#birdnestmalaysia

1,064 posts tagged with #birdnestmalaysia

Photos and Videos about #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Alhamdulillah, penangan BNE punya pasal! Haa...kalau uolsss nak kulit yg moist, Hanya calit-calit dengan birdnest sahaja.. Jom order sekarang 0137469211 STOK LIMITED TAW😘😘😘 #birdnest #birdnestmalaysia #sarangburungwalet #birdnestpontian #birdnestjohor #johor

EVE ESSENTIAL BIRD NEST DRINK adalah campuran minuman botanik & ekstrak sarang burung premium yang di ambil dari burung walet terpilih sahaja . . KEBAIKAN EVE ESSENTIAL . ◾ Mengandungi kolagen sarang burung semulajadi untuk kesihatan & kecantikan kulit, kuku & rambut secara menyeluruh . ◾ Sarang burung mengandungi hormon peptida yg kaya dengan Epidermal Growth Factor (EGF) yang mampu merangsang pembahagian sel, menyuburkan kulit & menyembuhkan luka dgn cepat . ◾ EGF juga mampu melambatkan proses anti - penuaan bagi lelaki & wanita . ◾ Tinggi dengan anti- oksidan dan mampu mencerahkan & melembapkan kulit hanya dalam 2minggu! Mampu mengurangkan jerawat, jeragat, kulit kusam & selulit. . ◾ Membantu menaikkan antibodi & imun sistem badan . ◾ Menaikkan kadar metabolisme tubuh & melancarkan pencernaan . ◾ Sangat bagus untuk ibu ibu mengandung kerana sarang burung tinggi dengan asid sialik (SA) yg merupakan karbohidrat berguna utk pertumbuhan bayi yang sihat & cerdas . ◾ Mengandungi galactosacharide, halba & kurma yang mampu membantu memperbanyakkan susu untuk ibu ibu yang menyusukan bayi . ◾ Mengandungi multivitamins untuk membantu melancarkan peredaran darah, sakit sakit sendi & menaikkan tenaga untuk urusan seharian. . . Botanical Drink With Birds Nest RM 89/1 Box - 15 Sachet DM orWhatsapp +60133355105 #birdnestkuantan #birdnestinderamahkota #birdnestbalok #birdnestpahang #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestsarawak #birdnestperak #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungkuantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #eveessentialkuantan #eveessentialinderamahkota #eveessentialpahang #eveessentialterengganu #eveessentialperak #eveessentialbalok #eveessentialkemaman #eveessentialsgisap #eveessentialputrajaya

Ok ok ok .. ada yang tak faham, Apa beza setiap plan plan yg di sediakan oleh EE. Ok sebenarnya dalam 1 box EE ada 15 sachet. So EE menyediakan plan plan ini untuk you all boleh pilih. So that, pricing EE in sya Allah, Kita semua mampu milik & mampu merasa kehebatan khasiat bird nest ni. . . 🌱ECONOMY PLAN Untuk economy plan, kami cadangkan penggunaan 1kotak untuk sebulan. Anda boleh consume 1 sachet utk 2 hari sekali. Maka 1 kotak adalah penggunaan untuk sebulan. . 🌱PROGRESSIVE PLAN Untuk progressive plan, kami cadangkan penggunaan 2 kotak untuk sebulan. Anda boleh consume 1 sachet sehari, samada pagi atau malam sebelum tidur. Penggunaan 2kotak untuk sebulan . 🌱INTENSIVE PLAN Untuk intensive plan, kami cadangkan penggunaan 3 kotak untuk sebulan. Anda boleh guna 2 sachet untuk satu hari. Pagi & malam untuk kesan yg lebih cepat. Untuk plan ini, kesan yg anda terima adalah sangat cepat & maksima. Jadi you all boleh pilih plan mana yg you all suka 🤗 Now you know why we love Birds Nest from EE. DM or WhatsApp okay +60133355105 #birdnestkuantan #birdnestinderamahkota #birdnestbalok #birdnestpahang #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestsarawak #birdnestperak #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungkuantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #eveessentialkuantan #eveessentialinderamahkota #eveessentialpahang #eveessentialterengganu #eveessentialperak #eveessentialbalok #eveessentialkemaman #eveessentialsgisap #eveessentialputrajaya

💞 OPEN ORDERREEE ‼️‼️‼️ . BIRDNESTTTT SERUMMM ❤️ RM20 ONLYYYYYY 💕 . COD (KULAI) & POSTAGE AVAILABLE 🦄 . STOCK LIMITEDS 🤪‼️‼️ . #serum #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #serumbirdnest #serumbirdnestmurah #birdnest #birdnestmalaysia #birdnestserum #birdnestserummalaysia #bazarpaknil

Allahu seramnya tengok tangan adik ni terkena pisau pengisar... Alhamdulillah BNE sangat2 membantu pulihkan luka.. Sejuk tak pedih.. BNE bukan sahaja merawat muka malah boleh bantu merawat luka.. Harga rm20 jer Nak oder klik link di bio ig❤ #birdnestmurah #birdnestmalaysia #birdnestkuantan #merawatluka

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Birdnest Essence by PNA adalah satu-satunya Essence berasaskan dari sarang burung walit 😊😊 Uolls dah try? The Power Of Birdnest essence 🕊️ 🍀Menyembukan masalah kulit jerawat 🍀Merawat kulit muka berjeragat 🍀Merawat luka dan menghilangkan parut luka 🍀Mengecilkan liang pori muka 🍀Melembabkan kulit sepanjang hari 🍀Merawat masalah kulit kering dan berminyak 🍀Menegangkan kulit muka supaya sentiasa berseri dan tidak kusam . wassap 01131806787 . #birdnestessence #birdnest #birdnestessencebypna #birdnestmalaysia #sayajual #serumbirdnest #serumwajah #serum #bazaarpaknil #ootd #birdnestoriginal #birdnestserum #birdnests #feedbackbirdnestessence

