#diamondshahida

Photos and Videos about #diamondshahida

1st time TRY ! "Lawo" dan "Ringan jer tak berat" yes ! betul³. Cousin Dyana bagi feedback lepas calit Blushing Lady. Sekejap jer kering di bibir dan rasa macam tak pakai apa². Sangat setuju, sebab sebelum ni Dyana ada guna lipmatte lain, tapi bibir tu rasa tebal dan macam ada lapisan asing. Yang pasti MURAH BERBALOI setanding kualiti antarabangsa. Lepas ni mmg rajin ler calit Cozuma 👄 - kredit DyaNa Azami Berminat?? Kak Sha ada Ready stock. Mana2 color uollz berkenan pm k👌 SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/LipmatteCozuma #lipmatte #cozuma #lipmattemurahkualitimahal #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

YANG KEMBUNG DAH KEMPIS ❗, YANG GELEBEH, DAH UP ❗🙈 Haha semalam dapat 360 therapant ni terus Kak Lela sarung!! ku memang sejenis tak sabar! hahaha 😜 Perut flat tu memang idaman. kalau semalam CDM Che Wan cakap perut dia da mengembang n kuncup 4 kali (pregnant), nak dpt flat memang susah Kak Lela pulak mengembang sebab pregnant sekali, dan selebihnya mengembang sebab makanan! 😆😆😆 Memang super best! instant shaping. Yang sebelum ni bergegar2 rasa macam dipegang! Paling best super flexi, solat senang, nak strect lompat bintang pun boleh! Yeah bole istiqamah lepasni❗💪💪 Boleh la dapat semula nama JLO (gelaran zaman muda mudi). Kredit testimoni : Norlela Abu Bakar Berminat?? PM @Wa Kak Sha hari ini. Ada rebate & product voucher lagi🤩 SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/TheraPants #therapants #leggingkurus #bxtra via #projekstg #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida

Suka dgn semangat membara biz partner dr Perak ni, SM @atiqahmegat. Pagi td dah siap bgi list sale yg nak di masukkan. Kak Sha ajar buat sale RM100 sehari, dibuatnya smpai 300 sehari. Eh klu masyuk gini xpe, lgi hakak suka😜 Tapi bkn semangat buat sale je tikah ni, sjns yg dahagakan ilmu jgk. Smlm dah siap2 mendaftar utk join seminar MMR & FB Genius bln dpn. Betul, BISNES apa pun mesti kena ada ILMU.. Yang smpaikan ilmu siapa? Tentulah MENTOR2 yg dah BERJAYA..so, kita follow je apa yg mentor2 ajar. InsyaAllah, lepas attend MMR & FBG nanti dah bertukar minda tu jadi restoran, order jela apa yg nak. Sbb apa yg kita fikir itu yg kita akan dapat💃 Sape lagi nak mendaftar, meh cepat! Sblm 31 Okt ni🤗 Bisnes Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #diamondshahida #smempire #mmrbystg #fbgbystg #tarikrm100sehari #bisnesonlinesenangla

Bersama STG.. Sy belajar segalanya.. Dr tak pandai meniaga..malu2..sy bermula dgn menjadi pengguna produk2 yg berkualiti. Sy tekad utk berkongsi kebaikan di FB dgn niat nk upgrade diri & bantu org lain melalui biz ini Di seminar FB Genius (FBG) sy belajar teknik2 marketing secara online Dari tak yakin jd seronokk Siapa sangka dari bonus 2 angka kini dah 4 angka sebulan Di seminar Minda Magnet Rezeki sy belajar utk betulkan programming minda. Bila programming minda dah betul, dunia kita pun boleh bertukar menjadi restoran. Order ape je dapat dgn Izin-NYA. Ini lah Biz di hujung jari Biz secara BERJEMAAH Di STG sy berubah asbab dua seminar yg sy hadiri : FBG (FB Genius) - strategi marketing yg betul & MMR (Minda Magnet Rezeki) - programming minda yg betul Dlm STG sy diajar, I AM EVERYTHING I WANTED TO BE ! Assalamualaikum & morning!! Happy Bonus Day STGian!! #diamondshahida #projekstg | teach life skills, train biz skills #mmrbystg next 9/11/2019 #fbgbystg next 10/11/2019 #registernow

En suami ckp ku mcm diva Sbb pakai tudung blink2 sket je pun😬 Tak kisah lerr.. awok suka je kann😜 Btw, nak bgtau jer harini Kak Sha calit Lipmatte mix n match 2 color. Yg inner color #crimsonlove & outer color #barecream. Ok x😁💋 Klu korang berminat dgn lipmatte yg tahan lama tp mesra wudhu ni Roger je Kak Sha k. Ia mencantikkan bibir sambil merawat jgk tau😘 Wasap.my/+60122463094/lipmatteviral #cozumavelvetymattelipcream💄👄 #cozuma #lipmattemurahkualitimahal #lipmatteviral #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Set travel Infinence Skincare ku tertinggal...😬 So, ni td xpkai pun Infinence serum, toner & day cream.. Just sapu CC cream n tepek sket #rosypinkblushpalette. Bibir calit Lipmatte color #crimsonlove Memula rasa kekurangan xpkai sbb dah biasa kan, tp bila tgk cermin.. Eh, ok je..xdela kulit muka tu nmpk kesian kan.. Lega mak..😁 Sejak setahun lbh guna Infinence Skincare ni mmg perasan skin dah improve bnyk. Alhamdulillah.. Xde nak fkir lgi nak try mcm2 produk. Setia pd yg 1 ni jela Skrg ni Infinence ada kluaran terbaru lagi, Treatment Serum. Yg sblm ni dah best, tp yg ni lgi best katanya.. Kesan SERTA MERTA! Aisshh..tak sabarnya nak grab bila blk Melaka nnti😍 Kak sha share info serum ni kt ruangan komen ye. If korang berminat jgk roger je, boleh kak sha amik stok lebih😉 #mompreneurs #diamondshahida #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Assalamualaikum & slmt pagi Rasulullah pun suruh kita berusaha sehabis baik. Mentor pun selalu pesan, jika nak dapat apa yg kita NAK, 'buatlah apa yg kita perlu buat utk capai, bukan setakat apa yg kita mampu buat' Jadi, yg rasa belum buat yg terbaik dlm apa pun..jom mulakan hari ini..!💪 Setiap hari adalah permulaan Salam Jumaat barakah🌹 #allahummasollialamuhammad #diamondshahida #focusongood

Betul la... Jika mahukan hasil yg luar biasa, cara kerja mesti berbeza Done hadamkan sharing DSM Saii’dah di group leader Diamond td. Beliau pecah rahsia macam mana beliau dan team naikkan sale 100% bulan lps. Yg paling terkesan td bila SJ remind BLK sebenarnya nak dapatkan apa yg kita nak kena UPGRADE dulu hubungan kita dgn yg memberi rezeki & keep #dada. InsyaAllah..😘 Hebat la!! Tahniah SJ & team!! Jom kita buat XTRA bulan ni utk dapat hasil XTRA juga💪 #onlinecoaching #cdl #catchampions #bisnesonlinesenangla #mmrbystg #bxtra #sawadeecatbangkok #diamondshahida #projekstg

Surprise Surprise Surprise ‼️ Tgk gambar tu nampak kan perbezaan ketara wajah sebelah kanan & kiri😱 New Serum Series by Infinence Skincare ! 3 jenis yang berbeza fungsinya ikut skin type wanita Asian. 1) Kulit Bermasalah 2) Kulit Kering 3) Instant Vshape Ultimate Flawless Skin, Instant lifting & Firming of JAWLINES ! Terujaaaaa iols dengan serum terbaru ni tau! Serum yang lama dah best, Yang ni lg best sebab KESAN SERTA-MERTA‼😲😲 Nak try test cecepat roger Kak Sha tau #diamondshahida #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #infinencetreatmentserum #infinenceboxer #pb360therapants #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

ALHAMDULILLAH... FINAL MONTH CONGRATS SHAHIDA!!! 👏👏👏 You are on track to qualifying for the Amazing Bangkok-Pataya Tour... Trip yang tak perlu nak bayar apa-apa.. Dari flight, hotel, makan, sehingga melawat ke tempat-tempat menarik.. Cuma nak kena bawak duit shopping + gigi je nanti utk bergambar cantik2 🤩 Yang pastinya VVIP Trip dengan SHOM memang tak pernah mengecewakan.. Stay kat 5 star hotel & makan makanan yang super sedap.. Wah! Tak sabar pulak rasa... 😍 Semuanya di layan sebiji mcm VVIP! Sbb tu Kak Sha suka bercuti free dgn SHOM.. 🤩😍😍😍 Biz Online | Modal RM47 #projekstg PROGRAM #2gajisebulan #catchampions #diamondshahida #sawadeecatbangkok #bisnesonlinesenangla #bxtra

