#crimsonlove

818 posts tagged with #crimsonlove

Photos and Videos about #crimsonlove

Alhamdulillah... Ready stock kembali ke Tuan dan bakal berkhidmat dgn lebih cemerlang... 😊😊.. Settle collect stock Minggu lepaa punya.. minggu ni kita meroket TT lagiii uollzzz 🚀🚀🚀... Permudahkan segala urusan ku.. gandakan lagi rezekiku... Terima kasih ya Allah ya Rahman.. ya Mujib.. Senyum lebar tgk Stock dah dapat balik... Malam ni Kita overtime ye.. meronda... 🥰😍😍😍 #projekstg #catchampions #bxtra #mengidam #buatsajekalauitumatapencarianku #siapabuatdiadapat #lipmatecozuma 👄 #crimsonlove

This crepe dress is playful ,comfy and cute ,best for a day out with your best buddies.😍 Book this designer suit at price 1499/- (free shipping + free cod ) 💕 Only at #theshimmer18 Code :: sr 803 Heavy cotton with embroidery work full stitched top, Heavy cotton unstitched bottom, Georgette dupatta Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#theshimmer18

LIGHT ME UP 📷 @devika.arora.984 🔥#nycfall #lit #crimsonlove #nycphotographer #nycgo #mysecretnyc #favouriteseason

"And no one knows Why I'm into you 'Cause you'll never know what its like to walk in our shoes And no one know, the things we've been through."💋 #vegan #poetry #poet #poems #smile #instagood #life #likeforlike #toptags #happy #instalike #followme #follow #nature #igdayly #instafollow #picoftheday #likeme #instamood #photooftheday #repost #igers #like4like #instadaily #likelike #love #crimsonlove #stars

Tips nak cover tudung kembang dek spek, pastu pakai plak tudung kaler soft... ✔️ pakai lipmatte merah la😁 #crimsonlove iolls, warna paling terang dlm siri lipmatte series... Jadi la buat semangat nak gerak ke lubuk... 2 jam dr keratong... Apa ada hal... Enjoy ajele... Baru rezeki pon xde rasa segan nk dekat kan... Bismillah...

emy
(@emy_haz)

4 Days 2 Hours Ago

Terowback semalam Kak Emy tak sempat nak pergi COD😍😍 Customer aka staf lama adik Suhaila datang collect kat tempat kerja Nak cuba #cozuma lipmatte #crimsonlove #blushinglady Alhamdulillah... Segalanya dipermudahkan Gandakan lagi rezeki kami Ya Allah Aamiin Ya Allah Ya Mujib #tarikrm100sehari #projekstg #kakemygunadanjual

This festive season look glamorous with this stunning Lehenga 😍😍 . Book this designer lehenga at price 1850/- ( free shipping + free cod ) 💕 Only at #theshimmer18 . Taffeta silk with Embroidery work and silk inner attached free size semi-stitched lehenga,(length 42") Taffeta silk with Embroidery work choli ( 0.80 mtr) , net with Embroidery work Dupatta . Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#theshimmer18

Cantik2 kan warna lipmatte ni!! Ada 5 color semuanya..tapi warna #crimsonlove dah disambar oleh rakan sekerja cik Ina tadi..😄 Balik dari kerja hakiki, singgah rumah bizpartner kak azita hantar 4 kotak #minkaffe + mincha..terus k.ita berkenan dengan warna #blushinglady dan lipstick #nudepink.. tahniah kak. Sampai2 jer rumah dpt sms..bonus #projekstg dah mendarat dalam akaun..😍 Alhamdulillah. #lipmattebycozuma #projekstg

Arini keluar gi amek stok #bxtra pakej jimat banyakkk dgn COD je.. N apply sket #crimsonlove #lipcream #cozuma.. 🚙💨💨💨💨💨💨 #hari2cutihari2kerja

Bismillahirrahmanirrahim.. Hari ni kua pakai tudung sarung, hadiah dari DSM kak @frizalillah..cantik dan senang kan? Sukeee 😍 Ini cara MMD menghargai..apa yang biz partner bagi so far memang MMD akan guna. Rezeki dikelilingi insan2 yg suka memberi. Terima kasih. 😊 Nak gi stokis #j50 n pos #bvsm satgi..punch #BXTRA..mudahkanlah segala urusan hari ini. Yokk ligannn 💪 **#cozuma Lip Matte #crimsonlove 💄 ♥️ #cdmmmd #projekstg #harihariharirezeki #hariharikuarumah #10xenergy #10xmindset #renewyourself

Hi... Assalamualaikum sesayang achik semua. Jom mula kan harimu dengan #bvalfalfa barulah cergas sepanjang Hari. Anak2 setiap sorg sebotol wajib Ada. Jom keje. Pssstttt Harini achik pakai #cozumalipstick COD #rosei❤️u dengan #cozumalipmatte COD #crimsonlove 😘😘😘😘 Nak tahu pasal produk kecantikan dan kesihatan yg achik guna dan jual? Klik jer link pada bio IG atau link d bawah ni 👇 . 📲 https://InsaniahResourceService.wasap.my . #skclavengers #behappy #instadayli #instalife #instaday #claapperenticeship #wspbycla #teamcdmintan #clavengers #clahomekiosk #wsppumpin

