#birdnestdrink

5,679 posts tagged with #birdnestdrink

Photos and Videos about #birdnestdrink

Birdnest telah menjadi simbol kekayaan, kekuatan, dan prestise dan digunakan secara medis dalam Pengobatan Cina Tradisional sejak dinasti Tang dan Sung. Hal ini dikarenakan kayanya kandungan vitamin dan mineral serta asam amino pada birdnest salah satunya adalah asam sialic yang berperan penting dalam meningkatkan fungsi otak dan meningkatkan kecerdasan pada balita dan janin👍👍 Sedangkan pada orangtua berfungsi untuk meningkatkan daya ingat dan mencegah pikun😍 Chat us at 0811 8988 281 #kenbirdnest #kenbirdnestindonesia #premium #premiumbirdnest #homemade #noadditive #nopreservatives #nochemicalingredients #tanpaobat #tanpapengawet #tanpapemutih #gojiberries #angco #reddates #chiaseed #birdnest #birdnestdrink #healthydrink #healthychoice #immunebooster #protein #suplemenanak #suplemenibuhamil #organic #tonic #supplement #asibooster #eatclean #yenwo

Ada ga sih manfaat dari bird nest? . . Ada dunkz good people. Selain enak, minuman bird nest sangat sehat karena membantu regenerasi sel. . . Regerenasi sel bagus untuk apa? ✔ imunitas ✔ pemulihan . . Sangat cocok untuk dikonsumsi sama good people untuk menjaga imunitas, butuh energy booster, masa pemulihan dari sakit, hamil, ataupun pasca melahirkan. Tentunya cucok juga untuk good people yang pecinta healthy life. . . Cusss ahh diorder, jangan dibaca ajah. Dm yah for info 😘😘 #healthylifestyle #minumansehat #hampersjakarta #gojekjakarta #siapgojek #gojekinajah #minumanbirdnest #birdsnest #birdnest #birdnestdrink

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Sebelum ni tak pandang iklan² jual jamu & perapat ni sebab masa tu kita rasa masih mantap luar & dalam. . Tapi bila sudah beranak pinak mulalah terhegeh² nak cari. Tipulah kalau tiada rasa perubahan pada diri terutamanya masalah dalaman. . Cuba macam² jenis kopi & jamu tapi ada saja yg tak kena. Jadi migraine, gestrik, susu drop & ada juga yg tak boleh diterima tekak. . Kawan bagi cuba kopi ni, terus jatuh cinta sebab sedap sangat. Baru minum sekotak tapi banyak perubahan positif tak tunggu lama terus jadi agen. Nak tau kopi apa & apa perubahan positif tu? . #credittoazheema . Whatsapp untuk order & info lanjut 👇🏻 https://www.wasap.my/60172124159/LC atau click link di bio. . More NCB products @nurcahaya.beauty . #armadashieda #squadpiranashieda #nufiya_ncb #nufiya #nufiya_omb #nufiya_ombadvance #nufiya_nufinest #nufiya_ladyescoafee #breastfeeding #organicmilkbooster #milkbooster #birdnestdrink #healthydrink #omb #ombfood #omba #ombadvance #nufinest #ladyescoafee #feedbacknufiya_ncb

[[ TEAM TASHA JENGKA PAHANG ]] . . #repost @fgwalet_jengka_pahang ・・・ Alhamdulillah . . ..😊 #fgwaletbirdnest #fgwaletjengka #fgwaletpahang #fgwalet #fgwaletjengkapahang #uitmjengka #uitmjengkapahang #hospitaljengka #birdnestdrink #stadiumtunabdulrazakjengka #birdnest #rantauperintis #kuantan #kuantanpahang #jengkaindah #desajaya #permantangshahbandar #jengkaimpian #muajengka #jengkawonderland #airsarangburung #teamtashafgwalet #glowingskin #lakukeras #sayajual #malaysiakini #malaysia #naturalbeauty #viral . . . Direct WhatsApp Reen Agent SAH @fgwalet WhatsApp 017-985-3527 WhatsApp 017-985-3527 WhatsApp 017-985-3527 WhatsApp 017-985-3527 . . Or Follow Her Instagram @fgwalet_jengka_pahang @fgwalet_jengka_pahang @fgwalet_jengka_pahang

