#clearskinsoap

1,280 posts tagged with #clearskinsoap

Photos and Videos about #clearskinsoap

Basic simple skincare everyday ! . 🧼 Natuwrel Clearskin Soap Rm28 . 🍍 Natuwrel Serum Orynzyme Rm35 . 🌾 Natuwrel Bb Cream Minerice Rm29 . ❤️ Natuwrel . www.wasap.my/60175232674/skincare . #skincare #natuwrel #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kundasang #natuwrelskincare #serum #biphaseserum #minerice #bbcream #clearskinsoap #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknil

GOOD 👍 ada satu soalan di private message bunyinya begini : . 'boleh saya dapat pencerahan, produk natuwrel mesra solat tak? i mean perlu remove tak before ambil wudhuk' . personally wan suka soalan macam ni itulah pentingnya kita kenal apa bahan yang kita masukkan dalam produk yang kita buat . bukan tekankan part berkesan dan selamat sahaja. bukan tumpu pada packaging mantul sahaja. haha. . ingredients juga perlu mantul hehe penting ya gais. tanggungjawab to make sure semua bahan dalam produk adalah halal 😊 . selalu wan tekankan natuwrel adalah product waterbased. ok ini penting, bagi perhatian haha. waterbased product takkan menghalang AIR WUDHUK untuk sampai ke kulit. jadi time nak ambil wudhuk tu tak perlu remove. terus bole ambil wudhuk ya. 💯 mantul! . kemudian dari segi ingredients semua orang tahu. natuwrel dah 6 tahun kat pasaran. semuanya guna tumbuhan. even sabun susu viral tu pun tiga jenis susu tumbuhan! dan kandungan lain semuanya vegans. tiada lemak atau bahan dari HAIWAN. . kenapa taknak guna haiwan? kenapa tak guna placenta? kenapa tak guna venom? kenapa tak guna air liur snail? sebab wan takut semua ni dalam kategori najis. sorry kalau kasar sikit part ni. tapi wan kena story baru semua terbuka minda. . lets say benda benda haiwan ni adalah najis, boleh ke bawa solat? jawablah sendiri.. . kesimpulannya, natuwrel sangat sangat menjaga sensitivity ini. natuwrel ada pendirian sendiri. siapa nak buat, silakan. kami tak buat. . sebab kita nak cantik. nak kulit sihat. dalam masa sama nak amalan kita diterima.😊😊 . Kak Wan - Owner Love Natuwrel . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #agennatuwrelterengganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #odahthevass

#basic_skincare_natuwrel👱🏻‍♀️ Ada 3 item⤵️ 🍃Pencuci Muka #clearskinsoap 🍃Serum #orynzyme 🍃Bb Creme #minerice RM92 Murah yakmat Harga serendah RM100 dah boleh dapat 3 item gorjes2 ya uolss😍😍😍 #natuwrel #parutjerawat #antijerawat #glowing #flawless

A BOWL OF RICE. CURRENT SKINCARE SET THAT YOU MIGHT OWN ONE! . . Fully set include of ⬇️ . 1 Bottle Serum Orynzme 1 Bottle Minerice BB Cream 1 Bar Of Clearskin Soap . . FREE GIFT SHEET MASK & SOAP CONTAINER 🔥 . . - RM100 INCLUDING POSTAGE - 0186691413 #clearskinsoap #bbcream #serumorynzme #skincare #naturalskincare #natuwrelskincareset

ESTELLE BLACK SOAP by @etoile_skincare . Best selling Soap. The rave about this soap eh _______________________________ Ingredients: White Shea Soap, Lemongrass, Neem, Camwood and Chamomile. _________________________________ Here’s why you should own this soap: 🍓It makes your skin smooth. 🍓It clears skin blemishes ( back and body acne). 🍓It tones your skin. 🍓It remedies body odour. 🍓It is anti aging. 🍓It detoxifies the skin. 🍓It boosts the skin's glow. ________________________________ Price N3,500 (400g of product) ________________________________ Delivery via DHL (Doorstep) Other registered Courier for within Abuja and park pick up. ________________________________ Send us a DM or use the link in bio to chat with us via WhatsApp. ________________________________ #etoileskincare #naturalsoaps #girlbossnation #clearskinsoap #healthyskinfood #greenbeauty #organicsoapph #glowblacksoap #handmadewithlove #handmadeskincare #beautysoap #glowsoap #bodysoap #naturalskincarenaija #thuz4sales #naijainstagrambusiness #naturalskincareproducts #hairoil #naturalproducts #bodybutter #sheabutter #bodyoil #naturaloils #buyblack #naijabusinesswoman #ceoafropopz #bellanaijabeauty #naijabusinessboss