PIPI SI COMEL DAH LICIN 😘 Kredit👉 Nurul Maisarah. Asbab penggunaan Sabun Bar ME, tak sampai seminggu sabunkan dgn sabun hijau, pipi so comel dah licin🥰 Si ibu turut dapat manfaat dr kebaikan sabun hijau ni. Cuci muka dgn sabun hijau jerawat cepat je kecut Mulanya hanya naik ruam kecik2, lepas jumpa doktor.. dapat krim untuk sapu, ruam kering tapi pipi masih lagi merah. Si ibu pm kata nak cuba Sabun Hijau kat pipi si boolat😘 Terbaik👍👍👍 Anak anda ada masalah yg sama? Boleh ikhtiar dgn sabun hijau Marine Essence. Banyak lagi kebaikan sabun ni, boleh lihat di ruangan komen fb. SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/MarineEssence #marineessence #sabunhijau #shampoome #conditionerme #bodywashme #bodyscrubme #ubatgigime #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

SEMUA ORANG ADA ‘KALI PERTAMA’ ‘kali pertama’ yg ada dlm gmbr ni.. >> kali pertama jejak kaki di bumi Australia🦘. Qualify #vvipfreetrip bersama SHOM >> kali pertama ber Sand surfing🏄 memula takut rupanya seronok yakmat😁 >> kali pertama pakai baju tebal 2 lapis dlm cuaca panas... Tapi sebenarnya xpanas pun.. Cuaca cerah tapi angin sejuk je kat kulit.. Tu yg pakai jaket. Sgt nyaman rasanya😍 Sebab kali pertama ni la, terus semangat berkobar2 nak tempuh kali yg seterusnya.. Fight utk qualify #freetrip SHOM yg sememangnya sangat best! Bukan trip biasa2 tapi semua 5⭐ Nak atasi ketakutan utk kali pertama tu mmg susah...tp bila dah melepasi tahap tu...mknanya kta berjaya keluar dr ‘zon selesa’ yg kta bina. So jgn lah risau klu nk buat ssuatu utk kali pertama..redah je sbb klau tak redah manalah nk tau apa yg akn berlaku seterusnya kannn...😉 “The first time you do a thing is always exciting” #diamondshahida #myfirsttime tb #catkegoldcoastfree next #sawadeecatbangkok

Every struggle in your life has shaped you into the person you are today. Be thankful for the hard times, they can only make you stronger💐 Sistem updated. Alhamdulillah, kenaikan sale September sebanyak 40% berbanding bln Ogos. Tahniah team!! Bulan ni kita buat lebih baik lagi💪 Assalamualaikum & morning!🌹 #diamondshahida #octoberflyhigher

Ya ALLAH kurniakan rezeki melimpah ruah & berkat buatku dan biz2 partnerku dlm #projekstg seluas langit dan lautan...Aamiin Ya Mujib Happy closing day STGian🎈 Assalamualaikum & morning!! #diamondshahida #focusongood

ARGHHH... BUASIR !!! Baru 2 hri lps dapat feedback dr sahabat Kak Sha ni, Haida (bukan nama sebenar) BUASIR kalau sampai tahap berdarah tu mmg menyakitkan...😥 Dahla sakit bila membuang, bisa bengkak kt 'situ' plak terasa sepanjang masa.. mmg rasa tak selesa spjg hari. Mcm Haida ni sblm ni ada sembelit. Slps amalkan minum Min Kaffe sembelit dah xde. Wpun sembelit dah xde, tapi buasir masih blom hilang. Malah, makin sensitif.. bila membuang je berdarah😱 Akhirnya, sbg ikhtiar beliau sapu krim Bio Ever Plus kt 'situ' setiap hari. Tak sangka, baru seminggu sapuan, luka yg berdarah dah kering & dah tertutup. Buasir pun hilang! Alhamdulillah, Alhamdulillah... Syukur sgt asbab sapuan krim magik ni sakit buasir yg ditanggung dah sembuh. Anda ada buasir?? Jom cecepat ikhtiar dgn KRIM BIO EVER PLUS. Boleh pm@whatsup Kak Sha utk info produk & pembelian. Ada promo September ni👍 SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/BioEverPlus #bioeverplus #krim1001kegunaan #sayagunasayasukasayashare #sayagunadulubarusayajual #diamondshahida #projekstg

Feedback lepas seminggu guna Infinence! Katanya nk try serum pulak... Haaa korang dh try lom? Cepat!!! Seminggu je dh leh nmpk effect. Try guna TRIAL PEK dulu okeh.. www.wasap.my/+60122463094/Infinence #infienenceskincare #jerawat #jeragat #beauty #poriterbuka #sayasukabarusayajual #projekstg #catchampions #dropshipberslipgaji #diamondshahida

Assalamualaikum. Salam Jumaat penuh barakah🌹 Semoga hari ini lebih baik, bahagia & berjaya dari semalam😊 #allahummasollialamuhammad #diamondshahida #focusongood

HATIKU DAH TERTAWAN PADA MARINE ESSENCE❗❗❗ Testimoni dr sis Tikah. Sebelum ni dah bermacam² cuba pencuci muka... Lagi consume..lagi menjadi² kusamnya... Alhamdulillah sejak amal #beautybarme & #scrubme.. Memang puas hati...!! ✔️Kulit kusam berkurang ✔️Jeragat berkurang ✔️Garis atas hidung berkurang ✔️Kulit muka jd lembut Memang tak tukar yang lain dah😁😁 Sharing is caring. Nak cuba?? Pm@Wa Kak Sha k. Ready stock👍👍 Wasap.my/+60122463094/MarineEssence #marineessence #marineessencebeautybar #scrub #kulitkusam #jerawat #kulitgatal #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & morning!! 'Always keep that happy attitude. Pretend that you are holding a beautiful fragrant bouquet.' Salam Magnet Rezeki buat semua sahabat Kak sha😊 #diamondshahida #focusongood

Sorang nak 2 box #kopikurus Min Kaffe, sorang lagi nak #lipstikcozuma. Stok ready laju jela😊 siap suh bwk tester Lipstik & Lipmatte💄💄 OK boleh2... Berkenan nnti boleh terus grab na💋 Dr pgi td dok sakit bdn lenguh2.. Tu yg drive pun sandarkan dgn #bvsm tu.. Lega rasanya. Nampak biasa tapi hasil luarbiasa si putih bvsm tu #totokesan10saat😍 #diamondshahida #projekstg

KETULAN DARAH BEKU KELUAR! Masalah kaum2 hawa ni memang insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je. Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula2 terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu! After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya. Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama2 jadila macam2 penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. Seramm 😖 Semoga maharani terus jadi ikhtiar kesihatan & kecantikan terbaik kaum wanita. 😊 Jom Dapatkan Herba Maharani dari sy, Shahida 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/Maharani #herbamaharani #periodtakstabil #berpantang #ikhtiarzuriat #masalahrahim #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Bermula Kerana Allah, Jangan Berhenti Kerana Manusia 1) Bagaimanakah kita? 2) Adakah setiap perkara yang kita lakukan adalah kerana Allah S.W.T? 3) Jika ya, apakah kita patut berhenti kerana ada manusia yang menyuruh kita berhenti? Renung2kan... Assalamualaikum & morning gaiss.. #soalanpagi #lillahitaala #diamondshahida #focusongood

Ada yg tanya kak sha, betul ke jual kopi pun boleh dpt income smpi 4,5 angka setiap bulan? Ehh..bukan setakat income 4,5 angka every mth dik..asbab jual kopi ni jgkla kak sha dpt melancong oversea FREE 2 kali setahun!✈️ Best ke best sangattt?😃 Ke Bangkok-Pattaya plak lepas ni!! Nak follow?? Jom hakak ajar biz online gaya STG😍 #minkaffe #kopiviral #kopigarambuluh #sayagunasayasukasayashare #sawadeecatbangkok #tarikrm100sehari #diamondshahida #projekstg