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

KELEBIHAN BIRDNEST ESSENCE . 🕊 Membaiki kulit kusam 🕊 Menghilangkan parut 🕊 Menjadikan tona kulit sekata 🕊 Melambatkan proses penuaan 🕊 Mengecilkan Liang pori terbuka 🕊 Meratakan lubang bekas jerawat 🕊 Mencerahkan & melembutkan kulit muka 🕊 Menghilangkan bintik hitam & parut jerawat RM 20/Bottle 90% Pure Bird Nest Original DM or Whatsapp: +60193882448 #serumbirdnestterengganu #serumbirdnestkemaman #serumbirdnestmalaysia #birdnestdrink #serumbirdnestumt #serumbirdnestsarawak #serumbirdnestessence #sarangburungterengganu #serumbirdnestperak #serumbirdnestkualanerus #serumbirdnestputrajaya #sarangburungterengganu #serumbirdnestkuantan #serumessencemurah #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestpahang #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungterengganu #serumessencemalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

Bila usia Makin senja sakit sendi sane sni ler, ngan kerenah anak2 yg ramai LG year dah byk putus, membaking LG tuk customer...jadi tuk pertama Kali kazen rekemen Suh try bird nest Ni, ape LG akk bli 10 btl trus...rasanye pun sedap share minum ngan ank2...thx k.long @nurmazliza.mazlan.3 #birdnestdrink #minumankesihatan #milkbooster #syukuralhamdulillah #bff #bffbirdnest #bffbirdnestmurah #birdsnest #untukkesegaran #energyboost #energy #sihatluardalam #awetmuda

Kenapa BirdNest Essence sangat penting pada wajah ? Antaranya fungsi utama BNE ialah : . ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam RM 20/Bottle 90% Pure Bird Nest Original DM or Whatsapp +60193882448 #serumbirdnestterengganu #serumbirdnestkemaman #serumbirdnestmalaysia #birdnestdrink #serumbirdnestumt #serumbirdnestsarawak #serumbirdnestessence #sarangburungterengganu #serumbirdnestperak #serumbirdnestkualanerus #serumbirdnestputrajaya #sarangburungterengganu #serumbirdnestkuantan #serumessencemurah #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestpahang #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungterengganu #serumessencemalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan. Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya. Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung. #birdnest #birdnestdrink #kualaterengganu#sarangburung #birdnestanona #chendering #gongbadak #productviral #minumankesihatan #umt #unisza #uitmchendering #penjagaankulit #uitmdungun #politeknikkualaterengganu #kemaman #besut #marang #pulauredang#politekniksultanmizanzainalabidin #psmza #ecrl#politeknikmelaka#pulauperhentian #pantaibatuburuk

Sebelum ni tak pandang iklan² jual jamu & perapat ni sebab masa tu kita rasa masih mantap luar & dalam. . Tapi bila sudah beranak pinak mulalah terhegeh² nak cari. Tipulah kalau tiada rasa perubahan pada diri terutamanya masalah dalaman. . Cuba macam² jenis kopi & jamu tapi ada saja yg tak kena. Jadi migraine, gestrik, susu drop & ada juga yg tak boleh diterima tekak. . Kawan bagi cuba kopi ni, terus jatuh cinta sebab sedap sangat. Baru minum sekotak tapi banyak perubahan positif tak tunggu lama terus jadi agen. Nak tau kopi apa & apa perubahan positif tu? . #credittoazheema . Whatsapp untuk order & info lanjut 👇🏻 https://www.wasap.my/60172124159/LC atau click link di bio. . More NCB products @nurcahaya.beauty . #armadashieda #squadpiranashieda #nufiya_ncb #nufiya #nufiya_omb #nufiya_ombadvance #nufiya_nufinest #nufiya_ladyescoafee #breastfeeding #organicmilkbooster #milkbooster #birdnestdrink #healthydrink #omb #ombfood #omba #ombadvance #nufinest #ladyescoafee #feedbacknufiya_ncb

Alhamdulillah stok dah selamat mendarat, pada yang dah order esok kita dating yer..😍 Apa itu Essence? Apa beza Essence dgn Toner? Ok, Sis nk bgtau pengalaman sis pakai Essence dan Toner ✅Essence x perlu kapas ❌Toner kena tuang di kapas br apply kt muka Mana 1 jimat?? Mestilaa yg x perlu guna kapas kan ,sbb just spray SEDIKIT shj di muka dan dap2 shj terus serap dlm kulit .PENYERAPAN TERBAIK dgn semaksima mungkin Kapas pun xperlu beli..jimat 💰 ✅Essence tidak memedihkan kulit muka, malah ia MENYEJUKKAN kulit muka anda ❌Sesetengah toner pedih bila apply di kwsn jerawat atau kulit normal dan aroma toner lebih kuat berbanding Essence . ✅Essence dan Toner function dia sama je utk tutup pori2 ✅ Essence lebih byk fungsi seperti menganjalkan, melembutkan kulit, dan PENYERAPAN MAKSIMA td akan membuatkan kulit uolls glow dr dalam Tak semua brand skincare ye yg ada Essence ni, kebanyakkannya Brand International shj dgn harga nya agak mahal . Tapi dgn BIRDNEST ESSENCE,uolls boleh dapati dengan harga rm20 😱😱 Untuk dptkan detail produk boleh terus wssap 📲www.wasap.my/60129411698/birdnestbne 🚗COD 📮Postage seluruh Malaysia #teamjutawanbne #birdnestessencebypna #carbootsales #niagasantai2 #sambilniagasambilsedekah #sayajualjoggerpants #slackpantsmurah #sayajualtudungmurah #carboothsales #pdwaterfront #peniagajalanan #kekaboolovers #mirabellelover #ladorralovers #flannelblousemurah #vintagepants #birdnestdrink #birdnestessence #rempeyekwarisan #joggerpantsmurah #skinnyjeans #majadawajada

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

"Bina impian dulu, dari impian anda lakar kejayaan dan anda growing bersama team anda" Tugas kami hanya menyediakan platform dan guide anda sampai jadi. Selebihnya atas usaha anda sendiri. Janji Allah, ada usaha pasti ada ganjarannya Betulkan niat, mantapkan semangat 💪🏼 Mari sertai kami. Pengambilan agent untuk 2nd batch kini dibuka. Kami tak janji bulan bintang tapi kami akan tunjuk cara. Kalau yang lain boleh, anda pasti boleh! Klik www.wasap.my/60132968895/birdnest 🕊️ #rsteamamalin #rsbirdnesthq #birdnestdrink #rsteamtheninapop #rsbirdnestnina #rsbirdnestwithginseng #airsarangburungrs #rsbirdnestcheras #rsbirdnestkl #rsbirdnestampang #rsbirdnestmaluri #rsbirdnestpandanjaya #rsbirdnestpandanindah #rsbirdnestnysa #agentwanted

"Bina impian dulu, dari impian anda lakar kejayaan dan anda growing bersama team anda" Tugas kami hanya menyediakan platform dan guide anda sampai jadi. Selebihnya atas usaha anda sendiri. Janji Allah, ada usaha pasti ada ganjarannya Betulkan niat, mantapkan semangat 💪🏼 Mari sertai kami. Pengambilan agent untuk 2nd batch kini dibuka. Kami tak janji bulan bintang tapi kami akan tunjuk cara. Kalau yang lain boleh, anda pasti boleh! Klik www.wasap.my/60132968895/birdnest 🕊️ #rsteamamalin #rsbirdnesthq #birdnestdrink #rsteamtheninapop #rsbirdnestnina #rsbirdnestwithginseng #airsarangburungrs #rsbirdnestcheras #rsbirdnestkl #rsbirdnestampang #rsbirdnestmaluri #rsbirdnestpandanjaya #rsbirdnestpandanindah #rsbirdnestnysa #agentwanted

"Bina impian dulu, dari impian anda lakar kejayaan dan anda growing bersama team anda" Tugas kami hanya menyediakan platform dan guide anda sampai jadi. Selebihnya atas usaha anda sendiri. Janji Allah, ada usaha pasti ada ganjarannya Betulkan niat, mantapkan semangat 💪🏼 Mari sertai kami. Pengambilan agent untuk 2nd batch kini dibuka. Kami tak janji bulan bintang tapi kami akan tunjuk cara. Kalau yang lain boleh, anda pasti boleh! Klik www.wasap.my/60132968895/birdnest 🕊️ #rsteamamalin #rsbirdnesthq #birdnestdrink #rsteamtheninapop #rsbirdnestnina #rsbirdnestwithginseng #airsarangburungrs #rsbirdnestcheras #rsbirdnestkl #rsbirdnestampang #rsbirdnestmaluri #rsbirdnestpandanjaya #rsbirdnestpandanindah #rsbirdnestnysa #agentwanted

