#inaiasli

12,837 posts tagged with #inaiasli

Photos and Videos about #inaiasli

INAI KUKU . Inai merah menyala πŸ’…πŸ’… . Ni bukan pewarna tau...100% daun inai asli... Dah siap blend dengan henna oil...olive oil n ekstrak lemon... . Kalau dah inai asli semesti nya boleh dipakai solat kan... Jadi tak perlu risau ye 😘😘 . Yang bestnye inai ni dapat merawat kuku yang rosak...buruk...cagu...dan menguatkan kuku yang rapuh 😍 . Nak pakai pun senang tau. Hanya perlu calit2 je siap😘😘 . Terpikat?? . Meh wasap Kaksu meh πŸ˜‰ . πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 . #inai #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #hennartist #henna #baazarpaknil #sayajual #followforfollowback #likeforfollow #likeforlikes

INAI KUKU . Inai merah menyala πŸ’…πŸ’… . Ni bukan pewarna tau...100% daun inai asli... Dah siap blend dengan henna oil...olive oil n ekstrak lemon... . Kalau dah inai asli semesti nya boleh dipakai solat kan... Jadi tak perlu risau ye 😘😘 . Yang bestnye inai ni dapat merawat kuku yang rosak...buruk...cagu...dan menguatkan kuku yang rapuh 😍 . Nak pakai pun senang tau. Hanya perlu calit2 je siap😘😘 . Terpikat?? . Meh wasap Kaksu meh πŸ˜‰ . πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 . #inai #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #hennartist #henna #baazarpaknil #sayajual #followforfollowback #likeforfollow #likeforlikes

INAI KUKU . Inai merah menyala πŸ’…πŸ’… . Ni bukan pewarna tau...100% daun inai asli... Dah siap blend dengan henna oil...olive oil n ekstrak lemon... . Kalau dah inai asli semesti nya boleh dipakai solat kan... Jadi tak perlu risau ye 😘😘 . Yang bestnye inai ni dapat merawat kuku yang rosak...buruk...cagu...dan menguatkan kuku yang rapuh 😍 . Nak pakai pun senang tau. Hanya perlu calit2 je siap😘😘 . Terpikat?? . Meh wasap Kaksu meh πŸ˜‰ . πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 . #inai #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #hennartist #henna #baazarpaknil #sayajual #followforfollowback #likeforfollow #likeforlikes

REDNAIL BY MUMMY SYASYA - Merah | Mudah | Berkilat. Masalah selesai. Eh kenapa selesai ? - Kandungan OLIVE OIL Yang merawat kuku uolls disamping INAI yang sememangnya terkenal dengan MERAWAT KUKU. - Haruman LAVENDER OIL Sememangnya hanya no 1 DI MALAYSIA terdapat dalam inai HANYA BOLEH DI DAPATI DRPD KILANG MUMMY. - Nak pakai di kulit pon tak ada masalah kerana KANDUNGAN ARGAN OIL YANG KAYA DENGAN ZAT KESUKAAN KULIT PASTI MEMBUATKAN KULIT & kuku uols berseri & cantik. - Warna pink dengan hitam pon sama je. Ada juga kandungan extrak inai tapi mummy masukkan pewarna yg dibenarkan dan tak memudaratkan. Warna hitam kita guna jagua ink drpd pokok. Warna pink drpd ektra bunga. Ia perwarna semula jadi yang menyerap dalam kuku. - #inai #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaiasli #inaimurah #inaikuku #inairambut #inaikening #inaicantik #inaimalaysia #inaikahwin #inaijari #sayajual #sayajualsayapakai #inaimerah #inailukis #malamberinai #inaiukir #inainikah #inaihomemade #inaihalal #rednails #pinknails #blacknails #kukusihat

Inai Peel Off . READY STOCK - RM15.90 . Code available πŸ‘‰πŸ» Mystique πŸ‘‰πŸ» Phoenix πŸ‘‰πŸ» Duchess πŸ‘‰πŸ» Fantastic . Mudah dipakai , tidak comot @ menitik , sapu menggunakan brush , kering dalam masa 5 minit , untuk warna yang lebih teran @ gelap boleh pakai sehingga 30-45 minit , sesudah kering peel off saja (boleh juga basuh) . Inai tahan sehingga 8 minggu (fading day by day) , boleh pakai lebih dari 30x , sesuai untuk semua peringkat umur , halal & mesra wuduk . Boleh klik link di bio untuk pembelian. Free Gift disertakan iaitu - Nail Buffer . #inaipeeloff #inaiinstant #inaimerah #inaipengantin #arthennamalaysia #hennamalaysia #inaihalal #inaimesrawuduk #inaipokok #inaiasli #inaicelup #inailukis #inaisimple #inaimurah

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❀️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❀️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

. #feedbackinaidamia . . Bila dah start kenal Inai Damia, In Shaa Allah, takkan cari inai lain dah. . . Tq to #inaidamialovers ❀️ Terima kasih atas sokongan tak berbelah bagi pada kami. . . Jom bantu team kami sebarkan kebaikan dan manfaat #inaidamia kepada lebih ramai orang lagi. . . #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan . . . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang

πŸ’• KEBAIKAN INAI RAMBUT DAMIA πŸ’• β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ Inai rambut asli diformulasi khas dengan Argan Oil yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan. Membantu merawat masalah seperti βœ” Menutup dan mewarnakan rambut/uban βœ” Mengawal masalah keguguran rambut βœ” Sesuai untuk masalah kelumumur βœ” Kegatalan kulit kepala βœ” Menyihatkan rambut bagaikan rawatan teknik rebounding βœ” Menyejukkan kulit kepala #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Enaileaf New EditionπŸ’•πŸ’• . πŸ’– Halal, boleh dibawa solat πŸ’– 100% daun inai asli πŸ’– Bukan pewarna πŸ’– Essential Oil Vit c πŸ’– Essential Henna oil πŸ’– Essential Lemon oil πŸ’– Tahan lama dan pudar perlahan ke warna oren . πŸ“± 013-2413616 Wasap utk pembelian 😘 . #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #newedition #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh

Enaileaf New EditionπŸ’•πŸ’• . πŸ’– Halal, boleh dibawa solat πŸ’– 100% daun inai asli πŸ’– Bukan pewarna πŸ’– Essential Oil Vit c πŸ’– Essential Henna oil πŸ’– Essential Lemon oil πŸ’– Tahan lama dan pudar perlahan ke warna oren . πŸ“± 013-2413616 Wasap utk pembelian 😘 . #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #newedition #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh

Enaileaf New EditionπŸ’•πŸ’• . πŸ’– Halal, boleh dibawa solat πŸ’– 100% daun inai asli πŸ’– Bukan pewarna πŸ’– Essential Oil Vit c πŸ’– Essential Henna oil πŸ’– Essential Lemon oil πŸ’– Tahan lama dan pudar perlahan ke warna oren . πŸ“± 013-2413616 Wasap utk pembelian 😘 . #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #newedition #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh

DAUN INAI SEMBUHKAN KUKU =================================== Untuk menyembuhkan luka kuku, khasiat daun inai asli boleh digunakan. Penggunaan daun inai untuk menyembuhkan luka ,cekam kuku dan kudis di sekeliling kuku sememangnya merupakan petua turun temurun. Caranya ialah daun inai hendaklah dibersihkan terlebih dahulu. Kemudian baru tumbuk daun inai sehingga lumat dan hancur. Selepas itu sapukan pati daun yang ditumbuk lumat di kawasan yang ingin di rawat. Inai bukan sahaja untuk berhias atau upacara adat istiadat tetapi juga penting untuk rawatan-rawatan tradisional 😊 Sebagai inisiatif lain inai damia juga dapat mmbantu merawat kuku kerana inai kami bebas pewarna tiruan. Selain daun inai asli bahan lain yang ada di dalam inai damia hanya lah dari bahan alami @ semulajadi seperti madder root, limau dan air rendaman teh 😊 Ingin tahu lebih lanjut? Boleh terus whatsapp Qilah okay? Tekan je link kat bawah ni haa, www.wasap.my/601119824027/nakinaidamia #merahsuciasli #inaidaunasli #inaiasli #inainikah #inaikahwin #inaitunang #inaipengantin #dropshipwanted

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 010-3000639 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 010-3000639 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 010-3000639 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 010-3000639 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 010-3000639 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 010-3000639 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 018-3542529 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 018-3542529 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

. Sekarang ni takyah tunggu musim cuti sekolah je ada kenduri kawen. . Asal hujung minggu je ada jemputan kenduri kawen. Asal orang kawen jer, hujung minggu. . Yang nak kawen minggu depan dah beli Inai Damia ker? #tanyerjer . . Kak Lin 018-3542529 #tokeyinaiasli #inai #inaidamia #dropshipwanted #inaidamiarawang #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaihalal #inailovers #inaiserbuk

πŸ’• KEBAIKAN INAI RAMBUT DAMIA πŸ’• β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ Inai rambut asli diformulasi khas dengan Argan Oil yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan. Membantu merawat masalah seperti βœ” Menutup dan mewarnakan rambut/uban βœ” Mengawal masalah keguguran rambut βœ” Sesuai untuk masalah kelumumur βœ” Kegatalan kulit kepala βœ” Menyihatkan rambut bagaikan rawatan teknik rebounding βœ” Menyejukkan kulit kepala #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Hi! I’m your trusted Hennaline girl! πŸ’• - JOM PAKAT INAIKAN RAMBUT CANTIK. Kita pakai untuk seronok2 je sambil nak sihatkan rambut dr masalah KEGUGURAN (common hair problems!) dengan mak ke, sepupu perempuan ke, nenek korang boleh tauu! Inai original macam baru petik daun inai dr pokoknya! 😱 Bezanya Raya Rosey ni lagi best sebab kami tambah Rose essential oil supaya lebih wangi πŸ’• Warna pun lebih menarik uols Marroon-ish gtu! READY STOCK for RAYAROSEY!! - 1 bottle RM38 | 2 bottles for only RM75. Drop your order now! πŸ‘©πŸ»β€πŸ¦° - Benefits & specialty of our henna from Hennaline : - βœ”οΈ Reduce hair loss βœ”οΈ Enhance the color of your hair βœ”οΈ Wudhu’ friendly βœ”οΈ Natural ingredients . . Postage from Monday to Friday. Available for COD on selected area : Bangi | Kajang | Putrajaya | Cyberjaya πŸš— . . #hennalinedushee #hennalinegirl #henna #originalhenna #inairambutoriginal #inairambuthalal #inairambut #inaiasli #hennaforhair #hennailroseagent #beautifulhair #inai #inaicelup #ihaipokok #inailukis #designinai #inaipengantin #rayarosey #malamberinai #hennalinekajang #hennalinebangi #haircare #hennalineselangor #hennalineperak #organicinairambut #wudhufriendly #inairambut #organic #inaireadymade #inairambutorganic #codhennaline

