#hapusjeragat

4,986 posts tagged with #hapusjeragat

Photos and Videos about #hapusjeragat

BEST SELLING produk untuk dapatkan kulit yang cantik, terutama yang ada masalah jerawat dan kulit kusam. . Kulit ni kalau kita bagi dia supplement lain tau dgn x makan supplement..xcaye cuba la tnya yg kulit cantik tu semua mesti diorg ada amalkan apa2 vitamin . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK . https://cantikkurusberseri.wasap.my/ . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #hormonstabil #vitcallura #periodteratur #alluracheras #mixxoalphaarbutin #baikpulihhormon #vitcalluracheras #allurabtho #alluradesabaiduri #allurabalakong

Testimoni takkan pernah menipu. Kebenaran apakah lagi yg diperlukan utk buktikan Mixxo adalah yg terbaik utk skin awakยฒ semua.. . Lihat hasil meraka dengan KONSISTEN guna MixxoAlphaArbutin Cream + Dream Skin FD .. mampu merawat kulit mereka dengan bahan terbaik da ini la hasilnya.. . Awakยฒ yg belum cuba tu.. bila lagi??? . Best Offer RM68 jer 1 set ni.. Krim rawatan dapat.. Pencuxi muka dapat.. Foundation dapat.. Free Gift pun dapat.. Best kaannn๐Ÿ˜ . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK ๐Ÿ“ฒhttps://mixxokrimcantik.wasap.my/ . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong

Tak terkata gembiranya setiap kali calit2 krim awet muda ni tauu . . Nak tahu tak? Bila kita dah cinta ikat mati dengan #wdta ni ada 4 perkara yang kita terpaksa terima. . . 1. WDTA #mencerahkan - ๐Ÿ“Œ Cerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je. . . 2. WDTA akan #menegangkan - ๐Ÿ“Œ Tegangkan keseluruhan badan. Ia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel2 yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru. 3. WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah #awetmuda - ๐Ÿ“Œ Tup tup hilang kedut2 tepi mata. Alih-alih takde dah double chin. Pipi lebih runcing dan menawan. 4. WDTA ni #menganjalkan - ๐Ÿ“ŒKalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam dibotox pulak. . . Jom Cantik dengan calit2 krim WDTA dan rasai lah perubahannya โค๏ธ . . #cikgiadealerwd #wdnegerisembilan #wdec #wd #wdhargapromosi #tipcantikcikgia #calitnadicantiksatubodi #hapusjeragat #hapusjerawat #awetmuda

Krim hebat! Krim best! Krim jimat! . Magical in one touchโค๏ธโค๏ธ . X caya meh dapatkan dulu. Rasai kehebatan krim ajaib ni๐Ÿ˜˜ . #krimcantik #kulitcantik #kulitsihat #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo xo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #agenmixocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong #mixxotamantunperak #drpshipwanted #janapendapatan . ๐Ÿ“ฒhttps://mixxokrimcantik.wasap.my/

Kalau dah serasi dengan si kiut manis ni memang tak peduli dah yang lain. Yer la kulit dah jadi halus mulus buat apa susah susah cari selain yang itu. Bau wangi perisa beri dan sedap pulak tu. Bila kunyah tu macam makan gula-gula. Serius sedap sampai rasa nak tambah lagi dua biji tiga biji ๐Ÿ˜ . . . #dianzpremium #dianzvitamin #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

Diet harini bukan esok terus kurus kan? . Sama konsep dia bila rawat kulit pakai Mixxo yang takde bahan merbahaya ni. . Dalam Mixxo ni ada Alpha Arbutin jer sebagai bahan aktif dia. . Sabar. Konsisten. In Sha Allah! . Nurse yang jadualnya kerja siang malam pun boleh, awakยฒ lagi la boleh๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK ๐Ÿ“ฒhttps://mixxokrimcantik.wasap.my/ . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #dropshipwanted #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #eaf190970 #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong

Best ke produk VCS by Annona ? Sangat best! Anda cuba, anda tak akan cari yang lain dah. Hehe. Hati munge munge bila tengok muka makin pulih lepas guna produk VCS ni๐Ÿ˜. Apa yang best pasal #vcsannona ni? ๐ŸŠkulit awak yang kasar pon boleh lembut macam kulit baby. ๐ŸŠkulit muka berseri seri macam raja sehari tersipu sipu atas pelamin. Ewahh ๐ŸŠPeta peta jeragat dan parut atas muka pon boleh pudar. ๐ŸŠLiangpori besar pon boleh dikecilkan. ๐ŸŠkulit berminyak seperti larva gunung berapi pon boleh dikurangkan. . Last day promo 10 10. Cuba basic beauty rm89. 10 sahaja Tak rugi ber chenta dengan vcs. Klik link ni kalau nak risik www.wasap.my/601126682362/PRomoVCS #vcsbyannona #diamondsis

Kulit ni macam musim jugak kan. Kadang berminyak, kadang kering mengelupas. Kadang tak pasal-pasal naik merah pakej sekali dengan gatal. Fuh stress boleh jadi hijau dibuatnya. Tu dulu. Bila dah mula bercinta dengan Vit C Serum dan Vit C Moisturising Cream Annona ni, musim-musim kulit bermasalah terbang dibuai angin lalu. Kulit pun makin sihat dan berseri. Cik Jer dah malu-malu nak muncul, parut pun dah mula pudar. Seronok tak terkata sebab dah dapat kulit idaman ๐Ÿ˜ Awak ada masalah sama? Klik terus link untuk grab sempena promo 10% less ni www.wasap.my/601126682362/NakCubaVCS #vcsunited #diamondsis

