#blackhead

206,864 posts tagged with #blackhead

Photos and Videos about #blackhead

Early morning bass ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #smallmouthbass #uglystick #strikekinglures #booyah #fishing #googanbaits #anglers #catfish #largemouthbass #catfishgangg #do #you #even #fish #bro #channelcatfish #blackhead #honeyholefishing #battlebaits

. 🌱 Have an amazing facial or waxing experience! Book your appointment today (slots are filling fast). . 🌐 link in bio . . . . . . . . . . #deepcleansing #cleanser #toner #steam #masque #spf #clearskin #scartreatment #byebyeblackhead #lifestyle #blackhead #cleanskin #golden #beauty #skincare #facials #facial #esthetician #salon #massage #spa #selfcare #lasvegas #henderson #nevada

wtf !! C'est vrai ou c'est Photoshop ça ? . C'est quel genre de niveau soin qu'ils nous ont encore dégoté. . Tag ton pote aux points noirs. . . #blackhead #blackheadextraction #blackheadextraction #blackheads #pointsnoirs #pointnoire #bellepeau #nouveausoin #soinvisage #dermapen #hyaluronpen #microblading ding #microbladingparis

⠀ ⠀ ⠀ 아무리 공부에, 일에 바빠서 힘들어도 할건 해야죠😉 ⠀ 중간고사 때문에 이틀 밤 샌 사람 이라고 믿기지 않는다고 하시는데요. 하루에 10분만 투자하면 되는걸요😉 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #루미스파 #lumispa #피부관리 #nightroutine #클렌징 #여드름관리 #피부톤업 #모공관리 #porecare #blackhead #피지관리 #수고했어오늘도

DAH GUNA PELBAGAI PENCUCI MUKA?..TAPI #blackhead & #whitehead MASIH BERPESTA DI WAHAH ANDA? . . RINGANYA TERASA WAJAH SELEPAS SEDUT #whitehead & #blackhead ...RM59 SAHAJA... . Siapa yang berminat dengan PROMO ini boleh komen NAK yeee... .

. Checkout our LIP CARE SET for smoother + brighter + kissable lips ! 😘 . . Many doesn’t know that we have this LIP CARE RANGE —> aim to give quick rescue to your lips problems such as dry , dull and black lips ! 💁🏻‍♀️ The lip scrub will help remove dead skin , reveal fresh brighter lips without irritating lips and the lip balm will hydrate and moisturising lips , lock moisture in skin lips and give vitamin and improve lips texture . Its compulsory for daily lipstick / lip matte user so lips maintain soft , moist , bright and healthy 💋💋💋 Use together for effective results! . . The best part is we always give 100% natural 🌱 and organic ingredients! ✈️ Travel friendly size 👫 Suitable for men and women! Get yours now 💋

🚨HALF PRICE ONLY £25!!!! THIS WEEK ONLY!🚨 “Do you have blackheads? You’ve tried to get rid of them yourself at home, but nothing works?🤔 Blackheads are a build of sebum that form a plug inside your pores. Don’t try and remove them yourself – you may scar your skin! You need THE LAILA PARIS BLACKHEAD BUSTER FACIAL! In this facial, we target your blackheads. ✅We start by loosening them up with steam and a special blackhead loosening oil cleanser. ✅Then we do an exfoliation to soften the little hard plugs of oil. ✅Then we do extractions. Now that the blackheads are loose and soft, we can easily squeeze them out of your pores. ✅Your pores will look smaller STRAIGHT AWAY as we remove the sebum (oil) build up that cause blackheads. If you want to remove blackheads and have smaller looking pores, this facial is for you! To book call 01293270303 or click on the booking link below and select special offers. https://phorest.com/book/salons/lailaparis Offers end 6pm 19/10/19 . . . . . . . . . . . . . #blackheadremoval #blackheads #blackheadextraction #blackhead #spots #facial #blackheadsbegone #horley #facialhorley #lailaparis

DAH GUNA PELBAGAI PECUCI MUKA?,.. TAPI #blackhead DAN #whitehead MASIH BERPESTA DI WAJAH ANDA? . RINGANYA TERASA WAJAH SELEPAS SEDUT #whitehead & #blackhead ...RM59 SAHAJA... . Siapa yang berminat dengan PROMO ini boleh komen NAK yeee... . #sepang #kotawarisan

I just re uploaded my latest extraction video. No commentary only music from my family. Click the link in my bio and subscribe to my channel ‘BossC Esthetics’. Share and tell your friends to subscribe! Go follow my esthetics page @bossc.esthetics . . . . . . . . . . . #extraction #pimplepopping #blackhead #ingrownhair #ingrown #pimple #pimplepopper #esthetician #esthetics #blackesthetician #ingrownhairremoval

MASKER GINSENG VIRAL . PROMOSI UNTUK YANG TERAWAL 🌹🌹🌹 BERMINAT?? KLIK LINK DI BAWAH👇 . www.wasap.my/60169078148 atau www.wasap.my/60192097749 . Atau direct datang ke kedai kami di Uptown Shah Alam 24 Block B70-71 buka pada Jam 8.30pm-2.30am 😊 . Kulit wajah banyak masalah yang tiada penyelesaian ? Kamu boleh Atasi Masalah kulit Muka kamu dgn Masker Ginseng Herba Original Terbaik... 😱 ✔Kulit kusam dan gelap ✔Jeragat ✔Jerawat ✔Bekas jerawat ✔Bintik-bintik hitam ✔Bintik-bintik putih ✔Liang pori terbuka ✔Kulit kasar ✔Banyak kedutan @ garis2 halus ✔Kulit berminyak ✔Kulit kering . tanpa ragu-ragu kamu perlu cuba Masker Ginseng..kamu akan nampak hasil yg jelas walaupun baru guna 1 botol, 1 minggu 1-3 kali saja pakai 😍 . Ginseng mengandungi vitamin B1, B2. B3, B5, dan juga vitamin C yang diperlukan utk merawat & mendapatkan kulit yang sihat. Masker Ginseng penyelesaian untuk semua masalah kamu dan Telah terbukti ginseng sebagai perawatan kulit yg sangat berkesan & selamat digunakan.. Lelaki & perempuan pun boleh guna. Boleh digunakan oleh remaja, kakak, abang, pakcik, makcik. Sape2 pun boleh guna tau tiada had umur..... 1 botol, 1 harga untuk 1 keluarga👍 Tak cuba tak tau, dah cuba pasti senyum😃😍 Masker kami ✅💯ORIGINAL ✅BEBAS BAHAN KIMIA. #maskginseng #blackhead #whiteheadremove #viralmasakini #viral #bendaviral #barangbaik #upsatukali #uptownshahalam

HKD $139 Untuk kulit Anda yang bekerja keras sepanjang musim panas🙌🏻 Ada [Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser] . ✔ Berfokus pada komedo yang membuat kulit kusam! ✔ Membersihkan pori-pori dari residu! ✔ Perawatan pengencangan untuk pori-pori yang melebar! . Mengandung 240,000PPM air teh hijau dan 16 jenis teh Merawat pori-pori yang berminyak dan membesar, menjadi bersih dan elastis❤️ . . 💡 Penjelasan di atas menjelaskan kandungan bahan baku produk. . Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser . . #somebymi #byebyeblackhead #deepcleansing #cleanser #bubblecleanser #greentextox #blackhead #asianbeauty #koreanskincare #kbeauty #韩国化妆品 #skincarekorea #skinroutine #skincareroutine #kulitbersih #komedo #kulitsehat #kulitcerah #serum

🖤
(@agy_taylor)

1969-12-31 16:00:00

New Arrival! 😍😍😍 International Review. Benton Aloe BHA Skin Toner 200ml . Blackhead & dead skin cell care Slightly acidic & gentle formula Hydrating & nourishing Super soothing toner . With rich aloe and the reduced irritation of BHA Perfect for daily use! ❤️ Recommended for all skin types. . #bentoncosmetic #benton #bentonmalaysia #kbeauty #kbeautymalaysia #blackhead #bentonaloebhatoner #koreangaze #glassskin

We should be proud of growing older. Aging is beautiful. Aging gives the confidence and calmness in our heart because of what we learnt from our life experiences. We can enjoy life without all that youthful angst and uncertainty. That confidence and calmness give us that aging-gracefully look. Beauty is found when we embrace our imperfection.⠀ Today, let's love our imperfection.⠀ 💜⠀ 💜⠀ 💜⠀ *⠀ *⠀ *⠀ *⠀ *⠀ #healthyskincare #skintreatment #skincarenatural #antiagingskincare #skincarediary #quoteslover #beautytip #naturalwellness #holisticwellness #facialmask #acneproblems #acnescars #oilyskin #aginggracefully #hydrated #hyperpigmentation #relaxationtime #beautyreimagined #lipcare #cleanskincare #naturalskincareproducts #blackhead #skincaretips #estheticianlife #aesthetician #betruetoyourself #nomakeupmakeup #acnecream #antiwrinkle #corpuschristitx

New Arrival! 😍😍😍 Benton Aloe BHA Skin Toner 200ml (swipe left for more info) . Blackhead & dead skin cell care Slightly acidic & gentle formula Hydrating & nourishing Super soothing toner . With rich aloe and the reduced irritation of BHA Perfect for daily use! ❤️ Recommended for all skin types. . #bentoncosmetic #benton #bentonmalaysia #kbeauty #kbeautymalaysia #blackhead #bentonaloebhatoner #koreangaze #glassskin

. 💗 LET THE FEEDBACK TALKS 💗 . Lets get beautiful Skin with Naetis product ! ❤️ SHOP NOW CLICK LINK IN BIO TO ORDER 🙋🏻‍♀️

KECIL-KECIL CILI PADI . . Nampak je macam kecik tapi satu tiub tu mampu bertahan sehingga dua bulan penggunaan, tau? Lepas ni, tak payah risau kulit sunburn berjemur bawah matahari sebab dah ada Elysian Protect & Support Cream SPF35. Kulit pun makin lama makin lembap. Liang roma pula terkuncup malu dan rapi. . . Meh cuba. Lambat grab kemurungan nanti sebab day cream ni permintaan tinggi. 😍

Oily Skin, Acne, Pimple Soap (red) . Baobab Gentle Soap : Oily skin, Skin Problem caused by sebum, Men's all-in-one, When you need makeup- remover and deep cleansing. . • Baobab has strong vitality in the dry desert. It is called a natural moisture reservoir. It protects your skin. It has the proper cleansing power that the skin wants, so it has less irritation and helps clean cleansing. . . #naturalsoap #naturalsoapinkenya #naturalsoapinnairobi #handmadesoap #handmadesoapinkenya #handmadesoapinnairobi #dryskincare #sensitiveskincare #skincare #oilyskincare #skinproblem #acnesoap #pimplesoap #blackhead #baobaboil #moringaoil #sheabuttersoap #macadamiaoil #essentialoilblend #msm #methylsulfonylmethane #herbalinfusedoils #greencoffeebeans #greentealeaves #blacktea #camomile #breathofafrica254 #njambitrhk

New Arrival! 😍😍😍 Benton Aloe BHA Skin Toner 200ml . Blackhead & dead skin cell care Slightly acidic & gentle formula Hydrating & nourishing Super soothing toner . With rich aloe and the reduced irritation of BHA Perfect for daily use! ❤️ Recommended for all skin types. . #bentoncosmetic #benton #bentonmalaysia #kbeauty #kbeautymalaysia #blackhead #bentonaloebhatoner #koreangaze #glassskin

Tomato ni memang elok sangat untuk kulit kita tau. Tapi kali ni kita sedikit kelainan iaitu "kiub ais tomato" untuk kulit kekal cantik, cerah dan licin. Jom baca perkongsian dari NURUL BALQIS tentang kiub ais tomato. . . “HARINI QIS ADE NAK SHARE SATU TIP YANG QIS DAH AMALKAN SEJAK 6BULAN YANG LEPAS. MEMANG MENJADI” . . Banyak kebaikan ais kiub tomato ni, antaranya: 1.Jerawat dekat muka qis satu hari je dah kecut 2.Gelap bawah mata pon dah berkurang 3.Kulit qis still glowing walau tanpa makeup 4.Bukan sahaja glowing, malah kulit muka jadi tegang. (Ais kiub dpat cegah kedutan) 5.Kulit jadi licin dan dapat mencerahkan kulit secara semula jadi tanpa bahan merkuri. Lagi selamat. 6.Rawatan kiub ais ni memang diakui boleh menambahkan keserian wajah. . . Bahan-Bahan: ✅ 2 biji buah tomato ✅ Mesin Pengisar ✅ Bekas Kiub Ais . Cara Membuat: 1.Sediakan beberapa biji tomato dan potong menjadi saiz kecil-kecil seperti dalam gambar. 2.Seterusnya,masukkan tomato yang dipotong kecil tadi kedalam mesin pengisar. Tak payah tambah air, sebab tomato akan keluarkan jusnya yang mempunyai seribu kebaikan untuk kulit. 3.Kisar sampai hancur dan halus. 4.Kemudian,masukkan tomato yang dikisar tadi ke dalam bekas ais kiub dan bekukan. 5.Skin icing tomato (gosok) tadi pada seluruh muka, biarkan sebentar sampai ia kering. Kemudian bilas dengan air biasa dan lap muka. . . Nak lagi senang konsisten je calit WD dekat 3 point nadi tiap 2 kali sehari selepas mandi, bukan setakat makin cerah dan bersih kulit muka tapi kulit semakin anjal dan tegang, siap pakej awet muda lagi. Ape pun jangan lupa tag kawan kawan okay lelagi yang tengah giveup lepas dah cuba macam macam produk tu. Selamat mencuba! . . Sumber: Nurul Balqis Kredit : MINGGUAN WANITA #womendesiree #wdta #krimawetmuda #calitcalitcantik #girl #followme #beauty #nofilter #parut #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jeragat #awetmuda #blackhead #whitehead #kulitcantik #kulitcerah #cerah #kulitsihat #kusam #kulitkusam #putih #kulitsensitif #kulitgelap #kulitflawless #periodproblems #pinklady #hijabista

