#ibumenyusu

173,916 posts tagged with #ibumenyusu

Photos and Videos about #ibumenyusu

alhamdulillah happy kita dapat testimoni lagi... Mummy sha ni baru pakai seminggu tau .. Mummy sha ckp punggung peha lengan kurang 2inci dah.. Tu semua bahagian yang memang susah nak kecil tau.. Consistent Yang penting dan jangan putus asa ok all mummy.. . Whatsapp fiza cepat2 ok . Fiza 0189886785 @allaboutcoco.ampang . #allaboutcoco #mothersessentials #momsafterbirth #momstruggles #ibumenyusu #ibuberpantang #ibubersalin #ibuhamil #kembalihebat #stretchmark #selulit #bakarlemak #buanglemak #hilangkanselulit #hilangkanstretchmark #perutkempis #nakkempiskanperut #cocofriendsreview

Wauuu, khai bahar pn suka minum olicandy beaublend gaisss 😍 sumpah sedap gila 😋 Mmg rugi kalau xgrab. Khai bahar sudah. Anda bila lagi?? Meh try test beramai2 gaisss, pm laju2, harga pn mampu milik tau gaisss. 1 Box 10 packs okay mana nk dpt lgi dgn hrga murah plak tu. Grab sebelum promo n stock masih ada 😱 👏 . For order or info lanjut boleh direct klik link dibio okay📲 JOM SYG2 SEMUA KITA START BEROLICANDY SAMA2😘😉 . #olicandy #olicandybeaublend #sihatluardalam #nakcantik #bebastanpajerawat #feedbackhot #promosimurah #directdarihq #trustedseller #senangnakcantik #minumsahaja #kesancepat #produkhebat #oridarihq #cerahgebu #kulitlicin #flawless #parutjerawat #motifviral #dropship #masalahperiod #ibumenyusu #jerawat #ibumengandung #ibuberpantang #only1inmalaysia #cantikluardalam #tiadapantanglarang #peloles

START HERBALIFE HERE 📲 0172868966 . PROGRAM KURUS 30 HARI | Kurus MUDAH & BERKESAN. . Apa yang awak dapat : ✔ Turun 4-8kg sebulan!! ✔ Badan Slim, Kulit Cantik!! ✔ Coaching Kurus 30Hari ✔ Mealplan MUDAH Untuk Kurus, 5x MAKAN! ✔ Boleh Makan NASI / Masakan Mak / Lauk Kedai ✔ Tips Kurus dan Support Group ✔ Dapat Produk Nutrisi dengan COACHING FOC! ✔ Downsize & Reshape ✔ Sesuai untuk mereka yang sibuk tapi nak kurus ✔ Sesuai untuk ibu2 menyusu yang perlukan nutrisi . #teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

Apa perbezaan turun berat sendiri dengan memasuki suri kurus ini? . Diet sendiri: ❌Tiada bimbingan coach ❌Tidak tahu pilih MAKANAN yang sesuai ❌Tidak tahu senaman apa yang sesuai ❌Mudah hilang motivasi ❌Kebarangkalian naik berat semula tinggi ❌Kalau turun banyak pun takde orang nak bagi reward ---------------------------- Apa yang akan anda dapat? ---------------------------- ✅30 hari JADUAL MAKANAN supaya anda tak pening nak makan apa ✅Tips dan ilmu tentang makanan akan diberi ✅COACH PERIBADI (boleh tanya personal sekiranya ada persoalan ✅Pemantauan selama 30 hari oleh coach supaya anda berdisiplin ✅ Motivasi berterusan ✅ Support Group . [ LINK AT BIO 📲 ] #teamsurikurus #herbalifecoach #herbalifemalaysia #teamsurikurus

Comfortable and convenient #nursingblouse for the mommies and mommy to be everywhere. No ironing hastle. No itching. No color fading. It also can be worn to work as an office wear. READY STOCK. MYR 28 PM for more info. #bajumenyusu #breastfeeding #breastfeedingshirt #nursingblouse #ibumenyusu #sahm #ftwm #mommyonthego #breastfeedingpower #mommylove #malaysianmommies #breastfeedingmalaysia

Coming soon.👀 . Blouse basic yang ditunggu. Ironless. 2 in 1, maternity & nursing. Bukaan menyusu maintain selak je. . Komen ❤️ jika mommies suka ironless blouse.👇🏻 . . #cozyladyagent #comingsoon #blousemenyusu #ibumenyusu #ibuhamil #nursingblouse #maternityblouse #blousenursing #blousenursingfriendly #bajumenyusu #bajumenyususelak #blousemengandung #bajumengandung

Anda mengalami masalah lemak tepu di sekitar lengan dan peha ?? Susah nak cari baju yg sesuai akibat lengan yg besar ?? Hilangkan kerisauan Sis dgn sapu lotion Lipocut di sekitar tempat selulit. Jom grab now 📲 019 677 0025 👍🏻 . . #lipocut #codlipocut #hotcream #lotionpanas #ibumengandung #shahalam #putrajaya #bandarsaujanputra #bangi #lipocutnerrys #serikembangan #malaysia #selangor #kualalumpur #johorbahru #penang #ibuberpantang #wanita #kelantan #pahang #ibumenyusu #selulit #breastfeedingmom #nakhilangperutbuncit #nakramping #lemakdegil #viral #lakukeras

SALE UNTUK TEAM NUFIYA KEMBALI !! Apa team dapat? ✔️ LESS 5% dari total restock @ ✔️ FREE SHAKER untuk setiap restock Dan !! ✔️ Bagi yang baru nak join team korang dapat FREE YURAN PENDAFTARAN jimat sampai RM35🤩 Promosi khas team ni sampai 15hb (SELASA) SAHAJA!! JOM DM bagi yang nak tambah income dengan kami. #nufiyakualaterengganu #kualaterengganu #codkualaterengganu #organicmilkbooster #organicmilkboosternufiya #milkbooster #naturalmilkbooster #airmilkbooster #penggalaksusubadan #ibumenyusu #breastfeeding #ibuberpantang #menyusubadan #susuibubanyak #susuibu #airsusuibu #susuibuhamil #tambahsusuibu #susuibumeriah #susuibupekat #susuibubanyak #susuibuterbaik

3 SEBAB UTAMA IBU MENYUSU SUSAH NAK DAPAT BERAT ASAL PERTAMA : Menyusu memang penat dan bukan sesuatu yang mudah. Tidak tidur secukupnya menyebab mak kerap teringin nak makan yang berlemak, yang manis ni yang orang katakan craving! Nak kek, nak coklat, nak junk food. Tabiat craving ni mula dari masa mengandung. Terbawak-bawak sampai ke menyusu. Itu lah punca kembang dan makin kembang. Masa mengandung boleh la cover kata sebab baby, sebab air ketuban kan. Baby sudah keluar pun tak kempis-kempis. KEDUA : Ibu menyusu perlu LEBIH nutrisi Kekurangan nutrisi juga menyebabkan ibu cravingsss ! Part ni serious tau. Pengambilan gula dan junk food menghalang Penyerapan mineral dan nutrisi tertentu meyebabkan kita lapar memanjang. Kita makan makanan yang tak menambahkan susu pun. Tapi menambahkan berat badan. Menyusu dan berpantang sangat perlukan protein, vitamin C, chromium, magnesium, folate and B12 untuk pemulihan badan ibu. Kekurangan semua nutrisi ini menyebabkan kita craving. Jadi, apa yang kita perlu buat adalah pastikan badan kita dapat nutrisi dan mineral itu. So please mak mak menyusu. Jangan sampai kembang tahap bertukar saiz baju. Help yourself to stop this craving. On multivitamin suplement & protein daily. KETIGA : Ibu menyusu stress ! Sesetengah orang bila stress makin berselera. Asal stress makan. Suka makan. Itu yang sebenarnya. Ibu menyusu terutama anak pertama memang agak stress. Dunia totally berubah kan. Bab ni memang ada pengaruh hormon. Iaitu kortisol. Malangnya, ramai yang respond pada perubahan hormon kortisol dengan makan dan sinpan kalori. Buat fix deposit ? Sepatutnya makan lebih, guna lebih tenaga dengan exercise dan kerap menyusu. Okay, sudah kenalpasti 3 sebab sukar kehilangan berat badan selepas bersalin dan menyusu. Jadi kita boleh membantu badan kita handle masalah kekurangan tidur, urus stress dan isi kerompongan nutrien dengan memakan makanan yang sesuai atau ambil suplimen. Kurangkan makan manis. Boleh cuba no sugar challange! #shakleeshahalam #espshaklee #ibumenyusu