Hari ni customer whatssapp sis nak repeat order sabun clearskin pastu nak tambah lagi serum oryzyme 1.. . Eh tiba2.. customer nak tambah lagi order sabun clearskin.. 2 ketui sabun sekali beli tau.. kalau barang tak menjadi.. tak elok, customer takkan repeat order.. 🤭🤭 . Sis is happy bila ramai customer sis repeat order natuwrel.. tu maknanya natuwrel memang betul2 menjadi tau.. bukan sembang saje2.. 😅 . Clearskin Soap RM28 jerr Serum Orynzyme RM35 . Murah tak uolls.. 🤗🤗 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #agennatuwrelterengganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #odahthevass

Natuwrel ClearskinSoap ! . Sabun paling legend dah 6 tahun dalam pasaran. Tak pernah mengecewakan pengguna.😍 . Banyak sangat feedback positif dari pengguna . ✅ Jerawat boleh kecut . ✅ Parut jerawat boleh pudar . ✅ Jerawat pasir didahi boleh hilang . ✅ Kulit berminyak boleh settle . ✅ Kulit kusam boleh cerah . Aisshhh macam-macam lagi la. Paling best kulit sensitif rod sangat-sangat recommend.👍 . Rm28 . www.wasap.my/60175232674/clearsoap . #sabunmuka #natuwrel #clearskinsoap #natuwrelskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #parut #jerawatpasir #kulitsensitif #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #kundasang #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #viral #meletop #bazarpaknilonline

Penyebab Kulit Bersih ! . Hampir 6 tahun dalam pasaran. Tak pernah mengecewakan. Best for sensitive skin. 😍 . 🧼 Natuwrel ClearskinSoap . Rm28 . www.wasap.my/60175232674/clearskinsoap . #natuwrel #skincare #natuwrelskincare #jerawat #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #jeragat #parut #pori #jerawatpasir #clearskinsoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kundasang #kotakinabalu #skuadpenggunabijak #viral #meletop #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Sepadu padu skincare padu lagi set ni tau you alls 😁 . . Set ni cumaaa RM100 INCLUDING POSTAGE RM8 ‼️ . . ✅ Serum Orynzme RM35 . ✅ Clearskin Soap RM28 . ✅ B.B. Cream Minerice RM29 . . This is daily simple skincare routine! Siapa yang nak set ni Boleh Whatsapp Mira okayyyyy! . . #skincare #setskincare #skincaremurah #bbcream #serum #sabunmuka #clearskinsoap #breakout #jerawat #jeragat #masalahkulit #masalahjeragat #kulitkusam #oilyskin #dryskin

Stok natuwrel baru mendarat ni.. panas2 lagi.. 🤭🤭 . Belum apa2, 2 set combo family milkcare dah kena rembat.. tak dan susun kat rak pun lagi.. 😅😅 . Uolls tunggu apa lagi.. jom la whatsapp sis sekarang.. 😍😍 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #agennatuwrelterengganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #odahthevass

Combination terbaik untuk those yang nak merawat kulit 😍 . . Serum Orynzme 50ml & Clearskin Soap by NATUWREL! . . SHOPPEE ID 👉🏻 anithamira 👈🏻 SHOPPEE ID 👉🏻 anithamira 👈🏻 SHOPPEE ID 👉🏻 anithamira 👈🏻 SHOPPEE ID 👉🏻 anithamira 👈🏻 SHOPPEE ID 👉🏻 anithamira 👈🏻 . . . WHATSAPP . 👉🏻0186691413 / Click @ Bio 👈🏻 👉🏻0186691413 / Click @ Bio 👈🏻 👉🏻0186691413 / Click @ Bio 👈🏻 . . #milksoap #natuwrelmilksoap #mandisususpa #mandisusu #kulitlembap #masalahkulitkering #basicskinroutine #skincare #naturalskincare #naturalmalaysia #natuwrelmalaysia #clearskinsoap #serumorynzme #jeragat #jerawat #kulitbreakout

Trio set rm92 jerr ➡️ Clear skinsoap ➡️ Serum ➡️ BB cream Skincare berasaskan bahan natural & organik Yang mana kulit dah breakout teruk memang sangat2 sesuai dgn trio set ni Tak payah fikir lama2 sis jom klik link 👇 utk sebarang pertanyaan http://Www.wasap.my/60125607564 #agennatuwrelpenang#triosetnatuwrel#clearskinsoap#orynzyme serum#minericebbcreame#milksoap

BEZA SABUNG ARANG RE VERA DENGAN YANG LAIN . . Ramai tanya beza #clearskinsoap dengan #sabunarang lain. Jujurnya fatin tak pernah guna sabun lain macam mana kesannya. . Fatin hanya tahu yang #clearskinsoap ni boleh ✅menyerap kotoran/racun ✅tak keringkan kulit ✅hilangkan white/blackhead ✅tak menggelupas ✅kecutkan jerawat degil ✅melembutkan wajah ✅mencerahkan kulit ✅tahan 2 bulan ✅menghilangkan bau ✅pudarkan parut ✅tanggal sel kulit mati ✅sesuai untuk kanak-kanak ✅ekzema . Guna sekali kulit terus cingg lembut & licin gitchuu. . Nak grab #sabunarang boleh DM fatin sekarang! . . #cantikdenganselamat #reveraresources #clearskinsoap #revera #jomcantik #sabunjerawat #sabunarang #sayanakcantik #jerawathilang #tipscantik #kulitlembut #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #cucimakeup #removemakeup #kulitbersih #bebasjerawat #sedutwhitehead #buangwhitehead #blackhead #gatalkulit #cucikotoran