Curi Masa Awak Kejap Untuk Baca ☺️⠀ .⠀ Lately ramai yang ws dan Dm tanya Saya, “min muka saya cenggini muka saya macam tu.” Apa yang saya nampak semua masalah diorang mostly Henze Device boleh setelkan. Tapi ramai jugak yang takut nak mencuba benda baru and keep on going repeating benda yang sama dia buat selalu. Tersangatlah rugi 😊. jom awak2 semua kita grab Henze Device sekarang jom!⠀ ————————————————————————————————⠀ HENZE DEVICE RM90 PROMOTION!⠀ .⠀ FREE:- FACE STEAMER,FACE BRUSH,V7 TONING MASK & FREE SHIPPING SM !!⠀ .⠀ CLICK LINK DEKAT BIO SEKARANG JUGAK! OR WS> +011-60614640 <⠀ .⠀ #iphone #beauty #beautycare #beautyfull #beautytime #beautytips #beautysecret #beautyaddict #whiteheadremoval #whiteheadsremover #whiteheadremover #whitehead_tokyo #whiteheadphones #whiteheadband #tahirwhitehead #blackheadremoval #blackheadextraction #blackheads #blackheadsremoval #blackheadedcaique #blackheadmask #blackhead #blackheadremover #blackheadedpython ⠀ ⠀

@ 7.000 / pcs Step 1 Melembutkan komedo dari akarnya , Membantu mengeluarkan komedo pada tahap ini, melembutkan kulit di sekitar komedo, Mengatur kadar air serta minyak pada kulit hidung Step 2 1. Bersihkan wajah dengan toner 2. Tempelkan masker penghilang komedo pada Step 2 ini selama 10-15 menit 3. Lepaskan secara lembut Step 3 Cream yang membantu sempurna untuk mengecilkan pori-pori pada hidung agar komedo serta kotoran lain nya tidak mudah masuk. #bioaquamask #blackhead #maskerkomedo #blackmaskkomedo #hargagrosir #distributorkosmetik #terpercaya #nature_republics #tempelankomedo #komedo #original #perawatan #perawatanwajah #hidung #masker #mask #hargamurah #berkualitas

"and now that I finally found ya you're making me so all about ya I don't know what I gotta do if I ain't got you" . @avrillavigne #avrillavigne #teamavril #crush #tfl #metalhead #blackhead #lovely #photograph #skyblue 💙

“If there ever comes a day when we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever.” #sisters #sisterpower❤️ #siblings #twoheartsoneblood #hannover #october🍁 #gingerhead #blackhead #autumn

Siapa disini yg ada masalah parut jerawat berlubang2,tona wajah xsekata,pori2 besar,kulit wajah kasar.. Nak hilangkan masalah tuu x?? Sis nak share product @marykay Boleh hilangkan.. Slowly but surely hilang.. So anda xperlu lah nak berhabis duit tuk buat treatment..guna kan set ini utk kembalikan tekstur kulit yg HALUS & LICIN!! Tidak perlu guna hari2 tau..guna 2-3 kali seminggu aje..harga mampu milik lagi.. Satu set leh jimat 6-7bulan keatas.. . 🕵Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: 👉Kasar dan kering✍ 👉Bergaris halus✍ 👉Pori kulit ketara kelihatan✍ 👉Blackhead & whitehead degil✍ 👉Ada lubang bekas jerawat✍ . 😍Dapatkan set MICRODERMABRASION!!!!! dimana set ini terdiri daripada : . 🌸MICRODERMABRASION REFINE🌸 ♥Mengurangkan tampilan garisan halus ♥Menghaluskan tekstur kulit dengan segera ♥Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . 🌸PORE MINIMIZER🌸 ♥Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara ♥Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat ♥Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . 🏵Cara pakai : 1) Cuci muka dgn cleanser dgn bersih 2) Sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka) 3) Bilas dgn air sehingga bersih 4) Sapukan pore minimizer 5) Sapukan pelembap keseluruhmuka . 🌹LoveYourSkin 🦋Your Mary Kay Beauty Consultant . Nak free skin test? Nak free consultation? Nak free skincare & makeup test? Nak beli produk marykay dgn harga murah? . Klik link kt bio ye? 🌹shasha www.wasap.my/60183610768 . #marykaybangi #sayajualmarykay #sayajualmarykaymurah #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaynilai #marykayampangan #marykayrasah #marykaysepang #marykaysenawang #marykaypromo #marykaymurah #microderma #tipakulitsihat #tipskulitlicin #tipsflawless #blackhead #whitehead #bekasjerawat

🌷Time Wise Microdermabrasion Plus Set®🌷 . 🕵Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: 👉Kasar dan kering✍ 👉Bergaris halus✍ 👉Pori kulit ketara kelihatan✍ 👉Blackhead & whitehead degil✍ 👉Ada lubang bekas jerawat✍ . 😍Dapatkan set MICRODERMABRASION!!!!! dimana set ini terdiri daripada : . 🌸MICRODERMABRASION REFINE🌸 ♥Mengurangkan tampilan garisan halus ♥Menghaluskan tekstur kulit dengan segera ♥Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . 🌸PORE MINIMIZER🌸 ♥Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara ♥Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat ♥Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . 🏵Cara pakai : 1) Cuci muka dgn cleanser dgn bersih 2) Sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka) 3) Bilas dgn air sehingga bersih 4) Sapukan pore minimizer 5) Sapukan pelembap keseluruh wajah . 👉Micro Refine : guna 2-3x seminggu 👉Pore minimizer : boleh guna setiap hari. Walaupun tak guna micro refine . 🌹LoveYourSkin 🦋Your Mary Kay Beauty Consultant . Nak free skin test? Nak free consultation? Nak free skincare & makeup test? Nak beli produk marykay dgn harga murah? . Klik link kt bio ye? 🌹shasha www.wasap.my/60183610768 . #marykaynegerisembilan #sayajualmarykay #sayajualmarykaymurah #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaynilai #marykayampangan #marykayrasah #marykaysepang #marykaysenawang #marykaypromo #marykaymurah #microderma #tipakulitsihat #tipskulitlicin #tipsflawless #blackhead #whitehead #bekasjerawat

🌷Time Wise Microdermabrasion Plus Set®🌷 . 🕵Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: 👉Kasar dan kering✍ 👉Bergaris halus✍ 👉Pori kulit ketara kelihatan✍ 👉Blackhead & whitehead degil✍ 👉Ada lubang bekas jerawat✍ . 😍Dapatkan set MICRODERMABRASION!!!!! dimana set ini terdiri daripada : . 🌸MICRODERMABRASION REFINE🌸 ♥Mengurangkan tampilan garisan halus ♥Menghaluskan tekstur kulit dengan segera ♥Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . 🌸PORE MINIMIZER🌸 ♥Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara ♥Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat ♥Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . 🏵Cara pakai : 1) Cuci muka dgn cleanser dgn bersih 2) Sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka) 3) Bilas dgn air sehingga bersih 4) Sapukan pore minimizer 5) Sapukan pelembap keseluruh wajah . 👉Micro Refine : guna 2-3x seminggu 👉Pore minimizer : boleh guna setiap hari. Walaupun tak guna micro refine . 🌹LoveYourSkin 🦋Your Mary Kay Beauty Consultant . Nak free skin test? Nak free consultation? Nak free skincare & makeup test? Nak beli produk marykay dgn harga murah? . Klik link kt bio ye? . www.wasap.my/60183610768 . #marykaynegerisembilan #sayajualmarykay #sayajualmarykaymurah #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaynilai #marykayampangan #marykayrasah #marykaysepang #marykaysenawang #marykaypromo #marykaymurah #microderma #tipakulitsihat #tipskulitlicin #tipsflawless #blackhead #whitehead #bekasjerawat

