#cream

8,083,958 posts tagged with #cream

Photos and Videos about #cream

Wine facial kit for blemish free and fairer complexion #cleanser #scurb #gel #cream #pack #serum + free face cleaner 730rs Including shipping charge and COD

Masih belum tahu juga keuntungan dari Black Jelly Mask? ⁠ .⁠ Dengan kandungan Arang Bambu, Bunga Calendula, Witch Hazel, Aloe Vera dan Ketimun, Black Jelly Mask ini bisa jadi solusi tepat untuk membersihkan sebum, komedo dan minyak berlebih.⁠ .⁠ Manfaat: 1. Melembabkan dan mencegah pertumbuhan jerawat secara alami! 2. Mengangkat komedo tanpa rasa sakit 3. Menyerap minyak berlebih dan mengtrol produksi minyak di wajah 4. Mengecilkan pori-pori yang besar akibat jerawat 5. Menenangkan dan menghaluskan kulit yang kasar . . . . . HARGA RP 285.000 . #eileengrace_id #eileengrace #masker #mask #skincareindonesia #skincare #perawatankulit #skincarekorea #rosejellymask #blackjellymask #lotion #pelembab #cream #nightcream #morningcream #toner #cleanser #facemask #facialfoam #koreanskincare #perawatanwajah #bbcream #cccream #maskerwajah #bodyscrub #acnemask #maskerjelly #jellymask

‼️ONHAND AVAILABLE‼️ 💯 Authenticity Guaranteed👍🇰🇷 🔥HOT ITEM🔥 ✨MISSHA Discovery Skincare Deluxe Kit✨ 🌸Description This Deluxe Kit is made up of the skin care products recommended by Missha according to essential regime. ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): Anti-wrinkle essence with 90% fermented yeast to rekindle skin tone and texture. ➡️Bee Pollen Renew Ampouler: Facial ampoule for anti-blemishes, anti-wrinkles based on Spanish Bee pollen to vitalize your skin. ➡️Vitamin B12 Double Ampouler: Facial ampoule for maximum hydration for sensitive skin. ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule: Facial blister to achieve a firm, radiant and clean skin. ➡️Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream: Maximum moisturizer with snail slime extract that helps activate skin cell regeneration 🌸Benefits ✔️Maximum hydration ✔️Anti-stains, Anti-wrinkles ✔️Enriched with nutrients and moisturizers that leaves skin soft and healthy . 🌸How To Use ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): With a freshly washed face, apply an adequate amount on a cotton pad and clean the skin. ➡️Bee Pollen Renew Ampouler & Vitamin B12 Double Ampouler: Apply after the tonic. Spread a few drops of the product on the face and neck. ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule & Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream Apply an adequate amount of product on the face gently massaging. 🌸Content ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): 30ml ➡️Bee Pollen Renew Ampouler: 10ml ➡️Vitamin B12 Double Ampouler: 10ml ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule: 10ml ➡️Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream: 10ml Pm for orders and inquiries💁‍♀💌 #missha #misshaampoule #ampoule #kbeautyskincare #skincare #routine #koreanmakeup #ilovekbeauty #kbeautyblog #kbeautyaddict #kbeautylover #loveit #toner #blacksnail #snail #cream #deluxekit #deluxe #kit #korean #beepollen🐝 #vitaminb12 #mydubai❤️ #dubailife #dxb

⠀⠀ 아름다움의 지혜 골든 미딩 발효™ & 홀발효™ ⠀⠀ 켜켜이 쌓인 시간의 가치 속에서 아름다움의 비밀을 발견하다 ⠀⠀ 오랜 시간의 기다림 끝에 광휘의 피부를 완성할 명품 발효 크림 ⠀⠀ #센테니카_크림 #centenica_cream ⠀⠀ #sum37 #sum #숨37 #숨 #자연발효 #deepchange #딥체인지 #센테니카 #centenica #크림 #오일 #cream #oil #skincare #kcosmetics #kbeauty #이종석 #leejongsuk #구리나자 #古力娜扎 #gulnazar

CCH CREAM adalah racikan yang aman dan halal digunakan untuk menghilangkan area hitam diseluruh tubuh seperti : KETIAK , SELANGKANGAN , LEHER , BEKAS LUKA , DAN JUGA KULIT BELANG KARNA MATAHARI☀️ Untuk kandungan : Glycerin , petrolatum , VIT E dan Titanium dioxide Cara pemakaian : Gunakan seperti menggunakan cream pada umumnya, oleskan di area yang bermasalah : pada bekas luka atau flek² hitam, bekas luka boleh digunakan sesering mungkin untuk mendapatkan hasil yang maksimal💯% Ketiak dan selangkangan digunakan sebelum tidur setelah dibersihkan terlebih dahulu. Untuk kegunaan lain bisa 2 kali sehari. KAMI TIDAK MENYARANKAN UNTUK PEMAKAIAN DIDAERAH MUKA🌴 Info Pemesanan : 📲 WA: 08983537747 #cchcream #cream #sehat #creampembersihbekasluka #creambadan #creampenghilangluka #penghilangluka #pembersihluka #cchcreammurah #pemutihkulit #pemutihaman #pembesarpayudara #pembesarbokong #olshopmurah #kosmetikmurah #sayapamit #sayapamitchallenge #denycagur #cutmeyriskadanrogerdanuarta #youtubeindonesia #menujuhalal2019 #helwabeautycare #scarlettwhitening

