut gugur ✅ Kuatkan akar rambut ✅ Atasi masalah kelumumur ✅ Atasi kegatalan kulit kepala . Jom cuba INAI RAMBUT ready made by #inaidamia ni.. #mudah dan senang.. Selain cantik boleh merawat juga..😘 . Murah murah je.. Harga mampu milik.. Nak cuba boleh tekan link di bio..😊 . . #sayatokeyinaiasli #agentsahinaidamia #inaidamiataiping #inaidamiakamunting #inaicelupasli #inaiserbukasli #inairambutreadymade #inaidaunasliviral #teamafcircle01022

Wanna know what makes our henna powder exclusively different? Well, not only that it is organic, we've also specifically picked put 9 other ingredients that have been known since ancient times, as powerful hair remedies !! Here's to name a few you might not heard of ! _ ☑️ Brahmi - Hair regrowth ☑️Shikakai - Hair nourishment ☑️Bhringraj - Scalp Vitamin ☑️Methi - Reduces scalp irritation ☑️Neem - Relieves eczema symtomps _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutjb #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach # ina - organic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

#majorthrowback there was some time in 2014, i was produced my on henna cones. And I think, i want make it come back. What says you? . Hi bride to be, if you want to ask more on Lythra Henna Wedding packages. Pls state your NAME, DATE & LOCATION. Thank you. #boothinai #hennabooth #inaikuku #inaicelup #inairambut #inailukis #inaikahwin #inaipengantin #inainikah #malaywedding #sayajual #henna #mehndi #hennadrawing #hennaartist #hennaart #bangsar #inaikl #inaiklcc #inaiputrajaya #inaicheras #inaicyberjaya #inaipuchong #malamberinai #lythrahenna #lythra #lythracatalog

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❤️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❤️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❤️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❤️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❤️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❤️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang