#ibumengandung

151,704 posts tagged with #ibumengandung

Photos and Videos about #ibumengandung

- " HAVE MEMBANTU IBU BERSALIN UNTUK TEGANG URAT " . Testimoni sebenar . Saya baru bersalin,, baby baru 7 bulan,, buat kerja rumah xberhenti tegang habis urat, nak berurut selalu tak mampu pulak Alhamdulillah, selepas mencuba "HAVE HERBAL SPRAY" ini banyak membantu memberikan kelegaaan..😊😊😊 . Kebanyakkan ibu bersalin pasti mengalami " tegang urat" bila banyak bergerak dan melakukan kerja-kerja rumah,,, nak makan ubat takut kesan yang tidak baik pulak nanti. . Dapatkan " HAVE HERBAL SPRAY " untuk mendapatkan kelegaan yang cepat dan pantas.. Kandungan di dalam have adalah 100% herba dan di jamin selamat,, mendapat kelulusan "KKM", "HALAL" dan " SGS (MALAYSIA) di mana telah terbukti produk ini tidak mengandungi bahan-bahan bahaya yang boleh memberikan kesan yang tidak baik untuk tubuh badan... . Untuk info lanjut boleh tekan link wasap di atas . #haveherbalspray #havemalaysia #nothingisimpossible #familyardaniaga #have #resdung #migrain #ejendiperlukan #havemy #bazaarpaknil #herbalspray #sayajualsayapakai #sakitsendi #ibumengandung #lenguhbadan #testimonihave #sprayviral #ejendiperlukan #sakitpinggang #herbalviralmalaysia #teamavengers #haveselayang

New fabric✂ #ttcataloguefabric . Ada beberapa cara untuk place order custom made booties: 🌸Wasap fara www.wasap.my/60133515604 🌸Dm/Pm fara di Instafgram atau FB 🌸 Shopee shop : Tinytoes booties ✔purchase above RM19 free shipping . Disclaimer🚨 💡 Warna mungkin sedikit berbeza dari asal atas faktor pencahayaan kamera 💡 Kemungkinan hasil akhir setiap tempahan sedikit berbeza dari contoh di instagram atas sebab corak fabric (berterabur), had kain,  kain terakhir dll yg tak dapt dielakkan ❗Sila rujuk catalogue fabric utk lihat corak penuh di: Instagram👉 hastag ttcataloguefabric FB👉album catalogue fabric . . #bootiesrm13 #bootiesrm15 #babybooties #bootiesbaby #babybootiesmalaysia #booties #bootiesmurah #babyshoes #cribshoes #kasutnewborn #prewalkshoes #booties #softbooties #softsolebooties #bootiescotton #handmadebooties #custommadebooties #babyfashion #babyootd #kasutbabymalaysia  #babystyle #toddler #ibumengandung #momtobe #baby #sewingbooties #bootiesraya #kasutrayababy #bootiesjalan #babybootiesmurah

New fabric✂ #ttcataloguefabric . Ada beberapa cara untuk place order custom made booties: 🌸Wasap fara www.wasap.my/60133515604 🌸Dm/Pm fara di Instafgram atau FB 🌸 Shopee shop : Tinytoes booties ✔purchase above RM19 free shipping . Disclaimer🚨 💡 Warna mungkin sedikit berbeza dari asal atas faktor pencahayaan kamera 💡 Kemungkinan hasil akhir setiap tempahan sedikit berbeza dari contoh di instagram atas sebab corak fabric (berterabur), had kain,  kain terakhir dll yg tak dapt dielakkan ❗Sila rujuk catalogue fabric utk lihat corak penuh di: Instagram👉 hastag ttcataloguefabric FB👉album catalogue fabric . . #bootiesrm13 #bootiesrm15 #babybooties #bootiesbaby #babybootiesmalaysia #booties #bootiesmurah #babyshoes #cribshoes #kasutnewborn #prewalkshoes #booties #softbooties #softsolebooties #bootiescotton #handmadebooties #custommadebooties #babyfashion #babyootd #kasutbabymalaysia  #babystyle #toddler #ibumengandung #momtobe #baby #sewingbooties #bootiesraya #kasutrayababy #bootiesjalan #babybootiesmurah

- " HAVE MEMBANTU IBU BERSALIN UNTUK TEGANG URAT " . Testimoni sebenar . Saya baru bersalin,, baby baru 7 bulan,, buat kerja rumah xberhenti tegang habis urat, nak berurut selalu tak mampu pulak Alhamdulillah, selepas mencuba "HAVE HERBAL SPRAY" ini banyak membantu memberikan kelegaaan..😊😊😊 . Kebanyakkan ibu bersalin pasti mengalami " tegang urat" bila banyak bergerak dan melakukan kerja-kerja rumah,,, nak makan ubat takut kesan yang tidak baik pulak nanti. . Dapatkan " HAVE HERBAL SPRAY " untuk mendapatkan kelegaan yang cepat dan pantas.. Kandungan di dalam have adalah 100% herba dan di jamin selamat,, mendapat kelulusan "KKM", "HALAL" dan " SGS (MALAYSIA) di mana telah terbukti produk ini tidak mengandungi bahan-bahan bahaya yang boleh memberikan kesan yang tidak baik untuk tubuh badan... . Untuk info lanjut boleh tekan link wasap di atas . #haveherbalspray #havemalaysia #nothingisimpossible #familyardaniaga #have #resdung #migrain #ejendiperlukan #havemy #bazaarpaknil #herbalspray #sayajualsayapakai #sakitsendi #ibumengandung #lenguhbadan #testimonihave #sprayviral #ejendiperlukan #sakitpinggang #herbalviralmalaysia #teamavengers #haveselayang

- " HAVE MEMBANTU IBU BERSALIN UNTUK TEGANG URAT " . Testimoni sebenar . Saya baru bersalin,, baby baru 7 bulan,, buat kerja rumah xberhenti tegang habis urat, nak berurut selalu tak mampu pulak Alhamdulillah, selepas mencuba "HAVE HERBAL SPRAY" ini banyak membantu memberikan kelegaaan..😊😊😊 . Kebanyakkan ibu bersalin pasti mengalami " tegang urat" bila banyak bergerak dan melakukan kerja-kerja rumah,,, nak makan ubat takut kesan yang tidak baik pulak nanti. . Dapatkan " HAVE HERBAL SPRAY " untuk mendapatkan kelegaan yang cepat dan pantas.. Kandungan di dalam have adalah 100% herba dan di jamin selamat,, mendapat kelulusan "KKM", "HALAL" dan " SGS (MALAYSIA) di mana telah terbukti produk ini tidak mengandungi bahan-bahan bahaya yang boleh memberikan kesan yang tidak baik untuk tubuh badan... . Untuk info lanjut boleh tekan link wasap di atas . #haveherbalspray #havemalaysia #nothingisimpossible #familyardaniaga #have #resdung #migrain #ejendiperlukan #havemy #bazaarpaknil #herbalspray #sayajualsayapakai #sakitsendi #ibumengandung #lenguhbadan #testimonihave #sprayviral #ejendiperlukan #sakitpinggang #herbalviralmalaysia #teamavengers #haveselayang

New fabric✂ #ttcataloguefabric . Ada beberapa cara untuk place order custom made booties: 🌸Wasap fara www.wasap.my/60133515604 🌸Dm/Pm fara di Instafgram atau FB 🌸 Shopee shop : Tinytoes booties ✔purchase above RM19 free shipping . Disclaimer🚨 💡 Warna mungkin sedikit berbeza dari asal atas faktor pencahayaan kamera 💡 Kemungkinan hasil akhir setiap tempahan sedikit berbeza dari contoh di instagram atas sebab corak fabric (berterabur), had kain,  kain terakhir dll yg tak dapt dielakkan ❗Sila rujuk catalogue fabric utk lihat corak penuh di: Instagram👉 hastag ttcataloguefabric FB👉album catalogue fabric . . #bootiesrm13 #bootiesrm15 #babybooties #bootiesbaby #babybootiesmalaysia #booties #bootiesmurah #babyshoes #cribshoes #kasutnewborn #prewalkshoes #booties #softbooties #softsolebooties #bootiescotton #handmadebooties #custommadebooties #babyfashion #babyootd #kasutbabymalaysia  #babystyle #toddler #ibumengandung #momtobe #baby #sewingbooties #bootiesraya #kasutrayababy #bootiesjalan #babybootiesmurah

