#inaiconeorganik

Photos and Videos about #inaiconeorganik

Sebotol ni if rambut pendek boleh pakai 2kali hehe sbb bnyk tau 500ml tp pakai tu jgn la nipis nipis sgt nanti tak serap sgt inai tuπŸ€— β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Mai sesuai suggest dkt customer if fokus utk merawat rambut ambk inai shj pun cukup tp kalau nak merawat and rambut warna cantik boleh ambk set combo😊 Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

WOWWW ! Buat sendiri pun macam buat dekat saloon 😱 Cantik tak cantik ? Tak perlu lah susah-2 lagi nak pergi saloon, habiskan duit minyak . Just duduk releks dekat rumah . Boleh dapat hasil macam ni ❀️ #comboarr __ Terima kasih sebab terus sokong sis tanpa jemu ❀️ Jom siapa nak cuba boleh terus dm @ ws ye . Nak cantik sama-2, jom lah bagitahu kawan 🀀🌸 __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

WOWWW ! Buat sendiri pun macam buat dekat saloon 😱 Cantik tak cantik ? Tak perlu lah susah-2 lagi nak pergi saloon, habiskan duit minyak . Just duduk releks dekat rumah . Boleh dapat hasil macam ni ❀️ __ Terima kasih sebab terus sokong sis tanpa jemu ❀️ Jom siapa nak cuba boleh terus dm @ ws ye . Nak cantik sama-2, jom lah bagitahu kawan 🀀🌸 __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

SLIDE TEPI SIKIT πŸ‘‰πŸ» Nak rambut cantik, tapi taknak lah membazir kan ? πŸ˜“ Korang amek je set combo A, baru bawah RM80, dah boleh dapat rambut merah-2 taw 🀀 __ 100% bahan organik, sah wudu & halal . Yang penting takde pewarna tambahan & takde bahan pengawet . Semua fresh hokaysss ! ❀️ __ Jom siapa nak cuba boleh terus dm @ ws ye . Nak cantik sama-2, jom lah bagitahu kawan 🀀🌸 __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

Seriusly ? Dah ramai repeat order 😱 Mana taknya awak, buat kat saloon mahal . Dekat sini spent bawah RM80 dah boleh dapat rambut merah-2 yang memang halal, & sah wudu lagi . Tak perlu ragu-2 lah orang cakap 🀀 __ Terima kasih sebab terus sokong sis tanpa jemu ❀️ Jom siapa nak cuba boleh terus dm @ ws ye . Nak cantik sama-2, jom lah bagitahu kawan 🀀🌸 __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

Yes, cust repeat order ! 😱 Kenapa? Sebab berkesan lah . Kalaw tak berkesan kita taknak repeat kan ? __ Feecback pun dah banyak . Takkan korang just nak tengok je 🀀 Sumpah rambut jadi cantik . Tak perlu nak pergi saloon sampai beratus kalaw budget bawah RM80 dah boleh dapat rambut cantik + halal + sah wudu ❀️ __ Terima kasih sebab terus sokong sis tanpa jemu ❀️ Jom siapa nak cuba boleh terus dm @ ws ye . Nak cantik sama-2, jom lah bagitahu kawan 🀀🌸 __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

Hujung-hujung ni musim nak kenduri kawen . Kena prepare inai lah nak merah merah jugak ! 😍 __ Cust grab 2 bekas inai celup 😁 Berapa ? Sebekas RM18 sahaja 🌸 50 hari boleh celup taw ! __ Terima kasih sebab terus sokong sis tanpa jemu ❀️ Jom siapa nak cuba boleh terus dm @ ws ye . Nak cantik sama-2, jom lah bagitahu kawan 🀀🌸 __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

Alkisah semalam, COD Combo A dekat cust dekat UITM Lendu Melaka ❀️ Happening je tengok cust sorang ni hehe 🀀 __ Makin jarang kan sis up post dekat insta ni ? Yaa tapi jangan risau, masih beroperasi macam biasa πŸ€— Kekangan masa tu, yang membataskan segalanya πŸ˜‚ __ Terima kasih sebab terus sokong sis tanpa jemu ❀️ Jom siapa nak cuba boleh terus dm @ ws ye . Nak cantik sama-2, jom lah bagitahu kawan 🀀🌸 __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

HAPPY MERDEKA SALE❗️❗️ 29/8-4/9 sahaja jangan lepaskan peluang grab free gift menarik utk setiap pembelian😍😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

SALE SATU HARI SALES SATU HARI πŸ₯³ __ Apa yang sales tu ? Setiap pembelian korang akan dapat free HENNAILS berharga RM22 taw 🀀 __ Tapi valid thru postage sahaja & valid sampai jam 11:59 MALAM ni sahaja ! 😱 __ Apa lagi ? Cepat order sebelum sampai habis waktu ❀️ __ Jom siapa nak cuba, boleh terus PM @ WS sy ye 🌸 Just tekan link terus dekat profile πŸ˜™ __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

SALE SATU HARI SALES SATU HARI πŸ₯³ __ Apa yang sales tu ? Setiap pembelian korang akan dapat free HENNAILS berharga RM22 taw 🀀 __ Tapi valid thru postage sahaja & valid sampai jam 11:59 MALAM ni sahaja ! 😱 __ Apa lagi ? Cepat order sebelum sampai habis waktu ❀️ __ Jom siapa nak cuba, boleh terus PM @ WS sy ye 🌸 Just tekan link terus dekat profile πŸ˜™ __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