Best Seller ❀️ . Set combo paling best. Apa yang best.?? Best sebab ada kedua-dua jenis inai. Inai Kuku L dan Inai Celup L. Dapat pulak Nail Buffer 2 ketul. 😍😍😍 . Best kan... Set besar ni boleh pakai banyak kali dan boleh pakai ramai-ramai. Berbaloi-baloi kalau beli tau 😘😘 . Jom wasap Kaksu laju-laju 😍 . πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 . #inai #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #newedition #henna #hennartist #hennaipoh

Best Seller ❀️ . Set combo paling best. Apa yang best.?? Best sebab ada kedua-dua jenis inai. Inai Kuku L dan Inai Celup L. Dapat pulak Nail Buffer 2 ketul. 😍😍😍 . Best kan... Set besar ni boleh pakai banyak kali dan boleh pakai ramai-ramai. Berbaloi-baloi kalau beli tau 😘😘 . Jom wasap Kaksu laju-laju 😍 . πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 . #inai #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #newedition #henna #hennartist #hennaipoh

Best Seller ❀️ . Set combo paling best. Apa yang best.?? Best sebab ada kedua-dua jenis inai. Inai Kuku L dan Inai Celup L. Dapat pulak Nail Buffer 2 ketul. 😍😍😍 . Best kan... Set besar ni boleh pakai banyak kali dan boleh pakai ramai-ramai. Berbaloi-baloi kalau beli tau 😘😘 . Jom wasap Kaksu laju-laju 😍 . πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 πŸ“± 013-2413616 . #inai #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimerah #inaipengantin #inaiasli #inaivvip #inaimurah #inaibotol #inaiipoh #inaisimple #inaicantik #inaimerahmenyala #ipoh #station18 #pengkalan #botani #enaileaf #enaileafipoh #agentipoh #newedition #henna #hennartist #hennaipoh

Alahai berkilat jew kan kuku nie.. Hasil berinai dari #inaidamia Tak nak ke dpt kuku sihat mcm nie..πŸ’… Jom cuba INAIDAMIA.. Belum cuba belum tahu hasilnya.. Dijamin PUAS HATI.. Yang penting kena ikut TIPS taw nak hasil yg waauuu KEBABOOMMM..πŸ’£πŸ’£ YANG PALING BESTTπŸ‘‡πŸ‘‡ βœ”οΈDari bahan semulajadiπŸ’― βœ”οΈPudar sekata βœ”οΈSemua golongan boleh pakai βœ”οΈBerdaftar KKM Nak cuba meh wassap sis #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Alahai berkilat jew kan kuku nie.. Hasil berinai dari #inaidamia Tak nak ke dpt kuku sihat mcm nie..πŸ’… Jom cuba INAIDAMIA.. Belum cuba belum tahu hasilnya.. Dijamin PUAS HATI.. Yang penting kena ikut TIPS taw nak hasil yg waauuu KEBABOOMMM..πŸ’£πŸ’£ YANG PALING BESTTπŸ‘‡πŸ‘‡ βœ”οΈDari bahan semulajadiπŸ’― βœ”οΈPudar sekata βœ”οΈSemua golongan boleh pakai βœ”οΈBerdaftar KKM Nak cuba meh wassap sis #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

Kandungan Rednail πŸ’…πŸŒΏ β€’ Estrak inai β€’ Minyak lavender β€’ Minyak argan β€’ Minyak zaitun β€’ Pewarna semulajadi (warna hitam dari buah jagua | merah & pink dari estrak bunga/buah) - Kelebihan Rednail πŸ’…πŸŒΏ - β€’ Inai yang pekat & mudah disapu. β€’ Serap air & sah dibawa solat. β€’ Warna inai akan menjadi oren selepas beberapa hari kerana mengandungi inai asli. β€’ Minyak Lavender boleh membunuh bakteria dicelah-celah kuku, menguatkan & menyihatkan kuku. β€’ Minyak argan melembabkan kulit sekitar kuku & mengelakkan kulit sekitar kuku mudah terkopek. β€’ Minyak zaitun menembusi kulit dan kuku, membantu membaiki kerosakan dan melembutkan kuku yang membawa kepada kekuatan dan kesihatan kuku - Tips untuk warna pada kuku sekata & tahan lama β€’ Buffer kuku dengan rata. β€’ Sapu Rednail. β€’ Biarkan sampai kering baru peel off. β€’ Biarkan dalam 1/2 jam baru boleh kena air. - Ratu Rednail $10 Baby Rednail $8 @klosethumaira +6738861515 - #inai #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaiasli #inaikuku #inairambut #inaikening #inaicantik #inaibrunei #inaikahwin #inaijari #mummysyasya #inaimerah #inailukis #malamberinai #inaitangan #inaiukir #inainikah #inaihomemade #inaihalal #henna #hennagirl #hennaartist #hennahair #inaiserbuk #inaiviral #redinaibrunei #pacarbrunei #hennabrunei