Sabun Susu Beras Organik by Natuwrel . ✓ Berkesan mencerahkan pelipat gelap seperti ketiak, lutut, dan celah kangkang ✓ Melembapkan dan melembutkan kulit. Sangat sesuai untuk bayi yang mengalami eczema kerana sifatnya yang sangat ringan dan 'mild' ✓ Berbau wangi dengan wangian semulajadi susu beras, walaupon tidak ditambah pengawet, pewarna, atau pewangi tambahan ✓ Warna putih sabun ini berasal dari campuran 3 jenis susu tumbuhan organik, iaitu Susu Beras, Susu Oat, dan Susu Kelapa . 100% SUSU DARI BERAS ORGANIK NEGERI KEDAH . 100% TANPA MENGGUNAKAN SUSU HAIWAN . Sesuai untuk semua jenis kulit Sabun Susu Organik by Natuwrel Satu kotak ada 2 pcs sabun 65g x 2 bar = RM28 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #agennatuwrelterengganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #odahthevass

Feedback customer rod sendiri pakai clearskinsoap. Puas hati dia cakap sebab parut-parut jerawat makin pudar. Kulit pun makin lembut.👍😍 . Rm28 . www.wasap.my/60175232674/clearskinsoap . . #natuwrel #clearskinsoap #skincare #natuwrelskincare #sabun #sabunmuka #jerawat #parut #kulitkusam #kulitsensitif #kulitgelap #kulitkering #pori #jeragat #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kundasang #kotakinabalu #skuadpenggunabijak #viral #meletop #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Tengok time panas petang-petang nie dah macam puding la pulakkk kennnn. Haha😋 . Nie sabun muka clearskinsoap gaisss. Bukan puding. Hahaha🤭 . Rm28 sajiaa. Semua jenis kulit boleh pakai. . . #sabunmuka #clearskinsoap #natuwrel #natuwrelskincare #skincare #jerawat #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitsensitif #kulitkering #parut #pori #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kundasang #kotakinabalu #skuadpenggunabijak #viral #meletop #bazarpaknil #bazarpaknilonline

☘️ Natuwrel ClearskinSoap ! . Kini dengan triple action bukan double action lagi. Hehe. Sangat bagus untuk korang yang berkulit sensitif. . Paling best takkan mengeringkan kulit pun gaiss. Makin pakai makin lembut kulit.😍 . Sesuai untuk semua jenis kulit. . Rm28 33g . www.wasap.my/60175232674/clearsoap . #clearskinsoap #natuwrel #kulitkusam #jerawat #jeragat #skincare #kulitsensitif #kulitkering #pori #parut #jerawatpasir #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kundasang #kotakinabalu #skuadpenggunabijak #viral #meletop #bazarpaknil #bazarpaknilonline

COMBO BUNDLE SKIN ADA LAGI TAK SIS? ADA YANG ! BERBAKI 3 SET LAGI. Siapa nak Boleh Whatsapp mira lelajuuu Okay! . . FREE POSTAGE BOLEH SEARCH DEKAT SHOPEE! SEARCH ID MIRA : . . 👉🏻 “anithamira” 👈🏻 👉🏻 “anithamira” 👈🏻 👉🏻 “anithamira” 👈🏻 👉🏻 “anithamira” 👈🏻 👉🏻 “anithamira” 👈🏻 . . . #clearskinsoap #sabunsusu #milkmist #milksoap #sabunsusuorganic #serumorynzme #naturalskincare #skincare #natuwrel #natuwrelselangor #natuwreltpg

FIND US AT SHOPEE ‼️‼️‼️ . . Nah Korang type je dekat search tu kan type ID MIRA: ANITHAMIRA & NATUWREL Selangor Tu is meeeeee!!!! . . . Do Get your FREE POSTAGE PROMO 🔥 SHOPEE BAYAR KAN POSTAGE TAU! . . . #clearskinsoap #natuwrelselangor #breakoutskin #naturalproduct

💕 Testimoni Milkcare💕 . Sabun susu yang berhantu + Spray susu yang memukau . Semuanya organik tanpa sebarang bahan kimia yang merbahaya.. 😚❤️ . Sabun susu RM28 Spray susu RM28 Combo Milkcare RM48 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #agennatuwrelterengganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #odahthevass

Simple step routine skincare everyday gaiss.😍 . Cari simple skincare routine setiap hari? Jawapannya ada pada Natuwrel. Hehe . Step 1 : 🧼 sabun muka dengan Natuwrel Clearskinsoap . Step 2 : 🧴shake shake serum orynzyme then spray pada muka . Step 3 : 💄 dap dap Bb Cream Minerice pada kulit . Done. Hari-hari kulit glowing, sihat , flawlesss cute. Hehe🤭 . Berminat nak try jugak meh wasap rod👇🏻 www.wasap.my/60175232674/skincare . . #natuwrel #skincare #serum #clearskinsoap #bbcream #minerice #serumorynzyme #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitsensitif #jerawatpasir #parut #kkcity #kundasang #natuwrelsabah #sabah #kotakinabalu #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Lengkap penjagaan diri dari rambut hingga hujung kaki dengan produk natural. Selamat dan berkesan.❤️ . . #natuwrel #serum #bbcream #clearskinsoap #milksoap #milkmist #sabunsusu #spraysusu #sabunsusuviral #viral #meletop #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline #kkcity #sabah #kotakinabalu #natuwrelsabah

ini sabun susu dan spray susu. fungsi utama dia untuk mencerah, melembap, dan melembutkan kulit . ❤ Cerah tu untuk sunburnt, kulit kusam bagi glowing, parut pudar, plus boleh putih gebu macam uqasha senrose sikit. haha . ❤ Melembap pulak untuk kulit yg kering, bersisik, mengelupas, merekah. dia boleh bantu lembapkan kulit . . ❤ Melembut ni untuk bagi licin, gebu, rata je kulit. tak kesat. . ini untuk badan tau. bukan untuk muka. . mula-mula mandi sabun susu tu, lepas tu spray dengan mist tu pulak . licin elokk je kulit, gebu aumm. haha . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #agennatuwrelterengganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #odahthevass

KEEP CALM & POSING DENGAN SHEET MASK FREE 😁 . . YES! YES! YES! SEPANJANG OCTOBER NI MIRA NAK BAGI 2PCS FRUIT SHEET MASK ICELAND TO ALL OF YOU ‼️‼️‼️‼️ . . EHERY PURCHASE OF OUR STARTER KIT (Serum & Clearskin Soap) RM63 ONLY! . . WHILE STOCK LAST OKAY! #promooctober #specialmonthpromo #natuwrel #natuwrelselangor #natuwreltpg #telokpanglimagarang #serumorynzme #clearskinsoap #sheetmaskforfree

kenapa 1 cair, 1 lagi pekat? apa beza dua-dua Hair Water ni? . dari segi kandungan, sebenarnya tak ada beza pon. yang berbeza ialah nombor siri batchnya. . pewarna turquoise yang Natuwrel gunakan untuk Hair Water ni adalah pewarna semulajadi menggunakan campuran warna biru dari bunga telang dan warna kuning dari kunyit. . bila menggunakan pewarna semulajadi, warna produk setiap batch takkan sama. . pewarna semulajadi berbeza dengan pewarna sintetik macam dalam kosmetik seperti lipstick atau lipmatte yang mana warnanya tetap (fixed) dan tak berubah-ubah. . sesungguhnya warna yang berbeza tak menurunkan kualiti produk. so korang chill je. . nak rambut lebat kepok-kepok? . gunalah Hair Water dalam Set Limited Edition Hairoma. RM35 jer. pakai macam minyak rambut, tak payah bilas. leave on kan ajerrr . 🥰

Bahagia bila rambut flowy macam ni . Terhapus sudah kisah rambutku bersimpul di skala 6 . Syok namatey hairoma ni 😊

Assalamualaikum, morning! . Korang, cepat grab shampoo hairoma. Lepas ni kembali ke harga asal . Harga promo rm35. Harga asal rm48 . Haa. Menyesalkan baca? Baik beli sekarang. Klik bio

#resdung.. jangan biaq na.. boleh bengkak n sakit kepala. #sabunresdung #jamuresdung #clearskinsoap #magicclearsinussoap #jamusericahaya #stokisjsd www.wasap.my/60175985899

SERUM ORNYZYME Tak melekit dan mudah serap pada lapisan kulit Kulit akan terasa lembut, halus dan mulus. Dapat memudarkan kesan jeragat. Rm35 shj. Harga mampu milik tapi kesan sangat berbaloi #natuwrelserumorynzyme #natuwrelbbcream#naturelmilksoap#clearskinsoap#naturelmilkmist

CLEARSKIN SOAP Ingredients: Water, RiceMilk, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Aloe Vera Extract,Glycerin, Sodium Laureth Sulfate,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tomato, Sodium Myristate, Sodium Cocoyl Isethionate. Sabun tomato sesuai untuk semua jenis kulit especially kulit sensitif. Sabun yang tak mengeringkan kulit malah dapat mencerah dan memudarkan parut jerawat Rm28 shj #natuwrelserumorynzyme #natuwrelcombofamily#natuwrelmilksoap#clearskinsoap http://Www.wasap.my/60125607564

Laju order shopee masuk.. 😁😁 . Sabar naa.. esok sis pos semua.. . Shopee sis 24/7 operate.. nak cepat dan free shipping boleh beli thru SHOPEE.. 🤗🤗 . shopee.com.my/fundil90 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #agennatuwrelterengganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #odahthevass

