#inaidaun

22,318 posts tagged with #inaidaun

Photos and Videos about #inaidaun

Assalamualaikum 🥰💞 Jom follow shopee sis. Nak Postage Jimat boleh Beli di shopee. Postage via J & T untuk Pelanggan semenanjung malaysia . Kalau Sabah sarawak boleh guna poslaju🥰 #inai #inaipuncakalam #puncakalaminai #serbukinai #serbukinaidaun #daunasli #inaidaun #inaipokok

🔥TESTIMONI🔥 Wah.!!! Hasil pakai inai serbuk selama 8 jam.Inai Serbuk ke Inai Celup dua² merecik kan warna dia asal pandai bancuh dan pakai berbalut confirm repeat order. Tak caye⁉️ Jom cuba sekali. 😘😘 . BERMINAT❓ wwwwasap.my/60133210475/inaidamia #inai #inaidaun #inaicelup #inaiserbuk #inaitunang #inaikawin

Wangi !!!! Cantik!!!!! Sekali pandang terus tertarik gituw 😍🌹 Apamaciamm pandai tak dekton berpantun, hahaha . Deepavali bulan depan kan? Mana tau ad yang nak beraya dgn rambut baru, eh 😜 Chuolls da grab RayaRosey belum tu? Beli smoothie with extra pearl , nak beli RayaRosey cari laa hennaline dekton 🙈 #inairambuthalal #inaidaun #inaicantik #inairambutgugur #tipsuntukrambutgugur #inaiorganikhalal #inairambutsihat #rambutsihat #rambutgugur #rambutkelemumur #tipshilangkankelemumur

💕 INAI RAMBUT ASLI💕 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . Inai rambut asli diformulasi khas dengan Argan Oil yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan. . . Membantu merawat masalah seperti ✔ Menutup dan mewarnakan rambut/uban ✔ Mengawal masalah keguguran rambut ✔ Sesuai untuk masalah kelumumur ✔ Kegatalan kulit kepala ✔ Menyihatkan rambut bagaikan rawatan teknik rebounding ✔ Menyejukkan kulit kepala . . Limited Edition (250g) . . Harga mampu milik Sebekas RM38 SM RM40 SM tak termasuk postage . . Cara dapatkan wasap ana 01126858607 . . #inaidamiaasli #inaipengantin #inaicelup #inaiserbuk #inairambut #inaitunang #organicinaicelup #boronginaicelup #dropshipwanted #weddinglahaddatu #weddingtawau #weddingsandakan #kkwedding #wedding2019 #weddingkaramunsing #sabahwedding #kkcity #sabah #semporna #malaywedding #inaidamiasabah #labuanwedding #paparwedding #majlismalamberinai #weddingranau #inaidaun #inainikah

💕 INAI RAMBUT ASLI💕 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . Inai rambut asli diformulasi khas dengan Argan Oil yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan. . . Membantu merawat masalah seperti ✔ Menutup dan mewarnakan rambut/uban ✔ Mengawal masalah keguguran rambut ✔ Sesuai untuk masalah kelumumur ✔ Kegatalan kulit kepala ✔ Menyihatkan rambut bagaikan rawatan teknik rebounding ✔ Menyejukkan kulit kepala . . Limited Edition (250g) . . Harga mampu milik Sebekas RM38 SM RM40 SM tak termasuk postage . . Cara dapatkan wasap ana 01126858607 . . #inaidamiaasli #inaipengantin #inaicelup #inaiserbuk #inairambut #inaitunang #organicinaicelup #boronginaicelup #dropshipwanted #weddinglahaddatu #weddingtawau #weddingsandakan #kkwedding #wedding2019 #weddingkaramunsing #sabahwedding #kkcity #sabah #semporna #malaywedding #inaidamiasabah #labuanwedding #paparwedding #majlismalamberinai #weddingranau #inaidaun #inainikah

💕 INAI RAMBUT ASLI💕 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . Inai rambut asli diformulasi khas dengan Argan Oil yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan. . . Membantu merawat masalah seperti ✔ Menutup dan mewarnakan rambut/uban ✔ Mengawal masalah keguguran rambut ✔ Sesuai untuk masalah kelumumur ✔ Kegatalan kulit kepala ✔ Menyihatkan rambut bagaikan rawatan teknik rebounding ✔ Menyejukkan kulit kepala . . Limited Edition (250g) . . Harga mampu milik Sebekas RM38 SM RM40 SM tak termasuk postage . . Cara dapatkan wasap ana 01126858607 . . #inaidamiaasli #inaipengantin #inaicelup #inaiserbuk #inairambut #inaitunang #organicinaicelup #boronginaicelup #dropshipwanted #weddinglahaddatu #weddingtawau #weddingsandakan #kkwedding #wedding2019 #weddingkaramunsing #sabahwedding #kkcity #sabah #semporna #malaywedding #inaidamiasabah #labuanwedding #paparwedding #majlismalamberinai #weddingranau #inaidaun #inainikah

Siapa jeles rambut cantik gini angkat tangan 🙋 Dekton angkat dedua tangan 🙆 sebab love teruk Cantik mcm buat kat salon, SIHAT dan HALAL pulak tuu . Siapa tak geram weh. Tengah sale ni lagi membuak2 tau jelesnya. Sebab duit manyakkk jimat 🤑🤑 . Korang tak jeles sampai keluar hingus ke gaisss? Jom laa cpt2 grab sempena promo masih onzzz . #inairambuthalal #inaidaun #inaicantik #inairambutgugur #tipsuntukrambutgugur #inaiorganikhalal #inairambutsihat #rambutsihat #rambutgugur #rambutkelemumur #tipshilangkankelemumur

Wahh makin berseri-seri muka pengantin dengan inai merah di jari. Bakal-bakal pengantin tak payah susah-susah nk cari daun inai kt pokok, nk kena tumbuk lagi aishhh menyusahkan betul. Haaaaa ni INAI DAMIA ada kan senang, celup je jari jemari korang tu dah siap😍😍 jatuh cinta sangat dgn INAI DAMIA NI💅 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Inai pengantin SERENDAH rm65 Thanks amik servis inai dikmiera 👇🏻 RABIATULADAWIYAH PENGKALAN 👇🏻 Www.wasap.my/60175493612 👇🏻 Inspired by other henna artist 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 #mierahennaipoh #hennaipoh #hennaperak #hennaartistperak #artistichennalista #official_hennaartistperak #hennaartistmalaysia #profesionalhennaartistmalaysia #hennaputih #whitehenna #malamberinai #malaysia #inaitunang #inainikah #inaikahwinipoh #ipoh #perak #kualakangsar #hennamurah #hennaipohmali #naturalhenna #hennanatural #inaimerah #inaiputih #inaidaun #inainatural

Inai pengantin SERENDAH rm65 Thanks amik servis inai dikmiera 👇🏻 RABIATULADAWIYAH PENGKALAN 👇🏻 Www.wasap.my/60175493612 👇🏻 Inspired by other henna artist 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 #mierahennaipoh #hennaipoh #hennaperak #hennaartistperak #artistichennalista #official_hennaartistperak #hennaartistmalaysia #profesionalhennaartistmalaysia #hennaputih #whitehenna #malamberinai #malaysia #inaitunang #inainikah #inaikahwinipoh #ipoh #perak #kualakangsar #hennamurah #hennaipohmali #naturalhenna #hennanatural #inaimerah #inaiputih #inaidaun #inainatural

Inai pengantin SERENDAH rm65 Thanks amik servis inai dikmiera 👇🏻 RABIATULADAWIYAH PENGKALAN 👇🏻 Www.wasap.my/60175493612 👇🏻 Inspired by other henna artist 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 #mierahennaipoh #hennaipoh #hennaperak #hennaartistperak #artistichennalista #official_hennaartistperak #hennaartistmalaysia #profesionalhennaartistmalaysia #hennaputih #whitehenna #malamberinai #malaysia #inaitunang #inainikah #inaikahwinipoh #ipoh #perak #kualakangsar #hennamurah #hennaipohmali #naturalhenna #hennanatural #inaimerah #inaiputih #inaidaun #inainatural

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019 #bmf

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

Open for borong.. harga serendah RM4 uols... inai sabun PREMIUM KUALITI sejak tahun 2013 lagi.. . #inaisabun New Look, HALAL & boleh bawa solat . Promo Beli 2+++ bekas keatas FREE POSTAGE. . 🍃 instructions pemakaian ada pd bekas 🍃 halal, sah solat/wuduk coz ianya serap kuku 🍃 long lasting sehingga kuku panjang 🍃 TIADA Axion. Isi kandungan sabun mandi yg wangi . Color cpt melekat dlm 5 minit. Tak percaya❓jom try dulu. . 3 warna menarik⚡️ 💥 red chilli 💥 hot pink 💥 cute black Beli lebih 10 dpt harga special. Belian borong serendah RM 5 ➰ RM 4 . Whatsapp 013-6814178 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #sayajual #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #baazarpaknil #ctdk #inaiviral #sabah #sarawak #inaihalal #melaka #bigstage2019 #buymuslimfirst #bmf

Open for borong.. harga serendah RM4 uols... inai sabun PREMIUM KUALITI sejak tahun 2013 lagi.. . #inaisabun New Look, HALAL & boleh bawa solat . Promo Beli 2+++ bekas keatas FREE POSTAGE. . 🍃 instructions pemakaian ada pd bekas 🍃 halal, sah solat/wuduk coz ianya serap kuku 🍃 long lasting sehingga kuku panjang 🍃 TIADA Axion. Isi kandungan sabun mandi yg wangi . Color cpt melekat dlm 5 minit. Tak percaya❓jom try dulu. . 3 warna menarik⚡️ 💥 red chilli 💥 hot pink 💥 cute black Beli lebih 10 dpt harga special. Belian borong serendah RM 5 ➰ RM 4 . Whatsapp 013-6814178 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #sayajual #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #baazarpaknil #ctdk #inaiviral #sabah #sarawak #inaihalal #melaka #bigstage2019 #buymuslimfirst #bmf

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

INAI DAMIA ‼️ ✔Asli dari daun inai yang sudah di proses menjadi serbuk halus. ✔Ramuan bancuhan inai dari bahan-bahan Organik seperti air teh dan perahan air limau. ✔Mesra wudhuk dan solat ✔Tiada kesan sampingan yang boleh merosakan jari seperti mengelupas atau berasa panas-panas di jari. ✔Buat pengemar inai berkulit sensatif ini adalah inai yang sesuai untuk anda kerana apabila anda pakai InaiDamia kult anda akan berasa sejuk. . Jadi tunggu apa lagi HARUS CUBA inai damia. #inaidamia #merahsuciasli #sahsolat #inaidaun #inaijari #inairambut #inaicelup #inaiserbuk #inainikah #inaikawin

Wahh makin berseri-seri muka pengantin dengan inai merah di jari. Bakal-bakal pengantin tak payah susah-susah nk cari daun inai kt pokok, nk kena tumbuk lagi aishhh menyusahkan betul. Haaaaa ni INAI DAMIA ada kan senang, celup je jari jemari korang tu dah siap😍😍 jatuh cinta sangat dgn INAI DAMIA NI💅 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

HENNALINE PROMO HARI MALAYSIA SALE !! 😍🌹 #harimalaysiasale _ Koranggg, sekarang #hennaline tengah buat HARI MALAYSIA SALE !!! UP to 21% off for henna product guysss !!! 😍.. _ Sangat membantu 🌹 Merawat akar rambut korang 🌹 Juga boleh merawat kulit kepala 🌹 Essential rose boleh mewangikan rambut korang 🌹 Yang penting 💯 inai organik, tanpa bahan pengawet/ kimia & sah solat 😍😍 _ So, apa tunggu lagi.. meh laa dm/ whatsapp kte untuk order korangg.. Setiap pembelian produk henna #hennaline dapat diskaun UP TO 21% off.. TAKNAK KER??😘🌹 _ #inairambut #inairambuthalal #inairambutcantik #inairambutmurah #inairambutkl #inairambutsubangjaya #inairambutserdang #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichenna #inaicelup #organicinaicelup #organicbleach #rambutsihat #inairambutmerah #rambutmerah #inaipengantin #inaiuban #inaijari #hennamerah #inaimerah #inaicelupmurah #inaicelupmerah#inaiorganic #inaidaun #hennail #hennailroseagent #hennailrose

Thankyou sis kanisha & family for having me for your engagement henna 💕 . . Im using natural henna for the bride & instant for her family members . . 013 4532561 #miraathehenna #inaidaun #inaiasli #inaicherry #naturalhenna ##inaiinstant #inaimerah #hennabajet #hennamurah #hennabukitmertajam #inailukis #inaipengantin #hennadesign

Thankyou sis kanisha & family for having me for your engagement henna 💕 . . Im using natural henna for the bride & instant for her family members . . 013 4532561 #miraathehenna #inaidaun #inaiasli #inaicherry #naturalhenna ##inaiinstant #inaimerah #hennabajet #hennamurah #hennabukitmertajam #inailukis #inaipengantin #hennadesign

Thankyou sis kanisha & family for having me for your engagement henna 💕 . . Im using natural henna for the bride & instant for her family members . . 013 4532561 #miraathehenna #inaidaun #inaiasli #inaicherry #naturalhenna ##inaiinstant #inaimerah #hennabajet #hennamurah #hennabukitmertajam #inailukis #inaipengantin #hennadesign

BERUNTUNG BILA MEMILIKI INAI DAMIA *************************************** Nak tahu tak kenapa?? Anda akan jimat banyak perkara 📌 JIMAT MASA 📌 JIMAT TENAGA 📌 JIMAT WANG Terutama untuk korang si peminat inai & RAJA SEHARI. 👰👰👰 #pengedarinaidamiakualaterengganu #teamjannahjutawan #inaikahwin #inaidaun

Coming soon! SAHARA Homemade Nail Henna made from 100% organic materials yang halal ok so takyah risau nak kuku cantiksss 😘 . Available in three colours:- 🍒 CHERRY RED 🍫 DARK BROWN ⚫ BLACK . RM15 je satu tube. Boleh pakai banyak kali tau. . Yang paling best color tak turun warna walaupun kuku da potong 😍 . #inaipengantin #bridalhenna #inaidaun #inaiinstant #inaipengantinmurah #servisinaipengantin #inspirasiperkahwinan #hennaartist #hennaart  #hennaforbride #hennadesign #malayweddingguide #hennaparty #inaimuar  #inaikl #inaikajang #inaiputrajaya #inaibangi  #inaidaunmuar #inaimelaka #pakejmakeupbajet #makeupmurah #muabangi #ageninaisahara #inaikuku

Henna for fun/bridesmaids/family members . Engagement of Kanisha 💕💘 Location : Bukit Tengah Henna by : @miraathehenna . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

Henna for fun/bridesmaids/family members . Engagement of Kanisha 💕💘 Location : Bukit Tengah Henna by : @miraathehenna . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

Henna for fun/bridesmaids/family members . Engagement of Kanisha 💕💘 Location : Bukit Tengah Henna by : @miraathehenna . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

Henna for fun/bridesmaids/family members . Engagement of Kanisha 💕💘 Location : Bukit Tengah Henna by : @miraathehenna . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

Henna for fun/bridesmaids/family members . Engagement of Kanisha 💕💘 Location : Bukit Tengah Henna by : @miraathehenna . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

Henna for fun/bridesmaids/family members . Engagement of Kanisha 💕💘 Location : Bukit Tengah Henna by : @miraathehenna . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

Warna ERC mmg cantik menawan bila ada di kuku jari anda. PROMO 2 botol RM30 termasuk pos sem. . Ada 6 warna in stocks; 1️⃣ RED CHILLI 2️⃣ BABY PINK 3️⃣ DOLLY MAROON 4️⃣ BLINK ORANGE 5️⃣ CRAZY COCO 6️⃣ BEAUTY BLACK . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . MADE IN MALAYSIA BUATAN MUSLIM 👍🏻 . #inaidaun #inaicelup #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku @ctdk @neelofa #inaipengantin #inaihomemade #meletop #ctdk #inaiviral #inaimalaysia #sabah #sarawak #inaimoden #malaysia #inaisabun #sayajual #buymuslimfirst #bigstage2019

SELAMAT KE UNTUK KANAK-KANAK..?? Mesti anda ada perasaan risau bila nak bagi anak-anak pakai inai dipasaran sekarang ni kan..?? Takut nanti jari anak mengelupas dan pedih.. Tambah-tambah kalau ada anak yang jenis kulit elergik.. Lagi la risau, betul tak..?? TAPI..‼ Dengan INAI DAMIA anda tak perlu risau lagi.. Sebab INAI DAMIA Inai Daun Asli yang diadun bersama bahan-bahan semulajadi.. Seperti Air Teh Pekat, Air Perahan Limau Nipis & Minyak Zaitun.. 🌿 Inai Daun Asli pertama yang berdaftar dgn KKM.. Bebas bahan kimia merbahaya & pewarna tambahan.. Yang paling penting INAI DAMIA sah dibawa solat..😊 Jadi anda tak perlu risau dan was-was nak guna INAI DAMIA untuk anak-anak kecil anda..😘 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Natural Henna ❤️ . Since ia natural so after henna kering, kita wrap dia supaya henna cpt meresap & tak peel off sbb perlu biar minimum 4-6jam 😉 . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

This kind of pen 24hours and 365 days works for this book. For all of you (🤵&👩‍🌾) 🇲🇾 Happy 1 Malaysia 🇲🇾 Whatapp : 0122228782 Whatapp : 0122228782 Whatapp : 0122228782 . . . #inai #inaikuku #kosmetik #inailukis #inaicelup #inaihalal #inaimerahasli #inaidaun #inaiserbuk #inaikukumurah #inaicelupmurah #inaikualaterengganu #henna #sayajualinai #bridal #inaiasli #pelamin #muamalaysia #makeupkahwin #inaimerah #inaitahanlama #inaipengantinmurah #hennapengantin #inaimekah #inaimesrasolat #inaitunang #enaileaf #inaicalit #inaimurah #inaimalaysia

: Henna for dinner.. thanks Maphyu.. org Myanmar suka berhenna jgk rupanya.. . Simple / Intermediate / Loaded 🌿 . Thansk for your trust...🙏 . . . The first male henna artist in Malacca🙋✍ . . Untuk booking slot berinai, sila click link BIO the_hasiltangan . 📲WhatsApp only, no DM❌ . . Wedding/engagement/event . #inaimelaka #hennamelaka #inaimurah #hennamurah #inaisegamat #inaimuar #hennamuar #hennasegamat #inaitunang #hennapengantin #inaiputih #whitehennamelaka #inaidaun #naturalhenna #jaguahenna #malehennaartist #hennaartist #henna #inai

: Collection Simple / Intermediate / Loaded 🌿 . Thansk for your trust...🙏 . . . The first male henna artist in Malacca🙋✍ . . Untuk booking slot berinai, sila click link BIO the_hasiltangan . 📲WhatsApp only, no DM❌ . . Wedding/engagement/event . #inaimelaka #hennamelaka #inaimurah #hennamurah #inaisegamat #inaimuar #hennamuar #hennasegamat #inaitunang #hennapengantin #inaiputih #whitehennamelaka #inaidaun #naturalhenna #jaguahenna #malehennaartist #hennaartist #henna #inai

Musuh utama enaileaf ada bahan campuran bahan kimia. Nak kekal merah mengaum, kurangkan penggunaan bahan kimia dalam seharian. Nak cuba? Jom tekan link kat bio kita borak tepi. #enaileaflukis #enaileafcelup #enaileaf #enaileafkuku #enaileafkb #enaileafkelantan #enaileafkotabharu #enaileafpengakanchepa #enaileafpc #hennamalaysia #hennamurah #henna #inaidaun #inaikahwin #inaimalaysia #inaimerah #inaicelup #kuku #kukucantik

Natural Henna ❤️ . Since ia natural so after henna kering, kita wrap dia supaya henna cpt meresap & tak peel off sbb perlu biar minimum 4-6jam 😉 . . 0 1 3 4 5 3 2 5 6 1 #naturalhenna #naturalhennapenang #naturalmehndipaste #hennabukitmertajam #hennabajet #hennadesigns #hennamurah #naturalhennapaste #inaiasli #inaidaun #inailukis #inaidaunasli #inaiaslipenang #miraathehenna

🔥TESTIMONI🔥 Pengantin puas hati kaler inai MERAH BUKAN HITAM sbb apa❓ Inai Damia adalah inai daun 100% organik,tiada tambahan pewarna tiruan 😍 www.wasap.my/60133210475/inaidamia #inai #inaidaun #inaidaunasli #inaidaunviral #inaiadakkm #inaidamia #inaidamiapahang #inaidamiatemerloh #inaidamiabera #inaidamiatriang #merahsuciasli

🔥TESTIMONI🔥 LOVE IT! Pakai inai celup lawa,warna sekata je walaupun xsampai sejam pakai 😱 anda pun boleh 😍 pastikan pakai BERBALUT insyaAllah hasilnya tidak pernah mengecewakan 😘 www.wasap.my/60133210475/inaidamia #inai #inaidaun #inaidaunasli #inaidaunviral #inaiadakkm #inaidamia #inaidamiapahang #inaidamiatemerloh #inaidamiabera #inaidamiatriang #merahsuciasli

Inai pengantin SERENDAH rm65 Thanks amik servis inai dikmiera 👇🏻 FARIHIN-INFOTERNAK SGSIPUT Henna backup dibantu oleh henna artist perak @surihennaartist 👇🏻 Www.wasap.my/60175493612 👇🏻 Inspired by other henna artist 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 #mierahennaipoh #hennaipoh #hennaperak #hennaartistperak #artistichennalista #official_hennaartistperak #hennaartistmalaysia #profesionalhennaartistmalaysia #hennaputih #whitehenna #malamberinai #malaysia #inaitunang #inainikah #inaikahwinipoh #ipoh #perak #kualakangsar #hennamurah #hennaipohmali #naturalhenna #hennanatural #inaimerah #inaiputih #inaidaun #inainatural

Inai pengantin SERENDAH rm65 Thanks amik servis inai dikmiera 👇🏻 FARIHIN-INFOTERNAK SGSIPUT 👇🏻 Www.wasap.my/60175493612 👇🏻 Inspired by other henna artist 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 #mierahennaipoh #hennaipoh #hennaperak #hennaartistperak #artistichennalista #official_hennaartistperak #hennaartistmalaysia #profesionalhennaartistmalaysia #hennaputih #whitehenna #malamberinai #malaysia #inaitunang #inainikah #inaikahwinipoh #ipoh #perak #kualakangsar #hennamurah #hennaipohmali #naturalhenna #hennanatural #inaimerah #inaiputih #inaidaun #inainatural

Inai pengantin SERENDAH rm65 Thanks amik servis inai dikmiera 👇🏻 FARIHIN-INFOTERNAK SGSIPUT 👇🏻 Www.wasap.my/60175493612 👇🏻 Inspired by other henna artist 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 #mierahennaipoh #hennaipoh #hennaperak #hennaartistperak #artistichennalista #official_hennaartistperak #hennaartistmalaysia #profesionalhennaartistmalaysia #hennaputih #whitehenna #malamberinai #malaysia #inaitunang #inainikah #inaikahwinipoh #ipoh #perak #kualakangsar #hennamurah #hennaipohmali #naturalhenna #hennanatural #inaimerah #inaiputih #inaidaun #inainatural

