#codpasirmas

6,332 posts tagged with #codpasirmas

Photos and Videos about #codpasirmas

Say no to diabetis..kolestrol..jantung & darah tinggi . Jom cegah sebelum terlambat dgn SF TEA..Banyak sgt testimoni yang dah berjaya dalam pengurusan berat badan..darah tinggi..kencing manis..dan menjadikan kesihatan yang terjamin diakui oleh DR. NORMAN MOHD NORAWI (Penasihat Perubatan Rich Wealth Global) . Tiada kesan sampingan..100 peratus daripada herba terpilih dan berkualiti..produk natural dan selamat . berminat boleh terus whatsapp 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Syukur ya Allah..semoga lebih ramai yang sihat asbab dari teh sftea ni..aamiin!! . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 Cod: pasir mas..kota bharu 🛵📦 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Yang kat luar sana yg menghidap DIABETES boleh sgt mencuba amalkan minuman SF TEA teh herba yang dpt membantu mengawal gula berlebihan dalam darah..resultnya terlalu luar biasa..ribuan testimoni dah berjaya . Jom ambil langkah segera utk menyekat gula..ada caranya..sekiranya berminat boleh terus whatsapp 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Betapa happy nya bila dapat testimoni mcm ni..Dapat membantu mereka untuk lebih sihat . Ya allah sgt2 puashati..sbb niat berniaga bkn nak untung semata tapi mmg niat nak bantu mereka yang betul2 nak sihat . Kerana salah satu nikmat yang Allah beri adalah KESIHATAN..Kalu dah sakit apa pun tak blh buat..mood pon takde ye dok? . SFTEA sebagai usaha..asbab untuk sihat kerana ramuan/kandungan herba nya yang dicipta Allah swt sangat2 mujarab . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 Cod: pasir mas..kota bharu 🛵📦 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Gula berlebihan menyebabkan wajah nampak berusia . Pengambilan gula berlebihan dlm diet harian akn menyebabkan kalogen terurai dgn pantas . Apabila gula dihadam..melekat pd protein dalam tubuh ia menyebabkn kolegen rosak..terurai dan kulit akan berkedut..bergaris halus dan tidak anjal . Jom ambil langkah segera utk menyekat gula..ada caranya..sekiranya berminat boleh terus whatsapp 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

'Consistent dengan Coffee Scrub jer, lepas tu apply Glass Skin Hydrating Serum 🍒' Coffee Scrub=RM29 Glass Skin Hydrating Serum=RM69 Total=RM98 Tak sampai RM100 pun gaiss🤗 🛵FREE DELIVERY dan 🎁 SPECIAL FREE GIFT Uollss berminat nak order boleh dm@wasap k.mila yea ☎️ 0169545652😚 #temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codsalor #codmelor #codnilampuri #codpasirmas #codpasirputeh #temyraclekelantan #sayapakaisayajual #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat #serum #serumtemyracle #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclehq #coffee #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #glowingskin #luluskkm #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #temyraclemurah #scrub #scrubmurah

Gloww sampai ke petang gaiss💕 Ni k.mila dah masuk botol ke-3.. Memang ❤️ teruk la.. K.mila ni jenis yang guna parok sikit.. Boleh tahan sampai 1 bulan😁 Harganya hanya RM69 SAHAJA‼️ gaisss.. Murah sangattt. Always READY STOCK🔥 Nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️0169545652.. 🛵 FREE DELIVERY dan 🎁 SPECIAL FREE GIFT #temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codsalor #codmelor #codnilampuri #codpasirmas #codpasirputeh #temyraclekelantan #sayapakaisayajual #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat #serum #serumtemyracle #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyracletribe #roadtoglassskin #freedelivery #dapdapglow

Tentu ramai yang da tau, JM dapat mengawal selera makan kita serta mengenyangkan. Kalau tak, takde lah yang dapat turunkan berat badan hasil ber JM ni khenn. Selain dari tu, JM jugak dapat membantu para wanita yang ada masalah senggugut. Boleh dikatakan 80% wanita di Malaysia mengalami masalah senggugut ketika period. Bila senggugut datang, segala keje tak menjadi. Ada yang terpaksa gi klinik untuk inject sebab senggugut teruk. Ada yang sampai guling guling menahan senggugut. Seksa heyy. Alhamdulillah, da banyak testimoni senggugut hilang bila amal JM. Bukan senggugut jer tau, bila amal JM ni kita makin bertenaga. Takde lah duk lemau lesu tu khenn. Bila badan sihat, hidup jadi happy. Gitewww😍 www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Tentu ramai yang da tau, JM dapat mengawal selera makan kita serta mengenyangkan. Kalau tak, takde lah yang dapat turunkan berat badan hasil ber JM ni khenn. Selain dari tu, JM jugak dapat membantu para wanita yang ada masalah senggugut. Boleh dikatakan 80% wanita di Malaysia mengalami masalah senggugut ketika period. Bila senggugut datang, segala keje tak menjadi. Ada yang terpaksa gi klinik untuk inject sebab senggugut teruk. Ada yang sampai guling guling menahan senggugut. Seksa heyy. Alhamdulillah, da banyak testimoni senggugut hilang bila amal JM. Bukan senggugut jer tau, bila amal JM ni kita makin bertenaga. Takde lah duk lemau lesu tu khenn. Bila badan sihat, hidup jadi happy. Gitewww😍 www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Tentu ramai yang da tau, JM dapat mengawal selera makan kita serta mengenyangkan. Kalau tak, takde lah yang dapat turunkan berat badan hasil ber JM ni khenn. Selain dari tu, JM jugak dapat membantu para wanita yang ada masalah senggugut. Boleh dikatakan 80% wanita di Malaysia mengalami masalah senggugut ketika period. Bila senggugut datang, segala keje tak menjadi. Ada yang terpaksa gi klinik untuk inject sebab senggugut teruk. Ada yang sampai guling guling menahan senggugut. Seksa heyy. Alhamdulillah, da banyak testimoni senggugut hilang bila amal JM. Bukan senggugut jer tau, bila amal JM ni kita makin bertenaga. Takde lah duk lemau lesu tu khenn. Bila badan sihat, hidup jadi happy. Gitewww😍 www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

*MAMA ! NANTI BELIKAN ADIK JAJAN TAU. KALAU TAK,ADIK MERAJUK.* Itulah ungkapan yang seringkali mama dapat setiap kali mama nak keluar beli barang-barang. Sudahnya,mama belikan juga jajan buat si manja. Ketawa riang si manja bila mana keinginannya ditunaikan. Tahukah mama,kanak-kanak di bawah umur 1 tahun belum digalakkan diberi makanan yang mengandungi gula,garam,bahan perasa dan sebagainya? Hal ini adalah,jika terlalu banyak garam dalam tubuh si manja,ia akan menyebabkan ginjal menjadi berat,sekaligus berisiko mendapat hipertensi ( tekanan darah tinggi ) dan penyakit ginjal ketika dewasa. Pengambilan gula berlebihan juga menyebabkan kerosakkan gigi,melemahkan sistem imun tubuh dan berisiko mendapat diabetes dan obesiti. Ha ! Merbahaya bukan. Jom mama,tukarkan jajan yang kurang berkhasiat kepada jajan versi sihat dari Izliyah Kitchen. Ada 6 perasa monster cookies yang sesuai untuk si manja berusia 7 bulan ke atas sehingga 1 tahun ke atas. Jangan risau ! Cookies2 dari Izliyah Kitchen bebas Gula,bebas Garam,Bebas Bahan Perasa dan bebas Bahan pewarna. Semuanya menggunakan sumber semulajadi. Mama juga boleh tumpang makan sekali.😄 Sumber info : theAsianparentMalaysia #babyfoodpasirmas #homemade #healthybabyfood #izliyahkitchen #teamroketainik #babyfoodkelantan #codpasirmas #postseluruhmalaysia

Baca sahaja testimoni dari customer ni.."Maka Nikmat Tuhan mana lagi yang mahu kamu dustakan?" . Syukur ya Allah..semoga lebih ramai yang sihat asbab dari teh sftea ni..aamiin!! . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 Cod: pasir mas..kota bharu 🛵📦 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

73% pekerja di Malaysia alami masalah . ⚠️Berat badan ⚠️Kolestrol ⚠️Kencing manis ⚠️Tekanan darah tinggi . Jom cegah sebelum parah . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Yang penting kena konsisten! Beza tak yang sebelum dan selepas amal JM? Dia amal JM jer. Tanpa diet. Sebab ape tanpa diet? Sebab JM ni boleh kawal selera makan tau. Dan juga mengenyangkan. Amal JM dalaman sihat, kulit awet muda dan mantops. Gais, skang ada promosi. Beli 2botol JM dapat rege rm50. Harga biasa rm28/botol. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Yang penting kena konsisten! Beza tak yang sebelum dan selepas amal JM? Dia amal JM jer. Tanpa diet. Sebab ape tanpa diet? Sebab JM ni boleh kawal selera makan tau. Dan juga mengenyangkan. Amal JM dalaman sihat, kulit awet muda dan mantops. Gais, skang ada promosi. Beli 2botol JM dapat rege rm50. Harga biasa rm28/botol. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Yang penting kena konsisten! Beza tak yang sebelum dan selepas amal JM? Dia amal JM jer. Tanpa diet. Sebab ape tanpa diet? Sebab JM ni boleh kawal selera makan tau. Dan juga mengenyangkan. Amal JM dalaman sihat, kulit awet muda dan mantops. Gais, skang ada promosi. Beli 2botol JM dapat rege rm50. Harga biasa rm28/botol. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Hye hari ni mood pkai 7AM lipmatte kod Drama Queen😍 Best sgt xcrack, dan blh merawat bibir skli tau.. Bila cuci xmenggelupas lgsung bibir. Betul ke Asma cakap ni,, boleh percaya ke?🤔 Haa. Meh pm Asma, try sendiri okayy,, Tester pun ada nii Jom cite kat wsap, klik link kat bio okayy #codpasirmas #codkb #7amlipmatte

HOOREY HEMPAS LARGEYY ❤️ - Fuhhhh memang luar jangkaan yer sambutan semua produk Bougas Beauty,yang dah cantik nak triple double cantik!Yang nak rawat skin pun tak kurang hebat duk pinangg kami bertiga 🥳 - Uallss rasa yang mana paling hangat antara tiga beradik nih?Opkoss lah yang paling sakti gold bar cenonet ni yang muka macam jalan tar,yang ada lekuk berkawah alhamdulillah memang ada transformasi bila dah konsisten ❤️ - Kalau korang seriuss nak bebaskan masalah kulit tuh bersegeralah pinang Kak Zura sementara sekarang kita ada DISKAUN JANTUNGG BERGETARRRRRR.Pukul 12 malam,jantung nak masuk tidor dah yea 😁 - ‼️OPEN FOR ORDER‼️ - ☎ 017-9403679 ☎ 017-9403679 ☎ 017-9403679