Jom pulang ke pangkal jalan.... Merah plak bibir kita dgn warna #crimsonlove #lipmattebycozuma #balikkerja

En suami ckp ku mcm diva Sbb pakai tudung blink2 sket je pun😬 Tak kisah lerr.. awok suka je kann😜 Btw, nak bgtau jer harini Kak Sha calit Lipmatte mix n match 2 color. Yg inner color #crimsonlove & outer color #barecream. Ok x😁💋 Klu korang berminat dgn lipmatte yg tahan lama tp mesra wudhu ni Roger je Kak Sha k. Ia mencantikkan bibir sambil merawat jgk tau😘 Wasap.my/+60122463094/lipmatteviral #cozumavelvetymattelipcream💄👄 #cozuma #lipmattemurahkualitimahal #lipmatteviral #sayagunasasayasukasayajual #diamondshahida #projekstg

Set travel Infinence Skincare ku tertinggal...😬 So, ni td xpkai pun Infinence serum, toner & day cream.. Just sapu CC cream n tepek sket #rosypinkblushpalette. Bibir calit Lipmatte color #crimsonlove Memula rasa kekurangan xpkai sbb dah biasa kan, tp bila tgk cermin.. Eh, ok je..xdela kulit muka tu nmpk kesian kan.. Lega mak..😁 Sejak setahun lbh guna Infinence Skincare ni mmg perasan skin dah improve bnyk. Alhamdulillah.. Xde nak fkir lgi nak try mcm2 produk. Setia pd yg 1 ni jela Skrg ni Infinence ada kluaran terbaru lagi, Treatment Serum. Yg sblm ni dah best, tp yg ni lgi best katanya.. Kesan SERTA MERTA! Aisshh..tak sabarnya nak grab bila blk Melaka nnti😍 Kak sha share info serum ni kt ruangan komen ye. If korang berminat jgk roger je, boleh kak sha amik stok lebih😉 #mompreneurs #diamondshahida #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

kalau korang pergi ke cameron nak rasa petik strawberry sendiri...mai dtg ke opah strawberry farm ni sebb masuk FREE..strawberry je kene timbang masa keluar..hihihi..anggur pon ada tauu... . cantik² sambil merawat dengan #cozumaseries lipmatte code #crimsonlove #cccreamcozuma #rossypinkblusher #mascaracozuma nak #janaunlimitedincome semudah #gunadansharingprodukshom roger c.Aby cepatttt www.wasap.my/60193845591 ada Xtra Bonus utk 6 bulan ni!!!

Hi sesayang achik semua. Sorry ler achik x ajak g sini harini. Achik Sebenarnya Nak g malim collect barang sekali terlajak ke sini. Terus achik kasi pump modal pokok achik beli barang terlajak hot 🔥 ni. Yeaaahuuuuuu dapat botol air #bvalfalfa 1 biji. #shom ni macam tau2 aje luahan hati achik Selamani Nak botol macamni. Alhamdulillah... Terima kasih shom😘😘😘 BTW achik dah lama amalkan minum BV Alfalfa ni tau. Anak2 achik pun Hari2 Bawa 1botol air hijau ni g skolah. Bukan jer sedap. Malahan dapat hilangkan rasa haus dan keletihan seharian d sekolah. So.. Ank2 #kekalcergas sepanjang Hari. Paling best dapat hilang kan #baubadan mulut dan menambahkan sel darah merah dalam badan kita. So amat sesuai utk pengidap sakit #anemia dan juga bagus semasa kita #period Nak try sebotol? Mai Klik link pada bio IG atau link d bawah ni 👇 https://InsaniahResourceService.wasap.my . Pssstttt lipstik achik pakai tu Dari pagi tadi tau. Tak touch-up2 pun. Achik pakai #cozumalipstick COD #misteriouslove dengan #cozumalipmatte COD #crimsonlove OK daaaaaa . #skclavengers #behappy #instadayli #instalife #instaday #claapperenticeship #wspbycla #teamcdmintan #clavengers #clahomekiosk #wsppumpin

I benja pic Sempena Annivesery kita urang Saje nak bagi tahu, suka sangat color lip matte cozuma yang ni. Bare creme gitewww 💋💋 Bila pakai kat bibir memang rasa ringan saja tau... Lagi best bila nak solat memang senang nak hilangkan. Best kan😊 #lipmatte #lipmattecozuma #barecreme #blushinhlady #crimsonlove #sunkissed #ohdarling

nasiha
(@nasiha7484)

6 Days 4 Hours Ago

Apa yg membezakan tuala wanita Bio Seleza dgn tuala wanita biasa? Bio Seleza : - ada Bio Velocity - anti bakteria - mudah dicuci - kurangkan period pain - memberi tenaga - melancarkan period flow - mengurangkan keputihan - anti bocor #pantyliner #pad #biovelocity #bioseleza #makcuba #lipmatte #cozuma #code #crimsonlove