MIXXO Alpha Arbutin Treatment Cream didaftarkan dibawah KKM NOT190702205K. . Calitยฒ tanpa keraguan & selamat.. Jom cantiiikkk๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . #krimcantik #kulitcantik #kulitsihat #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixo #mixoskintreatment #mixoalphaarbutin #agenmixocheras #mixobtho #mixodesabaiduri #mixobalakong

Sunblock berwajah baru yang best sangat harga tetap sama wokey... #sunblock #sunscreen #hapusjeragat #codbandarbarubangi #codbangikajangputrajaya

Psstt.. mai nak bisik skit ni. Rahsia ni mana boleh cakap kuat-kuat. Nak tak korang jika kami kongsikan #rahsia dan #strategi bina pendapatan melalui outlet? Ini passive income yang tak ramai orang sedar. Passive income yang masih ramai orang yang โ€˜terhijabโ€™ akan kewujudannya. Psst...Tak rugi tau berjemaah dengan keluarga Annona. Bila buat yang ini konfem surirumah lah yang paling senyum lebar. Duduk di rumah, masak, urus anak dan suami. Tak yah risau, stok bisnes kita tetap jalan di outlet. InsyaAllah. Sambil tidur pun duit boleh masuk kaching kaching.. Acaner tu..Best ke best sangat??๐Ÿค— Apa lagi nak tunggu..jom sertai kami sekarang! . Www.wasap.my/601126682362/ResellerABN rm172. 80 12box abnโค๏ธ #legasiannona #annona_birdsnest #resellerwanted

Ramai dah tahu aloe vera atau nama glemernya pokok lidah buaya ni banyak kegunaan kan. Buat pencuci muka pun boleh tau. Ambik sedikit gel nya, campur dengan sedikit susu almond dan perahan lemon. Kacau-kacau manja bagi sebati. Tempek je terus di muka sambil urut-urut ringan. Biar seketika sebelum bilas. Petua ni sesuai untuk jenis kulit sensitif, acne prone dan jenis mudah meradang. Terlebih rajin boleh lah buat kan ๐Ÿคญ Nak mudah guna je #vitcgentlecleanser. Sebab dalam VCGC pun ada aloe vera. Mudah cepat dan jimat masa gitew. Paling best dapat efek kulit lembut sehalus baby. Picit segera link untuk dapat efek kulit toin-toin macam baby www.wasap.my/601126682362/tryVcgc #vcsunited #vcsannona

Manfaat #wdta yang uols wajib tahu. Tak kenal maka tak cinta tak giteww. . - Sejenis krim bewarna putih - Krim bio teknologi nano - Menyerap sepantas 3 saat - Penggunaan 3-5minggu - Bauan Aroma Lavender - Halal Jakim dan lulus KKM - Kanak Kanak, lelaki, wanita boleh pakai - Wanita berkahwin dan single sangat digalakkan - Period boleh pakai - Ibu preggy dan menyusu anak boleh ambil - Kecil dan mudah dibawa ke mana sahaja . Amalkan WD #krimsusukmoden ni seawal usia muda, confirm uols tak menyesal. Mak mak kat luar sana, kulit, aset makin kendur. Jangan biar lama lama. Kalau dulu tak tahu WD wujud, petang ni uols dah tahu kan. ๐Ÿ˜† Jangan buang masa lagi! Bagi can wd rawat dalaman uols. #calitnadicantiksatubody #cikgiadealerwd #luluskkm #selamatdigunakan #calitnadicantiksatubodi #codareabatu4 #codareaportdickson #hapusjeragat #hapuskanjerawat #awetmuda #calicalitcantik

[LEPAS SETAHUN STILL SETIA DENGAN #dianzvitamin! โ˜บ๏ธ] Setia dengan #dianzvitamin selama setahun, sekarang sis ni da bebas masalah kulit kering, kusam dan parut. Memang seronokla sis sebab kulit da makin licin! ๐Ÿ˜ . . . Promosi Dianz Premium RM52 sebotol exc. pos ( 35 biji ) untuk sebulan Pasni kembali seperti biasa RM52 sebotol 30biji . . . Ada lagiiiii Beli 3 botol Dianz Promo PERCUMA BOTOL AIR CUTE DIANZ LIMITED EDITION Memang berbaloiii! . . . Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 . . . #dianzpremium #dianzvitamin #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

Tumpang promo nih la uollss kena grab.Bukan selalu tau HQ nak buat promo tak masuk akal nihh. Beli 1 jimat rm20 Beli 3 jimat rm60 Beli 5 jimat rm100 Pakat la mak,ayah adik bradik or kengkawan korang join beli WD.Semua boleh Calit,tak rugi uoolas Takpun boleh je uoolss buat stok.Lepas nih harga rm100,Cik Gia tak layan tau rayuan korang,walaupun korang bentangkan karpet turki.aceehh Meh cepat klik link bawah nih,Cik Gia nak bagi gift best2 dan tip cantik letop dengan WD. www.wasap.my/60182016372 #cikgiadealerwd #calitnadicantiksatubody #hapusjerawat #hapusjeragat #awetmudadenganwd #codareaportdickson #codlukut #posseluruhmalaysia #susukmoden #belanjawan2019

Gabungan Mantoopp *Mixxo Set Treatment & Mixxo Dream Skin FD*โคโค . ๐ŸŒฟ Apa yg bagus sgt dgn *Mixxo Treatment Cream??* . โค MEmudarkan JERAGAT โค Hilangkan Parut Jerawat Berlubang & Parut Hitam โค Mengecilkan Liang Pori Yang Terbuka โค LIANG -LIANG Roma dikecilkan โค Menceragh Kulit Kusam ๐Ÿ’“JERAWAT BADAN atau tempat tersembunyi cepat kecut โคBersifat Waterbased dan cepat meresap โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โœ… DILULUSKAN KKM : NOT190106065K โœ… MUSLIM PRODUCT โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โŒ Tiada kesan sampingan โŒ SANGAT sesuai untuk kulit sensetif !! . *PROMOSI MELETOOOPP!! hanya RM50sm/RM55ss* . ๐ŸŒฟ *Mixxo Dream Skin Foundation* Setanding Foundation jenama Internationalโค ๐ŸŒผBeri effect Glowing.. lagi lama pakai lagi cantik ๐ŸŒผRasa ringan jer kat muka ๐ŸŒผTak melekit, cepat meresap. ๐ŸŒผMerawat skin ๐ŸŒผSesuai untuk semua kulit, tidak bercapuk bila berpeluh. ๐ŸŒผBila pakai, tidak jadi kelabu.. kulit gelap pun blh pakai. ๐ŸŒผBertambah glowing bila mix dgn #mixxotreatmentcream . Jom jd yg terawal memiliki the best foundation ni! 10 yg terawal akan dpt sample percuma Mixxo Pearl Soap yg super wooww๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . *PROMOSI PENGENALAN!! hanya RM28sm/RM33ss* . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK ๐Ÿ“ฒhttps://mixxokrimcantik.wasap.my/ . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #eaf190962 #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong

sebaik2 manusia manusia yg beri manfaat pada manusia lain.. yehh! tahniah kak #intensiveserum #hapusjeragat

#dreamskinfoundationmixxo ni tengok je kecik, kecik2 cili padi taw, sekali calit berseri seri gittew!!! . Uolls kena la cuba sendiri klu nak tahu power tak power.Meh baca KEISTIMEWAAN DSF ni ๐Ÿ‘‡ โค๏ธ Merawat masalah kulit โค X bercapuk โค๏ธ Waterproof โค X melekit โค๏ธ X berminyak โค๏ธ Mudah di cuci โค Mudah di blend dgn semua warna kulit. 1 tone warna shj โคX kelabu โค๏ธTahan lama โคMenghalang sinar UV SPF 50 โคMakin lama pakai makin glowing tanpa comot & luntur โคFull coverage โค๏ธTekstur yg ringan . Pasti puas hati, repeat lagi!!๐Ÿ˜˜ . https://dreamskinfd.wasap.my/ . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #eaf190961 #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #janaincome #joindropship #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong

Ten ten masoh on. 3 haru je sayang-sayang๐Ÿ˜˜ . . Berminat nak jadi dropship. Jom tekan sekarang www.wasap.my/601126682362/dropshipABN

KHASIAT WHITE FUNGUS Membantu : โ€ขMelembap dan mencantikkan kulit. โ€ขMengurangkan masalah sembelit. โ€ขMengurangkan masalah paru-paru bagi perokok. โ€ขMengurangkan batuk. . Alhamdulillah ramai dapat manfaatnyaโค๏ธ . . Www.wasap.my/601126682362/resellerAbn

Bella pun amalkan dianz vitamin Sebab tu la kulit dia licin ploles je . . . Promosi Dianz Premium RM52 sebotol exc. pos ( 35 biji ) untuk sebulan Pasni kembali seperti biasa RM52 sebotol 30biji . . . Ada lagiiiii Beli 3 botol Dianz Promo PERCUMA BOTOL AIR CUTE DIANZ LIMITED EDITION Memang berbaloiii! . . . Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 . . . #dianzpremium #dianzvitamin #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

Makan Dianz Vitamin bukan sekelip mata jerawat pulih Bukan makan hari ni esok terus jelita Sebab Dianz Vitamin produk tanpa bahan kimia So dia baiki kulit korang beransur ansur hari demi hari Ini lah dia produk betul betul selamat Korang boleh ambil tanpa ragu ragu Lulus KKM taw ๐Ÿ˜Š . . . Promosi Dianz Premium RM52 sebotol exc. pos ( 35 biji ) untuk sebulan . Ada lagiiiii Beli 2 botol Dianz Promo PERCUMA BOTOL AIR CUTE DIANZ LIMITED EDITION Memang berbaloiii! . #dianzpremium #dianzvitamin #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut -

PROMO COMBO SET #vcsannona 3 hari sahaja! Sudahlah jimat tambah jimatttt lagi. Tambahan DISKAUN 10% Vitamin C makanan kulit. Ini antara keistimewaannya: โœ” bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk) โœ” bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam) โœ” bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa) Tambah syokkk guna VCS, sebab - Colourless ( berwarna jernih ) - Cepat meresap ke dalam kulit, tidak melekit - Tidak meninggalkan kesan berminyak - Mudah untuk pakai mekap, tidak crack Diformulasikan oleh ahli farmasi bertauliah. Lulus KKM, HALAL lagi berkualiti. Jom kasi kenyang kulit kita. Asyik perut ja kembong๐Ÿคญ Www.wasap.my/601126682362/promosiVCS #promosi10%

APA YANG MENYEBABKAN RAMAI WANITA TERCARI CARI KRIM SYANTIK AJAIB NI! Yang kendur anjal balik Yang gelap makin cerah Yang nampak berumur makin cantik berseri seri Penangan wd! Kak Zaidah kita nih umur 40 an tapi nampak macam dak dak baru nak up hahah. Cantikk sangat wehh. Dagu vshape, kulit peloles, body shape pun maintain je. Tu la syoknyaa calit #wd ni. Bukan muka je dia make over. Satu badan hokeyy. Zat zat bahan dalam krim ni bekerja satu badan. Rawat dalaman. Bina jaringan sel kulit baru. Aktifkan kolagen dalam badan. Syokkk kan? Mak mak yang super bizi tu calit wd kat 3 point nadi,settle! 018-2016372 018-2016372 #calitnadicantiksatubody #womendesireetripleadvance #wd #hapusjeragat #hapusjerawat

๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—”๐—•๐—จ๐—ง ๐—๐—˜๐—ฅ๐—”๐—š๐—”๐—ง ๐— ๐—”๐—ž๐—œ๐—ก ๐—ก๐—”๐—œ๐—ž๐—ž๐—ž..โ€ผ โ€ผBahayanya jeragat ni dia berakar & jika tak dirawat, semakin lama, semakin tebal dan merebak.. . Macam2 cara dah cuba, jeragat tetap tak hilang..โ‰๏ธ๐Ÿ˜” . Kalau kena dengan caranya, mudah je nak pudarkan jeragat & kulit kusam ni...๐Ÿ˜ƒ . MANISAH CLEANSER SERUM, by Umie Aida, jauh lebih murah dan berasaskan ORGANIK, berkesan seawal 7-14 hari, jeragat, bekas2 jerawat, bintik2 hitam akan pudar dan hilang... 'KUNCI'nya... KONSISTEN...๐Ÿ‘ . Yang nak hilangkan jeragat, kulit kusam boleh tekan link bawah ni... . ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ sahaja... ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ di BIO atau tekan hutang LEARN MORE...โ— . #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare #serum #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serummurah #serumviral #serumpemutih #produkkecantikan #jerawatbatu #produkviral #cantik #cantikalami #jeragathilang #jomcantik #serummalaysia #malaysia

[KULIT PELOLES BUKAN MIMPI LAGI! ๐Ÿ˜] Lepas ni sapa yang cakap nak dapat kulit peloles tu mustahil jangan bermurung dah ya ! Sebabnya, #dianzvitamin mampu tolong realisasikan impian korang untuk dapatkan kulit peloles tau! Tak caya tanya hakak kita ni! ๐Ÿคฉ . . . Promosi Dianz Premium RM52 sebotol exc. pos ( 35 biji ) untuk sebulan Pasni kembali seperti biasa RM52 sebotol 30biji . . . Ada lagiiiii Beli 3 botol Dianz Promo PERCUMA BOTOL AIR CUTE DIANZ LIMITED EDITION Memang berbaloiii! . . . Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 Wasap 0165257317 . . . #dianzpremium #dianzvitamin #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—”๐—•๐—จ๐—ง ๐—๐—˜๐—ฅ๐—”๐—š๐—”๐—ง ๐— ๐—”๐—ž๐—œ๐—ก ๐—ก๐—”๐—œ๐—ž๐—ž๐—ž..โ€ผ โ€ผBahayanya jeragat ni dia berakar & jika tak dirawat, semakin lama, semakin tebal dan merebak.. . Macam2 cara dah cuba, jeragat tetap tak hilang..โ‰๏ธ๐Ÿ˜” . Kalau kena dengan caranya, mudah je nak pudarkan jeragat & kulit kusam ni...๐Ÿ˜ƒ . MANISAH CLEANSER SERUM, by Umie Aida, jauh lebih murah dan berasaskan ORGANIK, berkesan seawal 7-14 hari, jeragat, bekas2 jerawat, bintik2 hitam akan pudar dan hilang... KUNCInya... KONSISTEN...๐Ÿ‘ . Yang nak hilangkan jeragat, kulit kusam boleh tekan LEARN MORE.. . ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ sahaja... . #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare #serum #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serummurah #serumviral #serumpemutih #produkkecantikan #jerawatbatu #produkviral #cantik #cantikalami #jeragathilang #jomcantik

Nak bgtau ni.. awak guna 1 krim ni jer kulit awak dh boleh cantik tau.. Percaya la ckp sy๐Ÿ˜„ sbb sy pun guna.. Lg sy suka sbb boleh berjimat๐Ÿ˜ . 1st pakai terus fall in love๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60166552172/mixoskintreatment . #krimcantik #kulitcantik #kulitsihat #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixo #eaf190956 #mixoskintreatment #mixoalphaarbutin #agenmixocheras #mixobtho #mixodesabaiduri #mixobalakong

norulerma
(@norul_erma)

6 Days 12 Hours Ago

SABUN KUNYIT suzyhoney antara sabun yang hot, sangat tinggi permintaan disebabkan khasiatnya. Ada yang masih tak percaya kehebatan sabun kunyit suzyhoney ini ? Saya sendiri guna sabun kunyit ni dah berapa ketul tak terkira, sebab KUAT REPEAT & setia sampai sekarang. Memang konfiden dengan sabun ni. Yang penting free chemical, bahan pewarna pun takde. Ada kelulusan KKM, jangan risau ok. Kalau jenis muka berminyak sangat tu; baru setengah jam, kena touch up muka, kejap2 touch up balik muka...haa, faham sangat sebab saya pun teruk sesangat minyak kat muka ni dulu. Sabun kunyit ni la sangat membantu. Liang pori mengecil, sangat beza berbanding dulu. Muka pun jadi glowing semula jadi. Jom mengunyit jom, sabun kunyit ni laki pun boleh ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #ratujamuwarrior #suzyhoneyherbs #sabunkunyit #hapusjeragat #jerawat

๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—”๐—•๐—จ๐—ง ๐—๐—˜๐—ฅ๐—”๐—š๐—”๐—ง ๐— ๐—”๐—ž๐—œ๐—ก ๐—ก๐—”๐—œ๐—ž๐—ž๐—ž..โ€ผ . โ€ผBahayanya jeragat ni dia berakar & jika tak dirawat, semakin lama, semakin tebal dan merebak.. . Macam2 cara dah cuba, jeragat tetap tak hilang..โ‰๏ธ๐Ÿ˜” . Kalau kena dengan caranya, mudah je nak pudarkan jeragat & kulit kusam ni...๐Ÿ˜ƒ . MANISAH CLEANSER SERUM, by Umie Aida, jauh lebih murah dan berasaskan ORGANIK, berkesan seawal 7-14 hari, jeragat, bekas2 jerawat, bintik2 hitam akan pudar dan hilang... KUNCInya... KONSISTEN...๐Ÿ‘ . Yang nak hilangkan jeragat, kulit kusam boleh tekan EARMN MORE... . ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ sahaja... . #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #serum #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare

Alamak! Peta dunia dah mula menjajah kulit wajah ๐Ÿ˜ฑ Jeragat ni terjadi sebab banyak faktor tau. Antaranya akibat terdedah pada sinaran UV, kehamilan, rawatan hormon, ubat-ubatan dan wangian. Jeragat ni memang tak bahaya, cuma bila dibiarkan melarat, takut kita yang tak larat. Bila tengok muka dah berkarat. Sebab kulit dah bertambah gelap. Ada petua untuk jeragat. Ambil sedikit perahan jus lemon, campur ke dalam dua sudu besar madu. Sebatikan campuran dan sapu pada tompok-tompok jeragat, amalkan setiap malam. InsyaAllah, yang penting kena rajin. Nak lagi mudah, calit je Vitamin C Serum By Annona. Tak susah pun nak pakai. Pagi sekali, malam sekali. Sapu je 2 titis sekali, sebab dah ada 10kali kekuatan vitamin C. Insyallah kulit lembab, tompok jeragat tu makin pudar dan kulit bertambah anjal, toing toing gitew. Klik link untuk selamatkan kulit awak dari jajahan peta dunia www.wasap.my/601126682362/TryKBB . Basic beauty hanya RM99 #vcsunited #vcsannona

Ramai kata 20 an. Padahal dah 3 series๐Ÿคญ . . ANNONA BIRD'S NEST Mengandungi khasiat : ๐Ÿ•ŠSarang Burung (7%) ๐Ÿ•ŠAmerican Ginseng ๐Ÿ•ŠWhite Fungus ๐Ÿ•ŠRock Sugar KHASIAT SARANG BURUNG Diantara manfaat sarang burung kepada kecantikan dan kesihatan kepada seseorang ialah: ๐Ÿ•ŠSarang burung mengandungi FAKTOR PERTUMBUHAN EPIDERMIK (EGF) yang mana ia boleh meransang dan menjana semula pertumbuhan sel dan menguatkan sistem imun badan. ๐Ÿ•ŠKalsium yang terdapat di dalam sarang burung juga dapat membantu badan untuk meningkatkan penyerapan Vitamin B12. ๐Ÿ•Š Sarang burung dapat menggalakkan penghasilan kolagen secara semula jadi pada kulit dan menjadi agen terbaik untuk melambatkan proses penuaan. ๐Ÿ•ŠSarang burung juga kaya dengan Asid Amino yang berfungsi untuk membantu dalam pembiakan sel dan pertumbuhan tisu badan manusia. . . Www.wasap.my/601126682362/TryAbn RM18 3 botol. ๐Ÿ˜‰

โ€œ Instant freshness! Melembapkan kulit kering. Sangat sesuai untuk yang kerja dalam bilik ber-aircond. โ€œ . Rm45 tahan berbulan. Face mist wajib dibawa ke mana saja. . Aroma yang menyegarkan, dah spray tu rasa nak minum pula. Bau macam sunquick.. Opsss๐Ÿคญ . . Rm119 untuk 3 face mist. LEBIH JIMAT. WWW.WASAP.MY/601126682362/NAKorderFACEMIST

Kami lembut kan kulit awak selembut sutera ๐Ÿ˜˜ Masih mencari Skincare untuk pudarkan jeragat di muka tu ke Cubala kami 3 beradik. Jadikan kami rutin harian awak. Kami bantu kulit awak Jadi sihat semula #skincaremusuhjeragat #agentensutouchskincare #kulitlembap #codseremban2sendayanseremban #hapusjeragat

#parut JERAWAT & JERAGAT HILANG!! . CREAM TREATMEMT ni dh ada bersepah testimoni PARUT JERAWAT HITAM pudar dan JERAWAT HILANG !! . Jom hilangkan JERAWAT, Jeragat & Parutnya sekali. . KELEBIHAN MIXXO ALPHA ARBUNTIN: . โค MEmudarkan JERAGAT โค Hilangkan Parut Jerawat Berlubang & Parut Hitam โค Mengecilkan Liang Pori Yang Terbuka โค LIANG -LIANG Roma dikecilkan โค Menceragh Kulit Kusam ๐Ÿ’“JERAWAT BADAN atau tempat tersembunyi cepat kecut โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โœ… DILULUSKAN KKM : NOT190106065K โœ… MUSLIM PRODUCT โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– โž– . โŒ Tiada kesan sampingan โŒ SANGAT sesuai untuk kulit sensetif !! . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN ๐Ÿ“ฒhttps://mixxokrimcantik.wasap.my/ . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #eaf190952 #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong

VITAMIN C BEAUTY MIST KELEBIHAN: - Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan bee venom. - Membantu meningkatkan seri wajah. - Kulit wajah akan bersinar dan lembap. - Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam - Membantu meningkatkan keanjalan kulit - Kulit lebih lembut, licin dan sihat Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupun selepas memakai solekan. CARA PENGGUNAAN: - Pegang botol dalam jarak 15 cm dari muka, tutup mata anda dan semburkan ke seluruh muka. - Biarkan seketika sehingga Vitamin C Beauty Mist menyerap ke kulit muka. . 3 botol rm119. Lebih jimat. Www.wasap.my/601126682362/KomboFaceMist