Betapa happy nya bila dapat testimoni mcm ni..Dapat membantu mereka untuk lebih sihat . Ya allah sgt2 puashati..sbb niat berniaga bkn nak untung semata tapi mmg niat nak bantu mereka yang betul2 nak sihat . Kerana salah satu nikmat yang Allah beri adalah KESIHATAN..Kalu dah sakit apa pun tak blh buat..mood pon takde ye dok? . SFTEA sebagai usaha..asbab untuk sihat kerana ramuan/kandungan herba nya yang dicipta Allah swt sangat2 mujarab . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 Cod: pasir mas..kota bharu 🛵📦 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Siyes weyy benda ni jimat masa tau 😍 kalau time kalut sekali pun takde la kita tertinggal, takpakai eyeshadow ke apa. Adanya eyeshadow dua minit ni ketak ketak ni penyelamat segalanya. Otw nak pergi kerja pakai atas kereta pun boleh 🥰 #sobellapasirmas #codpasirmas #postage #eyeshadow2minit

COD k.mila sentiasa on yea😊 Nak k.mila COD sampai depan rumah boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 😘 K.mila COD area 📍 KOTA BHARU 📍 WAKAF CHE YEH 📍 SALOR 📍 NILAM PURI 📍 MELOR 📍 PASIR MAS #temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codsalor #codmelor #codnilampuri #codpasirmas #temyraclekelantan #temyraclehq #scrubmalaysia #scrubmurah #scrub #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #luluskkm #freedelivery #takdeidjanganbeli #temyracletrustedagent #homemadescrub #temyraclelovers

Say no to diabetis..kolestrol..jantung & darah tinggi . Banyak sgt testimoni yang dah berjaya dalam pengurusan berat badan dalaman dan boleh menjadikan kesihatan yang terjamin..Diakui oleh DR. NORMAN MOHD NORAWI (Penasihat Perubatan Rich Wealth Global) . Tiada kesan sampingan..100 peratus daripada herba terpilih dan berkualiti..produk natural dan selamat . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 Cod: pasir mas..kota bharu 🛵📦 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

1 kotak kecil boleh jadi penyelamat di kala mommy sedang travel bawa anak kecil. Eh, bukan saja waktu travel, tapi tengah2 shoping tu, tiber baby korang merengek lapar. . Haa tak usah duk kalut. Ambil je air panas sikit, bancuh 1 sachet tu. tabur je mana2 serbuk fruits pilihan hati mommy. Siap! 😋 Kalau hakak, memang suka barley sachet tu campur mango powder. Padu sangat rasa dia! Mak-mak pun blh makan sama. 😁 www.wasap.my/6019739923/babyfoodpasirmas #babyfoodpasirmas #homemade #makanansehat #izliyahkitchen #teamroketainik #babyfoodkelantan #codpasirmas #postseluruhmalaysia

*ADUH ! DAH TAK TAHU NAK SARAPAN APA ? MAI NAK BAGI IDEA.* Guna je campuran beras putih dengan bilis ni,campur sikit vitamin ( sayuran ) kesukaan yang mommy suka. Bancuh-bancuh,goreng. Dah siap ! Mudah kan 😁. Karbohidrat,zat besi dan vitamin,semua dalam 1 hidangan. Wah ! sihat kan mommy 😍. Nyum-nyum 😋. Jangan lupa cuba ya mommy. 😀 #babyfoodpasirmas #homemade #makanansehat #izliyahkitchen #teamroketainik #babyfoodkelantan #codpasirmas #postseluruhmalaysia

🌸 BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM _ Masalah kulit berjerawat? Parut jerawat? Kulit kusam? Bougas Beauty Advanced Serum dengan ekstrak tumbuh-tumbuhan dapat membantu merawat kulit hingga ke lapisan kulit yang paling dalam. Serum ini terkenal dengan tekturnya yang bersifat “water-based”, tidak melekit dan cepat meresap, sesuai untuk lelaki dan perempuan. _ 1 botol (20ml) - RM75 _ Order: Click link in bio @anniething.beauty 📲

Saya cik Fini. Love punya beauty consulton lah. . Fini akan follow up dengan love sampai love puas hati dengan kulit sendiri.😘😘 Nak tahu cara baca bawah ni👇 🌹 Pergi dekat bio ig ni 🌹Tekan link wassup tu 🌹 Dalam beberapa detik love dah boleh wassup fini untuk fini guide love sampai kalah artis korea . . Klink link di bio untuk order dari Love 🛵Cod area pasir mas, tumpat dan kota bharu 🌺 Free consultant 🌺 Free gift 🌺 3 item keatas dapat harga istimewa.. #guzeloflove #0179428737 #codwakafbharu #codkotabharu #codwkafcheyeh #codtumpat #codpasirmas #codrantaupanjang

Scrub? 🤔Tak rosakkan muka ke?😖😖 . Jawapan dia of course lah TAK tidak sama sekali.🥰🥰 Bagi kebaikan adalah : 🌺 Merawat kulit kusam 🌺 Menanggalkan sel kulit mati 🌺 Memberi efek instant dengan sekali penggunaan 🌺 Memberi kesan pencerahan yang diidamkan 🌺 Paling efektif untuk kulit sunburn . Klink link di bio untuk order dari Love 🛵Cod area pasir mas, tumpat dan kota bharu 🌺 Free consultant 🌺 Free gift 🌺 3 item keatas dapat harga istimewa.. #guzeloflove #0179428737 #codtumpat #codwakafcheyeh #codwakafbharu #codpasirmas #codrantaupanjang

[PENGGEMAR TOMATO] . HAPPY WEEKEND ANGELS! NAK KULIT GLOWING MACAM FOUNDER?Today sis junni nak share CARA BUAT MASKER TOMATO 👏🏼👏🏼. Nahh a simple DIY for uols 😘😘. . Uols hanya perlukan ❗️PISAU ❗️TEMPAT PEMOTONG ❗️SEBIJI TOMATO . Atauuuuuuuu... uols hanya perlukan LICEN SERUM ✨TIDAK BERMINYAK ✨TIDAK MELEKIT ✨TIDAK PERLU BILAS ✨MERESAP SEPANTAS 15 SAAT Berminat klik link di bio/0113-7594553 #teamwardahrangers #bebasmerkuri #junnithebest #junnifighter #tjcodkelantan #codpasirmas #codkotabharu #pwis #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #angelsjunni #makeyourskinbeauty #glassskin #koreanskin

Betapa happy nya bila dapat testimoni mcm ni..Dapat membantu mereka untuk lebih sihat . Ya allah sgt2 puashati..sbb niat berniaga bkn nak untung semata tapi mmg niat nak bantu mereka yang betul2 nak sihat . Kerana salah satu nikmat yang Allah beri adalah KESIHATAN..Kalu dah sakit apa pun tak blh buat..mood pon takde ye dok? . SFTEA sebagai usaha..asbab untuk sihat kerana ramuan/kandungan herba nya yang dicipta Allah swt sangat2 mujarab . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 Cod: pasir mas..kota bharu 🛵📦 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘💛 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Onzz tak @nelydiasenrose pkai lipmatte 7AM code First Sem dalam drama Akasia TV3 Lelakimu Yang Dulu 😍😘 . Nude colour so naturall Klik link kat bio untuk detail lanjut okayy 💋 #7amlipmatte #7amcosmetics #lipmatte7am #lipmatteviral #lelakimuyangdulu #7amkelantan #codkotabharu #codpasirmas #7amlovers #lipmattebest #7ampasirmas #gegarvaganza #gegarvaganza2019 #nelydiasenrose

Naik seri pengantin dengan apply lipmatte kod Crush 😍💞 Jom grab sekarang,, . freegift ada banyak nak bg ni syg,, Klik link kat bio okayy #7amkelantan #7amsquad #7amcosmetics #7amlipmatte #lipmattte #lipmatteviral #lipstick #arganoil #beevenom #mirafilzah #lelakimuyangdulu #nelydiasenrose #bigstage2019 #muapasirmas #codkotabharu #codpasirmas #pasirmas #gegarvaganza2019 #gegarvaganza

Akila
(@akila_izanim)

1 Day 10 Hours Ago

Memperkenalkan ANAS PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE baharu yang tampil dengan wajah dan kod warna yang lebih 'fresh' sesuai digayakan oleh setiap wanita sepanjang masa di mana jua. ANAS PRESSED POWDER EYESHADOW PALETTE didatangkan dengan 1 kod "classic" dan 3 kod baharu: MATTENESS *STARLOVE *WONDERLUST *ROSEGOLD suka kaler yang mana? OMG! Kenapa beli satu satu sedangkan dengan palette baru nie boleh dapat 4 warna dalam satu eyeshadow palette? Yes! RM59.90 sahaja! Seriously bomb Seriously, one of the best eyeshadow palette for everyone😍😍😍limited edition tau cepat2 grab ngan kila.. kila agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jah wasap kila☺️☺️☺️☺️...01113210639 #anascosmetics #anasism #teamsistaanas #ohsistadotcom #anaskelantan #anastumpat #anaspasirmas #anasblusher #anaslipcream #anaseyeshadow #anashighlighter #anasmattenesspalette #anasmascara #anaseyeliner #localcosmetics #aydajebat #kosmetikkelantan #kosmetiktumpat #kosmetikpasirmas #kosmetikviral #kosmetikmurah #kakimakeup #codtumpat #codpasirmas

Anak mommies kurang suka makan sayur ke? Kita ada jalan penyelesaiannya.😍 Nah. 3 jenis serbuk sayur sebagai perasa dalam makanan anak. Tabur2 saja dalam makanan anak, dah setel. Bila anak makan dengan lajunya, mak pun senang hati je kan. 😁 #babyfoodpasirmas #homemade #healthybabyfood #izliyahkitchen #babyfoodkelantan #codpasirmas #postseluruhmalaysia

Akila
(@akila_izanim)

1 Day 11 Hours Ago

Dua adik beradik ni memang kena ada dalam beg tangan hampaaa.. ANAS Eyeliner dengan ANAS Mascara ni memang power. Dua2 akan buat mata korang nampak letuppss gituu. Dahla dua2 ni senang nak remove. Just amek air and sapu je teruihhh boleh hilang. So apa lagi. Meh dapatkan satu & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️...01113210639 #anascosmetics #anasism #teamsistaanas #anaskelantan #anastumpat #anaspasirmas #anasmascara #anaseyeliner #anasblusher #anaseyeshadow #anaslipcream #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas

TIDAKK !! IBU LUPA NAK SIAPKAN BEKALAN UNTUK KE RUMAH PENGASUH. Janganlah risau mommies. Benda boleh settle 😁. Tak payah nak runsing2 lagi dah. Ni ha 'Set Rumah Pengasuh'. Tinggal nak pesan dekat pengasuh cara nak bancuh je mommies. Simple kan 😁. Mommies dah tak payah nak set alarm bangun awal2 pagi. Bancuh guna air panas je uolls. Tuang air panas sahaja,kacau2 dah siap.Mudah ke mudah sangat. Semestinya mudah sangat2 kan 😍. Selamat bergembira mommies 😘 #babyfoodpasirmas #homemade #healthybabyfood #teamroketainik #izliyahkitchen #babyfoodkelantan #codpasirmas #postseluruhmalaysia

Luo Han Guo atau buah Monk berasal dari selatan China. Namanya diberi sebegitu rupa kerana zaman dahulu, hanya sami-sami Budha sahaja yang menanam pokok ini untuk kegunaan perubatan tradisional Cina. . Apa yang hebat tentang buah ini adalah kemanisan semulajadinya yang memberi rasa manis tanpa keburukan yang sering dikaitkan dengan gula. Ya, buah Luo Han Guo memang sesuai untuk pesakit kencing manis dan sebab itulah FG Walet memilih buah ini untuk produk bebas gula kami. . Antara khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengambilan buah Luo Han Guo termasuklah: . ✅ Menstabilkan paras gula badan . ✅ Membantu melangsingkan badan . ✅ Anti radang. Melegakan sakit tekak dan mengurangkan kahak . ✅ Antioksida semulajadi yang melambatkan proses penuaan . ✅ Menguatkan antibodi badan . ✅ Mengandungi glycoside dan saponin yang membantu mengekang sel kanser badan Ternyata bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang mantap untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semujadi untuk pelanggan kami. Eksklusif HANYA melalui Partner dan agen-agen FG Walet sahaja. Pilih gaya hidup baru bebas gula. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletkelantan #fgwaletkotabharu #codtumpat #codkotabharu #codpasirpekan #codpengkalanchepa #codpasirmas #codlembahsireh

*KELEBIHAN LiCEN SERUM* 🍅 *menyejukkan kulit* 🍅 *menyerap minyak* 🍅 *mengecutkan jerawat* 🍅 *mengurangkan bintik hitam* 🍅 *mengecilkan liang pori* 🍅 *mengatasi kulit kering* 🍅 *memperbaiki masalah tona tidak sekata* 🍅 *membaiki struktur kasar* 🍅 *melembabkan kulit* 🍅 *mengurangkan lingkaran hitam bawah mata* 🍅 *mencerahkah tona kulit 3x ganda* 🍅 *merawat jeragat* 🍅 *merawat tompok hitam* #teamwardahrangers #bebasmerkuri #junnithebest #junnifighter #tjcodkelantan #codpasirmas #codkotabharu #pwis #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #angelsjunni #makeyourskinbeauty #glassskin #koreanskin

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2 Days 2 Hours Ago

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ni, bukan setakat nak melembapkan kulit muka sahaja tapi banyak lagii kelebihan dan manfaatnya. Ini masih ramai yg taktahu. Lets check apa lagi kelebihan Moisturizer Gel ni😊 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT KUSAM 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT KERING 🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK 🌸MENJADIKAN KULIT LEMBAP DAN ANJAL 🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT TIDAK SEKATA 🌸MENGURANGKAN EYEBAG BAWAH MATA 🌸MENGHILANGKAN GARIS HALUS BAWAH MATA 🌸MERAWAT ECZEMA 🌸MERAWAT RUAM PADA PUNGGUNG MUKA DAN LEHER #moisturizergel #moisturizergelmurah #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergelpasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Set Jovanka Eyebrow, Eyebrow gel Liquid concealor Brush eyebrow Brush concealer Pallete RM45 tak termasuk pos. #jovankahq #jovankaeyebrowviral #eyebrowjovanka #jovankakelantan #enairedchillihq #readystock #codkelantan #codkotabharu #codpasirmas

Sitie.co
(@tiee_beauty)

2 Days 5 Hours Ago

Sobella Lipmatte The Lagendary Raya Korang dah grab ke belom lima lima puteri ni? Kalau belom jom grab ! Lepasni semua kaler ni dah nak tinggalkan kita tau . #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetics #sobellapasirmas #codpasirmas #teamsitieco

Dah tak payah nak double triple sabun dah.. Dah 2 in 1 yea gaiss😍 Scrub dan Sabun.. Aromanya pun wangii sangattt😘 Skali cuba confirm uollss jatuh ❤️❤️❤️ Body Scrub yang super duper best ni hanya RM20 JER‼️ gaiss.. Uolls nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652. 🛵FREE DELIVERY dan 🎁 SPECIAL FREE GIFT #temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codsalor #codmelor #codnilampuri #codpasirmas #codpasirputeh #temyraclekelantan #sayapakaisayajual #scrub #produktiadamerkuri #luluskkm #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #homemadescrub #sayajualscrub #temyraclesayamesticari #temyraclebodyscrub #bodyscrub #freecod #freedelivery