Sibuk pun boleh kurus 😍. . Mula kurus dgn Herbalife dan Surikurus Online Coaching di sini 📲+60127462341. . PROGRAM KURUS 30 HARI | SURIKURUS ONLINE COACHING | Program turun berat online MUDAH & BERKESAN | ✅ Turun 5-40 kg 2019 ❎ Kurus tanpa stress ❎ Tak wajib masak ❎ Tak wajib bersenam ❎ Kurus tanpa berlapar ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu ✔ Boleh makan nasi (juga sambal) ✔ Personalized mealplan yg mudah ✔ Group coaching wanita sahaja ✔ Homework, food diary checking, intense coaching ✔ Ebook resepi sihat 😍 Rewards & recognition . . DAFTAR SEKARANG!! 👇 Herbalife Coach Faizah +60127462341. . #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

SERONOKNYAAAAA BILA DAPAT HASIL PUMP 2 FULL BOTTLE ! Happy tak terkata la bila dapat hasil macam ni. Tak perlu tunggu lama pun untuk penuh botol, dalam 15 minit jerrr tauuuu! Yang mana dok tengok feedback je dari dulu, jangan tengok lama-lama sangat tau. Takut nanti jeles pulak bila tengok orang lain dah happy susu bertambah tapi awak tu masih teragak-agak nak cuba 🙈🙈🙈

Nah ini dia salah satu peserta kami, total lost 25kg dalam 3 bulan. Siapa lagi yang mau saya ajarkan pola makan potensi turun 3-10 kg dalam 25 hari? Info program bisa klik link on Bio ya Personal Home Coach Diet Coach Ambro bit.ly/CoachAmbro Wa :087781303205 #makanandiet #dietonline #coachoriginal #hijabinstan #fitnesswomen #obatlangsingjakarta #jamulangsing #keto #ibuhamil #ibumenyusu #makassarinfo #kulinerbogor #masakanindonesia #turunbb #nutrition #coachella #makan2 #gymrat #herbalifemurah #houseplantclub

Beli 2 OMB Advance ataupun LADYES COAFEE nk bagi FREE SHAKER . Tapi limited stock je laa . Habis tu habis laa nakkk ? #ladyescoafee #jamumoden #ombadvice #omb #organicmilkbooster #banyakkansusuibu #boosteribu #longankering #kurmamerah #ibumenyusu #ibumengandung #naikhb #pekatkansusubadan #stokiskl Wasap.my/60146152308/shker

Sedapnya mangga nie kn mamis😋😋.. Sambil mkn sambil meriah susu.. Asik nasik jer orang kata leh #meriah susu Mamis. Siapa kata. Silap lah kalo camtu makin mok mok lah Mamis tek cam kita ni kan. . Nah sis nk share tip leh bagi idea Mamis yang nak susu tek banyak sambil kurusssssssss! . Pe lagi share ler. . Kalo nak set sabun banyak susu badan roger jer terus kat sis tau. kos 70 sen jer sehari. Ko hader kos murah tapi berkesan dan senang?😂 . Ni no panas bergetar tau --> http://www.wasap.my/+60165736016 now now no. . Ketik link kat bio pun buleyyyyy. . . . . #susumeriah #susuibu #susuibumeriah #ibumenyusu #milkboostermalaysia #milkboostermurah #barangbayi #barangbayimurah #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia

APRIKOT Asik nasik jer orang kata leh #meriah susu Mamis. Siapa kata. Silap lah kalo camtu makin mok mok lah Mamis tek cam kita ni kan. . Nah sis nk share tip leh bagi idea Mamis yang nak susu tek banyak sambil kurusssssssss! . Pe lagi share ler. . Kalo nak set sabun banyak susu badan roger jer terus kat sis tau. kos 70 sen jer sehari. Ko hader kos murah tapi berkesan dan senang?😂 . Ni no panas bergetar tau --> http://www.wasap.my/+60165736016 now now no. . Ketik link kat bio pun buleyyyyy. . . . . #susumeriah #susuibu #susuibumeriah #ibumenyusu #milkboostermalaysia #milkboostermurah #barangbayi #barangbayimurah #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia

Bila diri kita ckp takpe la 'AKU GEMUK SBB BAHAGIA' KORANG KUYUS SBB MASAK TAK SEDAP. . . No no lagi2 perempuan sgt2 kene jage penampilan diri. Lawan obess lawan nafsu makan. Boleh kuyus sebelum raya tahun depan ??? Ofcos boleh dgn klubna 😘😘 . . 📲Whatsapp utk order 01133783491 . 🚗Cod SeriKembangan (Selected Area) . . #klubnalaleh #klubnalalehhq #teamhairani #buanglemak #ramping #turunberat #kopiviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #klubna #laleh #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #klubnalalehserikembangan

Siapa kata makanan sihat tak sedap,makanan untuk orang diet semua tawar tak ada rasa..mitos semua tu 😂 . Semua mesti makan 🍉 kan,rasanya yang sedap n manis original.Kalau buat jus pun sedap 🤤😋😍. . Kalau rajin cari kita akan jumpa macam2 makanan yg berkhasiat yg sedap. . Minum cococurv 🍫 then amalkan pemakanan yg sihat,confirm berjaya turunkn berat badn. . Nak nampak lagi cepat kesan,lakukan senaman.Yang kerja office tu,jangan asyik duduk je.Sesekali bangun berdiri,berjalan. . Cococurv minum cuma sekali sehari je iaitu pada waktu pagi Selepas sarapan. . Bancuh dengan air suam @ air sejuk tiada sebarang masalah.Kalau bancur dengan air sejuk + ais batu memang rasa dia double sedap tau 🤤😋. . Cococurv ni kita hasilkan dari coklat belgium yg berkualiti tinggi dan bahan2 untuk menghasilkan cococurv ni ada banyak khasiat dan kebaikannya. . Jom minum cococurv dan dapatkan badan ideal yang diidamkan dengan hanya sekotak mampu menurunkan minimal 3-5Kg 😍. . 📦 Pengeposan setiap Isnin-Jumaat 🛵 COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area) . 🙋🏼‍♀️ Self pickup Tmn Puncak Jalil . . . . PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫 . 📲Whatsapp utk order 01133783491 . . . #cococurv #cococurvhq #cococurvmalaysia #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #bengkungmalaysia

