#burungwalit

306 posts tagged with #burungwalit

Photos and Videos about #burungwalit

Sekali teguk Annona Bird’s Nest. Rasa sedap macam makan Jelly Kelapa. . . Ada yang rasa risau untuk teguk minuman berkhasiat ini, takut tak sedap, payau, hanyir dan manis bak letak gula 10 sudu kecil. Tapi, setelah Annona Bird’s Nest #siburungpinky ini sampai ke tangan, dengan perasaan dup dap dup dap, tangan mengigil nak buka si penutup botol kedap udara. Dengan lafaz bismillah, sambil pejam mata. Diteguknya sekali.. Wah sedap rasanya dan bila lalu ditekak nyaman sangat. Manis pun manis ‘light’ sajalah. Walaupun ada hirisan American Ginseng, bila digigit hirisan ginseng tak adalah rasa pahit atau bau macam kita lalu depan kedai herba Cina itu. Apa yang lebih menarik lagi, para agen dan pengguna kali pertama minum ‘minuman diraja’ ini rasa sangat teruja sebab ianya lazat dan sedap seperti minum air kelapa jelly katanya. Sedapnya, terbayang-bayang air kelapa jelly yang sejuk itu. Sebenarnya tak adalah campuran Jelly cuma diletakkan Sarang Burung Walit, Cendawan Putih, Gula Batu dan juga Air. Diproses pula dikilang bertaraf GMP lagi Halal. Berpakaran selama 23 tahun pula. Mereka salah satu 'pioneer' dalam industri ini dan tahu selok belok tentang sarang burung walit. Annona Bird’s Nest diproses menggunakan mesin dan teknologi terkini. Dan, Akhirnya dapatlah merasa sebotol #siburungpinky yang sedap serta berkhasiat ini. Alhamdulillah, mereka ini apabila sudah minum sebotol, mahu minum 2 botol lagi sebab rasa sedap. Patutlah untuk batch kedua ini sudah 18000 botol bakal terbang lagi kepada penggunanya. Syukurlah, penerimaan dan sambutan yang sangat menggalakkan pada rasa yang sedap bagai minum jelly kelapa dan beri khasiat kepada kulit dan badan. Alhamdulillah. #siburungpink #annonabirdsnest #staypositive #sarangburungwalit #sedap #kesihatanluardandalam #kotakinabalusabah #sarangburungwalitborneo #murahmurah #sarangburungmurah #burungwalit #birdsnest

MAMPU CANTIK MAMPU SIHAT DAN MAMPU MILIK ! Minuman sarang burung HALAL paling MURAH di Malaysia! Mungkin juga di DUNIA! Lovlin Bird's Nest dibuat dari sarang burung tulen yang berkualiti tinggi dengan campuran Ginseng, Kulat Putih dan Gula Batu. Kaya dengan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) dan nutrien yang bernilai. Setiap kali Lovlin Bird's Nest diminum mampu memberikan anda nutrien kecantikan dan kesihatan luar dan dalam. Tiada bahan pengawet, Tiada pewarna buatan, Tiada perisa buatan. Antara khasiatnya dari segi: 🕊️ Kecantikan: Menggalakkan kulit yang muda, berseri dan licin. 🕊️ Kesihatan: Mengurangkan kelesuan dan menyokong serta menguatkan sistem pernafasan. 🕊️ Menguatkan sistem imunisasi: Dengan kandungan glikoprotein yang tinggi dan faktor pertumbuhan, ia membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan meningkatkan ketahanan badan terhadap faktor tekanan alam sekitar. Kenapa bayar lebih sekiranya anda boleh memilikinya dengan harga MAMPU MILIK? Satu set 3botol 70ml hanya RM20 SAHAJA! www.wassap.my/60127379175 /LBN #birdnest #lovlin #sarangburung #burungwalet #burungwalit #walet #walit #instantdrink #patisarangburung #airsarangburungwalet #energydrink #cantikdalaman #cantikdalamancantikluaran #birdnestmurah #sarangburungmurah