SALE SATU HARI SALES SATU HARI πŸ₯³ __ Apa yang sales tu ? Setiap pembelian korang akan dapat free HENNAILS berharga RM22 taw 🀀 __ Tapi valid thru postage sahaja & valid sampai jam 11:59 MALAM ni sahaja ! 😱 __ Apa lagi ? Cepat order sebelum sampai habis waktu ❀️ __ Jom siapa nak cuba, boleh terus PM @ WS sy ye 🌸 Just tekan link terus dekat profile πŸ˜™ __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

SALE SATU HARI SALES SATU HARI πŸ₯³ __ Apa yang sales tu ? Setiap pembelian korang akan dapat free HENNAILS berharga RM22 taw 🀀 __ Tapi valid thru postage sahaja & valid sampai jam 11:59 MALAM ni sahaja ! 😱 __ Apa lagi ? Cepat order sebelum sampai habis waktu ❀️ __ Jom siapa nak cuba, boleh terus PM @ WS sy ye 🌸 Just tekan link terus dekat profile πŸ˜™ __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

SALE SATU HARI SALES SATU HARI πŸ₯³ __ Apa yang sales tu ? Setiap pembelian korang akan dapat free HENNAILS berharga RM22 taw 🀀 __ Tapi valid thru postage sahaja & valid sampai jam 11:59 MALAM ni sahaja ! 😱 __ Apa lagi ? Cepat order sebelum sampai habis waktu ❀️ __ Jom siapa nak cuba, boleh terus PM @ WS sy ye 🌸 Just tekan link terus dekat profile πŸ˜™ __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Baru sempat nak up payment cust, tapi jangan risau semuanya dah sampai okay 🀀❀️ . Cust grab Set Combo . Takyah nak g saloon bayar mahal-2, RM80 pun korang dah boleh dapatkan warna cantik + sihat + halal lagi ? 🀀 . Jom siapa nak cuba, boleh terus PM @ WS sy ye 🌸 Just tekan link terus dekat profile πŸ˜™ __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

Baru sempat nak up payment cust, tapi jangan risau semuanya dah sampai okay 🀀❀️ . Cust grab 1 pack bleach . Confirm & sah sah makin cantik bila guna bleach taw ? Takyah nak g saloon bayar mahal-2, bawah RM70 korang dah boleh dapatkan warna cantik + sihat + halal lagi ? 🀀 . Jom siapa nak cuba, boleh terus PM @ WS sy ye 🌸 Just tekan link terus dekat profile πŸ˜™ __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah

Dapat hennail free? Sale kaw kaw dpt free hennail pulak?? Duh aduh aduh ruginyaa siapa tak grab time sale ni 😝😝😝 cptt siapa nak free hennail ni sbb limited stock yeee β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Dapat hennail free? Sale kaw kaw dpt free hennail pulak?? Duh aduh aduh ruginyaa siapa tak grab time sale ni 😝😝😝 cptt siapa nak free hennail ni sbb limited stock yeee β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Dapat hennail free? Sale kaw kaw dpt free hennail pulak?? Duh aduh aduh ruginyaa siapa tak grab time sale ni 😝😝😝 cptt siapa nak free hennail ni sbb limited stock yeee β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Dapat hennail free? Sale kaw kaw dpt free hennail pulak?? Duh aduh aduh ruginyaa siapa tak grab time sale ni 😝😝😝 cptt siapa nak free hennail ni sbb limited stock yeee β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Dapat hennail free? Sale kaw kaw dpt free hennail pulak?? Duh aduh aduh ruginyaa siapa tak grab time sale ni 😝😝😝 cptt siapa nak free hennail ni sbb limited stock yeee β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Dapat hennail free? Sale kaw kaw dpt free hennail pulak?? Duh aduh aduh ruginyaa siapa tak grab time sale ni 😝😝😝 cptt siapa nak free hennail ni sbb limited stock yeee β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Feedback customer raya rosey πŸŒΉπŸ’› nak harga sale? Cpt whatsapp mai order skrg pembelian rm50 ke atas dpt free hennail tau😍 β€’ β€’ β€’ Whatsapp 013 259 7966 or tekan link whatsapp kt bio utk order! Tq!✨ #inairambut #inairambutorganic #rayarosey #inairambuthalal #inairambutmurah #inaipuchong #organicinairambut #inairambutmerah #inaimerah #teamdatininaz #hennalinegirlpuchong #hennahair #servisinairambut #inairambutpuchong #inaiceluporganic #inaiconeorganik #inairambutuban #inaiasli #inaidaun #inaicelupdaunasli #organik #inairambutreadymade #rambutmerah #redhaircolor #inaipengantin #servisinai

Haii assalamualaikum & salam sejahtera korangg ❀️ Firstly sy mintak maaf sebab kekangan masa sesangat ni tak dapat nak update pape πŸ˜ͺ Baru tahu feeling orang yang dah bekerja tetap tu macam mana πŸ˜‚ Seriusly penat . __ Sy tengah praktikal sekarang ni . Doakan semua urusan sy dipermudahkan ye ❀️ Macam tu jugak dengan korang, semoga urusan kita seharian dipermudahkan Allab swt . __ Ramai cust grab inai RR 🀀 Jom grab sebelum habis stok 🌈 Nak order boleh terus tekan link dekat profile taw __ #inaiorganik #organicinai #inaicelupmurah #inaiorganikmurah #inairambut #inairambutmurah #inairambuthalal #dyerambuthalal #organichaircolor #organicinairambut #inairamburorganic #inairambutkrganik #inairambutbydatininaz #pewarnarambuthalal #dyerambuthalal #pewarnarambutmurah #bleachmurah #bleachhalalmurah #organicinairambutmelaka #halalhaircolourmelaka #inairambutorganic #organicinairambut #inaicelupmurah #inaicelupmelaka #organicinaicelup #inaicelupmerah #inaiconemelaka #inaiconeorganik #inaiuban #inaiubanmurah