Natuwrel ClearskinSoap ! . Sabun paling legend dah 6 tahun dalam pasaran. Tak pernah mengecewakan pengguna.😍 . Banyak sangat feedback positif dari pengguna . ✅ Jerawat boleh kecut . ✅ Parut jerawat boleh pudar . ✅ Jerawat pasir didahi boleh hilang . ✅ Kulit berminyak boleh settle . ✅ Kulit kusam boleh cerah . Aisshhh macam-macam lagi la. Paling best kulit sensitif rod sangat-sangat recommend.👍 . Rm28 . www.wasap.my/60175232674/clearsoap . . #natuwrel #skincare #clearskinsoap #kkcity #kundasang #kulitkusam #jerawat #jeragat #parut #kulitsensitif #bazarpaknil #natuwrelsabah #sabah #viral #meletop #bazarpaknilonline #skuadpenggunabijak

Kejadian siang hari tadi.. lepas pos 1 milk mist dan 2 set combo family milkcare, terus g COD serum kat akak manis kiter ni.. 😁 . Regular customer tau.. sebelum ni dah try clearskin soap dengan bb creme.. hari ni nak try serum pulak.. 🤗🤗 . Barang baik, mesti la orang nak try kan.. repeat order pun tinggi.. 😍😍. . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

Posto.. Posto.. . Customer sekali order set milkcare 1 Milk Mist 2 set Combo Family.. . Sis dah bagitau kann... customer mesti akan order lebih daripada 1 item.. 👆 order ni daripada sorang customer je uollss.. 😁😁 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

Jumaat yang barokah.. 😊 . Hari ni dapat customer baru.. sekali order SET SKINCARE & SET MILKCARE.. 😍😍 . Mabeles sangattt.. memang tak nyesal kalau guna produk natuwrel ni.. 😍😍 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

Hari tu beli RM19 Free Shipping.. Laa ni, 10.10 Sales pulak.. 😆😆 . Jadi, sapa2 yang nak free shipping tu, rajin2 la ketip akaun shopee sis.. taip je FUNDIL90 (shopee.com.my/fundil90) terpampang keluar dekat list shopee tu tau.. 🤭🤭 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi #fundil90

Assalamualaikum, selamat pagi dari hairoma yang nakal . Habis kepuk kepuk rambut iols. Wangi pulak tu 😍

Orang Kebanyakkan nya suka BASIC SET ✅ Sebab dalam Basic set ni kita ada Sabun & Serum tau. . . Bagus untuk bersihkan kulit seharian & Rawat dap dap kulit dengan Serum Orynzme ✅ . . #natuwrelserum #natuwrelsabun #clearskinsoap #bbcream #triosetnatuwrel #sabunsusu

Korang dah cuba? Kena cuba tau head to toe NATUWREL punya Products ♥️ . . AVAILABLE & READY STOCKS ✅ SKINCARE ✅ BODYCARE ✅ HAIRCARE . . WhatsApp Mira 0186691413 #skincare #bodycare #haircare #clearskinsoap #serumorynzme #natuwrelproducts #natuwrelselangor #natuwreltpg #natuwrelbodycare #natuwrelskincare

Anda ada tanda-tanda seperti ini ? ~Gatal-gatal pada hidung dan muka ~Hidung bengkak/berair/sakit/pedih/berbau ~Pernafasan berbau busuk ~Mata menjadi gatal/pedih ~Selalu mengalami sakit kepala ~Selalu bersin apabila keadaan persekitaran sejuk ataupun apabila terkena embun pagi dan malam... Jika YA, anda sedang mengalami Resdung, jangan dibiarkan dan di ambil remeh kerana ianya boleh membawa MAUT ! #resdung #magicclearsinussoap #clearskinsoap #sabunresdung #stokisjsd www.wasap.my/60175985899

Natuwrel Clearskin Soap Harga : RM28 (33g) Ingredients: Water, RiceMilk, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Aloe Vera Extract,Glycerin, Sodium Laureth Sulfate,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tomato, Sodium Myristate, Sodium Cocoyl Isethionate. 🍃Natuwrel Clearskin Soap kesan berganda ( double actions ) kerana menggabungkan kebaikan LYCOPENE dan ORYZANOL semulajadi dalam clearskin soap kaya dengan pelbagai vitamins dan minerals semulajadi membantu membersihkan kulit secara lembut, sempurna tanpa pengelupasan ( deep hydrating ) tinggi dengan antioksidan yang dapat menganjalkan kulit sekaligus meremajakan kulit ( powerful anti oxidant ) sesuai untuk kulit sensitif & tidak menipiskan kulit serta dapat mencerahkan kulit secara semulajadi ( naturals brightening ) paling berkesan untuk jerawat, jeragat, kulit radang kemerahan, sunburnt yang disebabkan oleh UV ( anti inflammatory ) www.wasap.my/60104659790 #milk #mawar #tomato #clearskinsoap #parut #jeragat #pudar #merawat #kusam #jerawat #codtelukintan #codmanjung #ncs #cantiksentiasa