Kandungan Rednail πŸ’…πŸŒΏ β€’ Estrak inai β€’ Minyak lavender β€’ Minyak argan β€’ Minyak zaitun β€’ Pewarna semulajadi (warna hitam dari buah jagua | merah & pink dari estrak bunga/buah) - Kelebihan Rednail πŸ’…πŸŒΏ - β€’ Inai yang pekat & mudah disapu. β€’ Serap air & sah dibawa solat. β€’ Warna inai akan menjadi oren selepas beberapa hari kerana mengandungi inai asli. β€’ Minyak Lavender boleh membunuh bakteria dicelah-celah kuku, menguatkan & menyihatkan kuku. β€’ Minyak argan melembabkan kulit sekitar kuku & mengelakkan kulit sekitar kuku mudah terkopek. β€’ Minyak zaitun menembusi kulit dan kuku, membantu membaiki kerosakan dan melembutkan kuku yang membawa kepada kekuatan dan kesihatan kuku - Tips untuk warna pada kuku sekata & tahan lama β€’ Buffer kuku dengan rata. β€’ Sapu Rednail. β€’ Biarkan sampai kering baru peel off. β€’ Biarkan dalam 1/2 jam baru boleh kena air. - Ratu Rednail $10 Baby Rednail $8 @klosethumaira +6738861515 - #inai #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaiasli #inaikuku #inairambut #inaikening #inaicantik #inaibrunei #inaikahwin #inaijari #mummysyasya #inaimerah #inailukis #malamberinai #inaitangan #inaiukir #inainikah #inaihomemade #inaihalal #henna #hennagirl #hennaartist #hennahair #inaiserbuk #inaiviral #redinaibrunei #pacarbrunei #hennabrunei

Kandungan Rednail πŸ’…πŸŒΏ β€’ Estrak inai β€’ Minyak lavender β€’ Minyak argan β€’ Minyak zaitun β€’ Pewarna semulajadi (warna hitam dari buah jagua | merah & pink dari estrak bunga/buah) - Kelebihan Rednail πŸ’…πŸŒΏ - β€’ Inai yang pekat & mudah disapu. β€’ Serap air & sah dibawa solat. β€’ Warna inai akan menjadi oren selepas beberapa hari kerana mengandungi inai asli. β€’ Minyak Lavender boleh membunuh bakteria dicelah-celah kuku, menguatkan & menyihatkan kuku. β€’ Minyak argan melembabkan kulit sekitar kuku & mengelakkan kulit sekitar kuku mudah terkopek. β€’ Minyak zaitun menembusi kulit dan kuku, membantu membaiki kerosakan dan melembutkan kuku yang membawa kepada kekuatan dan kesihatan kuku - Tips untuk warna pada kuku sekata & tahan lama β€’ Buffer kuku dengan rata. β€’ Sapu Rednail. β€’ Biarkan sampai kering baru peel off. β€’ Biarkan dalam 1/2 jam baru boleh kena air. - Ratu Rednail $10 Baby Rednail $8 @klosethumaira +6738861515 #inai #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaiasli #inaikuku #inairambut #inaikening #inaicantik #inaibrunei #inaikahwin #inaijari #mummysyasya #inaimerah #inailukis #malamberinai #inaitangan #inaiukir #inainikah #inaihomemade #inaihalal #henna #hennagirl #hennaartist #hennahair #inaiserbuk #inaiviral #redinaibrunei #pacarbrunei #hennabrunei

Alahai berkilat jew kan kuku nie.. Hasil berinai dari #inaidamia Tak nak ke dpt kuku sihat mcm nie..πŸ’… Jom cuba INAIDAMIA.. Belum cuba belum tahu hasilnya.. Dijamin PUAS HATI.. Yang penting kena ikut TIPS taw nak hasil yg waauuu KEBABOOMMM..πŸ’£πŸ’£ YANG PALING BESTTπŸ‘‡πŸ‘‡ βœ”οΈDari bahan semulajadiπŸ’― βœ”οΈPudar sekata βœ”οΈSemua golongan boleh pakai βœ”οΈBerdaftar KKM Nak cuba meh wassap sis #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Inai Damia yang semakin mendapat tempat dihati pengantin pengantin zaman sekarang. Senang nak guna. Dijamin asli, halal & suci . . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

‼️ High Demand ‼️ Black Nail Henna very fast selling off. Stocks are running low. . . Super black stain on the nail. Customer feedback. 😍😍 . Have you get yours.? Mesti cuba, jangan tak cuba πŸ˜‰ . WhatsApp +65 94573805 or click on the link at our bio. . #henna #hennasg #nailhenna #hennacones #hennadesign #igsg #sgig #beauty #beautysg #redstain #redhenna #redhennasg #instashop #instashopsg #onlineshop #onlineshopsg #onlineshopping #onlinebusiness #entrepreneur #entrepreneursg #entrepreneurlife #hennabynurysg #hairhenna #inairambut #inaiasli #bridalhenna #bridal #inai #inaisg #inairedstain