Dah bermacam produk cuba yea ? Tapi macam membazirkan ? Dah la mahal , hasilnya biashe2 je... Apa kata try BNE ‼️ calit je essence burung bne..settle!! Birdnest Essence RM20.00 sahaja Makin lama makin berseri❤️ . Nak order? Whatsapp shikin 019-5364311 atau klik je link di bio . #produkkecantikan #bazaarpaknil #serumterbaik #serummurah #kulitcantik #kulitbersih #teambne #birdnestessenceselangor #birdnest #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #birdnestserummalaysia #birdnestmurah #serumbirdnest #serumbirdnestmurah #birdnestsunway #serumbirdnestsubang #serumbne #agentwanted #dropshipwanted #birdnestmurah #birdnestkuantan #teamafcircle01058

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

Sarang burung mengandungi pelbagai jenis mineral seperti kalsium, natrium dan kalium yang membantu melawan pelbagai penyakit. Bukan tu ajee, ia jugak merupakan salah satu tonik yang berkesan untuk memulihkan badan yang lemah terutamanya selepas menjalani pembedahan 👍🏼 . Sarang burung mendorong pertumbuhan epidermis, sel kulit dan tulang. Asid amino yang terkandung dalamnya pula membantu untuk mencegah kulit kering, menyediakan nutrisi yang cukup, meremajakan dan melembutkan kulit. . Bagi kanak-kanak, ia membantu meningkatkan pertumbuhan fizikal dan intelek mereka tauuu. Selain tu, ia dapat meningkatkan selera makan ☺️ Sesiapa yang mengambil sarang burung akan menjadi lebih berseri dan kelihatan lebih muda, especially kaum wanita 😍 . Paling bestttt, sarang burung sesuai untuk semua golongan. Ia boleh meningkatkan sistem imun badan, mencegah penyakit seperti selesema dan demam, serta lebih berkesan untuk batuk berkahak. . Ruginyaaa tak consume BFF bird's nest! Selain murah, ianya diyakini oleh semua orang kerana mempunyai HALAL JAKIM 🖤 . #bffbirdnest #bffbirdnestselangor #bffbirdnestmalaysia #birdnestmalaysia #bffbirdnestkl #sarangburungmurah #sarangburungwalit #birdnestmurah #beautytips #healthytips

Alhamdulillah 10box in stock di johor... esok Nye dah kena sambar 2 box utk agent baru .. 1agent saujana & 1agent jb Kenapa pilih PREMIUM SHINE, sis akan huraikan 👉🏻 . ✨ Sarang burung walit sebanyak 7% ✨ Tanpa bahan pengawet ✨ Tiada pewarna tiruan ✨ Harga yang berpatutan ✨ Sesuai untuk semua peringkat umur dan kanak2 berumur 3 tahun keatas ✨ Sesuai untuk ibu mengandung ✨ Menyerlahkan kecantikan luar dan dalam ✨ Dijamin halal Kelebihan yg ada pada PREMIUM SHINE: . 🍀 KANAK-KANAK BERUMUR 3 TAHUN KE ATAS: 🌟Merangsang selera makan 🌟Membantu meningkatkan sistem imunasi 🌟Membantu dari terkena jangkitan selsema dan asma 🌟Pertumbuhan minda dan fizikal yang sihat . 🍀IBU MENGANDUNG: 🌟Mengurangkan sakit pada punggung dan pinggang 🌟Menguatkan paru-paru bayi dalam kandungan 🌟Mempercepat proses penyembuhan setelah bersalin 🌟 Sesuai untuk ibu menyusu dan berpantang 🌟Digunakan sebagai milk booster . 🍀WARGA EMAS: 🌟Menguatkan otot dan tulang 🌟Membantu mengurangkan sakit sendi 🌟Memperbaiki pencernaan 🌟Menguatkan daya ingatan 🌟Mengurangkan sakit buah pinggang dan paru-paru 🌟Pergerakkan usus bertambah baik . 🍀LELAKI: 🌟Sesuai untuk para perokok kerana dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin 🌟Menguatkan tenaga batin 🌟Mengurangkan jerawat 🌟Tidur dengan lebih nyenyak 🌟Mengurangkan batuk dan kahak . 🍀WANITA: 🌟Mestabilkan hormon dalaman 🌟Meningkatkan metabolism 🌟Menganjalkan kulit wajah 🌟Memperbaiki tisu kulit 🌟Mengurangkan senggugut 🌟Menghidratkan kulit wajah dan badan 🌟Awet muda . “KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM” PREMIUM SHINE LEBIH JIMAT DAN LEBIH MURAH! . #premiumshinebirdnest #shinebirdnesthq #shinebirdnest #birdnesthalal #premiumshine #shinebirdnestpadupadupoik #birdnestmalaysia #shinest

The Power Of Birdnest essence 🕊️ 🍀Menyembukan masalah kulit jerawat 🍀Merawat kulit muka berjeragat 🍀Merawat luka dan menghilangkan parut luka 🍀Mengecilkan liang pori muka 🍀Melembabkan kulit sepanjang hari 🍀Merawat masalah kulit kering dan berminyak 🍀Menegangkan kulit muka supaya sentiasa berseri dan tidak kusam . . . #birdnestessence #birdnest #birdnestessencebypna #birdnestmalaysia #sayajual #serumbirdnest #serumwajah #serum #bazaarpaknil #ootd #birdnestoriginal #birdnestserum #birdnests #feedbackbirdnestessence