Yeay... order masuk lagi.. jarang customer cuma grab 1 je produk natuwrel.. mesti akan grab lebih dari 1.. 🤗🤗 . Buktinya harini dah masuk 4 2 order dari shopee dan setiap customer dah grab 2 item natuwrel.. 1 SERUM & 1 COMBO TRIAL.. 😍😍 . FREE SHIPPING untuk pembelian RM19 sampai hujung bulan ni je tau.. . Cepat2 beli.. nanti dah habis promo free shipping nyesal tak sudah.. 😅😅😅 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

natuwrel
(@natuwrel_ciksha)

20 Days 10 Hours Ago

tahu tak sebenarnya mask DIY yang spesis mengunyit melemon ni bahaya pada kulit? Lemon => pH lemon terlalu rendah (acidic) dalam 2.8 macam tu, sangat tak sesuai dengan kulit. Ubat Gigi => pulak terlalu alkali (pH 8). masih, terlalu tinggi untuk kulit! Baking Soda => yang konon boleh buang whitehead tu pulak pH 9. tinggi giler weyh! bahaya sangat sebab ianya boleh menghakis kulit, boleh memusnahkan skin barrier korang. muka jadi merah, nipis, dan pedih! burn pH level yang just nice untuk kulit ialah dalam range pH4.2 ke pH5.6 macam tu je. . tetapi tahukah kalian, Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract yang ditambah dalam Serum Bi-Phase #orynzyme dan #clearskinsoap cun cun je just nice untuk kita. Ianya sangat tinggi kandungan antioksidan dan bagus untuk mencerahkan kulit, terutamanya bagi mengatasi masalah; ✓ dark spot ✓ jeragat ✓ sunburnt ✓ parut gelap Nak settlekan masalah parut, meh torai STARTER COMBO = SOAP + SERUM ORYNZYME ni RM63 .

natuwrel
(@natuwrel_ciksha)

20 Days 10 Hours Ago

🍃Natuwrel clearskin soap kesan berganda ( triple actions ) kerana menggabungkan kebaikan LYCOPENE dan ORYZANOL semulajadi dalam clearskin soap kaya dengan pelbagai vitamins dan minerals semulajadi membantu membersihkan kulit secara lembut dan sempurna tanpa pengelupasan. ( deep hydrating ) tinggi dengan antioksidan yang dapat menganjalkan kulit sekaligus meremajakan kulit ( powerful anti oxidant ) sesuai untuk kulit sensitif dan tidak menipiskan kulit serta dapat mencerahkan kulit secara semulajadi ( naturals brightening ) paling berkesan untuk jerawat, jeragat, kulit radang kemerahan, sunburn yang disebabkan oleh UV ( anti inflammatory ) berat : 33gram harga : RM28 #natuwrel #clearskinsoap

natuwrel
(@natuwrel_ciksha)

20 Days 10 Hours Ago

Banyak sungguh manfaat #clearskinsoap kan. Dah la JIMAT & MURAH giler #rm28 jurrr #natuwrel

Customer happy, kami gembira membantu 👍

Rambut kerap gugur? Check balik . 1.ikat rambut terlalu ketat Kesian rambut tu dia pun nak bernafas jugak. Ikatan yang sangat kuat bagi tekanan pada akar rambut dan menyebabkannya mudah gugur apabila kita cuba buka ikatan tu . 2. Kulit kepala yang berminyak Nak elakkan kulit kepala dari berminyak, selepas shampu, guna conditioner rambut di rambut. Ingat! Jangan terkena kulit kepala yer . 3. Tahu perbezaan 'scalp care' dan 'hair care' Produk untuk ‘Scalp Care’ ialah untuk penjagaan kulit kepala. Manakala produk ‘Hair Care’pula ialah untuk penjagaan rambut. . Lain masalah, lain penyelesaian. Jangan main hentam kromo jer tau . Fara lebih suka 2 in 1 macam natuwrel haircare ni. Mudah dan jimat masa. Bila guna produk 2 in 1 tak perlu recall 'jap, conditioner ni boleh sapu pada kulit kepala ke tak eh?'. . Dah lumur atas kepala baru fikir. End up penuh kelemumur pulak. Dah tambah satu lagi masalah 😢 . So, korang geng suka shampoo 2 in 1 ke x?