"SARANG BURUNG WALIT TETIBA VIRAL!" Banyak betul khasiat sarang burung walit ni antaranya untuk jantung, paru-paru, buah pinggang, sistem ketahanan badan(immunity) Dan lain-lain tapi hari ini sis nak share manfaat sarang burung walit untuk KULIT & KECANTIKAN.. Sarang burung walit terdiri daripada hormon peptida yang sangat penting yang dikenali sebagai faktor pertumbuhan yang berhubung dengan kulit (EGF) ia merangsang pembahagian sel dan perkembangan , serta menyihatkan kulit. Ia juga dapat menggalakkan penyembuhan kulit dengan cepat. Selain itu ia membantu dalam meningkatkan kelembutan dan keanjalan kulit anda. . . ANTI PENGOKSIDAAN - ANTI PENUAAN :- - Kajian perubatan menunjukkan sarang burung walit adalah makanan yang mengandungi antioksidan di mana membantu dalam detoksifikasi. Penggunaan jangka masa panjang sarang burung walit dapat membantu melambatkan proses penuaan.. Hebat betul kan sarang burung walit nie kan?? Jom bercantik dengan HazlynnBeautiCare‼️Skincare & Serum yg berasaskan BAHAN UTAMA sarang burung walit 😘😘 #skincareviralsg #essencesarangburung #awetmuda #hazlynnbeautycare #dewikayangan #cenderawasih #burungwalit

SIAPA YANG PATUT MINUM BFF BIRDNEST? 🤗 . 👶KANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS ✔️Meningkatkan sistem imunisasi badan ✔️Meningkatkan selera makan ✔️Menguatkan daya ingatan . 👩‍🦰WANITA ✔️Meningkatkan metabolisma ✔️Menstabilkan hormon ✔️Mengurangkan sakit senggugut ketika haid ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 👨LELAKI ✔️Kesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti ) ✔️Dapatkan tidur yang berkualiti ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 🤰IBU HAMIL ✔️Meningkatkan stamina ✔️Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan. ✔️Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. ✔️Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan ✔️Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin. ✔️Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan . 👴👵ORANG TUA ✔️Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan ✔️Mengurangkan sakit sendi ✔️Melancarkan peredaran darah, ✔️Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan ✔️mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang. . 🥤Rm8 sebotol 📦Postage seluruh Sabah. 🚙 Area Semporna . Untuk lebih info dan order boleh www.wasap.my/60168312043

Amacam ? Yg dah rasa Lovlin Milk Shake (LMS) tuu.. majoriti setuju ckp ketagih dgn LMS, kan ? Sesuai untuk : ✅Lelaki & wanita berumur 12 tahun ke atas ✅Ibu hamil & menyusu bayi ❎Tanpa kolagen ❎Tanpa gula putih ❎Tanpa pengawet ❎Tanpa pewarna tiruan / tambahan Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients super power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : . 💥 Birds Nest 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Love ke love? Serious Malin cakap korang tak kan menyesal bila cuba Lovlin Face Mist ni 👍🏻 #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang #facemistmurahmalaysia

Sesi pagi untuk postage.Tunggu pak posmen pick up barang. Alhamdulilah Lovlin Birdnest dan Lovlin Milkshake sudah dipinang.Tunggu sampai ke tuan baru. Lovlin 7 % Rm20 sm, Rm 25 ss Lovlin 28% Rm45 sm , Rm50 ss Lovlin Milkshake Rm25 sm , Rm30 ss #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

Love Love Love 💕 Ya Allah Ya ampunnnn.. Tgk botol pun dh tergoda dahhhhh 😍😍😍 New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : 💥 Birds Nest 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM25 Lovlin Face Mist Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

SERIOUSLY ADA SALE!! ❤U ALL MESTI TERTUNGGU-TINGGU BILALAH EVE ESSENTIAL ADA SALE.. SO RITE NOW APA LAGI GRAB LAHHH.. HERE U GOJUST GRAB FOR OUR ANNIVERSARY FLASH SALE FOR 3 DAYS. 3 BOX OF BOTANICAL DRINK ANS GET FREE SCRUB 😍😍 SO CEPAT DM/WASSAP AISYAH SEBELUM MENYESAL. LIMITED AND TERHAD 500 SET SAHAJA.. CEPAT SEBELUM HABIS WASSAP AISYAH 0123400626 #eveessentialtaiping #eveessentialmalaysia #eveessentialtestimony #sale#inimalaysiaku #wanita #kesihatan #kecantikanwajah #kosmetik #malaysian #brunei #birdnest #burungwalit #singaporean #lovenature #loveallah #productislamhalal