Posted @withrepost • @syafiqabaj_dianzbirdnest Rutin tiap hari untuk kekal hidrasi, glow dan energetik sepanjang hari. Glup-glup sebotol #premiumshinebirdnest setiap pagi 💕 . . Bukan saja bantu kulit lebih bersih, licin dan ajal. Tapi amalkan #sarangburungwalet shine secara istiqamah dapat.... 👇 🌸 lancarkan peredaran darah & pencernaan 🌸 kurangkan kahak & sembuhkan batuk. Bagi nutrisi pada paru-paru & kuatkan saluran pernafasan (elok utk yg ada asma) 🌸 Untuk wanita dapat tingkatkan daya metabolisme, repair & anjalkan kulit (awet muda) 🌸 Utk ibu hamil dpt kuatkan paru-paru bayi yang dikandung, cepat sembuhkan luka slps bersalin & jadi milkbooster utk mommy. , 🌸 Untuk orang tua dapat menguatkan urat dan tulang, serta kuatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. 🌸 Utk para perokok dapat kurangkan kesan yang ditimbulkan daripada bahaya nikotin. Kecantikan sebenar bermula dari dalam. Baru terpancar diluaran. Semua atas izin Nya , tak salah ikhtiar🌹 . . #rm5sahaja #sebotolrm5 #sarangburungwaletori #birdnestjb #stokisshinebirdnestjb #stokisshinebirdnestsepang #birdnestdrink #birdnestdrinkjb #ctdk #mirafilzah #ariani #thehijabco #healthyskin #nakcantik #nakputih #nakglowing #nakglow #lelakimuyangdulu #johorbahru #shinest #shinebirdnest #birdnesthalal #birdnestmalaysia #shinebirdnestpadupadupoik

Wonder about the what tomato can bring benefits to you? 😉 <<Read on>> . . Benefits that tomatoes can offers are : . 🍅 Kaya dengan sumber antioksidan 🍅 Melindungi kulit dari radikal bebas 🍅 Mengawal tekanan darah tinggi 🍅 Tahap kolesterol yang lebih rendah. And tomatoes are one of the ingredients we put in our Botanical Drinks, so click link in bio to order yours now ! 😉 . Botanical Drink With Birds Nest RM 89/1 Box - 15 Sachet . DM or Whatsapp +60193882448 #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestdrink #birdnestumt #birdnestsarawak #birdnest #birdnestperak #birdnestkualanerus #birdnestputrajaya #birdnestkuantan #birdnestmurah #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestpahang #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

Hai semua, Azah masih Mencari 20 orang Reseller untuk produk laju & hot ni. ✅Keuntungan sehingga 20% ✅Modal Permulaan RM172.80 sahaja Selain keuntungan, ✅Support Marketing dari HQ ✅support group aktif #teamsuperwomen ✅limpahan ilmu dari leaders ✅marketing gameplan hit 144 karton setahun. Boleh klik teghuih je kat link kat bio di atas. . Atau Whassup segera 📲012-6674528 . .🕊1 Box | 3 Bottles | RM18! 🕊 . .. To Order/Cod/To JoinDropship: . Whassup📲+6012-6674528 . Atau Klik je link kat bio😊 Dropship are welcome. . #alwaysannona #annonabirdnest #annonabirdsnest #annonamalaysia #annonabirdnestbalakong #teamangrybird #birdnest #birdnestmalaysia #abn #birdnest4u #birdnestmalaysia #birdnestdrink #sarangburung #sarangburungwalet #essential #balakong #putrajaya #bangi #themines #impianehsan #btho #dropshipdiperlukan #annonabirdsnestselangor #annonabirdnesthq #annonabirdsnest #annonahq #annonamalaysia #annonabirdnest

Hai semua, Azah masih Mencari 20 orang Reseller untuk produk laju & hot ni. ✅Keuntungan sehingga 20% ✅Modal Permulaan RM172.80 sahaja Selain keuntungan, ✅Support Marketing dari HQ ✅support group aktif #teamsuperwomen ✅limpahan ilmu dari leaders ✅marketing gameplan hit 144 karton setahun. Boleh klik teghuih je kat link kat bio di atas. . Atau Whassup segera 📲012-6674528 . .🕊1 Box | 3 Bottles | RM18! 🕊 . .. To Order/Cod/To JoinDropship: . Whassup📲+6012-6674528 . Atau Klik je link kat bio😊 Dropship are welcome. . #alwaysannona #annonabirdnest #annonabirdsnest #annonamalaysia #annonabirdnestbalakong #teamangrybird #birdnest #birdnestmalaysia #abn #birdnest4u #birdnestmalaysia #birdnestdrink #sarangburung #sarangburungwalet #essential #balakong #putrajaya #bangi #themines #impianehsan #btho #dropshipdiperlukan #annonabirdsnestselangor #annonabirdnesthq #annonabirdsnest #annonahq #annonamalaysia #annonabirdnest

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Terbaeklah cik suami 🔥👍🏻 .. Bukan kaleng kaleng ni😘 .. . Makin sayang lah isteri kalau cik suami belanja PINKLADY untuk cantik luar dan dalam isteri puas hati❤ Bukan isteri je dapat cantik, cik suami pun makin sayang confirm tak carik lain 🤭 .. . . Ramai wanita memilih pinklady untuk supliment tambahan dan terus cosume sampai sekarang ☺ . Sebab apa? . Sebab PINKLADY dihasilkan dari pokok² herba yang bukan sahaja di dapati di tanah air kita akan tetapi di cari di negara thailand, afrika, lautan pasifik dan banyak lagi 🙂 (kalau nak tahu lebih lanjut boleh semak senarai bahan² PINKLADY di google🤗)anda pasti tertarik dengan kelebihan ramuan 100%herba organik didalam PINKLADY . Tak cuba tak tahu.. Dah cuba pasti jatuh cinta lagi 💕 Ada yang nak belikan utk sang isteri? Comfirm isteri tak tolak tepi 😎 .. Makin senyum berseri😁 Tak percaya cubalah beli 😘 . Wassap saya jika berminat 👇 . DM/WA 📲 012-2561059 🌹🌹 . #pinkladybodyperfection #bodymantap #ubatkurus #langsing #pinggangramping #slimminglotion #carlorinomalaysia #bajukurungmurah #dimples #ootdmalaysia #foodpanda #ubatsenggugut #ubatparutjerawat #azanisscarserum #whiteningcream #whimsigirl #nelissahilman #didaforwomen #nitacosmetics #lipstickmurahmalaysia #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #serummuka #advancedserum #happycream #happycreampinklady

COD yok 🚗🚗🚗 Beli 4 sets pika kasi Free sheet mask Free Loket emas Free COD !! Haaa best ke takkkkk 😍😍 PM/WS pika lajuuuuuu² www.wasap.my/60167058418/rsbirdnest . . #sayaminumsayajual #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #birdnestmalaysia #rsteamtheninapop #rsteammia #rsteampika #rsbirdnesthq #rsbirdnestsingapore #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjohorjaya #rsbirdnesttebrau #rsbirdnesttamanmolek #rsbirdnestpermas #agentwanted