. 🎉 NEW FEEDBACK 🎉 . . ‼️Another amazing skin improvement from our Happy customer 👏🏻🙆🏼‍♀️ . . Thank you so much gorgeous 😍😍😍 for sharing with us this amazing feedback and your gorgeous beautiful skin 🥰 we glad people enjoy Naetis products 👏🏻💕 . . . Hurry ! Take care your skin now ! Improve skin tones , reduce dull skin , reduce marks and darkspot , reduce dry skin ! No chemical! Only 100% natural + vegan + organic ! Get soft flawless skin now ✨ . . Get yours now click link in bio to order ✨✨✨

Post Inflammatory Hyperpigmentation (PIH) adalah bintik coklat atau kehitaman yang disebabkan oleh hasil melanin berlebihan akibat inflamasi . Apabila terjadi inflamasi, kulit akan mengalami stres dan akan menghasilkan melanin . Melanin merupakan pigmen yang berperanan memberikan warna pada rambut, kulit, dan mata manusia . Salah satu penyebab utama inflamasi adalah jerawat dan sinaran matahari. Maka, PIH selalu dikaitkan dengan bekas jerawat dan sun spot . #blackhead #whitehead #spaselangor #vsco #glowingskin #smoothskin #tipscantikan #youthskincare #asthetic #facialmurah #merdekasale #melasma #skincare #selfcarelove #embraceyourbeauty #acne #cloggedpores #pores #health #beauty #acnetreatment #laser #clearskin #threads #beautytips #glowup #clearskin #skingoals

Mitomo Lithospermum + AHA Pore Control Facial Essence Mask MC001-A-2 Lithospermum has a formula that can help to reduce acne, blackhead, and skin blemishes. Sheets of natural cotton with rich essence formulation for richer and long-lasting moisturizing feeling. #mitomo #lithospermum #reduceacne #moisturizing #facemask #blackhead #mc001a2

Selamat petang uoll, hey you all, jangan lupa malam ni , selepas cuci muka try these two Sebab apa? sebab Perfect combination utk muka yg normal, kering, kusam, jerawat & Sensitif Cara guna yang sangat kami sarankan ialah 1) Lepas cuci muka, ketika kulit muka dalam keadaan lembap, Semburkan 2 pam #aloessence ke seluruh wajah 2) Kemudian titiskan 2 drops #faceoil dan urut perlahan2 ke seluruh wajah, leher sehingga meresap 3) Selepas face oil meresap, sembur kembali 2 pam #aloessence ke seluruh muka #kulitmulus #kulitputih #jerawatbatu #kulitbebasjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jerawat #jerawatmuka #kulitkusam #kulitkering #parutjerawat #poribesar #poriterbuka #toner #eczema #freckles #eczeme #kulitberminyak #tonatidaksekata #blackhead #jeragat #whitehead #kulitkasar #kedutan #kedut #ajimaura #terlajaklaris

[CONSUME KAT MANA-MANA PUN BOLEH! 🙂] Jangan ingat #dianzvitamin sekadar consume kat rumah aje tau. Kat mana-mana pun boleh consume, even kat dalam mall pun boleh! Asalkan konsisten, barula dapat kulit peloles idaman lepas ni! 🤗 . . . . . . #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

Одним из важнейших этапов ухода за кожей является ее глубокое очищение. ⠀ ⚫ Угольная маска-пленка для сужения пор предназначена для домашнего ухода за лицом, и содержит природные компоненты, вытяжки лекарственных трав и абсорбенты, которые вытягивают из закупоренных пор пыль, пот и кожное сало. ⠀ ▪️С маской цвет лица обретает однородность и свежесть ▪️Сокращается количество воспалений, черных и белых точек ▪️Придает лицу матовость, контролирует работу себума ▪️Стягивает поры ▪️Вытягивает из пор кожи загрязнения и выводит токсины ▪️Увлажняет и успокаивает кожу ▪️Устраняет сухость, зуд и шелушение ▪️Ускоряет заживление повреждений ⠀ 📍 #blosso_отзывыдлялица #blosso_elizavecca ⠀ 👉Все актуальные цены на нашем сайте ( ссылка в профиле) 👉Магазин: Санкт- Петербург, пр Народного ополчения 6, тц "Путиловский", 2 этаж 👉Доставка по Санкт-Петербургу и всей России ⠀ #blackmask #blackhead #чернаямаска #маскапленка #черныеточки #камедоны #чистаякожа #жирнаякожа #жирныйблеск #матоваякожа #фарфороваякожа #корейскаякосметика #корейскийуход #корейскиефишки #корйескаякосметикаспб #корейскаякосметикамск #корейскаякосметикавналичии

Fashion , Accessories & More Buy Now @ edgetrendz.com #girls #blackhead #blonde

BOTANICAL EFFECTS MASK MARY KAY MASK: Fungsinya untuk membantu 1) Menanggalkan sel2 kulit mati 2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat 3) Menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akan jadi anjal 4) Membersihkan wajah dari whitehead dan blackhead . 5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 6)boleh dijadikan sbgai skrub wajah .. 7) result yg serta merta 🌺Mask sangat penting bagi wanita yang benar-benar ingin menjaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki.. 🌺 Bukan wanita sahaja lelaki pun boleh memakainya 🌺 tahan sehingga 6-8bulan...mmg berbaloi.. 📱012 951 1588 Sharywati Beauty consultant mary kay #mask #whitehead #blackhead #kulitlicin #kulittegang #kulitanjal #pudarparutjerawat #hilangkanjeragat

Untuk kulit Anda yang bekerja keras sepanjang musim panas🙌🏻 Ada [Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser] . ✔ Berfokus pada komedo yang membuat kulit kusam! ✔ Membersihkan pori-pori dari residu! ✔ Perawatan pengencangan untuk pori-pori yang melebar! . Mengandung 240,000PPM air teh hijau dan 16 jenis teh Merawat pori-pori yang berminyak dan membesar, menjadi bersih dan elastis❤️ . . 💡 Penjelasan di atas menjelaskan kandungan bahan baku produk. . Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser . . #somebymi #byebyeblackhead #deepcleansing #cleanser #bubblecleanser #greentextox #blackhead #asianbeauty #koreanskincare #kbeauty #韩国化妆品 #skincarekorea #skinroutine #skincareroutine #kulitbersih #komedo #kulitsehat #kulitcerah #serum

I like this picture and that's all💁 #finnishgirl #blackhead #nomakeup #allnatural #tattoo #messyhair #happy #dowhatyouwant

BIOAQUA 60G DEEP CLEANING BLACKHEAD REMOVER ✨ RM13 exc postage❗️ BIOAQUA 100% AUTHENTIC ITEM TYPE: Peel Mask ITEM TYPE: Treatment & Mask FEATURE: 100% brand new and high quality FEATURE: Acne Treatment DIRECTION OF USE: Apply whole Face INGREDIENT: Blackhead Mask WARM TIPS: With the use of black instruments, there will be better results PACKAGE INCLUDES: 1 x 60g Peal Mask #bioaqua #beauty #skincare #cleaning #blackhead #mask #peeloff #face #skincare #facial #oilcontrol #activatedcarbon #pores #beautiful #nose #chin #forehead #personalcare #removeblackhead