. KHASIAT AIR SARANG BURUNG ❤️ . 🌸 Memulihara sel, sistem pernafasan, dan organ dalaman tubuh.. 🌸 Memperbaharui sel kulit agar lebih lembut, gebu berseri dan awet muda untuk jangka masa panjang.. 🌸 Memberikan tenaga dan pemulihan dalaman.. 🌸 Melancarkan sistem aliran darah 🌸 Ketahanan terbaik terhadap penuaan.. 🌸 Menguatkan imuniti badan.. 🌸 Baik untuk wanita hamil dan bayi.. 🌸 Dihalalkan Halal oleh Jakim.. 🌸 2500mg Collagen, ‘Rock Sugar’ & RO Water 🌸 Best Halal Product Award 2010 🌸 Long Live Magazine Health & Beauty Award 2012 🌸 Sin Chew Business Excellence Award 2016 🌸 Dah ada di Malaysia lebih 20 tahun & Syarikat pertama yang memproses Sarang Burung di Malaysia . Nak order?? Boleh order di sini ▶️ 01124031533 Atau boleh tekan link di page bio.. 🌹 #ecolite #ecolitekepalabatas #ecolitebertam #ecolitebertamperdana #ecolitepokoksena #ecolitetasekgelugor #ecolitepenang #ecoliteviral #ecolitebirdnest #ecolitemalaysia #ecolitebayanbaru #ecolitebertamputra #airsarangburung #airsarangburungwaletmalaysia #ecolitedrink #ecolitebirdnestcollagen #ecolitebirdnest #ecolitesedap #ecolitecod #ecolitecyberjaya #ecoliteagent #collagen #birdnestlovers #birdnestlover #sarangburungwalet #sarangburungwalit #birdnestdrink

จะบอกให้ว่ารังนกมีประโยชน์มากต่อร่างกายมากๆนะคะ คอนเฟิร์มค่ะ! สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence คุณรู้ไหมคะว่า: ✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส ✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ ✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [#燕精燕窝#birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝#南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น

Posted @withrepost • @syafiqabaj_dianzbirdnest Rutin tiap hari untuk kekal hidrasi, glow dan energetik sepanjang hari. Glup-glup sebotol #premiumshinebirdnest setiap pagi 💕 . . Bukan saja bantu kulit lebih bersih, licin dan ajal. Tapi amalkan #sarangburungwalet shine secara istiqamah dapat.... 👇 🌸 lancarkan peredaran darah & pencernaan 🌸 kurangkan kahak & sembuhkan batuk. Bagi nutrisi pada paru-paru & kuatkan saluran pernafasan (elok utk yg ada asma) 🌸 Untuk wanita dapat tingkatkan daya metabolisme, repair & anjalkan kulit (awet muda) 🌸 Utk ibu hamil dpt kuatkan paru-paru bayi yang dikandung, cepat sembuhkan luka slps bersalin & jadi milkbooster utk mommy. , 🌸 Untuk orang tua dapat menguatkan urat dan tulang, serta kuatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. 🌸 Utk para perokok dapat kurangkan kesan yang ditimbulkan daripada bahaya nikotin. Kecantikan sebenar bermula dari dalam. Baru terpancar diluaran. Semua atas izin Nya , tak salah ikhtiar🌹 . . #rm5sahaja #sebotolrm5 #sarangburungwaletori #birdnestjb #stokisshinebirdnestjb #stokisshinebirdnestsepang #birdnestdrink #birdnestdrinkjb #ctdk #mirafilzah #ariani #thehijabco #healthyskin #nakcantik #nakputih #nakglowing #nakglow #lelakimuyangdulu #johorbahru #shinest #shinebirdnest #birdnesthalal #birdnestmalaysia #shinebirdnestpadupadupoik

Wonder about the what tomato can bring benefits to you? 😉 <<Read on>> . . Benefits that tomatoes can offers are : . 🍅 Kaya dengan sumber antioksidan 🍅 Melindungi kulit dari radikal bebas 🍅 Mengawal tekanan darah tinggi 🍅 Tahap kolesterol yang lebih rendah. And tomatoes are one of the ingredients we put in our Botanical Drinks, so click link in bio to order yours now ! 😉 . Botanical Drink With Birds Nest RM 89/1 Box - 15 Sachet . DM or Whatsapp +60193882448 #birdnestterengganu #birdnestkemaman #birdnestmalaysia #birdnestdrink #birdnestumt #birdnestsarawak #birdnest #birdnestperak #birdnestkualanerus #birdnestputrajaya #birdnestkuantan #birdnestmurah #birdnestkualaterengganu #birdnestsabah #birdnestperlis #birdnestpahang #birdnestsetiu #birdnestkelantan #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