Merah Alami Ada yang suka tak tengok jari merah macam dalam gambar ni? Berkenan tak? Kalau berkenan jom risik #inaidamia. Kami beri jaminan aroma asli menggamit kenangan. Dan kami nak pastikan jari anda merah menyala punya secara semulajadi. 😍 Ramai yang berpuas hati dengan #keaslian INAI DAMIA..πŸ‘‡β€ #inaicelup#inaicelupasli#inaidaun #inaipokok#inaipengantin #inaikahwin#inaitunang#inaibridesmaid #majlisberinai#majliskahwin #inaiserbuk#inairambut#inaihalal #inaimerah#inaiasli#inaijari#inaikuku #mahligaicinta#raikancinta #inaikotabharu#inaitanahmerah#inaimachang#inaipasirmas#inaisahsolat #codtanahmerah#bandartanahmerah #codkubangkerian#codkotabharu

. Cantikkan. Apa tunggu lagi buat bakal bakal pengantin, jom grab Inai Damia sebagai penyeri di hari bahagia mu. . . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Cantikkan. Apa tunggu lagi buat bakal bakal pengantin, jom grab Inai Damia sebagai penyeri di hari bahagia mu. . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Cantikkan. Apa tunggu lagi buat bakal bakal pengantin, jom grab Inai Damia sebagai penyeri di hari bahagia mu. . . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

Hi girls, Lets grab Djara Nail Henna. Inai kuku halal by Djara Twin. Inai kuku yang mudah dipakai dan dibawa travel. Dah pakai, tak perlu basuh, dah kering just peel off je, senang kan? Ni inai tau. Bukan nail polish. Djara Nail Henna dibuat khas daripada inai dan campuran cendawan mekah. Cendawan mekah tu boleh merawat kuku awak2 semua. Bukan sahaja dapat warnakan kuku, malah you all boleh merawat kuku you all. Apa yang best lagi mengenai Djara Nail Henna ni? πŸ’ Mudah dipakai πŸ’ 100% halal πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Sesuai untuk semua peringkat umur πŸ’ Dibuat daripada inai bukan daripada sabun dan kapur πŸ’ Selamat digunakan Setiap pembelian, free buffer and finger stand tau. Rugi kalau you all tak grab. #inaikahwin #inaicelup #inaipengantin #inaiasli #inaicantik #inaitunang #inaishahalam #inaitangan #pengantinmalaysia #inaimurah #inaihalal #pameranpengantinmalaysia #nikah #pameranpengantinklang #ukirinaimurah #inaicantik #inaimurah #jenjarom #banting #shahalam #klang #sijangkang #kualalangat

Hi girls, Lets grab Djara Nail Henna. Inai kuku halal by Djara Twin. Inai kuku yang mudah dipakai dan dibawa travel. Dah pakai, tak perlu basuh, dah kering just peel off je, senang kan? Ni inai tau. Bukan nail polish. Djara Nail Henna dibuat khas daripada inai dan campuran cendawan mekah. Cendawan mekah tu boleh merawat kuku awak2 semua. Bukan sahaja dapat warnakan kuku, malah you all boleh merawat kuku you all. Apa yang best lagi mengenai Djara Nail Henna ni? πŸ’ Mudah dipakai πŸ’ 100% halal πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Sesuai untuk semua peringkat umur πŸ’ Dibuat daripada inai bukan daripada sabun dan kapur πŸ’ Selamat digunakan Setiap pembelian, free buffer and finger stand tau. Rugi kalau you all tak grab. #inaikahwin #inaicelup #inaipengantin #inaiasli #inaicantik #inaitunang #inaishahalam #inaitangan #pengantinmalaysia #inaimurah #inaihalal #pameranpengantinmalaysia #nikah #pameranpengantinklang #ukirinaimurah #inaicantik #inaimurah #jenjarom #banting #shahalam #klang #sijangkang #kualalangat

Hi girls, Lets grab Djara Nail Henna. Inai kuku halal by Djara Twin. Inai kuku yang mudah dipakai dan dibawa travel. Dah pakai, tak perlu basuh, dah kering just peel off je, senang kan? Ni inai tau. Bukan nail polish. Djara Nail Henna dibuat khas daripada inai dan campuran cendawan mekah. Cendawan mekah tu boleh merawat kuku awak2 semua. Bukan sahaja dapat warnakan kuku, malah you all boleh merawat kuku you all. Apa yang best lagi mengenai Djara Nail Henna ni? πŸ’ Mudah dipakai πŸ’ 100% halal πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Sesuai untuk semua peringkat umur πŸ’ Dibuat daripada inai bukan daripada sabun dan kapur πŸ’ Selamat digunakan Setiap pembelian, free buffer and finger stand tau. Rugi kalau you all tak grab. #inaikahwin #inaicelup #inaipengantin #inaiasli #inaicantik #inaitunang #inaishahalam #inaitangan #pengantinmalaysia #inaimurah #inaihalal #pameranpengantinmalaysia #nikah #pameranpengantinklang #ukirinaimurah #inaicantik #inaimurah #jenjarom #banting #shahalam #klang #sijangkang #kualalangat

1, 2, 3 & Basuh❀️ MUDAH JE PAKAI INAI ASLI NI AWAK.😘 Petang2 takde keje makanya Kite pon Buat kejelah.😁 lawa tak korang? 🀭 Tekan Link whatsapp di bawah untuk order inai asliπŸ˜‰ www.wasap.my/60134704051 #inai #inaidamia #inaiasli #inaioriginal #teamhennarizqi #teamierahenna #sayatokeyinaiasli #cod #inaidamiaselayang #inaidamiakajang #inaidamiacyberjaya #inaidamiasegambut #inaidamiasetialam #inaidamiadamansara #postageseluruhmalaysia #inaikawen #inaitunang #inaijari #inairambut