CCH CREAM adalah racikan yang aman dan halal digunakan untuk menghilangkan area hitam diseluruh tubuh seperti : KETIAK , SELANGKANGAN , LEHER , BEKAS LUKA , DAN JUGA KULIT BELANG KARNA MATAHARI☀️ Untuk kandungan : Glycerin , petrolatum , VIT E dan Titanium dioxide Cara pemakaian : Gunakan seperti menggunakan cream pada umumnya, oleskan di area yang bermasalah : pada bekas luka atau flek² hitam, bekas luka boleh digunakan sesering mungkin untuk mendapatkan hasil yang maksimal💯% Ketiak dan selangkangan digunakan sebelum tidur setelah dibersihkan terlebih dahulu. Untuk kegunaan lain bisa 2 kali sehari. KAMI TIDAK MENYARANKAN UNTUK PEMAKAIAN DIDAERAH MUKA🌴 Info Pemesanan : 📲 WA: 08983537747 #cchcream #cream #sehat #creampembersihbekasluka #creambadan #creampenghilangluka #penghilangluka #pembersihluka #cchcreammurah #pemutihkulit #pemutihaman #pembesarpayudara #pembesarbokong #olshopmurah #kosmetikmurah #sayapamit #sayapamitchallenge #denycagur #cutmeyriskadanrogerdanuarta #youtubeindonesia #menujuhalal2019 #helwabeautycare #scarlettwhitening

CCH CREAM adalah racikan yang aman dan halal digunakan untuk menghilangkan area hitam diseluruh tubuh seperti : KETIAK , SELANGKANGAN , LEHER , BEKAS LUKA , DAN JUGA KULIT BELANG KARNA MATAHARI☀️ Untuk kandungan : Glycerin , petrolatum , VIT E dan Titanium dioxide Cara pemakaian : Gunakan seperti menggunakan cream pada umumnya, oleskan di area yang bermasalah : pada bekas luka atau flek² hitam, bekas luka boleh digunakan sesering mungkin untuk mendapatkan hasil yang maksimal💯% Ketiak dan selangkangan digunakan sebelum tidur setelah dibersihkan terlebih dahulu. Untuk kegunaan lain bisa 2 kali sehari. KAMI TIDAK MENYARANKAN UNTUK PEMAKAIAN DIDAERAH MUKA🌴 Info Pemesanan : 📲 WA: 08983537747 #cchcream #cream #sehat #creampembersihbekasluka #creambadan #creampenghilangluka #penghilangluka #pembersihluka #cchcreammurah #pemutihkulit #pemutihaman #pembesarpayudara #pembesarbokong #olshopmurah #kosmetikmurah #sayapamit #sayapamitchallenge #denycagur #cutmeyriskadanrogerdanuarta #youtubeindonesia #menujuhalal2019 #helwabeautycare #scarlettwhitening

‼️ONHAND AVAILABLE‼️ 💯 Authenticity Guaranteed👍🇰🇷 🔥HOT ITEM🔥 ✨MISSHA Discovery Skincare Deluxe Kit✨ 🌸Description This Deluxe Kit is made up of the skin care products recommended by Missha according to essential regime. ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): Anti-wrinkle essence with 90% fermented yeast to rekindle skin tone and texture. ➡️Bee Pollen Renew Ampouler: Facial ampoule for anti-blemishes, anti-wrinkles based on Spanish Bee pollen to vitalize your skin. ➡️Vitamin B12 Double Ampouler: Facial ampoule for maximum hydration for sensitive skin. ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule: Facial blister to achieve a firm, radiant and clean skin. ➡️Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream: Maximum moisturizer with snail slime extract that helps activate skin cell regeneration 🌸Benefits ✔️Maximum hydration ✔️Anti-stains, Anti-wrinkles ✔️Enriched with nutrients and moisturizers that leaves skin soft and healthy . 🌸How To Use ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): With a freshly washed face, apply an adequate amount on a cotton pad and clean the skin. ➡️Bee Pollen Renew Ampouler & Vitamin B12 Double Ampouler: Apply after the tonic. Spread a few drops of the product on the face and neck. ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule & Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream Apply an adequate amount of product on the face gently massaging. 🌸Content ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): 30ml ➡️Bee Pollen Renew Ampouler: 10ml ➡️Vitamin B12 Double Ampouler: 10ml ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule: 10ml ➡️Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream: 10ml Pm for orders and inquiries💁‍♀💌 #missha #misshaampoule #ampoule #kbeautyskincare #skincare #routine #koreanmakeup #ilovekbeauty #kbeautyblog #kbeautyaddict #kbeautylover #loveit #toner #blacksnail #snail #cream #deluxekit #deluxe #kit #korean #beepollen🐝 #vitaminb12 #mydubai❤️ #dubailife #dxb

บอกลาผิวหน้าหมองคล้ำ ฝ้า กระ จุดด่างดำ ด้วยครีมบำรุงที่มีส่วนผสมของอะโลเวร่า ช่วยให้ผิวหน้ากระจ่างใส เนียนนุ่ม พร้อมปกป้องผิวจากรังสียูวีด้วย ซันสกรีน เอสพีเอฟ 50 จากสกินคอมพลีท ให้คุณผิวใส มั่นใจได้ในทุกๆ วัน 🌱 #skincomplete #sunscreen #cream . สอบถาม ปรึกษา ฟรี ID: @sge8503u ———————————————————————— #skincomplete #สกินคอมพลีท #ครีมบำรุงผิวหน้า #ลดสิว #ลดสิวผิวใส #ลดฝ้ากระจุดด่างดำ #กันแดด #กันแดดกันน้ำกันเหงื่อ #ปลอดภัย #ไลค์มาไลค์กลับ #ไลค์มาไลค์กลับไม่โกง #ไลค์มาไลค์กลับฟอลมาฟอลกลับ #skincomplete #skincomplete🌿 #สกินคอมพลีท🌿#สกินคอมพลีท #ใช้ดีบอกต่อ #คนท้องใช้ได้ #ส่งต่อ #กันแดดหน้าฉ่ำ