Assalammualaikum sahabat fb.. Siapa suka warna MERAH/KUNING🙋‍♀️🙋‍♀️ Akak la... ❤️💛 LIPMATTE COZUMA akak pun merah... Cod #crimsonlove BlouseTakPayahGosok pun MERAH.. Cod #nourablouse - cherry 🍒 Skirt pun MERAH.. 😂 Betul ke org yg suka warna MERAH ni garang orangnye😝😆 Tanya je.. #blousetakpayahgosok #projeksideincometlc #lipmattecozuma #lianayusof

Terselit 3 batang #lipmattevalvety yang #viral ni dalam beg extra harini. 3 kod kaler #ohdarling #blushinglady #crimsonlove dah selamat sampai ke tuan baru. Tq siti & selamat berlipmatte. 💋 #bizonlinexj50 #bisnesonlinesenangla

#cozuma #lipsmatte Code #crimsonlove

‌😍Get ready to flaunt your fashion closet with this Beautiful suit 💕 Book this designer suit at price 1499/- (free shipping + free cod ) 💕 Only at #theindianside Code :: sr 803 Heavy cotton with embroidery work full stitched top, Heavy cotton unstitched bottom, Georgette dupatta Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#theindianside

Si #seniorquantitysurveyor pakai cozuma lipmatte #ohdarling. . #hr tudung blue turquoise sibuk nak pakai yang merah2.. So berilah cozuma lipmatte #crimsonlove . #hr lagi sorang nak pakai gincu jenis biasa.. Nak pink2 gitu.. So Atie bagilah #sensualtouch . Dah jangan nak perasan cantik sangat! P sambung kira gaji.. GM bising nanti, jangan salahkan hakak qs.. . #gincubest #cozumalipstik #cozumajohor

COZUMA LIPMATTE 💋 👄 Tercari-cari lipstick dan Lipmatte yang sesuai ? Tapi tak tau nak pilih yang mana ? 👄 Jom try lipstick dan Lipmatte cozuma yg di datangkan khas untuk semua peringkat umur . Lipstick dan Lipmatte cozuma ini 💄ada colagen ✔ 💄pelembap bibir ✔ 💄tiada plumbum ✔ 💄tidak melekit ✔ 💄mesra wuduk ✔ 💄Tahan lama ✔ 👄 Harga mampu milik Cod #ohdarling #crimsonlove #blushinglady #barecreme #sunkissed 👄 Sesuai untuk semua masalah bibir kulit bibir hitam,menggelupas, luka, dan kering 👄Pelbagai jenis pilihan warna yang menarik . Just klik link ni jer sis yg cantik, kompem cantik 😍😍 http://www.wasap.my/+60173587533/cozumaLipmatte #projekstg #catchampions

‌😍Get ready to flaunt your fashion closet with this Beautiful suit 💕 Book this designer suit at price 1499/- (free shipping + free cod ) 💕 Only at #the_ethnic_style Code :: sr 803 Heavy cotton with embroidery work full stitched top, Heavy cotton unstitched bottom, Georgette dupatta Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#the_ethnic_style

Awatnya.... Apa pulak nak di salahkan makanan tu... Ye lah.. Kenyang makan.. Nak tidur... Kenyang tidur... Nak makan balik😬😁😅 Apa2 pun.. Roger jer... Kalau nk lipstick meletops akk tu...kekal terletak je wpun lepas makan🤣🤣 Muahhh sikit💋 #lipmattecozuma #crimsonlove

This festive season look glamorous with this stunning Lehenga 😍😍 . Book this designer lehenga at price 1850/- ( free shipping + free cod ) 💕 Only at #theindianside . Taffeta silk with Embroidery work and silk inner attached free size semi-stitched lehenga,(length 42") Taffeta silk with Embroidery work choli ( 0.80 mtr) , net with Embroidery work Dupatta . Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#theindianside

‌😍Get most awaited design at your doorstep 😍💕 Book this designer tees at price 1399/- (free shipping + free cod ) 💕 Only at #the_ethnic_style Heavy cotton with Embroidery work full stitched top (size upto L, XL, XXL) Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#the_ethnic_style

Be the happiest version of yourself by wearing this Designer lehenga and look more beautiful. ❤🌸 . . Book this designer lehenga at price 1850/- ( free shipping + free cod ) 💕 Only at #the_ethnic_style . Taffeta silk with Embroidery work and silk inner attached free size semi-stitched lehenga,(length 42") Taffeta silk with Embroidery work choli ( 0.80 mtr) , net with Embroidery work Dupatta . Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#the_ethnic_style

‌😍Get most awaited design at your doorstep 😍💕 Book this designer tees at price 1399/- (free shipping + free cod ) 💕 Only at #the_ethnic_style Heavy cotton with Embroidery work full stitched top (size upto L, XL, XXL) Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#pastelhues#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#the_ethnic_style