COD yok 🚗🚗🚗 Beli 4 sets pika kasi Free sheet mask Free Loket emas Free COD !! Haaa best ke takkkkk 😍😍 PM/WS pika lajuuuuuu² www.wasap.my/60167058418/rsbirdnest . . #sayaminumsayajual #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #birdnestmalaysia #rsteamtheninapop #rsteammia #rsteampika #rsbirdnesthq #rsbirdnestsingapore #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjohorjaya #rsbirdnesttebrau #rsbirdnesttamanmolek #rsbirdnestpermas #agentwanted

Siapa yg perlu mengambil Pinklady? . 💕payudara jatuh/tidak sama size/kecil 💕sering MC kerana senggugut 💕kulit bermasalah 💕keguguran rambut 💕period tidak teratur 💕tiada keinginan untuk bersama suami 💕ingin bentuk badan ideal 💕janda yang ingin kembali dara 💕masalah keputihan . 💕 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 💕 FREE GUIDE DM/WA 📲 012-2561059 🌹🌹 . #pinkladybodyperfection #bodymantap #ubatkurus #langsing #pinggangramping #slimminglotion #carlorinomalaysia #bajukurungmurah #dimples #ootdmalaysia #foodpanda #ubatsenggugut #ubatparutjerawat #azanisscarserum #whiteningcream #whimsigirl #nelissahilman #didaforwomen #nitacosmetics #lipstickmurahmalaysia #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #serummuka #advancedserum #happycream #happycreampinklady

Dijamin aset mantap !!! Dah guna pelbagai produk tapi tak berkesan, jangan risau pink lady membantu mantapkan payudara dan pungung anda. Memang berbaloi dengan harga 👍👍👍 Tak grab awal2 mau nanti laki cari lain.. haaa.. Nak tau lebih lanjut?? . . whatsapp jer "Pl" KE 012-2561059 "Pl" KE 012-2561059 "Pl" KE 012-2561059 . #pinkladybodyperfection #bodymantap #ubatkurus #langsing #pinggangramping #slimminglotion #carlorinomalaysia #bajukurungmurah #dimples #ootdmalaysia #foodpanda #ubatsenggugut #ubatparutjerawat #azanisscarserum #whiteningcream #whimsigirl #nelissahilman #didaforwomen #nitacosmetics #lipstickmurahmalaysia #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #serummuka #advancedserum #happycream #happycreampinklady

COD yok 🚗🚗🚗 Beli 4 sets pika kasi Free sheet mask Free Loket emas Free COD !! Haaa best ke takkkkk 😍😍 PM/WS pika lajuuuuuu² www.wasap.my/60167058418/rsbirdnest . . #sayaminumsayajual #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #birdnestmalaysia #rsteamtheninapop #rsteammia #rsteampika #rsbirdnesthq #rsbirdnestsingapore #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjohorjaya #rsbirdnesttebrau #rsbirdnesttamanmolek #rsbirdnestpermas #agentwanted

SIAPA YANG PATUT MINUM BFF BIRDNEST? 🤗 . 👶KANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS ✔️Meningkatkan sistem imunisasi badan ✔️Meningkatkan selera makan ✔️Menguatkan daya ingatan . 👩‍🦰WANITA ✔️Meningkatkan metabolisma ✔️Menstabilkan hormon ✔️Mengurangkan sakit senggugut ketika haid ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 👨LELAKI ✔️Kesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti ) ✔️Dapatkan tidur yang berkualiti ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 🤰IBU HAMIL ✔️Meningkatkan stamina ✔️Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan. ✔️Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. ✔️Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan ✔️Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin. ✔️Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan . 👴👵ORANG TUA ✔️Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan ✔️Mengurangkan sakit sendi ✔️Melancarkan peredaran darah, ✔️Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan ✔️mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang. . 🥤Rm8 sebotol 📦Postage seluruh Sabah. 🚙 Area Semporna . Untuk lebih info dan order boleh www.wasap.my/60168312043

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Posted @withrepost • @yatiemazwin Bismillah..moga dipermudahkn segala urusan hari ini😊jgn lupa premiumshine @shinebirdnesthq_ untuk sehat dan cantek sepanjang hari🥰🥰🥰 . #shinebirdnest #premiumshinebirdnest #shinebirdnestpadupadupoik #birdnesthalal #birdnestmalaysia #shinest

Posted @withrepost • @ijazati.ibrahim 💎"KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM"💎 PREMIUM SHINE LEBIH MURAH DAN LEBIH JIMAT! . ⚘Harga sebotol : RM5⚘ Harga pakej Premium 1 : 10 Botol (RM45)- Jimat RM5 Premium 2 : 20 Botol (RM85)- Jimat RM15 Premium 3 : 30 Botol (RM125)- Jimat RM25 Pakej Golden : 60 Botol (RM240)- Jimat RM60 . COD SEKITAR: 🚗 Desaru 🚗 Bandar Penawar 🚗 Pengerang 🚗 Kota Tinggi 🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA . **p/s: 19hb-22hb boleh COD area KL, Bangi,Sepang, Putrajaya dan Nilai 😘 . Click link di bio for order 🥰 . #premiumshinebirdnest #premiumshine #shinebirdnest #shinest #sarangburung #sarangburungwalet #birdnestmurah #sarangburungmurah #sarangburungjohor #sarangburungkl #birdnestjohor #birdnestkl #shinebirdnestpadupadupoik #birdnesthalal #birdnestmalaysia

Assalamualaikum, Hi semua.. . . Ada tak sesiapa yang nak cari side income? Yana memerlukan 5 orang untuk join team yana.. Buat duit tanpa modal! . . Yana akan guide korang sampai dapat buat sale.. Yang penting rajin!! . . Jom wasap yana cepattt! Click link dekat Bio ok👌 #birdnestessenceoriginal #birdnestmalaysia #usahawanbirdnest #bnebypna #bnemelakatown