'TAK RUGI BELI 3 BOX... 1- Air susu sy bertambah banyak... 2- Sblm ni ada masalah buang air besar, smnggu 2,3 kali je.. bila minum hari2 sy membuang 3- Badan rasa ringan, segar & tak lesu lagi.. ➡️ Nextime beli lagi sy nak Daftar ahli, boleh dapat harga ahli😊' ~sis Baizura Fresh feedback positif yg baru Kak Sha dapat dr customer Sis Baizura tadi. Tq sis😘 Beliau baru beberapa hari minum Min Kaffe utk milkbooster, banyak plak kebaikan lain dapat dr kopi ni. Alhamdulillah, suka sgt bila dpt tambah nilai insan lain asbab kebaikan produk2 ni. #minkaffe #kopisihat #kopimasin #kopiviral #milkbooster #energybooster #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg #tarikrm100sehari

BERAT CEPAT NAIK, TAPI NAK TURUN PUNYALAH AZABBBB!!!! Kalau anda cmtu, samala mcm sis ayu ni. (Credit to sis Nur Idayu) Tahun 2013 masa tu Ayu belum kawen lagi. Berat Ayu 95kg tau ! Rasa badan macam di pam-pam. Sampai orang mengata kenapa gemuk sangat . Tahun ni 2017, guna set Projek Kempis Perut asalnya utk jaga kesihatan. Tp tgk2 berat jd 75KG pula walaupun dah ada anak 2! Ye la. Bila pula obes tu dikatakan sihat kan... So, anda nk kurus cara sihat? Kurus cara sedap? SET PKP la jawapannya.... Nak azam kurus anda berjaya? Cepat2 wasap Kak Sha arini juga wasap.my/+60122463094/PKP #pkpbystg #kopikurus #garlic #setkempisperut #setkurusbajet #energybooster #milkbooster #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

'Masalah hidup seperti ombak di tepi pantai. Ia akan datang tapi pada saatnya ia akan pergi.' Apapun terus yakin dan percaya, setiap apa yang berlaku semuanya dengan keizinan Allah dan setiap apa yang berlaku, semuanya sudah tertulis. Sentiasalah berlapang dada dan berbaik sangka k😊 Assalamualaikum & morning!! #diamondshahida #focusongood

BARU 3 Sachets‼️😱 🥰 Jerawat Pasir Dah Xde 🥰 Parut hitam Mula Pudar Mmg Wowwwww Sgttt Ni‼️ Ni Testimoni Ika Anak Jiran kpd sis Bee. Muka Beliau Byk Jerawat Pasir Yg X Henti Naik So Bee Suggests Utk Try #bbplusglo Haaa Ika Minum Seminggu Sekali Je Nak Jimat Katanya Itu Pun Dah Nampak Hasil X Ke Hebatttt Gilos #bbplusglo Ni Hati Girang Hari Bahagia Pula Bakal Menjelma Kulit Muka Impian Hampir Tercapai 😍 Ika Happy, Bee lagi Lar Happy💃🏼 Dapat Sharing Dan Bantu Masalah Si Cantik Manis Ni (Kredit Testimoni Customer Nor QueenBee Daeng Midon) TESTED & PROVEN‼️ Ada Yg Nak Cuba⁉️ @ Daftar Sebagai Ahli Utk Lebih Penjimatan Boleh contact sy, Shahida 📱012-2463094 Wasap.my/+60122463094/BBglo #bbplusglo #collagen #sayagunadulubarusayajual #diamondshahida #projekstg

Tadi baru cod 3 kotak Min Kaffe pd sis Baizura. Kata sis ni dah lama cari agen yg jual kopi ni. Rupanya xjauh mana pun kita😄 Sis Baizura tercari2 min Kaffe ni utk milkbooster & energy. Yela, bila ada baby ni tidur mmg jarang nak ckup la kan, so mmg perlukan bnyk tenaga, dlm masa yg sama susu bdn pun meriah. InsyaAllah.. Semoga asbab minum Min Kaffe ni, both mommy & baby happy💕 Ada lagi kwn2 area Melaka yg tercari2 #kopisihat ni contact je Kak Sha k. Berminat jadi agen pun dialu2kan..sambil minum boleh dapat bonus msuk akaun setiap bln😊 #minkaffe #milkbooster #energybooster #kopiviral #kopitenaga #kopigarambuluh #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum. Orang yang ingin berjaya akan buang ALASAN ALASAN "malas" ALASAN "penat" ALASAN "tak pandai" ALASAN "nantilah dulu" We are what we think! Salam Magnet Rezeki sahabat😊 #diamondshahida #focusongood #mmrbystg

Alhamdulillah.. Bila betul2 fokus nak hari2 #tarikrm100sehari memang menjadik! Siap terlebih lagi😍 2 item ni dah dilamar td.. Sorang nak Cozuma Lipstik color Red Petal (repeat order) & sorang lagi nak try Min kaffe terus grab promo beli 3 kotak utk milkbooster katanya sbb bru abis pantang. Skrg masih kt ipoh so esok kita cod ye Tq customer2 ku syg😘 **promo #harimalaysia available till esok ye. Cecepat grab👌 #diamondshahida #projekstg #bisnesonlinesenangla #sawadeecatbangkok

SIAPA ADA MASALAH MIGRAIN??🙋🙋🙋 Boleh ikhtiar dgn kopi kesihatan MIN KAFFE ni!! Jom baca sharing dr sis Azlin, ASBAB MINKAFFE, MIGRAIN TIADA LAGI ❗❗ Alkisah disapa oleh sahabat lama. Ingatkan beliau nak beli produk HaiO...Rupa2nya nak share feedback positif tentang produk ni.❤ Katanya, beliau dah lama consume beberapa produk HaiO & merupakan pengguna tegar #minkaffe ! Lebih mengembirakan, asbab konsisten minum minkaffe, masalah migrain beliau dah pulih sepenuhnya! ❤ Cepat merawat sebelum melarat! 💕HARGA MENJUNAM HARINI SEMPENA HARI MALAYSIA🇲🇾💕 Nak cuba? Boleh pm@wa sy SHAHIDA 📲 012-2463094 #setpkp #setkempisperut #minkaffe #garlictablet #kopikurus #kopitenaga #kopikurus #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Siap dah packing sblm kol 1 td Bukan packing baju je, si beg merah SHOM yg penuh dgn stok produk2 hot tu pun ikut skli😍 Ok, nak bersiap dlu Satgi dah boleh gerak blk Ipoh. Org2 Ipoh yg berhajat dgn produk2 hot yg Kak Sha jual @ nak join biznes, roger je hakak k. Boleh kita sembang tepi😊 #projekstg #catchampions #tarikrm100sehari #bisnesonlinesenangla #diamondshahida #smempire

Adududu .... pakai sendiri baru tau betapa best gilakkkkkk! Bibir nampak Mahal terus pakai COZUMA VELVETY MATTE LIP CREAM ni! RINGAN, TAK MELEKIT, TAK MELEKAT KAT CAWAN UOLSSSS!! Mmg wajib ada .. LOVE .. LOVE ... LOVE !!! 💋💋💋 Kredit pic Yanti Jahan #lipmattemurahkualitimahal #lipmatteviral #cozumalipmatte #cozumaseries #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Nasib baik sempat.. Sampai dah pukul 1.35pm. Tutup kol 1.30pm, spjh jln td tenang je berzikir mudah2han delay tutup😅 nasib ada ilmu #mmrbystg🥰 Alhamdulillah, dpt jgk kutip hutang Lipstik masa #flashsales11th lps & restock brg biz partner. Laju je memasing buat sale #tarikrm100sehari😍 Nak cod jap, pastu bwk adik baby folo up chekup😊 #diamondshahida #projekstg #bisnesonlinesenangla

CYST SEBESAR 19CM X 19CM, DOC NASIHAT UTK BUANG RAHIM... TAPI SELEPAS 3 HARI TIDUR DGN BVSM.. Jom dengarkan apa kata Puan Shaheda | Production Planner. Info lanjut, demo & pembelian BVSM boleh terus contact sy, Shahida 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/BVSM #bvsm #selimutkesihatan #sihatsemudahtidur #sayagunasayasukasayasharesayajual #diamondshahida #projekstg

Kata Al-Habib Ali Zaenal Abidin... Jangan segan-segan ketika meminta kepada Allah, jangan minta yang kecil... tetapi mintalah yang terbesar sekali.... Jangan dilihat kelayakan kita untuk menerima.. sebaliknya lihatlah pada kelayakan Allah Yang Maha Memberi... 😊 Assalamualaikum Salam Jumaat barakah😉 #diamondshahida #focusongood #myfamilymybigwhy #theflintstones #istanabatu

RUAM SEBAB SABUN HERBA!!! 😫😫😫 Perkongsian dr Mentor CM. 'Masa mula berpantang, CM saja try sabun herba yg CM beli dlm set bersalin. Myb x serasi dgn kulit, seluruh muka CM , leher n dada kena ruam mcm gmbr sebelum tu. ruam halus2 n ada biji putih2. Mula2 xperasan... lepas 3 hari tgk makin teruk!!! So CM terus stop guna sabun tu... Apa lagi, bila ada masalah kulit. Terus cari yg pakar, SABUN MARINE ESSENCE BAR!!! After 5 HARI SAHAJA guna sabun ni, kulit CM dah clear dr sebarang ruam n dah xde rasa gatal2 lagi. Alhamdulillah.... Tobat dh nk guna sabun2 lain. Stick pd sabun hijau yg 1 ni je. Bahagian2 gelap kesan bersalin n mengandung pun dh pudar dh.... 😉' So ingt, ade apa2 masalah kulit, ME bar kan ajer...😄 Nak dapatkan ME bar?? PM@WA KAK SHA k✌️ SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/MEbar #marineessence #beautybar #sabunhijau #sayagunasayasharesayajual #diamondshahida #projekstg

Percayalah...kita tak pernah terlahir untuk gagal.. Kita sebenarnya seorang PEMENANG.... Yang menggagalkan kita adalah ...bila kita hilang kepercayaan kepada diri sendiri... Tarik nafas... Percayalah...kita seorang PEMENANG 💪 Assalamualaikum & morning!! #diamondshahida #focusongood

HAJI & HAJJAH MUDA Khamis lepas masa Diamond Get Together, 1st time jumpa Hj CDM Cikgu Apit CA & Hjh CDM CM @murnizuriati sekembalinya mereka dari Tanah Suci & Trip Melbourne Kenapa Kak Sha mereka panggil Haji dan Hajjah muda.. Sebab mereka baru berumur 36 tahun dah dapat menunaikan haji. I'm so jealouss..tp ni jealous baik tau..😊 kami sebaya, pernah sekolah sains SAKTI sama2 dulu, dan mereka dah selesai rukun Islam ke-5..mana ku xjeles kan. wajib follow rapat2 Kak Sha Tap energy sgt2 sahabat2 sekolah yg dh dapat tunaikan haji sebelum umur 40 ni...nak follow jugak.. selalu berangan dijemput lagi ke Tanah Suci..dapat tgk Kaabah depan mata..berangan tak kene byr kan..kita DOA je dlu apa yg kita nak..hehe Tq mentor..sentiasa menginspirasikan kami. Doakan kami plak dpt jemputan HAJINya..tahun 2020..InshaAllah Allahumma aamiin 😊💪 #diamondshahida #alhamdulillah #mentorkuinspirasiku #syukurselalu #beliimpian

My Anak M.A.H.A.R.A.N.I Hampir 5 tahun menunggu baru ada rezeki dapat hero kecil ni 😘 Bila NAK kan sesuatu mmg kita kena berusaha selain berdoa kan. Sama jgkla bila nakkan zuriat Sebelum ni sy mmg makan Maharani 10 biji sehari. Tp x konsisten.. Bila bdn penat & lenguh2 baru mkn. Bangun tidur je mmg rasa segar. Bila nak ikhtiar zuriat sy makan maharani setiap hari 25 biji Alhamdulillah.. Baru habis sekotak, nak masuk kotak ke-2 dah disahkan positif.. Syukur diperkenankan Allah dengan asbab maharani...🥰 Maharani ni bukan untuk mengandung saja, boleh juga bantu atasi masalh2 wanita yang lain...Untuk berpantang pun bagus juga.. sy mkn masa berpantang, rahim cepat pulih, bdn rasa bertenaga, wajah pun nampak segar je & memudahkan proses utk kurus slps bersalin😊 Saya ada ready stok! Jika berminat boleh contact @ terus WhatsApp Shahida 📲 012-2463094 sekarang.. Wasap.my/+60122463094/Maharani #maharani #periodtakstabil #ikhtiarmengandung #masalahrahim #sayagunadulubarusayajual #diamondshahida #projekstg

HASIL CALIT2 8 MINIT.. OK ke bosskurr😘 Bagi kak sha yg ada anak2 masih kecil mmg OK sangat la kann..xsempat nk ngadap cermin lelama.. Hehe.. Cozuma CC Cream paling thorbaekkkk! Makin berpeluh makin glowy ala2 artis Korea gituu..hihi.. #jgnmuntahhijo😬 Cozuma Lipmatte selamat & merawat bibir! Jatuh cinta sebab bibir dh xkering & munggil je rasa💋 yg ni kak sha pkai code color #blushinglady Cozuma Blush Palette pun sangat2 awesome! Rona warna yang menyerlahkan wajah seakan2 Natural Beauty. Masa ni pkai color Rosy Pink Sekali cuba, kompom jatuh chenta berkali2. 😘 Berminat nak dapatkan Cozuma series boleh call @ whtsup Kak Sha k. Harga Mur.. Mur.. je nak bagi harini www.wasap.my/60122463094 #cozuma #cozumamakeupseries #cozumaccream #cozumavelvetymattelipcream💄👄 #cozumablushpalette #cozumaeyepalette #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Pengakuan Tergempar dr sis Haizilawati..!!! 'Percaya tak itu lah keadaan sebenar kulit wajah ahkak sebelum menggunakan SABUN MARINE ESSENCE a.k.a sabon ijo dgn BB PLUS COLLAGEN Mesti ada yg geli geleman tgk keadaan kulit muka ahkak yg penuh dgn BINTIK2 MERAH & BERNANAH sekitar tepi pipi hingga melarat ke leher..😢😢😢😢 Inilah akibat drpd penggunaan produk skincare yg tidak ada pengesahan drpd pihak KKM..( produk keluaran dr negara thailand) Masa nie perasaan ahkak memang down gilerr..nk jumpa dgn org luar/ keluar dgn kwn2/family mmg takde confident & org sekeliling kalau 'ternampak' kwsn tepi pipi tu mesti org tgk penuh kegelian..😢😢😢😢 Sampailah ahkak terbaca review/testimoni drpd SABUN MARINE ESSENCE & BB PLUS COLLAGEN. Review yg ahkak jumpa/baca semua kata SABUN ME & BB PLUS COLLAGEN nie tersgt BAGUS utk kulit yg bermasalah seperti ahkak nie. Ahkak pun terus dptkan 2 PRODUK YG SUPER HOT nie dr kwn ahkak..& ALHAMDULILLAH setelah repeat beberapa kotak 2 produk nie kulit muka ahkak yg dh beransur pulih, bersih dari sebarang parut/cela..😍😍😍😍' So, adik2, kakak abang, makcik pakcik, yg ada masalah kulit sensitif boleh ikhtiar dgn produk ohsem ni👍 PM/WHATSAPP sy SHAHIDA👇 Wasap.my/+60122463094/NakKulitSihat #marineessence #beautybar #bbplusglo #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

If you want to walk FAST... walk ALONE... If you want to walk FAR... walk TOGETHER!!!! Have a great day!!!! Jom sedut aura positif aje harini... Takmo negative2 k!!! Assalammualaikum & good morning😊 #diamondshahida #focusongood

Bila traffic light merah 60 sec, sempatlah jeling2 mesin atm.. Hehe.. Biz partner whtsup minta tlg poskan 4 box Min Kaffe utk 'customer kat Johor, regular customer dr Selangor whtsup nak Shampoo ME 3, Conditioner ME 3.. mlm td tepon ayah mertua bgtau stok Celgynic ayah dh nak abis...kena pos stok ke Perak Ok, duty mengepos harini.. Ada yg nak selit ngepos pun sempat lgi. Kak sha nak masuk opis part time jap topup stok yg dah susut. Stok 4 angka dr stokis J50 JB pun lom smpai. Lps ni meriah skjap la #ministokiskaksha😍 tp skjap jela meriahnya pastu susut blk..produk hot beno! 😇 **Lipmatte💄 hrini color code #sunkissed💋😉 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #diamondshahida #smempire

Simple jer.. Calit CC cream, Eyeliner & Lipmatte color #barecream. All this by Cozuma😊 Klu nak yg tebal sket time nak pegi event slalunya hire MUA jela.. sbb tgn ni keras x reti make up.. Hihi.. Setakat yg simple gini bole la😁 Tgh bersiap td dpt call dr mak, bgtau abah nak #vitamintumbuhan baja Ezigrow, pastu dpt pm dr customer nak kopi mula 2 box, ni bru pm lgi nak 3 box plak. Katanya, tgh berpantang ni lawas je membuang. Alhamdulillah..bestnya kopi sihat Min Kaffe! 😍 Ok, nak work skjap✌️ Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #diamondshahida #bisnesonlinesenangla

'‘TIDAK...❗❗❗❗❗" KENTUT VAG**A. 😭 Testimoni dari kawan suzi. Asalnya nak hilangkan sejuk2 tumit, sakit2 badan dan paling penting masalah kentut vagina selepas bersalin anak kedua. Waktu bersalin anak pertama tak ketara sangat. Tapi selepas lahirkan anak kedua, masalah kentut vagina ni makin menjadi2. Terkejut bila perut terhimpit je mesti jadi dan ini antara faktor miss V tak sihat. Selepas amalkan satu kotak Maharani, terus rasa miss V sihat semula dan paling penting kentut vagina tu TAK ADA!!!! Siap repeat order lagi. Dan ternyata HERBA 1001 KHASIAT ni memang superb! Jom ikhtiar dgn MAHARANI ❗ PM/WA SHAHIDA 👇 Wasap.my/+60122463094/Maharani #maharani #keputihangatal #rahimwanitasihat #sakittumit #sayagunadulubarusayajual #diamondshahida #projekstg

TURUN 10KG MASA PANTANG 😱😱😱 Asbab amalkan set pkp ibu anak 3 ni makin gojes😍 Syukur sangat dipertemukan dengan set pkp ni yg sememangnya murah, sihat dan berkesan. Istiqomah minum min kaffe masa mengandung untuk hentikan alahan mulanya..dari awal mengandung sampai tarikh due date Dalam pantang teruskan amal set pkp ni..hasilnya wowwww...!! 10 kg turun!! Gojes u tengok hari pertama masuk kerja..syukur alhamdulillah... Thanks sharing sis Suraya. Nak dapatkan SET PKP ANDA?? PM@WA SHAHIDA 012-2463094 📲📲www.wasap.my/60122463094/setpkp #setpkp #setkurusbajet #setkempisperut #sayagunasayasharesayajual #diamondshahida #projekstg

'Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step' - Martin Luther King Ingat kata bijak pandai, “Yang sedikit akan menjadi banyak jika ada yang pertama!” Gud morning u'ollss.. Assalamualaikum😊 #diamondshahida #focusongood

Salam menjemput rezeki melimpah ruah & berkat. Semoga hari ini lebih baik dr semalam. Princess ni ada sambutan merdeka kt skool harini. Bangun tido td tgk mata dia bengkak sebelah tp tetap nak gi sekolah gara2 nak sarung bju merdeka😅 Xtau knape tp tak sakit katanya.. Ibu sapukan krim Bio Ever jela td. Harap bengkak tu surut. Tu klu x sarung bju merdeka rasa dia nk pi skool x😜 Same jgkla mcm kita, nak buat kerja kita tanpa terpaksa kena ada 'sesuatu' yg buat kita NAK buat & terus buat walau apa cabaran yg dtg. Cth mcm hakak terus buat biz ni of cos sbb nak dapat mcm apa yg mentor berjaya dah dapat... Dapat bonus 5,6 angka setiap bln, dapat bercuti free trip 5⭐ 2 kali setahun, dapat beli kereta n rumah dgn payslip biz... Haa, semua tu 'sesuatu' yg menguatkan hakak terus buat. Nak dapat yg sama kenalah follow cara kerja mentor yg dah berjaya tu kan..Alhamdulillah, dah mula dapat bila follow mentor rapat2. Doakan hakak boleh berjaya mcm mentor2 ye😍 To do what you love first find what you love. Assalamualaikum & morning uollz😊 #anakadalahanugerah #diamondshahida #focusongood

🎶Ku di sini, Kau di sana...🎵 Hehe... Cer teka lagu apa..😜 Alhamdulillah, en somi dah selamat sampai Bangkok. Ke sana atas urusan kerja. Sampai Airport td cari teksi & 2 jam perjalanan menuju ke hotel. Sampai hotel xtau la mkn ape, xde makluman lgi tapi adela bwk bekal megi.. Hehe.. Hjg thn ni puan isteri ni plak nak ke Bangkok. Free jer nak pergi holiday trip 5⭐ sponsor by SHOM. Biasanya sampai airport dah ada yg sambut & bas mewah dh ready nak bwk pi hotel. Takde la org mcm hakak ni fenin nak kena cri teksi or bas kt sana. Ada bercakap mcm ayam dgn itik nnti😂 Sblm sampi hotel, biasanya akn dibawa pi mkn kat tmpat makanan halal (pengalaman sblm ni la). Takyah susah2 nak cari @ fikir nak mkn ape @ nak cari makanan halal kt mane.. So, sampai hotel dah boleh rest & tido atas katil empuk🥰 La Haii Syokknyee.. Tak sabar nak coti2.. Ada rezeki dpt 2 tiket free bole bwk en somi merasa pi Bangkok lagi tp ini kali cuti honeymoon la plak💃🕺 #freevviptrip #byshom #bestexperience #sawadeecatbangkok #diamondshahida #projekstg

Petang2 buat apa? Kak Sha dah rindu nau nak msuk opis part time ni, tu yg sampai jgk. rasa lama plak nak kumpul sale sampai hari closing. Jadikla hari ni masuk sale personal & 2 org biz partner dlu total RM1000. Bukan x boleh masuk sale online, boleh je & dah beribu2 pun punch online bulan ni. Dah nama pun biz online kan📲 Cuma bila msuk opis ni aura dia lain, hepi tgk stok bertimbun & dpt tap energy kwn2 biz mana yg jumpa. Ok, so dah boleh blk dgn senyuman. Btw, #vitamintumbuhan si baja Ezigrow yg Kak Sha pegang tu skrg dah ada yg comel 1Liter je kandungan die. Klu berkenan Roger Kak Sha k😊 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #smempire #sawadeecatbangkok #diamondshahida #cozumalipmatte code #sunkissed💄

Assalamualaikum & morning!! Kejayaan bukan di bina dlm sehari. Kejayaan ni tak datang pada orang yg lembik hatinya. Kejap2 sentap. Kejap karang dah terasa. Terus give up!!😂 Kejayaan hanya datang pada org yg mempunyai jiwa dan hati yg kental❗️ Cara nak dpt hati yg kental: 💥Usah peduli cakap2 orang, sebab hanya kita yg tahu apa IMPIAN yg kita NAK 💥 berlapang dada dan bersedia utk belajar dan terima teguran, ni semua utk kebaikan diri utk lebih berjaya 💥 jaga hati, jiwa dan minda. Fikir positif. Sebab berniaga ni bukan duit semata. Bisnes ni adalah bisnes HATI. 💥 sikap usaha kita tak pernah berhenti untuk jadi orang yg berjaya dan nak melahirkan ramai org berjaya di bawah bimbingan kita. 💥 Pilih kawan yg memang nak sama2 berjaya. Yg ada motivasi hidup yg tinggi. Dan bukan yg hanya berserah redha. DSM Kak Nurain sebelah Kak Sha ni antara idola kejayaan. Beliau penerima Anugerah paling bnyak masa event Diamond Night lepas. Salah satunya penerima Diamond Star Award. Kejayaan yg org berjaya telah dapat tu tak beerti kita tak boleh dapat. Org lain boleh, kita pun boleh. Cuma Nak dapat kenalah buat seperti mana CARA KERJA ORANG YG BERJAYA BUAT! #diamondshahida #focusongood

'Tidak akan terputus rezeki seseorang itu selagi mana dia tidak meninggalkan doa kepada kedua ibu bapa nya dalam kehidupan sehariannya..' Jom sedekahkan Al-Fatihah buat kedua ibu bapa kita samada yg masih ada @ telah tiada. Assalamualaikum & Salam menjemput rezeki melimpah ruah🌹 #tbpic #aidilfitri2017 #walikeramat #diamondshahida #focusongood

Assalamualaikum & morning!! Train yourself to see the good in every situation💃 Alhamdulillah.. back on track. May Allah ease everything❤️ #diamondshahida #focusongood

CIKGU CANTIK, ANAK MURID SAYANG Selalunya mcm tu la kan😁 Sabun MARINE ESSENCE ni dah tolong pulihkan masalah kulit wajah Cikgu Siti yang bermasalah dan kusam. Bila Kulit dah cantik mood pun ceria, confident level nak ngajar pun bertambah. anak2 murid pun of cos suka nak belajar🤗 Berminat ?? Kak Sha ada Ready stock. Boleh terus pm@wa k. SHAHIDA 📲012-2463094 Wasap.my/+60122463094/MarineEssence #marineessence #setsparumah #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum aunty uncle kwn2 ibu. Semoga hari ini lebih baik dr smlm Harini mood saya xtentu. Jap sy nanges, jap sy monyok, jap sy hepi.. sbb sy lom sihat lagi & sy takut bila misi ke doktor usik2 sy. Mmg sy meraung😩 Ramai yg tnya sy sakit apa. Mlm td dah xray & amik darah, doktor ckp paru2 sy ada kuman & bnyk lendir. Harap skjap je dok spital ni, dh xsabar nak turun katil😬 Pape pun, terima kasih banyak2 pd aunty uncle yg doakan baik2 utk kesihatan sy, baik yg whtsup, pm, komen fb/ig. Semoga Doa2 kalian di makbulkan & berbalik pd kalian semula😘Much2 love 💕 dr sy sekeluarga Nnti free ibu update lgi. Kdai online ibu 📲 open spt biasa k😊 #muhammadmuzzammil10mth #anakadalahanugerah #diamondshahida #mompreneurs

SAKIT PINGGANG, SAKIT TUMIT DAH HILANG Testimoni panas dari sis NURHANANI 'Pada mulanya makan maharani telor naga ni untuk sihat tubuh dan cantik je..rupa2nya sakit pinggang kak Nani hilang.. Alhamdulillah maklumlah kan kak Nani bersalin czer sangat terasa la sakit tu walaupan sekarang luka kat czer tu dah elok.. Alhamdulillah terima kasih ya Allah.. Dulu sebelum makan maharani dah cuba jamu2 lain tapi tak berkesan untuk kak Nani, dulu katanya buat kerja sikit je dah macam nak tercabut pinggang ni serammm katanya.. Alhamdulillah asbab maharani kak Nani sihat dan sakit pinggang dah hilang, sakit tumit pun dah hilang.. Allahuakbar syukur Ya Allah dapat menambah nilai hidup orang lain.. ' Sharing is caring❤️ Berminat nak ikhtiar dgn herba Maharani? PM@WA SHAHIDA 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/Maharani #maharani #herbakebahagiaanwanita #periodtakstabil #senggugut #zuriat #hormon #sakittumit #sakitpinggang #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

EVERYTHING THAT YOU GO THROUGH, WILL MAKE YOU GROWS ❗ Betul sangat quotes ni kan. Kadang2 kita rasa macam payah nya, stress nya nak hadapi sesuatu perkara.. tapi sebenarnya... Tanpa kita sedar, banyak sesuatu yg kita belajar dari setiap kesukaran yg kita lalui..InsyaAllah, pasti manis hasilnya So? Keep positif always! Buat sehabis baik💪 Yang penting senyum lebar dulu mcm makyong dlm gambar tu! 😝😘 #tb setahun lepas dpt anugerah naik pangkat DDM & penerima Tabung Kereta❤️ Assalamualaikum & morning uollz😊 #diamondshahida #focusongood #mompreneurs

PERIOD TERSEKAT2, TAK LAWAS...😩 Masih blom jumpa penyelesaiannya?? Jom ikhtiar dgn Minkaffe❗ ➡️ Bikin Lawas Period Mungkin ramai yang belum tau.. Minkaffe bukan sekadar kopi lazat tapi juga berkesan sebagai agen detox. Tu sebabnya pengambilan berterusan dapat "mencuci" sistem badan. Kesannya macam customer Chik Lah ni la. Gara2 pil perancang, periodnya meragam, tak lawas, keluar pun siket jer.. Tak pakai pad pun hari pertama Lepas 3 minggu minum Minkaffe.. Subhanallah bahagianya dia bila period lawas sangat. Siap keluar darah berketul-ketul lagi tuu.. Mesti selesa badan bila period lawas kannn💪💪💪 Apa tunggu lagi, santai2 hirup kopi sambil berdetox kan satu nikmat.. Darah kotor boleh buang nape nak simpan kann🤭 Jom Dapatkan Mkn Kaffe @ Set PKP dr Kak Sha. PM @ WA SHAHIDA 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/SetPKP #setpkp #setslimsihat #minkaffe #garlic #energybooster #lawas #detoks #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & morning! So true! Kejayaan akan tertangguh selagi kita membandingkan kehidupan kita dengan org lain. Jadi, buat shj yg terbaik utk diri kita & org2 di sekeliling kita. Sentiasa BERSYUKUR & Berusaha! ADA USAHA PASTI ADA HASIL💪💪💪 #mmrbystg #diamondshahida #focusongood

TIADA YG LEBIH PENTING DARI KESIHATAN YG TERSAYANG... ❤️ Testimoni ayah kpd sis Keybee. ' 'Alhamdulillah, sejak ayah guna #bvsm sebagai alas tempat tidur letak bawah cadar, sakit2 yang dialami semakin pulih. Mudah nak bangun pagi, badan makin sihat, jalan dah tak henjot2 dah sebab lama merana kerana gout. Bila balik kampung je mesti akan lihat kesihatan ayah dulu. Jumaat tuari call, die sedang bersihkan carpet untuk orang solat jumaat. Tanya la macam mana rasa badan. Die kata dah tak penat macam sebelum ni. Kalau tak, bila call mesti ayah cakap "duduk kejap penat pulak rasa bersihkan carpet ni. Ramai orang nak datang solat jumaat kang". Allah, sayu je rasa hati. Terus tanam dalam hati untuk belikan ayah BVSM #selimutajaib #selimutdhuha ni. Tak mahal pun kalau kita fikir jangka masa panjang. Berapa la sangat kan kalau nak di bandingkan dengan kesihatan ayah💘' Nak ikhtiar kesihatan dgn BVSM? Ready Stock! PM @ WA SHAHIDA 📲012-2463094 Wasap.my/+60122463094/BVSM #bvsm #terapikesihatansemudahtidur #sayagunasayasukasayashare #diamondshahida #projekstg

TULANG KAKI PATAH, DAH PULIH❗❗❗ Selepas SEBULAN amalkan BB+GLO😱 Credit Siti Masturah Testimoni dari sahabat seperjuangan Mas SM Ustazah Wahidah (pesakit) Tragedi terjatuh & pertengahan kaki patah mengakibatkan terpaksa "bercuti" selama beberapa bulan.. Selepas 3 bulan insiden berlaku, Doktor sahkan untuk lakukan pembedahan masukkan skru jika dlm tempoh "sebulan" yang diberi masih tidak menampakkan perubahan. Dari penerangan doktor, terus Ida pilih untuk berikhtiar dengan BB+GLO & berharapan ada sedikit perubahan. Alhamdulillah, dengan hasil "ikhtiar" tu Ida dpt hasil yang lebih bagus❗️ Selepas sekotak amalkan, Ida SEMBUH TANPA ADA KERETAKKAN TULANG LAGI❗️ Syukurnya ya Allah...asbab amalkan minuman kolagen BB+ GLO kaki yg patah kini dah boleh bergerak aktif serta bersukan. 😍😍 Doktor yang merawat Ida sendiri mengakuinya, tulang kaki patah yang sepatutnya pulih dalam jangka masa yang panjang TAPI pulih hanya beberapa bulan sahaja❗😱 Alhamdulillah, bahan yang ada dalam BB+GLO sangat superb & berkualiti tinggi.. Rugi tak cuba. Siapa yang ada masalah yang sama jom ikhtiar BB+GLO. PM @ WA SHAHIDA 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/BBGLO #bbplusglo #collagen #sayagunadulubarusayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & morning!! Harini pepagi lgi 120 sachet #kopisihat Min Kaffe dah klua dr #ministokiskaksha ikut en somi pi keja. Sejak 3,4 thn lps ni la kopi rutin kak sha sekeluarga. Hari2 mau! 🤗 Kopi tenaga, kopi sihat, kopi slim... Bnyk lagi nama panggilannya.. Hehe.. Apapun, MINUM kopi ni dpt bnyk kebaikan, JUAL kopi ni dapat bonus, untung runcit & dpt tambah nilai kehidupan org lain jgk.. Alhamdulillah..klu tak Bermula dulu xdela merasa bonus 4angka setiap bln hasil jual kopi ni..syukur🤲 IF YOU NEVER TRY YOU'LL NEVER KNOW #diamondshahida #focusongood

Assalamualaikum & morning!! 'Not everyone will understand your journey. That's OK. You're here to live your life, not to make everyone understand..' Start energy pagi ni dgn kopi tenaga #minkaffe & cempedak goreng.. Hehe.. Kak Sha plg suka cempedak grg yg rangup & garing. Ada yg sama mcm Kak Sha x🤗 #diamondshahida #focusongood

