#charmshydrafresh

Photos and Videos about #charmshydrafresh

💐CHARMS : HYDRA FRESH CREAM & NIGHT SPA TREATMENT CREAM💐 . 1. FRESH CREAM HydraFresh cream ni sebenarnya adalah pelembap yang memberikan kelembapan dan kesegaran kepada kulit, ualls perlu cuba ni, untuk kulit kelihatan lebih fresh dan glowing gittew. FUNGSI : 🌹 Melembapkan kulit 🌹 Mengekalkan kesegaran kulit 🌹 Melembutkan kulit 🌹 Mengimbangi minyak pada wajah 🌹 Membenarkan kulit bernafas dan menyumbatkan pori muka. 🌹 Menghalang jerawat 🌹 Menghalang sinar UV terus pada kulit 🌹 Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida 🌹 Menganjalkan kulit 🌹 Membaiki kulit yg sunburn 2. NIGHT SPA TREATMENT CREAM CHARMS Diformulasikan daripada ekstrak daun sirih yg merawat masalah jerawat & jeragat. Dan terdapat shea butter yg menyembuhkan ruam, kesan luka serta bintik2 hitam😱 Antioksida yg menghalang radikal bebas yg menjadi punca kulit kering serta vitamin c yang bertindak melembabkan kulit dan bertindak sebagai toner (Whitening, Tightening, Moisturizing) FUNGSI : 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Mencerahkan kulit 🌹 Mengurangkan kedutan 🌹 Menghilangkan bintik hitam 🌹 Penghapus jeragat 🌹 Anti bakteria 🌹 Anti oksida . 👉HYDRA FRESH : RM50 👉NIGHT SPA : RM55 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami . #hydrafresh #hydrafreshcream #hydrafreshcreamcharms #hydrafreshcreamspf20 #hydrafreshcharms #hydrafreshcreamrm49 #nightspatreatment #nightspacharms #nightspa #nightspatreatmentcream #nightspatretmentcream #nightspatreatmentcreamcharms #nightspatreatmentcreamrm59 #nightspacream #charmshydrafreshcream #charmshydrafresh #charmsnightspa #charmsnightspatreatmentcream #charmsnightspacream #charmsnightspaoriginal #charmsnightspamurah #charmsnightspatreatment #charmsnightspatreamentcream #charms#charmsmalaysia #charmsfoundation #charmstarglow #charmsfoundationmalaysia #charmssolekdanrawat

💐CHARMS : HYDRA FRESH CREAM & NIGHT SPA TREATMENT CREAM💐 . 1. FRESH CREAM HydraFresh cream ni sebenarnya adalah pelembap yang memberikan kelembapan dan kesegaran kepada kulit, ualls perlu cuba ni, untuk kulit kelihatan lebih fresh dan glowing gittew. FUNGSI : 🌹 Melembapkan kulit 🌹 Mengekalkan kesegaran kulit 🌹 Melembutkan kulit 🌹 Mengimbangi minyak pada wajah 🌹 Membenarkan kulit bernafas dan menyumbatkan pori muka. 🌹 Menghalang jerawat 🌹 Menghalang sinar UV terus pada kulit 🌹 Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida 🌹 Menganjalkan kulit 🌹 Membaiki kulit yg sunburn 2. NIGHT SPA TREATMENT CREAM CHARMS Diformulasikan daripada ekstrak daun sirih yg merawat masalah jerawat & jeragat. Dan terdapat shea butter yg menyembuhkan ruam, kesan luka serta bintik2 hitam😱 Antioksida yg menghalang radikal bebas yg menjadi punca kulit kering serta vitamin c yang bertindak melembabkan kulit dan bertindak sebagai toner (Whitening, Tightening, Moisturizing) FUNGSI : 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Mencerahkan kulit 🌹 Mengurangkan kedutan 🌹 Menghilangkan bintik hitam 🌹 Penghapus jeragat 🌹 Anti bakteria 🌹 Anti oksida . 👉HYDRA FRESH : RM50 👉NIGHT SPA : RM55 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami . #hydrafresh #hydrafreshcream #hydrafreshcreamcharms #hydrafreshcreamspf20 #hydrafreshcharms #hydrafreshcreamrm49 #nightspatreatment #nightspacharms #nightspa #nightspatreatmentcream #nightspatretmentcream #nightspatreatmentcreamcharms #nightspatreatmentcreamrm59 #nightspacream #charmshydrafreshcream #charmshydrafresh #charmsnightspa #charmsnightspatreatmentcream #charmsnightspacream #charmsnightspaoriginal #charmsnightspamurah #charmsnightspatreatment #charmsnightspatreamentcream #charms#charmsmalaysia #charmsfoundation #charmstarglow #charmsfoundationmalaysia #charmssolekdanrawat