EVE ESSENTIAL BIRD NEST DRINK adalah campuran minuman botanik & ekstrak sarang burung premium yang di ambil dari burung walet terpilih sahaja . . KEBAIKAN EVE ESSENTIAL . ◾ Mengandungi kolagen sarang burung semulajadi untuk kesihatan & kecantikan kulit, kuku & rambut secara menyeluruh . ◾ Sarang burung mengandungi hormon peptida yg kaya dengan Epidermal Growth Factor (EGF) yang mampu merangsang pembahagian sel, menyuburkan kulit & menyembuhkan luka dgn cepat . ◾ EGF juga mampu melambatkan proses anti - penuaan bagi lelaki & wanita . ◾ Tinggi dengan anti- oksidan dan mampu mencerahkan & melembapkan kulit hanya dalam 2minggu! Mampu mengurangkan jerawat, jeragat, kulit kusam & selulit. . ◾ Membantu menaikkan antibodi & imun sistem badan . ◾ Menaikkan kadar metabolisme tubuh & melancarkan pencernaan . ◾ Sangat bagus untuk ibu ibu mengandung kerana sarang burung tinggi dengan asid sialik (SA) yg merupakan karbohidrat berguna utk pertumbuhan bayi yang sihat & cerdas . ◾ Mengandungi galactosacharide, halba & kurma yang mampu membantu memperbanyakkan susu untuk ibu ibu yang menyusukan bayi . ◾ Mengandungi multivitamins untuk membantu melancarkan peredaran darah, sakit sakit sendi & menaikkan tenaga untuk urusan seharian. . . Botanical Drink With Birds Nest RM 89/1 Box - 15 Sachet DM orWhatsapp +60193882448 #eveessentialwalit #eveessentialwaletmalaysia #eveessentialmalaysia #birdnestdrink #eveessentialbukitpayung #eveessentialpadangmidin #eveessential #eveessentialkualanerus #eveessentialputrajaya #minumansarangburung #eveessentialkuantan #eveessentialmurah #eveessentialgongbadak #sarangburunggongbadak #eveessentialkualaterengganu #eveessentialsabah #eveessentialperlis #eveessentialpahang #eveessentialsetiu #eveessentialkelantan #sarangburungkuantan #sarangburungbukitpayung #sarangburungmanir #sarangburungterengganu #sarangburungmalaysia #sarangburungwalet #sarangburungkualaterengganu #sarangburung #sarangburungkualanerus #sarangburungmurahmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 . . whatsapp 0167010016 . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 . . whatsapp 0167010016 . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

Hai semua, Azah masih Mencari 20 orang Reseller untuk produk laju & hot ni. ✅Keuntungan sehingga 20% ✅Modal Permulaan RM172.80 sahaja Selain keuntungan, ✅Support Marketing dari HQ ✅support group aktif #teamsuperwomen ✅limpahan ilmu dari leaders ✅marketing gameplan hit 144 karton setahun. Boleh klik teghuih je kat link kat bio di atas. . Atau Whassup segera 📲012-6674528 . .🕊1 Box | 3 Bottles | RM18! 🕊 . .. To Order/Cod/To JoinDropship: . Whassup📲+6012-6674528 . Atau Klik je link kat bio😊 Dropship are welcome. . #alwaysannona #annonabirdnest #annonabirdsnest #annonamalaysia #annonabirdnestbalakong #teamangrybird #birdnest #birdnestmalaysia #abn #birdnest4u #birdnestmalaysia #birdnestdrink #sarangburung #sarangburungwalet #essential #balakong #putrajaya #bangi #themines #impianehsan #btho #dropshipdiperlukan #annonabirdsnestselangor #annonabirdnesthq #annonabirdsnest #annonahq #annonamalaysia #annonabirdnest

Hai semua, Azah masih Mencari 20 orang Reseller untuk produk laju & hot ni. ✅Keuntungan sehingga 20% ✅Modal Permulaan RM172.80 sahaja Selain keuntungan, ✅Support Marketing dari HQ ✅support group aktif #teamsuperwomen ✅limpahan ilmu dari leaders ✅marketing gameplan hit 144 karton setahun. Boleh klik teghuih je kat link kat bio di atas. . Atau Whassup segera 📲012-6674528 . .🕊1 Box | 3 Bottles | RM18! 🕊 . .. To Order/Cod/To JoinDropship: . Whassup📲+6012-6674528 . Atau Klik je link kat bio😊 Dropship are welcome. . #alwaysannona #annonabirdnest #annonabirdsnest #annonamalaysia #annonabirdnestbalakong #teamangrybird #birdnest #birdnestmalaysia #abn #birdnest4u #birdnestmalaysia #birdnestdrink #sarangburung #sarangburungwalet #essential #balakong #putrajaya #bangi #themines #impianehsan #btho #dropshipdiperlukan #annonabirdsnestselangor #annonabirdnesthq #annonabirdsnest #annonahq #annonamalaysia #annonabirdnest