Free Photography #73 "Home, to me, is where I am and where I feel most comfortable. Obviously, Jakarta is home and my home is my apartment because that's my Jakarta" #photography #capture #beautifulmoments #building #tree #nature #car #parkinglot #apartment #sky #cloud #blue #white #cream #brown #green #red #black #lifequotes #goodvibes

C E L L S T A R Intense Eye Cream 🧖🏼‍♀️ Egyedülálló hatóanyagkombináció✅ Minden ránctípusra alkalmazható✅ Elegendő nedvességgel látja el a bőrt✅ Eltűnteti a szemduzzanatot, a karikákat✅ Visszaadja a szem körüli bőr ragyogását ✅ Vitalizálja a bőrt✅ Hatékonyan feltölti a szemráncokat✅ ✨#skincare #cream #cellstar #hungary #top #skin #skincareroutines #ikozosseg #beautycare #amazing #awesome #morningroutine #nightroutine

「🌊 」 :: 𝙦𝙤𝙩𝙙 | do you have any night rutin?😻✨ 「🍈 」 :: 𝙩𝙖𝙜𝙨 | #selfcare #vsco #cream #photoghraphy #naturephotography #photographylovers

รูขุมขนกว้าง ต้องยกให้ .. 💜" เซรั่มเกรปทัวมาลีนพลัส " ดูแล ช่วยให้ รูขุมขนกระชับ ผิวหน้าเรียบเนียนขึ้น ผิวดูอิ่มน้ำ #เซรั่มเกรปทัวมาลีนพลัส 350.- 📮สินค้าพร้อมส่ง รับตัวแทนจำหน่าย ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ❥สั่งซื้อสอบถาม❥🆔 @915tcnkd มี@ ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ . #เกรปครีม🍇 #cream ##howtoperfect #howtobeauty #พร้อมส่ง #ดีบอกต่อ #เห็นผลจริง #หน้าขาว #หน้าขาวใส #ปลอดภัย #แท็กเพื่อนมาดู #อยากสวย #อยากขาว #ฉันจะขาว #ฉันจะสวย #ใช้ดีบอกต่อ #บำรุงผิวหน้า #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #รีวิววัตสัน #รีวิวเซเว่น #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ขาว #ของมันต้องมี #ขาว

รูขุมขนกว้าง ต้องยกให้ .. 💜" เซรั่มเกรปทัวมาลีนพลัส " ดูแล ช่วยให้ รูขุมขนกระชับ ผิวหน้าเรียบเนียนขึ้น ผิวดูอิ่มน้ำ #เซรั่มเกรปทัวมาลีนพลัส 350.- 📮สินค้าพร้อมส่ง รับตัวแทนจำหน่าย ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ❥สั่งซื้อสอบถาม❥🆔 @915tcnkd มี@ ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ . #เกรปครีม🍇 #cream ##howtoperfect #howtobeauty #พร้อมส่ง #ดีบอกต่อ #เห็นผลจริง #หน้าขาว #หน้าขาวใส #ปลอดภัย #แท็กเพื่อนมาดู #อยากสวย #อยากขาว #ฉันจะขาว #ฉันจะสวย #ใช้ดีบอกต่อ #บำรุงผิวหน้า #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #รีวิววัตสัน #รีวิวเซเว่น #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ขาว #ของมันต้องมี #ขาว

รูขุมขนกว้าง ต้องยกให้ .. 💜" เซรั่มเกรปทัวมาลีนพลัส " ดูแล ช่วยให้ รูขุมขนกระชับ ผิวหน้าเรียบเนียนขึ้น ผิวดูอิ่มน้ำ #เซรั่มเกรปทัวมาลีนพลัส 350.- 📮สินค้าพร้อมส่ง รับตัวแทนจำหน่าย ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ❥สั่งซื้อสอบถาม❥🆔 @915tcnkd มี@ ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ . #เกรปครีม🍇 #cream ##howtoperfect #howtobeauty #พร้อมส่ง #ดีบอกต่อ #เห็นผลจริง #หน้าขาว #หน้าขาวใส #ปลอดภัย #แท็กเพื่อนมาดู #อยากสวย #อยากขาว #ฉันจะขาว #ฉันจะสวย #ใช้ดีบอกต่อ #บำรุงผิวหน้า #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #รีวิววัตสัน #รีวิวเซเว่น #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ขาว #ของมันต้องมี #ขาว

Sulwhasoo Snowise EX Kit 6 items ปฏิวัติวงการความงามระดับโลกด้วยกลุ่มผลิตภัณฑ์ Snowise_EX บำรุงผิวให้ขาวกระจ่างใสเหนือระดับแบบสามมิติ เพื่อความงามอันเปล่งประกายจากภายในสู่ภายนอก มุ่งฟื้นบำรุงผิวจากการรุกรานของรังสีอินฟราเรดและระดับอุณหภูมิความร้อนภายในร่างกายที่ส่งผลให้ผิวแลดูหมองคล้ำ กลับมาแลดูสดใสเปล่งประกายสุขภาพดี ผิวพรรณแลดูขาวกระจ่างใสมีชีวิตชีวาอีกครั้ง 1.Snowise EX Whitening Water ปริมาณ 20 ml. 2.Snowise EX Whitening Serum ปริมาณ 8ml. 3.Snowise EX Whitening Spot Serum ปริมาณ 3.5 ml. 4.Snowise EX Whitening Fluid ปริมาณ 20 ml. 5.Snowise EX Whitening Cream ปริมาณ 5 ml. 6.Snowise EX UV Protect Cream ปริมาณ 5 ml. ราคา 850 บาท Dbt-750 สนใจสอบถามทางไลน์ Add Line:@enbeaute ใส่@ด้วยนะค่ะ #sale #cosmetic #makeup #lip #cheek #blush #powder #foundation #toner #lotion #cleansing #diet #nail #eye #cream #body #brandname #autentic #perfume #perfumes #edt #edp #eyeshadow #foam #serum #essence #moisture #uv