💐CHARMS : HYDRA FRESH CREAM & NIGHT SPA TREATMENT CREAM💐 . 1. FRESH CREAM HydraFresh cream ni sebenarnya adalah pelembap yang memberikan kelembapan dan kesegaran kepada kulit, ualls perlu cuba ni, untuk kulit kelihatan lebih fresh dan glowing gittew. FUNGSI : 🌹 Melembapkan kulit 🌹 Mengekalkan kesegaran kulit 🌹 Melembutkan kulit 🌹 Mengimbangi minyak pada wajah 🌹 Membenarkan kulit bernafas dan menyumbatkan pori muka. 🌹 Menghalang jerawat 🌹 Menghalang sinar UV terus pada kulit 🌹 Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida 🌹 Menganjalkan kulit 🌹 Membaiki kulit yg sunburn 2. NIGHT SPA TREATMENT CREAM CHARMS Diformulasikan daripada ekstrak daun sirih yg merawat masalah jerawat & jeragat. Dan terdapat shea butter yg menyembuhkan ruam, kesan luka serta bintik2 hitam😱 Antioksida yg menghalang radikal bebas yg menjadi punca kulit kering serta vitamin c yang bertindak melembabkan kulit dan bertindak sebagai toner (Whitening, Tightening, Moisturizing) FUNGSI : 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Mencerahkan kulit 🌹 Mengurangkan kedutan 🌹 Menghilangkan bintik hitam 🌹 Penghapus jeragat 🌹 Anti bakteria 🌹 Anti oksida . 👉HYDRA FRESH : RM50 👉NIGHT SPA : RM55 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami . #hydrafresh #hydrafreshcream #hydrafreshcreamcharms #hydrafreshcreamspf20 #hydrafreshcharms #hydrafreshcreamrm49 #nightspatreatment #nightspacharms #nightspa #nightspatreatmentcream #nightspatretmentcream #nightspatreatmentcreamcharms #nightspatreatmentcreamrm59 #nightspacream #charmshydrafreshcream #charmshydrafresh #charmsnightspa #charmsnightspatreatmentcream #charmsnightspacream #charmsnightspaoriginal #charmsnightspamurah #charmsnightspatreatment #charmsnightspatreamentcream #charms#charmsmalaysia #charmsfoundation #charmstarglow #charmsfoundationmalaysia #charmssolekdanrawat

💐CHARMS : HYDRA FRESH CREAM & NIGHT SPA TREATMENT CREAM💐 . 1. FRESH CREAM HydraFresh cream ni sebenarnya adalah pelembap yang memberikan kelembapan dan kesegaran kepada kulit, ualls perlu cuba ni, untuk kulit kelihatan lebih fresh dan glowing gittew. FUNGSI : 🌹 Melembapkan kulit 🌹 Mengekalkan kesegaran kulit 🌹 Melembutkan kulit 🌹 Mengimbangi minyak pada wajah 🌹 Membenarkan kulit bernafas dan menyumbatkan pori muka. 🌹 Menghalang jerawat 🌹 Menghalang sinar UV terus pada kulit 🌹 Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida 🌹 Menganjalkan kulit 🌹 Membaiki kulit yg sunburn 2. NIGHT SPA TREATMENT CREAM CHARMS Diformulasikan daripada ekstrak daun sirih yg merawat masalah jerawat & jeragat. Dan terdapat shea butter yg menyembuhkan ruam, kesan luka serta bintik2 hitam😱 Antioksida yg menghalang radikal bebas yg menjadi punca kulit kering serta vitamin c yang bertindak melembabkan kulit dan bertindak sebagai toner (Whitening, Tightening, Moisturizing) FUNGSI : 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Mencerahkan kulit 🌹 Mengurangkan kedutan 🌹 Menghilangkan bintik hitam 🌹 Penghapus jeragat 🌹 Anti bakteria 🌹 Anti oksida . 👉HYDRA FRESH : RM50 👉NIGHT SPA : RM55 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami . #hydrafresh #hydrafreshcream #hydrafreshcreamcharms #hydrafreshcreamspf20 #hydrafreshcharms #hydrafreshcreamrm49 #nightspatreatment #nightspacharms #nightspa #nightspatreatmentcream #nightspatretmentcream #nightspatreatmentcreamcharms #nightspatreatmentcreamrm59 #nightspacream #charmshydrafreshcream #charmshydrafresh #charmsnightspa #charmsnightspatreatmentcream #charmsnightspacream #charmsnightspaoriginal #charmsnightspamurah #charmsnightspatreatment #charmsnightspatreamentcream #charms#charmsmalaysia #charmsfoundation #charmstarglow #charmsfoundationmalaysia #charmssolekdanrawat