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ . . 📌RM20 🕊15ml/ bottle . . 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . . whatsapp 0167010016 . BIRDNEST ESSENCE , SOBELLA , CUBREMI KULAI / SEGAMAT . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ . 📌RM20 🕊15ml/ bottle . 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . . whatsapp 0167010016 . BIRDNEST ESSENCE , SOBELLA , CUBREMI KULAI / SEGAMAT . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ 📌RM20 🕊15ml/ bottle 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali . . . whatsapp 0167010016 . BIRDNEST ESSENCE , SOBELLA , CUBREMI KULAI / SEGAMAT . #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencemurah #birdnestessencejohor #birdnestessencekulai #serumsarangburung #birdnestessencesegamat #birdnestessenceskudai #dropshipbirdnestesssence #sobellamurah #serummukamurah #essencemalaysia #birdnestdrink #airbirdnest #airsarangburung #lovlin #lovlinbirdsnest #birdnestessencejb #birdnestessencebatupahat #birdnestessencemasai #ubatjerawatmurah #birdnestessencejohorbahru #birdnestessencemalaysia #codjohorbahru #codsegamat #codkulai #deliverykulai #viral #sayajual #dropshipdiperlukan

Nak cuba tak birdnest drink campuran durian belanda? . Bukan pati tau tapi isi fresh kita masukkan. Tambah unik lagi siap ada madu batu sebagai pemanis. Bukan pakai gula ya. Jangan risau nufinest ni tiada ginseng, jadi ibu hamil pun selamat minum. . Tanpa pewarna tanpa pengawet. Malah kandungan birdnest 10% tinggi berbanding kebanyakkan birdnest drink dalam pasaran. . Nak cuba nufinest? . #credittonurulhusna . Whatsapp untuk order & info lanjut 👇🏻 https://www.wasap.my/60172124159/Nufinest atau click link di bio. . More NCB products @nurcahaya.beauty . #armadashieda #squadpiranashieda #nufiya_ncb #nufiya #nufiya_omb #nufiya_ombadvance #nufiya_nufinest #nufiya_ladyescoafee #breastfeeding #organicmilkbooster #milkbooster #birdnestdrink #healthydrink #omb #ombfood #omba #ombadvance #nufinest #ladyescoafee #feedbacknufiya_ncb

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

SIAPA YANG PATUT MINUM BFF BIRDNEST? 🤗 . 👶KANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS ✔️Meningkatkan sistem imunisasi badan ✔️Meningkatkan selera makan ✔️Menguatkan daya ingatan . 👩‍🦰WANITA ✔️Meningkatkan metabolisma ✔️Menstabilkan hormon ✔️Mengurangkan sakit senggugut ketika haid ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 👨LELAKI ✔️Kesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti ) ✔️Dapatkan tidur yang berkualiti ✔️Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah. . 🤰IBU HAMIL ✔️Meningkatkan stamina ✔️Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan. ✔️Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. ✔️Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan ✔️Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin. ✔️Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan . 👴👵ORANG TUA ✔️Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan ✔️Mengurangkan sakit sendi ✔️Melancarkan peredaran darah, ✔️Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan ✔️mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang. . 🥤Rm8 sebotol 📦Postage seluruh Sabah. 🚙 Area Semporna . Untuk lebih info dan order boleh www.wasap.my/60168312043

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Semua peringkat umur pon boleh minum LOVLIN BIRDS NEST..🤗🤗 ♳Perempuan ♴Lelaki ♵Orang tua ♶Wanita hamil @ menyusukan bayi ♷Kanak kanak 3 tahun ke atas SEBAB PE?SEBAB LOVLIN ni guna bahan2 semulajadi..😄😄 Lagipon sarang burung walet ni banyak khasiat. Antaranya: ⚀ Agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata ⚀Agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru untuk penghidap ASMA ⚀Zat yang terkandung dalam sarang burung walet dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan ⚀Sarang burung walet juga dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ia adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan mampu menguatkan saluran pernafasan ⚀Sarang burung walet amat baik untuk diambil oleh perokok kerana dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan oleh nikotin dan mencegah serangan barah 💕Untuk ibu mengandung: ☞Mengurangkan rasa sakit pada punggung ☞Memperkuat paru-paru bayi yang dikandung ☞Mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan 💕Untuk wanita: ☞Meningkatkan daya metabolisme ☞Memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan 💕Untuk orang tua: ☞Menguatkan urat dan tulang ☞Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit 💕Untuk kanak-kanak: ☞Meningkatkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan ☞Memperkuatkan paru-paru WHATSAPP sis ye..😘 0162630479📲 0162630479📲 #lovlinbirdsnest #lovlin #birdsnest #sarangburungwalet #minumansarangburung #minumankesihatan #minumanberkhasiat #birdnestdrink #healthy #drinkhealthy #sarangburung #additionaldrink #sarangburungmampumilik #mampumilik #mampusihat #mampucantik #sarangburunghalal #birdsnestmampumilik #beauty #sarangburungkedah #lovlinkedah #codareakedah #posseluruhmalaysia #cantiksemulajadi #kedah