Jom cantik dan sihat luar dalam dengan L O V L I N Nak yang 7% ada, nak yang 28% pun ada. Janji amalkan secara konsisten. Contoh: plan ekonomi 7%, 5 set untuk 1 bulan hanya RM100 sahaja. Nak lagi kesan express cuba mix dengan 28%. . . LOVLIN 7% 1SET(3BOTOL)=RM20 LOVLIN 28% 1SET(3BOTOL)=RM45 Klik link wasap untuk pertanyaan dan order😘 www.wasap.my/60192535229/LBN Minum LOVLIN tanpa was-was Semestinya mampu milik 💕💯 #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codklsentral #codcyberjaya #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #tamanputraperdana #tamanputraperdanapuchong #cyberjaya #cyberjayacommunity #cyberjayamarket

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Repeat kali kedua dari kasteme shopee. Alhamdulilah. . Dari segi KESIHATAN antaranya :- . 🌸Menjaga kesihatan janin (kulit janin menjadi halus & bersih) 🌸Menjaga sistem pernafasan (organ paru-paru) 🌸Mengatasi masalah tekanan darah rendah & darah tinggi 🌸Menguatkan antibody 🌸Menyihatkan ginjal 🌸mencergaskan stamina dan minda RM45 sm / Rm50 ss #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

Serius nii.. Lovlin Bird's Nest mmg sedapppp. Lovlin Milk Shake pun sama.. sedap bebenor. Takde rasa hanyir ke apa. Yg ada ginseng, takde rasa herba pun.. So takde alasan la utk tak lalu nk minum. Silap haribulan, hari2 tekak nak minta consume 😋 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Selama nie asyik cakap Lovlin Bird's Nest nie untuk energy booster jaa. Untuk khasiat lain takda? . . Eh, mana boleh takda. Bird' nest baik sangat untuk kulit hampa. Bila hampa consume and konsisten, fuhh kulit akan maintain moist jaa. . . Ramai chinese yang consume bird's nest nie. Sebab tuu kalau tengok diorang nie kulit cantik jaa kan. Yang umur 50 series pun kadang maintain lagi body. Eh ! . . onzzz takk onnnzzzz?? Meh oder sekarang tak yah nak pikir panjang panjang lagi. kalau takot rugi try dulu 1 set tengok lagu mana rasa. kompem korang akan cari lagi😆😆 . . Klik link wasap untuk pertanyaan dan order😘 www.wasap.my/60192535229/LBN Minum LOVLIN tanpa was-was Semestinya mampu milik 💕💯 #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codklsentral #codcyberjaya #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #tamanputraperdana #tamanputraperdanapuchong #wargapuchong #cyberjayacommunity #cyberjayadelivery #cyberjayamarket

Dah ramai yg berkongsi manfaat kebaikan Lovlin Bird's Nest 7% . Syukur So, korang dok tunggu apa lagi? Jom cuba amalkan Lovlin. Sambil amalkan, sambil menjual,sambil sebarkan manfaat pd semua orang. Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

EKSKLUSIF TAPI HARGA MAMPU MILIK Coming soon guyss.. Kebaikan Lovlin Face Mist (LFM) ⁃ Mengatasi kulit kusam ⁃ Mampu mencerahkan dan menyegarkan kulit ⁃ Membantu mengecilkan liang pori ⁃ Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat ⁃ Mengatasi kulit kering atau berminyak ⁃ Memperbaiki sel kulit ⁃ Melambatkan proses penuaan ⁃ Mempercepat proses penyembuhan luka luar ⁃ Mengatasi kedutan di wajah ⁃ Melembabkan kulit Boleh digunakan untuk muka dan badan >Tanpa pewarna >Fragrance free Lulus KKM (NOT ada di kotak) Lulus Lab test Modal untuk jadi mini agen serendah RM80/sahaja 🥰 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Teguk Lovlin boleh bantu boost up metabolism, boleh bagi tenaga. Kulit jadi sihat & cantik tu bonus. Rasa yg sedappp. Tak propa ok. Harga affordable sgt. Sesuai utk seisi keluarga. Mmg 💕 sgt.. mcm nama dia Lovlin Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Lama tak update stok.Stok 8 hb yang lepas. Alhamdulilah anak team laju meroket.So hakak pon laju merestock. Rezeki secara berjemaah. Semoga stok Lovlin laju terjual. Kak Yanie jugak mengalu-alukan kepada sesiapa nak buat income kepuk-kepuk meh DM kak Yanie. Bila dah berhajat , jangan ditangguhkan hajat tu.Rebut peluang. #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