.:: 3 BULAN MENGANDUNG HANYA SELEPAS 2 BOLA ::. ". . . Alhamdulillah, dah nak masuk 3 bulan Nat mengandung." Happy nya sorg mak yg dah lama tunggu kehadiran cucu. Alkisahnya ni client wedding ahkak dulu, wedding reception nya pada tanggal 23 Sept 2014. Kak Ct, mak kepada Natalia ni mmg customer tetap ahkak, dok purchase #bioseleza #minkaffe & #garlic. Satu hari ni, Kak Ct ada tny ahkak psl #maharani dengar kata boleh ikhtiar untuk mengandung. Nak suruh anaknya try katanya. Last week tiba2 je dapat msg dari Kak Ct. Katanya Nat baru je consumed 2 bola MAHARANI, dia dah disahkan mengandung 3 bulan! Hampir 3 tahun penantian untuk dapatkan zuriat. Alhamdulillah dengan izin Allah SWT. Thanks sharing sis Hidayah. Kita hanya berusaha, Allah yg bagi izin. Tq Allah, dengan asbab MAHARANI moga dapat membantu lebih ramai wanita di luar sana. SHAHIDA 📲012-2463094 Wasap.my/+60122463094/Maharani #maharani #ubatkuatperempuan #projekstg #sayasukadulubarusayajual #diamondshahida

CHOLESTEROL SHOOTER Sempat pass 120 softgel Celgynic Gold utk kak Aidah jiran setaman sblm gerak blk kg td. Nak ikhtiar utk sakit lutut katanya. Menurut doktor puncanya kolestrol! Lepas ni Celgynic Gold boleh buat keje dia tembak kolestrol2 tu ye kak, InsyaAllah kita ikhtiar.. Sape yg ada masalah kolestrol tinggi boleh ikhtiar dgn Celgynic Gold ni. Bnyk lgi khasiatnya. Boleh tgk testimoni kt ruangan komen. Yg Berminat boleh terus Roger Kak Sha👌 #celgynicgold #cholestrolshooter #sayasukadulubarusayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & morning!! Uollz dah breakfast? Kak Sha on de way😊 Mlm td lepas msuk kelas produk Celgynic Gold dr mentor CM terus sblm tido telan 4 biji bila tau rupanya slh satu dr kebaikan dia yg bnyk tu boleh jgk ikhtiar utk sakit saraf & lenguh2. Kebetulan dah 2,3 hri ni leher & bahu belah Kiri sakit je, rasa berat, nak gerak pusing2 pun rasa x selesa. Selalu telan Maharani, kalini try ikhtiar dgn Celgynic plak Pagini bangun rasa lain. Dah boleh pusing mcm biasa leher tu, xrasa berat. Tinggal bahu je ada sengal2 lagi. Amazing nya🥰 Alhamdulillah.. Tq Allah.. Lega rasanya. So, pagini mengopi Min Kaffe & telan Celgynic 4 biji lagi. Mudah2han asbabnya hilang semua lenguh2 bdn. BTW Celgynic plg terror sbg Cholesterol shooter tau👍 Ok, bekpes duluan☕ #diamondshahida #sayagunasayasukasayashare #celgynicgold

DOA DARI BAITULLAH... Allahuakbar... memang luar biasa energynya bila mentor bagi ilmu & doakan kami Diamond2 depan Kaabah. 😭😭meremang smlm bila mentor berOnline dgn kami ttg projection Diamond Star Award (DSA)2020. Tqsm mentor CM @murnizuriati !! ❤️ Tetap ingat kami walaupun berada jauh beribu batu. Jarak kami sebenarnya antara jari & keypad hp je. Anytime anywhere boleh dapat Ilmu dr mentor. I will fight for DSA 💪 Ya Allah, izinkan Shahida Mansor menjadi penerima Diamond Star Award 2020. Permudahkan Ya Allah.. Aamiin.. #diamondshahida #roadtodsa #roadtocdm #dowhateverittakes #dreamdrivenbusiness #projekstg

Sape suka MELANCONG?? 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 TAPI NAK YG FREE‼️ Bulan ni ke Melbourne❗ NEXT KE FREE TRIP BANGKOK 2019‼️ Sambil DAPAT DUIT TAMBAHAN 3,4,5 ANGKA SEBULAN direct masuk akaun bank🤑 Tapi setahun 2 kali dapat FREE melancong oversea!! #5star lagi SHOM payung..ok sangat tu pada saya la...Style VVIP la awok melancong. Ni yg buat Kak Sha suka je nak pegi tiap2 tahun. Sambil2 baiki keadaan 'ekonomi poket'.. Rm💰💰💰 lebihan tu bole la plan pegi sendiri bawak keluarga tersayang kan...atau buat shopping?😎 Rm💰💰💰 dah jadi milik masing2, bole la buat apa yg awak2 suka.. Tapi untuk dapat semua ni,kenalah BERMULA DENGAN RM47 dulu dan Kak Sha akan coach step by step sampai berjaya..yg penting follow MODUL Tuisyen Bisnes Online FREE yang akan sy ajar nnti.. Cmne nak mula?? Dah jom PM Kak Sha okeh.. 😉😉 OGOS ni nak 6 org je . Masih ada lagi kekosongan jd PROTEGE Kak Sha..jom😘😘😘 SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/ProtegeKakSha Biz Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #smempire #diamondshahida #sawadeecatbangkok #themagicofparttime

PESAN MENTOR CDM Hajah Norazlin Nordin👇👇👇 “Alang-alang berniaga, biar sampai kaya raya” Yang tidur, biarkan mereka terus terlena...Yang tak mahu, biarkan mereka dengan pilihan mereka... Yang beralasan, biarkan mereka tentukan jalan mereka. Kita yang NAK, Teruskan usaha berjuang untuk mencapai impian kita.💪💪" HIDUP ADALAH PILIHAN💯 Assalamualaikum & morning!!😊 #diamondshahida #focusongood

WOW‼️BARU MAKAN 3 KALI.... TAPIII.... 💃💃💃 Katanya, Lepas ni tak tinggal dah maharani💋💋💋 Feedback customer 1st time makan Jamu Maharani.. 💘 Ketat 💘 Keputihan hilang 💘 Pinggang & tumit dah krg sakit 💘 Tak panas Apa pun maharani memang TERBAIK‼️ READY STOCK!! PM@WA SHAHIDA👇 Wasap.my/+60122463094/Maharani #maharani #herbakebahagiaanwanita #periodtakstabil #kesihatanwanita #kesuburankesihatankecantikan #sayagunasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Sorang satu.. OK, 3 org princess #shahidalokman dah boleh amik lesen pasni😄 Stok Kopi garam buluh Min Kaffe & produk2🔥lain dlm box coklat tu plak mmg ikut je pi mana2. So, anytime uollz jumpa kak sha kot teringin jgn segan2 tanya k🤗 #rewardanak2 #anakadalahanugerah #diamondshahida #mompreneurs

HA, HAMIK..3 IN 1 TERUS❗ Testimoni dr Nur Ezani (Cik Ijan) 'Officmate Cik Ijan ni saja cuba #setpkp utk MILK BOOSTER je, bila dah consume, bukan dapat 1 TAPI DAPAT 3 MANFAAT TERUS❗ 🍼MILK BOOSTER! 💃ENERGY BOOSTER! 😀LAWAS! Alhamdulillah..baby kerap lapar, takde tenaga n sembelit SETEL❗ Cik Ijan tak suruh percaya..cuba sendiri and saksikan magic depan mata❗ Boleh dapatkan Set PKP dari sy Shahida 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/SetPKP #setpkp #setkurusbajet #setslimsihat #energybooster #milkbooster #lawas #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

"Life is like a book, everyday is a new chapter it can be tough or easy but we learn something from every chapter" Keep Smiling Everyone😊 Assalamualaikum & happy Monday #nomondayblues #diamondshahida #focusongood

Ready dah nak gi support Jannah.. Hehe.. Harini ayah xde, mencabar sket la nak bersiapnya sbb adik baby pantang nmpak ibu pkai elok sket mmg nak berdukung je dia😅 Nasib ada instant Make up #cozumaseries calit2 sket dah naik Seri.. Berseri ke... Ahahha... Xpe, yg penting diri sendri Puashati & lebih yakin😘 Done ibu mencalit2 CC cream, lipmatte color #barecream & Eyeliner. All from Cozuma😍 Berminat pm je k. Ready stock! Ok, bubye...❤️ #iamcozumalover #sayagunasayasukasayashare #diamondshahida #projekstg