Minuman Sarang Burung Walet bagus buat tubuh dan manfaatnya banyak sekali bagi yang mau order bisa chat via wa 0818760937 “NN” BirdNest minuman tanpa bahan pengawet dijamin asli sarang burung walet 🤗 #minumansehat #drink #birdnestdrink #bird #birdnest #nanaeyebrowbeauty #sulamalis #sulambibir #lipatanmata

Ramai yang tanya mummy preggy boleh minum tak minuman sarang burung ni? Ramai mummy preggy yang was-was kan nak minum. Untuk mummy preggy sangat2 la di galakkan untuk ambil minuman sarang burung ni. Sangat elok untuk mummy dan bayi dalam kandungan. . Mummy boleh ambil yang pure bird nest (28%). Kalau kurang bajet boleh ambil yang campuran tanpa ginseng. . Harga serendah RM 3 sebotol untuk yang campuran. Mininum order 50 botol. Manakala yang pure RM 8. Minimum order 30 botol. mummy preggy nak cuba produk bird nest kami ? jom terus whatsapp kami www.wasap.my/60164415857 (tekan di link bio) #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri

PLAN PENGGUNAAN SEBULAN 28% BIRD'S NEST Kini semua orang mampu menikmati minuman sarang burung setiap bulan secara konsisten dengan plan yang kami sediakan untuk anda😄 Kita ada 3 plan iaitu Plan Ekonomi, Plan Progresif & Plan Intensif. Boleh pilih mengikut bajet anda😊 Berminat? Boleh whatsapp kami (tekan di link bio) 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

PLAN PENGGUNAAN SEBULAN 7% BIRD'S NEST Kini semua orang mampu menikmati minuman sarang burung setiap bulan secara konsisten dengan plan yang kami sediakan untuk anda😄 Kita ada 3 plan iaitu Plan Ekonomi, Plan Progresif & Plan Intensif. Boleh pilih mengikut bajet anda😊 Berminat? Boleh whatsapp kami (tekan di link bio) 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

PLAN PENGGUNAAN SEBULAN 7% BIRD'S NEST Kini semua orang mampu menikmati minuman sarang burung setiap bulan secara konsisten dengan plan yang kami sediakan untuk anda😄 Kita ada 3 plan iaitu Plan Ekonomi, Plan Progresif & Plan Intensif. Boleh pilih mengikut bajet anda😊 Berminat? Boleh whatsapp kami (tekan di link bio) 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

PLAN PENGGUNAAN SEBULAN 28% BIRD'S NEST Kini semua orang mampu menikmati minuman sarang burung setiap bulan secara konsisten dengan plan yang kami sediakan untuk anda😄 Kita ada 3 plan iaitu Plan Ekonomi, Plan Progresif & Plan Intensif. Boleh pilih mengikut bajet anda😊 Berminat? Boleh whatsapp kami (tekan di link bio) 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

ABN sesuai diminum oleh semua peringkat umur 📍Lelaki dan Wanita 📍Wanita hamil 📍Ibu dalam pantang dan selepas bersalin 📍Kanak-kanak 📍Warga Emas *Wanita hamil dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan doktor terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa pemakanan tambahan. #annona_birdnest #siburungpink . Rm18 3box (9 botol) www.wasap.my/601126682362/tryAbn

Assalamualaikum guyss 😊 DISCLAIMER Annona Bird’s Nest adalah pemakanan tambahan dari sarang burung dan tidak digunakan untuk tujuan merawat penyakit. Ia membantu meningkatkan tahap kualiti hidup pengguna di samping mengamalkan diet seimbang serta cara hidup yang sihat. Pesakit perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu untuk setiap masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang pemakanan tambahan. #birdnest #birdnestdrink #kualaterengganu#sarangburung #birdnestanona #chendering #gongbadak #productviral #minumankesihatan #umt #unisza #uitmchendering #penjagaankulit #uitmdungun #politeknikkualaterengganu #kemaman #besut #marang #pulauredang#politekniksultanmizanzainalabidin #psmza #ecrl#politeknikmelaka#pulauperhentian #pantaibatuburuk

❤️型燕饼 ✔️️💯纯正马来西亚燕窝 ✔️💯无化学添加 ✔️全球🌍邮寄 ✔️干挑,燕盏,燕条,燕饼,燕碎,毛燕 自家工厂批发价格❗️高品质❗️ 诚招代理,欢迎零售批发🙏 Wechat: siauwei88 / H3877827 📲0196603111 / 0173877827 #燕窝 #马来西亚燕窝 #马来西亚 #中国 #批发 #代理 #微信 #微商 #零售 #天然 #有机 #健康 #养生 #保健 #胶原蛋白 #birdnest #birdnestmalaysia #birdnestdrink #china #wechat #organic #natural #wholesale #sarangburung #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #collagen #health #healthy #healthylifestyle

