#honeyorama

Photos and Videos about #honeyorama

Hi korg...happy weekend..ari ni da mkn honey orama🍯🍯🍯...kalau belum cpat order..just click link kat bio😘😘😘..cod pon bileh ye area kl...😀😀😀... #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM5 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60139589274/NakMaduLebahOri #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM5 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60139589274/NakMaduLebahOri #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM5 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60139589274/NakMaduLebahOri #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM5 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60139589274/NakMaduLebahOri #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM5 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60139589274/NakMaduLebahOri #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM5 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60139589274/NakMaduLebahOri #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

-
(@hazmi.adhwa)

4 Days 20 Hours Ago

🍯OPEN FOR DROPSHIP HONEY ORAMA🍯 Berminat untuk tambah income lebih? Anda #student , #surirumah , atau nak cari kerja #partime pun boleh😉 . 👉🏻Kerja lebih senang & mudah 👉🏻Tak perlu keluarkan modal 👉🏻Tak perlu pos barang 👉🏻KEUNTUNGAN RM200-RM400 (Tengok kerajinan) 👉🏻REWARDS disediakan 👉🏻Gambar & stok up-to-date setiap hari. BAGAIMANA CARA UNTUK JOIN? 🤙🏻WhatsApp kami segera atau komen “berminat” dibawah sekarang. Contact: +6017 3200 930 (Roan) #madu #honeyorama #honey #maduasli #maduaslidariladang #madusihat #healthyfood #dropship #agent #motivate

honey orama
(@honeyorama)

5 Days 18 Hours Ago

Kind words are like honey 🍯 🍯🍯, sweet to the soul and healthy to the body🥰🥰🥰.. to order honey orama, just click bio link😘😘😘... #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

7 Days 20 Hours Ago

Salam weekend korg....jgn lpe mkn madu🍯🍯🍯 utk tenaga berterusan😘😘😘... utk order just klik link di bio ye, n area kl cod ad💛💛💛.... #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

-
(@hazmi.adhwa)

8 Days 16 Hours Ago

PEHH! Review sikit meh.. Honey Orama ada 5 perisa berbeza gaissss😍 Rugi tak cuba tau. Size honey jar ni pun sangat mudah untuk dibawa kemana-mana🤗 #honeyorama #honey #madu #madusarang #maduasli #saranglebah #saranglebahasli #healthyfood #makansihat

honey orama
(@honeyorama)

8 Days 22 Hours Ago

Moning...😁😁😁...pg2 sabtu ni mesti rmi yg beriadah kan....klu ambil sesudu teh madu sblum beriadah, mesti lg betenaga dan bersemangat... lg berkualitu masa yg digunakn utk beribadah 2...😘😘😘.... jgn lpe utk klik di link bio kmi utk order honey orama...🍯🍯🍯...cod pon ad area kl💛💛💛... #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

9 Days 16 Hours Ago

Hi....hari ni dah mkan madu ke blum? Klu belum cepat2 g mkan... bru la betenaga spnjg hari mcm abg dlm gmbr ni😘😘😘... sesiapa yg belum dapatkn madu keluaran kami, boleh order dengan tkan link kt bio... cod pon boleh ye area kl😊😊😊.... #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

-
(@hazmi.adhwa)

10 Days 16 Hours Ago

Hidangan juadah di petang hari😍 Amalkan gaya hidup sihat dengan madu asli Honey Orama🐝🍯 #honeyorama #maduasli #madu #honeycomb #honeyjar #madusarang #maduoriginal #healthyfood #healthysnacks

honey orama
(@honeyorama)

11 Days 19 Hours Ago

Madu keluaran syarikat kami mempunyai berbagai perisa..bg sesiapa yg kurang gemar dengan rse madu yg plain 2 boleh la rse madu yg lain😊...antaranye kami menawarkan honey forest, wild flower, royal jelly, honey ginger, honey lemon n honey comb..rse yang semestinye membuatkn anda teringat2 dan berpuas hati dengan khasiatnye.. cpat order utk merasekan kemanisan madu kami😋 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

15 Days 22 Hours Ago

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-62 semua! 🇲🇾 Semoga keamanan yang kita kecapi selama ini berkekalan. SAYANGI MALAYSIAKU : MALAYSIA BERSIH #nationalday #malaysia #malaysiabersih #negaraku #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