TAG MEMBER KORANG! 😂⠀ .⠀ Untuk pengetahuan Promo dah makin limited so you guys better Grab cepat2 one set! Banyak Free gift yang sedang menanti korang niiii !⠀ .⠀ ————————————————————————————————⠀ HENZE DEVICE RM90 PROMOTION!⠀ .⠀ FREE:- FACE STEAMER,FACE BRUSH,V7 TONING MASK & FREE SHIPPING SM !!⠀ .⠀ CLICK LINK DEKAT BIO SEKARANG JUGAK! OR WS> +011-60614640 <⠀ .⠀ #blackheadremoval #blackheadextraction #blackheads #blackheadsremoval #blackheadedcaique #blackheadmask #blackhead #blackheadremover #blackheadedpython#whiteheadremoval #whiteheadsremover #whiteheadremover #whitehead_tokyo #whiteheadphones #whiteheadband #tahirwhitehead #blackheadremoval #blackheadextraction #blackheads #blackheadsremoval #blackheadedcaique #blackheadmask #blackhead #blackheadremover #blackheadedpython

Hal yang paling menyebalkan jika memiliki masalah pada wajah, sebab wajah merupakan bagian penting yang membuat penampilan terlihat menarik. Selain jerawat, memiliki komedo juga menjadi masalah besar yang harus dituntaskan. Komedo terjadi juga karena penumpukan kotoran di pori-pori wajah akibat tidak maksimal dalam membersihkan wajah. Bisa juga karena pemakaian produk makeup atau skincare yang tidak cocok pada kulit wajahmu. Ketika kamu memiliki komedo, tidak udah panik menghadapinya, selain menggunakan bahan-bahan alami, tuntaskan komedo bisa menggunakan cara mudah satu ini. Handuk panas dan hairclip bisa bantu hilangkan komedo Tidak hanya mengandalkan bahan alami saja untuk menghilangkan komedo dengan cara yang aman dan mudah, kini menghilangkan komedo bisa menggunakan handuk rendaman air panas dan hairclip. Cara untuk menghilangkan komedo yaitu, bersihkan dahulu bagian hidung, lalu rendam kain atau handuk ke dalam air panas dan tempelkan ke hidung lalu diamkan selama 5 menit. Jika sudah, poro-pori di hidung akan terbuka lalu itu waktu terbaik untuk mengeluarkan komedo dengan hairclip hitam. Kamu akan kaget melihat komedo membandel terangkat semuanya, selamat mencoba! . . Source : https://www.fimela.com #cantik #cantikalami #cantikindonesia #cantiksehat #cantikindo #cantikberhijab #cantiknusantara #cantiknatural #kecantikan #highend #skincare #airhangat #alatmenghilangkankomedo #fashionblogger #influencer #vlogger #usirkomedo #whitehead #blackheadremover #blackhead #tipshilangkankomedo #tipsatasikomedo #komedo #caramenghilangkankomedo #tuntaskankomedo #produkkecantikan #makeup #brandmakeup #brandkecantikan

Up to 25% off !! Only Oct. NOW, We are on JUMIA! Search just "BREATH" You can find all of our products. Happy to serve you on JUMIA~. . Gentle Soap / ks 900->720. . 4. Shea Butter Soap : Dry skin, Normal skin that needs to be moisturized, This is a hypoallergenic soap, 3-10 years old children, Older people with less sebum. 5. Macadamia Soap : Normal skin, All skin type, All time & All season, Soap used by the whole family, When oily skin needs to moisturize in dry season. 6. Baobab Soap : Oily skin, Trouble skin caused by sebum, Men's all-in-one, When you need makeup- remover and deep cleansing. . Premium Soap / ks 1,300->1,040. . 1. Moringa Soap : Dry skin, Normal skin that needs to be moisturized, This is a hypoallergenic soap, 3-10 years old children, Older people with less sebum. 2. Macadamia Soap : Normal skin, All skin type, All time & All season, Soap used by the whole family, When oily skin needs to moisturize in dry season. 3. Baobab Soap : Oily skin, Trouble skin caused by sebum, Men's all-in-one, When you need makeup- remover and deep cleansing. . Gift Box - 3 Soaps. . 7. Premium Gift Box / KS 3,900->3,000 8. Gentle Gift Box / KS 2,700->2,000. . . . #naturalsoap #naturalsoapinkenya #naturalsoapinnairobi #handmadesoap #handmadesoapinkenya #handmadesoapinnairobi #dryskincare #sensitiveskincare #skincare #oilyskincare #skinproblem #acnesoap #pimplesoap #blackhead #baobaboil #moringaoil #sheabuttersoap #macadamiaoil #essentialoilblend #msm #methylsulfonylmethane #herbalinfusedoils #greencoffeebeans #greentealeaves #blacktea #camomile #breathofafrica254

Satu kepuasan apabila dapat sental kulit yang dah lama berdaki, penuh dengan #whitehead and #blackhead dan kusam dek sel-sel kulit mati yang dah lama menebal di kulit badan dengan ADANIA LONG LUXE BACK LOOFAH ni. Sental seminggu sekali pun OK. Kulit lebih terasa bersih, pengaliran darah lebih lancar, kulit lebih cerah dan sihat. Digandingkan pula dengan natural soap atau bodywash kegemaran anda, mandi pun jadi lebih syok ! Hanya RM30 sahaja. Ukuran: 76cm x 10cm WHATSAPP/DM @aziladania252 atau hubungi mana-mana distributor #teamaziladania252 #teamadaniaphilia berhampiran anda. #adaniabodyloofah #loofah #gourd #egyptianloofah #nonbleached #nonabrasive #pesticidefree #handmadeloofah #kulitsihat #healthyglowingskin

Hyaaayyyyy Nahhh, para pemburu produk PEMBASMI KOMEDO, ini dia jawabannya gaisss Mau tau lebih lengkap? WA: 0857-2147-1003 #komedo #blackhead #whitehead #face #basmikomedo #cantik

[CONSUME KAT MANA-MANA PUN BOLEH! 🙂] Jangan ingat #dianzvitamin sekadar consume kat rumah aje tau. Kat mana-mana pun boleh consume, even kat dalam mall pun boleh! Asalkan konsisten, barula dapat kulit peloles idaman lepas ni! 🤗 . . . . . . #dianzkualaketil #dianzsungaipetani #tedikualaketil #tedisungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[SELALU PAKAI DAH JATUH CINTA TERUS! 😍] Haa, kalau dah selalu pakai #dianzsemilipsmatte code Summer maunya tak jatuh cinta! Sesuai untuk korang yang nak tampil berani dalam berfesyen dan solekan. Biar kaler bibir garang janji orangnya tak garang! 😊 . . . . . . #dianzkualaketil #dianzsungaipetani #tedikualaketil #tedisungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[UNBOXING] Pore T-zone Strip! Do you know that the oiliest are on our face are forehead nose and cheek? And Pore T-zone Strip is perfect for those area! It's a eagle shape strip so it can treat excessive oils and blackhead in T-zone area!!!⠀ This strip is formulated to strip away excessive oils and blackhead! You get to kill 2 birds with one stone! Get yours now! @sephoraidn @sephorasg @sephoramy @thaisephora @sephora_india #caolion #whereispore #basicporecare #skincare #skincareroutine #skincareaddict #beautycommunity #beautyproducts #facepack #facemask #relax #purify #hydrate #cleanse #exfoliate #skincareproducts #kbeauty #pore #porecare #komedo #blackhead #whitehead #pembersihwajah #perawatankulit #sephora #sephoraindonesia #masker