BERIADAH BERSAMA SI CILIK.. . Hanya guna sauna suit, sauna paling murah utk kurus ! . . TIADA alasan ...tak ada masa utk bersenam! Blh ajak anak skali sama2 exercise 😄 . Berminat klik link di BIO @eda_healthandbeauty . Kaedah bayaran boleh ✔Tunai ✔Ansuran Bulanan . #saunasuit #bajusauna #bajufitness #kuruslepasbersalin #kerusitangas #jacketsaunasuit #teammamaboomboom #bertangas #intermittentfasting #confinementlady #mirafilzah #saunamurah #hargapromosi #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #pakejbersalin #ibumengandung #jihanmuse #neelofa #kurusdenganselamat #gadjetbantukurus #saunadirumah #instaseleb #testimonisauna #igshopmalaysia #memeysuhaiza #fashasandha #igshopbrunei #astrogoshop

Wauuu, khai bahar pn suka minum olicandy beaublend gaisss 😍 sumpah sedap gila 😋 Mmg rugi kalau xgrab. Khai bahar sudah. Anda bila lagi?? Meh try test beramai2 gaisss, pm laju2, harga pn mampu milik tau gaisss. 1 Box 10 packs okay mana nk dpt lgi dgn hrga murah plak tu. Grab sebelum promo n stock masih ada 😱 👏 . For order or info lanjut boleh direct klik link dibio okay📲 JOM SYG2 SEMUA KITA START BEROLICANDY SAMA2😘😉 . #olicandy #olicandybeaublend #sihatluardalam #nakcantik #bebastanpajerawat #feedbackhot #promosimurah #directdarihq #trustedseller #senangnakcantik #minumsahaja #kesancepat #produkhebat #oridarihq #cerahgebu #kulitlicin #flawless #parutjerawat #motifviral #dropship #masalahperiod #ibumenyusu #jerawat #ibumengandung #ibuberpantang #only1inmalaysia #cantikluardalam #tiadapantanglarang #peloles

Terima kasih banyak atas belian. Moga item belian memberi keselesaan pada si manja😍😍 . Item: SCR7 CARRIER CARSEAT . . whatsapp fyna utk order, 0193124934 Atau Klik link yg tertera di ruangan bio

❤️ INFANT CARRIER CARSEAT ❤️ . . Brand: OTOMO Code: HB7058 . . ➡️➡️HARGA OFFER: RM135 !!! Free Postage Semenanjung! 🚚 (Sabah/Sarawak +RM20) . . 🍏 Sesuai utk berat baby 0 -13kg kebawah. Kebiasaan sesuai utk baby berumur 0 hingga 1 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 🍏 Boleh digunakan sebagai rocker utk baby tidur. 🍏 Pemegang boleh laras. 🍏 Penyokong kepala disertakan bersama utk menyokong kepala bayi. 🍏 Tali boleh laras mengikut pembesaran baby. 🍏 Tali keselamatan boleh dilaraskan 3 peringkat mengikut pembesaran bayi. 🍏 3 punca tali keselamatan utk menyokong bayi. 🍏 Sarung boleh dibuka dan di basuh. 🍏 Kelebihan untuk ibu2 bekerja dan bersiar-siar. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke destinasi. Hanya buka seat belt dan angkat infant car seat skali bayi. . . 👇👇👇 color: Light grey cirle Dark grey stripe Wine (maroon) ➡ berat item: 2.7kg ➡ berat lepas packing: 4kg 🔰ukuran packing (P x L x T) : 42X22X71 . . Whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock www.wasap.my/60193124934/HB7058carriercarseat

Tamargo digemari kanak-kanak. Rasa macam cekelat jer. Cair di mulut gitew. Manis pulak dari #kurma dan #madu. So, tak de gula tambahan tau. Kanak-kanak ambik 1 biji sehari. But, nak lebih pun tak pe. Jom grab #tabletkunyah tamargo ni untuk anak-anak dan anda. Dah cuba sekali, pasti nak berkali-kali. Terus ikat simpul mati dan jadi #ejen sekali. Manfaat dapat, duit extra pun dapat sekali. Best kan 👍 Klik link kat bio profile untuk dapatkan promo combo #pengedardiperlukan #sihatsekeluarga #jomjadiejen #instaboomakademi #instahealth #wawazainal #tamargomalaysia #makanankesihatan #ibumengandung #ibuhamil #ibumenyusubadan #maduturkeyajaib #maduturkey #noaddedsugar #hsaapproved #supportbmf #produkbumiputera #produkhalal

Pening nak cari hadiah buat pengantin 😇 . Risau pinggan mangkuk hadiah disimpan sampai berhabuk dalam almari😅 . Elak pasangan pengantin asyik dapat hadiah Yang Sama je😬 . Yuk hadiahkan bantal leyna, Bantal gebu boleh cuci, Malam pertama tidur leyna, Si pengantin senyum sampai pagi☺ . #bantalleyna #agentleynapasirgudang #pasirgudang #muotd #muo #tidurlena #berdengkur #ibumengandung #sakittengkuk #tidur

WAX MISAI HALUS PUN SENANG! . Boleh wax muka tak ? Yesss boleh ! ✅kening ✅pipi ✅misai ✅janggut jambang ✅lubang hidung ✅lubang telinga ✅1 muka . Semua lah. Best ke best ? Haa mana nak cari wax yang boleh wax 1 muka tanpa melekit lekit kan. Bersih2 pun bersih. Jimat pun jimat💕 . Siapa nak cuba ? Klik link whatsapp di bio atas, atau boleh dm 🤗 #waxmurah #waxmurahmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxmurmur #waxtaksakit #waxkasilicin #waxviral #dollywax #dropship #waxwarnawarni #waxlakukeras #kasilicin #gebugebas #bakalpengantin #anakdara #ibumengandung #waxcomel #waxtaksakit #takmelekit #bermisai #waxberbaloi #wanitabermisai #bululebat

#testimoni #sabunzumba dari XL ke M Macam tak percaya lagi kan 🤗 Haaa...ni la kenyataan, dulu sis sebelum jadik agen pun mcm percaya tak percaya jer, terbukti berkesan tau sabun zumba ni 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

MISS V CANTIK LEPAS BERDOLLYWAX! . wahhh sangat sangat berpuas hati customer dollywax ni sampaikan suami pun puji miss v cantik 🙈 . Semakin ramai customer berpuas hati dengan hasil dollywax. Siapa nak cuba ? Klik link whatsapp di bio atas, atau boleh dm 🤗 #waxmurah #waxmurahmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxmurmur #waxtaksakit #waxkasilicin #waxviral #dollywax #dropship #waxwarnawarni #waxlakukeras #kasilicin #gebugebas #bakalpengantin #anakdara #ibumengandung #waxcomel #waxtaksakit #takmelekit #bermisai #waxberbaloi #wanitabermisai #bululebat

WAX HIDUNG TAK SAKIT LANGSUNG! . Wow! semakin ramai customer berpuas hati dengan hasil dollywax. . Siapa nak cuba ? Klik link whatsapp di bio atas, atau boleh dm 🤗 #waxmurah #waxmurahmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxmurmur #waxtaksakit #waxkasilicin #waxviral #dollywax #dropship #waxwarnawarni #waxlakukeras #kasilicin #gebugebas #bakalpengantin #anakdara #ibumengandung #waxcomel #waxtaksakit #takmelekit #bermisai #waxberbaloi #wanitabermisai #bululebat

Naluri seorang ibu 😂😂 Siapa macamni? . . Credit to: @guzelbabyhq

Hai mommy.. . Ini antara cara penjagaan luka selepas bersalin. Mommy boleh guna kaedah ini: 1. Spray bottol - Isi ubat Antiseptik, gunakan spray je. Spay banyak, biar bahagian dlm lipatan jahitan tu kena. Untuk mengelakkan jangkitan. . 2. Buang Air - Elak sembelit ye. Minum air cukup, makan buah & sayuran hijau & kalsium juga boleh mengelakkan sembelit. Kalau susah nak minum susu, ambil je kalsium. Sembelit memang akan kacau tempat jahitan tu, takut terbuka. Jangan teran-teran sangat ye. . 3. Cuci luka - Sila lah baring. Lepas settle mandi/buang air, lap kering-kering pakai tisu/tuala, anginkan lg 5 min. Beli kipas kecik senang nak keringkan tempat jahitan. . 4. Tukar pad - Tukar 2 - 4 jam sekali. Kira dapat lagi selalu anginkan jahitan tu. Kalau anak meragam, buatlah kerap mana yg mampu. Tapi jangan tunggu 5 - 6 jam. Cepatla melecet nanti, masuk kuman. . . Follow IG @furbymomsgallery_rosmanita . https://www.facebook.com/makmengandung/ . www.wasap.my/60139343381/furbymoms . . . #bajumengandung #bajumengandungraya #raya2019 #maternityclothing #maternitypants #blousemengandung #maternityblouse #maternitykurung #bajukurungmengandung #maternity #mengandung2019maternitypants #ibumengandung #fashionmengandung #malaysiamaternity #fashionmengandungtrendy #seluarmengandung #maternityfashion #furbymoms #furbymomsraya2019 #koleksiraya2019 #like4like #follow4follow