There are endless ways to enhance beauty. You never know when you will find your perfect lipmatte colour unless you keep experimenting. I just can't believe I loved this pinkish look on my lips. I'm gonna cheat on you now #crimsonlove. This #blushinglady is kinda cute today 😉 #cozumalipmatte #cozuma #blushinglady

"Life wants you to grab all the organized, the alphabetized, the chronological, the sequenced. It wants you to mix it all together, stir it up, blend it."💋 #vegan #poetry #poet #poems #smile #instagood #life #likeforlike #toptags #happy #instalike #followme #follow #nature #igdayly #instafollow #picoftheday #likeme #instamood #photooftheday #repost #igers #like4like #instadaily #likelike #love #crimsonlove #stars

‌😍Get most awaited design at your doorstep 😍💕 Book this designer tees at price 1399/- (free shipping + free cod ) 💕 Only at #the_ethnic_style Heavy cotton with Embroidery work full stitched top (size upto L, XL, XXL) Best quality product 💯 Ready to ship ✅ . INQUIRY/ ORDER :: +91-9409131785 . #embroidered#swag#stylishlehenga#trendy#maroon#maroonoutfit#saree#lehenga#tees#purewhite#crimsonlove#designerlehenga#sharara#lightblue#tshirt#top#indianwear#lehengasaree#sareelehenga#sareemumbai#sareeindia#sareemumbai#sareepunjab#indowestern#sareechennai#indiandesigners#celebstyle#goethnic#fashion#designersaree#the_ethnic_style

Idayushukur
(@idayu_shukur)

26 Days 9 Hours Ago

Velvety lipmatte cozuma code #crimsonlove sekali calit muka nampak berseri giteww 😃 Eh berseri ke??? Berseri lerrrrr hehe . Confident perlu ada dalam diri .. hehe . Suka bibir merah mak ngah yang tak nampak over nau haaa bole try lipmatte code crimson love ni . Memang love sangat❤ Harga mampu milik , RM 41.50 gaisss Nak harga promosi meh wasap ayu www.wasap.my/60126987244 #sayagunasayajual #calitcalitdahgojes #merawatbibirkering

Tips nak gigi nampak putih, pakai lipstik kaler merohhhh👄 Che wan pakai #lipstikcozuma code #crimsonlove . Even merohh makngah tapi hat penting, ia tak melekit. Tengok kat story che wan test cium kat #alishaerina . Bila tak melekit, means klu minum ayaq tu tak berbekas la kat cawan. Harga murah saja. Whatsapp www.wasap.my/60177805710/lipmattecozuma Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Ina Azri
(@ina_azri)

27 Days 9 Hours Ago

Baru mencuba #lipmatte code #crimsonlove dah jauh cintaa , Tahniah Aida Suhaidah Suka sangatt dengan lipmmatte 👉SEBABNYA TAK MELEKIT katanya 👍👍😍 BIBIR PUN TEREKAH dan Pecah 👍😍 Kalau dulu pakai lipsticks mesti kena oles dengan pelembap bibir kini dah pakai lipmatte cozuma tak perlu pakai pelembap lagi 👍👍 Beliau bru bagi kwan beliau cuba pakai lipmatte ni ada yang order code #sunkissed pulak . Best kan orang tengok kita pakai cantik dan best teruss ada yang order jugak .Lepass ni boleh try 4 warna pulak tau 😊😊 Lipmatte cozuma ada 5 warna menarik ❤OH DARLING ❤BARE CREME ❤SUN KISSED ❤CRIMSON LOVE ❤BLUSHING LADY Wasap 👉 0137484307 untuk order .

Idayushukur
(@idayu_shukur)

28 Days 4 Hours Ago

Nama kami sama Suria Idayu 😂 Boleh pulak jumpa customer nama sama . hehe . Terima kasih yunk grab #velvetylipmattecozuma code #crimsonlove . Kan dah cakap memang best lipmatte cozuma ni . Ringan / tak melekat/ tak berbau/ mudah dicuci 😍 Alhamdulillah customer puas hati ❤ Next customer nak grab code SUNKISSES 😉 Bole sajoooo .. Ada yang nak lipmatte best ni??? meh wasap .READY STOCK gaiisss www.wasap.my/60126987244 #sayagunasayajual #testednproven

COZUMA LIPMATTE 💋💋 Cozuma lipmatte ni memang lain dari yang lain. Mengandungi 3 elemen penting : ✅ Aloe vera. ✅ Minyak avocado ✅ Minyak biji buah delima satu²nya lipmatte yang bukan saja cantik warnanya tetapi mengatasi masalah bibir sekaligus. Warna pigment, creamy, dan matte. Bibir nampak seksi dan munggil je. Tidak keringkan bibir serta tidak melekat di cawan. Senang di cuci dan mesra wuduk. Ada 5 pilihan code warna yang boleh di pilih! 02785 Oh Darling 02786 Crimson Love 02787 Blushing Lady 02788 Sun Kissed 02789 Bare Creme Rm45.00 (SM) Rm48.00 (SS) Apa lagi cepat² grab sekarang! Pakai lipmatte sambil mengatasi masalah bibir. #cozuma memang best👍👍👍 Wasap utk order ⤵️ http://www.wasap.my/60124505375 #cozumalipmatte #crimsonlove #blushingladies #ohdarling #sunkissed #barecream