. 👊🏼GET RID YOUR BLACKHEAD & WHITEHEAD NOW 👊🏼 . Take care your skin is important, use this 4 product to achieve flawless skin , your confidence is your beauty ❤️ . . SHOP NOW LETS GET HEALTHY AND FLAWLESS SKIN WITH NAETIS 😍😍😍 CLICK LINK IN BIO TO PLACE ORDER NOW AND SEE YOUR SKIN IMPROVEMENT YOURSELF ✨ . . Click in our ig to check for all the product info , benefit and also feedbacks ✨✨✨

90% RAKYAT MALAYSIA MENGALAMI MASALAH BLACKHEAD / WHITEHEAD. TAKKAN NAK BIARKAN JE KAN MASALAH NI🤔 . KALI INI @asas.cosmetics BUAT PROMO HARGA HAPPY HOUR HANYA UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA . Harga asal RM130 tapi tapiiii sebab promo kaw kaw ni saya bagi RM90 sahaja‼️ Bukan tu je tapi siap free postage and free face steamer lagi😱 . Baik cepat sebelum stok habis and korang melepas harga ni ish ishh tak dapat dahhh . Yang ada masalah blackhead / whitehead saya recommendkan sangat👍🏻 sampai ke akar blackhead korang kena cabut tauuu😇 . Feedback boleh tengok dekat feed and story ya✅ #asascosmetics #blackheadremoval #blackheadremover #whitehead #beautydevice #jerawat #blackhead #whitehead #whiteheadremover #tiktok #tiktokmalaysia #healthy #skincare #pesankakmoji #epilogcinta

Sebenarnya tak salah pun kita punya skincare apa asalkan SELAMAT digunakan dan sesuai dengan kehendak kulit. . . KEHENDAK kulit tau uolls bukan ikut kehendak hati kita 😅 . . Pilihlah ciri ciri cleanser tanpa buihnya yang meriah macam korang nak cuci kain baju. Yang biasanya terkandung SLS yang boleh effect pada nilai PH kulit . . So then, are you really sure kulit dah bersih sepenuhnya hanya menggunakan dengan jari? . . Sebab tu perlu ada SKINVI SONIC ni . . ❤️Hanya perlukan 60 saat untuk mencapai kebersihan tahap sonik ❤️Mencuci muka 4 kali lebih bersih daripada menggunakan tangan ❤️Putaran 12, 000 kali per minit ❤️Dapatkan kulit bersih dengan 3 kelajuan ❤️Dengan 3 kelajuan & fungsi Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head, korang dapat buat rutin terbaik untuk kulit . . Bestnyerrrr kalau dapat SKIN SONIC ni sebab bukan saja dapat bersihkan kotoran wajah malah boleh massage muka dan leher sekali. So kalau pening pening lalat tu nak relax jap, kita tukar je kepala dia tu . . Barulah mudah serum atau essence tu ke kulit 😘 . . #marykay #marykayshahalam #blackhead #whitehead #brush #mask #skinvigorate #skinvigoratebrush #pencucimuka #kulitputih #kulitcerah #glowing #kulitbersih #mukaberminyak #mukakering #mukaglowing #rutinskincare #skincareroutine #jeragat #skincareregime #sayajualskincare #skincareshop #skincareformen #skincaretips #skinroutine #skingoals #instaskincare

Satu kepuasan apabila dapat sental kulit yang dah lama berdaki, penuh dengan #whitehead and #blackhead dan kusam dek sel-sel kulit mati yang dah lama menebal di kulit badan dengan ADANIA LONG LUXE BACK LOOFAH ni. Sental seminggu sekali pun OK. Kulit lebih terasa bersih, pengaliran darah lebih lancar, kulit lebih cerah dan sihat. Digandingkan pula dengan natural soap atau bodywash kegemaran anda, mandi pun jadi lebih syok ! Hanya RM30 sahaja. Ukuran: 76cm x 10cm WHATSAPP/DM @adaniaphilia atau hubungi mana-mana distributor #teamadaniaphilia berhampiran anda. #adaniabodyloofah #loofah #gourd #egyptianloofah #nonbleached #nonabrasive #pesticidefree #handmadeloofah #kulitsihat #healthyglowingskin

[ RAHSIA ELFIRA, KEKAL FLAWLESS TANPA MAKEUP ] . . . . Siapa tak kenal Elfira Loy kan, tak kan dia pakai produk sebarangan di muka😏😏 . BTW, tq @elfiraloy sudi pilih HAUNTZ 🌸🌸🌸 . . ================== . . . . HAUNTZ BUBBLE MASK ✅ Sangat mudah digunakan ✅ Kesan seawal penggunaan pertama ✅ Lulus K.K.M ✅ Halal . . Sis cuba check, ada tak masalah ni . ⛔️ #blackhead & #whitehead ⛔️ #kulit #berminyak ⛔️ #sunburn & KULIT KUSAM ⛔️ #jerawat ⛔️ #jeragat & BINTIK HITAM . . Tahukah sis, dengan sekali penggunaan , sis dah start dapat kesan tau . . . Cop2...ni kalau El pakai ni, mesti harga ratus2 punya.. . . TAK LA SIS !!.. Harga asal pun tak sampai RM100 tau😂😂 . terus tekan link dibawah 👇🏻👇🏻 . Tekan Sini>> https://wasap.my/0173757844/hauntz

ActivO2 produces near-miraculous results against most types of common skin breakouts and blemishes. It promotes wound healing and reduces the appearance of new or existing scars and, used daily, delivers advanced protection and moisturising support for the skin. Purchase from www.ActivO2.com or in over 130 CLICKS stores Nationwide. . . . . . . . . . . . #punkrock #facial #freeda #inspogirl #girlpower #girlyinspo #inspiring #inspire #inspiration #womanpower #loveyourself #melanin #brownskin #fridaytreat #blackgirlsrock #heels #glitter #sparkle #melaninpoppin #edges #fur #grey #hotelroom #noblackheads #blackheadremoval #blackhead #blackheads #blackheadremover #blackheadsremover #blackheadmask

Kalau tersalah lukis kening jadi macam kening Hagemaru ni 🤭🤭🤭 sebab tu kakak xska lukis kening sbb tak pandai..nanti jadi mcm Hagemaru naya je 🤣🤣🤣 . . Love your skin, love your self 🥰 Takde Beauty Consultant lagi? Klik link di bio untuk fast respon . . #ciksuejourney #marykaybeautyconsultant #positivevibes #mymarykaylife #mypassion❤️ #freesamples #freeskinanalysis #freeconsultation #freeskincareclass #careeropportunity #hadiahibu #hadiahcikgu #hadiahbajet #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #roadtohealthyskin #100faceschallenge #letschantiqueinsideout #skinanalyzeronthego #bazaarpaknil #rutinskincare #skincareterbaik #instamagiktribe #segambut #kualalumpur #marykaymalaysia