Tak perlu cakap banyak. Biar gambar berbicara gitew.. . Minuman Sarang Burung BFF mengandungi 👇 . ✔️ 7% Sarang Burung ✔️ Kulat Putih ✔️ Ginseng ✔️ Gula Batu . Antara khasiat kandungan sarang burung . 🕊️ Awet Muda 🕊️ Membantu mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🕊️ Membantu mengurangkan kedutan di muka 🕊️ Melancarkan peredaran darah serta membersihkan darah 🕊️ Melancarkan fungsi paru paru 🕊️ Membantu melegakan batuk selsema dan asthma 🕊️ Meningkatkan stamina dan menguatkan imunisasi badan 🕊️ Meningkatkan metabolisma serta kesihatan dalaman 🕊️ Menyejukkan badan 🕊️ Membantu meredakan stress 🕊️ Menstabilkan hormon 🕊️ Membantu meningkatkan kesihatan tenaga batin 🕊️ Membantu meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan, bagus untuk IQ (minda) . RM 8/sebotol . 🚙 COD AREA Pekan Semporna 📦 Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU 📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . https://www.wasap.my/60168312043

Alhamdulillah.. dah terbukti Lovlin selamat & mampu untuk diamalka secara konsisten. Boleh bantu beri tenaga & kurangkan masalah sakit pinggang & lenguh2 badan. Semoga Lovlin memberi manfaat yg berterusan pada semua pengamalnya, InshaAllah ❤ Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Lovlin Milk Shake bukan sahaja baguih untuk kulit malah boleh mengenyangkan. Banyak feedback kami terima diorang minum LMS baju kebaya yang dah lama tersimpan dalam lemari kini dah boleh pakai balik! Dah la sedap. Puan Founder buat LMS khas untuk kulit, tapi at the same time tak sangka pulak bisa mengenyangkan jugak dong. Satu box ada 10 sachet uolss. Boleh amik satu sachet sehari atau maximum 2 sachet sehari. Takde masalah pun korang nak consume 2 sachet sehari. Tak caya? Kena try dululah uolss. Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #abn

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Ibu pregnant pun boleh guna bird nest essence..♥️😍 Sis ni bru guna 5 hari dah nampak perbezaan.. Kulit muka yg kusam kembali cerah.. Yg penting nmpk makin glowing.. Parut pudar dan jerawat kecut💃 Nak cerita khasiat dia mmg banyak😘 Harga yg mampu milik.. Dan berbaloi.. P/s:Jangan percaya selagi belum cuba Dah cuba mesti nak REPEAT lagi😘😘 Berminat dgn BNE tekan link bwah👇 www.wasap.my/60166374217 #birdnestessence #rm20 #burungwalit

❤ LOVLIN ❤ Ada kelainan nya.. tak sama dengan keluaran produk yg lain. Once korang dh try, korang akan faham dgn sendiri nya. Dalam Lovlin ni dah cukup semua ,all in one. Untuk kesihatan & utk kecantikan kulit. Tgk Lovlin ni macam mahal je ,kan.. ? Tak mahal pun sebenarnya . Produk berkualiti tapi harga mesra poket💕 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA Sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Nak tahu mengenai sejarah permulaan sarang burung tak? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

SAKIT LUTUT BILA CECAIR BERKURANG! Orang tua yang mengalami sakit lutut, sendi memang elok jika anak2 hadiahkan mereka lovlin bird nest ni.. Sebab apa elok?? Sebabnya dalam sarang burung ada Glucosamine, sejenis protein yang boleh melegakan sakit pada sendi yang haus. So kuranglah sikit sakit sendi dorang tu. Nak baik cam orang muda tu taklah. Tapi kalau dapat kurangkan sakit waktu dorang nak duduk dan solat pun dah cukup baik kan? 😉 Apa kata hadiahkan 5 set Lovlin pada merekaa. Apalah sangat nilai Lovlin berharga RM100 tu kalau nak dibandingkan dengan kasih sayang dorang pada kita kan? 😊 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) Nak Lovlin👇🏻 meh WA Sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

. Coming soon gaiss 🔊🔊 . Kebaikan Lovlin Face Mist . ⁃ Mengatasi kulit kusam ⁃ Mampu mencerahkan dan menyegarkan kulit ⁃ Membantu mengecilkan liang pori ⁃ Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat ⁃ Mengatasi kulit kering atau berminyak ⁃ Memperbaiki sel kulit ⁃ Melambatkan proses penuaan ⁃ Mempercepat proses penyembuhan luka luar ⁃ Mengatasi kedutan di wajah ⁃ Melembabkan kulit . ✔️ Boleh digunakan untuk muka dan badan ✔️ Fragrance & colouring free ✔️ Lulus KKM ✔️ Lulus Lab Test . Harga: RM25sm/ RM30ss . Modal agen serendah RM80 sahaja 🥰 . Nak join team Lovlin? #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