Alhamdulillah ..dapat feedback postitif daripada customer..swipe left↪ . #natuwrel #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelperak #bbcream #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist

Good morning! Bestnya hari hari mandi guna sabun susu . Wangi! 😍

Ayoyo.. gaji esok tapi hari ni dah masuk order shopee.. 2 SET SABUN SUSU sekali rembat.. . Produk natuwrel ni tak kira time gaji ka, time tak gaji ka.. sales always onz..😆😆 . Kan dah bagitau sebelum ni, produk natuwrel ni berkualiti premium tapi harga rakyat marhein je uollss.. mampu milik sangat2.. . Haa.. tunggu apa lagi.. jom la order sekarang.. . nak order ikut WhatsApp pun boleh.. ikut shopee pun boleh.. 😁😁 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

Remember the video where we poured our Dead Sea Salt Spa Soap about 6 weeks ago? (Check our Behind The Scenes highlights if you missed it.) Well now this detoxifying and nourishing soap is ready for use. Yaay!!! What better way to conveniently free your skin from ageing and damaging weight of toxins? There were 72 bars in this batch, only 52 bars are left, so get yours now. You can call, DM, send a WhatsApp message +2348036671008, order from our website. Whichever way is convenient for you! Bottom line, get yours before it runs out! #saharasunrise #saharasunrisenaturalproducts #deadseasalt #spasoap #detoxsoap #nourishingsoap #lagosskincare #handmadesoaps #beautyeditorial #splufiknigerians #nbctribe #bellanaijabeauty #nigerianentrepreneur #healthyskincare #skinfood #skincareaddicts #naturalbeautyproduct #clearskinsoap #growthenaira #madeinlagos #skinsolutions #lagoscity #lekkiajahikoyi #skincaresunday #ikotashoppingcomplex #akwaibom #sheleadsafrica #africanbrand #happysunday #happyskin

Dari Cleanser now dah ada BB Cream & Serum. Kalau Korang nak cuba skincare range kita Korang Boleh try all this! . . HARGA SANGAT MURAH KORANG🔥 . Serum RM35 ✅ Cleanser RM28 ✅ BB Cream RM29 ✅ . . WhatsApp Mira lelajuuuu ye sayang 0186691413 #settrio #skincarefullset #skincarenatuwrel #natuwrelskincare #naturalingredients #serum #clearskinsoap #bbcream #dailybbcream

Muka berminyak boleh pakai BB Cream tak? . ↪️Kulit berminyak, digalakkan cari BB Cream yang oil free ataupon waterbased. So BB Cream #minerice yang waterbased ni, memang sesuaiiiii sangaddd untuk kulit berminyak . Muka saya sensitif, takut naik jerawat. Boleh ke pakai BB Cream ni? . ↪️BB Cream adalah option terbaik untuk orang berkulit sensitif, sebab ianya waterbased, teksturnya ringan dan tak sumbatkan pori, berbanding foundation. . kulit sensitif lah yang kena pakai BB Cream 😍 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

Pong.. pong.. pong..📣📣 . Tak lama lagi gaji kan.. 🤑🤑 . Jom2 cuci mata dengan produk Natuwrel.. tak mahal pun uolls.. . Untuk Basic Skincare RM92 jerrrr⤵️ ◽Clearskin Soap RM28 ◽Serum Orynzyme RM35 ◽BB Creme Minerice RM29 . Milk Care Set pulak ada pakej combo ⤵️ ◽Sabun susu RM28 ◽Milk Mist RM28 ◽Combo Family MilkCare RM48 . Apa tunggu lagi.. mai order sekarang.. nak booking untuk gaji nanti pun boleh.. . ALL ITEM ARE READY STOCK.. 😁😁 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

💕Feedback customer shopee💕 . Shopee sis open 24hours everyday okay.. sesape yang nak fast delivery dan free postage cepat2 pergi kat shopee sis⤵️ . shopee.com.my/fundil90 . Nak lagi cepat, pergi ke shopee taip je FUNDIL90.. 😁😁 . Sekarang masih belangsung RM19 FREE POSTAGE.. pokoknya beli produk natuwrel serendah RM28 dah dapat free postage tau.. . Jangan lupa klik voucher free postage.. 🤗🤗🤗 . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering #bmf #khairulyoi

Natuwrel diformulasi khas untuk kulit Asia . Hanya menggunakan bahan semula jadi terpilih yang super premium yang menjanjikan hasil yang optimum pada semua pengguna. . *SKINCARE .Clearskinsoap .Clearskin kit .Orynzyme serum .BB Cream Minerice . *BODYCARE .Milksoap .Milkmist Aromoist (shower gel and lotion) . *HAIROMA .Hairoma (shampoo and hair water) . Characters dibawah mewakili kita semua wanita asia yang mempunyai pelbagai ton warna kulit cerah medium sawo matang semua nya sesuai dengan product natuwrel . Natuwrel fokus sihatkan kulit dengan bahan yang selamat harga super berbaloi. . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #bbcream #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #ekzema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering

Kita tengok rasa pedih. Yang lalui? Lebih perit . Alhamdulillah, sabun susu sangat membantu . Kalau ada jiran/rakan/saudara alami macam ni please let them know ig fara . Semoga info ini bermanfaat dan dapat membantu orang lain. Amin

Sekotak susu yang tak perlu simpan dalam peti ais walaupun selepas dibuka . Ajaib kan😜