CYST SEBESAR 19CM X 19CM, DOC NASIHAT UTK BUANG RAHIM... TAPI SELEPAS 3 HARI TIDUR DGN BVSM.. Jom dengarkan apa kata Puan Shaheda | Production Planner. Info lanjut, demo & pembelian BVSM boleh terus contact sy, Shahida 📲 012-2463094 Wasap.my/+60122463094/BVSM #bvsm #selimutkesihatan #sihatsemudahtidur #sayagunasayasukasayasharesayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & happy Sabtu-Day😊 'Percayalah bahawa setiap USAHA dan Kerja Keras hari ini tak akan pernah mengingkari HASIL akhir di kemudian hari. Just DO IT!' 💪 Pic with my other half, my biz partner masa #anugerahsmssm2018💏 Masa ni meraikan en somi & 7 org biz partner #smempire naik pangkat🏅 Tq abg selalu ada bersama dlm apa jua keadaan. Semoga Allah sentiasa merahmati abang & keluarga kita.. Aamiin..😍 #diamondshahida #focusongood

PERLU KE KEJAR PANGKAT? Awal2 buat biz dulu asalnya nak income part time RM500 sebulan je.. Alhamdulillah dapat..dah dapat bila tgk org lain boleh dapat 4, 5 angka, xboleh tahan ku nak juga! Rasa dapat 1000 pun ok dah😁 Mentor ckp cecepat naik pangkat SM sbb tu gerbang Income 4 angka. Ikut je ckp mentor follow je gerakkerja. Dah naik pangkat SM, Hasilnya, betul! setiap bln boleh dpt bonus RM1K++. Masa ni pun sebenarnya baru sorang je biz partner yg Sama2 buat biz. Yg lain join ahli utk guna produk je Dah nampak rentaknya, #naikpangkatnaikgaji teruslah pecut ke next pangkat SSM. Hasilnya, bonus pun makin bertambah, network pun makin berkembang. Biznes jadi lagi lajuu So, balik pd tajuk tu, perlu ke kejar pangkat dlm biznes? PERLU kpd yg mata duitan..yg nak cepat2 kaya & berjaya, yg nak capai bnyk impian, yg nak bantu biz2 partner kaya & berjaya juga😊 Selain dari tu gak perlu kot.. Biznes ni kita yg tentukan sendiri💪 Biz Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #diamondshahida #roadtocdm

Pertolongan ALLAH mungkin tidak datang terlalu cepat dan tidak pula terlalu lambat tetapi ianya selalu datang di saat yang tepat Assalamualaikum & Salam Jumaat barakah😊 #diamondshahida #focusongood #allahummasollialamuhammad

ALERGIK TERUK DAH SEMBUH Testimoni dr Nor Saemah (kakcik) Hanya dengan ikhtiar menggunakan sabun Marine Essence muka kakcik kembali pulih dari alergik yg teruk... Malah yang lagi best, jerawat cepat kecut, parut jerawat pun MENGHILANG hanya dalam masa 2 minggu penggunaan. Wajah pun semakin cerah dr sebelum ni😍 Nak dapatkan sabun Marine Essence? Pm@Wa je Kak Sha k. Ready stock!! 👍 SHAHIDA 👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/SabunME #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Assalamualaikum & morning August coming!! New month, new day, new chapter.. Take a breath, smile & start again. August, plz be awesome to us.. Kak Sha doakan yg baca status ni sentiasa dalam rahmat - NYA Tq Allah.. #diamondshahida #focusongood

Dah sampai opis ke-2 nak masukkan sale closing Julai biz2 partner. Sale utk 7 org setakat jam 4.30 ptg ni. Ni biz2 partner yg direct punch dgn Kak Sha x masuk lagi dr leader2 team yg lain😊 Bestnya biznes berjemaah ni sorang buat sikit, kumpul2 jadilah banyak. No wonder sale team kecik kami pun boleh capai lbh 80K sebulan..sale team besar kami #cat plak hampir 6Juta sebulan yg lagi best setiap 11hb nanti kami tuai hasilnya pun berjemaah.. Direct masuk akaun🤑 Alhamdulillah..ada tambahan income di tgh bulan🤗 Jom meroket terus team sampai 11.59 mlm ni🚀🚀🚀 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #diamondshahida #smempire

JOM AKTIFKAN 1 LAGI CORONG REZEKI Offer khas 5 org protege sahaja utk di Coach bulan depan (Ogos 2019) !! Biz online berslip gaji dan sangat sesuai terutamanya untuk wanita seluruh negara yang dah ada kerja hakiki. Hanya RM47 untuk menjadi protege~ dan anda akan di coach dengan modul online marketing bernilai RM399 PERCUMA shj!! JOM Kak Sha guide & coaching sampai faham Buat part time saja.. kena ada strategi la kan! Online jek takyah gi kelas bagai Mana tahu rezeki, boleh duplikasi income mentor2....🚀🚀🚀 Kak Sha dulu hanya target RM1000/sebulan je Tapi dengan modul Tuisyen Biz Online yg di duplikasi. ..berganda2 hasilnya🤑 Tak la senang tapi lagi mudah lah berbanding kerja hakiki dulu 😅😅 Anda rasa nak ... Tapi... Anda rasa TAK PANDAI berniaga😃 Anda rasa MALU nak jual2 barang😌 Anda rasa TAK MAHU keluar modal utk mulakan biz😇 Anda rasa TAK NAK selalu keluar rumah jumpa mentor @ protege 😍 JGN RISAU~kak Sha pun tak berapa suka gak yg kat atas tu🤭 JOM jadi protege Kak Sha! Hanya guna HP, FB ( serta Whatsapp, Telegram & Insta) Kami ada modul khas yg terbukti ramai yg telah berjaya PM atau whatsapp Kak Sha k😘 📲📲📲 Wasap.my/+60122463094/ProtegeKakSha Bisnes Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #diamondshahida #smempire

Bila kedai online & mesin atm ku📱tertinggal kt umah, aduhaii gelabah jgk td..Huhu..dah separuh jln xkan nak patah blk kan.. Mau kena azan dgn org sebelah😜 Jadi tenang blk bila teringat pagi2 td mmg dah niat hrini nak berFamily time dlu sblm fokus kt closing Julai. Okla, mmg Betul2 dpt fokus kt diorang beberapa jam td. Pegi mkn2, beli stok brg2 dapur & ronda2 cuci mata Blk2 tgk hp ada yg pm nak masuk sale, ada yg dah transfer duit sale jgk. Alhamdulillah...nasib la kdai kt hp je.. Hehe.. Ok, ready to focus😎 Btw, mata👁️ hakak tu nampak bundar dr biasa.. En somi yg ckp la.. Hehe.. Tu hasil Eyeliner & Mascara Cozuma je. Lipmatte tu plak calit color #sunkissed💋 OK dak.. 📸 snap dr hp en somi #famili1stbusiness1st #diamondshahida #mompreneurs #preclosingjulai2019

TERUK... TERUK... ❗❗❗ Maharani ni memang TERUK.. ❗❗ Tak pasal-pasal Makcik Bawang.. eh ⁉️ Makcik KRT ni 'komplen' pasal Maharani.. 👇👇 Haa.. Makcik ni bukan Pengantin Baru tau.. (Beliau adalah senior saya di Sek Men dulu..) Tapi dah beranak-pinak dan umur nak masuk 4 series.. Baru habiskan kotak pertama Maharani.. SENGGUGUT tiada, badan rasa SEDAP, TAK PENAT.. 😍😍 Faham tak dengan testimoni ni ⁉️ 🤔 Kalau FAHAM, para Isteri cecepat beli Maharani @ para suami cecepat beli untuk para Isteri.. Dan MAHARAJA aka CELGYNIC Gold semetinya untuk para Suami..💪 Ready Stock!! Pm@Wa SHAHIDA 👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/SetBahagia #maharani #herbakebahagiaanwanita #celgynicgold #tongkatalipower #diamondshahida #projekstg

Petang uollz... Muka ada senyum nak masuk sale 4 angka la tu..hehe.. Syantik plak ku tgk lighting semulajadi pepetang ni..muka tak make up pun boleh perasan glowing.. 🙈 Emmm... Time kasih la jgk #infinenceskincare dah tolong elokkan kulit muka hakak. Yakin dah skrg klua dgn muka polos gitu😘 #diamondshahida #preclosingjulai2019 #projekstg