ActivO2 produces near-miraculous results against most types of common skin breakouts and blemishes. It promotes wound healing and reduces the appearance of new or existing scars and, used daily, delivers advanced protection and moisturising support for the skin. Purchase from www.ActivO2.com or in over 130 CLICKS stores Nationwide. . . . . . . . . . . . #punkrock #facial #freeda #inspogirl #girlpower #girlyinspo #inspiring #inspire #inspiration #womanpower #loveyourself #melanin #brownskin #fridaytreat #blackgirlsrock #heels #glitter #sparkle #melaninpoppin #edges #fur #grey #hotelroom #noblackheads #blackheadremoval #blackhead #blackheads #blackheadremover #blackheadsremover #blackheadmask

ActivO2 produces near-miraculous results against most types of common skin breakouts and blemishes. It promotes wound healing and reduces the appearance of new or existing scars and, used daily, delivers advanced protection and moisturising support for the skin. Purchase from www.ActivO2.com or in over 130 CLICKS stores Nationwide. . . . . . . . . . . . #punkrock #facial #freeda #inspogirl #girlpower #girlyinspo #inspiring #inspire #inspiration #womanpower #loveyourself #melanin #brownskin #fridaytreat #blackgirlsrock #heels #glitter #sparkle #melaninpoppin #edges #fur #grey #hotelroom #noblackheads #blackheadremoval #blackhead #blackheads #blackheadremover #blackheadsremover #blackheadmask

Extend sehingga hujung bulan as Demand! cepat Grab promo ni sekrang jugakkkkk!!!⠀ .⠀ Kalau korang lambat korang rugi sangat2 sebab tak grab cepat!! Korang nak beli time murah ke mahal ? Cepat2 grabb! Boleh buat Deposit serendah RM10!!! Banyak Freegift menanti anda !⠀ . ⠀ ————————————————————————————————⠀ HENZE DEVICE RM90 PROMOTION!⠀ .⠀ FREE:- FACE STEAMER,FACE BRUSH,V7 TONING MASK & FREE SHIPPING SM !!⠀ .⠀ CLICK LINK DEKAT BIO SEKARANG JUGAK! OR WS> +011-60614640 <⠀ .⠀ CEPAT TEKAN LINK DI BIO SEKARANG!⠀ #blackheadremoval #blackheadextraction #blackheads #blackheadsremoval #blackheadedcaique #blackheadmask #blackhead #blackheadremover #blackheadedpython #whiteheadremoval #whiteheadsremover #whiteheadremover #whitehead_tokyo #whiteheadphones #whiteheadband #tahirwhitehead #beauty #beautycare #beautyfull #beautytime #beautytips #beautysecret #beautyaddict

Nak cantik kene rajin membaca 🤗 Jangan cepat sangat menilai dari luaram dan mulut mulut orang 💁🏻‍♀️ . I’m ready to help you girls 😘 Share je ape masalah skin you ☺ . Any info / order boleh CLICK WHATSAPP LINK AT PROFILE BIO yaa 🌸 . #vslbeautycare #vslbeatycarehusna #teamasyasandra #teamfaraelfda #vsljohorbahru #vsltamanperling #vsltampoi #vslmasai #vslpasirgudang #vslmalaysia #vslsingapore #vslindonesia #ubatjerawat #ubatjeragat #masalahjeragat #blackhead #whitehead #masalahjerawat #sunburn #skincareviral #productviral #squadasyasandra

Tak cuba tak tahu kan.Bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta 😍 . Sebotol je duk calit2,cik adik manis ni dah bertukar jadi puteri kayangan 😁

Hye korang.. Masih tercari-cari produk untuk detox kulit muka ke?? Meh sini akak nak habaq ada satu produk yang tengah viral ini..kesan boleh nampak seawal 30minit..tapi jangan lah bayangkan lepas 30minit wajah korang bertukar secantik Neelofa pulak😅😅 Masker ni bagus untuk korang detoxkan kulit muka korang..yang gemar bersolek tu lagi elok guna masker ni.. sebab masker ni boleh tarik segala kotoran kat muka korang tu..bukan tu je whitehead dan blackhead pun boleh tercabut sekali tau..yang rajin guna boleh dapat extra kulit lembut,licin dan putih berseri.sebab salah satu bahan dlm masker ni ada kolagen. Korang tahu kan apa fungsi kolagen tu??tak perlu lah akak nk habaq lagi. Yang perlu sekarang ni..korang cuba guna masker baq.hetta untuk korang lihat dan rasa sendiri kesan nya.tapi akak nak pesan jugak lepas guna masker ni korang jangan lah tinggal rutin penjagaan muka korang tu..paling basic pencuci muka, pelembab dan sunscreen.itu paling wajib korang kena guna setiap hari .masker ni seeloknya guna seminggu sekali atau seminggu 2x. Dah penat akak taip panjang-panjang ni.. Kalau rasa nak lebih mengenali masker baq.hetta(nak mengenali akak pun boleh🤭tapi yang ni terbuka untuk wanita saje😅) boleh lah drop no telefon korang kat komen..nanti kita sembang di wasap. #baqhettamasker #remove #blackhead #whitehead

Hai korang ! Tengok la pagi ni syiera dapat feedback kawan syiera. Dia pakai #bougasbeautyadvancedserum 😍 . Nampak tak FEEL DIA LAIN and RASA RINGAN‼️ . Jom cepat whatsapp syiera untuk dapatkan ready stock serum anda sekarang !! __________________________________ Bougas Beauty Advanced Serum | RM75 Bougas Beauty Cleanser | RM69 Bougas Beauty Scrub | RM49 . Ready stock ✔️ servis pantas ✔️ . Whatsapp 018-3856503 @ klik link di bio 🤗

#wisdom智惠 漸漸變天,有沒有因為變天皮膚變得不太一樣呢 要注意保養☺️ 每天持續美美的~ 10月份預約表也出爐囉❤️ . . ⚠️店家沒有沒天開⚠️ 提前詢問小編才不會撲空唷! ————— ⚠️有任何問題歡迎詢問小編我 - 🌸全台北中南皆有分店 - 🎈預約專線Line➡️@atu8920s - 🎈私訊小盒子 - 🎈底下留言👇🏻 . . . . . #台北清粉刺 #新北清粉刺 #桃園清粉刺 #新竹清粉刺 #苗栗清粉刺 #彰化清粉刺 #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #夾粉刺 #去粉刺 #痘痘 #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #做臉 #痘疤 #凹洞 #敏感肌 #痘痘肌 #清粉刺 #blackhead #acne #acneproblems #全台皆有店家

#wisodm智惠 # 【什麼叫做跟粉刺拔河】 跟小編一樣喜歡看療癒清粉刺的水水們~~看過來看過來😍 「史上超大」之一的粉刺在這裡! —————— # 小編看過無數的粉刺, 從沒看過如此大~的粉刺😱 小編看老師處理拉呀拉的, 頑固的粉刺經過十幾回合的抵抗, 終於舉手投降~ 清出超多的東西🎵 毛孔終於可以呼吸🎶 ——————# 店家無痛清粉刺技術, 專業的技術 不傷害毛孔、不留疤 輕輕鬆鬆將粉刺夾出來~ 讓粉刺不再纏著你😍😍😍 ——————# ✅煩惱粉刺問題OUT ✅沒有過去清粉疼痛惡夢 ✅無痛清粉刺輕鬆解決粉刺問題 ——————# 🌸全台北中南皆有分店 . 🎈預約專線Line➡️@atu8920s . 🎈私訊小盒子 . 🎈下方留言👇🏻 . . . . #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #美白 #祛痘 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #美肌 #保濕 #清痘痘 #毛孔粗大 #專業技術 #做臉 #痘疤 #凹洞 #敏感肌 #痘痘肌 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems #healthy #耳朵