Ida Noraida
(@idanoraida94)

2019-01-27 18:25:00

FUNGSI & KELEBIHAN HYDRA FRESH CREAM -Melembapkankulit -mengekalkan kesegaran kulit -melembutkan kulit -mengimbangi minyak pd wajah -membenarkan kulit bernafas maksudnya tak menyumbat pori muka -menghalang jerawat -mengandungi sari vitamin c sebagai antioksida -menganjalkan kulit -membaiki kulit yang sunburn KANDUNGAN FAHARA HYDRA FRESH CREAM -Aleo vera -wild vam root EXTRACT -Kolagen -minyak zaitun Nak jadi dropship klik link wasap.my/60143384291/dropship wasap.my/60143385291/dropship #charmsolekdanrawat #charmshalajakim #charmshydrafresh #charmsmelaka #codmelaka

ydra fresh mengandungi Aloe Vera yang dapat membantu mengembalikan kelembapan kulit. Sangat sesuai untuk kulit kering mengelupas. Jomm baca sikit apa fungsi hydra fresh cream ni, • FUNGSI HYDRA FRESH CREAM 🌟 Melembapkan kulit 🌟 Mengekalkan kesegaran kulit 🌟 Melembutkan kulit 🌟 Mengimbangi minyak pada wajah 🌟 Membenarkan kulit bernafas maksudnye tk menyumbat pori muka 🌟 Menghalang jerawat 🌟 Menghalang sinar uv terus pada kulit 🌟 Mengandungi sari vitamin C sebagai antioksida 🌟 Menganjalkan kulit 🌟 Membaiki kulit yg sunburn Ualls mengalami masalah kekeringan dan ingin kulit seperti awet muda❓❓❓mai pm kekla, kekla bantu korang. #solekdanrawat #charmskuantan #maluapabossku #pujaanhatikanda #selafazcinta #charmslover #charmshydrafresh #charmsdeliverykuantan #codkuantan #ctdk #dewiremaja

CHARMS CLEANSER & MAKE UP REMOVER❗😍🤗 . Kenapa nak beli 2-3 jenis produk kalau kita boleh dapat 2 manfaat hanya dalam 1 botol❓🤔 . CHARMS Cleanser bukan sekadar pencuci muka biasa. Ia mampu menanggalkan makeup dengan sangat-sangat mudah❗ Jimat masa awak tau.😜 Dan yang paling saya suka, CHARMS Cleanser ni diadun dari bahan semulajadi. Ia padat dengan nutrisi yang mampu perbaiki kulit kita. CHARMS Cleanser bukan sahaja menjimatkan masa awak menanggalkan makeup dan membersihkan wajah, malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawless😉❗ . 📲www.wasap.my/60166866709 #charmshalal #halaljakim #misikurussebelumraya #misicantiklangsing2019 #charmsfoundationmalaysia #charmshydrafresh #charmsnstc #starglowlaserscrub #treaplus #boneeta #charmscleanser #bysiszeea #charmscleansermurah #charmscleanserborongmurah #charmscleansermakeupremoval #dzeea_beauty #charmsgirl #pesonabycharms #charmsviralsejak2012 #halaljakim #labtested #kkmapproved #charmsseluruhmalaysia #misiviralcharms