Hai Bakal Pengantin dah cari Henna ke belum tu ☺️ . πŸ‘‰ PROMOSI INAI PENGANTIN RM70 SEPASANG. . πŸš— (Tak Termasuk Caj Pengangkutan) . . Boleh klik link di bio untuk pakej. . 🎊 TEMPAHAN BERINAI UNTUK PENGANTIN 2019 & 2020 KINI DIBUKA! 🎊 . Tempah Segera πŸ’‹ . . Booking with payment ONLY β€Ό . SLOT TERHAD ‼️ . . Hope to see you soon dear beautiful bride!β€οΈπŸ‘° . . Gorgeous Art #inailawa #inai #inaiasli #inailukismurah #naturalhenna #naturalmehndi #hennaartist #hennaselangor #mahligaicinta #inaiselangor #inaikl #hennadesigns #inaidaun #inaipengantin #inainikah #inaimalaysia #naturalhennakl #henna #naturalhennamalaysia #naturalhennaselangor #like4like #inaiklang #inaishahalam #whitehenna #inaisubang #inaipetalingjaya #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inaidamansara #inaidamia

BERINAI ADALAH SUNNAH BAGI WANITA. πŸ’…β™₯ . Dalam sebuah hadith, diriwayatkan daripada β€˜Aisyah radhiallahu β€˜anha: . β€œSeorang wanita memberikan isyarat dari belakang tabir bagi menunjukkan pada tangannya ada surat untuk diberikan .. . kepada Rasulullah SAW. Maka Nabi SAW menggenggam menutup tangannya lalu berkata: . β€œAku tidak tahu adakah ini tangan lelaki ataupun tangan perempuan?.”Jawab perempuan tersebut: β€œPerempuan”. . Lalu Baginda berkata: β€œJikalau kamu ini perempuan, nescaya akan lakukan perubahan pada kuku-kuku kamu (iaitu dengan inai)”. . (Riwayat Abu Daud, no. 4166; al-Nasa’ie di dalam al-Kubra, no. 9311; dan Ahmad di dalam Musnadnya, no. 26258). . INFO INAI REPUBLIC : 🌸 homemade daun asli 🌸 with olive oil 🌸 with essential oil 🌸 Sah wudhuk 🌸 Sah solat 🌸 Warna merah/pink 🌸 Menyihatkan kuku 🌸 mudah digunakan 🌸 menjimatkan masa 🌸 tidak comot 🌸 Terdapat dalam 2 jenis packaging (inai bekas dan inai botol) 🌸inai botol mudah dibawa kemana-mana 🌸 bau wangi daun inai 🌸 mudah nak topup inai dijari 🌸 inai bekas boleh guna 30-35 jari 🌸 Tahan 5-6 hari bergantung kepada si pemakai (jangan kerap main sabun) 🌸 Boleh disimpan selama 6 bulan lebih (jangan biar bekas terbuka & tutup rapat) 🌸 Inai sekata dan tidak bertompok 🌸 Kuku dan jari warna MERAH (inai bekas) 🌸 Lebih cantik kalau top up inai sapu @inairepublic.my di jari selepas pakai inai celup agar warna merah tahan lebih lama 🌸bukan sahaja sesuai untuk pengantin malah untuk kegunaan harian. ❌ Bukan inai kapur @ inai sabun ❌ Tidak pedih ❌ Tidak mengecutkan kuku . Cara pemakaian : sapu atau celup jari ke dalam bekas inai, kemudian tunggu sehingga kering. Selepas setengah jam, atau sebaiknya 1 jam.. basuh. Atau jika pakai di kuku, boleh peel off sahaja. . Quantity : sebotol/sebekas 15 ml. Banyak kan? So boleh pakai banyak kali πŸ€­πŸ¦„ . Stok tak banyak. Sis nak satu ke dua? 😁 . Setiap wanita mesti kena ada 1 . It's sunnah 😘 . #inai #inaiviral #inaimerah #inaipengantin #inaicelup #inaisimple #inaimurah #inaiasli #inaikahwin #inaicantik #inaimalaysia #inaitunang #inaikuku #inaijari #inaihalal #inaipengantinmurah #inairepublic #inaihomemade

ADUHHHH... WARNA RAMBUT ABG NI LAWA LA.. PAKAI INAI JE??? Yes... Ini hasil pemakaian set inai COMBO A RayaRosey. On point sangat kaler die weh. Lawa! Nak jugak? Mai whatsapp 017-4656048 atau DM je pun boleh. #hennaline #inai #inaihalal #inairambutsahwudhu #inairambuttelusair #inairambutcantik #inaimerah #inaiasli #inaimurah #inaihennaline #inaiterbaik #inaimurah #inaijari #inaitanpapewarna #inaimalaysia #inaisiapbancuh #inaijari #inaipengantin #inaimudah #inaibancuh #inaiserbukpremium #hennapowder #premiumqualityhenna #inaikualiti

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

. Seriuslah. Memang jatuh cinta dengan warna Inai Damia ni. . Memang tepat sangat dengan tagline dia. MERAH. SUCI . ASLI . Macam mana nak order? Whatsapp 018-3542529 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