You know it’s expensive when you have it in a case 💎 . @skii @yesstyle #skii #pretty #skincare #kbeauty #kpop #glass #case #facemask #toner #essence #cream #skin #girl #female #canada #lol #idk

Set Sulwhasoo Snowise EX Kit 5 items ปฏิวัติวงการความงามระดับโลกด้วย Snowise Ex Whitening เซ็ตผลิตภัณฑ์บำรุงผิว 5 ขั้นตอน เพื่อผิวขาวกระจ่างใสเหนือระดับแบบสามมิติ เพื่อความงามอันเปล่งประกายจากภายในสู่ภายนอก มุ่งฟื้นบำรุงผิวจากการรุกรานของรังสีอินฟราเรดและระดับอุณหภูมิความร้อนภายในร่างกายที่ส่งผลให้ผิวแลดูหมองคล้ำ กลับมาสดใสเปล่งประกาย ผิวพรรณแลดูขาวกระจ่างใสอย่างมีชีวิตชีวาอีกครั้ง ภายในเซ็ตประกอบด้วย 1.Snowise EX Whitening Water ปริมาณ 20 ml. 2.Snowise EX Whitening Serum ปริมาณ 8 ml. 3.Snowise EX Whitening Fluid ปริมาณ 20 ml. 4.Snowise EX Whitening Cream ปริมาณ 5 ml. 5.Snowise EX UV Protection Cream ปริมาณ 5 ml. ราคา 750 บาท Dbt-650 สนใจสอบถามทางไลน์ Add Line:@enbeaute ใส่@ด้วยนะค่ะ #sale #cosmetic #makeup #lip #cheek #blush #powder #foundation #toner #lotion #cleansing #diet #nail #eye #cream #body #brandname #autentic #perfume #perfumes #edt #edp #eyeshadow #foam #serum #essence #moisture #uv

อย่าปล่อยให้หน้าแห้งขาดน้ำ ! ต้องรีบแก้ด้วย RIKU First Milk Whitening Cream 💦💦 ไวทเทนนิ่งครีมน้ำนมแรกที่ช่วยปรนนิบัติและฟื้นบำรุงผิวพรรณที่แห้งกร้าน อ่อนล้าให้กลับมาอิ่มน้ำสดใสได้อย่างอ่อนโยน ทำให้ผิวสดใส เปล่งปลั่ง พร้อมปกป้องผิวจากรอยหมองคล้ำ เพื่อผิวเนียนนุ่ม ชุ่มชื้น มีชีวิตชีวาได้อีกครั้ง อีกทั้งยังช่วยกระตุ้นให้เซลล์ผิวทำงานได้ดีขึ้น และช่วยให้ผิวยืดหยุ่น แข็งแรงมากขึ้น แถมยังช่วยฟื้นบำรุงให้ผิวเนียนนุ่มกระจ่างใส ลดริ้วรอย ผิวกระชับขึ้นอีกด้วย . . . . 🍀 Key Ingredients 🍀 . ◾️Ceramide NP หรือ Ceramide 3 : ลดการระคายเคืองจากสิ่งแวดล้อม พร้อมเป็นเกราะป้องกันการสูญเสียน้ำให้ผิวได้อย่างดี ทำให้ผิวพรรณสดใส ไม่แห้งกร้าน . ◾️Niacinamide : ช่วยยับยั้งกระบวนการสังเคราะห์เม็ดสีเมลานินซึ่งเป็นสาเหตุให้เกิดจุดด่างดำ และความหมองคล้ำ . ◾️myrtus communis extract : อุดมด้วยวิตามินซี ช่วยความกระจ่างใส และกรดซิตริก มีคุณสมบัติรักษาความชุ่มชื้น . ◾️Sodium Hyaluronate : กักเก็บความชุ่มชื้นไว้ใต้ผิว แก้ปัญหาผิวขาดความสมดุล ผิวลอกแห้ง เป็นขุย พร้อมซ่อมแซมผิว ทำให้ผิวที่หย่อนคล้อย ตึงกระชับ . ◾️Shea Butter อุดมไปด้วยสารอาหารผิวชั้นยอด เป็นวิตามินA ธรรมชาติแบบเข้มข้น ไม่มีสารพิษเจือปน นอกจากนี้ยังมีวิตามิน A,D,E รวมไปถึงวิตามินอื่นๆ ที่ล้วนช่วยบำรุงผิวหน้าของเรา . ☑️เติมความชุ่มชื้นให้กับผิวได้ตั้งแต่ครั้งแรกที่ใช้ ☑️ผิวเรียบเนียนนุ่ม รูขุมขนกระชับเล็กลงอย่างเห็นได้ชัด ☑️บำรุงลึกถึงโครงสร้างผิว ลดริ้วรอย และจุดด่างดำให้จางลง ☑️เสริมสร้างคอลลาเจนและอีลาสตินในผิวหนัง ช่วยให้ผิวกระชับมากขึ้น . ปริมาณ : 50 กรัม ราคา : 390 บาท . 📱Line @ : http://bit.ly/2UsOM8t Facebook:Rikucosmetics IG: Rikucosmetics Website: https://www.rikucosmetics.com/ . . 👜หรือสามารถซื้อได้ที่ RIKU Cosmetics สาขาแรกที่ The Mall Bang kapi /เดอะมอลล์ บางกะปิ ชั้น 2(ฝั่งตรงข้ามธนาคารกสิกรไทย) . . และ RIKU Cosmetics สาขา 2 ที่ Central World/เซ็นทรัลเวิลด์ ชั้น 2 (ข้างร้าน lyn around ) . . #rikucosmetics #japaneselifestyle #designedinjap #ครีมน้ำนมแรก #ครีมน้ำนม #cream #เซรั่ม #serum #โฟมล้างหน้า #cleanser #skincare #เครื่องสำอาง #สกินแคร์ #สวย #ผู้หญิง #ผู้หญิงสวย #แต่งหน้า #ครีมบำรุง #เซรั่ม #ญี่ปุ่น