Sekarang ni ramai yang ada masalah kulit kering wak, walaupun dah banyak minum air, tapi kulit muka rasa kesat je. Keluar dari rumah rasa macam kulit ni pedih kene cahaya. Rasa macam burn. Kena pulak hari yang ada event atau aktiviti outdoor. Muka tu memang kene alas wak.... 3 barang ni memang wajib apply kat muka. Sebelum subuh, cuci dengan cleanser, lepas subuh calit dan sapu cream hydra ni. Muka rasa bersih, fresh dan lembap.Nak cantik lagi calit sikit dengan foundation charms kt muka tu dgn code pilihan masing2..ada 5 code PINKISH PINKISH,WHITE DOLLY,NATURAL BEAUTY,WHITE FAIRY N ROYAL EDITION. Teman anak2 pergi taman ber joging, pun okey. Kalau x rasa muka ni merah padam & pedih.. yg jenis duduk dalam rumah je, still nak cantik2 kan, touchup2..Tunjuk depan suami, takkan nak tunjuk muka taik mata mcm hantu kak limah pulakk 😂😂 Jom risik2 Charms meyh💞😘🤗 #charmshydrafresh #charmsraiseyourlife #charmsmesrawuduk #charmshalaljakim #foundationcharms #solekdanrawat #teammumyairischarms

@charms.starglow_bykaknora - DREAMS DO NOT WORK UNLESS YOU DO! . Alhamdulillah.. Thank you for likes and support thru my on9 business. Love, kak Nora 💋 . Jom order CHARMS dgn kak Nora. DM/whatsapp @ +6018-3967844 atau hanya klik link di profile. Kak Nora akan guide sampai awak jd cantik✨ . SELF PICK- /UP COD available at below areas: 🕊LAKEFIELDS LRT SG BESI 🕊BDR TASIK SELATAN 🕊BDR TUN RAZAK 🕊SUNWAY VELOCITY 🕊IKEA CHERAS 🕊SERI PETALING 🕊BUKIT JALIL 🕊WISMA STANDARD CHARTERED TPM 🕊DATARAN SENAWANG 🌷SETIAWANGSA 🌷WANGSA MAJU 🌷TMN PERMATA 🌷TMN MELAWATI 🌷TMN MELATI 🌷UKAY PERDANA 🌷BKT ANTARABANGSA 🌷LEMBAH KERAMAT 🌷LRT KERAMAT 🌷LRT DAMAI, 🌷KLCC, 🌷JLN TUN RAZAK 🌷AMPANG PARK 🌷SOGO 🌷BKT BINTANG 🌷PUSAT BANDAR KL . Postage SELURUH MALAYSIA. . FREE POSTAGE UTK PEMBELIAN RM100 KE ATAS. FREE GIFT UTK PEMBELIAN RM50 KE ATAS 🎁 . . #charms #charmshalal #halaljakim #misikurussebelumraya #misicantiklangsing2018 #teamwawacharms #charmsfoundationmalaysia #charmshydrafresh #charmsnstc #starglowlaserscrub #treaplus #boneeta #charmscleanser #charmssgbesi #charmsbdrtunrazak #charmsbdrtasikselatan #charmslakefields #charmsbukitjalil #charmssripetaling #charmssenawang #charmsgirl #pesonabycharms #charmsviralsejak2012 #halaljakim #labtested #kkmapproved #charmsstarglowkl #charmsseluruhmalaysia #misiviralcharms

@charms.starglow_bykaknora - Love what you do and do what you love 💗 . Alhamdulillah.. Thank you for your likes and support thru' my on9 business. Love, kak Nora 💋 . Jom order CHARMS dgn kak Nora. DM/whatsapp @ +6018-3967844 atau hanya klik link di profile. Kak Nora akan guide sampai awak jd cantik✨ . SELF PICK- /UP COD available at below areas: 🕊LAKEFIELDS LRT SG BESI 🕊BDR TASIK SELATAN 🕊BDR TUN RAZAK 🕊SUNWAY VELOCITY 🕊IKEA CHERAS 🕊SERI PETALING 🕊BUKIT JALIL 🕊WISMA STANDARD CHARTERED TPM 🕊DATARAN SENAWANG 🌷SETIAWANGSA 🌷WANGSA MAJU 🌷TMN PERMATA 🌷TMN MELAWATI 🌷TMN MELATI 🌷UKAY PERDANA 🌷BKT ANTARABANGSA 🌷LEMBAH KERAMAT 🌷LRT KERAMAT 🌷LRT DAMAI, 🌷KLCC, 🌷JLN TUN RAZAK 🌷AMPANG PARK 🌷SOGO 🌷BKT BINTANG 🌷PUSAT BANDAR KL . Postage SELURUH MALAYSIA. . FREE POSTAGE UTK PEMBELIAN RM100 KE ATAS. FREE GIFT UTK PEMBELIAN RM50 KE ATAS 🎁 . . #charms #charmshalal #halaljakim #misikurussebelumraya #misicantiklangsing2018 #teamwawacharms #charmsfoundationmalaysia #charmshydrafresh #charmsnstc #starglowlaserscrub #treaplus #boneeta #charmscleanser #charmssgbesi #charmsbdrtunrazak #charmsbdrtasikselatan #charmslakefields #charmsbukitjalil #charmssripetaling #charmssenawang #charmsgirl #pesonabycharms #charmsviralsejak2012 #halaljakim #labtested #kkmapproved #charmsstarglowkl #charmsseluruhmalaysia #misiviralcharms