Honest review . . Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona : ๐ŸŠ โœ”๏ธ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk). โœ”๏ธ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam). โœ”๏ธ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa). . Www.wasap.my/601126682362/tryVCS

Ensutouch memang Produk tempatan jerrr Tapiiii kualitinya bukan biashe2 biashe ye.. Setanding produk antarabangsa. Yang pasti ianya ๐Ÿ‘‰ Bebas bahan kimia bahaya ๐Ÿ‘‰ Selamat digunakan ๐Ÿ‘‰ Halal ๐Ÿ‘‰ Ada kkm ๐Ÿ‘‰ Hasil kajian 12 orang Saintis Sirim Hebat kan ๐Ÿ‘ #agentensutouchskincare #hapusjeragat #skincareselamat #codserembanseremban2sendayan

Jeng..jeng..jeng.. 2 produk baru akan di perkenalkan.. Yang pasti..harga yang amat2 murah... Harga penuh kasih sayang nak bg dekat hampa...๐Ÿ˜โค Tungguuu.. #yanalisskincare #maskerkunyit #bbfoundation #glowingskin #halus #hilangparut #hapusjeragat #hapusjerawat

๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—”๐—•๐—จ๐—ง ๐—๐—˜๐—ฅ๐—”๐—š๐—”๐—ง ๐— ๐—”๐—ž๐—œ๐—ก ๐—ก๐—”๐—œ๐—ž๐—ž๐—ž..โ€ผ . โ€ผBahayanya jeragat ni dia berakar & jika tak dirawat, semakin lama, semakin tebal dan merebak.. . Macam2 cara dah cuba, jeragat tetap tak hilang..โ‰๏ธ๐Ÿ˜” . Kalau kena dengan caranya, mudah je nak pudarkan jeragat & kulit kusam ni...๐Ÿ˜ƒ . MANISAH CLEANSER SERUM, by Umie Aida, jauh lebih murah dan berasaskan ORGANIK, berkesan seawal 7-14 hari, jeragat, bekas2 jerawat, bintik2 hitam akan pudar dan hilang... KUNCInya... KONSISTEN...๐Ÿ‘ . Yang nak hilangkan jeragat, kulit kusam boleh tekan di bio... . ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ sahaja... . #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare #serum #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serummurah #serumviral #serumpemutih #produkkecantikan #jerawatbatu #produkviral #cantik #cantikalami #jeragathilang #jomcantik

MANISAH CLEANSER SERUM.. . RM29.90 . Pudarkan jeragat Bekas2 jerawat Kulit kusam . Melembapkan kulit . Membantu memadamkan kedut2 halus tepi mata & bibir . Sesuai utk kulit sensitif . #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #serum #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare

[SUSAHLA NAK HILANGKAN PARUT! ๐Ÿ˜ฃ] Kulit korang ada masalah parut ke? Mesti terfikir betapa susah nak hilangkan parut tu kan? Dah la ambil masa nak hilangkan. ๐Ÿ˜” Apa susah sis, ada cara mudah untuk hilangkan parut kat kulit dengan pantas tau! โ˜บ๏ธ Mudah aje caranya, letakkan sedikit madu pada parut dan kemudian urut dengan perlahan. Lepas tu biarkan kering dan bilas! Mudah je kann!! ๐Ÿ˜ Nak cara yang lebih pantas dan efektif, consume aje #dianzvitamin secara konsisten. Percayalah, parut korang tak ambil masa yang lama pun untuk hilang! ๐Ÿ˜Š . . . #dianzpremium #dianzvitamin #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

Botol air Dianz Cute ni masih tertunggu tunggu untuk dipinang Limited tau khas untuk korang yang betul betul nak dapat kulit ploles Botol air ni bantu korang untuk minum air kosong dengan mudah sebab boleh bawa ke mana mana Lagipun ianya cute, mesti la korang sentiasa teringat ingat kan ๐Ÿ˜ . . . #dianzpremium #dianzvitamin #dianzvitamindungun #dianzvitaminpaka #gulagulagebu #hapusjerawat #hapusjeragat #hilangparut #ctdealerdianz #dungun #paka #kerteh #rantauabang #jambubongkok #tokkah #posseluruhmalaysia

Partner IMEJ 360 With Puan Maryโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

Ensutouch ni sesuai ke dengan kulit saya kak. Dr Izzah nak share info ni. Jom kita tengok video ni sat. #agentensutouchskincare #hapusjeragat #skincareselamat #skincaremusuhjeragat #skincarebysirim #codseremban2sendayanseremban

MIRA FILZAH
(@cik_anggun_mk)

12 Days 3 Hours Ago

Please CikAnggun Sebolehnya tak mahu sahabat semua terpaksa Berhadapan dengan JERAGAT, BINTIK HITAM, PIGMENTASI. . Nak kasi naik semua tu mudah sangat, Tapi nak hilangkan dan pudarkan AMAT LA SUKAR. . Ambil masa yang agak lama. Tapi dengan Konsisten & cukup Basic Skincare & pakai produk yang betul. . Inshaallah lama2 ia akan makin berkurang. So, WAJIB pakai Sunprotection Okey ๐Ÿ˜. . #jeragatpudar#jeragathilang#jeragathilang#jeragattiada#jeragattebal#jeragatmuka#parutjeragat#jeragatlama#jeragathitam#jeragatpipi#jeragatskincare#jeragatjerawat#hilangjeragat#hilangkanjeragat#serum#serumjeragat #kulitjeragat#setjeragat#rawatjeragat#bebasjeragat#ubatjeragat#hapusjeragat#skincarejeragat#menghilangkanjeragat#setjeragatmurah#produkhilangjeragat#jerawatjeragathilang#pudarjeragat#mukajeragat#sunscreens#sunprotection