Masalah ibu hamil yang utama ialah rasa lenguh pada kaki apabila kandungan makin membesar. Kadang-kadang kebas berhari-hari . Dengan Felinna losyen panas masalah ini dapat di atasi . Lepas bersalin pun masih boleh dipakai. Dengan bauan yang menenangkan dan wangi Losyen Felinna mesti dijadikan pilihan . #isletsihat #sisfel #jamumoden #losyenpanas #ibumengandung #ibumenyusu #setpantang #ibumenyusu #wanita #mengandung #nailis #bajumengandungmurah #nonatv3

"Ibu bapa prihatin pilih Susu Puremil" #susupuremil bukan susu formula, susu Puremil adalah susu penuh krim yang tinggi nutrisi. #sususihat tanpa gula sukrosa, tanpa krimer, tanpa maltodekstrin, tanpa penstabil ini dapat menghilangkan ketagihan anak2 pada susu/minuman manis seterusnya dapat menaikkan selera makan anak terhadap makanan bernutrisi yang lain. . 3skop 3x sehari bagi kanak-kanak 3tahun ke bawah. . Susu Puremil sesuai dari setahun ke atas hingga dewasa. Sesuai dijadikan minuman berkhasiat seisi keluarga. #sususihat #susutanpakrimer #susutanpamaltodekstrin #susutanpapenstabil #susutanpagulatambahan Jom tukar susu anak, pilih #susupuremil #susufullcream sihat, lebih nutrisi, lebih DHA, lebih kenyang dan Lebih JIMAT 👍😍😍😍 . WHATSAPP: wasap.my/60195689346/susupuremil SHOPEE: https://shopee.com.my/kohalalthoyibba Susu Puremil Perak Susu Puremil Kelantan Terengganu #buyforbaby #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #parentingmalaysia #instababyshop #susupenuhkrim #susulembu #rasasususegar #pilihanibubapaprihatin #susukanakanak #1tahunkeatas #ibuhamil #ibumenyusu #tinggikalsium #dhadanomega3 #kohalalthoyibba #produkbumiputramuslim #islamicmanufacturingpractices #tambahberatbadan #tingkatseleramakan #atasisembelit #pertumbuhangigidantulang

"Ibu bapa prihatin pilih Susu Puremil" #susupuremil bukan susu formula, susu Puremil adalah susu penuh krim yang tinggi nutrisi. #sususihat tanpa gula sukrosa, tanpa krimer, tanpa maltodekstrin, tanpa penstabil ini dapat menghilangkan ketagihan anak2 pada susu/minuman manis seterusnya dapat menaikkan selera makan anak terhadap makanan bernutrisi yang lain. . 3skop 3x sehari bagi kanak-kanak 3tahun ke bawah. . Susu Puremil sesuai dari setahun ke atas hingga dewasa. Sesuai dijadikan minuman berkhasiat seisi keluarga. #sususihat #susutanpakrimer #susutanpamaltodekstrin #susutanpapenstabil #susutanpagulatambahan Jom tukar susu anak, pilih #susupuremil #susufullcream sihat, lebih nutrisi, lebih DHA, lebih kenyang dan Lebih JIMAT 👍😍😍😍 . WHATSAPP: wasap.my/60195689346/susupuremil SHOPEE: https://shopee.com.my/kohalalthoyibba Susu Puremil Perak Susu Puremil Kelantan Terengganu #buyforbaby #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #parentingmalaysia #instababyshop #susupenuhkrim #susulembu #rasasususegar #pilihanibubapaprihatin #susukanakanak #1tahunkeatas #ibuhamil #ibumenyusu #tinggikalsium #dhadanomega3 #kohalalthoyibba #produkbumiputramuslim #islamicmanufacturingpractices #tambahberatbadan #tingkatseleramakan #atasisembelit #pertumbuhangigidantulang

"Ibu bapa prihatin pilih Susu Puremil" #susupuremil bukan susu formula, susu Puremil adalah susu penuh krim yang tinggi nutrisi. #sususihat tanpa gula sukrosa, tanpa krimer, tanpa maltodekstrin, tanpa penstabil ini dapat menghilangkan ketagihan anak2 pada susu/minuman manis seterusnya dapat menaikkan selera makan anak terhadap makanan bernutrisi yang lain. . 3skop 3x sehari bagi kanak-kanak 3tahun ke bawah. . Susu Puremil sesuai dari setahun ke atas hingga dewasa. Sesuai dijadikan minuman berkhasiat seisi keluarga. #sususihat #susutanpakrimer #susutanpamaltodekstrin #susutanpapenstabil #susutanpagulatambahan Jom tukar susu anak, pilih #susupuremil #susufullcream sihat, lebih nutrisi, lebih DHA, lebih kenyang dan Lebih JIMAT 👍😍😍😍 . WHATSAPP: wasap.my/60195689346/susupuremil SHOPEE: https://shopee.com.my/kohalalthoyibba Susu Puremil Perak Susu Puremil Kelantan Terengganu #buyforbaby #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #parentingmalaysia #instababyshop #susupenuhkrim #susulembu #rasasususegar #pilihanibubapaprihatin #susukanakanak #1tahunkeatas #ibuhamil #ibumenyusu #tinggikalsium #dhadanomega3 #kohalalthoyibba #produkbumiputramuslim #islamicmanufacturingpractices #tambahberatbadan #tingkatseleramakan #atasisembelit #pertumbuhangigidantulang

Opss, turun lagii. Tak jeles ke uolss? Mince ni best sebab dijamin selamat dan cepat nampak kesan. Asalkan follow cara consume yang betul okay. Jangan duk tibai makan ikut suka, follow yang consultant suggest😆 Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 0124646014

New blouse in the house . Tasnim tunic blouse.❤️ . Labuh, ironless , simple & elegant. Yeah👏🏻 . Ada 6 warna untuk koleksi ini. Material daripada moss crepe, kalau dah guna material ni automatik baju 👇🏻 . ✅ironless ✅stretchable ✅boleh dipakai ibu mengandung . Bukaan menyusu masih sama selak jenis tegak. Ada poket ditepi, ada ruffle di bahagian bawah. . Harga RM64 sehelai Kalau belian 2 helai ke atas harga jadi RM59 sehelai. Tak termasuk pos. . . Lagi jimat kalau mommies beli lebih banyak.🥰 . Klik link di bio @bajumenyusu.my Untuk detail & order. . . #bajumenyusu #tunicmenyusu #nursingtunic #blousemenyusu #ibumenyusu #nursingblouse #maternityblouse #blousemengandung #bajumenyususelak #makmakmenyusu #blousenursing #blousenursingfriendly #blousematernity #ironlessblouse

Labuh baju menyusu Femina ni memang cun! Xde lah nmpak bntuk bhgian pinggul kita bila bersenam kann 😍 . Normal Price: RM69 =-=-=-=-=-= INTRO PRICE 🔥 RM60 🔥 🔥 RM60 🔥 . . Klik link di bio @koleksibajumenyusu.my untuk detail & order. . . p/s: Stock tak banyak sebab ni tempoh Introduction baru yaa... . . . #bdmxactive #bondalasak #bondamilk #selaknsuap #bajumenyusu #agentsahbondamilk #bajumenyusu #bajumenyususelak #ibumenyusu #tshirtmenyusu #nursingtshirt #tshirtmuslimah