@charms.starglow_bykaknora - . Grow thru' what you go thru'.. . Alhamdulillah.. Thank you for your likes and support thru' my on9 business. Love, kak Nora 💋 . Jom order CHARMS dgn kak Nora. DM/whatsapp @ +6018-3967844 atau hanya klik link di profile. Kak Nora akan guide sampai awak jd cantik✨ . SELF PICK- /UP COD available at below areas: 🕊LAKEFIELDS LRT SG BESI 🕊BDR TASIK SELATAN 🕊BDR TUN RAZAK 🕊SUNWAY VELOCITY 🕊IKEA CHERAS 🕊SERI PETALING 🕊BUKIT JALIL 🕊WISMA STANDARD CHARTERED TPM 🕊DATARAN SENAWANG 🌷SETIAWANGSA 🌷WANGSA MAJU 🌷TMN PERMATA 🌷TMN MELAWATI 🌷TMN MELATI 🌷UKAY PERDANA 🌷BKT ANTARABANGSA 🌷LEMBAH KERAMAT 🌷LRT KERAMAT 🌷LRT DAMAI, 🌷KLCC, 🌷JLN TUN RAZAK 🌷AMPANG PARK 🌷SOGO 🌷BKT BINTANG 🌷PUSAT BANDAR KL . Postage SELURUH MALAYSIA. . FREE POSTAGE UTK PEMBELIAN RM100 KE ATAS. FREE GIFT UTK PEMBELIAN RM50 KE ATAS 🎁 . . #charms #charmshalal #halaljakim #misikurussebelumraya #misicantiklangsing2018 #teamwawacharms #charmsfoundationmalaysia #charmshydrafresh #charmsnstc #starglowlaserscrub #treaplus #boneeta #charmscleanser #charmssgbesi #charmsbdrtunrazak #charmsbdrtasikselatan #charmslakefields #charmsbukitjalil #charmssripetaling #charmssenawang #charmsgirl #pesonabycharms #charmsviralsejak2012 #halaljakim #labtested #kkmapproved #charmsstarglowkl #charmsseluruhmalaysia #misiviralcharms

. SET PALING LAKU KERASSSS...!!👇 Set NONA MANIS Charms. 🌸Dpt kecilkan pori 🌸Kecutkan jerawat 🌸Pudarkan jeragat 🌸Whitehead 🌸Blackhead 🌸Kulit kusam Berminat wassap segera www.wasap.my/60174852339/agean sah . #charms #charmshalal #halaljakim #misikurussebelumraya #misicantiklangsing2018 #charmsfoundationmalaysia #charmshydrafresh #charmsnstc #starglowlaserscrub #treaplus #boneeta #charmscleanser #charmsbdrtasikselatan #charmslakefields #charms#charmssenawang #charmsgirl #pesonabycharms #charmsviralsejak2012 #halaljakim #labtested #charmsstarglowkl #charmsseluruhmalaysia #misiviralcharms

Mengandungi teh hijau,kolagen marin,vitamin C dan alpaha arbutin #charmsfigbabysoap #charmsfigfemininesoap #charmspinkishpinkish #charmsstarglow #charmsmalaysia #charmswhitefairy #charmshydrafresh @eimma_ima

🌹CHARMS FOUNDATION SPF 15 👉White Fairy 👉Pinkish Pinkish 👉White Dolly 👉Natural Beauty #charmsfigbabysoap #charmsfigfemininesoap #charmspinkishpinkish #charmsstarglow #charmsmalaysia #charmswhitefairy #charmshydrafresh @eimma_ima

Sesuai untuk masalah 👉Jerawat 👉Parut jerawat 👉Kulit kusam 👉Parut berkawah/berlubang 👉Jeragat 👉White/blackheads 👉Pori terbuka 👉Biji kolestrol #charmsfigbabysoap #charmsfigfemininesoap #charmspinkishpinkish #charmsstarglow #charmsmalaysia #charmswhitefairy #charmshydrafresh @eimma_ima