Ina Azri
(@ina_azri)

29 Days 9 Hours Ago

Ada yang tanya inaazri pakai lipmatte code color apa pic nie 😊okey ini code warna #crimsonlove warnaya agak teranggg dan cerahh seakan akan oren , baru la nampak beranii 😂😂 . Lipmatte ni tak melekitt tau dan cepat jer keringg so cium anak ke nak minum ke memang tak melekat atau tinggal kan kesan 👍👍Mudah dicuci pulak tu 👍 Bibir pun rasa ringan macam tak pakai apa2 😊 Ada yang dah risik nak lipmatte code #sunkissed arini 😍 Yang nak try lipmatte boleh wasap inaazri 0137484307 #sayapakaisayajual #lovedenganlipmatte 😘 #projekstg #tarik100sehari

Sambil menunggu settlekan urusan..Sapu2 lipmatte #crimsonlove Ada yang nak tak #velvetymattelipcream Offer 3 batang RM100.. Boleh pilih nak warna apa.. Lihat dibahagian komen Boleh wasap kak mai.. http://maisuzila.wasap.my/

Roslinda Taha
(@roslindaz)

29 Days 22 Hours Ago

Ada 5 warna menarik #blushinglady #crimsonlove #barecreme #sunkissed #ohdarling Mmg menarik Cozuma Lipmatte ni... 1. Packaging cantik 2. Tekstur lembut 3. Warna semua cantik 4. Tak melekit 5. Tak keringkan bibir Bila pakai terus melekat... Mmg smooth jer & wudhu friendly... senang nak tanggalkan, lap je dgn tisu lembap pun dah ok... Masa gi oversea musim sejuk pun masih ok... tak mengeringkan bibir malah merawat bibir 💋 Harga pun mampu milik tapi quality setanding jenama Antarabangsa malah lebih lagi... Siapa yang berminat untuk pembelian/agen/dropship Klik jer link 👇 http://www.watsap.my/60133639590/cozumalipmatte #bazaarpaknil #buat2incomesebulan #themagicofpartime #cun

Dua2 tajaan #lipmatte #crimsonlove by #cozuma... Comei tak? Dia pon nak melaram jugak...

BIBIR MUNGIL....SMOOTH DAN TAK MELEKIT 💋 . . Kak Ilah suker nau dgn Cozuma Velvety Matte Lip Cream 😍 Ada 5 warna semuanya. #blushinglady #crimsonlove #barecreme #sunkissed & #ohdarling 💋💋💋💋💋 💄 Warna nampak mahal 💄 Tekstur lembut macam ada oil 💄Lepas sapu terus kering kat bibir... so takde la terkena gigi, atau melekat kat straw atau glass lepas minum. 💄 Tak ada bau.. 💄 Bila pakai, tak rasa mencengkam kat bibir, tak rasa cam ada satu lapisan kat bibir dan tak berhabuk lepas dah kering tu... Smooth je kat bibir. 💄Sgt mudah untuk dibersihkan, lap dgn tisu lembab saja pun boleh hilang free wudhu. . Tu yg rasa smooth je kat bibir dan sngt mudah untuk dibersihkan, lap dgn tisu lembab saja pun boleh hilang. Natural je tau pki color ni😊 . . Ada 5 kod warna untuk dicuba... Harga pun tak mahal dan mampu milik..😘😘😘 🌸 Siapa yang berminat untuk pembelian/agen/dropship 🌸 Boleh terus klik link whatsapp kat profile⬇️⬇️ http://www.watsap.my/60124992073 /LipCream ..lagi senang #cozumalipmatte #lipcream #lipstick

WARNA PALING YAKIN NAK PAKAI BILA BERLIPMATTE. BARULAH NAMPAK TERANG DARI JAUH💋 LIPMATTE COZUMA 7ML😱 SAIZ MUDAH SIMPAN. Melembabkan Bibir. Tengok pun dah tahu😍mcm baldu gebusnya. Harga Asal : RM41.50 Harga Promosi : RM39.00 Beli 5 : RM180.00 www.wasap.my/lipmatte+promosi #skclavengers #behappy #instadayli #instalife #instaday #wspbycla #lipmatteviral #crimsonlove #cdmintan #clavengers #claapprenticeship

Shikha
(@freewillpoetess)

2019-09-10 18:39:19

“I create a little me” #poetry #englishpoetry #poets #poetsofindia #free #poetryislive #poetrystillexists #poetrycommunity #heartofpoets #poetsofig #evepoetrygroup #augiesbookshelf #tripod_stories #crimsonlove #spilledinkpoetry #thecultivatedfool #theglobalpoetcult #herheartpoetry #bymepoetryindia #freewillpoetess @bymepoetryindia @eve_poetry @herheartpoetry @poets.and.writers @poets_community @poets_official @thecultivatedfool @the_global_poetic_community @globalpoetcult @poetry.gpc @augiesbookshelf @freewillpoetess