SELAMAT KE UNTUK KANAK-KANAK..?? Mesti anda ada perasaan risau bila nak bagi anak-anak pakai inai dipasaran sekarang ni kan..?? Takut nanti jari anak mengelupas dan pedih.. Tambah-tambah kalau ada anak yang jenis kulit elergik.. Lagi la risau, betul tak..?? TAPI..‼ Dengan INAI DAMIA anda tak perlu risau lagi.. Sebab INAI DAMIA Inai Daun Asli yang diadun bersama bahan-bahan semulajadi.. Seperti Air Teh Pekat, Air Perahan Limau Nipis & Minyak Zaitun.. 🌿 Inai Daun Asli pertama yang berdaftar dgn KKM.. Bebas bahan kimia merbahaya & pewarna tambahan.. Yang paling penting INAI DAMIA sah dibawa solat..😊 Jadi anda tak perlu risau dan was-was nak guna INAI DAMIA untuk anak-anak kecil anda..😘 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Enaileaf inai bebas bahan kimia, mesra ibadah 💕 Cepat grab uolss.. Combo set with biggest discount applied 💃🏻 Nak tahu tak? Uolss boleh dapat lowest shipping rate di shopee acc sis tau.. Shopee.com/aishahcantik . 💕 ENAILEAF 🥰 Enai Leaf diperbuat daripada 💯 inai daun Asli dan Bahan Semulajadi tanpa bahan kimia. . Kenapa pilih enaileaf? 💕 ✅Menggunakan serbuk inai dari Mekah ✅Mengandungi pati lemon , minyak inai, ekstrak zaitun, Vit E , extract inai dan tambahan 3 campuran essential oil (essential henna oil, essential lemon oil, essential vit c) ✅Membantu kuku lebih kuat dan sihat ✅Warna tahan lama, pudar secara semulajadi (Tak berkuping atau tompok2) ✅Tekstur inai yang pekat ✅Hanya warna merah sahaja, 100% dari serbuk inai ✅100% halal, boleh bawa WUDU dan SOLAT pastinya selamat . 📦READY STOCK / POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🚚COD MELAKA 📲WHATSAPP 01119956559 🚩FREE SHIPPING DI AKAUN SHOPEE @ shopee.com.my/aishahcantik . Nak tgok feedback merah menyala? Ok jom follow igshop @inaimerah_enaileaf Atau trus je click link ni ya 🥰 www.wasap.my/601119956559 www.wasap.my/601119956559 www.wasap.my/601119956559 . #enaileaf #enaileafkuku #enaileafcelup #ahadalegacy #inaimerahmenyala #inaimerahmurah #enaileafhalal #enaileafkedah #ahadalegacy #elqueens #inai #inaikuku #inaimekah #inaijari #inaielup #inaihalal #inaimerahasli #inaidaun #inaiserbuk #inaikukumurah #inaicelupmurah #inainailpolish #inaibotol #enaileafmelaka

Enaileaf inai bebas bahan kimia, mesra ibadah 💕 Cepat grab uolss.. Combo set with biggest discount applied 💃🏻 Nak tahu tak? Uolss boleh dapat lowest shipping rate di shopee acc sis tau.. Shopee.com/aishahcantik . 💕 ENAILEAF 🥰 Enai Leaf diperbuat daripada 💯 inai daun Asli dan Bahan Semulajadi tanpa bahan kimia. . Kenapa pilih enaileaf? 💕 ✅Menggunakan serbuk inai dari Mekah ✅Mengandungi pati lemon , minyak inai, ekstrak zaitun, Vit E , extract inai dan tambahan 3 campuran essential oil (essential henna oil, essential lemon oil, essential vit c) ✅Membantu kuku lebih kuat dan sihat ✅Warna tahan lama, pudar secara semulajadi (Tak berkuping atau tompok2) ✅Tekstur inai yang pekat ✅Hanya warna merah sahaja, 100% dari serbuk inai ✅100% halal, boleh bawa WUDU dan SOLAT pastinya selamat . 📦READY STOCK / POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🚚COD MELAKA 📲WHATSAPP 01119956559 🚩FREE SHIPPING DI AKAUN SHOPEE @ shopee.com.my/aishahcantik . Nak tgok feedback merah menyala? Ok jom follow igshop @inaimerah_enaileaf Atau trus je click link ni ya 🥰 www.wasap.my/601119956559 www.wasap.my/601119956559 www.wasap.my/601119956559 . #enaileaf #enaileafkuku #enaileafcelup #ahadalegacy #inaimerahmenyala #inaimerahmurah #enaileafhalal #enaileafkedah #ahadalegacy #elqueens #inai #inaikuku #inaimekah #inaijari #inaielup #inaihalal #inaimerahasli #inaidaun #inaiserbuk #inaikukumurah #inaicelupmurah #inainailpolish #inaibotol #enaileafmelaka

SELAMAT KE UNTUK KANAK-KANAK..?? Mesti anda ada perasaan risau bila nak bagi anak-anak pakai inai dipasaran sekarang ni kan..?? Takut nanti jari anak mengelupas dan pedih.. Tambah-tambah kalau ada anak yang jenis kulit elergik.. Lagi la risau, betul tak..?? TAPI..‼ Dengan INAI DAMIA anda tak perlu risau lagi.. Sebab INAI DAMIA Inai Daun Asli yang diadun bersama bahan-bahan semulajadi.. Seperti Air Teh Pekat, Air Perahan Limau Nipis & Minyak Zaitun.. 🌿 Inai Daun Asli pertama yang berdaftar dgn KKM.. Bebas bahan kimia merbahaya & pewarna tambahan.. Yang paling penting INAI DAMIA sah dibawa solat..😊 Jadi anda tak perlu risau dan was-was nak guna INAI DAMIA untuk anak-anak kecil anda..😘 #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