Hallo hallooo Ni haaa...bukti!! Org laki zaman skrg pon pentingkan kesihatan tau ! LOVLIN mampu bantu beri tenaga tambahan untuk uollss kekal cergas dalam laksanakan tugasan harian🤩🤩 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA Sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Ibu pregnant pun boleh guna bird nest essence..♥️😍 Adik sis br guna 5 hari dah nampak perbezaan.. Kulit muka yg kusam kembali cerah.. Yg penting nmpk makin glowing.. Parut pudar dan jerawat kecut... Nak cerita khasiat dia mmg banyak😘 Harga yg mampu milik.. Dan berbaloi.. P/s:Jangan percaya selagi belum cuba Dah cuba mesti nak REPEAT lagi😘😘 www.wasap.my/60175760410/birdnest #birdnestessence #rm20 #burungwalit

Minuman sarang burung yang mengandungi peratus sarang burung paling tinggi . . . Digabungkan dengan durian belanda . Tanpa ginseng . Boleh diminum ibu hamil dan menyusu . . . Tidak menggunakan gula sebaliknya bahan yang lebih baik , batu madu . Lebih sedap , manis manis buah . Tidak hanyir . . . Sebagai ejen mempercepatkan proses penyembuhan luka , mencantikkan kulit . Kesan seperti kolagen tapi bukan kolagen . . Boleh diminum dewasa dan kanak kanak . Nak cuba ? Ready stock + free gift 😊 . . 1 set ( 3 botol) RM 29.90. . . #airsarangburung #sarangburungwalit #ibuhamil #ibumengandung #cantikdalaman #kulitlembap #birdnest #birdnestdrink #malaysia #burungwalit #minumansarangburungwalit #sarangburung #beauty #glowingskin #kulitglowing #flawless #ibumenyusu #nufinest #pilihanibu #lawas #sembelit #visitmyig #minuman #minumankecantikan #tiadakolagen #minumankecantikan #bazarpaknil #birdnestmalaysia #sedapgiler #likelikelike

Lovlin Milk Shake (LMS)? Apa kandungan nya ? ➡️Susu kambing ➡️Sarang burung walit ➡️Serbuk mutiara ➡️Ekstrak sakura ➡️Ekstrak tomato ➡️Ekstrak delima ➡️Ekstrak beri ➡️Vitamin c ➡️Krimer ➡️Fruktosa ➡️Perisa oren/pisang Ambil semasa perut kosong utk penyerapan nutrien yang maksimum 😁 Saranan 2 sachet sudah mencukupi. Minum air kosong secukupnya,ye.. Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA Sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi 🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Syukur Alhamdulilah dipermudahkan urusan postage hari ni. Tak pernah-pernah pos sampai 20 kg.Nasib baik poslaju dapat terima. Semoga agen Kelantan Muna Shamimi dapat barang dengan selamat. Selamat meroket @muna_syamimi 🚀🚀🚀 Area Kelantan nak jadi dropship atau nak dapatkan stok Lovlin boleh roger Muna ye. #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

IBA
(@isamamri_iba)

7 Days 3 Hours Ago

Parth2 ratuwalit #beluranwalit #burungwalit #burungwalet

IBA
(@isamamri_iba)

7 Days 5 Hours Ago

Walit putih "albino" #beluranwalit #beluran #burungwalit

Mana nak cari produk yang kesan ummphh dengan harga yang mampu milik? Mai Sis nk kabo .. rangkaian produk Lovlin ni bukan sahaja harga nya mampu milik malah mengandungi bahan bahan yang selamat digunakan tau😘 Tak perlu risau lagi. Dah la mampu milik, Dapat lagi mampu sihat, Mampu cantik, InshaAllah Paling penting mesra poket😘😁 Jom order. Dekat kita COD , jauh kita POS Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin Nak Lovlin👇🏻 meh WA Sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm #lovlinperaktengah

Apa itu Annona Bird's Nest? #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

❤ LOVLIN ❤ Sarang burung walit didapati mempunyai kesan pemberi tenaga & anti-penuaan. Ekstrak sarang burung walit jugak didapati memberi kesan ransangan langsung keatas pembaharuan & pembinaan semula sel. Ia juga mampu membantu memperlahankan proses penuaan. Ni lah orang kata awet muda 😍😍😍 So, ada yg rasa nak mencuba Lovlin minuman sarang burung walit yang #viral ni? Sebab harga mesra poket dan memberi kesan setara produk mahal. Nak? boleh la WA Sis segera ye..😊 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) ❤RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren ❤RM5 Shaker Eksklusif Lovlin www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm

RUANG UNTUK DI SEWA !!! Anda nak buat seminar? Ada sambutan majlis hari jadi? Atau majlis persaraan, perpisahan dll? Nak buat majlis pertunangan kecil kecilan? Meeting atau group team building? Product launching pun boleh!! KAMI ADA LIMA RUANG YANG DAPAT MEMENUHI PELBAGAI ACARA ! Kenapa perlu menyewa dengan kami ?!! Ruang yang moden, cantik dan teratur. Sewa yang sangat-sangat berpatutan. Ruang parking yang luas. Kapasiti : 30 seated (Bilik Mesyuarat x 2) 150 seated (Dewan Ilmu) 100 seated (Ruang terbuka bawah) 40 seated (Ruang terbuka atas) Inclusive: Table and chairs Projector PA System Whiteboard Add-on: Karaoke Decoration Food & Beverage HARGA BOLEH RUNDING ! KITA BINCANG SAMPAI JADI !!!!! Whatsapp sahaja kami www.wasap.my/60196167051/sewa+dewan Lokasi: SnR Training Centre @Borneo Smoked House https://maps.app.goo.gl/ESPtXSFYHbyTroVp9 SnR Training Centre, Jalan Tanah Merah, Kg Pamalan, 89008 Keningau SABAH #madukelulutpamalan #borneosmokedhousekeningau #madukelulut #makanansunnah #superfood #madukelulutasli #kelulut #madu #maduasli #maduoriginal #bazarpaknil #sipitang #tenom #beaufort #keningau #bongawan #tambunan #sabah #walet #walit #kursuswalit #sarangburung #burungwalit #bungaamp #bungaairmatapengantin #airmatapengantin #bijibenih #bibit

💞SUMPAH BEST GILERR!! AISYAH XPERNAH MAIN DENGAN KATA2.WHEN IM SAY GOOD SO IS GOOD.. SEBAB AISYAH MEMANG PENGGUNA INTERNATIONAL BRAND BUT WHEN IM USE EVE ESSENTIAL SCRUB. SAME AS INTERNATIONAL BECAUSE TEXTURE SCRUB DIA BEST BILA ADA KAT MUKA.. 😍😍SO YANG PERNAH CUBA TAHU BETAPA BESTNYA SCRUB NIH 💞🔶 *FACIAL SCRUB* Helps to remove your dead skin cells so that kulit lebih sihat and flawless. ✔Bantu untuk pudarkan parut jerawat jeragat ✔Bantu untuk treat acne ✔Act as healing mask 🌿1tube ada 50gm, can last for 2months *Price RM49 not including postage* 💞DAHLAH HARGA BERPATUTAN.. BOLEH GUNA 2 OR 3 BULAN.. 📦GRAB IT NOW WASSAP AISYAH 0123400626 #eveessentialtaiping #eveessentialtestimony #eveessentialmalaysia #inimalaysiaku #taiping #perak #brunei#singaporean #kecantikan #kesihatan #kecantikanwajah #burungwalit #birdnest#pet #foodhunter #wanita#kosmetik#cikgu#loveallah #lovenature #inspirationalquotes #mengandung #ibuhamil

GOOD MORNING GAISS💕💕 ❤DONT FORGET TO CONSUME BIRD NEST BEFORE BREAKFAST.. IM REALLY SURE IS WORTH IT😘😘 📦GRAB IT NOW 📲WASSAP AISYAH 0123400626 #eveessentialtaiping #eveessentialtestimony #eveessentialmalaysia #inimalaysiaku #kesihatan #kecantikan #taiping #perak #malaysia #brunei#singapore #lovenature #loveallah #inspiration #ibuhamil #ibumengandung #burungwalit #foodhunter #wanita#birdnest #anak

Penghasilan ABN mematuhi tahap pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis and Critical Point) dan juga Veterinary Health Mark (VHM). Sudah pasti, mereka turut mempunyai sekumpulan tim R&D mereka sendiri. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn

Untuk kanak-kanak, umur 1 tahun ke atas dan boleh consume ABN. Tapi, bagi minum dalam 1 @ 2 sudu macamtu sahaja. Kebaikannya? Dapat mengurangkan kahak /batuk😉 #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Komposisi sarang burung walit. 9% #annonabirdnest #sarangburungannona #abn

Penghasilan ABN mematuhi tahap pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis and Critical Point) dan juga Veterinary Health Mark (VHM). Sudah pasti, mereka turut mempunyai sekumpulan tim R&D mereka sendiri. #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Ya boleh dan sangat disarankan. Sebab sarang burung walit boleh membersihkan kahak, memperkuatkan paru-paru dan ginjal serta meningkatkan selera makan. . . ***bagi yang ada penyakit, tak digalakkan. Boleh dapatkan nasihat doktor☺ #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Komposisi sarang burung walit. 20% #annonabirdnest #sarangburungannona #alwayannona #abn

💞The best thing that I get is when I consume eve essential I can diet too.. 💞Even my breakfast I take botanical bird nest 1 sachet n half markisa fruit I get fully energy😍😍 💕So whose next?? 📦JUST GRAB IT FROM AISYAH 📲WASAAP ME 0123400626 #eveessentialtaiping #eveessentialtestimony #eveessentialmalaysia #inimalaysiaku #taiping #perak #ibuhamil #ibumengandung #lovenature #burungwalit #birdnest

Anak agen dah up level jadi Mini Stokis Kajang.Tahniah Nurul!!Sebulan je jadi agen.Tak sangka terus berani dan semangat buat team sendiri.Memang hakak salutelah. Walau orangnya kecil comey berbadan dua tetap semangat nak niaga.Tengs Nurul sebab sanggup datang ke umah hakak.Maaf keta buat hal , so tak dapat nak jumpa tetengah.Next restock kita jumpa tempat biasa. Untuk area Kajang boleh roger Nurul. 📲 wasap.my/01160930367/ #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

💞EVENING ALL😍😍BUAT APA TUH?? DAH MINUM BIRD NEST KE. SO I JUST WANT GIVE INFORMATION ABOUT BIRD NEST WITH HONEY ❤🔶 *PURE BIRD'S NEST DRINK with HONEY* Pure honey ni lebih focus kepada wellbeing as a whole. Sebab pure instant sangat potent and concentrated. Kandungan hanya birds nest dan madu sahaja. *Benefit* ✔️Contain high antioxidant ✔️Contain EGF for generate collagen production naturally ✔For healthier brigther skin ✔️Improve immunity system ✔️Provide pregnancy support 🌿Birds Nest content [ 30% each bottle (22.5gm each)] 🌿1 box ada 6bottles *Price RM218 including postage* SO GRAB CEPAT SEBELUM STOCK KEHABISAN!! 📲WASSAP. MY/0123400626 #eveessentialtaiping #eveessentialtestimony #eveessentialmalaysia #inspiration #inimalaysiaku #ragamkecantikan #kesihatan#lovenature #loveallah #taiping#perak#healthylifestyle #burungwalit

Jangan kedekut duit untuk nak sihat dan cantik.. Bukan boleh dapat macam tuh je kalau tak usaha untuk sihat dan cantik.. Giteww 😍😍 💟pure honey ada 6 bottle rm218 💟pure butterfly pea 4 bottle rm159 Exclude postage 📲Sebarang pertanyaan boleh wassap aisyah 0123400626 #eveessentialmalaysia #eveessentialtaiping #eveessentialtestimony #inimalaysiaku#taiping#perak#kecantikanwajah #kecantikankulit#kecantikan#ibuhamil #mengandung#kesihatan#burungwalit #lovenature #loveallah

Terkagum dengan colour air... Aihh.. Macam sayanglah pula nak minum😅😅 💞banyak kebaikan yang ada dalam pure bird nest with butterfly pea. 💞lelaki dan wanita boleh minum. Bukan untuk wanita sahaja.. Lelaki pon kena jaga kesihatan 💞so sesiapa yang tak tahu nak beli hadiah kesihatan untuk insan tersayang boleh dapatkan eve essential dari AISYAH😘 GRAB IT NOW!! 📲WASSAP 0123400626(AISYAH) #eveessentialtaiping #eveessentialtestimony #eveessentialmalaysia #taiping#perak#loveallah #lovenature #kecantikanwajah #kesihatan #burungwalit #sarangburungwalet #makeup#malaysia#brunei#singapore#inimalaysiaku

Alhamdulillah rezeki jumaat. Customer terus bank in grab MADU KELULUT PAMALAN. . Terima kasih membeli dengan Nurulhuda Abdullah Ada lagi nak join COD & postage esok? WA saya laju2 😍 http://www.wasap.my/60196167051/madu+kelulut #madukelulutpamalan #madukelulut #makanansunnah #superfood #madukelulutasli #kelulut #madu #maduasli #maduoriginal #bazarpaknil #sipitang #tenom #beaufort #keningau #bongawan #tambunan #sabah #walet #walit #kursuswalit #sarangburung #burungwalit #bungaamp #bungaairmatapengantin #airmatapengantin #bijibenih #bibit

Marlina Mokhyi
(@lina_mokhyi)

10 Days 10 Hours Ago

Hai adik kakak abang semua .. Pesakit cyst, fibroid & tiroid pun boleh minum Lovlin. Sebab Lovlin Bird's Nest tiada collagen . Kandungan sarang burung ada EGF (Epidermal Growth Factor) yg terhasil drpd sarang burung walit tu sendiri secara semulajadi. Jadi takde collagen tambahan dari bahan lain. Best kan ? Murah pulak tu,boleh konsisten minum 🤗 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik❤️ Ingat bird’s nest,ingat Lovlin ❤️ ❤RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) ❤RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) Nak cuba Lovlin👇🏻 meh WA Sis 🤗 www.wasap.my/60195694891/SisMarLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60195694891/squadlovlin Kindly follow my FB Marlina Mokhyi🤗 Marlina Mokhyi Enterprise IP0526656-M (AGEN LOVLIN SERI ISKANDAR - LV587591) #teamkayanaa #ipohipohajer #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #kecantikanwajah #motifviral #jelita #remaja #astrogempak #bmf #mingguanwanita #halal #sihat #cantik #lovlinlover #lovlinmalaysia #lovlinbirdsnest #khasiatsarangburung #burungwalit #bazarpaknil #lovlinbirdsnestbatugajah #lovlinbirdsnestseriiskandar #lovlinbirdsnestbota #lovlinbirdsnestuitm

Penghasilan ABN mematuhi tahap pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis and Critical Point) dan juga Veterinary Health Mark (VHM). Sudah pasti, mereka turut mempunyai sekumpulan tim R&D mereka sendiri. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn

Apa manfaat ABN? 😍Memudarkan pigmentasi kulit 😍Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 😍Mencerah dan menganjalkan kulit 😍Melembap dan menghaluskan kulit 😍Membantu masalah penghadaman 😍Memperkuatkan fizikal badan 😍Meningkatkan sistem imuniti badan 😍Meningkatkan daya ingatan 😍Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi. #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Komposisi sarang burung walit. 32.3% #annonabirdnest #sarangburungannona #alwaysannona #abn

Hari ni dengar luahan hati wanita Air mata mmg tidak lekang dari kaum hawa. Sesungguh kaum hawa yang sentiasa berhati lembut. #annona #annonabirdsnest #airsarangburung #burungwalit #murah

Bila je anak agen nak ambik stok , hakak pon kelam kabut restock Lovlin.Kat umah stok tinggal nyawa ikan je.Stok memang tak cukup untuk Mini Stokis Puchong. Fikirnya hari Ahad nilah nak ambik stok tapi apakan daya anak team dah minta nyawa.Dengan on the spot wasap Fira selaku akaun Hq Lovlin.Nasib baik stok sentiasa ada.Cuma 28 % je packaging abis.Nampak gaya hari Ahad order lagi. Hari ni Mini Stokis Puchong Nor Azizah ambik stok untuk anak teamnya dan tidak ketinggalan agen Penang Zihan Azizul pun menambah lauk sekali. Jom join team Chekjah @ Nor Azizah. 📲 wasap.my/60192535229/ Agen Penang Zihan 📲wasap.my/60134778596/ #lovlin #stokisselayang #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

Penghasilan ABN mematuhi tahap pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis and Critical Point) dan juga Veterinary Health Mark (VHM). Sudah pasti, mereka turut mempunyai sekumpulan tim R&D mereka sendiri. #annonabirdnest #sarangburungannona #abn

Dah rasa ke Annona Bird's Nest ni? Kalau belum, anda kena cuba rasa. Sebab rasanya sangat sedap. Boleh bubuh dalam peti sejuk. Lagi double sedapp😁 #annonabirdnest #sarangburungannona #abn

Komposisi sarang burung walit. 38.7% #annonabirdnest #sarangburungannona #abn

Start your day with Annona Bird’s Nest #sarangburungannona #annonabirdnest #alwaysannona

Start your day with Annona Bird’s Nest #sarangburungannona #annonabirdnest #alwaysannona

Start your day with Annona Bird’s Nest #sarangburungannona #annonabirdnest #alwaysannona