ปลุกผิวสวยด้วย RIKU First Milk Whitening Serum ไวท์เทนนิ่งเซรั่มน้ำนมแรกที่จะเข้าไปเป็นตัวช่วยเติมความชุ่มชื้นให้ผิว และเติมเต็มสารอาหารให้แก่ผิวได้อย่างล้ำลึก เผยผิวหน้ากระจ่างใส เนียนนุ่ม ชุ่มชื้น พร้อมช่วยลดริ้วรอย ฟื้นฟูผิวที่แห้งกร้านกลับมาเปล่งประกายความสดใส . . . ☘️Key Ingredients ☘ . ◾️Niacinamide : ช่วยยับยั้งกระบวนการสังเคราะห์เม็ดสีเมลานินซึ่งเป็นสาเหตุให้เกิดจุดด่างดำ และความหมองคล้ำ เพิ่มการสร้างคอลลาเจนและอิลาสตินชนิดที่ช่วยเพิ่มความกระชับแก่ผิว ◾️oryza sativa (rice) germ oil : อุดมไปด้วยสารต่อต้านอนุมูลอิสระ แร่ธาตุและวิตามินอี ซึ่งมีส่วนช่วยเสริมสร้างความแข็งแรงของเซลล์ผิว ชะลอริ้วรอยแห่งวัย ลดอาการผิวแห้งกร้าน คืนความยืดหยุ่นให้แก่ผิว ◾️Glycerin : เพิ่มความแข็งแรงให้กับเกราะของผิวในการกักเก็บความชุ่มชื้น พร้อมช่วยให้ผิวยืดหยุ่นและดูอ่อนเยาว์อยู่เสมอ ◾️Milk Protein Extract : มีคุณสมบัติช่วยกระตุ้นระบบการป้องกันผิว ทำให้ผิวผ่อนคลายความเครียด ต่อต้านริ้วรอย พร้อมช่วยฟื้นฟูให้เซลล์ผิวกลับมากระชับ . . How to use : 1.ล้างทำความสะอาดผิวหน้าให้พร้อมใช้เซรั่ม 2.ทาเซรั่มลงบนใบหน้า โดยใช้2-3 ปั๊ม 3.นวดวนเซรั่มและตบเบาๆ เพื่อประสิทธิภาพสูงสุด 4.ทิ้งไว้สักพัก ก่อนทาสกินแคร์ตัวอื่นๆ . . ☑️อุดมด้วยส่วนผสมจาก Growth Factor ในน้ำนมแรกบริสุทธิ์ (Colostrum) ☑️คืนความแข็งแรงให้ผิวของคุณให้เนียนนุ่มและเปล่งปลั่งอย่างเป็นธรรมชาติ ☑️ฟื้นฟูผิวที่ดูอ่อนล้าให้กลับมาเนียนนุ่ม ชุ่มชื้น อ่อนเยาว์ ลดริ้วรอย ร่องลึก และความหย่อนคล้อย ☑️ลดรอยจุดด่างดำ และป้องกันการเกิดสีผิวที่ไม่สม่ำเสมอได้อย่างมีประสิทธิภาพ . Paraben-Free . ขนาด : 30 มล. ราคา : 350 บาท . Designed in Japan Made in Korea . 📱 Line : http://bit.ly/2UsOM8t Facebook:Rikucosmetics IG: Rikucosmetics Website: https://www.rikucosmetics.com/ . . . 🛍หรือสามารถซื้อได้ที่ RIKU Cosmetics สาขาแรกที่ The Mall Bang kapi /เดอะมอลล์ บางกะปิ ชั้น 2(ฝั่งตรงข้ามธนาคารกสิกรไทย) . . และ RIKU Cosmetics สาขา 2 ที่ Central World/เซ็นทรัลเวิลด์ ชั้น 2(ทางเดินระหว่างร้าน Lyn Around และJaspal) . #rikucosmetics #japaneselifestyle #designedinjap #ครีมน้ำนมแรก #ครีมน้ำนม #cream #เซรั่ม #serum #โฟมล้างหน้า #cleanser #skincare #เครื่องสำอาง #สกินแคร์ #สวย #ผู้หญิง #ผู้หญิงสวย #แต่งหน้า #ครีมบำรุง #เซรั่ม #ญี่ปุ่น #eyeliner #อายไลเนอร์ #โฟมน้ำนมแรก #โฟมน้ำนม

Vanilla Sponge | Success . It's unconventional, but if I have to choose between chocolate cake or vanilla cake, I go for the latter. This was a delightfully dense, buttery vanilla cake topped off with jam and some vanilla bean cream 😍 What gets your vote, choc or vanilla? . #thecandidbaker #candidbakerza #candidbaking #baking #food #foodie #food24_sa #instaeatssouthafrica #southafricanfood #instaeatsjozi #cake #victoriasponge #jam #cream #spongecake #vanilla #vanillacake #lecreuset #lecreusetza

Tidak tahu cream malam apa yang cocok untuk atasi wajah kita yg berjerawat??🤷‍♀️🤷‍♂️ . Sini saya kasih tau ya..., jangan sampai salah pilih. udah tahu belum cream baru itu,nama nya apa. Yg cream dari beby cream by @tan_yuanita loh.... dari (@klinikdermaprojakarta )?? Nah nama nya adalah ACNE CREAM tidak hanya cream siang saja tapi sudah termasuk cream malam.(nah cream siang nya mana min??, mimin udah posting check aja di ig @beby_medan ) Karena saat malam adalah waktu yang tepat untuk mengeringkan kulit wajah yang berjerawat. M . Buruan ka di order di sini Wa :081324073170 Tunggu apalagi ayoo buruan di order yaa! :) . #creamwajah #cream #wanita#wanitamuslimah #lakilaki#kulitkering #kulitcerah #flex #noflex#dermapro #tua #muda #klinik#cantik #tampan #sehat #aman#berkualitas #produk #jakarta#indonesianidol #cantik #putih #idaman #cerah