NATURAL HENNA
(@inailawa)

1 Day 3 Hours Ago

👉 PROMOSI INAI PENGANTIN RM70 SEPASANG. . 🚗 (Tak Termasuk Caj Pengangkutan) . . Boleh klik link di bio untuk pakej. . 🎊 TEMPAHAN BERINAI UNTUK PENGANTIN 2019 & 2020 KINI DIBUKA! 🎊 . Tempah Segera 💋 . . Booking with payment ONLY ‼ . SLOT TERHAD ‼️ . . Hope to see you soon dear beautiful bride!❤️👰 . . Gorgeous Art by @khairhenna #inailawa #inai #inaiasli #inailukismurah #naturalhenna #naturalmehndi #hennaartist #hennaselangor #malayweddingguide #inaiselangor #inaikl #hennadesigns #inaidaun #inaipengantin #inainikah #inaimalaysia #naturalhennakl #henna #naturalhennamalaysia #naturalhennaselangor #like4like #inaiklang #inaishahalam #whitehenna #inaisubang #inaipetalingjaya #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inaidamansara #inaidamia

NATURAL HENNA
(@inailawa)

1 Day 3 Hours Ago

👉 PROMOSI INAI PENGANTIN RM70 SEPASANG. . 🚗 (Tak Termasuk Caj Pengangkutan) . . Boleh klik link di bio untuk pakej. . 🎊 TEMPAHAN BERINAI UNTUK PENGANTIN 2019 & 2020 KINI DIBUKA! 🎊 . Tempah Segera 💋 . . Booking with payment ONLY ‼ . SLOT TERHAD ‼️ . . Hope to see you soon dear beautiful bride!❤️👰 . . Gorgeous Art #inailawa #inai #inaiasli #inailukismurah #naturalhenna #naturalmehndi #hennaartist #hennaselangor #malayweddingguide #inaiselangor #inaikl #hennadesigns #inaidaun #inaipengantin #inainikah #inaimalaysia #naturalhennakl #henna #naturalhennamalaysia #naturalhennaselangor #like4like #inaiklang #inaishahalam #whitehenna #inaisubang #inaipetalingjaya #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inaidamansara #inaidamia

NATURAL HENNA
(@inailawa)

1 Day 3 Hours Ago

Bakal Pengantin dah cari Henna ke belum tu ☺️ . 👉 PROMOSI INAI PENGANTIN RM70 SEPASANG. . 🚗 (Tak Termasuk Caj Pengangkutan) . . Boleh klik link di bio untuk pakej. . 🎊 TEMPAHAN BERINAI UNTUK PENGANTIN 2019 & 2020 KINI DIBUKA! 🎊 . Tempah Segera 💋 . . Booking with payment ONLY ‼ . SLOT TERHAD ‼️ . . Hope to see you soon dear beautiful bride!❤️👰 . . Gorgeous Art by @khairhenna #inailawa #inai #inaiasli #inailukismurah #naturalhenna #naturalmehndi #hennaartist #hennaselangor #malayweddingguide #inaiselangor #inaikl #hennadesigns #inaidaun #inaipengantin #inainikah #inaimalaysia #naturalhennakl #henna #naturalhennamalaysia #naturalhennaselangor #like4like #inaiklang #inaishahalam #whitehenna #inaisubang #inaipetalingjaya #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inaidamansara #inaidamia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 BRIDESMAID HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

🌺 HUSNA 🌺 . Dear Bride-to-be, . If u have your favourite henna design for your Big Day, I may re-creates the design for you at very affordable price (Famous Henna Artist rates are quite expensive nowadays 😅) . I will try to provide the Best Service to you 🤗 . 🌺GLITTER WHITE HENNA 🌺 . 👰🏻 *PAKEJ INAI PENGANTIN*: 1- Tangan sahaja ~ RM 50 keatas 2- Kaki & tangan ~ RM 80 keatas *FREE diamonds + sarung tgn* . 👩🏼 *INAI BRIDESMAID* atau suka-suka 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 👧🏻 *INAI KANAK2* 1- Sebelah tgn ~ RM 5 keatas 2- Dua tangan ~ RM 10 keatas . 💅🏻 *Inai putih Syraskin* (Waterproof 2-3 hari) • Tgn sahaja RM 80 keatas *Free glitters + diamonds* . 🚗 Harga tidak termasuk kos transport . Tekan di bawah 👇🏻 utk tempahan . www.wasap.my/60136250096 . Tq Love 😘 . #hennabyods #henna #hennadesign #hennaart #inai #inaidaun #inaiukir #inailukis #inaicelup #inaikuku #inaikukumerahmenyala #inaicelupmerah #inaiputih #inaidaunasli #inairambut #inaicelupmurah #inaiputih #inaipengantin #inaipengantinkl #inaipengantinselangor #inaipengantinmurah #raikancinta #mahligaicinta #kerjakahwin #mehendi #inaikotadamansara #hennakotadamansara @ Menara Telekom Malaysia