16 Days 17 Hours Ago

Honey lemon by honey orama😋... sesiapa yg ada mslh penghadaman sgt2 sesuai utk mncube honey lemon ni...ala2 detox g2...dlm kite mnjga kesihtan kite jga dpt mnjga berat ideal kte... selamat mncube gaiss😘 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

16 Days 24 Hours Ago

Morning semua...semoga pg ini diberkati dan dipermudahkan semua urusan kita😊.. ni kami nak share sikit kebaikan royal jelly honey, bg yg ada mslh cholesterol sgt2 digalakkan utk mengambil royal jelly ni sbb ianya dpt menurunkan dan mengawal bacaan cholesterols dlm badan kite... cepat dapatkan stock, smntara masih ada😀 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

17 Days 13 Hours Ago

Thanks bro @faredongcha sebab nak rasa madu Honey Orama 😆. Guys saper berminat nak rasa madu Honey Orama boleh PM,DM,WS kami segera! Benda baik jangan tunggu lama-lama nanti dah habis menyesal pulak. #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

17 Days 15 Hours Ago

Hi korang..minum apa ptg ni...da cube ke tea o lemon ngan madu..😋 Kalau da cube sekli mesti nak lagi.. Memang padu rsa die, terbayang-bayang je nnti..da la sedap, berkhasiat pulak kan....so spe2 yg msih belum cube madu kami, cpat2 order...confirm x rugi😊 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

🐝Anda mungkin tidak tahu bahawa madu merupakan satu-satunya makanan yang mengandungi semua zat yang diperlukan oleh badan untuk terus hidup. Selain mengandungi enzim, vitamin, mineral dan air, ia juga satu-satunya makanan yang mengandungi ‘pinocembrin’ iaitu antioksidan yang dikaitkan dengan peningkatan fungsi otak🍯 🐝Anda tidak perlu takut untuk menyimpan madu dalam waktu yang lama kerana madu merupakan salah satu makanan yang tidak akan basi atau rosak. Ia mengandungi komposisi 80% gula dan 20% air🍯 Jadi tunggu apa lagi..Madu untuk sihat dan kuat💪 Harga yang berpatutan dan dijamin halal💯 dan 💯products Malaysia🇲🇾 #honey #honeybees #honeyorama #honeyjar #makanansunnah #malaysianfood #maduori #malaysianproduct Berminat untuk order? Click link di bio🍯

🍯HONEY ORAMA🍯 Kebaikan HONEY GINGER:- 🍯Mengawal aliran darah yang normal 🍯Pengubat mual 🍯Meningkatkan kadar penyerapan nutrient 🍯Mengelakkan demam dan selsema 🍯Merawat ketidakselesaan perut 🍯Melindungi diri anda daripada kanser usus 🍯Melegakan kesakitan 🍯Membantu untuk mengatasi masalah pernafasan 🍯Merawat kanser ovari 🍯Menguatkan sistem imuniti diri #honey #honeybees #honeyorama #honeyjar #healthyfood #maduori #makanansunnah #malaysianproduct #maduasli #malaysianfood Nak order? Click link di bio🍯

🍯HONEY ORAMA🍯 Kebaikan HONEY LEMON:- 🍯Mengurangkan berat badan yang berlebihan 🍯Memperbaiki sistem pencernaan 🍯Menghilangkan bau mulut 🍯Memberikan kulit sihat 🍯Berfungsi sebagai anti bakteria yang melindungi diri kita dari penyakit 🍯Melegakan batuk dan ketidakselesaan tekak 🍯Mengelakkan dari penyakit kanser dan jantung 🍯Memberikan lebih tenaga 🍯Mengelakkan dari terjadinya ulser mulut 🍯Membersihkan saluran kencing anda dan bertindak sebagai diuretik #honey #honeybees #honeyorama #honeyjar #healthyfood #maduori #makanansunnah #malaysianproduct #maduasli #malaysianfood Nak order? Click link di bio🍯