Sedih tau. Bila baca kisah yang pernah terjebak dengan produk yang ada bahan terlarang ni. Kebanyakan teruja nak cuba bila tengok semua testimoni peloles. Awal pakai mungkin ok, bila stop mula lah jerawat menjajah kulit. Siap tinggal tapak parut lagi. Paling sadis, tentulah rasa malu nak berdepan dengan orang. Rasa down sangat. Nasib ada adik beradik #vcsannona sebagai penyelamat. Habis segala parut dan cela adik beradik ni tapau. Kulit kusam pun dah jadi makin berseri. Yang pernah salah pakai produk bahaya tu nak repair semula kulit klik je link ni k www.wasap.my/601126682362/nakordervcs #vcsunited #testimoni

Tahu tak peningkatan usia boleh menyebabkan kulit awak dijajah bintik hitam a.k.a jeragat? Tambah-tambah kalau selalu terdedah bawah sinaran uv tanpa ditutupi sunblok. Alamak ๐Ÿ˜ฑ Habis apa nak buat untuk maintainkan kulit dari berpeta dek jeragat ni? Usah gusar, #vitamincserum kan hado. Dengan kuasa 10x vit c ia mampu mengurangkan tompok hitam pada kulit . Nak pakai pun mudah. Dap-dap je. Hasilnya macam baru lepas bersalin kulit tau. Di datangkan dalam botol comel lote. Hanya RM90 untuk rawatan kulit anggaran selama 1-2bulan(15ml). Jimat angat. Nak lagi harga kombo kasih sayang bersulam cinta jangan malu-malu ketuk pintu wasap www.wasap.my/601126682362/NAKorderSERUM #vcsunited #vcsannona

Siapa yang wishlist hidup dia nak travel the world? InsyaAllah dengan keluarga Annona, awak tak akan dikecewakan. Jadi reseller Annona dan hit target, berpeluang terbang ke Korea. Jadi agen Annona dan hit target, berpeluang makan angin ke Krabi Jadi RaNia Annona dan hit target, boleh naik belon panas di Turkey. MasyaAllah untungnya anak-anak. Ibu Peri suka bawak gi jalan-jalan tengok dunia. Eh.. Awak tu..tak nak ikut kita ker...? Takkan nak tengok je. Jangan cakap kite tak ajak pulak tauuu.. ๐Ÿค— #legasiannona #suribisnessukses #resellerwanted Www.wasap.my/601126682362/ResellerAbn

HILANGKAN JERAWAT HANYA DENGAN FOUNDATION! ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . Siapa cakap make up tak boleh rawat jerawar? HAUS cosmetics boleh jerawat jerawat. . Melyy Glam Aqua Foundation ni sangat besst taw. Boleh rawat jerawat. Boleh kurangkan jedutan jeragat, whitehead & blackhead , kecil kan pori dan banyak lagi.๐Ÿ˜ . Susah la nak jumpa. Berapa ni? .alaa. Rm50 Jerr. . Meh risik dulu meh. ๐Ÿ˜€ wasap amnah ye 011-11405144 . #hauscosmetics #halalcosmetics #modesthalalcosmetics #luminouslush #lipcream #confidenceisperfection #meltyglamaquafoundation #lipsticmagic #foundationmerawatjerawat #foundationantijerawat #foundationantijeragat #foundationantikusam #foundationwaterbased #oilserum #serumjeragat #serumjerawat #silkyintenseoilserum #serumterbaik #hapusjeragat #hapusjerawat #muapenang #skincarepenang

๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—”๐—•๐—จ๐—ง ๐—๐—˜๐—ฅ๐—”๐—š๐—”๐—ง ๐— ๐—”๐—ž๐—œ๐—ก ๐—ก๐—”๐—œ๐—ž๐—ž๐—ž..โ€ผ โ€ผBahayanya jeragat ni dia berakar & jika tak dirawat, semakin lama, semakin tebal dan merebak.. . Macam2 cara dah cuba, jeragat tetap tak hilang..โ‰๏ธ๐Ÿ˜” . MANISAH CLEANSER SERUM, by Umie Aida, jauh lebih murah dan berasaskan ORGANIK, berkesan seawal 7-14 hari, jeragat, bekas2 jerawat, bintik2 hitam akan pudar dan hilang... KUNCInya... KONSISTEN...๐Ÿ‘ . Yang nak hilangkan jeragat, kulit kusam boleh cuba ni... . ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ sahaja... . #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare #serum #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serummurah #serumviral #serumpemutih #produkkecantikan #jerawatbatu #produkviral #cantik #cantikalami #jeragathilang #jomcantik

Takyah risau, Ensutouch memang selamat digunakan walaupun akak tengah pregnant. Sebab ianya bebas SLES SLS dan paraben. In shaa Allah kalau konsisten guna bole Rawat kulit wajah akak tu. #agentensutouchskincare #hapusjeragat #skincareselamat #kulitlembap

Masalah Jeragat Alhamdulillah..konsisten dengan Yanalis Skincare inilah hasilnya... Bukan pakai seminggu dua nak dapat hasil macam ni ye... Yanalis Skincare produk yang tiada bahan kimia dan bebas mercury..jadi hasil pun slow2 tau bukan hari ni pakai esk cantik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yang nak risik2 pasal Yanalis meh pm/wsap kak umie... ๐Ÿ“ž0174322937 #yanalisskincare #luluskkm #hapusparut #hapusjeragat #hapusjerawat #halus #cerah #gebu #glowingskin #cantik #lembut #skincare