KOPI BERAS PERANG 🔥🔥 . . Tiap hari memang inilah rutin kami peminat setia kopi. Wajib minum kopi secawan untuk tenaga dan yang paling best kenyang sampai petang. Kami pilih klubna. Sebab dalam kopi ni ada beras perang. . . Booster kurus sebab dia bagi rasa kenyang, tak perlu tahan lapar bila on diet kurus gais😌 . . . Nak cantik nak slim, jangan bertangguh-tangguh. Bangkit dari kemurungan, cari keyakinan diri. Jom minum, jom kurus ! 😘 . . . . 📲Whatsapp utk order 01133783491 . 🚗Cod SeriKembangan (Selected Area) . . #klubnalaleh #klubnalalehhq #teamhairani #buanglemak #ramping #turunberat #kopiviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #klubna #laleh #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #klubnalalehserikembangan

5 CARA SUPAYA TAK RASA LAPAR KETIKA BERDIET . Siapa kat sini yang ada masalah nak diet tapi perut asyik lapar je 🙈🙈🙈. . Oraits, follow rapat2 tips ni ya. . 💧 Cukupkan Keperluan Air Kosong ❌ Elak Sarapan Makanan Tinggi Karbo 🕙 Snacking sihat jam 10am dan 4pm 🍏 Lebihkan fiber (makan buah) ❌ Elak makan biskut, kek, kudapan jajan . Tag kawan2 korang yang asyik lapar perut tak tahan nak berdiet 😁. . Kurus Fit Online Coaching Hani Yusoff +60199705299 📲. . #ibumenyusu #setpantang #kuruslepasbersalin #kuruslepasberanak #kuruslepaspantang #mothercare #drypers #setbersalin #nursingbramurah #bajumenyusu #bengkungmalaysia #susukurma #putingsusu #manjaku #botolsusubayi #cutibersalin #pantangbersalin #pakarwanita #hospitalannur #bidan #andorrahospital #hospitalazzahrabangi #pamsusu #gayahidupsihat #kuruslepasraya #kurusfitonlinecoaching #haniyusofffitcoach

Suka makan coklat tapi takut gemuk? Suka minum milo tapi risau gula berlebihan dalam milo? Jangan risau, sis ada solusinya!🤩 . Sekarang sayang sayang sis yang suka makan coklat tu jangan susah hati dah, sis akan bagi korang coklat tu tapi boleh kurus!🤩🤩🤩 . Suka takkkk tuuu? Sis upgrade lagi, coklat bukan sebarang coklat, coklat belgian gituuuh! Rasa coklat tapi boleh minum macam minum milo tu. Paling penting? KURUS. Ya, kurus!!!😍😍😍 . Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻 . . PM sis sekarang okay😘‼️‼️🍫🍫 . . 📲Whatsapp utk order 01133783491 . 🚗Cod KL & SELANGOR (Selected Area) . . #cococurv #cococurvhq #cococurvmalaysia #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #bengkungmalaysia

Coming soon..🥰 . Ramai yang tunggu comeback basic blouse ni. Material ironless, memang best, 2 in 1, ibu mengandung pun boleh pakai. . Nantikan. . #cozyladyagent #blousemenyusu #ibumenyusu #ibuhamil #nursingblouse #blousenursing #blousenursingfriendly #bajumenyusu #bajumenyususelak #blousemengandung #maternityblouse #ironlessblouse

Coming soon..🥰 . Ramai yang tunggu comeback basic blouse ni. Material ironless, memang best, 2 in 1, ibu mengandung pun boleh pakai. . Nantikan. . #cozyladyagent #blousemenyusu #ibumenyusu #ibuhamil #nursingblouse #blousenursing #blousenursingfriendly #bajumenyusu #bajumenyususelak #blousemengandung #maternityblouse #ironlessblouse

Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨 . 1SET KLUBNA LALEH ( KLUBNA + LALEH + SHAKER + FREEGIFT MISTERI )👢💅 . CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN. TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓 .. 💰HARGA EXC POSTAGE KLUBNA LALEH = RM78 Postage : RM11SM/RM15SS . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 .. #kurussihat #minumankesihatan #klubnalaleh #klubnalalehviral #klubna #laleh #klubnalalehtestimoni #kopiviral #kopikurus #ibumenyusu

Selamat petang. Minum apa petang ni. Hahaha. Saya ada tetamu datang ke rumah. Saya hidangkan jambu batu . Hidangkanlah tetamu kita dengan buah-buahan. Bukan nya dengan kueh-mueh yang banyak kalori, berminyak dan bertepung ye. Secara tidak langsung kita telah memupuk budaya makanan sihat kepada tetamu kita...Insyaallah . CABARAN KURUS ONLINE PENDAFTARAN NOVEMBER DIBUKA SEKARANG . Boleh Hubungi Coach Aimah 013-6948043 atau klik link di bio @coach_aimah

Ibu Cantik, body macam anak dara 💃, Aset Mantap 😘 👙, baby👶comel, sihat, kulit cerah bersih. Ternyata Pink Lady Pilihan Terbaik Ibu-ibu yang baru melahirkan dan menyusukan bayi. Pink Lady sesuai diamalkan oleh Ibu selepas bersalin iaitu didalam tempoh berpantang untuk kesihatan dalaman dan luaran ibu, serta dapat membekalkan susu ibu yang secukupnya untuk bayi supaya sihat dan ceria. Let's Cantik dan Sihat dengan Pink Lady Body Perfection 😉 Ibu Ibu Jom whatsapp 0142418687 #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #halal #kiliu #mantapluardalam #ibuberpantang #ibumenyusu #teamdayahpinklady

Assalamualaikum haii semua😘 . Start Every day with a smile , it makes your whole day Better 😇 . *5 KELEBIHAN TAMAR MILK SHAKE* 🍶 . 💜 MENCERAHKAN KULIT & MEMBERI KELEMBAPAN UNTUK KULIT . 💛 MENAMBAHKAN ENERGY SEPANJANG HARI . ❤ BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG / BERPANTANG . 💙 SESUAI UNTUK MEREKA YANG MENGAMALKAN DIET SIHAT . 💚 MENINGKATKAN KECERDASAN MINDA KANAK-KANAK . #tamarmilkreadytodrink #tamarmilkviral #susukurmasihat #susuberkhasiat #farrabeautyhq #tamarmilkshakehq #farrabeautmilkshake #farrabeautymilkshake #farrabeautyhq #agentfarrabeautywanted #daycreamwaterbased #farrabeautysusutamar #stokisfarrabeauty #ibu #ibumengandung #ibumengandungmalaysia #ibuberpantang #anakibu #ibuanak #ibucantik #ibumenyusu

Mau diet tapi bingung? Takut kelaparan? Nah ga perlu bingung saya sedang mencari orang yang mau turun berat badan tapi ga ingin kelaparan? Untuk info bisa klik atau koment di kolom komentar ya,, jangan lupa follow IG saya coach.ambro untuk dapatkan tips2 gratisnya.🙏🙏 . Personal Home Coach Diet Coach Ambro bit.ly/CoachAmbro Wa :087781303205 #makanandiet #dietonline #coachoriginal #hijabinstan #fitnesswomen #obatlangsingjakarta #jamulangsing #keto #ibuhamil #ibumenyusu #makassarinfo #kulinerbogor #masakanindonesia #turunbb #nutrition #coachella #makan2 #gymrat #herbalifemurah #houseplantclub

NAK DIET TAPI LAPAR? . Siapa kat sini ada masalah macam ni? 🙋‍♀🙋‍♀🙋‍♀. . Coach, saya nak diet tapi perut saya asyik lapar. Nak makan takut gemuk. Tak makan takut gastrik pulak, Tolong la saya coach Huhu 😭. . Ok, dulu iolls pun ada masalah macam ni. . Tapi lepas saya amalkan tips rahsia, terus tak lapar dah walaupun on diet. . So siapa nak taw apa rahsia tu? . Stay tuned untuk next post dari iolls ya ❤❤❤. . Kurus Fit Online Coaching Hani Yusoff +60199705299 📲. . #ibumenyusu #setpantang #kuruslepasbersalin #kuruslepasberanak #kuruslepaspantang #mothercare #drypers #setbersalin #nursingbramurah #bajumenyusu #bengkungmalaysia #susukurma #putingsusu #manjaku #botolsusubayi #cutibersalin #pantangbersalin #pakarwanita #hospitalannur #bidan #andorrahospital #hospitalazzahrabangi #pamsusu #gayahidupsihat #kuruslepasraya #kurusfitonlinecoaching #fitwithhani

Mari kita intip menu makan siang para peserta Happy Buang Lemak sesi Oktober ini 👇👇 . Diajarkan pola makan sehat potensi turun 3-10 kg mau? Untuk info bisa klik link dibawah ya,👇 . . Personal Home Coach Diet Coach Ambro bit.ly/CoachAmbro Wa :087781303205 #makanandiet #dietonline #coachoriginal #hijabinstan #fitnesswomen #obatlangsingjakarta #jamulangsing #keto #ibuhamil #ibumenyusu #makassarinfo #kulinerbogor #masakanindonesia #turunbb #nutrition #coachella #makan2 #gymrat #herbalifemurah #houseplantclub

5 CARA SUPAYA TAK RASA LAPAR KETIKA BERDIET . Siapa kat sini yang ada masalah nak diet tapi perut asyik lapar je 🙈🙈🙈. . Oraits, follow rapat2 tips ni ya. . 💧 Cukupkan Keperluan Air Kosong ❌ Elak Sarapan Makanan Tinggi Karbo 🕙 Snacking sihat jam 10am dan 4pm 🍏 Lebihkan fiber (makan buah) ❌ Elak makan biskut, kek, kudapan jajan . Tag kawan2 korang yang asyik lapar perut tak tahan nak berdiet 😁. . Kurus Fit Online Coaching Coach Hani +60199705299 📲. . #ibumenyusu #setpantang #kuruslepasbersalin #kuruslepasberanak #kuruslepaspantang #mothercare #drypers #setbersalin #nursingbramurah #bajumenyusu #bengkungmalaysia #susukurma #putingsusu #manjaku #botolsusubayi #cutibersalin #pantangbersalin #pakarwanita #hospitalannur #bidan #andorrahospital #hospitalazzahrabangi #pamsusu #gayahidupsihat #kuruslepasraya #kurusfitonlinecoaching #haniyusofffitcoach

. . Mau buka Olshop tapi bingung pilih supplier yang tepat dan murah ?? Gabung di DROPNSHOP aja kak, kamu bisa menemukan ratusan Supplier kebutuhan dari ujung rambut sampai ujung kaki, dari makanan sampai Otomotif adaaaaa... semua ada. Kamu bisa belanja untuk kebutuhan sendiri atau di jual lagi. Online maupun offline . Yang Online shop, yang reseller, Kamu pasti kesulitankan nyari supplier nya dimana... DropnShop bahkan punya ratusan cyiiiiiinnntt... Makanya yuk buruan gabung DropnShop biar bisa jual produk jauh lebih murah dibanding online shop lain. Dan kamu pun bisa jualan aplikasinya lagi, Untungnya berlimpah.. . Tanya yuk gimana caranya di @mustikadns9 @mustikadns9 @mustikadns9 Yang baru lulus SMA pun Welcome Ketik “DAFTAR" Wa : 0821-6645-2893 Salam sukses @mustikadns9 . . #ibu #ibuibuarisan #iburumahtangga #ibuibu #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuibupkk #ibuki #ibuku #ibuibumuda #ibutikknå #ibuhamil #ibudyou #ibuy #ibuk #ibunda #ibuildempires #ibuild #ibuiltthis #bandung #ibuiltthat #lipstikwardah #wardahmakassar #wardahsolo #wardahmurah #wardahlipcream03 #wardahmedan #wardahlipstick #wardah

. . Mau buka Olshop tapi bingung pilih supplier yang tepat dan murah ?? Gabung di DROPNSHOP aja kak, kamu bisa menemukan ratusan Supplier kebutuhan dari ujung rambut sampai ujung kaki, dari makanan sampai Otomotif adaaaaa... semua ada. Kamu bisa belanja untuk kebutuhan sendiri atau di jual lagi. Online maupun offline . Yang Online shop, yang reseller, Kamu pasti kesulitankan nyari supplier nya dimana... DropnShop bahkan punya ratusan cyiiiiiinnntt... Makanya yuk buruan gabung DropnShop biar bisa jual produk jauh lebih murah dibanding online shop lain. Dan kamu pun bisa jualan aplikasinya lagi, Untungnya berlimpah.. . Tanya yuk gimana caranya di @mustikadns9 @mustikadns9 @mustikadns9 Yang baru lulus SMA pun Welcome Ketik “DAFTAR" Wa : 0821-6645-2893 Salam sukses @mustikadns9 . . #ibu #ibuibuarisan #iburumahtangga #ibuibu #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuibupkk #ibuki #ibuku #ibuibumuda #ibutikknå #ibuhamil #ibudyou #ibuy #ibuk #ibunda #ibuildempires #ibuild #ibuiltthis #bandung #ibuiltthat #lipstikwardah #wardahmakassar #wardahsolo #wardahmurah #wardahlipcream03 #wardahmedan #wardahlipstick #wardah

. . Mau buka Olshop tapi bingung pilih supplier yang tepat dan murah ?? Gabung di DROPNSHOP aja kak, kamu bisa menemukan ratusan Supplier kebutuhan dari ujung rambut sampai ujung kaki, dari makanan sampai Otomotif adaaaaa... semua ada. Kamu bisa belanja untuk kebutuhan sendiri atau di jual lagi. Online maupun offline . Yang Online shop, yang reseller, Kamu pasti kesulitankan nyari supplier nya dimana... DropnShop bahkan punya ratusan cyiiiiiinnntt... Makanya yuk buruan gabung DropnShop biar bisa jual produk jauh lebih murah dibanding online shop lain. Dan kamu pun bisa jualan aplikasinya lagi, Untungnya berlimpah.. . Tanya yuk gimana caranya di @mustikadns9 @mustikadns9 @mustikadns9 Yang baru lulus SMA pun Welcome Ketik “DAFTAR" Wa : 0821-6645-2893 Salam sukses @mustikadns9 . . #ibu #ibuibuarisan #iburumahtangga #ibuibu #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuibupkk #ibuki #ibuku #ibuibumuda #ibutikknå #ibuhamil #ibudyou #ibuy #ibuk #ibunda #ibuildempires #ibuild #ibuiltthis #bandung #ibuiltthat #lipstikwardah #wardahmakassar #wardahsolo #wardahmurah #wardahlipcream03 #wardahmedan #wardahlipstick #wardah

Bisakah Aku Terlepas Dari Pengasuhan Anak yang Melelahkan? Keberadaan seorang ibu akan memberikan energi yang besar untuk anak Anda. Untuk menjadi ibu yang optimis dan positif, seringlah berdialog bersama suami! Lalu bangunlah lingukungan yang positif untuk membentuk kestabilan emosi anak yang kokoh. . . . Thanks to @chaisplay #mallaza #klikmallaza #tipsmengasuhanak #anaksehat #bayisehat #keluargabahagia #tipskesehatan #familygoal #happyfamily #ibuhamil #ibumenyusu #mpasisehat #quoteoftheday #iburumahtangga #asi #asiexclusive #ibuasi #piknikasik #tumbuhkembanganak #anakasi #pertumbuhanbayi #resepmpasi #mpasi #mpasihomemade #quote

Kecantikan luaran bermula dari dalaman.. . Lets cantik with perfect combo Pink Lady body perfection🥰 . Tak perlu bersusah payah nak habis beribu, sedangkan set combo pinklady kan hadoo🙈 Produk viral all in one yg terbaik❤️ . WAJIB amalkan set combo ni kalau nak cantikk🙃 . Tekan link di bio👆🏻📲0176209723 . #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #demirindumu #jannanick #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Kecantikan luaran bermula dari dalaman.. . Lets cantik with perfect combo Pink Lady body perfection🥰 . Tak perlu bersusah payah nak habis beribu, sedangkan set combo pinklady kan hadoo🙈 Produk viral all in one yg terbaik❤️ . WAJIB amalkan set combo ni kalau nak cantikk🙃 . Tekan link di bio👆🏻📲0176209723 . #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #demirindumu #jannanick #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Kecantikan luaran bermula dari dalaman.. . Lets cantik with perfect combo Pink Lady body perfection🥰 . Tak perlu bersusah payah nak habis beribu, sedangkan set combo pinklady kan hadoo🙈 Produk viral all in one yg terbaik❤️ . WAJIB amalkan set combo ni kalau nak cantikk🙃 . Tekan link di bio👆🏻📲0176209723 . #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #demirindumu #jannanick #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

NEW ARRIVALS, BLOUSE LARAA BATCH 8 . . BOSAN PAKAI BAJU YG SAMA, TAKDE MASA NAK GOSOK?.. BLOUSE LARAA KAN ADA 😍 #blousetakpayahgosok ... . . BLOUSE LARAA . 1PCS RM59 . COMBO 2PCS RM110 . FREE POS 😱 😱 . . . ========== . SPECIAL !!! . ========== . ✔ Potongan yang labuh menutupi punggung . ✔ Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu . ✔ Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron . ✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu . ✔ Ada poket di kanan & kiri baju . ✔ Terdapat 6 corak. Semua lawa 😍 . ✔ Saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . . . #sayajualbaju #sayajualblouse #sayajualtunic #officewearmalaysia #blousemuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouselabuh #tuniclabuh #muslimahfashion #blousemenyusumurah #blouseironless #blousetanpagosok #blousetravel #bajumenyusumurah #ibumenyusu #blousehitam #blousehitamputih #tunichitam #tunichitamputih #bajuhitam #bajuhitamputih #blouseprinted #blousefloral #tunicbatik #blouseabstrak #blousebercorak #ibumenyusu #blousetravel #filemmotif #sarasajeeda

BOLEH SARUNG BAJU ZAMAN ANAK DARA . Berat tetap turun dengan gembira bila dah terkena sihir klubna laleh. Ramai kawan tegur nampak perubahan, itu paling seronok..! . Makan nasi macam biasa, tak perlu berlapar pun ! Yang penting dapatkan ilmu betul macam mana nak turun berat dengan mudah #feedbackcustomer #testimony #realtestimony #realfeedback #turunberatbadan #buanglemak #klubnalaleh #kopiviral #kopikurusviral #lubnalalehhq #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #medinadesire #kuruscantik #perutkempis #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #setberpantang #ibumenyusu #surirumah #gemuk #produkviral #kopihijau #kopihijaumurah #kurustanpadiet #slimmingtea #cantikskincare

Coachee tanya, . Oda, yang mana 1 yang elok untuk di makan? ==================================== The answer is BOTH. Dua2 boleh makan. Cuma yang purple lebih rendah GI, lebih tinggi fiber maka lebih lama kenyang. Tapi kalau u tak boleh makan roti yang kasar dan rasa dia kurang berlemak macam tu (sebab gandum tinggi), cuba lah yang hijau tu.😊 . Dalam diet ni, TAK PERLU EKSTREM. Ekstrem ni yang buat sesetengah individu diet separuh jalan. X boleh buat, terus taknak buat. So, pilih lah bersederhana. . Dulu saya selalu kategorikan makanan kepada 2 bahagian : BOLEH MAKAN dan TAK BOLEH MAKAN. So bila nak mula jaga makan untuk turun berat badan, dah mula rasa stress dah sebab dalam kepala dah piki, ALAAA NANTI DAH X BOLEH MAKAN DAH .......... (ANY FAVOURITE FOOD). . Senanye takde istilah TAK BOLEH MAKAN. Semua MAKANAN BOLEH MAKAN. Cuma yang mana yang nak makan hari2, yang mana yang nak dijadikan treatmeal. Itu yang perlu belajar. So saya diet, dan saya makan makanan favourite saya masa treatmeal. So nampak tak? SEMUA MAKANAN BOLEH MAKAN.😘 . TRY TO BE THE BEST VERSION OF YOURSELF. ITS WORTH IT😘📲011 19716995 . #odaonlinecoaching #herbalifemalaysia #herbalifeselangor #herbalifebanting #teamsurikurus #programkurus30hari

START HERBALIFE HERE 📲 011 19716995 Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase) ✔️ Personalize Mealplan 🍚 Boleh makan NASI setiap hari ✔️ Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda ✔️ Coaching Group yang awesome ✔️ Intense Coaching! ✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝 ✔️ Rewards & Recognitions 🎁 💯 turun berat bagi yg ikut guideline #teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

Note mom! Setiap ibu pasti punya alasan yang baik disetiap keputusannya.. Alangkah baiknya kita sebagai sesama ibu yuk saling support ❤ . Tag sesama mommy yg lain yuk . . . Sumber : @mpasisehatlezat #mallaza #klikmallaza #tipsmengasuhanak #anaksehat #anaksehat #ibusenang #keluargabahagia #tipskesehatan #familygoal #happyfamily #ibuhamil #ibumenyusu #iburumahtangga #asi #asiexclusive #ibuasi #piknikasik #tumbuhkembanganak #anakasi #pertumbuhanbayi #resepmpasi #mpasi #mpasihomemade

Bila sis kata kopi ni membantu korang yang nak turunkan brt badan,ni yang sis maksudkan. Buat korang rasa kenyang lebih lama dan kurangkan rasa lapar. . Kita gain weight sbb apa? Sbb kita makan berlebihan kan? So kopi ni cut korang punya selera makan n buat korang rasa kenyang. So korang akan kurang makan. Bila kurang makan senang la brt nak turun😍😍 Jom dapatkan sekarang. __________ __________ _______________ ______________ .#slimtea #kuruscepat #bakalpengantin #taiping #kurustaiping #kuruslepasbersalin #detoxmurah #langsingcepat #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #kurusmudah #slimmingjuice #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #perutbuncit #bakarlemak #tipsdiet #tipsturunberatbadan #caradiet #dietmudah #perutkempis #pantang #ibumenyusu

New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients super power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : . 💥 Birds Nest 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Love ke love? Serious Malin cakap korang tak kan menyesal bila cuba Lovlin Face Mist ni 👍🏻 #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang #facemistmurahmalaysia

Sesi pagi untuk postage.Tunggu pak posmen pick up barang. Alhamdulilah Lovlin Birdnest dan Lovlin Milkshake sudah dipinang.Tunggu sampai ke tuan baru. Lovlin 7 % Rm20 sm, Rm 25 ss Lovlin 28% Rm45 sm , Rm50 ss Lovlin Milkshake Rm25 sm , Rm30 ss #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

. . . Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra) ======================== Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose . Testimoni pengguna ================== 🌸Mengecutkan rahim 🌸Bantu turunkan berat badan 🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur 🌸Mengatasi masalah senggugut 🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita 🌸Menyahkan toksid dalam badan 🌸Memanaskan badan 🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin 🌸Membantu merawat keputihan 🌸Membuang angin 🌸Memulihkan tenaga 🌸Membantu melawaskan pembuangan 🌸Masalah keputihan akan berkurangan 🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat 🌸Anti penuaan/ awet muda 🌸Membantu menambah susu badan 🌸Membantu menurunkan berat badan 🌸Membantu menganjalkan asset wanita . Siapa yang boleh mengamalkan ======================== 🌸Remaja dari umur 16 tahun 🌸Wanita yang bakal berkhawin 🌸Wanita bepantang 🌸Ibu yang menyusu . 📲017-9549461 📲017-9549461 📲017-9549461 @jamumutyara_hana . #jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamutakpahit #jamumoden #jamusimple #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #sihat #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia

. . . Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra) ======================== Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose . Testimoni pengguna ================== 🌸Mengecutkan rahim 🌸Bantu turunkan berat badan 🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur 🌸Mengatasi masalah senggugut 🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita 🌸Menyahkan toksid dalam badan 🌸Memanaskan badan 🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin 🌸Membantu merawat keputihan 🌸Membuang angin 🌸Memulihkan tenaga 🌸Membantu melawaskan pembuangan 🌸Masalah keputihan akan berkurangan 🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat 🌸Anti penuaan/ awet muda 🌸Membantu menambah susu badan 🌸Membantu menurunkan berat badan 🌸Membantu menganjalkan asset wanita . Siapa yang boleh mengamalkan ======================== 🌸Remaja dari umur 16 tahun 🌸Wanita yang bakal berkhawin 🌸Wanita bepantang 🌸Ibu yang menyusu . 📲017-9549461 📲017-9549461 📲017-9549461 @jamumutyara_hana . #jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamutakpahit #jamumoden #jamusimple #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #sihat #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia

. . . Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra) ======================== Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose . Testimoni pengguna ================== 🌸Mengecutkan rahim 🌸Bantu turunkan berat badan 🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur 🌸Mengatasi masalah senggugut 🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita 🌸Menyahkan toksid dalam badan 🌸Memanaskan badan 🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin 🌸Membantu merawat keputihan 🌸Membuang angin 🌸Memulihkan tenaga 🌸Membantu melawaskan pembuangan 🌸Masalah keputihan akan berkurangan 🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat 🌸Anti penuaan/ awet muda 🌸Membantu menambah susu badan 🌸Membantu menurunkan berat badan 🌸Membantu menganjalkan asset wanita . Siapa yang boleh mengamalkan ======================== 🌸Remaja dari umur 16 tahun 🌸Wanita yang bakal berkhawin 🌸Wanita bepantang 🌸Ibu yang menyusu . 📲017-9549461 📲017-9549461 📲017-9549461 @jamumutyara_hana . #jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamutakpahit #jamumoden #jamusimple #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #sihat #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia

. . . Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra) ======================== Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose . Testimoni pengguna ================== 🌸Mengecutkan rahim 🌸Bantu turunkan berat badan 🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur 🌸Mengatasi masalah senggugut 🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita 🌸Menyahkan toksid dalam badan 🌸Memanaskan badan 🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin 🌸Membantu merawat keputihan 🌸Membuang angin 🌸Memulihkan tenaga 🌸Membantu melawaskan pembuangan 🌸Masalah keputihan akan berkurangan 🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat 🌸Anti penuaan/ awet muda 🌸Membantu menambah susu badan 🌸Membantu menurunkan berat badan 🌸Membantu menganjalkan asset wanita . Siapa yang boleh mengamalkan ======================== 🌸Remaja dari umur 16 tahun 🌸Wanita yang bakal berkhawin 🌸Wanita bepantang 🌸Ibu yang menyusu . 📲017-9549461 📲017-9549461 📲017-9549461 @jamumutyara_hana . #jamutyara #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamutakpahit #jamumoden #jamusimple #cantikluardalam #cantik #sihatluardalam #sihat #tyaarifin #tyaarifinnw #ctdk #ibumenyusu #ibuberpantang #milkboostermalaysia

Anda mengalami masalah lemak tepu di sekitar lengan dan peha ?? Susah nak cari baju yg sesuai akibat lengan yg besar ?? Hilangkan kerisauan Sis dgn sapu lotion Lipocut di sekitar tempat selulit. Jom grab now📱 011-36170181 . . #lipocut #codlipocut #hotcream #lotionpanas #ibumengandung #shahalam #putrajaya #bandarsaujanputra #bangi #lipocutnerrys #serikembangan #malaysia #selangor #kualalumpur #johorbahru #penang #ibuberpantang #wanita #kelantan #pahang #ibumenyusu #selulit #breastfeedingmom #nakhilangperutbuncit #nakramping #lemakdegil #viral #lakukeras

Nah temen2 kalian mau pilih yang mana, diet yang seimbang dan menikmati proses, atau diet ketat tapi tidak tahan lama? Bisa koment di kolom komentar ya🙏 , Dibimbing pola makan sehat potensi turun 3-10 kg mau? Untuk info bisa klik link dibawah ya👇👇 . Personal Home Coach Diet Coach Ambro bit.ly/CoachAmbro Wa :087781303205 #makanandiet #dietonline #coachoriginal #hijabinstan #fitnesswomen #obatlangsingjakarta #jamulangsing #keto #ibuhamil #ibumenyusu #makassarinfo #kulinerbogor #masakanindonesia #turunbb #nutrition #coachella #makan2 #gymrat #herbalifemurah #houseplantclub

MELANCARKAN PERIOD ! . Ada yang tanya boleh minum Klubna Laleh masa period? . Boleh yunk, sebab produk kita takde yang ganggu hormon malah membantu melancarkan period tau . Jadi bagi sesiapa yang ada masalah lambat datang bulan, period tak menentu, darah tak habis keluar—sangat digalakkan ambik Klubna laleh. Memang sangat membantu tau . #feedbackcustomer #testimony #realtestimony #realfeedback #turunberatbadan #buanglemak #klubnalaleh #kopiviral #kopikurusviral #lubnalalehhq #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #medinadesire #kuruscantik #perutkempis #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #setberpantang #ibumenyusu #surirumah #gemuk #produkviral #kopihijau #kopihijaumurah #kurustanpadiet #slimmingtea #cantikskincare

MACAM TAK PERCAYA !!! . Dapat turun 2 KG selepas 5 hari consume klubna laleh. Turun naik turun naik penimbang, memang sah..! Turun 2 kilo . Aihh memang happy sangat2 klubna laleh bantu percepatkan proses turun berat. masih tercari produk untuk buang lemak? wasap laju2, kita info #feedbackcustomer #testimony #realtestimony #realfeedback #turunberatbadan #buanglemak #klubnalaleh #kopiviral #kopikurusviral #lubnalalehhq #kuruscepat #kurussihat #kurussebelumraya #medinadesire #kuruscantik #perutkempis #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #setberpantang #ibumenyusu #surirumah #gemuk #produkviral #kopihijau #kopihijaumurah #kurustanpadiet #slimmingtea #cantikskincare

START HERBALIFE HERE📲 0192112157 Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with product purchase) ✔️ Personalize Mealplan ✔️Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda ✔️Coaching Group yang awesome ✔️ Intense Coaching! ✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝 ✔️ Rewards & Recognition 🎁 #teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

START HERBALIFE HERE📲 0192112157 Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with product purchase) ✔️ Personalize Mealplan ✔️Guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda ✔️Coaching Group yang awesome ✔️ Intense Coaching! ✔️ Homework ✔️ Food Diary Checking 📝 ✔️ Rewards & Recognition 🎁 #teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

🔥AGEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN 🔥JOM BINA TEAM ANDA* . . 🔥PRODUK INI DAH BANTU RAMAI SURI RUMAH BUAT INCOME" . . 🔥Produk dah mudah jual. Kedan cepat. Buat apa kalau jadi ejen produk, tapi takleh jual kan? Cuba jual Have, pasti anda rasa kelainannya. Produk Spray Terapi Untuk Skt Pinggang, Skt Blkg dan Lnguh2 bdan.. . . . 🔥️ Yang penting, Modal Rendah, Margin Untung BESAR. Tak caya, tgk gambar ramai giler yang dah join jadi ejen.. Rebut jadi ejen kawasan masing2 sekarang. . . . www.wasap.my/60183746432/agenhave . . Utk mudah wasap, sila tekan link biru di BIO detail . . . #haveherbalspray #familyardaniaga #havemalaysia #ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #obatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian #agentwanted #dropshipwanted #incomeforfamily #jombisnes

🔥AGEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN 🔥JOM BINA TEAM ANDA* . . 🔥PRODUK INI DAH BANTU RAMAI SURI RUMAH BUAT INCOME" . . 🔥Produk dah mudah jual. Kedan cepat. Buat apa kalau jadi ejen produk, tapi takleh jual kan? Cuba jual Have, pasti anda rasa kelainannya. Produk Spray Terapi Untuk Skt Pinggang, Skt Blkg dan Lnguh2 bdan.. . . . 🔥️ Yang penting, Modal Rendah, Margin Untung BESAR. Tak caya, tgk gambar ramai giler yang dah join jadi ejen.. Rebut jadi ejen kawasan masing2 sekarang. . . . www.wasap.my/60183746432/agenhave . . Utk mudah wasap, sila tekan link biru di BIO detail . . . #haveherbalspray #familyardaniaga #havemalaysia #ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #obatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian #agentwanted #dropshipwanted #incomeforfamily #jombisnes

🔥AGEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN 🔥JOM BINA TEAM ANDA* . . 🔥PRODUK INI DAH BANTU RAMAI SURI RUMAH BUAT INCOME" . . 🔥Produk dah mudah jual. Kedan cepat. Buat apa kalau jadi ejen produk, tapi takleh jual kan? Cuba jual Have, pasti anda rasa kelainannya. Produk Spray Terapi Untuk Skt Pinggang, Skt Blkg dan Lnguh2 bdan.. . . . 🔥️ Yang penting, Modal Rendah, Margin Untung BESAR. Tak caya, tgk gambar ramai giler yang dah join jadi ejen.. Rebut jadi ejen kawasan masing2 sekarang. . . . www.wasap.my/60183746432/agenhave . . Utk mudah wasap, sila tekan link biru di BIO detail . . . #haveherbalspray #familyardaniaga #havemalaysia #ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #obatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian #agentwanted #dropshipwanted #incomeforfamily #jombisnes

KOPI BAKAR LEMAK !! KOPI BAGI KENYANG!! KKOPI KURUS TERSGT SEDAP !! Bukan takat bg kenyang malah tingkatkan metabolisma utk bakar lemak secara efektif . Dapatkan skrg !! Klik link di bio hokey 🥰 __________ __________ _______________ ______________ .#slimtea #kuruscepat #bakalpengantin #taiping #kurustaiping #kuruslepasbersalin #detoxmurah #langsingcepat #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #kurusmudah #slimmingjuice #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #perutbuncit #bakarlemak #tipsdiet #tipsturunberatbadan #caradiet #dietmudah #perutkempis #pantang #ibumenyusu

🔥AGEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN 🔥JOM BINA TEAM ANDA* . . 🔥PRODUK INI DAH BANTU RAMAI SURI RUMAH BUAT INCOME" . . 🔥Produk dah mudah jual. Kedan cepat. Buat apa kalau jadi ejen produk, tapi takleh jual kan? Cuba jual Have, pasti anda rasa kelainannya. Produk Spray Terapi Untuk Skt Pinggang, Skt Blkg dan Lnguh2 bdan.. . . . 🔥️ Yang penting, Modal Rendah, Margin Untung BESAR. Tak caya, tgk gambar ramai giler yang dah join jadi ejen.. Rebut jadi ejen kawasan masing2 sekarang. . . . www.wasap.my/60183746432/agenhave . . Utk mudah wasap, sila tekan link biru di BIO detail . . . #haveherbalspray #familyardaniaga #havemalaysia #ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #obatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian #agentwanted #dropshipwanted #incomeforfamily #jombisnes

🔥AGEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN 🔥JOM BINA TEAM ANDA* . . 🔥PRODUK INI DAH BANTU RAMAI SURI RUMAH BUAT INCOME" . . 🔥Produk dah mudah jual. Kedan cepat. Buat apa kalau jadi ejen produk, tapi takleh jual kan? Cuba jual Have, pasti anda rasa kelainannya. Produk Spray Terapi Untuk Skt Pinggang, Skt Blkg dan Lnguh2 bdan.. . . . 🔥️ Yang penting, Modal Rendah, Margin Untung BESAR. Tak caya, tgk gambar ramai giler yang dah join jadi ejen.. Rebut jadi ejen kawasan masing2 sekarang. . . . www.wasap.my/60183746432/agenhave . . Utk mudah wasap, sila tekan link biru di BIO detail . . . #haveherbalspray #familyardaniaga #havemalaysia #ibumengandung #sakitlutut #lenguhbadan #ibumenyusu #havespray #obatsakitkepala #migraine #cough #sakitgout #selsemabatuk #asthma #sakitotot #sakit #sakiturat #sakitpinggang #sakitsendi #sakitperut #gigisakit #astronaut #datosheikhmuszaphar #minyakangin #wangian #agentwanted #dropshipwanted #incomeforfamily #jombisnes

Mommies cari MATERNITY DRESS yang CUN? ☑️Yang selesa, sopan dan cantik ya amat? ☑️Yang boleh pakai di rumah dan juga jalan2. ☑️Yang ada bukaan MENYUSU SELAK sekali? ☑️Yang minimal / no ironing needed? Sale 14 - 18 Oct 2019 (Isnin - Jumaat SAHAJA) ☑️🙏Limited stock, sila grab je apa yang ada segera. NO RESTOCK ☑️Confirm selesa jalan2 mahupun nak tido. ☑️Tak jarang walaupun warna cerah. DOLLY DRESS : SALE RM30 sahaja 💃💃 (Jimat RM9) . . Click link di profile @annur.shoppe untuk order by whatsapp/shopee