🍯HONEY ORAMA🍯 Kebaikan WILD FOREST:- 🍯Melancarkan peredaran darah 🍯Mengawal gula dalam darah 🍯Memerangi oenyakit senang hinggap 🍯Baik bagi sistem pencernaan 🍯Baik bagi jantung dan pembuluh darah 🍯Merawat luka dan anti stres 🍯Melembapkan kulit wajah 🍯1001 khasiat 🍯Produk alam semula jadi #honey #honeybees #honeyorama #halalfood #honeyjar #healthyfood #maduori #makanansunnah #malaysianproduct #maduasli #malaysianfood Nak order? Click link di bio🍯

🍯HONEY ORAMA🍯 Kebaikan ROYAL JELLY:- 🍯Mencantikkan kulit 🍯Merawat sakit kulit 🍯Menghilangkan lingkaran hitam bawah mata 🍯Mengatasi masalah kulit kering 🍯Meningkatkan imuniti 🍯Menstabilkan hormon 🍯Mencegah kanser 🍯Meningkatkan kesuburan 🍯Memberikan tenaga 🍯Kebaikan vitamin A dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin B1 dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin B2 dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin C dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin E dalam ROYAL JELLY 🍯Mengelakkan masalah sakit jantung #honey #honeybees #honeyorama #honeyjar #maduori #makanansunnah #malaysianproduct #maduasli #malaysianfood Nak order? Click link di bio🍯

🍯HONEY ORAMA🍯 Kelebihan Wild Flower: 🍯Ubat untuk pelbagai penyakit 🍯Menguatkan sistem imuniti badan 🍯Meningkatkan kecerdasan minda 🍯Sumber semulajadi untuk kekuatan dalaman 🍯Dapat mencegah dari penyakit kanser Madu bukan sebarang madu, madu datang dari sumber alam, beli bukan sekadar beli, 1001 khasiat penyembuh pelbagai penyakit 😁 #honey #honeybees #honeyorama #honeyjar #maduori #makanansunnah #malaysianproduct #maduasli #malaysianfood Nak order? Click link di bio🍯

🍯HONEYORAMA🍯 Kebaikan madu lebah asli ialah:- 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯Pengganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembap kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom alergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Mengelakkan diri daripada kanser #honey #honeybees #honeyorama #honeyjar #maduori #maduasli #makanansunnah #malaysianproduct #malaysianfood Nak order? Click link di bio🍯

😋Sedapnya kalau makan kek dengan madu.. Tambah dengan madu yang asli lagilah tambah selerakan? 🍯.. @honeyorama Nak order? Klik link di bio.. #honeyorama #honeyjar #saranglebah #madusarang #asli #makanansunnah #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners

Petua-petua orang dulu cakap kalau nak sembuh daripada penyakit kanser atau penyakit lain-lain...makan la madu..so u guys try la makan @honeyorama kerana dia dapat membantu sedikit sebanyak dalam proses penyembuhan penyakit u guys Kebaikan madu lebah asli ialah:- 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯Pengganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembap kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom alergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Mengelakkan diri daripada kanser Nak order?klik link di bio.. #honeyorama #bees #maduori #halalfood #malaysianproduct #sarangmadulebah

Haaa... Ini lagi pelanggan yang beli produk kami.. Korang bila lagi? Nak order? Klik link di bio. 🍯 #honeyorama

Petua orang dulu-dulu guys.. Nak lagi cepat sembuh penyakit boleh ikut cara ni yee✔️🍯 Nk madu? Klik link di bio.. #petua #honeyorama #honeylemon #halalfood #malaysianproduct

Salah satu perkataan yang senang untuk disebut.. Tetapi kebaikan dan faedahnya sangatlah banyak.. So apa tunggu lagi guys..order sekarang.. Tekan link di bio🍯 Kebaikan madu lebah asli ialah:- 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯Pengganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembap kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom alergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Mengelakkan diri daripada kanser #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #asli #makanansunnah #cheap #purehoney

Ada yang tidak percaya lagi? Hmmm Ini adalah salah seorang pelanggan honey orama. Kebaikan madu lebah asli ialah:- 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯Pengganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembap kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom alergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Mengelakkan diri daripada kanser #honeyorama #honeyjar #saranglebah #madusarang #asli #makanansunnah #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners

Jangan stres-stres, kalau stres nanti ada jerawat pulak.kalau ada jerawat makanlah madu atau boleh jadikan madu ini sebagai masker untuk muka. Kebaikan madu lebah asli ialah:- 🍯Mengecutkan jerawat 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯Pengganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembap kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom alergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Mengelakkan diri daripada kanser #honeyorama #honeyjar #saranglebah #madusarang #asli #makanansunnah #halalfood