Assalammualaikum uolls🥰... Pagi2 dah tak pening kepala nak kejar masa utk menggosok baju, kain n tudung.. Semuanya TAKPAYAHGOSOK je.. 😁😁 DAH SIAP.... DAH SIAP...☺️ Calit pulak lipstick cozume cod #crimsonlove... Rasa sempurna💋 uolls gosok baju x hari ni? Tanya jer.. 😅 #projeksideincometlc #blousetakpayahgosok #skirttakpayahgosok #tudungtakpayahgosok #lipmattecozuma #lianayusof

tessü
(@tsuitess)

2019-09-10 01:28:43

what’s #kindle cannot do:: . a #good #answer to my previous post . #isaiah #431-7 #tpt . then i read a #poem the other day . #stir me, oh! Stir me, #lord I care not how But stir my #heart in #passion for the world! Stir me to #give to #go — but most of all to #pray Stir me, till the #blood-red banner be unfurled Over lands that still in deepest darkness lie, Or deserts where no cross is lifted high Stir me, oh! Stir me, Lord Thy heart didst give #thine only #son Thy best #beloved #one Even to the dreadful cross, that i might live; Stir me to give myself so back to Thee That Thou can give Thyself again through me. . #author #unknown . #isaiah43_1_7 #thepassiontranslation #kindleversion #crimsonlove

🗣 Well let em’ know Curtis how it goes down at Michigan State University😂. Btw- if you have a kid currently at #msu- tell them to connect with @lawrence.curtis_ and his little sister @laurielleeee! Great Spartans to know and give them a hug from me! P.S.- I can’t believe this is the little one from the first generation of #jammonitlovesthekids! I had to send this to some of my college friends and everyone was like wait- that’s lil’ Curtis?! Lol. They growing up on me! 🥴❤️. #beingjammonit #greeklove #crimsonlove #chosenfamily

Assalammualaikum dan Morning my fbians...🌞 Hari ni nak di jadikan cerita.. Dah siap2 pakaikan baju sekolah dina.. Baju gaun👗 Eh.. Semalam kita cuti kan... Eh hari ni hari Selasa la Dina... YaAllah... Simtom warga emas betoi🤦‍♀️😅😂😆🤣 #lianayusof #projeksideincometlc #blousetakpayahgosok #lipmattecozuma #crimsonlove

Hal yang menyedihkan dalam hidup adalah ketika bertemu seseorang yang paling beerti bagiku, hanya untuk menemukan bahawa akhirnya menjadi tidak bererti dan membiarkannya pergi🕊️ #crimsonlove #cozumalipmatte #sunkisses #bibirmunggildengancozuma💋 #lipmattehai-o

"Sometimes, I feel the past and the future pressing so hard on either side that there's no room for the present at all."💋 #vegan #poetry #poet #poems #smile #instagood #life #likeforlike #toptags #happy #instalike #followme #follow #nature #igdayly #instafollow #picoftheday #likeme #instamood #photooftheday #repost #igers #like4like #instadaily #likelike #love #crimsonlove #stars

dating dengan student civil engineering sambil testing² 123 #lipmattecozuma ..tak lepaskan peluang grab code #crimsonlove dannn borak² #janaunlimitedincome semudah #gunadansharingprodukshom . terusss FALL IN LOVE tauuu..cantikkkk..bibir kekal lembab..💋

Mawar
(@mawar_diyana89)

2019-09-06 20:34:05

COZUMA SETIAP HARI 😃😃 Harini tukar mood pakai lipmatte #crimsonlove laa pulak 😍😍. Yang pasti ringan, lembut & tak kering! best2!! Semua produk #cozuma ni tiada bahan kimia, 👍👍jadi memang selamat untuk kulit kiterr.. Masalah kulit wajah kering @ bibir kering, #jomtrycozuma 😍😍 Calit2 sikit je dah cantik! 💃💃 Mudah guna, mesra wudhuk, mudah dibawa, tahan lama, banyak pilihan warna & harga?? Jom grab #promosimerdeka!! Klik sini tau 👇👇😃 http://www.wasap.my/60173057704 #gunadansharingprodukshom #projekstg #audiexj50 #bisnesonlinemodalrm47

Sebenarnya lipstik matte atau matte lip cream memang sedang jadi primadona. Jika harus ditanya satu persatu, tahan lama dan hasil yang lebih natural jadi alasan yang paling banyak disebutkan. Untuk uols yang memiliki jenis kulit bibir kering, lipstik matte yang lebih sesuai. Selain kandungan lilin dan minyak yang memberikan kesan glossy, membantu juga melindungi kulit bibir daripada harus memakai matter lip cream yang memang sedikit memberi kesan kering pada bibir. Uols yang memiliki jenis kulit sedikit berminyak, matte lip cream lebih sesuai untuk menutupi minyak yang kadang berlebihan. Jenis lipstik ini juga mampu menutupi bibirmu dengan sempurna. Saat uols ingin touch up jenis lisptik ini, sebaiknya lapisan matte lip cream sebelumnya dihapus secara menyeluruh terlebih dulu. Jika ditouch up begitu sahaja akan memberikan kesan bertumpuk. #cozumaseries #cozumavelvetymattelipcream #crimsonlove #sideincomeadapayslip