🤔Oiii mak kau setahu akuu kayat2 ni hanya kena jumpa pakar kulit baru okey boleh pulih,orang Yang Naik kayat tahu la macam mana derita sakit sgt2.. . . Tapi dengan sapu krim NB boleh pulih kalau kalian 😇. Weii jangan main2 dengan kayat boleh bawak mautt. Fuhhh!! nasib baik jumpa jalan penyelesaian dengan mudah . Korang ingat krim NB untukk muka jerr ke kalau korang adee contoh masalah kulit mcm dalam gambar tu cuba try sapu2 boleh seminggu tgk macam mana perubahan dierr pasti tak nyesalll weii😲.. . . #krimsaka #krimberubat #nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #krim #cream #scar #parut #parutjerawat #jerawat #jeragat #agentwanted #agentwanted #malaysia #free #viral

The weekend is here! Come over and have our Classic Banana Split with home-made ice cream and maple granola, topped off with some summer berries and nuts. We have special ice-cream flavours that changes time to time so please ask our service crew what's on the menu! #icecream #bananasplit #dessert #chocolate #berries #cream #toppings #foodporn #foodie #instafood #cravings #yummy #delicious #lifestyle #foodgasm #foodphotography #foodlover #cafehopkl #cafehopmy

Perfect sunny day to try @duckislandicecream ice cream. Super yummy 👌 we had Passionfruit coconut (v) - chocolate cream / Raspberry ambrosia - coconut chocolate (v) #antojorecomendado💥

💛 cr. @ch.phr8ph

Somebymi AHA- BHA- PHA 30 Days Miracle Cream Ukuran 50ml Details : Produk terbaru dari some by mi dengan fungsi sama seperti toner. 1. Dapatkan kulit lembut seperti bayi hanya dalam 30 hari! 2. Cream anti jerawat ini mengandung AHA, BHA dan PHA yang berfungsi sebagai exfoliator yang efektif untuk membuat kulit lebih bersih, lebih halus dan lebih bersinar dari sebelumnya. Ini membantu memperbaiki kulit yang rusak menjadi kulit yang sehat. 3. Cocok untuk kulit sensitif, kulit kering dan kulit berminyak. 4. Kandungan natural centella asiatica membantu melindungin kulit sensitive agar tetap sehat . Somebymi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum 50ml Serum yg efektif sebagai exfoliator untuk mengangkat sel kulit mati, membuat kulit lebih bersih dan lebih radiant dari sebelumnya 😍 Memperbaiki kulit yang rusak, membuat wajah lebih sehat dan halus IDR . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #koreanskincare #skincarekorea #skincare #makeupkorea #somebymi #somebymiserum #serumsomebymi #serumkorea #serumwajah #somebymiahabhapha30daysmiracleserum #serum #jualanserum #jualanskincare #jualanmakeup #makeupkoreaready #skincareready #somebymiserum #jualanserum #serumjerawat #acneskin #acneskincare #cream #somebymicream #somebymimiraclecream #somebymi #somebymikorea #somebymiahabhapha30daysmiraclecream

波蘭 Sabe 白藜蘆醇逆肌緊致面霜 Resveratrol Radiance Firming Lift Cream50ml 2019年波蘭美容院品牌 sabe 白藜蘆醇是存在於植物中的天然抗氧化劑🍅,主要通過清除或抑制自由基生成,抑制指質過氧化,調節抗氧化相關酶活性等機制發揮抗氧化作用,為肌膚補充所需水份💧,均勻膚色,改善乾燥暗沉等肌膚問題。緊致面部肌膚,淡化細紋、乾紋。延緩肌膚老化。使肌膚細膩有光澤🌟。 成分:白藜蘆醇,可可巴籽油,可可籽油指,甘油,海藻糖,尿囊素,透明質酸, 維生素E 交收方法 1. 郵寄加$15 2. 順豐自取 – 滿 $800 包順豐自取,順豐站、便利店、順豐智能櫃取貨、順豐工商區送貨 3. 滿$600減$20 順豐運費到付(幫補下大家) 4. 順豐到付 5. 不設面交 2019年9月1號起小店因順豐運費加價,會改變滿 $800 包順豐自取,順豐站、便利店、順豐智能櫃取貨、順豐工商區送貨🙏🏻🙏🏻 ☎歡迎查詢 WhatsApp 66411187 / wechat :beautysighthk #beautyhk# Sabe #波蘭#精華#抗衰老#保濕 #修復 #面霜#skincarehk #hkigshop #hkshopping #852shop #緊致 #抗氧#mask#beauty #skincare #白藜蘆醇#followforfollow #likeforlike #organic #acnehk #shoppinghk #ighk #buyhk #shophk #cream

Amazing review from Luxury Butter Cream You too can get this glow 08186907976 #glow #cream #explorepage #hustlersquare