Dapatkan segera madu lebah Honey Orama. Sedap, berkhasiat, dan madunya asli.♥️ Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser Nak tau harga?tekan link di bio #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

Kebaikan madu lebah asli ialah:- 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯Pengganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembap kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom alergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Mengelakkan diri daripada kanser #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #asli #makanansunnah #cheap

Kebaikan WILD FOREST:- 🍯Melancarkan peredaran darah 🍯Mengawal kandungan gula dalam darah 🍯Anti oksida 🍯Memerangi penyakit senang hinggap 🍯Baik bagi sistem pencernaan 🍯Baik bagi jantung dan pembuluh darah 🍯Merawat luka dan anti stress 🍯Melembapkan kulit wajah 🍯1001 khasiat 🍯Produk alam semulajadi #honeyorama #honeyjar #wildforest #cheap #makanansunnah #halalfood #asli

Kebaikan ROYAL JELLY:- 🍯Mencantikkan kulit 🍯Merawat sakit kulit 🍯Menghilangkan lingkaran hitam bawah mata 🍯Mengatasi masalah kulit kering 🍯Meningkatkan imuniti 🍯Menstabilkan hormon 🍯Mencegah kanser 🍯Meningkatkan kesuburan 🍯Memberikan tenaga 🍯Kebaikan vitamin A dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin B1 dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin B2 dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin C dalam ROYAL JELLY 🍯Kebaikan vitamin E dalam ROYAL JELLY 🍯Mengelakkan masalah sakit jantung #honeyorama #royaljelly #penawar penyakit #makanansunnah #cheap #honeyjar #sweetenertour

Kebaikan HONEY LEMON:- 🍯Mengurangkan berat badan yang berlebihan 🍯Memperbaiki sistem pencernaan 🍯Menghilangkan bau mulut 🍯Memberikan kulit sihat 🍯Berfungsi sebagai anti-bakteria yang melindungi diri kita dari penyakit 🍯Melegakan batuk dan ketidakselesaan tekak 🍯 Mengelakkan dari penyakit kanser dan jantung 🍯 Memberikan lebih tenaga 🍯Mengelakkan dari terjadinya ulser mulut🍯 Membersihkan saluran kencing anda dan bertindak sebagai diuretik #honeyorama #honeylemon #honey #originalhoney #makanansunnah #cheap #purehoney

Kelebihan Madu Wild Flower Honey Orama: 🍯Ubat untuk pelbagai penyakit 🍯Menguatkan sistem imuniti badan 🍯Meningkatkan kecerdasan minda 🍯Sumber semulajadi untuk kekuatan dalaman 🍯Dapat mencegah dari penyakit kanser Madu bukan sebarang madu, madu datang dari sumber alam, beli bukan sekadar beli, 1001 khasiat penyembuh pelbagai penyakit 😁 Madu Wild Flower Honey Orama RM70 sahaja! Kami hanya jual madu asli original fresh dari ladang, beli dan test madu kami dulu 👍 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

Kebaikan HONEY GINGER:- 🍯Mengawal aliran darah yang normal 🍯Pengubat mual 🍯Meningkatkan kadar penyerapan nutrient 🍯Mengelakkan demam dan selsema 🍯Merawat ketidakselesaan perut 🍯Melindungi diri anda daripada kanser usus 🍯Melegakan kesakitan 🍯Membantu untuk mengatasi masalah pernafasan 🍯Merawat kanser ovari 🍯Menguatkan sistem imuniti diri #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #asli #makanansunnah #cheap

Order now @honeyorama Harga mur jer guys Kelebihan Madu Honey Orama: 🍯Sumber vitamin dan mineral 🍯Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯Pengganti gula 🍯Banyak kegunaan kesihatan 🍯Madu sebagai prebiotik 🍯Pelembap kulit 🍯Penawar batuk 🍯Mengurangkan simptom alergik 🍯Memberikan tenaga 🍯Mengelakkan diri daripada kanser #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #honey #makanansunnah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

24 Days 18 Hours Ago

Due to some unforeseen circumstances, Honey Orama Merdeka video contest will be closed until further notice. We want to say thank you to all who were eager to participate in our contest and apologise for this decision and inconvenience. We hope everyone will support our cause to spread honey goodness amongst malaysian and make honey as part of our healthy lifestyle. Thank you 😊 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