INGAT!!Jangan lupa sapu CHARMS FOUNDATION 👉lindungi kulit anda daripada sinaran UV #charmsfigbabysoap #charmsfigfemininesoap #charmspinkishpinkish #charmsstarglow #charmsmalaysia #charmswhitefairy #charmshydrafresh @eimma_ima

Produk rawatan kulit paling digemari ramai 👉Treaplus 👉Star glow #charmsfigbabysoap #charmsfigfemininesoap #charmspinkishpinkish #charmsstarglow #charmsmalaysia #charmswhitefairy #charmshydrafresh @eimma_ima

👉Merawat jeragat 👉Mengecilkan liang pori terbuka 👉Memudarkan parut jerawat 👉Merawat parut berkawah #charmsfigbabysoap #charmsfigfemininesoap #charmspinkishpinkish #charmsstarglow #charmsmalaysia #charmswhitefairy #charmshydrafresh @eimma_ima

SENTIASA LINDUNGI ANDA DARIPADA CAHAYA UV 🌹PM 013-7595059 #charmsfigbabysoap #charmsfigfemininesoap #charmspinkishpinkish #charmsstarglow #charmsmalaysia #charmswhitefairy #charmshydrafresh @eimma_ima

. Sis dah jatuh cinta dengan foundation CHARMS 😍 . 1. Kita perlu pilih tone warna foundation ikot kulit 2. Foundation CHARMS mampu merawat kulit berjerawat , beli Fd tapi tak mampu merawat kulit bermasalah tapi menimbulkan kulit bermasalah sedihh kan . 3 . Apa yang best foundation CHARMS ni ada 4 pilihan tone warna . Mampu buat kulit awak semua cerah atau maintain cerah . . CHARMS FOUNDATION SESUAI UTK SEMUA WARNA KULIT ORG ASIA.❤ . CHARMS Foundation mempunyai 4 tona warna pilihan iaitu: . 1. Pinkish pinkish (20gm) - Kulit sand - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan pinkish 2. Natural Beauty (20gm) - sawo matang - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan yellowish 3. White Dolly (20gm) - kulit cerah - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan putih berseri 4. White Fairy (20gm) - paling cerah - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan snow white . Tekstur CF berbentuk krim pekat. Tak melekit, Ringan dan sapuan sgt halus. Pakai nipis² pn dh dpt cover cela. Yg plg best, MAKE UP + RAWAT ❤❤ 🍀Jerawat kecut 🍀Jeragat pudar 🍀Kulit licin 🍀Kulit segar 🍀Makin lama makin flawless . . DM/WA sis Rara +60173922091 . . #charms #charmshalal #halaljakim #misikurussebelumraya #misicantiklangsing2018 #charmsfoundationmalaysia #charmshydrafresh #charmsnstc #starglowlaserscrub #treaplus #boneeta

Customer beli hari ni😍. Terima kasih daun keladi @habib_assaady 😘 . Ha...korg...stok yg ada makin sikit dh ni😉. Sapa cepat dia dpt!!😎 kalau tak, kena tunggu next restok plk ye. . Customer yg sorg ni memang berpuas hati betul dgn produk ni. . Korg xnk cuba ke?? . DM: @charms_byme @charms_byme @charms_byme . Whatsapp: 0136881803 0136881803 0136881803 . #terimakasihdaunkeladi #semogamurahrezeki #charmssolekdanrawat #charmstreaplus #charmshydrafresh #charmskaisyaserum #charmsfigbabysoap

carnation
(@smjonline_shop)

2018-07-21 21:23:59

CHARMS HYDRA FRESH ( 10GM ) =================================== Kelebihan : - SPF 20 - Membantu memberikan perlindungan dr sinar UV yg membahayakan kulit wajah - Membantu melindungi kulit dr terkena jeragat akibat sinar UV - Membantu membuka jalan pori utk bernafas - Membantu dlm melembabkan kulit wajah - Membantu mengimbangi tekstur kulit yg kering & berminyak - Membantu mecerahkan wajah - Antibakteria - Membantu memudar jeragat/cela - Teksturnya halus membenarkan kulit wajah bernafas #charmshydrafresh#charms#hydrafresh#kulitcantiksihat

CHARMS Hydra Fresh For WHITENING, HYDRATING and MOISTURATING. SPF20 #charmsraiseyourlife #charmshydrafresh #charmssyastore #charmsmalaysia #solekdanrawat