Packaging comel, kualiti tiptop! Yang penting inai kita ORGANIC 100% tiada bahan kimia tau! 😍 _ Yelah sekarang ni inai macam2 bahan kimia sampai viral tangan jadi lebam2 mcm terbakarπŸ˜–πŸ˜–πŸ˜­ tapi kita guaranteed 100% selamat! 😍 _ Merah menyerlah cantik sangat-sangat kalau pakai kawin. Kalau pakai saje-saje pun memang wow sangatttt! 😍 _ Boleh guna selotep supaya lebih kemas. Lebih kemas lebih tantekkk. πŸ’• tahan lama dan tak bercapok2 _ Warna inai akan naik lebih pekat selepas 24 jam cuci. Nak cantik kena sabar. Bila dah sabar puas hati pulak. Nak puas hati kena la try inai celup kita dulu πŸ˜‰ _ 1 bekas = 50g = 50 jari = 5 orang pakai πŸ‘­ Beli satu bekas RM18 jer! jimat ke jimat? 😱 _ klik link di bio untuk order πŸ’• #inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna #henna #hennahair #hennahalal #inaidaun #inaidaunorganic #inaidauncelup

‼️ High Demand ‼️ Red Nail Henna very fast selling off. Stocks are running low. . . Super red stain on the nail. Customer feedback. 😍😍 . Have you get yours.? Mesti cuba, jangan tak cuba πŸ˜‰ . WhatsApp +65 94573805 or click on the link at our bio. . #henna #hennasg #nailhenna #hennacones #hennadesign #igsg #sgig #beauty #beautysg #redstain #redhenna #redhennasg #instashop #instashopsg #onlineshop #onlineshopsg #onlineshopping #onlinebusiness #entrepreneur #entrepreneursg #entrepreneurlife #hennabynurysg #hairhenna #inairambut #inaiasli #bridalhenna #bridal #inai #inaisg #inairedstain

Awak jangan macam- macam ya! . Aduhai, customer ni suka buat cuak. . Boleh pula dia ugut jangan jual inaidamia pada orang lain sebab dia nak tapau semua stok. . Tak pasal pasal pagi -pagi dah tak senang duduk. Sebab inaidamia ni :- . 1. Inai asli dari daun inai dan herba 2. Tiada pewarna tiruan dan bahan kimia berbahaya 3. Pudar sekata tanpa pengelupasan 4. Warna asli inai merah oren 5. Meresap ke dalam kulit jadi tak menghalang air ke permukaan kulit, rambut dan kuku 6. Dapat membantu merawat masalah kuku dan rambut 7. Berdaftar dengan kkm 8. Semestinya berbau daun inai. . Tapi kak hada terpaksa juga kongsi inaidamia. Sebab nak peminat inai diluar sana rasa kesan dan guna dengan yakin tanpa was-was bila guna inaidamia. . Lepas dah kena ugut tu rasa nak bagi FREE GIFT best untuk setiap pembelian inai la. Ada yang nak? . Sebelum customer tu nampak postingnya ni, lebih baik uolss wasap kak hada dulu 60124174224 atau klik je bio . Stok tak jamin tau. . #inai #inaimerahΒ  #inaidaunoriginal #inaiasli #inaicelupasli #inaiserbuk #inaicelup #henna #sayajual #bazaarpaknil #viralmalaysia #inaiviral #viewmyig #nur #bakalpengantin #bridetobe #bakalpengantinbaru #weddinghenna #weddingmalay #weddingmelayu #perkahwinan #pengantinmuslimah #pengantinmalaysia #nikah #tipsperkahwinan #majliskahwin #kahwin #inairaya #malamberinai #inailover

BERSERI SERI PENGANTIN KITA . Nak berseri gak? Jom berinai damia. Walau tanpa ukiran tetap cantik jari jemari pengantin 😍😍 . Jangan risau kita tak guna pewarna tiruan tapi asli dari daun inai dan herba. . Berdaftar Kkm dan sah wudhuk. . Pakai lama lagi cantik merah dia. inai daun kan πŸ˜‰ . Harga? Inai celup RM20 Inai serbuk RM 20 Tak termasuk pos ye . Dah berkenan jom la whatsapp 60124174224 Atau klik je bio . #pengantinmalaysia #pengantinmuslim #persiapankahwin #perkahwinanmelayu #pengantin #perkahwinan #pengantinperempuan #pengantinmuslimah #butikpengantin #tipsperkahwinan #weddingtips #weddingmalaysia #weddingnails #weddinghenna #weddingmelayu #weddingmalay #inainikah #inaikahwin #inaitunang #henna #inai #malamberinai #inailover #inaiasli #tunang #majliskahwin #majlispertunangan #inairaya #nikah