Kenapa pilih PREMIUM SHINE, sis akan huraikan 👉🏻 . ✨ Sarang burung walit sebanyak 7% ✨ Tanpa bahan pengawet ✨ Tiada pewarna tiruan ✨ Harga yang berpatutan ✨ Sesuai untuk semua peringkat umur dan kanak2 berumur 3 tahun keatas ✨ Sesuai untuk ibu mengandung ✨ Menyerlahkan kecantikan luar dan dalam ✨ Dijamin halal Kelebihan yg ada pada PREMIUM SHINE: . 🍀 KANAK-KANAK BERUMUR 3 TAHUN KE ATAS: 🌟Merangsang selera makan 🌟Membantu meningkatkan sistem imunasi 🌟Membantu dari terkena jangkitan selsema dan asma 🌟Pertumbuhan minda dan fizikal yang sihat . 🍀IBU MENGANDUNG: 🌟Mengurangkan sakit pada punggung dan pinggang 🌟Menguatkan paru-paru bayi dalam kandungan 🌟Mempercepat proses penyembuhan setelah bersalin 🌟 Sesuai untuk ibu menyusu dan berpantang 🌟Digunakan sebagai milk booster . 🍀WARGA EMAS: 🌟Menguatkan otot dan tulang 🌟Membantu mengurangkan sakit sendi 🌟Memperbaiki pencernaan 🌟Menguatkan daya ingatan 🌟Mengurangkan sakit buah pinggang dan paru-paru 🌟Pergerakkan usus bertambah baik . 🍀LELAKI: 🌟Sesuai untuk para perokok kerana dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin 🌟Menguatkan tenaga batin 🌟Mengurangkan jerawat 🌟Tidur dengan lebih nyenyak 🌟Mengurangkan batuk dan kahak . 🍀WANITA: 🌟Mestabilkan hormon dalaman 🌟Meningkatkan metabolism 🌟Menganjalkan kulit wajah 🌟Memperbaiki tisu kulit 🌟Mengurangkan senggugut 🌟Menghidratkan kulit wajah dan badan 🌟Awet muda . “KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM” PREMIUM SHINE LEBIH JIMAT DAN LEBIH MURAH! . #premiumshinebirdnest #shinebirdnesthq #shinebirdnest #birdnesthalal #premiumshine #shinebirdnestpadupadupoik #birdnestmalaysia #shinest http://Wasap.my/601110831380

ABN boleh diambil secara panas atau di sejukkan di dalam peti sejuk. • Goncang sebelum diminum. • Ianya boleh diminum terus dari botol. • Sila habiskan dalam tempoh 24 jam selepas botol dibuka. #annona_birdnest #siburungpink_birdnest #annonasarangburung #americanginseng #antipenuaankulit #annonathebest #abnbirdnestterbaik #alhamdulillahasbababn #bahansemulajadi #beautifulme #birdsnestviral #birdnestmalaysia #cantikdalamanluaranpastiberseri #cantikluarandandalaman #rocksugar

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur 📍Lelaki dan Wanita 📍Wanita hamil 📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin 📍Kanak-kanak 📍Warga Emas *Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan. #annona_birdnest #siburungpink . Rm18 3box (9 botol) www.wasap.my/601126682362/tryAbn

❤️型燕饼 ✔️️💯纯正马来西亚燕窝 ✔️💯无化学添加 ✔️全球🌍邮寄 ✔️干挑,燕盏,燕条,燕饼,燕碎,毛燕 自家工厂批发价格❗️高品质❗️ 诚招代理,欢迎零售批发🙏 Wechat: siauwei88 / H3877827 📲0196603111 / 0173877827 #燕窝 #马来西亚燕窝 #马来西亚 #中国 #批发 #代理 #微信 #微商 #零售 #天然 #有机 #健康 #养生 #保健 #胶原蛋白 #birdnest #birdnestmalaysia #birdnestdrink #china #wechat #organic #natural #wholesale #sarangburung #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #collagen #health #healthy #healthylifestyle

Siapa yg perlu mengambil Pinklady? . 💕payudara jatuh/tidak sama size/kecil 💕sering MC kerana senggugut 💕kulit bermasalah 💕keguguran rambut 💕period tidak teratur 💕tiada keinginan untuk bersama suami 💕ingin bentuk badan ideal 💕janda yang ingin kembali dara 💕masalah keputihan . 💕 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 💕 FREE GUIDE DM/WA 📲 012-2561059 🌹🌹 . #pinkladybodyperfection #bodymantap #ubatkurus #langsing #pinggangramping #slimminglotion #carlorinomalaysia #bajukurungmurah #dimples #ootdmalaysia #foodpanda #ubatsenggugut #ubatparutjerawat #azanisscarserum #whiteningcream #whimsigirl #nelissahilman #didaforwomen #nitacosmetics #lipstickmurahmalaysia #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #serummuka #advancedserum #happycream #happycreampinklady

Siapa yg perlu mengambil Pinklady? . 💕payudara jatuh/tidak sama size/kecil 💕sering MC kerana senggugut 💕kulit bermasalah 💕keguguran rambut 💕period tidak teratur 💕tiada keinginan untuk bersama suami 💕ingin bentuk badan ideal 💕janda yang ingin kembali dara 💕masalah keputihan . 💕 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 💕 FREE GUIDE DM/WA 📲 012-2561059 🌹🌹 . #pinkladybodyperfection #bodymantap #ubatkurus #langsing #pinggangramping #slimminglotion #carlorinomalaysia #bajukurungmurah #dimples #ootdmalaysia #foodpanda #ubatsenggugut #ubatparutjerawat #azanisscarserum #whiteningcream #whimsigirl #nelissahilman #didaforwomen #nitacosmetics #lipstickmurahmalaysia #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #serummuka #advancedserum #happycream #happycreampinklady