‼️ONHAND AVAILABLE‼️ 💯 Authenticity Guaranteed👍🇰🇷 🔥HOT ITEM🔥 ✨MISSHA Discovery Skincare Deluxe Kit✨ 🌸Description This Deluxe Kit is made up of the skin care products recommended by Missha according to essential regime. ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): Anti-wrinkle essence with 90% fermented yeast to rekindle skin tone and texture. ➡️Bee Pollen Renew Ampouler: Facial ampoule for anti-blemishes, anti-wrinkles based on Spanish Bee pollen to vitalize your skin. ➡️Vitamin B12 Double Ampouler: Facial ampoule for maximum hydration for sensitive skin. ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule: Facial blister to achieve a firm, radiant and clean skin. ➡️Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream: Maximum moisturizer with snail slime extract that helps activate skin cell regeneration 🌸Benefits ✔️Maximum hydration ✔️Anti-stains, Anti-wrinkles ✔️Enriched with nutrients and moisturizers that leaves skin soft and healthy . 🌸How To Use ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): With a freshly washed face, apply an adequate amount on a cotton pad and clean the skin. ➡️Bee Pollen Renew Ampouler & Vitamin B12 Double Ampouler: Apply after the tonic. Spread a few drops of the product on the face and neck. ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule & Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream Apply an adequate amount of product on the face gently massaging. 🌸Content ➡️Missha Time Revolution The First Treatment Essence (Intensive Moist): 30ml ➡️Bee Pollen Renew Ampouler: 10ml ➡️Vitamin B12 Double Ampouler: 10ml ➡️Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule: 10ml ➡️Missha Super Cell Aqua Renew Snail Cream: 10ml Pm for orders and inquiries💁‍♀💌 #missha #misshaampoule #ampoule #kbeautyskincare #skincare #routine #koreanmakeup #ilovekbeauty #kbeautyblog #kbeautyaddict #kbeautylover #loveit #toner #blacksnail #snail #cream #deluxekit #deluxe #kit #korean #beepollen🐝 #vitaminb12 #mydubai❤️ #dubailife #dxb

AAD
(@ax2designs)

28 Minutes Ago

This is one of my favorite ice cream! 🍨 #icecream #desserts #icecreamrolls #ice #foodporn #aesthetic #favorite #cream #strawberry

CCH Cream adalah cream penghilang bekas luka dan flek hitam. . . . racikan aman dan halal digunakan untuk menghilangkan area hitam di seluruh tubuh seperti ketiak, selangkangan, leher, bekas luka dan juga kulit belang karena matahari. (BUKAN UNTUK PEMAKAIAN DI WAJAH) . . Untuk kandungannya ada Glycerin, petrolatum, vitamin E, dan titanium dioxide. Cara Pemakaian: Pakai nya kaya pakai cream biasa aja, dioles di daerah2 yg ada bekas luka nya atau flek2 hitam di badan. Untuk bekas luka pakai aja sesering mungkin, untuk ketiak pakai sebelum mau tidur, yg lain pakai sehari 2 kali. . . . . PROMO BUY 1 GET 1 lhoo !!!🥰 More info: 087874861487 . . #cchcream #cream #sehat #creampembersih #pembersihbekasluka #creambadan #creampenghilangluka #penghilangluka #pembersihluka #cchcreammurah #creampenghilangflek #creampenghilangbekasluka

CCH Cream adalah cream penghilang bekas luka dan flek hitam. . . . racikan aman dan halal digunakan untuk menghilangkan area hitam di seluruh tubuh seperti ketiak, selangkangan, leher, bekas luka dan juga kulit belang karena matahari. (BUKAN UNTUK PEMAKAIAN DI WAJAH) . . Untuk kandungannya ada Glycerin, petrolatum, vitamin E, dan titanium dioxide. Cara Pemakaian: Pakai nya kaya pakai cream biasa aja, dioles di daerah2 yg ada bekas luka nya atau flek2 hitam di badan. Untuk bekas luka pakai aja sesering mungkin, untuk ketiak pakai sebelum mau tidur, yg lain pakai sehari 2 kali. . . . . PROMO BUY 1 GET 1 lhoo !!!🥰 More info: 087874861487 . . #cchcream #cream #sehat #creampembersih #pembersihbekasluka #creambadan #creampenghilangluka #penghilangluka #pembersihluka #cchcreammurah #creampenghilangflek #creampenghilangbekasluka

CCH Cream adalah cream penghilang bekas luka dan flek hitam. . . . racikan aman dan halal digunakan untuk menghilangkan area hitam di seluruh tubuh seperti ketiak, selangkangan, leher, bekas luka dan juga kulit belang karena matahari. (BUKAN UNTUK PEMAKAIAN DI WAJAH) . . Untuk kandungannya ada Glycerin, petrolatum, vitamin E, dan titanium dioxide. Cara Pemakaian: Pakai nya kaya pakai cream biasa aja, dioles di daerah2 yg ada bekas luka nya atau flek2 hitam di badan. Untuk bekas luka pakai aja sesering mungkin, untuk ketiak pakai sebelum mau tidur, yg lain pakai sehari 2 kali. . . . . PROMO BUY 1 GET 1 lhoo !!!🥰 More info: 087874861487 . . #cchcream #cream #sehat #creampembersih #pembersihbekasluka #creambadan #creampenghilangluka #penghilangluka #pembersihluka #cchcreammurah #creampenghilangflek #creampenghilangbekasluka