. INAIDAMIA TIP TOP DAN VIRAL =========================== . Korang suka berINAI tapi inai di luar kebanyakan cair dan bnyak tambahan pewarna?? . Nak giling dan tumbuk sendiri, DAUN INAI susah nak cari sekarang dan belum tentu inai yang di tumbuk lumat dan merah menawan?? . JADI apa penyelesaian nya?? Haaaa INAIDAMIA KAN ADA😘🥰 . 💯ASLI DARI DAUN INAI YANG DI PROSES MENJADI SERBUK 💯DI BANCUH DGN BAHAN2 ALAM SEPERTI: *AIR TEH PEKAT *PERAHAN AIR LIMAU *MINYAK ZAITUN 💯MERAH YANG ASLI DARI DAUN DANNN . 💯KORANGN AKAN PUAS HATI😍😍😍 Jadi tunggu apa lagi,benda yang baik harus di kongsi dan disebarkan. . Dapatkan segera INAIDAMIA korang. www.wasap.my/60133039122/inaidamia . . #inaidamia #inaiasli #inaidaunasli #merahsuciasli #inainikah #inaitunang #teamhennarizqi #inaicelup #inaidaun #inairambut #inaijari

I N A I P E N G A N T I N👰🏻🤵🏻 @dek.zaa_ | Bindu✨ • Terima Kasih Berinai Dengan @zrahenna ❤️ • • ☎️ Whatsapp: http://www.wasap.my/0137394963 📍 Based On: AyerHitam|PtRaja|Senggarang|BatuPahat|YongPeng • • #zrahenna #zierahenna #zierazrahenna #zrahennabp #inaiayerhitam #hennaayerhitam #inaiptraja #hennaptraja #inaisenggarang #hennasenggarang #inaibatupahat #hennabatupahat #inaiyongpeng #hennayongpeng #hennarengit #inairengit #inaibajet #inaimurah #inaisexyred #inaicelup #inaikuku #inairambut #inaikening #inaidaun #whitehenna #blackhenna

I N A I P E N G A N T I N👰🏻🤵🏻 @dek.zaa_ | Bindu✨ • Terima Kasih Berinai Dengan @zrahenna ❤️ • • ☎️ Whatsapp: http://www.wasap.my/0137394963 📍 Based On: AyerHitam|PtRaja|Senggarang|BatuPahat|YongPeng • • #zrahenna #zierahenna #zierazrahenna #zrahennabp #inaiayerhitam #hennaayerhitam #inaiptraja #hennaptraja #inaisenggarang #hennasenggarang #inaibatupahat #hennabatupahat #inaiyongpeng #hennayongpeng #hennarengit #inairengit #inaibajet #inaimurah #inaisexyred #inaicelup #inaikuku #inairambut #inaikening #inaidaun #whitehenna #blackhenna

I N A I P E N G A N T I N👰🏻🤵🏻 @dek.zaa_ | Bindu✨ • Terima Kasih Berinai Dengan @zrahenna ❤️ • • ☎️ Whatsapp: http://www.wasap.my/0137394963 📍 Based On: AyerHitam|PtRaja|Senggarang|BatuPahat|YongPeng • • #zrahenna #zierahenna #zierazrahenna #zrahennabp #inaiayerhitam #hennaayerhitam #inaiptraja #hennaptraja #inaisenggarang #hennasenggarang #inaibatupahat #hennabatupahat #inaiyongpeng #hennayongpeng #hennarengit #inairengit #inaibajet #inaimurah #inaisexyred #inaicelup #inaikuku #inairambut #inaikening #inaidaun #whitehenna #blackhenna

EnaileafKB
(@mierayaakub)

1 Day 14 Hours Ago

Wahh, baru pakai setengah jam dah merah cenggini. Ada yang nak jugak? Jom kita main celup celup pulak. Inai Celup (L) - RM 28.90 #enaileaflukis #enaileafkb #enaileafkelantan #enaileafkotabharu #enaileafcelup #enaileafpengakanchepa #enaileafpc #enaileaf #enaileafkuku #hennamalaysia #hennamurah #henna #inaidaun #inaikahwin #inaimerah #inaimalaysia

EnaileafKB
(@mierayaakub)

1 Day 15 Hours Ago

Cantik. Kemas. Bersih. Cantik kan enaileaf ni. Inai celup dan inai kuku. Ada yang nak tak? Terus wasap 0179054506 atau tekan link kat bio. #enaileaflukis #enaileafcelup #enaileafkuku #enaileaf #enaileafkb #enaileafkelantan #enaileafkotabharu #enaileafpengakanchepa #enaileafpc #hennamalaysia #hennamurah #henna #kuku #kukucantik #inaidaun #inaikahwin #inaimerah #inaimerah