Berangan2 gaji ni nak beli esen jenama X Harga boleh tahan tercekik mak Tapi rela asalkan puashati🤔 Hakaq kata nape tak cuba BNE produk bumiputera lagi Harga berani potong 3X ganda tapi kesan terbaikk punya..haaa Nak ke tak nak? Rm20 sape tak nak memang rugi kanns😉 . . #birdnestessencebypna #birdnestessencese #birdnestmalaysia #birdnestmurah #birdnestessencekedah #birdnestessenceselangor #birdnestessencemelaka #sarangburungwalet #sarangburung #produkkecantikan #produkviral #produkterbaik #produkhalal #produkmalaysia #produkbumiputera #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #luluskkm #labtest #essence #tipsrawatkukit #tipskecantikan #tipskulitsihat #tipscantik #glowskin #whatssap01137151903

Berangan2 gaji ni nak beli esen jenama X Harga boleh tahan tercekik mak Tapi rela asalkan puashati🤔 Hakaq kata nape tak cuba BNE produk bumiputera lagi Harga berani potong 3X ganda tapi kesan terbaikk punya..haaa Nak ke tak nak? Rm20 sape tak nak memang rugi kanns😉 . . #birdnestessencebypna #birdnestessencese #birdnestmalaysia #birdnestmurah #birdnestessencekedah #birdnestessenceselangor #birdnestessencemelaka #sarangburungwalet #sarangburung #produkkecantikan #produkviral #produkterbaik #produkhalal #produkmalaysia #produkbumiputera #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #luluskkm #labtest #essence #tipsrawatkukit #tipskecantikan #tipskulitsihat #tipscantik #glowskin #whatssap01137151903

Berangan2 gaji ni nak beli esen jenama X Harga boleh tahan tercekik mak Tapi rela asalkan puashati🤔 Hakaq kata nape tak cuba BNE produk bumiputera lagi Harga berani potong 3X ganda tapi kesan terbaikk punya..haaa Nak ke tak nak? Rm20 sape tak nak memang rugi kanns😉 . . #birdnestessencebypna #birdnestessencese #birdnestmalaysia #birdnestmurah #birdnestessencekedah #birdnestessenceselangor #birdnestessencemelaka #sarangburungwalet #sarangburung #produkkecantikan #produkviral #produkterbaik #produkhalal #produkmalaysia #produkbumiputera #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #luluskkm #labtest #essence #tipsrawatkukit #tipskecantikan #tipskulitsihat #tipscantik #glowskin #whatssap01137151903

TAKNAK BIRD'S NEST 7%? KAMI ADA BIRD'S NEST 48% . BFF Bird's Nest 48% nie kan paling tinggi peratusan Bird’s Nest setakat ini di Malaysia. Wow kan? 😌 . Jadi korang dah ada pilihan samada nak minum BFF Bird’s Nest 7% atau BFF Bird’s Nest 48%. Bestnya! . Tak tahu nak pilih yang mana satu? Meh wasap bella🥰 . #bffbirdsnestklang #bffbirdsnestshahalam #bffbirdsnestsubang #bffbirdnest #bffbirdnestselangor #bffbirdnestmalaysia #birdnestmalaysia #bffbirdnestkl #sarangburungmurah #sarangburungwalit #bffbirdsnest #birdnestmurah #beautytips #healthytips

Birdnest Essence by PNA adalah satu-satunya Essence berasaskan dari sarang burung walit 😊😊 Uolls dah try? The Power Of Birdnest essence 🕊️ 🍀Menyembukan masalah kulit jerawat 🍀Merawat kulit muka berjeragat 🍀Merawat luka dan menghilangkan parut luka 🍀Mengecilkan liang pori muka 🍀Melembabkan kulit sepanjang hari 🍀Merawat masalah kulit kering dan berminyak 🍀Menegangkan kulit muka supaya sentiasa berseri dan tidak kusam . . . #birdnestessence #birdnest #birdnestessencebypna #birdnestmalaysia #sayajual #serumbirdnest #serumwajah #serum #bazaarpaknil #ootd #birdnestoriginal #birdnestserum #birdnests #feedbackbirdnestessence

KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN DM/WA 📲 012-2561059 😘😍 . #pinkladybodyperfection #bodymantap #ubatkurus #langsing #pinggangramping #slimminglotion #carlorinomalaysia #bajukurungmurah #dimples #ootdmalaysia #foodpanda #ubatsenggugut #ubatparutjerawat #azanisscarserum #whiteningcream #whimsigirl #nelissahilman #didaforwomen #nitacosmetics #lipstickmurahmalaysia #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #serummuka #advancedserum #happycream #happycreampinklady

Apa Pinklady Buat ❓❓❓ ❤ Kulit gelap jadi putih gebu ❤ Kulit kusam jadi berseri ❤ Badan kurus jadi berisi ❤ Badan berisi jadi langsing ❤ Body straight jadi ada cutting ❤ Payudara kendur jadi tegang montok ❤ Punggung leper jadi lentik ❤ Keputihan banyak terus hilang ❤ Senggugut teruk tiada lagi Best kan bila dalam satu botol tu ada semua kebaikan dan manfaat yg sememangnya terbaik untuk kaum wanita 👏 lagi lagi bila dah consume perghhhhhhhhhhhhhh seminggu ja dapat rasa banyak perubahan 😏 . DM/WA 📲 012-2561059🌹🌹 . #pinkladybodyperfection #bodymantap #ubatkurus #langsing #pinggangramping #slimminglotion #carlorinomalaysia #bajukurungmurah #dimples #ootdmalaysia #foodpanda #ubatsenggugut #ubatparutjerawat #azanisscarserum #whiteningcream #whimsigirl #nelissahilman #didaforwomen #nitacosmetics #lipstickmurahmalaysia #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #serummuka #advancedserum #happycream #happycreampinklady

3 hari shj.....Jgn terlepas sale. Beli 3 botanical drink dapat percuma facial scrub (50gm). Jimat RM 49. #teamanjenores #eveessentialsbirdnest #birdsnestbotanicaldrink #premiumbirdsnest #birdnestmalaysia

Assalamualaikum..Good Morning Sunshine.Mulakan pagi dengan senyuman.Jangan lupa ambil Jelinest semasa perut kosong untuk penyerapan yang optimum . #jelinest #jelinestperak #jelinestijok #purebirdnest #purebirdsnestdrink #birdnestconcentrate #birdnestmalaysia #birdnestdrink #patisarangburung #jussarangburung #jussarangburungwalet #homemade #muslimproduct #birdnestpremium

. ✨How to Get a Healthy Skin 1) Protect yourself from the sun A lifetime of sun exposure can cause wrinkles, age spots and other skin problems — as well as increase the risk of skin cancer. 2) Eat a healthy diet Eat plenty of fruits, vegetables, whole grains and lean proteins. Drinking plenty of water helps keep your skin hydrated. 3) Manage stress Uncontrolled stress can make your skin more sensitive and trigger acne breakouts and other skin problems. To encourage healthy skin and a healthy state of mind, take steps to manage your stress. . . And korg akan dapat a healthy skin from eve essential product 😍 DM or WhatsApp +60133355105 #birdnestkuantan #birdnestinderamahkota #birdnestbalok #birdnestpahang #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestsarawak #birdnestperak #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungkuantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #eveessentialkuantan #eveessentialinderamahkota #eveessentialpahang #eveessentialterengganu #eveessentialperak #eveessentialbalok #eveessentialkemaman #eveessentialsgisap #eveessentialputrajaya

Ehem2. Pagi ni kakak restock lg. Jom siapa nak try premium shine birdnest yg asli ni blh DM or whatsapp kami (no di bio). Kini anda semua mampu glow, sihat dan mampu memilikinya dengan hanya RM5 sahaja!! . Dapatkan harga pakej dengan lebih jimat:- 10 Botol : RM45 (Jimat RM5) 20 Botol : RM85 (Jimat RM15) 30 Botol : RM125 (Jimat RM25) 60 Botol : RM240 (Jimat RM60) . . LEBIH MURAH, LEBIH JIMAT, LEBIH BERKUALITI DARI PASARAN! . Mereka semua dah, anda bila lagi? 😍 . #premiumshinebirdnest #shinebirdnest #birdnesthalal #shinest #shinebirdnestpadupadupoik #birdnestmalaysia #premiumshinebirdnestukm #premiumshinebirdnestupm #premiumshinebirdnestuniten #premiumshinebirdnestbangi

Bffbird'snest Sebotol RM5 Ada ginseng, kulat putih, sarang burung dan air gula batu. 0 1 9 5 7 5 8 4 1 5

Terima Kasih Shinest! Tq tq tq kerana mempercayai dan merepeat order dengan SHINE Bird Nest! Kini anda semua mampu glow, sihat dan mampu memilikinya dengan hanya RM5 sahaja!! . Dapatkan harga pakej dengan lebih jimat:- 10 Botol : RM45 (Jimat RM5) 20 Botol : RM85 (Jimat RM15) 30 Botol : RM125 (Jimat RM25) 60 Botol : RM240 (Jimat RM60) . . LEBIH MURAH, LEBIH JIMAT, LEBIH BERKUALITI DARI PASARAN! . Mereka semua dah, anda bila lagi? 😍 . #premiumshinebirdnest #shinebirdnest #birdnesthalal #shinest #shinebirdnestpadupadupoik #birdnestmalaysia

Kenapa pilih PREMIUM SHINE, sis akan huraikan 👉🏻 . ✨ Sarang burung walit sebanyak 7% ✨ Tanpa bahan pengawet ✨ Tiada pewarna tiruan ✨ Harga yang berpatutan ✨ Sesuai untuk semua peringkat umur dan kanak2 berumur 3 tahun keatas ✨ Sesuai untuk ibu mengandung ✨ Menyerlahkan kecantikan luar dan dalam ✨ Dijamin halal Kelebihan yg ada pada PREMIUM SHINE: . 🍀 KANAK-KANAK BERUMUR 3 TAHUN KE ATAS: 🌟Merangsang selera makan 🌟Membantu meningkatkan sistem imunasi 🌟Membantu dari terkena jangkitan selsema dan asma 🌟Pertumbuhan minda dan fizikal yang sihat . 🍀IBU MENGANDUNG: 🌟Mengurangkan sakit pada punggung dan pinggang 🌟Menguatkan paru-paru bayi dalam kandungan 🌟Mempercepat proses penyembuhan setelah bersalin 🌟 Sesuai untuk ibu menyusu dan berpantang 🌟Digunakan sebagai milk booster . 🍀WARGA EMAS: 🌟Menguatkan otot dan tulang 🌟Membantu mengurangkan sakit sendi 🌟Memperbaiki pencernaan 🌟Menguatkan daya ingatan 🌟Mengurangkan sakit buah pinggang dan paru-paru 🌟Pergerakkan usus bertambah baik . 🍀LELAKI: 🌟Sesuai untuk para perokok kerana dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin 🌟Menguatkan tenaga batin 🌟Mengurangkan jerawat 🌟Tidur dengan lebih nyenyak 🌟Mengurangkan batuk dan kahak . 🍀WANITA: 🌟Mestabilkan hormon dalaman 🌟Meningkatkan metabolism 🌟Menganjalkan kulit wajah 🌟Memperbaiki tisu kulit 🌟Mengurangkan senggugut 🌟Menghidratkan kulit wajah dan badan 🌟Awet muda . “KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM” PREMIUM SHINE LEBIH JIMAT DAN LEBIH MURAH! . #premiumshinebirdnest #shinebirdnesthq #shinebirdnest #birdnesthalal #premiumshine #shinebirdnestpadupadupoik #birdnestmalaysia #shinest

#birdnestessence🔥🔥🔥 Rahsia dan kelebihan yang tidak semua org tahu pasal prOduk Birdnest Essence by PNA ✔️merawat skin breakeout/sensative ✔️menghilangkan pigmentasi/jeragat ✔️mencerah dan mlembutkan kulit wajah ✔️mengembalikan keanjalan kulit ✔️mengecutkan jerawat ✔️meratakan bekas / lubang jerawat ✔️menegangkan kulit ✔️merawat kulit kusan ✔️melambatkan prOses penuaan ✔️menjadikan tona kulit sekata ✔️menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam Jom dapatkan sekarang prOduk Birdnest Essence by PNA.😁😁☺️ *Lulus KKM dan Lulus LABTEST tau 😉😉** #birdnestessence#birdnestoriginal#okaya#okayamalaysia#okayafoundation#wajahglowing#jerawatkecut#birdnestessencebypna#birdnestmurahmalaysia#malaysia#cantik#gebu#birdnestessence#birdnestmalaysia#kulitputih#kulitcantik#mukacantik#shahalam#putrajaya#selangor#sabah#sarawak#johor#viral#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping

#birdnestessence🔥🔥🔥 Rahsia dan kelebihan yang tidak semua org tahu pasal prOduk Birdnest Essence by PNA ✔️merawat skin breakeout/sensative ✔️menghilangkan pigmentasi/jeragat ✔️mencerah dan mlembutkan kulit wajah ✔️mengembalikan keanjalan kulit ✔️mengecutkan jerawat ✔️meratakan bekas / lubang jerawat ✔️menegangkan kulit ✔️merawat kulit kusan ✔️melambatkan prOses penuaan ✔️menjadikan tona kulit sekata ✔️menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam Jom dapatkan sekarang prOduk Birdnest Essence by PNA.😁😁☺️ *Lulus KKM dan Lulus LABTEST tau 😉😉** #birdnestessence#birdnestoriginal#okaya#okayamalaysia#okayafoundation#wajahglowing#jerawatkecut#birdnestessencebypna#birdnestmurahmalaysia#malaysia#cantik#gebu#birdnestessence#birdnestmalaysia#kulitputih#kulitcantik#mukacantik#shahalam#putrajaya#selangor#sabah#sarawak#johor#viral#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping

#birdnestessence🔥🔥🔥 Rahsia dan kelebihan yang tidak semua org tahu pasal prOduk Birdnest Essence by PNA ✔️merawat skin breakeout/sensative ✔️menghilangkan pigmentasi/jeragat ✔️mencerah dan mlembutkan kulit wajah ✔️mengembalikan keanjalan kulit ✔️mengecutkan jerawat ✔️meratakan bekas / lubang jerawat ✔️menegangkan kulit ✔️merawat kulit kusan ✔️melambatkan prOses penuaan ✔️menjadikan tona kulit sekata ✔️menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam Jom dapatkan sekarang prOduk Birdnest Essence by PNA.😁😁☺️ *Lulus KKM dan Lulus LABTEST tau 😉😉** #birdnestessence#birdnestoriginal#okaya#okayamalaysia#okayafoundation#wajahglowing#jerawatkecut#birdnestessencebypna#birdnestmurahmalaysia#malaysia#cantik#gebu#birdnestessence#birdnestmalaysia#kulitputih#kulitcantik#mukacantik#shahalam#putrajaya#selangor#sabah#sarawak#johor#viral#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping

#birdnestessence🔥🔥🔥 Rahsia dan kelebihan yang tidak semua org tahu pasal prOduk Birdnest Essence by PNA ✔️merawat skin breakeout/sensative ✔️menghilangkan pigmentasi/jeragat ✔️mencerah dan mlembutkan kulit wajah ✔️mengembalikan keanjalan kulit ✔️mengecutkan jerawat ✔️meratakan bekas / lubang jerawat ✔️menegangkan kulit ✔️merawat kulit kusan ✔️melambatkan prOses penuaan ✔️menjadikan tona kulit sekata ✔️menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam Jom dapatkan sekarang prOduk Birdnest Essence by PNA.😁😁☺️ *Lulus KKM dan Lulus LABTEST tau 😉😉** #birdnestessence#birdnestoriginal#okaya#okayamalaysia#okayafoundation#wajahglowing#jerawatkecut#birdnestessencebypna#birdnestmurahmalaysia#malaysia#cantik#gebu#birdnestessence#birdnestmalaysia#kulitputih#kulitcantik#mukacantik#shahalam#putrajaya#selangor#sabah#sarawak#johor#viral#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping

#birdnestessence🔥🔥🔥 Rahsia dan kelebihan yang tidak semua org tahu pasal prOduk Birdnest Essence by PNA ✔️merawat skin breakeout/sensative ✔️menghilangkan pigmentasi/jeragat ✔️mencerah dan mlembutkan kulit wajah ✔️mengembalikan keanjalan kulit ✔️mengecutkan jerawat ✔️meratakan bekas / lubang jerawat ✔️menegangkan kulit ✔️merawat kulit kusan ✔️melambatkan prOses penuaan ✔️menjadikan tona kulit sekata ✔️menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam Jom dapatkan sekarang prOduk Birdnest Essence by PNA.😁😁☺️ *Lulus KKM dan Lulus LABTEST tau 😉😉** #birdnestessence#birdnestoriginal#okaya#okayamalaysia#okayafoundation#wajahglowing#jerawatkecut#birdnestessencebypna#birdnestmurahmalaysia#malaysia#cantik#gebu#birdnestessence#birdnestmalaysia#kulitputih#kulitcantik#mukacantik#shahalam#putrajaya#selangor#sabah#sarawak#johor#viral#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping

Tak perlu cakap banyak. Biar gambar berbicara gitew.. . Minuman Sarang Burung BFF mengandungi 👇 . ✔️ 7% Sarang Burung ✔️ Kulat Putih ✔️ Ginseng ✔️ Gula Batu . Antara khasiat kandungan sarang burung . 🕊️ Awet Muda 🕊️ Membantu mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🕊️ Membantu mengurangkan kedutan di muka 🕊️ Melancarkan peredaran darah serta membersihkan darah 🕊️ Melancarkan fungsi paru paru 🕊️ Membantu melegakan batuk selsema dan asthma 🕊️ Meningkatkan stamina dan menguatkan imunisasi badan 🕊️ Meningkatkan metabolisma serta kesihatan dalaman 🕊️ Menyejukkan badan 🕊️ Membantu meredakan stress 🕊️ Menstabilkan hormon 🕊️ Membantu meningkatkan kesihatan tenaga batin 🕊️ Membantu meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan, bagus untuk IQ (minda) . RM 8/sebotol . 🚙 COD AREA Pekan Semporna 📦 Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU 📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . https://www.wasap.my/60168312043