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Lepas amal JM, period jadi lawas, sakit tumit makin hilang dan bila bangun dari tido rasa lebih bertenaga. Nak repeat JM tu sebab JM dapat beri kesan yang positif pada badan dia. So sape2 yang masih belom try JM, nak try boleh roger cikda yer. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Lepas amal JM, period jadi lawas, sakit tumit makin hilang dan bila bangun dari tido rasa lebih bertenaga. Nak repeat JM tu sebab JM dapat beri kesan yang positif pada badan dia. So sape2 yang masih belom try JM, nak try boleh roger cikda yer. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Lepas amal JM, period jadi lawas, sakit tumit makin hilang dan bila bangun dari tido rasa lebih bertenaga. Nak repeat JM tu sebab JM dapat beri kesan yang positif pada badan dia. So sape2 yang masih belom try JM, nak try boleh roger cikda yer. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Rugi wei tak try JM ni. Hari hari dapat feedback positih. Ada yang ketageh sebab rasa dia sedap. Masam masam asam boi. Manis manis gula jawa. Rm28 jer sebotol. Tapi skang ada PROMOSI tau. Sempena FIRST ANNIVERSARY JM. Beli 2botol dapat harga rm50. Jimat berbaloi😍 Klik link www.wasap.my/60193759848/JM www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Rugi wei tak try JM ni. Hari hari dapat feedback positih. Ada yang ketageh sebab rasa dia sedap. Masam masam asam boi. Manis manis gula jawa. Rm28 jer sebotol. Tapi skang ada PROMOSI tau. Sempena FIRST ANNIVERSARY JM. Beli 2botol dapat harga rm50. Jimat berbaloi😍 www.wasap.my/60193759848/JM www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Rugi wei tak try JM ni. Hari hari dapat feedback positih. Ada yang ketageh sebab rasa dia sedap. Masam masam asam boi. Manis manis gula jawa. Rm28 jer sebotol. Tapi skang ada PROMOSI tau. Sempena FIRST ANNIVERSARY JM. Beli 2botol dapat harga rm50. Jimat berbaloi😍 www.wasap.my/60193759848/JM www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Cikda dulu tak yakin nak ber ootd, kalau bergambar pun nampak muka jer. Haha. Kesian kan. Sebab tak yakin. Sedikit gemuk. Tapi skang alhamdulillah. Dari berat 56kg. Skang 52kg. Oke la dengan ketinggian cikda ni. Cikda tak diet pun. Makan jer apa yang nak makan. Cikda cuma amal JM. Bila amal JM, selera makan tu kurang. So sape2 yang nak turunkan berat badan, boleh roger2 cikda yer. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Cikda dulu tak yakin nak ber ootd, kalau bergambar pun nampak muka jer. Haha. Kesian kan. Sebab tak yakin. Sedikit gemuk. Tapi skang alhamdulillah. Dari berat 56kg. Skang 52kg. Oke la dengan ketinggian cikda ni. Cikda tak diet pun. Makan jer apa yang nak makan. Cikda cuma amal JM. Bila amal JM, selera makan tu kurang. So sape2 yang nak turunkan berat badan, boleh roger2 cikda yer. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

Cikda dulu tak yakin nak ber ootd, kalau bergambar pun nampak muka jer. Haha. Kesian kan. Sebab tak yakin. Sedikit gemuk. Tapi skang alhamdulillah. Dari berat 56kg. Skang 52kg. Oke la dengan ketinggian cikda ni. Cikda tak diet pun. Makan jer apa yang nak makan. Cikda cuma amal JM. Bila amal JM, selera makan tu kurang. So sape2 yang nak turunkan berat badan, boleh roger2 cikda yer. www.wasap.my/60193759848/JM #surikawsquad #jamumahanis #kuruscaraselamat #tipskurus #turunkanberatbadan #badanslim #bodycantik #bazarpaknil #igshop #shoppingonline #ubatkurusmurah #produkkurus #projekkurus #bakarlemak #sayanakkurus #igshopemalaysia #atasimasalahgemuk #slim #zumba #kempiscaraselamat #postageseluruhmalaysia #codrantaupanjang #codtanahmerah #codkotabharu #codpasirmas #kelantan #malaysia

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Huru hara kat opisss takut abes stock 🤣 24 kotak jalan terussss!! . Sapa tkdei brg lek kito..alhamdulillah..bleh tlg ore segar molep 😌💛 . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 . Cod: pasir mas..kota bharu 🛵 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Alhamdulillah barey jjadii!! Kito submit stokis slaluhhh 😁👍🏼📦 . Mulonya minum sndiri jah..braso ringe badan..kecing lawas..braso sedap..try utk sndiri..ore tego koho comeyyy koho segarrr haaaa kito nyoo ngepen selaluhhhhh la tea ajaib nihhh..pakat nok try nak order belakooo 😁👍🏼 . Sapa tkdei brg lek kito..alhamdulillah..bleh tlg ore segar molep 😌💛 . Sep awokk nk try jugak mari oyak area mana kito gi slaluhhh 😁 . Cod: pasir mas..kota bharu 🛵 . Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Ado ha niii duk submit ejen alhamdulillah..and also amik stock..spe2 nak join ejen boleh piyem tepi 0182170509..brg laku keras..senang jual..duit poket masuk kiri kanan depan belakang 😁 Www.wasap.my/60182170509/SFTEA . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