26 Days 19 Hours Ago

Royal Jelly membantu menjadikan kulit anda sentiasa muda dan berseri-seri Tahukah anda Royal Jelly adalah makan utama ratu lebah yang dikenali untuk membantu menjadikan kulit lebih muda dan berkilat berkilat. Penyelidikan menunjukkan bahawa ratu lebah boleh hidup 40 kali lebih lama daripad lebah pekerja biasa, kerana ia selalu menggunakan jenis madu yang mempunyai sifat yang sangat istimewa. Tidak hairanlah kewujudannya telah dikenali sejak zaman Mesir purba untuk mencantikkan kulit mereka! 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

27 Days 23 Hours Ago

Teruskan Berusaha! Motivasi pagi Firman Allah SWT yang bermaksud: "Untuk orang-orang yang berusaha menjadikan amalnya baik dikurniakan segala kebaikan serta satu tambahan yang mulia dan air muka mereka pula (berseri-seri) tidak diliputi oleh sebarang kesedihan dan kehinaan. Mereka itulah ahli Syurga, mereka kekal di dalamnya selama-lamanya." (Surah Yunus, 26) #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

Madu honey comb dari @honeyorama ,sedap tau 👍👍 👍 Cubalah hari ini. @honeyorama @honeyorama Dapatkan Hari ini guys 💕💕💕💕💕 Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser ✔Promosi harga madu-madu sayang 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM10 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah https://www.honeyorama.com/merdekacontest2019/ #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

2019-08-15 18:05:20

Kelebihan Madu Wild Flower Honey Orama: 🍯Ubat untuk pelbagai penyakit 🍯Menguatkan sistem imuniti badan 🍯Meningkatkan kecerdasan minda 🍯Sumber semulajadi untuk kekuatan dalaman 🍯Dapat mencegah dari penyakit kanser Madu bukan sebarang madu, madu datang dari sumber alam, beli bukan sekadar beli, 1001 khasiat penyembuh pelbagai penyakit 😁 Madu Wild Flower Honey Orama RM70 sahaja! Kami hanya jual madu asli original fresh dari ladang, beli dan test madu kami dulu 👍 #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

2019-08-14 21:53:42

Tinggal lagi 2 minggu lagi untuk "Honey Orama Merdeka Video Contest". Hantarkan video anda kepada kami sekarang dan berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai RM5000! Tema :Honey Orama Merdeka Macam mana nak join ??? Korang boleh layari laman web ni www.honeyorama.com/merdekacontest2019/ atau boleh chat kitorang dekat Facebook,Instagram atau whatsapp je kami di Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebahOriginalTulin http://Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebahOriginalTulin http://Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebahOriginalTulin ................................................................................................................................. Hadiah Pertandingan adalah seperti berikut : Tempat Pertama - RM2,000 Tempat Kedua - RM1,000 Tempat Ketiga - RM 500 Tempat Keempat & Kelima - Honey Orama Combo product worth of RM 250 . . Video paling banyak LIKE dan Share akan menerima wang tunai tambahan sebanyak RM1,000. …………………………………………………………………………………………… Macam mana korang nak sertai contest ini ? Cara Penyertaan cukup mudah : . 1⃣ Like & Follow Facebook Page Honey Orama (screenshoot bukti) . 2⃣ Follow kami di Instagram Honey Orama (screenshoot bukti) . 3⃣ Dapatkan code pembelian dengan membeli mana-mana produk Honey Orama Bernilai RM100. . 4⃣ Layari laman web www.honeyorama.com/merdekacontest2019/ dan isi maklumat yang diminta. . 5⃣ Baca dan fahami setiap peraturan yang telah ditetapkan. . 6⃣ Masukan code untuk “Confirmation” penyertaan. . 7⃣ Muat naik video anda dan jangan lupa tag video korang sekali di Instagram atau Facebook Honey Orama beserta hashtag #honeyorama #merdekacontest #malaysia #augustmerdeka #merdeka #videocontest #last_submission : 29th August 2019

Selamat malam guys 😊 Apabila Left handed makan 😁😁😁 Jommm kita makan Honeycomb dari @honeyorama Sedapppp tauu...amalkan sebelum tidur. .. Dapatkan Hari ini guys 💕💕💕💕💕 Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser ✔Promosi harga madu-madu sayang 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM10 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah https://www.honeyorama.com/merdekacontest2019/ #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli #kitapunyamalaysia

honey orama
(@honeyorama)

2019-08-06 22:19:12

Dapatkan segera madu lebah Honey Orama. Sedap, berkhasiat, dan madunya asli.♥️ Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser ✔Promosi harga madu-madu sayang 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM10 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

2019-08-06 06:35:46

Thanks sebab recommend sarang madu lebah Honey Orama. Apa tunggu lagi? Dapatkan sekarang sarang madu lebah asli fresh2 dari ladang. Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser ✔Promosi harga madu-madu sayang 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM10 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

2019-08-04 21:12:27

Main gym hari-hari tapi badan tak sado2? Dulu "Badang" pun makan madu nak sado. Lepas main gym tu cuba try makan madu Honey Orama, biar badan korang always bertenaga otot-otot korang pun padu je. Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser ✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Wildflower - RM 70 🍯Royal Jelly - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM10 Sabah & Sarawak +RM12 Whatsapp:- Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey #originalhoney #maduasli #kelulut #makanansunnah #sarangmadulebah #sarangmadu #asli

honey orama
(@honeyorama)

2019-08-03 17:06:31

Madu mempunyai 1001 khasiat yang mampu merawat pelbagai penyakit, daripada merawat luka hingga membantu mencegah kanser dalam tubuh badan. Madu Honey Orama dijamin 100% asli tanpa ada sebarang bahan tambahan yang akan menjejaskan keaslian madu kami. Kalau nak beli madu pastikan asli dan pastikan ianya madu Honey Orama. Dapatkan madu Honey Orama di honeyorama.com atau whatsapp, pm dan dm kami. #maduasli #sarangmadulebah #originalhoney #naturalsweetners #healthy #penggantigula #100%asli #honeyorama #madu #makanansunnah #1001khasiat

honey orama
(@honeyorama)

2019-08-05 01:24:46

HONEY ORAMA MERDEKA VIDEO CONTEST 2019 !!! HADIAH TERKUMPUL BERNILAI SEHINGGA RM5000 !!! . . Honey Orama nak tengok siapa antara korang ni yang boleh buat video paling #gempakz #meletop #cun_cun habis untuk bulan Merdeka ni. . . Tema : Honey Orama Merdeka Macam mana nak join ??? Korang boleh layari laman web ni www.honeyorama.com/merdekacontest2019/ atau boleh chat kitorang dekat Facebook,Instagram atau whatsapp je kami di Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebahOriginalTulin http://Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebahOriginalTulin http://Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebahOriginalTulin ................................................................................................................................. Hadiah Pertandingan adalah seperti berikut : Tempat Pertama - RM2,000 Tempat Kedua - RM1,000 Tempat Ketiga - RM 500 Tempat Keempat & Kelima - Honey Orama Combo product worth of RM 250 . . Video paling banyak LIKE dan Share akan menerima wang tunai tambahan sebanyak RM1,000. …………………………………………………………………………………………… Macam mana korang nak sertai contest ini ? Cara Penyertaan cukup mudah : . 1⃣ Like & Follow Facebook Page Honey Orama (screenshoot bukti) . 2⃣ Follow kami di Instagram Honey Orama (screenshoot bukti) . 3⃣ Dapatkan code pembelian dengan membeli mana-mana produk Honey Orama Bernilai RM100. . 4⃣ Layari laman web www.honeyorama.com/merdekacontest2019/ dan isi maklumat yang diminta. . 5⃣ Baca dan fahami setiap peraturan yang telah ditetapkan. . 6⃣ Masukan code untuk “Confirmation” penyertaan. . 7⃣ Muat naik video anda dan jangan lupa tag video korang sekali di Instagram atau Facebook Honey Orama beserta hashtag #honeyorama #merdekacontest #malaysia #augustmerdeka #merdeka #videocontest #last_submission : 29th August 2019 …………………………………………………………………………………

honey orama
(@honeyorama)

2019-07-27 21:07:51

masalah betul la, aper kes nie? asal dengan madu ni weyh? Nak rasa kunyah sarang madu fresh dari ladang? korang boleh whatsapp kitorang Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah www.honeyorama.com #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey

honey orama
(@honeyorama)

2019-07-25 23:44:25

Hari ni jom kita tambah ilmu sikit pasal lebah. 🐝 https://youtu.be/x7cX2cjFunw Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser ✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM10 Sabah & Sarawak +RM12 Korang mesti kena try Madu Honey Orama. Madu kami dijamin 💯% asli, sedap, pemanis alam semulajadi. Nak sihat kena makan madu Honey Orama, baru badan tu sihat bertenaga kulit pun licin gebu jer 🤩 Whatsapp:- Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey

honey orama
(@honeyorama)

2019-07-24 23:46:42

Kenapa susah-susah nak cari madu asli? Honey Orama ni antara paling asli korang boleh dapat, jadi jangan risau pasal kualiti kami. Honey Orama macam-macam ada, kitorang ada honey comb, honey jar dengan 5 jenis perisa, honey stick, senang cerita banyak lagi lah. Khasiat2 madu :- 🍯 Sumber vitamin Dan mineral 🍯 Meningkatkan jumlah sel darah merah 🍯 Pengganti gula 🍯 Banyak kegunaan kesihatan 🍯 Madu sebagai prebiotik 🍯 Pelembap kulit 🍯 Penawar batuk 🍯 Mengurangkan simptom alergik 🍯 Memberikan tenaga 🍯 Menjauhkan diri and daripada kanser ✔Promosi harga durian runtuh 🍯Honeycomb - 250g RM80 🍯Honeycomb - 500g RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 🍯Honey Lemon - RM 120 🍯Honey Wildforest - RM 120 🍯Honey Ginger - RM 120 COD 📦 Area KL/gombak +RM5 Postage📦 Semenanjung +RM10 Sabah & Sarawak +RM12 Korang mesti kena try Madu Honey Orama. Madu kami dijamin 💯% asli, sedap, pemanis alam semulajadi. Nak sihat kena makan madu Honey Orama, baru badan tu sihat bertenaga kulit pun licin gebu jer 🤩 Whatsapp:- Www.wasap.my/60173200930/NakMaduLebah #honeyorama #honeyjar #sweetenertour #healthyfood #foodporn #cheap #purehoney #halalfood #malaysianproduct #malaysianfood #honeybees #naturalsweeteners #natural #honey

honey orama
(@honeyorama)

2019-07-09 21:13:13

Pro tips untuk hari ini ialah "Madu dan Rawatan Bahagian Badan" Ada masalah dengan sistem penghadaman? Madu mampu meneutralkan sistem penghadaman kita. Untuk hasil yang lebih baik minumlah madu dengan air suam. Madu merupakan sejenis cairan yang mengandungi atom yang kuat dan perlu dicairkan dengan air. Cara minum : Ambil satu sudu teh saja pada waktu selepas dhuha ke zohor. Biar sedikit asalkan istiqomah. Kacau madu ikut arah lawan jam. Ini kerana semua benda yang lawan jam akan menghasilkan tenaga. Manakala yang ikut arah jam akan menguraikan tenaga dan tidak efektif untuk menjadi ubat. Contoh paling mudah ialah ketika orang bertawaf dan pokok yang menjalar. Selamat mencuba. #didyouknow #purehoney #healthyfood #lowsugar #foodporn #honeyorama #tips #sweet #honeyfood #halalfood #malaysianfood #malaysianproduct #honeycomb #honeybees #honey #natural #naturalsweeteners

-
(@hazmi.adhwa)

2019-07-08 04:20:00

Thank you bro ameer for your support!😎👍🏻 . Bro ameer sudah, korang bila lagi?😋 Jom dapatkan madu asli segar dari ladang sementara stok masih ada. . #honeymadu #maduasli #segar #ladang #honeyorama #honey #agen #stokis #gombak #kl #madu #manis #madulebah #madulebahasli #madulebahmurah #madulebahviral #madulebahoriginal #madulebahsarang #madulebahorignaldariladang

honey orama
(@honeyorama)

2019-07-02 00:48:44

Kami nak throwback sikit Majlis Rumah Terbuka Kg Duyong!! Adik pun suka makan madu!! 😍😍 #throwback #madu #honey #melacca #honeymadu #honeylovers #honeyorama