NAK KENA CILI GAK MAK CIK BAWANG NI. ADA DIBAWANG INAI AKU TAK CANTIK. . Sentapppppnya. Bila terkenangkan ada yang sempat membawang tentang kemerahan jejari runcing masa tunang hari tu. . Awal pagi lagi akak tumbuk daun inai. Tapi apakan daya hasil yang tidak begitu mempersona. . Last akak nekad nak cari inai daun yang betul merah bukan sekadar warna tapi serap sempurna. . Hasil googelan di muka buku jumpa satu inai ni. Katanya inai daun, sah wudhu, suci kemerah-merahan. Tengok feedback pun boleh tahan. Maharnya pun baru dua puluh riyal je. . Akak apa lagi, akak terus wasap agen Inai tu. Syukur dapat free gift lagi. Yippi!! . Sampai sampai, malam tu akak terus pakai. Siap berbalut ikut petua yang diberi. Esok pagi tu. Perghhh!! mabeless sangat ni. . Masa nikah ni konfem makcik bawang tak sempat nak membawang. Merah jejari bukan pewarna hingga ramai mata memandang. . Inai Damia Bukan Biasher-Biasher. Lefff teroksss jejari merah.πŸ’… . Nak berinai asli tanpa pewarna tiruan jom risik risik dekat 0124174224 atau klik je di bio . .#inaidamiacheras #inaidamiaklcc #inaidamiabatugajah #inaihalal #inaiviral #inaimesrasolat #inaimesrawuduk #inailover #inaiasli #inaicelup #inaipilihan #bazaar #bazarpaknil #shopping #sale #pengantinmuslimah #persiapankahwin #perkahwinanmelayu #pengantinperempuan #persiapannikah #perkahwinan #pengantinmalaysia #inaikahwin #inaipengantinmurah #inainikah #tipsperkahwinan #butikpengantin #bajupengantin #makeuppengantin #inaitunang

INAI VIRAL BY ENAILEAF. . Kelebihan : πŸ’…πŸ»mudah dipakai πŸ’…πŸ»warna tahan lama sehingga 3-4 minggu πŸ’…πŸ»cepat merah dalam 5-20minit πŸ’…πŸ»mesra solat πŸ’…πŸ»tidak mengelupas dan mengeringkan kulit . Cara pembelian : Walk in Blinksouk Bazaar No 15, Jalan Plumbum Q7/Q Seksyen 7 Shah Alam Selangor . Waktu Operasi : 10pagi - 8:30mlm Isnin - Ahad . Online Order : Wa 0176734768 . #enaileaf #inaiviral #inaicelup #inaipengantin #inaiasli #inaimerah #inaimalaysia #inaikahwin #inaishahalam #seksyen7shahalam #vendorswanted #vendorlist #vendorneededseksyen7 #vendordiperlukan #vendorshahalam #vendorshahalamwanted

NATURAL HENNA
(@inailawa)

1 Day 4 Hours Ago

Hai Bakal Pengantin dah cari Henna ke belum tu ☺️ . πŸ‘‰ PROMOSI INAI PENGANTIN RM70 SEPASANG. . πŸš— (Tak Termasuk Caj Pengangkutan) . . Boleh klik link di bio untuk pakej. . 🎊 TEMPAHAN BERINAI UNTUK PENGANTIN 2019 & 2020 KINI DIBUKA! 🎊 . Tempah Segera πŸ’‹ . . Booking with payment ONLY β€Ό . SLOT TERHAD ‼️ . . Hope to see you soon dear beautiful bride!β€οΈπŸ‘° . . Gorgeous Art #inailawa #inai #inaiasli #inailukismurah #naturalhenna #naturalmehndi #hennaselangor #malayweddingguide #inaiselangor #inaikl #hennadesigns #inaidaun #inaipengantin #inainikah #inaimalaysia #naturalhennakl #henna #naturalhennamalaysia #naturalhennaselangor #like4like #inaiklang #inaishahalam #whitehenna #inaisubang #inaipetalingjaya #inaiputrajaya #inaicyberjaya #inaidamansara #inaidamia

Cantik sangat pengantin tambah pulak henna kat tangan ❀️ Cust walk in πŸ’• Thanks dear for having me 🌹😊 Sesiapa yg mncari tukang henna murah2 bole dm saya . Area jb . Open booking utk bulan 9 hingga 12 ‼️ #hennamurah #hennadesign #hennatattoo #inailukis #inaikahwin #designhenna #hennacantik #hennacone #hennared #inaimerah #hennart #hennaartist #hennainspiration #hennart #inailukismurah #hennajb #hennajbmurah #inaipengantin #inaicelup #inaikukumurahdancantik #inaimerah #inaiasli #hennainspiration #hennalace #corakhenna #designhenna #corakinai #inaipengantin #inaiputih #malamberinaiπŸ’… #jbhenna #inaijbmurah #

Hi girls, Lets grab Djara Nail Henna. Inai kuku halal by Djara Twin. Inai kuku yang mudah dipakai dan dibawa travel. Dah pakai, tak perlu basuh, dah kering just peel off je, senang kan? Ni inai tau. Bukan nail polish. Djara Nail Henna dibuat khas daripada inai dan campuran cendawan mekah. Cendawan mekah tu boleh merawat kuku awak2 semua. Bukan sahaja dapat warnakan kuku, malah you all boleh merawat kuku you all. Apa yang best lagi mengenai Djara Nail Henna ni? πŸ’ Mudah dipakai πŸ’ 100% halal πŸ’ Tiada bahan kimia πŸ’ Sesuai untuk semua peringkat umur πŸ’ Dibuat daripada inai bukan daripada sabun dan kapur πŸ’ Selamat digunakan Setiap pembelian, free buffer and finger stand tau. Rugi kalau you all tak grab. #inaikahwin #inaicelup #inaipengantin #inaiasli #inaicantik #inaitunang #inaishahalam #inaitangan #pengantinmalaysia #inaimurah #inaihalal #pameranpengantinmalaysia #nikah #pameranpengantinklang #ukirinaimurah #inaicantik #inaimurah #jenjarom #banting #shahalam #klang #sijangkang #kualalangat