SFTEA 100% bahan semulajadi . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

APA ITU SF TEA ☕️💛 . SF Tea ialah minuman kesihatan yang berasaskan Teh Hijau..Gymnema Sylvestre dan dilengkapi dengan pemanis dari stevia . KANDUNGAN SF TEA 🍯Teh Hijau 🍯 Gymnema Sylvestre 🍯 Daun Peppermint 🍯 Daun Mulberry 🍯 Rooibos 🍯 Daun Stevia 🍯 Moringa . MANFAAT SF TEA 🌻 Membantu mengawal berat badan 🌻 Bersifat anti oksidan 🌻 Membantu mengawal tekanan darah 🌻 Membantu mengawal kadar gula dalam darah 🌻 Sangat sesuai untuk pesakit diabetes 🌻 Mencergaskan tubuh untuk melakukan aktiviti harian . MERAWAT PENYAKIT: ⚠️Kencing manis/ Diabetis ⚠️Darah tinggi ⚠️Jantung ⚠️Kolestrol tinggi ⚠️Gout ⚠️Gastrik ⚠️Stress . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

betul ke produk SF TEA tu bagus utk KURUS? . Nak tau betul ke tak??? kena wajib cuba..ni kalau 10 kali asyik tanya betul ke tak betul ke tak..sampai bila2 pon tak kurus..betul ke betul? . kalau asyik tanya tapi sendiri tak cuba..sampai RAYA TAHUN DEPAN pon belom tentu kurus dikkk 😁 Nak tahu kene la cuba . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

APA ITU SF TEA ☕️💛 . SF Tea ialah minuman kesihatan yang berasaskan Teh Hijau..Gymnema Sylvestre dan dilengkapi dengan pemanis dari stevia . KANDUNGAN SF TEA 🍯Teh Hijau 🍯 Gymnema Sylvestre 🍯 Daun Peppermint 🍯 Daun Mulberry 🍯 Rooibos 🍯 Daun Stevia 🍯 Moringa . MANFAAT SF TEA 🌻 Membantu mengawal berat badan 🌻 Bersifat anti oksidan 🌻 Membantu mengawal tekanan darah 🌻 Membantu mengawal kadar gula dalam darah 🌻 Sangat sesuai untuk pesakit diabetes 🌻 Mencergaskan tubuh untuk melakukan aktiviti harian . MERAWAT PENYAKIT: ⚠️Kencing manis/ Diabetis ⚠️Darah tinggi ⚠️Jantung ⚠️Kolestrol tinggi ⚠️Gout ⚠️Gastrik ⚠️Stress . Yang bestnye orang takde penyakit pon boleh minum teh ni..dari semua peringkat umur..Apa kata kalau cuba khasiat SFtea..dah ramai sangat yg terima khasiat ni . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

CARA MUDAHHHH NAKKK MINUM SFTea . MUDAHHHH CEPATTTT BERKESANNN..Tak yahhhh TAMBAH GULA dah tauuuuu . Dipenuhi AROMA STRAWBERRY..SETIAP HIRUPANNYA DI IRINGI RASA YANG MENGODA . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

MACAM MANA NAK KURUS DGN SFT . Minum sft peringkat awal..mmg rasa kenyang..tp jgn skip mkn..kena mkn jugak wpun kenyang . Sft kena minum byk..sekurang2nya 3 liter sehari.. 1.5liter pagi dan tghari..1.5liter ptg dan mlm . Bila dah lama minum sft..kita akn mula rasa lapar..tu menandakan metabolisma dah mula meningkat . Masa ni jgn tkt nak mkn..bila lapar, mkn je..portion tu agak2 kenyang je..tp sft kena sentiasa minum . Bila buat mcm ni..nnt kita akn rasa bdn mula mengecil sbb bdn mula membakar lemak utk dapatkan tenaga gantian sbb sft dah serap gula dlm bdn ( tenaga segera ) 😍 . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Kelebihan #sftea ☕️💛 . 🎗Berkesan untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes , exzema dan anti kanser . 🎗Berupaya membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih . 🎗Berkesan untuk membakar lemak perut supaya tidak buncit dan mencegah kanser . 🎗Berkesan membantu untuk kita tidak ketagih gula biasa(gula putih makanan kanser) . 🎗Berkesan untuk menghilangkan stress . 🎗Berkesan untuk meningkatkan metabolisma dan secara tak langsung boleh membakar lemak dalam badan . 🎗Berkesan menurunkan kadar gula serta meningkatkan sistem imum dalam badan . 🎗Aroma dan rasanya yang unik memang sesuai dengan taste semua orang . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Tips SfT dan Period . Ok Anis nak share dgn u all pasal period..Biasanya ketika kita period..badan akan mengumpul air yg byk . Jd berat badan kita dlm kilo akan bertambah ketika period..Jgn risau..Teruskan je minum SFT seperti biasa..2 atau 3 liter sehari . Insyallah lepas period..bdn akan pump keluar balik air tu dan berat akan mula menurun semula . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