Sebenarnya lipstik matte atau matte lip cream memang sedang jadi primadona. Jika harus ditanya satu persatu, tahan lama dan hasil yang lebih natural jadi alasan yang paling banyak disebutkan. Untuk uols yang memiliki jenis kulit bibir kering, lipstik matte yang lebih sesuai. Selain kandungan lilin dan minyak yang memberikan kesan glossy, membantu juga melindungi kulit bibir daripada harus memakai matter lip cream yang memang sedikit memberi kesan kering pada bibir. Uols yang memiliki jenis kulit sedikit berminyak, matte lip cream lebih sesuai untuk menutupi minyak yang kadang berlebihan. Jenis lipstik ini juga mampu menutupi bibirmu dengan sempurna. Saat uols ingin touch up jenis lisptik ini, sebaiknya lapisan matte lip cream sebelumnya dihapus secara menyeluruh terlebih dulu. Jika ditouch up begitu sahaja akan memberikan kesan bertumpuk. #cozumaseries #cozumavelvetymattelipcream #crimsonlove #sideincomeadapayslip

Sebenarnya lipstik matte atau matte lip cream memang sedang jadi primadona. Jika harus ditanya satu persatu, tahan lama dan hasil yang lebih natural jadi alasan yang paling banyak disebutkan. Untuk uols yang memiliki jenis kulit bibir kering, lipstik matte yang lebih sesuai. Selain kandungan lilin dan minyak yang memberikan kesan glossy, membantu juga melindungi kulit bibir daripada harus memakai matter lip cream yang memang sedikit memberi kesan kering pada bibir. Uols yang memiliki jenis kulit sedikit berminyak, matte lip cream lebih sesuai untuk menutupi minyak yang kadang berlebihan. Jenis lipstik ini juga mampu menutupi bibirmu dengan sempurna. Saat uols ingin touch up jenis lisptik ini, sebaiknya lapisan matte lip cream sebelumnya dihapus secara menyeluruh terlebih dulu. Jika ditouch up begitu sahaja akan memberikan kesan bertumpuk. #cozumaseries #cozumavelvetymattelipcream #crimsonlove #sideincomeadapayslip

Dengan ini, saya @shakeylah.ahmad saya berjanji bahawa saya tidak akan tukar Lip Matte lagik. Seriously, i fall in love with this Lip Matte & this colour. Ohhh my Crimson Love ! I love you. Muahhh 💋 #cozumaseries #crimsonlove #lipmattecozuma #cozumavelvetymattelipcream #sideincomeadapayslip

Lips without lipstick are like cake without frosting 💋 #cozumaseries #crimsonlove #cozumavelvetymattelipcream #sideincomeadapayslip

Dengan ini, saya @shakeylah.ahmad saya berjanji bahawa saya tidak akan tukar Lip Matte lagik. Seriously, i fall in love with this Lip Matte & this colour. Ohhh my Crimson Love ! I love you. Muahhh 💋 #cozumaseries #crimsonlove #lipmattecozuma #cozumavelvetymattelipcream #sideincomeadapayslip

Tadi singgah Petrol Station. Petrol Station nih kat rumah iols je sebab selalunya suka pi Petrol Station satu nih je. Nak isi minyak siap siap lah kan. Then dah pergi kat kaunter nak bayar tuh, kakak cashier nih rasanya dia orang Myanmar kot dia tanya kat iols macam nih, " Amoiii, pakai apa kat muka ? Cantik lah. Saya mau bagi hilang ... ( Sambil pegang & tunjuk bintik bintik hitam kat muka dia ) ". Baru nak story, orang dah beratur panjang kat belakang iols nak bayar and isi minyak. Kakak cashier nih pun cakap tak pa lah nanti kita sambung. Dia kenal iols sebab iols suka isi minyak kat situ je. 😆 #cozumaseries #crimsonlove #lipmattecozuma #cozumavelvetymattelipmatte #sideincomeadapayslip

Tadi singgah Petrol Station. Petrol Station nih kat rumah iols je sebab selalunya suka pi Petrol Station satu nih je. Nak isi minyak siap siap lah kan. Then dah pergi kat kaunter nak bayar tuh, kakak cashier nih rasanya dia orang Myanmar kot dia tanya kat iols macam nih, " Amoiii, pakai apa kat muka ? Cantik lah. Saya mau bagi hilang ... ( Sambil pegang & tunjuk bintik bintik hitam kat muka dia ) ". Baru nak story, orang dah beratur panjang kat belakang iols nak bayar and isi minyak. Kakak cashier nih pun cakap tak pa lah nanti kita sambung. Dia kenal iols sebab iols suka isi minyak kat situ je. 😆 #cozumaseries #crimsonlove #lipmattecozuma #cozumavelvetymattelipmatte #sideincomeadapayslip