SENGSARA SAKIT PINGGANG? SAKIT BELAKANG? INSOMNIA? . . . Dah puas cuba bermacam ubat tapi hasilnya kurang memuaskan, apa kata cuba pulak OsteMatrix Shaklee ni. . . OsteMatrix ni bukan je utk sakit pinggang dan sakit belakang, tapi byk manfaat lain seperti: . . . 1. Membina tulang & gigi yg kuat. 2. Membantu mengekalkan tekanan darah normal. 3. Membantu mengurangkat simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung, mudah meradang, kekejangan (cramp), retensi air dan kemurungan. 4. Membantu pengecutan otot dan pelancaran saraf. 5. Merendahkan kandungan fosfat bagi penghidap sakit buah pinggang kronik. 6. Mengatasi masalah sembelit. 7. Mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang. . . . Ostematrix ada promo tau untuk bulan ni. Memang murah gilerr. Rugi siapa tak grab masa promo😍 . . . Untuk maklumat lanjut boleh terus whatsapp yuni tau. . . . YUNI 0139136155 (Atau tekan link kat bio) . #shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #kalsium #ostematrixshaklee #ostematrixmurah #kalsiumpenting #sakitgigi #sakitpinggang #sembelit #ibumengandung #fattzura #meletop #aurainstagram #terapiinstagram #saraf #sakitsaraf #sakiturat #ajimaura #babyctdk #lelakimuyangdulu #terimaakuseadanya #mentor #bigstage #bigstage2019 #gegarvaganza

❤️ INFANT CARRIER CARSEAT ❤️ . . Brand: LITTLE ONE Code: CSA . . ➡️➡️harga offer: rm125 !!! Free Postage Semenanjung! 🚚 (Sabah/Sarawak +RM20) . . 🍏 Sesuai utk berat baby 0 -13kg kebawah. Kebiasaan sesuai utk baby berumur 0 hingga 1 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 🍏 Boleh digunakan sebagai rocker utk baby tidur. 🍏 Pemegang boleh laras. 🍏 Penyokong kepala disertakan bersama utk menyokong kepala bayi. 🍏 Tali boleh laras mengikut pembesaran baby. 🍏 Tali keselamatan boleh dilaraskan 3 peringkat mengikut pembesaran bayi. 🍏 3 punca tali keselamatan utk menyokong bayi. 🍏 Sarung boleh dibuka dan di basuh. 🍏 Canopy boleh ditanggalkan. 🍏 Kelebihan untuk ibu2 bekerja dan bersiar-siar. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke destinasi. Hanya buka seat belt dan angkat infant car seat skali bayi. . . 👇👇👇 color: Grey german series Blue star german series Purple german series Red german series ➡ berat item: 2.4kg ➡ berat lepas packing: 4kg 🔰ukuran packing (P x L x T) : 44X31X61 . . Whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock www.wasap.my/60193124934/CSAcarriercarseat

Penawar dari makkah. Bismillah. Air zamzam 250ml ready stock untuk tempahan. Buat majlis tahlil, bacaan yassin, aqiqah, kenduri kesyukuran, doa selamat dan buat penerang hati buat anak2 yang akn menduduki peperiksaan akhir tahun. Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan sila click link whatsapp di atas. DOA, USAHA, TAWAKAL #kotadamansara #subang #ppum #mutiaradamansara #damansaradamai #sungaibuloh #hospitalsungaibuloh #airzamzammalaysia #wargaselangor #selangor #masjidkotadamansara #ttdi #bangi #bmf #petalingjaya #subang #putrajaya #kualalumpur #klang #ibumengandung #zamzam250ml #majlisaqiqah #tahlil #majliskesyukuran #pibg #peperiksaan #gurumalaysia #malamjumaat #bisnesmalaysiaonline

Ibu ibu yang tgh berpantang! Dapatkan Xs Perfect Lotion sekarang. Sapu sapu dkt bahagian perut buncit lepas bersalin tu pakai bengkung. Fuhhh memang ngam! Cepat je perut kempis nanti tau! Jom dapatkan sekarang. Klik link di bio #ibumengandung #ibuberpantang #ibubersalin #ibu #losyenkurusviral #losyenkurussejuk #losyenkurus #sapusapukurus #xsperfectlotionsarawak

Anda mengalami masalah lemak tepu di sekitar lengan dan peha ?? Susah nak cari baju yg sesuai akibat lengan yg besar ?? Hilangkan kerisauan Sis dgn sapu lotion Lipocut di sekitar tempat selulit. Jom grab now 📲 019 677 0025 👍🏻 . . #lipocut #codlipocut #hotcream #lotionpanas #ibumengandung #shahalam #putrajaya #bandarsaujanputra #bangi #lipocutnerrys #serikembangan #malaysia #selangor #kualalumpur #johorbahru #penang #ibuberpantang #wanita #kelantan #pahang #ibumenyusu #selulit #breastfeedingmom #nakhilangperutbuncit #nakramping #lemakdegil #viral #lakukeras

For those yang masih tak tau AUDELIA MUMMY'S RESCUE KIT ni ape , meh mommy share dengan Uols ok😊 . MUMMY'S RESCUE KIT aka MRK adalah Essential oils . Ada 4 botol roll on untuk pelbagai kegunaan iaitu :- . . 🔴BABY SHIELD ni membantu membunuh virus dan bakteria di sekeliling baby. Boleh pakai setiap hari as immune booster . And also to prevent illness. . . 🔴BEDTIME ni sapu dekat baby untuk cepat kan proses nak tidurkan dia. Bila pakai bedtime oil ni dapat tenangkan baby . Also baby akan tidur lebih nyenyak. . . 🔴HAPPY BELLY ni untuk baby kembung perut , susah membuang , sembelit . Boleh jadikan as minyak telon. . . 🔴SNIFFLES :. Guna sewaktu flu & cough. Also untuk baby yang ada kahak. Memberi kelegaan pada saluran pernafasan. . . ====================================== Mommies yang berminat untuk dapatkan 1 set MRK @ secara loose boleh click link di bio ya 💖

KURANG SELERA MAKAN. . yang penting perut makin kempissssss. . #salampinggangkerengga uolsss. . Sejak amalkan women love. Badan memang minta air sokmo. Bagus utk proses detox dan kecantikan kulit. . Angin dalam badan pon asik keluar. Insha allah, badan akan lebih selesa dan bertenaga. . .

❤Cara Pengambilan Women Love ❤ . ▶1@2 sachet stp hari. ▶Sebelum Sarapan & Sebelum Tidur. ▶Ketika perut kosong. ▶30mnt - 1jam sebelum sarapan pagi @ 30mnt- 1jam slps mkn malam dan sebelum tidur. ▶Sedia di ambil terus dengan diletakkan di atas lidah sedikit2. Mudah diserap oleh enzim liur. . . Nak info atau order? Klik je link di bio okiess. 💕

BANYAKKAN MINUM AIR MASAK

JAMU PILIHAN NOMBOR 1 WANITA MALAYSIA. . yezzer. Mmg mnjadi idama wanita. Ramai sgt customer mamadil repeat order. . Mula2 diorg yakin xyakin je. Sbb bnyk sgt da produk di pasaran. Women love lain tau. . Isteri yg consume, suami yg tangkap cintan semula. Acaner tu? Sampai xbagi isteri stop consume WL. Ngeeeee😍 .

BOLEH KE SLIM MCM PUAN DILA? . opkos boleeee. Kena ade usaha dan disiplin kalau nk size 24inci. .