#wisodm智惠 【讓毛孔透氣,清粉刺輕鬆❤️】 ⚠️有粉刺、痘痘困擾嗎 底下留言「有」或「沒有」告訴小編 ———————— 只要本篇貼文按讚+標記2位好友 並留言「我要清粉刺!」 即可享有‼️體驗無痛清粉刺哦‼️ ❣️留言後小編會私訊您 ❣️需要預約可詢問小編 聯絡小盒子or 預約Line@ 小編都會在哦 ———————— 清粉刺擠呀擠的~ 受夠每次清粉刺都這麼痛啦! 而且到底有沒有清乾淨呢? ———————— 店家無痛清粉刺技術, 專業的技術 不傷害毛孔、不留疤 輕輕鬆鬆將粉刺夾出來~ 讓粉刺不再纏著你😍😍😍 ———————— ✅煩惱粉刺問題OUT ✅沒有過去清粉疼痛惡夢 ✅無痛清粉刺輕鬆解決粉刺問題 ———————— ⚠️有任何問題歡迎詢問小編我 - 🌸全台北中南皆有分店 - 🎈預約專線Line➡️@atu8920s - 🎈私訊小盒子 - 🎈底下留言👇🏻 - - - - #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #亮白 #保養 #台北清粉刺 #新竹無痛清粉刺 #新店清粉刺 #彰化清粉刺 #員林清粉刺 #桃園清粉刺 #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #專業技術 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems #taiwan #智惠美容工作坊

#wisdom智惠 #【清粉刺就是這麼輕鬆❤️❤️】 ⚠️有粉刺、痘痘困擾嗎 ⚠️馬上在下面留言找小編哦 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 - - 還在用擠壓式的擠粉刺 還有用青春棒 受夠每次清粉刺都這麼痛啦! - - 店家無痛清粉刺技術, 專業的技術在不傷害毛孔的狀態下 輕輕鬆鬆將粉刺夾出來~ 讓粉刺不再纏著你😍😍😍 - - ✅煩惱粉刺問題OUT ✅沒有過去清粉疼痛惡夢 ✅無痛清粉刺輕鬆解決粉刺問題 - - ⚠️有任何問題歡迎詢問小編我 - 🌸全台北中南皆有分店 - 🎈預約專線Line➡️@atu8920s - 🎈私訊小盒子 - 🎈底下留言👇🏻 - - - - #台北清粉刺 #新竹無痛清粉刺 #新店清粉刺 #彰化清粉刺 #員林清粉刺 #桃園清粉刺 #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #專業技術 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems #healthy

#智惠美容工作坊 【‼️#粉刺達人 在這裡‼️】 ⚠️有粉刺困擾嗎 ⚠️趕緊在下面留言找小編哦 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 - - 還在用擠壓式的擠粉刺嗎? 每次清個粉刺感覺是大工程? - 店家無痛清粉刺, 專業的技術在不傷害毛孔的狀態下 輕輕鬆鬆將粉刺夾出來~ 讓粉刺不再纏著你❗️❗️❗️❗️ - - ✅煩惱粉刺問題OUT ✅沒有過去清粉疼痛惡夢 ✅無痛清粉刺輕鬆解決粉刺問題 - - ⚠️有任何問題歡迎詢問小編我唷 🌸全台北中南皆有分店 🎈預約專線Line➡️@atu8920s - - - - #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #美白 #祛痘 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #美肌 #保濕 #清痘痘 #毛孔粗大 #專業技術 #做臉 #痘疤 #凹洞 #敏感肌 #痘痘肌 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems #healthy

#wisdom智惠 煩人的粉刺是怎麼清出來的?😩 用貼的好像沒感覺, 用擠壓的痛到眼淚飆出來, 我們「無痛清粉刺」為什麼舒服不會痛😳 每顆粉刺都是老師一顆一顆順著毛孔清出來的👍🏻 超感謝老師對每位客人都超級用心的❤️❤️❤️ - - 🌸預約專線Line➡️@atu8920s 🌸全台北中南皆有店家 - - - #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #夾粉刺 #去粉刺 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #網美 #網帥 #美肌 #保濕 #自信 #專業技術 #全台皆有店家 #超用心 #感動 #舒服 #不會痛 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems #health

#智惠美容工作坊 【‼️#粉刺達人 在這裡‼️】 店家無痛清粉刺, 專業的技術在不傷害毛孔的狀態下 讓粉刺不再纏著你❗️❗️❗️❗️ - ✅煩惱粉刺問題OUT ✅沒有過去清粉疼痛惡夢 ✅無痛清粉刺輕鬆解決粉刺問題 - - 🔺有任何問題歡迎詢問小編我唷👍🏻 🔹全台北中南皆有分店😍 🔺預約專線Line➡️@atu8920s - - - #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #夾粉刺 #去粉刺 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #網美 #網帥 #美肌 #保濕 #自信 #專業技術 #做臉 #痘疤 #凹洞 #敏感肌 #痘痘肌 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems

#wisdom智惠 🌛 豪爽的中秋佳節到了, 外出賞月吃著月餅加烤肉香讓我們樂以忘憂😊☺️ 但是!!! 好吃的吃太多擔心臉上有粉刺痘痘很困擾嗎😖 - - -🌸 趕快來店家體驗【無痛清粉刺】專業技術唷~ 無痛清粉刺技術讓我們擺脫過去擠粉刺痛苦的惡夢有些可能會留疤哦! -🌸 - - ‼️有任何問題想改善來來來問小編‼️ 今天又是滿床,辛苦專業的技術老師跟助理們讓大家越還越美麗、帥氣😍 - 🌺全台北中南皆有店家🌺 🌺專業皮膚問題諮詢🌺 🌺【預約專線Line➡️@atu8920s】🌺 - - #中秋節 #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #夾粉刺 #去粉刺 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #網美 #網帥 #美肌 #保濕 #自信 #專業技術 #做臉 #痘疤 #凹洞 #敏感肌 #痘痘肌 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems

#智惠美容工作坊 【‼️#粉刺達人 在這裡‼️】 店家無痛清粉刺, 專業的技術在不傷害毛孔的狀態下 讓粉刺不再纏著你外❗️❗️❗️❗️ - ✅煩惱粉刺問題OUT ✅沒有過去清粉疼痛惡夢 ✅無痛清粉刺輕鬆解決粉刺問題 - - 🔺有任何問題歡樂迎詢問小編我唷👍🏻 🔹全台北中南皆有分店😍 🔺預約專線Line➡️@atu8920s - - #粉刺 #美容 #無痛清粉刺 #夾粉刺 #去粉刺 #痘痘 #byebye #保養 #beauty #skincare #skin #pretty #網美 #網帥 #美肌 #保濕 #自信 #專業技術 #做臉 #痘疤 #凹洞 #敏感肌 #痘痘肌 #清粉刺 #無痛 #blackhead #acne #acneproblems