Tadi singgah Petrol Station. Petrol Station nih kat rumah iols je sebab selalunya suka pi Petrol Station satu nih je. Nak isi minyak siap siap lah kan. Then dah pergi kat kaunter nak bayar tuh, kakak cashier nih rasanya dia orang Myanmar kot dia tanya kat iols macam nih, " Amoiii, pakai apa kat muka ? Cantik lah. Saya mau bagi hilang ... ( Sambil pegang & tunjuk bintik bintik hitam kat muka dia ) ". Baru nak story, orang dah beratur panjang kat belakang iols nak bayar and isi minyak. Kakak cashier nih pun cakap tak pa lah nanti kita sambung. Dia kenal iols sebab iols suka isi minyak kat situ je. 😆 #cozumaseries #crimsonlove #lipmattecozuma #cozumavelvetymattelipmatte #sideincomeadapayslip

NOURA_AMY
(@noraminahsamsul)

2019-09-04 17:46:05

Morningggg !!!! Syukur. Bangun pagi mata tak merah , cuma bibir je merah 😜 Calit code paling "stunning" .. Crimson Love. Org kata , kaler lipstik lambang personaliti. So bila calit kaler ni, apa 1 personaliti yg korang nampak kat Noura Amy? #velvetylipmatte #cozuma #crimsonlove #takmelekatdicawan #ringan #merawatbibirkering

🚨🚨🚨 Labor Day sale ends@on Friday order while all supplies last! 💋💋 see ya on canvasbylo.com * * #saleendingsoon⏰ #crimsonlove #strawberryjam #loveyourlips #lips💋

"There comes a time when you look into the mirror and you realize that what you see is all that you will ever be. And then you accept it. Or you kill yourself. Or you stop looking in mirrors."💋 #animallover #poetry #poet #poems #smile #instagood #life #likeforlike #toptags #happy #instalike #followme #follow #nature #igdayly #instafollow #picoftheday #likeme #instamood #photooftheday #repost #igers #like4like #instadaily #likelike #love #crimsonlove #stars

"That which others hear or read of, I felt and practised myself; they get their knowledge by books, I mine by melancholizing."💋 #vegan #poetry #poet #poems #smile #instagood #life #likeforlike #toptags #happy #instalike #followme #follow #nature #igdayly #instafollow #picoftheday #likeme #instamood #photooftheday #repost #igers #like4like #instadaily #likelike #love #crimsonlove #stars

Cakkk! Ada ka yg berani pakai pakai #lipmatteviral code #crimsonlove sbg #eyeshadow? . . Sis pun seganla, kalau utk event yg bertema mgkin #adaberan la...hihi . . #cdmeka #cozumalover #cozumacosmetic #cozuma #mua #muaaa #muasabah #kotakinabalu

Nak mekap tapi tak nak tebal2❗ Ramai kan macam tu! Termasuklah Kak Sha. Umur dah menghampiri 4 series ni, byk nak kena jaga. Tapi takleh la nak biar muka seiring usia. Betui tak. Harus nak berseri2 jgk😘. Sejak kulit muka dah elok (hasil penggunaan Infinence Skincare), pori pun kecik, jerawat pun dah tak rajin nak klua, jeragat pun dah hampir x nampak.. proses nak bermekap pun jadi lebih mudah. Sebab tu Kak Sha suka n jatuh chenta dengan Cozuma series ni. Harga warung kualiti setanding antarabangsa❗ 💋 Bibir tak kering dgn Velvetty cozuma lipmatte. Yg ni Kak Sha pkai color plg terang code color #crimsonlove 👁 Eyeliner yg Kak Sha lukis tu pun..xde comot2 terus melekat elok je, tahan lama but mudah bersihkan 👃 shading pipi n hidung dan blusher pun cozuma gak. Mekap lite lite je jaman now kan.. Nak mekap simple dgn cozuma, PM je Kak Sha. Harga Promosi Merdeka & Maal Hijrah masih available. Ada free gift menanti korang jgk. Wasap.my/+60122463094/Cozuma #cozuma #cozumaseries #eyeliner #lipmatteviral #lipmatte #blusher #eyebrow

COZUMA VELVETY MATTE LIP CREAM ALOE VERA EXTRACT ( Lidah Buaya ) 💋 Menghaluskan bibir, membuat bibir merah semulajadi, melembapkan bibir, serta mengubati bibir yang pecah AVOCADO OIL ( Minyak Avocado ) 💋 Membantu melembutkan serta membuat bibir menjadi merah semulajadi & merupakan antara bahan utama dalam pembuatan lip balm POMEGRANATE SEED OIL ( Minyak Biji Delima ) 💋 Menjadi salah satu buah ideal yang dapat memelihara dan melembabkan bibir Kandungan vitamin C, vitamin A, dan sifat antioksidan dari buah delima juga mampu mencegah bibir gelap #cozumaseries #crimsonlove #lipmattecozuma #cozumavelvetymattelipcream