Tips Banyakkan Susu Ibu. Biar Bertambah Pekat! ---------------------------------------------------------------------------. . MAKANAN PERANGSANG SUSU BADAN (MILKBOOSTER) . . Terdapat pelbagai sumber makanan dan minuman yang boleh bertindak sebagai ‘milkbooster’. . Jika anda merasakan payudara seakan cepat penuh, berkemungkinan apa yang diambil sebelum itu merupakan ‘milkbooster’ anda. . . . . Jelas ke? . . #tipscantiksihatbymamanor #tipscantik #alienaventure

AL KURMA UNTUK WANITA HAMIL Mengikut pendapat pakar perubatan, buah #kurma kaya dengan unsur zat besi dan kalsium sesuai untuk wanita sama ada semasa hamil dan selepas bersalin. Hal ini berasaskan kepada wahyu yang diturunkan oleh Allah kepada ibu Isa iaitu Maryam binti Imran supaya memakan buah kurma ketika beliau dalam keadaan lemah selepas bersalin. #alkurma #wanitahamil #ibumengandung #juskurma #juskurmaajwa #alkurmasabah #sayajualalkurma #alkurmaborneo #alkurmamalaysia #ibumengandung #ibumengandunganakpertama #ibumudahbersalin

Selamat malam 💕 Sis tunjukkan cara nak pakai #sabunzumba ni Senang ajer, yang beli #sabunzumba dengan sis akan dapat FREE GIFT 🎁, sis beri soft tali tape untuk senang nak ukur lilit penurunan nanti, ada lagi.... Sis beri net bekas sabun jugak, supaya senang pas pakai sabun tu korang leh gantung jer kat toilet.🤗 . Klik dilink bio 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Beli 2 OMB Advance ataupun LADYES COAFEE nk bagi FREE SHAKER . Tapi limited stock je laa . Habis tu habis laa nakkk ? #ladyescoafee #jamumoden #ombadvice #omb #organicmilkbooster #banyakkansusuibu #boosteribu #longankering #kurmamerah #ibumenyusu #ibumengandung #naikhb #pekatkansusubadan #stokiskl Wasap.my/60146152308/shker

Tamargo digemari kanak-kanak. Rasa macam cekelat jer. Cair di mulut gitew. Manis pulak dari #kurma dan #madu. So, tak de gula tambahan tau. Kanak-kanak ambik 1 biji sehari. But, nak lebih pun tak pe. Jom grab #tabletkunyah tamargo ni untuk anak-anak dan anda. Dah cuba sekali, pasti nak berkali-kali. Terus ikat simpul mati dan jadi #ejen sekali. Manfaat dapat, duit extra pun dapat sekali. Best kan 👍 Klik link kat bio profile untuk dapatkan promo combo #pengedardiperlukan #sihatsekeluarga #jomjadiejen #instaboomakademi #instahealth #wawazainal #tamargomalaysia #makanankesihatan #ibumengandung #ibuhamil #ibumenyusubadan #maduturkeyajaib #maduturkey #noaddedsugar #hsaapproved #supportbmf #produkbumiputera #produkhalal

Semoga yang bergabung PROGRAM KEHAMILAN nya disini bisa secepatnya POSITIF HAMIL,, Aminn.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Mendambakan sang buah hati bukan lagi hanya impian semata. 💑💑💑 Sudah banyak yg ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇭‌🇦‌🇸‌🇮‌🇱 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 & SEMBUH dr penyakit yg dideritanya selama ini. Tingkat keberhasilannya sudah 95%. Yuk cek IG kami bunda. 👍👍👍 atau konsultasi langsung dengan kami 💁💁 Cek ig kami juga ya bund; 👇 @cara_promilpasutri @hamil_cepat02 @cara_program_hamil #bumilsexy #ibuhamil #tipshamil #bajuhamilmuslimah #bumilbahagia #bumileksis #bumil #bumilhijab #bumilmuda #bumilkece #hamil #hamilmuda #hamilsehat #hamilkembar #hamile #hamilcepat #hamilcantik #ibudananak #ibupintar#ibumelahirkan #ibuibumuda #ibumuda #mamahmuda #ibucerdas #ibumengandung #ibumenyusui #ibudanbayi #mamah #mamahamil #programhamil

Tamar cocoa sesuai untuk semua lapisan umur termasuk ibu mengandung 🤰🏻dan ibu yang menyusukan anak 🤱🏻. . 🚗 Penghantaran ke rumah disediakan . Info lanjut: www.wasap.my/60183284756/tc #tamarcocoa #ipoh #seriiskandar #stokisdaerahipoh #batugajah #perpaduan #bandarbaruputra #tanjungrambutan #tambun #ibuhamil #ibumengandung #susumeriah #hbcantik

Kami menerima tempahan utk majlis kesyukuran, aqiqah, bacaan yassin, tahlil dan lain lain majlis. Air zamzam penawar dari makkah kini dalam botol 250ml. Untuk pertanyaan lanjut berkenaan product 250ml boleh whatsapp 011 3937 9593. #kotadamansara #subang #ppum #mutiaradamansara #damansaradamai #sungaibuloh #hospitalsungaibuloh #airzamzammalaysia #wargaselangor #selangor #masjidkotadamansara #ttdi #bangi #bmf #petalingjaya #subang #putrajaya #kualalumpur #klang #ibumengandung #zamzam250ml #majlisaqiqah #tahlil #majliskesyukuran #pibg #peperiksaan #gurumalaysia #malamjumaat #bisnesmalaysiaonline

Tamar cocoa sesuai untuk semua lapisan umur termasuk ibu mengandung 🤰🏻dan ibu yang menyusukan anak 🤱🏻. . 🚗 Penghantaran ke rumah disediakan . Info lanjut: www.wasap.my/60183284756/tc #tamarcocoa #ipoh #seriiskandar #stokisdaerahipoh #batugajah #perpaduan #bandarbaruputra #tanjungrambutan #tambun #ibuhamil #ibumengandung #susumeriah #hbcantik

Ada preggy mom yang sering rasa sebu perut atau batuk selsema? Nak sapu minyak panas takut kandungan. Nak makan ubat risau kandungan. Jangan risau. Boleh guna Mayya Baby Cream ni untuk melegakan. Krim ni dari bahan semulajadi. Jadi tak akan membahayakan kandungan. Jangan biarkan ketidakselesaan itu menganggu anda. Psst.. boleh hilangkan stretch mark jgk tau kalau sapu dari awal kandungan 😍 #mayyababy #ibuhamil #pregnantmom #ibumengandung #mayyababycream5in1 #ibunalegacy

Masalah ibu hamil yang utama ialah rasa lenguh pada kaki apabila kandungan makin membesar. Kadang-kadang kebas berhari-hari . Dengan Felinna losyen panas masalah ini dapat di atasi . Lepas bersalin pun masih boleh dipakai. Dengan bauan yang menenangkan dan wangi Losyen Felinna mesti dijadikan pilihan . #isletsihat #sisfel #jamumoden #losyenpanas #ibumengandung #ibumenyusu #setpantang #ibumenyusu #wanita #mengandung #nailis #bajumengandungmurah #nonatv3

Selamat Datang ke Mary Eve Clinic Jitra 💕 . . Kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda semua untuk mendapatkan rawatan di @maryeveclinicjitra . . THE BEST CLINIC IN JITRA TOWN !!! . . RASA MEWAH DENGAN HARGA YANG TAK MASUK AKAL 😱😱😱 ??!!! . . Yaa betul anda boleh merasai pengalaman anda sendiri bila anda datang ke Mary Eve Clinic and dapatkan rawatan2 yang disediakan untuk dengan harga yang sangat berpatutan 😍😀 #maryeveclinic #ibumengandung # #scanbaby #scanjitra #scanalorstar

#beaumamafeedback. Kelebihan Beaumama 1. Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat 2. Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung 3. Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung 4. Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi 5. Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol Kandungan BeauMama 1. Olive leaf. 👶Membantu memutihkan kulit ibu  menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat (bebas dari masalah kulit) 👩Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung 2. Omega3 👩👶Bagus utk perkembangan sistem imune ibu&bayi serta bagus utk perkembangan minda bayi. 3. Avocado. 👩Mencegah morning sickness/loya ibu ketika mengandung 👩menstabilkan paras gula dalam darah dan dapat mengawal paras kolestrol 4. Kurma 👩makanan sunnah terbaik, sumber tenaga terbaik buat ibu semasa mengandung. 👩membantu menambahkan susu ibu🍼 5. Brokoli 👶sumber asid folik semulajadi yang membantu perkembangan bayi dalam kandungan 👩membantu menjadikan kulit dan rambut ibu bersinar dan sihat 👩👶menguatkan tulang ibu dan bayi. 👩kaya dengan zat besi dan asid folik yang membantu mengatasi masalah anemia. . 1 BOTOL BEAUMAMA RM55 EXCLUDED POS . OCTOBER DEALS! 2 BOTOL BEAUMAMA: RM100 SM/ RM105 SS FREE POSTAGE FREE GIFT BEAUMOM CREAM Membantu mengurangkan rasa mual ketika kehamilan, mengurangkan migrain & sakit kepala, lenguh-lenguh badan, kembung perut, sakit belakang dll . Utk order whatsapp 019-9182484 or click link whatsapp at bio profile @beaumama.olicandy.pantaitimur & jangan lupa follow yea 😉 . #beaumamamommycantikbabygebu#beaumama #beaumamanewlook #beaumamanewpackaging #beaumamaoriginalhq #beaumamaofficial #beaumamakotabharu #beaumamakelantan #beaumamaterengganu #beaumamakualaterengganu #beaumamababyputihkulitcantik #hamil #alahan #beaumamatabletibuhamil #pragnant #milkbooster #beaumamatabletibumenyusu #alahanmengandung #beaumamaatasimorningsickness #ibumengandung #beaumamanaikkanhb #beaumamainfodantips #supplementibumengandung #supplementibuhamil #vsireholicandypantaitimur #beaumamapantaitimur #morningsickness #alahanmemgandung

ATASI ALAHAN/MABUK/LOYA DENGAN : . 🌸 Peppermint Ginger Plus Ia terkandung rumusan 4 herba utama tradisional : . • Peppermint (pudina) . • Ginger (halia) . • Anise (bunga lawang) . • Fennel (jintan manis) . . 🌸ESP • Membekalkan protein dari sumber yang berkualiti tinggi. Salah satu tips mengatasi morning sickness . • Membantu perkembangan bayi yang sihat dalam kandungan meskipun ibu tidak dapat makan dan minum akibat morning sickness yang teruk . • Membekalkan tenaga kepada ibu hamil agar mampu bangun dan membuat sedikit kerja-kerja rumah . • GI rendah, sesuai untuk ibu yang mempunyai kencing manis . . 🌸 Vitamin C . • Menguatkan sistem Imun badan serta melindungi sel-sel tisu dalam badan dari penyakit • Menambah tenaga akibat alahan teruk . . Luvs, Kakruby 018-789 1411 Pengedar Shaklee . . #setibuhamil #ibumengandung #setalahanmengandungshaklee #setmorningsicknessshaklee #alahanmengandung #muntah #loya #alahanibumengandung #setmengandungshaklee #setmengandung

KHASIAT MADU KELULUT KEPADA WANITA MENGANDUNG 1. Meningkatkan system imun tubuh –dapat melindungi ibu mengandung daripada senang dapat sakit. 2. Menangani batuk, sakit tekak dan selesema – ibu mengandung tidak boleh sembarangan mengambil ubat terutamanya ubat batuk dan selesema kerana boleh memberi kesan terhadap fetus dalam Rahim. Madu kelulut adalah antibiotik semulajadi yang selamat untuk dimakan, malah madu kelulut lebih berkesan menangani batuk, sakit tekak dan selesema. 3. Membantu mengurangkan insomnia – ibu mengandung dan insomnia amat berkait rapat, madu kelulut membantu dalam proses pengeluaran hormone melatonin di mana melatonin membantu tubuh untuk tenang dan lena untuk tidur. 4. Kaya dengan antioksida – antioksida boleh mengurangkan tekanan oksidatif dan radikal bebas serta membantu dalam pertumbuhan fetus. 5. Zat tambah darah (hemoglobin,Hb) – madu kelulut mengandungi mineral seperti sodium, kalium, juga tidak kurangnya ferum. Ferum adalah zat besi yang penting dalam proses sintesis hemoglobin (Hb). Zat besi dalam sesudu madu kelulut adalah bersamaan dengan 2 cawan brokoli masak. Jika Hb anda rendah, makan lah madu kelulut sebagai makanan tambahan di samping makanan-makanan tinggi zat besi dan juga jangan tinggalkan supplement. 6. Memberi tenaga – biasalah kan ibu mengandung cepat penat, makan madu kelulut badan akan rasa bertenaga dan segar. Ibu-ibu pasti pernah dengar madu ni makanan panas, ramai yang takut makan madu sewaktu mengandung, malah ibu yang menghadapi GDM lagi lah was was makan madu kerana manis. Madu kelulut tidak seperti madu biasa, madu kelulut kurang manis dari madu biasa, malah kurang manis daripada Teh Tarik! Rasa madu kelulut ni FRESH, ramai yang suka rasa madu kelulut yang kurang manis tapi SEDAP!! Thank you puan Viviana pelanggan setia Triniti Farm sejak bermulanya Triniti Farm. Tahniah kami ucapkan, Semoga pregnancy puan Viviana berjalan dengan lancar dan baby sihat. #honey #madu #honeyforhealth #maduuntukkesihatan #khasiatmadu #ibumengandung #pregnant #baby #rawhoney #maduasli #original #trustedseller #maternitysupplement #besthoney #qualityhoney #trinitifarm

KHASIAT MADU KELULUT KEPADA WANITA MENGANDUNG 1. Meningkatkan system imun tubuh –dapat melindungi ibu mengandung daripada senang dapat sakit. 2. Menangani batuk, sakit tekak dan selesema – ibu mengandung tidak boleh sembarangan mengambil ubat terutamanya ubat batuk dan selesema kerana boleh memberi kesan terhadap fetus dalam Rahim. Madu kelulut adalah antibiotik semulajadi yang selamat untuk dimakan, malah madu kelulut lebih berkesan menangani batuk, sakit tekak dan selesema. 3. Membantu mengurangkan insomnia – ibu mengandung dan insomnia amat berkait rapat, madu kelulut membantu dalam proses pengeluaran hormone melatonin di mana melatonin membantu tubuh untuk tenang dan lena untuk tidur. 4. Kaya dengan antioksida – antioksida boleh mengurangkan tekanan oksidatif dan radikal bebas serta membantu dalam pertumbuhan fetus. 5. Zat tambah darah (hemoglobin,Hb) – madu kelulut mengandungi mineral seperti sodium, kalium, juga tidak kurangnya ferum. Ferum adalah zat besi yang penting dalam proses sintesis hemoglobin (Hb). Zat besi dalam sesudu madu kelulut adalah bersamaan dengan 2 cawan brokoli masak. Jika Hb anda rendah, makan lah madu kelulut sebagai makanan tambahan di samping makanan-makanan tinggi zat besi dan juga jangan tinggalkan supplement. 6. Memberi tenaga – biasalah kan ibu mengandung cepat penat, makan madu kelulut badan akan rasa bertenaga dan segar. Ibu-ibu pasti pernah dengar madu ni makanan panas, ramai yang takut makan madu sewaktu mengandung, malah ibu yang menghadapi GDM lagi lah was was makan madu kerana manis. Madu kelulut tidak seperti madu biasa, madu kelulut kurang manis dari madu biasa, malah kurang manis daripada Teh Tarik! Rasa madu kelulut ni FRESH, ramai yang suka rasa madu kelulut yang kurang manis tapi SEDAP!! Thank you puan Viviana pelanggan setia Triniti Farm sejak bermulanya Triniti Farm. Tahniah kami ucapkan, Semoga pregnancy puan Viviana berjalan dengan lancar dan baby sihat. #honey #madu #honeyforhealth #maduuntukkesihatan #khasiatmadu #ibumengandung #pregnant #baby #rawhoney #maduasli #original #trustedseller #maternitysupplement #besthoney #qualityhoney #trinitifarm

Bahan Utama ; ✔ Minyak Kayu putih ✔ Mint/Menthol ✔ Aloe vera - •Tidak melekit •Tidak berminyak •Mesra wuduk •Pantas melegakan •Size poket boleh bawak ke mana saja •Cepat meresap selama 20 saat Kelebihan • Resdung √ • Lenguh bahu/pinggang √ • Batuk/selsema √ • Ibu berpantang √ • Cirit birit √ • Senggugut √ • Urutan bayi √ • Perut kembung √ . . . #mmg #mmgmassagegel #minyakurutmoden#minyakurut #minyakwangi #lavender #migrain#resdung #senggugut #lenguhbadan #loya#ibumengandung #travel #minyaktravel#minyakkayuputih #sakiturat #sakitpinggang#kembungperut #bawal #jubah #tudung #luluskkm#halal #selamat #tidakmelekit #ibuhamil #malaysia#brunei #yes2019 #ubatresdung

Kita selfie banyak2 hari ni 😁 Biar org kenal muka ni lah yang jual Umaima tu 😆 Siapa nak Umaima / Umaima Kids cari muka ni okay 😜 Baru saja lepas hantar 1 KOTAK UMAIMA NUTRI C PLUS di Desa Melawati Terima kasih byk sis sudi berurusan dgn saya 1st time nak cuba utk naikkan HB InshaAllah moga dipermudahkan urusan sis sepjg hamil 😘 Ibu hamil sangat digalakkan minum Umaima Nutri C Plus 👍🏻 . Yang berminat nak info dan order boleh whatsapp / dm saya terus okay . 🙋@tyah.garage STOKIS UMAIMA. . 📲 DM atau WHATSAPP 0172055519. www.wasap.my/60172055519 . FREE COD 🐞 AMPANG 🐞 PUSAT BANDAR KL 🐞 HULUKELANG . SELF COLLECT 🐞 AMPANG JAYA . POS 🐞 Seluruh MALAYSIA #umaima #viral #trending #susukambing #sayajual #ibuhamil #ibumengandung #milkbooster #susubayi #visitmyig #umaimateamtyah #teamtyah #susustrawberry #susu #ampang #hulukelang #kualalumpur

KHAS UNTUK IBU MODEN Design dada pleated & pinggang bergetah utk keselesaan ibu preggy & mesra BF❗Loose size🤗 . KURUNG SHEERA ✔COMO CREPE High Quality + 3 Aksesori ✔ ironless ✔ warna tidak luntur ✔ mesra kulit & tak panas ✔ 3 warna gojess😍 #ibumengandung #muslimahoutfit #pleated

KHAS UNTUK IBU MODEN Design dada pleated & pinggang bergetah utk keselesaan ibu preggy & mesra BF❗Loose size🤗 . KURUNG SHEERA ✔COMO CREPE High Quality + 3 Aksesori ✔ ironless ✔ warna tidak luntur ✔ mesra kulit & tak panas ✔ 3 warna gojess😍 #ibumengandung #muslimahoutfit #pleated

KHAS UNTUK IBU MODEN Design dada pleated & pinggang bergetah utk keselesaan ibu preggy & mesra BF❗Loose size🤗 . KURUNG SHEERA ✔COMO CREPE High Quality + 3 Aksesori ✔ ironless ✔ warna tidak luntur ✔ mesra kulit & tak panas ✔ 3 warna gojess😍 #ibumengandung #muslimahoutfit #pleated

Teringin nak cuba HAPPY CREAM Tapi tak mampu nak bayar full🤧😫 . Syarat2 Ansuran Happy Cream ✔️Booking/deposit serendah RM30 ✔️Baki kemudian bayar ikut kemampuan ✔️Tiada had tempoh pembayaran ✔️Tiada hidden caj ✔️NO REFUND ✔️Serius buyer sahaja ✔️Barang akan di pos setelah full payment ✔️Lagi cepat full payment, lagi cepat ulloss cantikk . . ANSURAN PINKLADY SERENDAH RM30 - RM50 ❗❗❗❗ . Kami ingin membuka peluang kepada wanita diluar sana yang nak cantikan aset ulloss depan suami, tunang & boyfriend dapat memiliki HAPPY CREAM dengan bayaran secara ansuran😍😍😍 . Jadi tiada lagi kata tak mampu nak beli😏😏 Fast action fast result💋💋 . 📲www.wasap.my/01124109053/AnsuranHappyCream 📲www.wasap.my/601124109053/AnsuranHappyCream . #trustedsellerpinkladyhq #pinkladyoriginalhq #luluskkm #halal #pinkladybodyperfection #pinkladyutara #pinkladypenang #pinkladyperak #happycream #breastserum #breastmontok #pinkladykedah #pinkladyperlis #teamemilia #ibumengandung #missvketat #missvwangi #ansuranpinklady #supplimentwanita #aliffaziz #pinkladytrustedseller #jodohjodohannisa #cariakudisyurga #yusufkarakaya #babysayang #teamemma #happycreamansuran

Teringin nak cuba HAPPY CREAM Tapi tak mampu nak bayar full🤧😫 . Syarat2 Ansuran Happy Cream ✔️Booking/deposit serendah RM30 ✔️Baki kemudian bayar ikut kemampuan ✔️Tiada had tempoh pembayaran ✔️Tiada hidden caj ✔️NO REFUND ✔️Serius buyer sahaja ✔️Barang akan di pos setelah full payment ✔️Lagi cepat full payment, lagi cepat ulloss cantikk . . ANSURAN PINKLADY SERENDAH RM30 - RM50 ❗❗❗❗ . Kami ingin membuka peluang kepada wanita diluar sana yang nak cantikan aset ulloss depan suami, tunang & boyfriend dapat memiliki HAPPY CREAM dengan bayaran secara ansuran😍😍😍 . Jadi tiada lagi kata tak mampu nak beli😏😏 Fast action fast result💋💋 . 📲www.wasap.my/01124109053/AnsuranHappyCream 📲www.wasap.my/601124109053/AnsuranHappyCream . #trustedsellerpinkladyhq #pinkladyoriginalhq #luluskkm #halal #pinkladybodyperfection #pinkladyutara #pinkladypenang #pinkladyperak #happycream #breastserum #breastmontok #pinkladykedah #pinkladyperlis #teamemilia #ibumengandung #missvketat #missvwangi #ansuranpinklady #supplimentwanita #aliffaziz #pinkladytrustedseller #jodohjodohannisa #cariakudisyurga #yusufkarakaya #babysayang #teamemma #happycreamansuran

Teringin nak cuba HAPPY CREAM Tapi tak mampu nak bayar full🤧😫 . Syarat2 Ansuran Happy Cream ✔️Booking/deposit serendah RM30 ✔️Baki kemudian bayar ikut kemampuan ✔️Tiada had tempoh pembayaran ✔️Tiada hidden caj ✔️NO REFUND ✔️Serius buyer sahaja ✔️Barang akan di pos setelah full payment ✔️Lagi cepat full payment, lagi cepat ulloss cantikk . . ANSURAN PINKLADY SERENDAH RM30 - RM50 ❗❗❗❗ . Kami ingin membuka peluang kepada wanita diluar sana yang nak cantikan aset ulloss depan suami, tunang & boyfriend dapat memiliki HAPPY CREAM dengan bayaran secara ansuran😍😍😍 . Jadi tiada lagi kata tak mampu nak beli😏😏 Fast action fast result💋💋 . 📲www.wasap.my/01124109053/AnsuranHappyCream 📲www.wasap.my/601124109053/AnsuranHappyCream . #trustedsellerpinkladyhq #pinkladyoriginalhq #luluskkm #halal #pinkladybodyperfection #pinkladyutara #pinkladypenang #pinkladyperak #happycream #breastserum #breastmontok #pinkladykedah #pinkladyperlis #teamemilia #ibumengandung #missvketat #missvwangi #ansuranpinklady #supplimentwanita #aliffaziz #pinkladytrustedseller #jodohjodohannisa #cariakudisyurga #yusufkarakaya #babysayang #teamemma #happycreamansuran

Hanya satu insuran sahaja di Malaysia yang bayar claim sekiranya melahirkan anak. #prulady #prudential #ladyclaim #pregnantclaim #mengandung #ibumengandung Ibu dapat claim maksimum RM3000 utk kelahiran anak 🤰 Bukan seorang anak, tapi👱‍♀️👱‍♂️👱‍♀️ Anak pertama Anak kedua Anak ketiga #prulady

Assalamualaikum haii semua😘 . Start Every day with a smile , it makes your whole day Better 😇 . *5 KELEBIHAN TAMAR MILK SHAKE* 🍶 . 💜 MENCERAHKAN KULIT & MEMBERI KELEMBAPAN UNTUK KULIT . 💛 MENAMBAHKAN ENERGY SEPANJANG HARI . ❤ BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG / BERPANTANG . 💙 SESUAI UNTUK MEREKA YANG MENGAMALKAN DIET SIHAT . 💚 MENINGKATKAN KECERDASAN MINDA KANAK-KANAK . #tamarmilkreadytodrink #tamarmilkviral #susukurmasihat #susuberkhasiat #farrabeautyhq #tamarmilkshakehq #farrabeautmilkshake #farrabeautymilkshake #farrabeautyhq #agentfarrabeautywanted #daycreamwaterbased #farrabeautysusutamar #stokisfarrabeauty #ibu #ibumengandung #ibumengandungmalaysia #ibuberpantang #anakibu #ibuanak #ibucantik #ibumenyusu

Ramai yang tanya betul ke dengan Sabun ni turunkan *BERAT BADAN* & *INCHLOSS* . 🌹Betul ke dengan sabun je boleh kurus? Jika bahan digunakan dalam sabun tak mampu menyerap ke dalam kulit, dah tentu kita takkan mampu kurus dengan sabun. Namun, Sabun Zumba menggunakan minyak pati serai yang menggunakan nanoteknologi. Molekul minyak yang halus dan mampu menyerap ke dalam kulit dan bertindak mengikut fungsi serai itu tersendiri. 🌹Seketul sabun tahan berapa lama? Bergantung kepada cara penggunaan masing-masing. Tapi kami galakkan untuk guna seketul seminggu untuk penurunan minima 5kg sebulan. 🌹Boleh tahan ye harga. Kenapa mahal sangat? Minyak serai yang kami guna bergred AAA dan diimport khas dari India. Hanya minyak serai yang berkualiti dapat bagi kesan pengurusan badan seperti yang kami janjikan. . 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Ramai yang tanya betul ke dengan Sabun ni turunkan *BERAT BADAN* & *INCHLOSS* . 🌹Betul ke dengan sabun je boleh kurus? Jika bahan digunakan dalam sabun tak mampu menyerap ke dalam kulit, dah tentu kita takkan mampu kurus dengan sabun. Namun, Sabun Zumba menggunakan minyak pati serai yang menggunakan nanoteknologi. Molekul minyak yang halus dan mampu menyerap ke dalam kulit dan bertindak mengikut fungsi serai itu tersendiri. 🌹Seketul sabun tahan berapa lama? Bergantung kepada cara penggunaan masing-masing. Tapi kami galakkan untuk guna seketul seminggu untuk penurunan minima 5kg sebulan. 🌹Boleh tahan ye harga. Kenapa mahal sangat? Minyak serai yang kami guna bergred AAA dan diimport khas dari India. Hanya minyak serai yang berkualiti dapat bagi kesan pengurusan badan seperti yang kami janjikan. . 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

. . Mau buka Olshop tapi bingung pilih supplier yang tepat dan murah ?? Gabung di DROPNSHOP aja kak, kamu bisa menemukan ratusan Supplier kebutuhan dari ujung rambut sampai ujung kaki, dari makanan sampai Otomotif adaaaaa... semua ada. Kamu bisa belanja untuk kebutuhan sendiri atau di jual lagi. Online maupun offline . Yang Online shop, yang reseller, Kamu pasti kesulitankan nyari supplier nya dimana... DropnShop bahkan punya ratusan cyiiiiiinnntt... Makanya yuk buruan gabung DropnShop biar bisa jual produk jauh lebih murah dibanding online shop lain. Dan kamu pun bisa jualan aplikasinya lagi, Untungnya berlimpah.. . Tanya yuk gimana caranya di @mustikadns9 @mustikadns9 @mustikadns9 Yang baru lulus SMA pun Welcome Ketik “DAFTAR" Wa : 0821-6645-2893 Salam sukses @mustikadns9 . . #ibu #ibuibuarisan #iburumahtangga #ibuibu #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuibupkk #ibuki #ibuku #ibuibumuda #ibutikknå #ibuhamil #ibudyou #ibuy #ibuk #ibunda #ibuildempires #ibuild #ibuiltthis #bandung #ibuiltthat #lipstikwardah #wardahmakassar #wardahsolo #wardahmurah #wardahlipcream03 #wardahmedan #wardahlipstick #wardah

. . Mau buka Olshop tapi bingung pilih supplier yang tepat dan murah ?? Gabung di DROPNSHOP aja kak, kamu bisa menemukan ratusan Supplier kebutuhan dari ujung rambut sampai ujung kaki, dari makanan sampai Otomotif adaaaaa... semua ada. Kamu bisa belanja untuk kebutuhan sendiri atau di jual lagi. Online maupun offline . Yang Online shop, yang reseller, Kamu pasti kesulitankan nyari supplier nya dimana... DropnShop bahkan punya ratusan cyiiiiiinnntt... Makanya yuk buruan gabung DropnShop biar bisa jual produk jauh lebih murah dibanding online shop lain. Dan kamu pun bisa jualan aplikasinya lagi, Untungnya berlimpah.. . Tanya yuk gimana caranya di @mustikadns9 @mustikadns9 @mustikadns9 Yang baru lulus SMA pun Welcome Ketik “DAFTAR" Wa : 0821-6645-2893 Salam sukses @mustikadns9 . . #ibu #ibuibuarisan #iburumahtangga #ibuibu #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuibupkk #ibuki #ibuku #ibuibumuda #ibutikknå #ibuhamil #ibudyou #ibuy #ibuk #ibunda #ibuildempires #ibuild #ibuiltthis #bandung #ibuiltthat #lipstikwardah #wardahmakassar #wardahsolo #wardahmurah #wardahlipcream03 #wardahmedan #wardahlipstick #wardah

. . Mau buka Olshop tapi bingung pilih supplier yang tepat dan murah ?? Gabung di DROPNSHOP aja kak, kamu bisa menemukan ratusan Supplier kebutuhan dari ujung rambut sampai ujung kaki, dari makanan sampai Otomotif adaaaaa... semua ada. Kamu bisa belanja untuk kebutuhan sendiri atau di jual lagi. Online maupun offline . Yang Online shop, yang reseller, Kamu pasti kesulitankan nyari supplier nya dimana... DropnShop bahkan punya ratusan cyiiiiiinnntt... Makanya yuk buruan gabung DropnShop biar bisa jual produk jauh lebih murah dibanding online shop lain. Dan kamu pun bisa jualan aplikasinya lagi, Untungnya berlimpah.. . Tanya yuk gimana caranya di @mustikadns9 @mustikadns9 @mustikadns9 Yang baru lulus SMA pun Welcome Ketik “DAFTAR" Wa : 0821-6645-2893 Salam sukses @mustikadns9 . . #ibu #ibuibuarisan #iburumahtangga #ibuibu #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuibupkk #ibuki #ibuku #ibuibumuda #ibutikknå #ibuhamil #ibudyou #ibuy #ibuk #ibunda #ibuildempires #ibuild #ibuiltthis #bandung #ibuiltthat #lipstikwardah #wardahmakassar #wardahsolo #wardahmurah #wardahlipcream03 #wardahmedan #wardahlipstick #wardah

Haa kerja ke membawang tu. Haha tau la harini isnin. Haa jangan bilang mood ke laut merah ea sebab isnin.. Hari hari same je kan mood tu walau hari jumaat pon kan kan. Elehhh taknak ngaku la tue.. 😂 meh pakat sapu MMG compom rasa panas berangin dan rasa semangat nak kerja sebab selesa je tak melekit langsung. ❤ #minyakurutmodenmmg #teammirathsw #serapanpantas #tidakmelekit #mmgjohor #codkulai #codsenai #codsaleng #ibumengandung #ibuberpantang #minyakkayuputih #dropshipwanted #membantumelegakan #resdung #migraine #senggugut #selsema #peningkepala #bengkakgusi #lenguhbadan #batuk #kembungperut #kekejangan #jerawat #chickenpox #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #sayajual #instashop

Mommies boleh cuba, InsyaAllah membantu 😊

Cek perkembangan kehamilan Anda mulai Trimester 1 sampai dengan Trimester 3 setiap harinya di http://Dokter.id/⠀⠀ .⠀⠀ Klik https://www.dokter.id/kalkulator/kalender-kehamilan dan pilih tanggal perkembangan yang Anda ingin ketahui. Mudah sekali bukan ?⠀⠀ .⠀⠀ Salam sehat!⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ #dokterid #dokteridinfo #features #tipsharian #infoharian #tipssehat #infosehat #infokesehatan #beritakesehatan #hamil #kehamilan #kalenderhamil #trimester #perkembanganhamil #kandungan #ibuhamil #ibumengandung

🌸Tahu x kenapa wanita mengandung keluar keputihan yg banyak?? 🤔🤔🤔 . . 👇👇👇 . 🌱Cecair yang keluar dari vagina atau leher rahim  ini sebenarnya adalah sisa buangan dari rahim dan vagina. . 🌱 Ia mengandungi bakteria normal serta sel-sel mati dari dinding vagina. . 🌱Ketika awal kehamilan, cecair ini akan memenuhi saluran serviks (pangkal rahim) untuk berfungsi sebagai lapisan pelindung. . 🌱Semasa hamil juga, faraj wanita mengandungi kadar glikogen yang lebih tinggi berbanding normal, dan ini adalah salah satu faktor yang menggalakkan pertumbuhan kulat. . 🌱Apabila menjelang tempoh bersalin, lendir ini biasanya akan menjadi semakin banyak. . 🌸Kesimpulannya kna jga kebersihan miss 🌹Walaupun semasa mengandung. . 😊😊 Wasap aini 0107174900 . . .#femininewashjsd #jamususukdara #sisjualjsd #jsdpenang #wanitahamil #ibumengandung #kepalabatas #bertamperdana

RINDU BUAH HATI HADIR? .... Sudah banyak pasangan yang membuktikannya Ada yang 15 hari sudah ada tanda2 Ada yang 30 hari ada juga yang 3 bulan. Kami bimbing secara bertahap Tahap I Tahap II, Tahap III ... Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM. Berkualitas Energi Ultramaroon (Matahari) Sistem kerja herbal kami 3R CONCEPT : » RELEASE : Melepaskan/membersihkan seluruh hal yg menghambat proses kerja sistem di dalam tubuh. » REPAIR : Melakukan perbaikan pada kinerja sistem didalam tubuh dgn menggantikan sel2 yg rusak dgn sel2 yg baru dgn nutrisi yg baik. » REJUVENATE : Menyembuhkan secara cepat menjadikan tubuh menjadi lebih muda di banding kondisi sebelumnya. Amaan... tanpa efek samping. Natural... alami.. Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar ... ============================== Follow: @terapis_promilku @inginbaby_ @ingin_bayilucu🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil(privasi terjaga) & hiburan bayi ️✔ contact person : WA: 083843401103

Semoga🙏🙏🙏 RINDU BUAH HATI HADIR? .... Sudah banyak pasangan yang membuktikannya Ada yang 15 hari sudah ada tanda2 Ada yang 30 hari ada juga yang 3 bulan. Kami bimbing secara bertahap Tahap I Tahap II, Tahap III ... Terapi kami menggunakan Herbal Alami yg sudah terdaftar di BPOM. Berkualitas Energi Ultramaroon (Matahari) Sistem kerja herbal kami 3R CONCEPT : » RELEASE : Melepaskan/membersihkan seluruh hal yg menghambat proses kerja sistem di dalam tubuh. » REPAIR : Melakukan perbaikan pada kinerja sistem didalam tubuh dgn menggantikan sel2 yg rusak dgn sel2 yg baru dgn nutrisi yg baik. » REJUVENATE : Menyembuhkan secara cepat menjadikan tubuh menjadi lebih muda di banding kondisi sebelumnya. Amaan... tanpa efek samping. Natural... alami.. Ya... semua atas kehendak Allah. Ini salah satu ikhtiar ... ============================== Follow: @terapis_promilku @inginbaby_ @ingin_bayilucu🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil(privasi terjaga) & hiburan bayi ️✔ contact person : WA: 083843401103

Saya memberi bukan berarti saya mampu🙏🙏🙏 Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. jangan lupa Follow👇 @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu konsultasi kehamilan gratis👇 083843401103 Bisa kunjungi IG kami untuk mendapatkan informasi seputar kehamilan⬇⬇⬇ @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu semoga apa yang bunda dan suami harapkan menjadi kenyataan dengan jalan yang sudah di berikan Sama Allah...Aamiinn😊😊

#assalamualaikum ========== . Biasa sis dapat soalan macam ni ⤵️⤵️⤵️ . . 🌹Betul ke dengan sabun je boleh kurus? Jika bahan digunakan dalam sabun tak mampu menyerap ke dalam kulit, dah tentu kita takkan mampu kurus dengan sabun. Namun, Sabun Zumba menggunakan minyak pati serai yang menggunakan nanoteknologi. Molekul minyak yang halus dan mampu menyerap ke dalam kulit dan bertindak mengikut fungsi serai itu tersendiri. . . 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya.. . Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. . Follow ig: @sahabat.promil @sahabat.promil Infertility Treatments adalah layanan konsultasi online, Mengatasi Faktor Faktor Ketidaksuburan Suami/Istri . Istri ➜ Haid, Kista, Miom, PCOS, Sumbatan Tuba, Torch, Toxo, Rubella, Keputihan, Obesitas . Suami ➜ Sperma Abnormal (Azoos, Oligos, Theratos, Astheno, Varikokel, Asperm), Ejakulasi Dini, Lemah Syahwat - 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️✔ WA :0838-1837-7726 . . . ___________________________________________ #bumil #bumilhijab #bumilmuda #bumilkece #hamil #hamilmuda #hamilsehat #hamilkembar #hamile #hamilcepat #hamilcantik #bumilsexy #ibuhamil #tipshamil #bajuhamilmuslimah #bumilbahagia #bumileksis #ibumelahirkan #ibuibumuda #ibumuda #mamahmuda #ibucerdas #ibumengandung #ibudananak #ibupintar #ibumenyusui #ibudanbayi #mamah #mamahamil #programhamil

Kami dah restock Seluar Mengandung - Maternity Pant yang selesa ni utk semua saiz dan semua colour. . BELI 1 HELAI RM75 BELI 2 HELAI RM120 BELI 3 HELAI RM180 FREE POS . Kadang-kadang susah nak cari seluar yang trendy dan pada masa yang sama sesuai dipakai oleh ibu mengandung kan?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ [READYSTOCK] - SELUAR MENGANDUNG YANG COVER PERUT BOLEH LARAS SEHINGGA KANDUNGAN 9 BULAN.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Diperbuat daripada material yang berkualiti serta aksesori tambahan pada bahagian perut menggunakan fabrik spandex bagi memberi keselesaan maksima kepada kandungan semasa menggayakan jeans ini. ia juga dilengkapi dengan getah adjustable bagi mommy menyesuaikan seluar dengan usia kandungan. Oleh itu mommy,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ----------------------------⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ WAJIB DAPATKAN SELUAR INI JIKA:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ----------------------------.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ Seluar semuanya tak boleh nak kancing⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ Pakai ketat perut mula gatal berbekas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ Mula rasa senak dan rasa tidak selesa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ Peha dah makin lebar & kembang.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️ Mood mula swing dan asyik nak marah.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jika mommy mengalami masalah seperti di atas, mommy perlu dapatkan seluar yg direka khas utk ibu mengandung bagi keselesaan sepanjang 9 bulan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PEMAKAIAN MATERNITY PANTS sangat SESUAI untuk di pakai BERSIAR-SIAR, AKTIVITI RIADAH mahupun KE PEJABAT!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jom borak dengan Kak Dee mommy pakai size apa? Klik link kat bio untuk order pantas.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #maternitykurung #ibumengandung #maternitywear #maternityjeans #maternityclothes #maternityclothing #momtobe #onlineshoppingmalaysia #bajukurunghamil #instashopmalaysia #seluarmengandung #maternityjeansmurah #kurunghamil #maternitytop #fashionmom #furbysquad #bajumengandung #bajuhamil #maternityblouse #maternitymalaysia #maternityfashion #nursingkurung #bajumengandungmurah #furbymomsmelaka #furbymoms #furbymomsagent #furbymomsdropship #teamfurbymoms #sayajualbajumengandung #20weeks

Alhamdulillah Umaima Kids memang terbaik Customer kita borong 20 KOTAK UMAIMA KIDS ASLI terus Anak nya xmahu susu lain dah Memang Umaima Kids di hati 😍 Syukurrr.... Moga terus sihat dengan Umaima Kids . Rata2 kebanyakan anak2 lepas consume Umaima Kids memang xmahu yang lain dah 😁 Walaupun susu kambing tapi bau hamis semua tak de 👍🏻 Memang terbaik Terima kasih banyak sudi berurusan dengan saya Yang berminat nak dapatkan Umaima Kids Asli boleh DM/whatsapp saya ok 😉 . 🙋@tyah.garage STOKIS UMAIMA. . 📲 DM atau WHATSAPP 0172055519. www.wasap.my/60172055519 . FREE COD 🐞 AMPANG 🐞 PUSAT BANDAR KL 🐞 HULUKELANG . SELF COLLECT 🐞 AMPANG JAYA . POS 🐞 Seluruh MALAYSIA #umaima #viral #trending #susukambing #sayajual #ibuhamil #ibumengandung #milkbooster #susubayi #visitmyig #umaimateamtyah #teamtyah #susustrawberry #susu #ampang #hulukelang #kualalumpur