"Sis, sy tak nak Krim Alpha Arbutin tu tp nak Sabun dia je, boleh?" . Eh.. mestilah boleh! Sabun ni sesuai je untuk pakai hariยฒ oleh sesiapa saje. tak kisah la awak pakai skincare ape pun. Manfaat dia byk tau. Cer tgk kat bwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐ŸŒป Mencerahkan wajah dan badan termasuk diketiak dan dicelah-celah lipatan. ๐ŸŒปMenanggalkan sel kulit mati. ๐ŸŒปMenghilangkan daki degil dengan mudah. ๐ŸŒป Merawat kulit #sunburn. ๐ŸŒป Cepat memudar dan menghilangkan #parut. ๐ŸŒปMemberi lembapan pada #kulitkering. ๐ŸŒปMenganjal, mengurang dan menghilang kedutan pada wajah dan kulit badan. ๐ŸŒป Merawat #jerawat dan #jeragat. ๐ŸŒป Mengembalikan keserian pada wajah yang #kusam. ๐ŸŒปMemudarkan dan merawat kesan selulit. . Bukan je boleh buat kulit gebu tau, semua masalah kulit settle jayanya dengan Mixxo Pearl Soap๐Ÿ˜˜. . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/LAGENDA MAS ๐Ÿ“ฒhttps://mixxokrimcantik.wasap.my/ . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #eaf1909286 #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong

Alhamdulillah semakin ramai yg berhasil menghilangkan jeragat. . Terima Kasih customer sudi memberi testimony. . MANISAH CLEANSER SERUM, . ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ sahaja... Utk pembelian 2 kotak free gift foundation . #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare #serum #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serummurah #serumviral #serumpemutih #produkkecantikan #jerawatbatu #produkviral #cantik #cantikalami #jeragathilang #jomcantik #noradanish #mirafilzah

Ok untuk yg dah order sabtu ahad & hari ni, petang ni pos ya . Yg nak join pos hari ni masih sempat lagi... . Terima Kasih yg sudi membeli ๐Ÿ˜˜ . ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿต.๐Ÿต๐Ÿฌ sahaja... . Utk pembelian 2 kotak free gift foundation.. . . . . #virgincoconutoil #manisahbyumieaida #testimonimanisahcleanser #manisahcleanser #penghapusjeragat #jeragat #nakcantik #hapusjeragat #terbaik #murah #cleanser #umieaida #umieshare #serum #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serummurah #serumviral #serumpemutih #produkkecantikan #jerawatbatu #produkviral #cantik #cantikalami #jeragathilang #jomcantik #mirafilzah#posmalaysia

CARI FOUNDATION YANG BOLEH MERAWAT KULIT WAJAH? Melty Glam Aqua Foundation Anti Jerawat, Anti Jeragat, Anti Kusam ! Terbaikk lah..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ . Memula beli nak pakai je kan. Tetiba dua tiga minggu kemudian perasan jeragat dah berkurang. Rasa takde pakai apa pun. Owhh ini kerja foundation HAUS la nihh..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ tq tq. . Gais. Nak lagi best pakai sekali dengan Oil Serum. Lagi cepat berkesan. Memang grip habis di hati bila dah cuba. Hihihi. . WhatsApp 011-11405144 . #hauscosmetics #halalcosmetics #modesthalalcosmetics #luminouslush #lipcream #confidenceisperfection #meltyglamaquafoundation #lipsticmagic #foundationmerawatjerawat #foundationantijerawat #foundationantijeragat #foundationantikusam #foundationwaterbased #oilserum #serumjeragat #serumjerawat #silkyintenseoilserum #serumterbaik #hapusjeragat #hapusjerawat #muapenang #skincarepenang

Hanya 3 item untuk kulit peloles. Selepas seminggu guna kulit semakin lembap. Tak percaya, wajib cuba satu set. #agentensutouchskincare #hapusjeragat #kulitlembap #codseremban2sendayanseremban

Selain JERAWAT..JERAGAT..juga musuh no 1 wanita.Yang betul merisaukan setiap wanita.Memang sangat stress kalau wajah kita ada TOMPOKKAN HITAM diwajah. . . Memang sukar untuk menghilangkan. Tapi dengan FULL SET GOLD dapat menbantu masalah JERAGAT. Walaupun perlahan kesannya. Tapi kalau betulยฒ konsisten. Kesan dia amat puas hati. . . #offer #rm100 #hapusjeragat #rawatsampaijadi

Sabun ni uolls jangan buat ulam. Karang mau glowing 1 badan. Glow in the dark pulak jadinyer. . Mandi-sabun-mandi-sabun. Asal mandi sabun. Hah! Parut2 alergy semua menipis dgn jayanye. Best wei!!! Selulit? Tak ketinggalan. . Tak nampak shower foam lain dah. ๐Ÿ˜ . Nak pulak, mandi pakai sponge, meriah buih dia. best sgt! ๐Ÿฅฐ Orang Malaysia sangat kan? Kalau tak nampak buih rasa tak puas bersabun. . 1 sabun untuk 1 badan. Bukan muka je yang boleh pakai ni. . Bukan tu jer. Byk lg Manfaat lain yang uolls boleh dapat dengan seketul sabun ni tau.. Dh cuba confirm repeat๐Ÿ˜ . ๐Ÿš— cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN ๐Ÿ“ฒhttps://mixxokrimcantik.wasap.my/ . #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong