#hervsoothehydracleanserstrawberry

Photos and Videos about #hervsoothehydracleanserstrawberry

. ➡️ HERV SOOTH HYDRA CLEANSER MIXBERRY ➡️ RM35 💕 DROPSHIP PRICE WHATSAPP/PM . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)  LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 👉 Melembapkan kulit 👉 Cegah radang pada kulit 👉 Anti aging - Kandungan ellergic acid melindungi kulit dari kerosakan oleh Uv 👉 bau chewingum / sugus . #herv #stokisherv #kulitlembap #radangkulit #antiaging #chewinggum #hervsoothehydracleanserstrawberry #herv #hervessence #hervset #hervessence120ml

SOOTHE HYDRA CLEANSER HERV NATURAL . Cleanser HERV adalah cleanser TANPA BUIH . Cleanser nih jenis MILD . Maksudnya texture cleanser nih lembut & dapat elakkan kulit kena irritation yang boleh menyebabkan breakout 😱 ‼️ . . . SOOTHE HYDRA CLEANSER (STRAWBERRY 🍓) ☑️ Mengandungi vitamin C , Salicylic Acid & Exfoliant yang dapat membersihkan wajah dengan sempurna . ☑️ Menanggalkan sel kulit mati & mengecilkan pori pori . ☑️ Memgekalkan keremajaan & melembabkan kulit . ☑️ STRAWBERRY untuk kulit breakout , liang pori besar , jerawat . . . . SOOTHE HYDRA CLEANSER (MIXBERRY 🍇) ☑️ Antioksida yang tinggi . ☑️ Mengekalka keremajaan kulit & memperbaiki kulit rosak disebabkan sinaran UV . ☑️ Membantu mencerahkan kulit & melembabkan kulit . ☑️ Sangat sesuai untuk kulit kering & berminyak . ☑️ MIXBERRY untuk extra hydrate , berminyak , jerawat . . . Berminat ❓ Meh PM ☎ 013.589.4091 #channelhellobeauties #herv #hervnatural #hervnaturalskincare #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #squadkekrakayakaya

Jeles nye tgk muka kawan yang makin cantik dan ching ching macam diamond ✨✨ nak cantik jugak !! 😭😭 _ Mai cuba herv, dah ramai yang jatuh cinta dengan hasilnya tau. _ skin type ape je yang boleh pakai herv❓ _ 🍊Normal skin 🍊Oily Skin 🍊Dry Skin 🍊Combination skin _ nak try set basic @ full set, jom whatsapp (link ada di bio😊)

🔺 HERV NATURAL SKINCARE TERBAIK DI MALAYSIA . 🍊 HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER (RM35.00 HQ) Berfungsi membuang segala sisa makeup dan segala kotoran hingga ke liang roma. . 🍓🍇SOOTHE HYDRA+ CLEANSER (RM35.00 HQ) Kulit sensitif memang sesuai sangat guna cleanser ni sebab ia NO SLS. Even cleanser ni tak berbuih pun tapi lepas kita cuci muka terusss rasa muka BERSIH AND MOIST. Selain tu dia buat JERAWAT KECUT, MENANGGALKAN SEL KULIT MATI, MENGECILKAN PORI-PORI. . 🍑 HERV EXFOLIATOR (RM69.00 HQ) Menanggalkan sel kulit mati yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam serta penyebab utama kenapa serum/moisturiser yang kita guna lambat berkesan or tak berkesan langsung. . 🌹 HERV LUXE ESSENCE 30ML (RM39.00 HQ) Essence ni skincare wajib digunakan oleh awek korea. Essence merupakan rangsangan utama dalam pelembapan. Dahla bau rose yang menyegarkan. . . Harga ada pada setiap butiran⬆️⬆️ ✅Cod Melaka Tengah ✅Poslaju RM8sm/ RM12ss . . Link whatsapp ada di bio😊 www.wasap.my/60137011215/herv

📣📣 SET COMBO SET LEBIH JIMAT‼️📣📣📣 HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yg mmentingkan kesihatan & kebersihan kulit. . HERV ada 2 item yg WAJIB dimiliki : . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER ❤bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. ❤Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING.Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak. 2.DEEP & GLOW EXFOLIATOR ❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. ❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan. ❤ recommended utk digunakan 2-4 kali seminggu. ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. . . SET PREMIUM HERV RM145.00 . . Whatsapp 📲 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervnatural #hervskincare #hervskincarejohor

🍇SAKA MANIS LETINGGG HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER🍓 . Cleanser yang paling susah sekali nak cari adalah cleanser yang BEBAS Sodium Laureth Sulfate (SLS) Cleanser yang tak ada buih!! Semakin kurang buih semakin bagus lah sesuatu cleanser tu sebab ia TIDAK akan mengeringkan kulit. . Baunye pulak Yaa ampunnnnn bau sweet2 sugus🍇🍒 asyamm asyamm stobery 🍓🍓🍓 jangan plak korang pam dalam mulut ye 🤣🤣 . Provide 2x HYDRATION which is sangat2 bagus untuk DRY SKIN dan jugak ada fungsi anti-aging. . DEEP CLEAN effek di mana ia mencuci sehingga ke liang pori which is sangat bagus untuk OILY SKIN dan jugak mengandungi Salicylic acid (strawberry) untuk mengecilkan liang pori. . Very mild/gentle to skin bebas SLS. So, KULIT SENSITIF pun boleh guna. . Packaging kalau datin tengok pun nak beli 😋😋 . Ada 2 saiz 🍇 Full saiz (150ml) RM75 🍇 On the go (60ml) RM35 . Nak muka manis bersemut meh la masuk meminang. Dulang hantaran dah bersusun ni. Sapa cepat dia hangkut dulu 😘😘😘 . . Jom dapatkan #hervcleanser yg terlaris ni . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

SOOTHE HYDRA CLEANSER STRAWBERRY🍓😍 . Awat la banyak sangat skincare ni?? Sat OIL cleanser, sat HYDRA cleanser.! 😜 . Haa ampa jangan duk bt pening tau..😂 HYDRA cleanser ni kita guna slepas kita cuci muka pakai OIL cleanser.. Step ni la yg org panggil DOUBLE CLEANSING tu. 😍 1 pencuci berbentuk minyak, dan 1 lgi berbentuk air. . Okay contoh la skarang hmpa guna cleanser JENAMA X hmpa cuma perlu tmbah OIL cleanser sja utk buat double cleansing. Slepas pakai OIL cleanser, hampa boleh pakai cleanser JENAMA X ampa tu. Tak dak masalah kalau hampa nk campur sekali pon tapi make sure skincare tu selamat dri bhan2 terlarang. 😉 . Utk HYDRA cleanser ni plak, kalau hampa masih tercari2 cleanser yg terbaik, hampa boleh try HYDRA cleanser ni tau mmg sgt2 best! . One more, this one is mild cleanser. Maksudnya texture cleanser ni lembut dan dapat elakkan kulit kena irritation yang boleh menyebabkan breakout. . . Jom dapatkan #hervcleanser yg terlaris ni . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

SOOTHE HYDRA CLEANSER MIXBERRY 🍇😍 . Awat la banyak sangat skincare ni?? Sat OIL cleanser, sat HYDRA cleanser.! 😜 . Haa ampa jangan duk bt pening tau..😂 HYDRA cleanser ni kita guna slepas kita cuci muka pakai OIL cleanser.. Step ni la yg org panggil DOUBLE CLEANSING tu. 😍 1 pencuci berbentuk minyak, dan 1 lgi berbentuk air. . Okay contoh la skarang hmpa guna cleanser JENAMA X hmpa cuma perlu tmbah OIL cleanser sja utk buat double cleansing. Slepas pakai OIL cleanser, hampa boleh pakai cleanser JENAMA X ampa tu. Tak dak masalah kalau hampa nk campur sekali pon tapi make sure skincare tu selamat dri bhan2 terlarang. 😉 . Utk HYDRA cleanser ni plak, kalau hampa masih tercari2 cleanser yg terbaik, hampa boleh try HYDRA cleanser ni tau mmg sgt2 best! . Siapa boleh guna? - kulit berminyak, kering atau combination. (xde buih) - kulit berjerawat manja atau kasar - ada soothing effect. - kulit extra kering - ada 2× hydration. . Betul ke ada 2 flavor? Yes dear. Ada strawberry dan mixberry. Bukan buah sebijik dalam ni tau tapi extract buah. . Extract Strawberry 🍓 - Bau dia macam yogurt masam manis. - Anti aging sebab boleh atasi radikal punca penuaan. - Masalah breakout yg teruk. - Blackhead, whitehead, pori besar - 2x kelembapan. Sesuai untuk extra kering dan oily. . Extract Mixberry 🍇 - Bau sejibik chew gum. Yummy macam sugus. - 2x kelembapan. Both extra kering dan oily boleh guna. - Kulit kusam - Jeragat - Ada vitamin C. Dapat seimbangkan kulit yang rosak. . One more, this one is mild cleanser. Maksudnya texture cleanser ni lembut dan dapat elakkan kulit kena irritation yang boleh menyebabkan breakout. . . Jom dapatkan #hervcleanser yg terlaris nie . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry

Herv Essence ni bukan serum dan bukannya moisturizer. Essence ini sejenis cecair yang bersifat lebih ringan daripada serum dan mostly waterbase . Fungsi air saka ini bukan menghakiskan kulit muka korang tau.No No No tapi ia mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE secara semulajadi. Tak mengelupaskan kulit muka tau. Kalau korang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya pun air saka ni boleh bantu. Rasa nak cuba. Boleh. . 👉Herv Luxe Essence Advance 30ml RM39 / 120ml RM79 . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry

Utk bahasa senang nak hadam "Exfiolate" ni maksud dia buang cell kulit mati yg paling luar tu hahhhh. . Kerakkk bebeh kerakkkk, so exfiolater hanya digunakan 2-3 times a week sahaja takleh bebanyak kalinkang hilang hidung ponder jugak kau kejorrrr. . Exfiolater gel lagi best sbb sesetengah skin ni kadang minyak, kering sensitif bagai so gel lebih kawan baik dengan mana mana skin. . Lagi satu skin akan jadi superrrr smooth and lembut nakmam! Memang rasa legaaa dan much selesa skin tu klau gel based exfiolater. . Glowing kaching tu memang sah sah lah kata saksi kpd tok kadi. Tiberrrr😍✌ . . Nak skin flawless glowing macam awek korea. Cepat cepat grab uolss. Pm cepat taw. 😍💃 . . 100ML RM69 . Whatsapp 📲 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervnatural #hervskincare #hervskincarejohor

💥MANFAAT HERV OIL CLEANSER MENGIKUT JENIS KULIT.💥 . 💌 Kulit berminyak - Herv oil cleanser dapat balance kan lebihan minyak dalam kulit. . 💌 Kulit kering - Herv oil cleanser dapat melembapkan . 💌 Kulit berparut / jeragat - Herv oil cleanser dapat memudarkan parut dengan kandungan vitamin E dan kaya antioxidant. (penggunaan konsisten) . 💌 Kulit berjerawat - Herv oil cleanser bersifat antibacteria. Dapat keringkan luka jerawat dengan cepat. Sekaligus sedut keluar kotoran dari pori punca masalah jerawat dan pori tersumbat. . 💌 Kulit kusam - Herv oil cleanser dapat mencerahkan dengan kandungan vitamin C. Masalah sunburn pun sesuai. . Oil cleanser ni rutin no satuuu wajib dalam skincare. Macam mana nak kulit sihatt glowingg bercahayaaa kalau rutin no satuu dah culassss? . . Nak skin flawless glowing macam awek korea. Cepat cepat grab uolss. Pm cepat taw. 😍💃 . 150ML RM79 60ML RM35 . . Whatsapp 📲 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervnatural #hervskincare #hervskincarejohor

HERV SKINCARE . Set untuk dapatkan glass skin. Korean skincare rutin. Boleh ikut 10step gambar last sekali. . ✔️Oil cleanser - cuci berasaskan minyak seperti makeup dan daki. . ✔️Gel cleanser - cuci kotoran seperti habuk dan peluh. . ✔️Exfoliate - buang sel kulit mati supaya skincare lain senang masuk skin dan tidak kusam . ✔️Essence - beri hydration, kecilkan pori dan pudarkan parut sambil mencerahkan kulit. . Boleh beli loose boleh beli set. Guide percuma. 😊 . Pos seluruh Malaysia 🤗 #hervpetalingjaya #hervcodpj #herv #hervnaturalskincare #hervoilcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence

HERV SKINCARE . Set untuk dapatkan glass skin. Korean skincare rutin. Boleh ikut 10step gambar last sekali. . ✔️Oil cleanser - cuci berasaskan minyak seperti makeup dan daki. . ✔️Gel cleanser - cuci kotoran seperti habuk dan peluh. . ✔️Exfoliate - buang sel kulit mati supaya skincare lain senang masuk skin dan tidak kusam . ✔️Essence - beri hydration, kecilkan pori dan pudarkan parut sambil mencerahkan kulit. . Boleh beli loose boleh beli set. Guide percuma. 😊 . Pos seluruh Malaysia 🤗 #hervpetalingjaya #hervcodpj #herv #hervnaturalskincare #hervoilcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence

HERV SKINCARE . Set untuk dapatkan glass skin. Korean skincare rutin. Boleh ikut 10step gambar last sekali. . ✔️Oil cleanser - cuci berasaskan minyak seperti makeup dan daki. . ✔️Gel cleanser - cuci kotoran seperti habuk dan peluh. . ✔️Exfoliate - buang sel kulit mati supaya skincare lain senang masuk skin dan tidak kusam . ✔️Essence - beri hydration, kecilkan pori dan pudarkan parut sambil mencerahkan kulit. . Boleh beli loose boleh beli set. Guide percuma. 😊 . Pos seluruh Malaysia 🤗 #hervpetalingjaya #hervcodpj #herv #hervnaturalskincare #hervoilcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence

HERV SKINCARE . Set untuk dapatkan glass skin. Korean skincare rutin. Boleh ikut 10step gambar last sekali. . ✔️Oil cleanser - cuci berasaskan minyak seperti makeup dan daki. . ✔️Gel cleanser - cuci kotoran seperti habuk dan peluh. . ✔️Exfoliate - buang sel kulit mati supaya skincare lain senang masuk skin dan tidak kusam . ✔️Essence - beri hydration, kecilkan pori dan pudarkan parut sambil mencerahkan kulit. . Boleh beli loose boleh beli set. Guide percuma. 😊 . Pos seluruh Malaysia 🤗 #hervpetalingjaya #hervcodpj #herv #hervnaturalskincare #hervoilcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence

HERV SKINCARE . Set untuk dapatkan glass skin. Korean skincare rutin. Boleh ikut 10step gambar last sekali. . ✔️Oil cleanser - cuci berasaskan minyak seperti makeup dan daki. . ✔️Gel cleanser - cuci kotoran seperti habuk dan peluh. . ✔️Exfoliate - buang sel kulit mati supaya skincare lain senang masuk skin dan tidak kusam . ✔️Essence - beri hydration, kecilkan pori dan pudarkan parut sambil mencerahkan kulit. . Boleh beli loose boleh beli set. Guide percuma. 😊 . Pos seluruh Malaysia 🤗 #hervpetalingjaya #hervcodpj #herv #hervnaturalskincare #hervoilcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence

🌸 CLENSER SOOTHE HYDRA 🌸 Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : ✅ Bebas SLS ✅ berbuih ✅ untuk semua jenis kulit ✅ kotoran & makeup dengan sempurna ✅ efek soothing yang nyaman pada kulit ✅ kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit ✅ & menganjalkan kulit ✅ 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! Ada Dua (2) pilihan yg menjadi pilihan anda👇👇 🌷Strawberry - Sesuai untuk kulit breakout / sensitif - Membantu mengecilkan liang pori - Melembut & menghaluskan kulit - Tinggi antioksidan untuk keremajaan kulit 🌷 Mixberry - Sesuai untuk kulit kering / berminyak / jerawat - Memberikan kelembapan extra pada kulit - Mencerah & memperbaiki sel2 kulit yang rosak . 📲http://www.wasap.my/60122493395 . #trustedseller #agenthervkuantan #agentcleanserhervkuantan #hervsoothehydracleanserstrawberry #nervsoothehydracleansermixberry

🌸 CLENSER SOOTHE HYDRA 🌸 Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : ✅ Bebas SLS ✅ berbuih ✅ untuk semua jenis kulit ✅ kotoran & makeup dengan sempurna ✅ efek soothing yang nyaman pada kulit ✅ kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit ✅ & menganjalkan kulit ✅ 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! Ada Dua (2) pilihan yg menjadi pilihan anda👇👇 🌷Strawberry - Sesuai untuk kulit breakout / sensitif - Membantu mengecilkan liang pori - Melembut & menghaluskan kulit - Tinggi antioksidan untuk keremajaan kulit 🌷 Mixberry - Sesuai untuk kulit kering / berminyak / jerawat - Memberikan kelembapan extra pada kulit - Mencerah & memperbaiki sel2 kulit yang rosak . 📲http://www.wasap.my/60179771798 . #trustedseller #agenthervkuantan #agentcleanserhervkuantan #hervsoothehydracleanserstrawberry #nervsoothehydracleansermixberry

🌸 CLENSER SOOTHE HYDRA 🌸 Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : ✅ Bebas SLS ✅ berbuih ✅ untuk semua jenis kulit ✅ kotoran & makeup dengan sempurna ✅ efek soothing yang nyaman pada kulit ✅ kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit ✅ & menganjalkan kulit ✅ 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! Ada Dua (2) pilihan yg menjadi pilihan anda👇👇 🌷Strawberry - Sesuai untuk kulit breakout / sensitif - Membantu mengecilkan liang pori - Melembut & menghaluskan kulit - Tinggi antioksidan untuk keremajaan kulit 🌷 Mixberry - Sesuai untuk kulit kering / berminyak / jerawat - Memberikan kelembapan extra pada kulit - Mencerah & memperbaiki sel2 kulit yang rosak . 📲http://www.wasap.my/60179771798 . #trustedseller #agenthervkuantan #agentcleanserhervkuantan #hervsoothehydracleanserstrawberry #nervsoothehydracleansermixberry

🌸 CLENSER SOOTHE HYDRA 🌸 Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : ✅ Bebas SLS ✅ berbuih ✅ untuk semua jenis kulit ✅ kotoran & makeup dengan sempurna ✅ efek soothing yang nyaman pada kulit ✅ kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit ✅ & menganjalkan kulit ✅ 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! Ada Dua (2) pilihan yg menjadi pilihan anda👇👇 🌷Strawberry - Sesuai untuk kulit breakout / sensitif - Membantu mengecilkan liang pori - Melembut & menghaluskan kulit - Tinggi antioksidan untuk keremajaan kulit 🌷 Mixberry - Sesuai untuk kulit kering / berminyak / jerawat - Memberikan kelembapan extra pada kulit - Mencerah & memperbaiki sel2 kulit yang rosak . 📲http://www.wasap.my/60179771798 . #trustedseller #agenthervkuantan #agentcleanserhervkuantan #hervsoothehydracleanserstrawberry #nervsoothehydracleansermixberry

🍀🌹HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . Herv Deep & Glow Exfoliator (50ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Herv Deep Glow Exfoliator. . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #puretoxesmist #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #bazarpaknil #bazaronline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🍀🌹HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . Herv Brightening Oil Cleanser (150ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Brightening Oil Cleansing. . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #puretoxesmist #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #bazarpaknil #bazaronline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🍀🌹HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER 60ml & 150ml . Didatangkan dengan 2 flavour tau ! Haa cleanser pun ada perisa tau uolls ! . 🍓Strawberry extract – meningkatkan anti oksidan yang tinggi.. pastu sifat masam pada strawberyy ni bantu pudarkan jejerawat uols.. mengatasi radikal bebas punca penuaan kulit.. bau dia? Masam maness macam yogurttt! . 🍇Mixberry extract – dia ni jenis melembapkan kuliy.. utk dry skin @ oily skin. Anti-flamasi untuk membantu mencegah keradangan dan mencerahkan kulit. . Best ke? Ofkos la. Sebab ia mild dan TAK DE BUIH. NO SLS tau ! . Mild Cleanser menyingkirkan bahan tercemar, minyak, sel kulit mati dan kotoran TETAPI ia masih mengekalkan lapisan minyak dan kelembapan semula jadi yang sihat pada kulit. . So,bile geng kulit kering tak de la rasa makin kering dan iritasi lepas cuci muka. . Bagi yang kulit jenis berminyak pun sesuai tau. Tak perlu dah cuci muka dengan harsh soap atau gosok dengn kuat kerana ia akan menghasilkan lebih byk minyak pada skin korang . . . #hervessence #herveessencemurah #hervluxeessence #hervluxeessencemurah #hervluxeessenceadvance #hervnatural #hervcombo #hervdeepandglowexfoliator #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🔴 Pencuci muka dari #herv ni Eyka plih mixberry bau mcm chew gum sugus. Soothe hydra + cleanser ada vitamic C dpt seimbangkan kulit yg rosak dan 2x kelembapan. Sesuai utk kulit extra kering dan oily. . Selepas mandi dah cuci muka smua, pakai #hervessense. Essense mengurangkan mslh kulit kusam, dark sport dan kulit tak sekata. Kulit makin sihat dan cerah. Selain itu, bila pakai #essense nie kulit jadi macam cermin😃 . Walaupun kesannya lambat tapi bila konsisten bru dapat kulit yang kita nak. . . HERV CLEANSER TRIAL 60ML ✔️Mixberry ❌Strawberry 1 x RM35.00 ✅Cod Melaka Tengah ✅Poslaju RM8sm / RM12ss . . Link whatsapp ada di bio😊 www.wasap.my/60137011215/heevcleanser

🌸HERV PREMIUM CARE SET🔥 . . 1 x Brightening Oil Cleanser (150ml) 1 x Deep & Glow Exfoliator (50ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . HERV set Premium care ni ada 2 item ya: . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . Whatsapp 0173980067 . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #sayajual #bazarpaknil #sayajualmurah #bazaronline #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #like4like #likeforlike

🍀🌹HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER🌹🍀 . . HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER 60ml & 150ml . Didatangkan dengan 2 flavour tau ! Haa cleanser pun ada perisa tau uolls ! . 🍓Strawberry extract – meningkatkan anti oksidan yang tinggi.. pastu sifat masam pada strawberyy ni bantu pudarkan jejerawat uols.. mengatasi radikal bebas punca penuaan kulit.. bau dia? Masam maness macam yogurttt! . 🍇Mixberry extract – dia ni jenis melembapkan kuliy.. utk dry skin @ oily skin. Anti-flamasi untuk membantu mencegah keradangan dan mencerahkan kulit. . Best ke? Ofkos la. Sebab ia mild dan TAK DE BUIH. NO SLS tau ! . Mild Cleanser menyingkirkan bahan tercemar, minyak, sel kulit mati dan kotoran TETAPI ia masih mengekalkan lapisan minyak dan kelembapan semula jadi yang sihat pada kulit. . So,bile geng kulit kering tak de la rasa makin kering dan iritasi lepas cuci muka. . Bagi yang kulit jenis berminyak pun sesuai tau. Tak perlu dah cuci muka dengan harsh soap atau gosok dengn kuat kerana ia akan menghasilkan lebih byk minyak pada skin korang . . . Whatsapp 0173980067 . . #hervessence #herveessencemurah #hervluxeessence #hervluxeessencemurah #hervluxeessenceadvance #hervnatural #hervcombo #hervdeepandglowexfoliator #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

DOUBLE CLEANSING TU PENTING SANGAT2 TAU Ini adalah langkah asas dalam cantikkan skin korang Nak kasi muka kita benar-benar bersih. So, kulit bebas jerawat sebab kotoran dah dibuang, dikorek hingga ke dalam pori😅 Apa tu Double Cleansing ? Ia adalah proses kita mencuci muka menggunakan dua jenis pencuci muka dalam 1 masa. Iaitu OIL CLEANSER untuk cuci kotoran berbentuk minyak dan FOAM CLEANSER untuk cuci kotoran selain minyak. Double Cleansing ni adalah rutin skincare wanita-wanita Korea untuk dapatkan kulit yang sihat dan glowing. Dalam melakukan Double Cleansing ini, produk yang kita perlu ada: . Cucian pertama Guna Herv Brightening Oil Cleanser . Dan cucian kedua guna Soothe Hydra Cleanser . Sesuai juga untuk kulit yang sensitif 😉 . Herv Brightening Oil Cleansing Lets oder📲 019 9014730 #hervoilcleansing #hervlenggong #hervbrighteningoilcleansing #hervperak #hervoildoubleclensing #hervnaturalskincare #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence

Jom order produk Herv Natural Skincare dgn Lina ❤ Ramai dh cuba & sgt2 berpuas hati tau... .. Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Untuk yang baru nak guna Herv tapi tak taw nak pilih set basic tuk kulit berminyak, berjerawat dan tak tahu macam mana stepnya? . Ok first, hydratekan skin. Macam mana nak bagi skin hydratre? . Essence dan soothe cleanser tu korang WAJIB pakai. Cuba buat konsisten selama 3 hari. Korang akan dapat rasa perbezaan dia. . Cleanser kan bagi 2x hydration. Soothing dan moisturizing dalam satu masa. . Bila skin dah moist, baru cuba exfoliator untuk singkirkan segala sel kulit mati. . Last sekali oil cleanser. Bagi liang pori pulak bersih. . Tak mustahil, dalam masa sebulan korang dah dapat hasil yang memberangsangkan. . *Hydra Cleanser flavour Strawberry for oily & acne skin. . #hervnatural #hervmurah #skincareroutine #naturalskincare #skincaremurah #hervoriginal #glowingskin #naturalbeautyproducts #naturalbeauty #skincareberkesan #skincareroutine #hervessence #hervessencemurah #hervsoothehydracleanserstrawberry

1st Self Purchase International Machine for Skincare in KLIA. 😱😱😱 . Siapa yg nk purchase Herv Skincare products, xperlu ke KLIA, bole je order dgn Lina. Whatsapp 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser

🍀🌹HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . Herv Brightening Oil Cleanser (150ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Brightening Oil Cleansing. . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #puretoxesmist #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #bazarpaknil #bazaronline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🍀🌹HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . Herv Deep & Glow Exfoliator (50ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Herv Deep Glow Exfoliator. . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #puretoxesmist #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #bazarpaknil #bazaronline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🍀🌹HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER 60ml & 150ml . Didatangkan dengan 2 flavour tau ! Haa cleanser pun ada perisa tau uolls ! . 🍓Strawberry extract – meningkatkan anti oksidan yang tinggi.. pastu sifat masam pada strawberyy ni bantu pudarkan jejerawat uols.. mengatasi radikal bebas punca penuaan kulit.. bau dia? Masam maness macam yogurttt! . 🍇Mixberry extract – dia ni jenis melembapkan kuliy.. utk dry skin @ oily skin. Anti-flamasi untuk membantu mencegah keradangan dan mencerahkan kulit. . Best ke? Ofkos la. Sebab ia mild dan TAK DE BUIH. NO SLS tau ! . Mild Cleanser menyingkirkan bahan tercemar, minyak, sel kulit mati dan kotoran TETAPI ia masih mengekalkan lapisan minyak dan kelembapan semula jadi yang sihat pada kulit. . So,bile geng kulit kering tak de la rasa makin kering dan iritasi lepas cuci muka. . Bagi yang kulit jenis berminyak pun sesuai tau. Tak perlu dah cuci muka dengan harsh soap atau gosok dengn kuat kerana ia akan menghasilkan lebih byk minyak pada skin korang . . . #hervessence #herveessencemurah #hervluxeessence #hervluxeessencemurah #hervluxeessenceadvance #hervnatural #hervcombo #hervdeepandglowexfoliator #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

Weekend la masa terbaik utk buat double cleansing... Repair balik muka kite lps seminggu... . Jom try Herv Natural Skincare. Cuba dulu set mini Herv Double Cleansing ni - Brightening Oil Cleanser 60ml - Soothe Hydra Cleanser 60ml . .. lps cuba, confirm there is no turning back ❤❤❤ love sgt!! .. Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser

VITAMIN E FACE MIST 🥒 Ia adalah sejenis cecair yang dapat menyegarkan kulit wajah.🥒 - Cara menggunakan face mist ini sangat mudah. Cuma sembur sahaja. Tak perlu pakai cotton face. Jika anda mahu masukkan face mist dalam rutin penjagaan kulit, aplikasi face mist adalah pada langkah ke2 iaitu selepas mencuci muka dan sebelum memakai pelembap 🥒 - Perlukah saya menggunakannya ? - - 😘 Selalu bekerja di dalam bilik berhawa dingin sehingga kulit mudah menjadi kering (dehydrated) . 😘 Tak sempat pakai TONER atau tak pakai TONER selepas mencuci muka . 😘 Nak cepat bersiap tapi masih mahu jaga kesihatan, kelembabpan dan keserian wajah . 😘 Nak makeup tahan lebih lama dan kekal glowing . Wasap skarang 📲📲📲 Www.wasap.my/60189476297/joincodfacemist #eskinolcodkepalabatas #eskinolcodpokoksena #eskinolcodtasekgelugor #eskinolcodpadangserai #eskinolcodseberangjaya #eskinolcodperda #alhalfasoulmatteraya #soulmattealhalfacodpenang #dollyfoundation #dollyfd #dollyliptintcodpenang #dollyliptint #dollyfoundationcodpenang #sirehqueencodpenang #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydraceansercodpenang #efolarmascara #codkepalabatas #codtasekgelugor #codpokoksena #codsungaidua #codseberangjaya #codperda #codbagan #codtelukairtawar #codpadangserai

Soothe hydra cleanser dari herv skincare! 😍 . YANG MNE STU PILIHAN HATI UOLLS? MIXBERRY🍓 ATAU STRAWVERRY🍇? . JOM BACA DEKAT BAWAH NI TENGOK MANA YG PTUT UOLLS GUNA. 😉🤩 . Siapa boleh guna? - kulit berminyak, kering atau combination. (xde buih) - kulit berjerawat manja atau kasar - ada soothing effect. - kulit extra kering - ada 2× hydration. . Betul ke ada 2 flavor? Yes dear. Ada strawberry dan mixberry. Bukan buah sebijik dalam ni tau tapi extract buah. . Extract Strawberry 🍓 - Bau dia macam yogurt masam manis. - Anti aging sebab boleh atasi radikal punca penuaan. - Masalah breakout yg teruk. - Blackhead, whitehead, pori besar - 2x kelembapan. Sesuai untuk extra kering dan oily. . Extract Mixberry 🍇 - Bau sejibik chew gum. Yummy macam sugus. - 2x kelembapan. Both extra kering dan oily boleh guna. - Kulit kusam - Jeragat - Ada vitamin C. Dapat seimbangkan kulit yang rosak. . One more, this one is mild cleanser. Maksudnya texture cleanser ni lembut dan dapat elakkan kulit kena irritation yang boleh menyebabkan breakout. . And it come with 2 size : . - 60 ML ( On the go size) Rm35 - 150 ML ( Full Size ) Rm75 . Nak skin flawless glowing macam awek korea. Cepat cepat grab uolss. . . 📱SEBARANG PERTANYAAN ATAU PON ORDER BOLEH CLICK LINK BIRU DEKAT BIO 😘😍 📲 019 9014730 . . . #hervoilcleanser #hervbrighteningoilcleanser #hervluxeessence #hervdeepandglowexfoliator #hervnaturalskincare #hervlenggong #hervoildoubleclensing #hervmildcleanser #hervperak #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbeautyhealthyskin

Hai nak share sikit. Sekarang kalau bangun pagi best jer rasa kulit muka. Segar dan bersih. . . Nak tahu rahsianya? Mestilah guna method double cleasing 🥰😘 . guna brightening oil cleanser dengan Soothe Hydra Cleanser Strawberry. . Kenapa double cleansing method nie PENTING ? . Sebab dekat muka kita nie ada 2 jenis kotoran . Oil based impurities dengan water based impurities . . Kalau setakat pakai normal cleanser tu , dia cuma cuci muka dari debu dan peluh jer . Habis tu minyak semua macam mane? Kalau tak bersihkan minyak nie semua , nanti mula laa pores kita tersumbat. Bila tersumbat , maka jadilahhh macam - macam dekat muka tu lepak suka datang buat party . . So, oil cleanser pun penting untuk buang segala kotoran dekat muka dan make sure pore kita tak tersumbat. . Dapat takk ? Lets oder 📲 019 9014730 #hervnatural #hervoilcleansing #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervperak #hervlenggong #hervbeauty #hervbrighteningoilcleansing #hervnaturalskincare #herv

Lina nak share sikit pix penggunaan Herv Brightening Oil Cleanser (BOC) nih.. Dasyhat kan??? 😱😱😱 Bila tgk pix ni, baru tau betapa terdedahnya kulit kite pd kotoran. Kalau nk kulit bersih, sihat & flawless, kene rajin jaga & amalkan guna BOC ni... terbaekkkk u ols!! ... ... Harga sebotol 150ml hanya RM79 sahaja. Siapa yg nk cuba FIRST TIME boleh purchase yg trial size RM35 sahaja utk 60ml. Berbaloi tau!! .. Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser

Yeay!!! Herv dah keluarkan Brightening Oil Cleanser travel size... senang nk bawak ke mana2.. siapa yg nk try dulu, bolehlah beli yg size ni dulu.. RM35 sahaja utk 60ml tau... Anddd HQ nk keluarkan 10k units je.. so, cepat2 grab tau, confirm x rugi beli... . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser

#4. Luxe essence - lepas dah cuci semua tu, wajib tau pakai essence ni. Sebab lepas cuci kita punya pori terbuka luas, so bagi mengetatkan balik pori tu perlu pakai essence. Selain tu, ia memberi lembapan kepada kulit muka dan mencerahkan juga kulit. Pakai 2x sehari pagi dan malam, bangun pagi muka rs lembut dan lembap tak berminyak. Ikut steps pakai 3 layer sampai 7 layer utk achieve glass skin mcm artis Korea... 👍👍👍 .. Haaaaa, best kan step skincare dari Herv ni. Tak tergoda lagi tak tau lah tu! 😌 Cepat2 la order sekarang kalau nk kulit sihat, bersih & flawless.. . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervessence #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser

#3. Deep & glow exfoliator- kita cuma perlu exfoliate kulit ni 2-3 kali seminggu sahaja. Tak perlu buat hari2. Advisable buat la hari Jumaat mcm mlm ni.. ME time, marilah menyental muka sendiri.. 😁 Datang dalam bentul gel yang berbau wangi sangat bau buah peach dan ia tak macam scrub kasar yang selalu atau biasa kita guna tu. Fungsinya untuk buang sel kulit mati dan seterusnya mencerahkan lagi kulit kita. .. Kite belanja tgk daki2 lps exfoliate, swipe left utk tgk ye.. 😁 .. Sambung step 4... . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser #hervexfoliator

#2. Soothe hydra cleanser- lepas cuci muka dengan oil cleanser, wajib bilas muka kita dengan pencuci lain bagi membersihkan kesan mekap atau pun kotoran yang masih tertinggal lepas cuci dengan oil cleanser tadi. Bestnye herv cleanser ni dia takde buih, sangat sesuai untuk kulit sensitif dan ia tidak keringkan kulit. Malahan memberikan kelembapan 2x ganda, lepas cuci tu rasa lembut dan bersih sangat muka. . Sambung step 3..... . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser

Yeayyy, it's Friday!!! Mlm ni jom amik masa jaga muka tuu.. ME time. Meh sini nak guide guna produk Herv Natural Skincare... . #1. Guna Herv Brightening Oil Cleanser as makeup remover. Serious daki lps balik keje mmg scary ok, ngeri tgk cotton pad.. Imagine kalau kite biar kat atas kulit kite.. huhuhu.. ohhh tidak!!.. ... Bersambung step 2... . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas #hervoilcleanser

🍀🌹HERV PREMIUM CARE SET🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . HERV NATURAL PREMIUM CARE . Dalam satu set mengandungi 1 x Brightening Oil Cleanser (150ml) 1 x Deep & Glow Exfoliator (50ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #puretoxesmist #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #bazarpaknil #bazaronline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🍀🌹HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER 60ml & 150ml . Didatangkan dengan 2 flavour tau ! Haa cleanser pun ada perisa tau uolls ! . 🍓Strawberry extract – meningkatkan anti oksidan yang tinggi.. pastu sifat masam pada strawberyy ni bantu pudarkan jejerawat uols.. mengatasi radikal bebas punca penuaan kulit.. bau dia? Masam maness macam yogurttt! . 🍇Mixberry extract – dia ni jenis melembapkan kuliy.. utk dry skin @ oily skin. Anti-flamasi untuk membantu mencegah keradangan dan mencerahkan kulit. . Best ke? Ofkos la. Sebab ia mild dan TAK DE BUIH. NO SLS tau ! . Mild Cleanser menyingkirkan bahan tercemar, minyak, sel kulit mati dan kotoran TETAPI ia masih mengekalkan lapisan minyak dan kelembapan semula jadi yang sihat pada kulit. . So,bile geng kulit kering tak de la rasa makin kering dan iritasi lepas cuci muka. . Bagi yang kulit jenis berminyak pun sesuai tau. Tak perlu dah cuci muka dengan harsh soap atau gosok dengn kuat kerana ia akan menghasilkan lebih byk minyak pada skin korang . . . #hervessence #herveessencemurah #hervluxeessence #hervluxeessencemurah #hervluxeessenceadvance #hervnatural #hervcombo #hervdeepandglowexfoliator #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🌺 HERV SOOTHE HYDRA + CLEANSER 🌺 . 🎵MIXBERRY / STRAWBERRY🎵 . ✔60ML RM35 + POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS) ✔150ML RM75 + POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS) . ‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️ ✅ 100% ORIGINAL ✅ READY STOCK ✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY . WHATSAPP 013-5269766 🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE @lulu_beauteempire 🎈 . . SOOTHE HYDRA CLEANSER terbaru daripada HERV NATURAL‼️ 💋 2 flavour ( Strawberry & Mixberry ) yang ada fungsi tersendiri 💋 Strawberry untuk kulit breakout, liang pori besar, jerawat 💋 Mixberry untuk extra hydrate, jerawat ❌no paraben ❌no sls . #hervnatural #hervnaturalskincare #hervpremiumcare #hervpremium #hervpremiumset #hervpremiumsetmurah #hervpremiummurah #hervnaturaloilcleanser #hervnaturaldeepglowexfoliator #hervnaturalexfoliator #hervdeepandglowexfoliator #hervdeepglowexfoliator #hervoilcleanser #hervoilcleansing #herv #hervessence #hervsoothehydracleanser #hervcleanser #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervluxeessencemurah #hervessencemurah #hervnaturalmalaysia #followtofollowback #followforfollowback

🌺 HERV LUXE ESSENCE ADVANCE 🌺 . ✔30ML RM39 + POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS) ✔120ML RM79 + POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS) . ‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️ ✅ 100% ORIGINAL ✅ READY STOCK ✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY . WHATSAPP 013-5269766 🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE @lulu_beauteempire 🎈 . . Apa itu HERV essence ?? . Secara asasnya, essence ni merupakan step SEBELUM pemakaian serum. Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita tumpukan untuk : . - BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. . - Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN . - Youth Essence Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ? So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain? Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama. #hervnatural #hervnaturalskincare #hervpremiumcare #hervpremium #hervpremiumset #hervpremiumsetmurah #hervpremiummurah #hervnaturaloilcleanser #hervnaturaldeepglowexfoliator #hervnaturalexfoliator #hervdeepandglowexfoliator #hervdeepglowexfoliator #hervoilcleanser #hervoilcleansing #herv #hervessence #hervsoothehydracleanser #hervcleanser #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervluxeessencemurah #hervessencemurah #hervnaturalmalaysia #followtofollowback #followforfollowback

🌺 HERV PREMIUM COMBO SET 🌺 . 1 set RM145 🎊FREE SHIPPING SM / SS🎊 . ‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️ ✅ 100% ORIGINAL ✅ READY STOCK ✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY . WHATSAPP 013-5269766 🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE @lulu_beauteempire 🎈 . . A-MUST-HAVE SKINCARE 🥰 . 🔥HERV ada 2 item yg WAJIB dimiliki : 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER 🍃 bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. 🍃Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING. Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR 🍃berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. 🍃Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan. 🍃 recommended utk digunakan 2-4 kali seminggu. 🍃 hasilnya kulit lebih sihat, tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. #hervnatural #hervnaturalskincare #hervpremiumcare #hervpremium #hervpremiumset #hervpremiumsetmurah #hervpremiummurah #hervnaturaloilcleanser #hervnaturaldeepglowexfoliator #hervnaturalexfoliator #hervdeepandglowexfoliator #hervdeepglowexfoliator #hervoilcleanser #hervoilcleansing #herv #hervessence #hervsoothehydracleanser #hervcleanser #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervluxeessencemurah #hervessencemurah #hervnaturalmalaysia #followtofollowback #followforfollowback

🌸HERV PREMIUM CARE SET🔥 . . 1 x Brightening Oil Cleanser (150ml) 1 x Deep & Glow Exfoliator (50ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . HERV set Premium care ni ada 2 item ya: . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . Whatsapp 0173980067 . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #sayajual #bazarpaknil #sayajualmurah #bazaronline #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #like4like #likeforlike

🍀🌹HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER🌹🍀 . . HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER 60ml & 150ml . Didatangkan dengan 2 flavour tau ! Haa cleanser pun ada perisa tau uolls ! . 🍓Strawberry extract – meningkatkan anti oksidan yang tinggi.. pastu sifat masam pada strawberyy ni bantu pudarkan jejerawat uols.. mengatasi radikal bebas punca penuaan kulit.. bau dia? Masam maness macam yogurttt! . 🍇Mixberry extract – dia ni jenis melembapkan kuliy.. utk dry skin @ oily skin. Anti-flamasi untuk membantu mencegah keradangan dan mencerahkan kulit. . Best ke? Ofkos la. Sebab ia mild dan TAK DE BUIH. NO SLS tau ! . Mild Cleanser menyingkirkan bahan tercemar, minyak, sel kulit mati dan kotoran TETAPI ia masih mengekalkan lapisan minyak dan kelembapan semula jadi yang sihat pada kulit. . So,bile geng kulit kering tak de la rasa makin kering dan iritasi lepas cuci muka. . Bagi yang kulit jenis berminyak pun sesuai tau. Tak perlu dah cuci muka dengan harsh soap atau gosok dengn kuat kerana ia akan menghasilkan lebih byk minyak pada skin korang . . . Whatsapp 0173980067 . . #hervessence #herveessencemurah #hervluxeessence #hervluxeessencemurah #hervluxeessenceadvance #hervnatural #hervcombo #hervdeepandglowexfoliator #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

Jgn lupa ikut tips dari founder Herv sendiri, Mummy Gera Helmi. Apply & biarkan Soothe Hydra Cleanser 10-15min atas muka skjp as mask. Bilas bersih lps tu... wallah, kulit muka confirm merelip Raya ni 😊😊😊 . Cleanser ni ada 2 saiz & jenis tau Mix Berry / Strawberry 60ml RM35 150ml RM75 . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Sis nak ngomel sikit boleh? Kenapa Perlekehkan “ LOCAL “ aka Malaysia Brand? Bila Local shj dikatakan Timbang Kilo. Ampaa tau dak, Rakyat Luar bila dgr Produk Malaysia . Depa kata GOOD! Berpijaklah di BUMI yg nyata Sister. Unless Sister bermimpi skrg ini atau confuse sedang berpijak di Bumi Uganda . P/s: Sudah2 lah racuni Team HERV. Sudah2 lah intip kami. Lillahitaala, Sesungguhnya kami tiada apa2. Rezeki semua Allah yang bagi. Semua Allah yang punya Kita hanya Insan Miskin lagi HINA Sister, Saya Respect Sister kerana ke senioran itu Sentiasa ingat, kita semua ALLAH yang punya. Bare SKIN face ✅ And GO! #herv #hervnaturaloriginal #hervnaturalseremban2 #hervnaturalmalaysia #oilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #hervluxeessenceadvance #hervsoothehydracleanserstrawberry #soothehydracleanser #makeupseremban #makeupartiskualalumpur #muakluang #muanikahseremban #simplysitilover #herahelmi #raya2019 #tv3malaysia #harianmetro #onlineshopmetro #utusanonline #beritaharian #tvalhijrah114

Sis nak ngomel sikit boleh? Kenapa Perlekehkan “ LOCAL “ aka Malaysia Brand? Bila Local shj dikatakan Timbang Kilo. Ampaa tau dak, Rakyat Luar bila dgr Produk Malaysia . Depa kata GOOD! Berpijaklah di BUMI yg nyata Sister. Unless Sister bermimpi skrg ini atau confuse sedang berpijak di Bumi Uganda . P/s: Sudah2 lah racuni Team HERV. Sudah2 lah intip kami. Lillahitaala, Sesungguhnya kami tiada apa2. Rezeki semua Allah yang bagi. Semua Allah yang punya Kita hanya Insan Miskin lagi HINA Sister, Saya Respect Sister kerana ke senioran itu Sentiasa ingat, kita semua ALLAH yang punya. Bare SKIN face ✅ And GO! #herv #hervnaturaloriginal #hervnaturalseremban2 #hervnaturalmalaysia #oilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #hervluxeessenceadvance #hervsoothehydracleanserstrawberry #soothehydracleanser #makeupseremban #makeupartiskualalumpur #muakluang #muanikahseremban #simplysitilover #herahelmi #raya2019 #meriahnyaraya #tv3 #tvalhijrah #utusanmalaysia

Sis nak ngomel sikit boleh? Kenapa Perlekehkan “ LOCAL “ aka Malaysia Brand? Bila Local shj dikatakan Timbang Kilo. Ampaa tau dak, Rakyat Luar bila dgr Produk Malaysia . Depa kata GOOD! Berpijaklah di BUMI yg nyata Sister. Unless Sister bermimpi skrg ini atau confuse sedang berpijak di Bumi Uganda . P/s: Sudah2 lah racuni Team HERV. Sudah2 lah intip kami. Lillahitaala, Sesungguhnya kami tiada apa2. Rezeki semua Allah yang bagi. Semua Allah yang punya Kita hanya Insan Miskin lagi HINA Sister, Saya Respect Sister kerana ke senioran itu Sentiasa ingat, kita semua ALLAH yang punya. Bare SKIN face ✅ And GO! #herv #hervnaturaloriginal #hervnaturalseremban2 #hervnaturalmalaysia #oilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #hervluxeessenceadvance #hervsoothehydracleanserstrawberry #soothehydracleanser #makeupseremban #makeupartiskualalumpur #muakluang #muanikahseremban #simplysitilover #herahelmi #raya2019

Memang terbaik combo Herv Natural 👍🏻😊 . ♥️ Brightening Oil Cleanser ♥️ Deep Glow Exfoliator . Kalau nak skin sihat & cantik, wajib cuba #hervnatural . Serius terbaik, serius berkesan. Utk all skin type. Nak cantik tak semestinya guna produk mahal, yg penting #natural . . Combo ni siap dalam packaging yg sgt exclusive tau. So, sgt2 sesuai buat as gift utk yg tersayang... confirm diorg suka bile dpt ni 😊 . Whatsapp Lina 0126891043 utk glass skin RAYA ni... 👍👍👍 . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Testimonial Herv Advance Essence. Ramai yg dah cuba & sgt puas hati dgn kesannya.. Ada yg claim Herv Essence ni as good as SK** Miracle Water. Woww!!! 😃😃😃 Semua tau kan, brand SK** tu mahal sgt2. So, buat apa nk byr lebih kalau boleh dpt lebih murah utk kesan yg sama.. jadilah pengguna yg bijak 👍 . HERV ADVANCE ESSENCE Big Bottle RM79 Only Trial Bottle RM39 Only . Whatsapp Lina 0126891043 utk glass skin RAYA ni... 👍👍👍 . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Sebelum tidur, jgn lupa dab Herv Advance Essence pd kulit wajah... Best sgt bau ros & hidrate sgt rasa kulit. Tidur pun tersenyum je bile pikir bangun tidur nanti kulit jadi most & flawless sgt... . .. Ada 2 mggu lagi sebelum Syawal menjelma, jgn culas kalau nak kulit tu berseri2 di pagi Raya. Yg nk cuba tu, sempat lagi tau! Botol trial 30ml hanya RM39 sahaja. Confirm xrugi cuba... 👍👍👍 . Whatsapp Lina 0126891043 utk glass skin RAYA ni... 👍👍👍 . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Cuti Hari Wesak ni mmg the perfect time utk pamper kulit kite.. Jom belajar step by step ala Korean skincare routine utk dptkan glass skin. Semestinya dgn natural skincare dari HERV. . .. Whatsapp Lina 0126891043 to order yours now!! . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Nak nampak cantik, mulus & glowing Raya ni tapi bajet ciput??? . .. Nak kulit lawa tapi xde masa??? . Nak kulit glowing tapi xnk tukar skincare? . Don't worry, cuba HERV LUXE ESSENCE ADVANCE ni je. Amalkan 3 layer, mesti nampak beza RAYA nnt.. Beli Trial size dulu. Xmahal pun, RM39 je. Nak cantik, mmg kene invest sikit, tapi setakat RM39 murah sgt tu, gi buka puasa kat luar lagi mahal dik non. . .. Belum cuba, belum tau. Dah cuba nnt, mesti repeat!!! Jgn tggu lagi, cepat Whatsapp Lina 0126891043 utk glass skin RAYA ni... 👍👍👍 . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . Kenapa wajib cuba? . Bahan utama adalah Rose 🌹 Essential Oil. . 🌱Tingkatkan keanjalan kulit . 🌱Elak pembentukan kedut . 🌱Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat . 🌱Aromanya yang segar dapat hilangkan stress . 🌱Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit . 🌱Merawat jerawat . 🌱Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit . 🌱Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . . And it come with 2 size : - Full size : 120ml RM75 Trial size : 30ml RM39. Satu untuk travel, satu kat rumah 😍 . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Extract Strawberry 🍓 - Bau dia macam yogurt masam manis. - Anti aging sebab boleh atasi radikal punca penuaan. - 2x kelembapan. Sesuai untuk extra kering dan oily. .. . Extract Mixberry 🍇 - Bau sejibik chew gum. Yummy macam sugus. - 2x kelembapan. Both extra kering dan oily boleh guna. - Ada vitamin C. Dapat seimbangkan kulit yang rosak. .. . One more, this one is mild cleanser. Maksudnya texture cleanser ni lembut dan dapat elakkan kulit kena irritation yang boleh menyebabkan breakout. .. . Siapa boleh guna? - kulit berminyak, kering atau combination. - kulit berjerawat manja atau kasar - ada soothing effect. - kulit extra kering - ada 2× hydration. .. And it come with 2 size : - 60ML ( On the go size) & 150ML ( Full Size ) Best kan? Satu untuk travel, satu kat rumah 😍 . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

NAK SKIN CUN? Wajib try combo set Herv Natural. 😘 . 🍊Brightening Cleansing oil . ✔️Brightening your skin ✔️Cuci bersih kotoran hingga ke dalam pori ✔️Tanggalkan makeup dgn sempurna ✔️Glowingkan skin . . 🍑Deep & glow Exfoliater . ✔️Utk buang sel kulit mati ✔️Melembutkn kulit yg kasar ✔️Glowingkn skin ✔️Skin nampak healthy ✔️Elakkan muka kusam . . Combo ni dtg dlm 1 kotak exclusive. Sesuai dibuat gift utk yg tersyg. Haaa, Hari Ibu x lama lg kan? Apa kata hadiahkan pd ibu yg tersyg... . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin #mothersday #mothersdaygift #giftideas

Nak kulit cantik flawless Raya ni??? Belum terlambat utk cuba Herv Natural Skincare... ❤❤❤ . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . Kenapa wajib cuba? . Bahan utama adalah Rose 🌹 Essential Oil. . 🌱Tingkatkan keanjalan kulit . 🌱Elak pembentukan kedut . 🌱Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat . 🌱Aromanya yang segar dapat hilangkan stress . 🌱Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit . 🌱Merawat jerawat . 🌱Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit . 🌱Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . . Try dulu botol kecik (Trial size) & follow steps 3 layer utk achieve glass skin Raya ni. ❤❤❤ . Herv Natural Essence Price List 😘 Full size : 120ml RM75 Trial size : 30ml RM39 . . Jom order sekarang! Whatsapp Lina 0126891043. . #hervsoothehydracleansermixberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervhydracleanser #hervnatural #hervnaturalskincare #hervskincare #roadtoglassskin #glowingskin

🍀🌹HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . HERV SOOTHE HYDRA CLEANSER 60ml & 150ml . Didatangkan dengan 2 flavour tau ! Haa cleanser pun ada perisa tau uolls ! . 🍓Strawberry extract – meningkatkan anti oksidan yang tinggi.. pastu sifat masam pada strawberyy ni bantu pudarkan jejerawat uols.. mengatasi radikal bebas punca penuaan kulit.. bau dia? Masam maness macam yogurttt! . 🍇Mixberry extract – dia ni jenis melembapkan kuliy.. utk dry skin @ oily skin. Anti-flamasi untuk membantu mencegah keradangan dan mencerahkan kulit. . Best ke? Ofkos la. Sebab ia mild dan TAK DE BUIH. NO SLS tau ! . Mild Cleanser menyingkirkan bahan tercemar, minyak, sel kulit mati dan kotoran TETAPI ia masih mengekalkan lapisan minyak dan kelembapan semula jadi yang sihat pada kulit. . So,bile geng kulit kering tak de la rasa makin kering dan iritasi lepas cuci muka. . Bagi yang kulit jenis berminyak pun sesuai tau. Tak perlu dah cuci muka dengan harsh soap atau gosok dengn kuat kerana ia akan menghasilkan lebih byk minyak pada skin korang . . . #hervessence #herveessencemurah #hervluxeessence #hervluxeessencemurah #hervluxeessenceadvance #hervnatural #hervcombo #hervdeepandglowexfoliator #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🍀🌹HERV PREMIUM CARE SET🌹🍀 . READY STOCK!! FAST DELIVERY!! WHATSAPP 0173980067 . . HERV NATURAL PREMIUM CARE . Dalam satu set mengandungi 1 x Brightening Oil Cleanser (150ml) 1 x Deep & Glow Exfoliator (50ml) . Nampak mewah je kan packaging Herv ni. Hasilnya pun memang meletop la. Nak2 bila menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . Rutin harian uoll perlulah buat Double Cleansing dengan menggunakan Brightening Oil Cleansing dan Deep Glow Exfoliator. . 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER - bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. . 2. DEEP & GLOW EXFOLIATOR - berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati (dead skin), Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. . (BRIGHTENING OIL CLEANSER + DEEP & GLOW EXFOLIATOR) . - Memudarkan PARUT jerawat - Menjadikan kulit lebih CERAH - Boleh digunakan sebagai MAKEUP REMOVER - Menjadikan tona kulit SEKATA - Buang SEL- SEL kulit MATI - Memudarkan JERAGAT - Kulit n sihat dan GLOWING secara SELAMAT . . . #hervnatural #herv #hervnaturalpremiumcare #hervluxeessence #hervessence #hervluxeessence #hervluxeessenceadvance #hervsoothecleanser #hervsoothehydracleanser #hervhydracleanser #soothingcleanser #mixberries #strawberry #hervcleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #puretoxesmist #hervsoothehydracleansermixberry #hervbrighteningoilcleanser #hervdeepandglowexfoliator #bazarpaknil #bazaronline #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

Macam mana nak hilangkan segala blakchead whitehead? . . Ni diaaaa meh sini pakai Oil Cleanser Herv. Kasi cuci bersih sampai dalam pori. Topup pulak dengan exfoliator buang segala tok nenek kulit mati paling kurang seminggu sekali. . . Say hai hai bye bye je la. Blackhead? Whitehead? Apa tu 🤭. Tak jumpa dah uolss. . . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

HERV Natural BUKAN Produk Pemutih. Jauh sekali produk yang menghakis bersalin kulit bagi putih. Betapa culasnya kita pandang remeh bab-bab basic skincare routine ni. Kita terus JUMP nak cari serum,moisturiser, toner semua tu. Tapi tergaru-garu pelik kenapa muka kita tak merelip macam pengguna Herv Natural. WHY lambat berkesan? Sebab ASAS kita CULAS! Tak buat double cleansing that's why pakai skincare tak berapa nak berkesan. Mulai hari ni jangan CULAS CULAS lagi kalau nak glass skin macam awek korea Skin mereka cantik sebab dalam skincare routine wajib ada OIL CLEANSER dan exfoliator. P/s: Info Penting Makeup Remover MOSTLY X BOLEH dijadikan Oil Cleanser TAPI Oil Cleanser MMG POWER sebagai Makeup Remover. And now HERV dah ada 4 items ni complete dah utk basic skincare uols. Jom HERV . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

. Apa korang rasa kalau dapat cuci muka dengan Herv Soothe Hydra + Cleanser nih? . Yess ofcoz laa rasa best gila kan, sebab tekstur dia sgt pekat..comfirm lepass cuci lembut dan gebu sgt kulit muka 😍 Tiada slr lagi yang untuk hasilkan buih tuh, so sgt sgt lah sesuai untuk yang kulit sensitif & berjerawat 😉 Takdek dah rasa tegang kulit tuh lepas cuci muka kannn 🤩🤩🤩 . Uols should try sekarang okeyy, rugi tak cuba awal awal 😁 . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

. Apa korang rasa kalau dapat cuci muka dengan Herv Soothe Hydra + Cleanser nih? . Yess ofcoz laa rasa best gila kan, sebab tekstur dia sgt pekat..comfirm lepass cuci lembut dan gebu sgt kulit muka 😍 Tiada slr lagi yang untuk hasilkan buih tuh, so sgt sgt lah sesuai untuk yang kulit sensitif & berjerawat 😉 Takdek dah rasa tegang kulit tuh lepas cuci muka kannn 🤩🤩🤩 . Uols should try sekarang okeyy, rugi tak cuba awal awal 😁 . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

HERV Cleanser size travel & size besar available 😍buat skin helok glas skinn klau uoll consisten Kesan terbaik yg pengguna #herv Anda akan memiliki: 👇🏻 ♥️Kulit tegang dan anjal ♥️Merawat liang pori terbuka ♥️Wajah lembut dan berseri ♥️Tiada lagi garis halus ♥️lelaki perempuan Boleh pkai, ♥️Kulit lebih cerah ♥️Bintik hitam berkurangan ♥️Jerawat dan jeragat semakin pudar ♥️Tiada lagi jerawat pasir ♥️Menutup liang pori ♥️Mengelak pengumpulan sebum ♥️Meratakan tona wajah Jom dapatkan #hervcleanser yg terlaris ni . . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervcleansermixberry #hervcleanserstrawberry #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry #hervsoothehydracleansermixberry

Herv Essence ni bukan serum dan bukannya moisturizer. Essence ini sejenis cecair yang bersifat lebih ringan daripada serum dan mostly waterbase . Fungsi air saka ini bukan menghakiskan kulit muka korang tau.No No No tapi ia mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE secara semulajadi. Tak mengelupaskan kulit muka tau. Kalau korang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya pun air saka ni boleh bantu. Rasa nak cuba. Boleh. . 👉Herv Luxe Essence Advance 30ml RM39 / 120ml RM79 . 0189460552 . #hervnatural #hervjohor #hervbatupahat #hervskudai #hervpasirgudang #hervkempas #hervtampoi #hervnaturaljohor #hervnaturalbatupahat #hervessence #hervessencejohor #hervessencebatupahat #hervessencepasirgudang #hervessenceskudai #agenthervjohor#hervnatural #oilcleanser #koreanskincareroutine #roadtohealtyskin #roadtoglasskin #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervsoothehydracleanser #hervsoothehydracleanserstrawberry