HEALING CRISIS . Apa2 bahan yg bersifat neutral..dia ada khasiat2 tertentu yg Allah jadikan..cth herba dari daun teh ni ada kebaikan2 tersendiri utk bdn kita ( baca nota pasal kebaikan herba2 yg ada dlm sft ) . Jd bila masuk dlm badan..dia kena buang dulu segala toksin2 yg jd punca kepada setiap permasalaha dlm bdn kita sebelum dia repair balik apa2 yg rosak tu . Cth mcm ni..kalau dia ada gout..sistem bdn dia nak rawat gout tu..dia kena buang dulu asid urik yg terlebih dlm bdn . Jd masa proses menarik dan mengeluarkan asid urik dari bdn tu..mmg gout akan jd lg bengkak lah sbb byk asid urik yg telah di kumpulkan utk di keluarkan dari bdn kita..sbb tu kena minum byk air kosong . Bg kencing byk supaya asid atau toksin cepat keluar..bila bdn dah tak ada asid urik atau toksin tu..baru lah sel dlm badan boleh baiki balik apa2 kerosakan yg berlaku dlm bdn . kalau toksin tak di keluarkan..mcm mana nak baik? Bila sel2 repair sel yg rosak..nnt dia rosak balik sbb toksin masih ada dlm bdn . Sbb tu bila kita ambik apa2 ubat homeopati atau yg berasaskan herba ( yg tak ada bhn kimia ) cara bdn nak rawat penyakit..mmg kita akan rasa makin sakit dulu (healing crisis sementara bdn bekerja nak buang toksin ) . Kalau tak tahan healing crisis..kurangkan dos..kalau tahan n nak cepat baik..kena minum air byk2 supaya toksin cepat keluar dan sel2 akan cepat2 baiki sel2 yg rosak akibat toksin tu . Benda ni akk tahu sbb ada kwn yg doktor dan dia terangkan bagaimana cara ubat2 homeopati ( yg alami dan semulajadi bertindak dlm bdn ) jd katanya lg bgs amalkan homeopati sbb dia kan pulihkan penyakit terus dgn buang toksin penyebab penyakit . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

FUNGSI SFT ☕️💛 . Teh ni fungsi utama dia serap karbo n gula dlm bdn..( sumber tenaga utk pergerakan kita setiap hari ) Bila karbo n gula terlebih dlm badan..dia akan bertukar jd lemak . Dlm keadaan tertentu yg mana kita kekurangan makanan atau tak mkn ( puasa etc ) bdn boleh bakar lemak2 tu utk di jadikan tenaga semula . Tapi dalam kehidupan kita sekarang..kita bukan kekurangan makanan malah..terlebih2 makan sudahhh . So tu yg bdan simpan lebihan karbo dari mknn kita jd lemak..hari2 kita mkn byk..tp bdn kurang aktiviti atau exercise..jd bdn tak perlukan byk tenaga..so hari2 dia simpan je la lebihan tu jd lemak . Kalau org yg cepat hypo..ada darah tinggi n kencing manis, mmg kena minum sft lps mkn..tkt bdn dia akan cepat detect tak de carbo n gula dlm bdn . So kalau bdn dia jenis lambat bertindak utk cepat2 bakar lemak..tu yg boleh pitam sbb sistem badan dia panik tetiba tak ada tenaga dan belum biasa dgn keadaan baru . Iaitu bdn kita tak akan supply lagi karbo n gula utk di jadikan tenaga sebab dah kena serap dgn teh..so badan kena lah usaha sendiri lps utk dapatkan tenaga ( kenalah bakar lemak ) . Tapi kalau org yg dah lama minum sft..sistem badan dah faham cycle pemakanan kita . Maksudnya..sistem Bdn dah prepare anytime je tak ada sumber tenaga dari luar ( gula n karbo ) dia kena cepat2 bakar lemak utk dapat kan tenaga . Ni bahasa kasar dia lah. Bg u all senang faham . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam

Kelebihan #sftea ☕️💛 . 🎗Berkesan untuk mengawal darah tinggi, membetulkan peredaran darah , diabetes , exzema dan anti kanser . 🎗Berupaya membentuk sel sel baru pada pankreas yang dah tua bagi menghasilkan insulin untuk nyahkan gula putih . 🎗Berkesan untuk membakar lemak perut supaya tidak buncit dan mencegah kanser . 🎗Berkesan membantu untuk kita tidak ketagih gula biasa(gula putih makanan kanser) . 🎗Berkesan untuk menghilangkan stress . 🎗Berkesan untuk meningkatkan metabolisma dan secara tak langsung boleh membakar lemak dalam badan . 🎗Berkesan menurunkan kadar gula serta meningkatkan sistem imum dalam badan . 🎗Aroma dan rasanya yang unik memang sesuai dengan taste semua orang . Nak order? Wasap 0182170509 or click link at bio for fast respon 😘 . #glucosecuttea #tehpotonggula #tehcegahobesiti #tehcegahgemuk #tehcegahdiabetes #truedetox #turunberat #cepatkurus #tehkurusmalaysia #cegahdiabetis #cegahdarahtinggi #cegahbobesiti #tehpotonggula #codpasirmas #codkotabharu #teaviral #teamagic #teaajaib #stokiskelantan #promo #diskaun #diet #diabetis #kolestrol #darahtinggi #cegahpenyakit #kesan2jam