Dəri yaşlnmasının 80% səbəbi ətraf-aləmin təsiridir, ancaq 20% bizim genetik xüsusiyyətlərimizdən asılıdır. Yeni NovAge seriyası bu suallara cavab oldu - indi sən öz yaşınl kontrol altına ala bilərsən! AgeReflectTM tətqiqatları zamanı sübut olunmuşdur ki, vizual yaşlanma xüsusiyyətləri üz qırışları yox, üz konturunun və elastikliyinin itirilməsidir. Məhz onlar bizim yaşımıza yaş artırır. Bu əsas faktları nəzərə alaraq, NovAge Ultimate Lift dəri elastikliyini artırır, üz dərisini dartır və qırışları daha az nəzərəçarpan edir. Vacib məsələ də burasındadır ki, bu faktların hamısı kliniki sübutlarla təstiq olunmuşdur. 40 Məhsula görə Showing 12 out of 40 products NOVAGE Əl dərisinə qulluq üçün əlcək (sensor funksiyası ilə) 14,90 AZN NOVAGE NovAge Ecollagen Wrinkle Power qırışlara qarşı gecə kremi 53,50 AZN NOVAGE NovAge Ecollagen Wrinkle Power qırışlara qarşı göz ətrafı dəri üçün krem 38,50 AZN 48,1 NOVAGE NovAge Ecollagen Wrinkle Power qırışlara qarşı gündüz kremi SPF 30 53,50 AZN NOVAGE NovAge Ecollagen Wrinkle Power qırışlara qarşı üz üçün zərdab 80,20 AZN NOVAGE NovAge yaş əleyhinə intensiv əl kremi SPF 25 15,90 AZN 20,0 NOVAGE NovAge Ecollagen Wrinkle Power qırışlara qarşı kompleks qulluq 193,00 AZN 275 NOVAGE NovAge üz üçün hamarlaşdırıcı parça maska 7,99 AZN 12,50 NOVAGE NovAge üz üçün qidalandırıcı parça maska 7,99 AZN 12,50 NOVAGE NovAge üz üçün möhkəmləndirici parça maska 7,99 AZN 12,50 NOVAGE NovAge üz üçün nəmləndirici cövhər 25,90 AZN 40,2 NOVAGE NovAge qızartılara qarşı üz kremi 56,50 AZN DAHA ƏTRAFLI Dəri növünüzə uyğun olan qulluq vasitələri seçməyə köməklik lazımdır? Testdən keçərək dərinizin fərdi tələblərini ödəyəcək məhsulları seçməyi öyrənəcəksiniz. GƏLIN BAŞLAYAQ! Dəriyə qulluq üzrə bələdçi #oriflame #novage #krem #cream #deriyequlluq #xanim #herzamangencqalin #oriflameazerbaijan #oriflamewirvan #onlineshopping #onlinesatish ❤😍😊😘

Perfect day for a treat! Fancy Coupes are trend! Chocolate ice cream with cream & cookies. Come and try it! . . #discovermovenpick #cream #newmenu #menulaunch #icecream #movenpick #chocolate #yum #delicious #treat #naturalingredients #alpinespirit #dessert #sweet

🍇Round Hill Chardonnay 2016🍷 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💫Tipo: Branco⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍País: E.U.A. 🇺🇸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌄Região: Califórnia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👨🏻‍🌾Produtor: Round Hill Cellars⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍇Uva: Chardonnay ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🚜Safra: 2016⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💫Visual: Amarelo claro, de média intensidade, com bordas aquosas transparentes. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💫Nariz: Aromas de média intensidade, com caráter frutado de abacaxi, pêssego, limão, damasco, manga, manteiga, coco e baunilha. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💫Boca: Acidez moderada e agradavel, bom corpo, madeira bem integrada ao vinho e boa persistência em boca. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ótimo vinho! Cheers...🍷🍷 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #vinho #wine #whitewine #chardonnay #oakedchardonnay #vinhobranco #instawine #californiawines #roundhill #wineblog #sommelier #somm #manaus #enofilos #confraria #degustacao #tasting #winetasting #cream #freshwine

My brother baked me a #chocolate #raspberry #birthday #cake with a very #rich and #chocolatey #butter #cream #frosting. My birthday is actually tomorrow, but my other brother is moving back to school and everyone is going to be busy with him so they decided to celebrate my birthday today... not on my birthday... again... 🙄 Oh, well. Better than nothing. 😅

CCH Cream adalah cream penghilang bekas luka dan flek hitam. . . . racikan aman dan halal digunakan untuk menghilangkan area hitam di seluruh tubuh seperti ketiak, selangkangan, leher, bekas luka dan juga kulit belang karena matahari. (BUKAN UNTUK PEMAKAIAN DI WAJAH) . . Untuk kandungannya ada Glycerin, petrolatum, vitamin E, dan titanium dioxide. Cara Pemakaian: Pakai nya kaya pakai cream biasa aja, dioles di daerah2 yg ada bekas luka nya atau flek2 hitam di badan. Untuk bekas luka pakai aja sesering mungkin, untuk ketiak pakai sebelum mau tidur, yg lain pakai sehari 2 kali. . PROMO BUY 1 GET 1 lhoo !!!🥰 Hubungi via DM/WA (0895366379581) #cchcream #cream #sehat #creampembersih #pembersihbekasluka #creambadan #creampenghilangluka #penghilangluka #pembersihluka #cchcreammurah #creampenghilangflek #creampenghilangbekasluka

Proverbs 9:11 reads, “For through wisdom your days will be many, and years will be added to your life.” AMEN. 🙏🏾 As the day closes I simply wanna say THANK YOU. As I reflect, I’ve come to realize I don’t know it ALL but rather that I’m simply a conglomerate of REAL LIFE EXPERIENCES... and much like the song says, EXPERIENCE IS THE BEST TEACHER. I’m THANKFUL for another YEAR OF LIFE. This last year brought MORE LESSONS AND PLENTY OF BLESSINGS. 🙌🏾 Things happened and I’m stronger for it. THANK YOU... TO ME FOR STILL STANDING! THANK YOU TO MY ADVERSARIES... YAWL KEEP ME ON MY TOES. THANK YOU TO MY TRIBE... FOR LOVING ME, LIKING ME, SUPPORTING ME, PROTECTING, PULLING ME UP AND HOLDING ME DOWN. 🤞🏾 Cue the music... 🗣🔉 I ain’t saying she a gold digger, but she effin wit NO broke nigga‼️🎶 And that’s on GAWD. She’s a movement by herself. 👊🏾 #ayearolder #ayearbolder #ayearcolder #chapter41 #letsgooooooo 🤸🏾‍♀️🧘🏽‍♀️ #happybirthdaychrystal 👸🏽🥳