Lepas mandi mesti cari minyak wangi (milk mist)..Umi spray sikit dekat tapak tangan, dia sapu kat muka.. boleh la dik nak sapu mana2..umi tak kisah.. sebab milk mist ni organik.. 🤗🤗 . Semburan susu ni sesuai bukan saje untuk orang dewasa je tau, baby, kanak2 semua boleh.. takde bahan chemical..sebab bahan utama milk mist ⤵️ 🍼 susu beras 🥥 minyak kelapa dara 💐 vanila . Semua bahan organik ni bukan saje selamat pada kulit tau.. dia juga merawat kulit kering, gatal2 dan eczema.. dah la bau dia best sangat.. rasa nak geget2 je.. 😆😆😆 . 1 Botol milk mist ni tahan sebulan lebih tau.. tapi kalau jenis ketagih macam sis ni tak sampai sebulan.. 🤭🤭🤭 . Milk mist 100 ml RM28 jerr.. . #serumorynzyme #serum #skincare #clearskinsoap #natuwrelganu #natuwrelterengganu #bbcreme #minerice #teamnatuwrel #sabunsusu #organic #natural #milkmist #milksoap #bodymist #jeragat #bodycare #aczema #kulitsensitif #jerawat #kulitgatal #kulitkering

Sabun Susu Beras Organik by Natuwrel . ✓ Berkesan mencerahkan pelipat gelap seperti ketiak, lutut, dan celah kangkang ✓ Melembapkan dan melembutkan kulit. Sangat sesuai untuk bayi yang mengalami eczema kerana sifatnya yang sangat ringan dan 'mild' ✓ Berbau wangi dengan wangian semulajadi susu beras, walaupon tidak ditambah pengawet, pewarna, atau pewangi tambahan ✓ Warna putih sabun ini berasal dari campuran 3 jenis susu tumbuhan organik, iaitu Susu Beras, Susu Oat, dan Susu Kelapa . 100% SUSU DARI BERAS ORGANIK NEGERI KEDAH . 100% TANPA MENGGUNAKAN SUSU HAIWAN . CARA PENGGUNAAN : . Buihkan sabun dan urut lembut pada badan. Biarkan selama 3-5 minit sebelum bilas. Bahagian bawah sabun yang mempunyai coconut flakes dan oat meal, boleh digunakan sebagai skrub dengan menyental celah lipatan yang gelap bagi membantu penghasilan sel kulit baru yang lebih cerah. . Sesuai untuk semua jenis kulit . BAHAN-BAHAN ORGANIK; Susu beras, susu oat, susu kelapa, minyak kelapa dara, gliserin . Sabun Susu Organik by Natuwrel Satu kotak ada 2 pcs sabun 65g x 2 bar

Alhamdulillah ❤ . dengan izin Allah . now baby habib dah bole tidur nyenyak tak garu dan kesan darah pun dah takda pada cadar . kalau ada kawan kawan yang eczema minta jasa baik semua friendlist fata untuk bagitahu pada mereka supaya cuba sabun #natuwrel yer . #milksoap bole kurangkan eczema . jom click setiap gambar and doakan baby habib terus serasi dengan sabun sabun natuwrel. membesar dengan sihat !

ini sabun susu dan spray susu. fungsi utama dia untuk mencerah, melembap, dan melembutkan kulit . ❤ Cerah tu untuk sunburnt, kulit kusam bagi glowing, parut pudar, plus boleh putih gebu macam uqasha senrose sikit. haha . ❤ Melembap pulak untuk kulit yg kering, bersisik, mengelupas, merekah. dia boleh bantu lembapkan kulit . ❤ Melembut ni untuk bagi licin, gebu, rata je kulit. tak kesat. . ini untuk badan tau. bukan untuk muka. . mula-mula mandi sabun susu tu, lepas tu spray dengan mist tu pulak . licin elokk je kulit, gebu aumm. haha

CLEARSKIN SOAP Ingredients: Water, RiceMilk, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Aloe Vera Extract,Glycerin, Sodium Laureth Sulfate,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tomato, Sodium Myristate, Sodium Cocoyl Isethionate. Senget tak leher baca ingredients tuu? Hihi. Eh, dalam Clearskin Soap ada lemon lah. . Gile cool! Lepas di "upgrade" ni fara rasa beza sangat sebab kulit lebih bersih, whitehead ZERO, pori mengecil, parut pudar. . Ni add on pulak susu beras buatkan kulit muka fara lebih smooth. Bestnye! . Harga rm28 jer *postage rm8 sm/rm12 ss

CLEARSKIN SOAP Ingredients: Water, RiceMilk, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Aloe Vera Extract,Glycerin, Sodium Laureth Sulfate,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tomato, Sodium Myristate, Sodium Cocoyl Isethionate. Senget tak leher baca ingredients tuu? Hihi. Eh, dalam Clearskin Soap ada lemon lah. . Gile cool! Lepas di "upgrade" ni fara rasa beza sangat sebab kulit lebih bersih, whitehead ZERO, pori mengecil, parut pudar. . Ni add on pulak susu beras buatkan kulit muka fara lebih smooth. Bestnye! . Harga rm28 jer *postage rm8 sm/rm12 ss