Banyak betul gift yg nak bagi kt korang sekiranya korang buat pembelian RS Birdnest dari agent2 sah RS birdnest...Banyak juga menafaat yg korang dpt... 🦅Sihat dan bertenaga 🦅Membantu lelancarkan peredaran darah dlm badan 🦅Mencantikkan kulit bertambah flowless 🦅Yang paling best dapat mcm2 gift taw dari kami... MORE INFO KLIK LINK IN BIO www.wasap.my/+60132968895/rsbirdnest @rs_birdnest.hq @rs_birdnest.nina #rsteamamalin #rsbirdnesthq #birdnestdrink #rsteamtheninapop #rsbirdnestnina #rsbirdnestwithginseng #airsarangburungrs #rsbirdnestcheras #rsbirdnestkl #rsbirdnestampang #rsbirdnestmaluri #rsbirdnestpandanjaya #rsbirdnestpandanindah #rsbirdnestnysa #agentwanted

Ini adalah bahan aktif yang ada di dalam 7% minuman sarang burung. Setiap bahan mempunyai khasiatnya yang tersendiri. . Berminat? . Boleh whatsapp kami www.wasap.my/60165272659 (tekan di link bio) . 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

Ini adalah bahan aktif yang ada di dalam 7% minuman sarang burung. Setiap bahan mempunyai khasiatnya yang tersendiri. . Berminat? . Boleh whatsapp kami www.wasap.my/60165272659 (tekan di link bio) . 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

. Dalam Perubatan Tradisional Cina, sarang burung dikelaskan sebagai tonik. Sebaiknya, ia perlu diambil sebelum makan ketika perut masih kosong untuk membolehkan tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik . Sebab tu kita cadangkan minum LOVLIN bird's nest drink ni pada waktu pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur 😊

Ini adalah bahan aktif yang ada di dalam 7% minuman sarang burung. Setiap bahan mempunyai khasiatnya yang tersendiri. . Berminat? . Boleh whatsapp kami www.wasap.my/60164415857 (tekan di link bio) . 📱0164415857 📱0164415857 📱0164415857 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

. Senang hati bila tengok mak lebih sihat dan bertenaga. . Diri sendiri pula happy sebab pembuangan makin lawas . Anak beranak amalkan LOVLIN bird's nest drink je uols 😉 . WHATSAPP 0183597077 WHATSAPP 0183597077 WHATSAPP 0183597077

Pernah tak makan ginseng ? Mesti korang ingat ginseng nih pahit kan tapi sebenarnya tak pahit pun dan ada banyak kebaikannya untuk semua lapisan umur. Ginseng adalah salah satu bahan yang terdapat dalam 7% Sweeti Bird's Nest 😊 . . . Ini adalah Kebaikan Ginseng yang kita tak tahu. . #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri

Nak cuba tak birdnest drink campuran durian belanda? . Bukan pati tau tapi isi fresh kita masukkan. Tambah unik lagi siap ada madu batu sebagai pemanis. Bukan pakai gula ya. Jangan risau nufinest ni tiada ginseng, jadi ibu hamil pun selamat minum. . Tanpa pewarna tanpa pengawet. Malah kandungan birdnest 10% tinggi berbanding kebanyakkan birdnest drink dalam pasaran. . Nak cuba nufinest? . #credittonurulhusna . Whatsapp untuk order & info lanjut 👇🏻 https://www.wasap.my/60172124159/Nufinest atau click link di bio. . More NCB products @nurcahaya.beauty . #armadashieda #squadpiranashieda #nufiya_ncb #nufiya #nufiya_omb #nufiya_ombadvance #nufiya_nufinest #nufiya_ladyescoafee #breastfeeding #organicmilkbooster #milkbooster #birdnestdrink #healthydrink #omb #ombfood #omba #ombadvance #nufinest #ladyescoafee #feedbacknufiya_ncb

TESTIMONI SWEETI BIRD'S NEST Customer tisu tangan terkoyak dengan hanya minum 6 botol, alhamdulilah semakin pulih. Membantu menambahkan tenaga badan juga. . Jom jadikan SWEETI minuman kesihatan untuk seisi keluarga. MAMPU CANTIK, MAMPU KACAK, MAMPU SIHAT, MAMPU MILIK. Berminat? Boleh whatsapp kami www.wasap.my/60165272659 (tekan di link bio) . 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

LINDA
(@butiklyn)

12 Hours Ago

🔥LOVLIN BIRDS NEST🔥 ❌ TANPA PENGAWET ❌ TANPA PEWARNA TIRUAN ❌ TANPA PERASA TAMBAHAN ❄7% BIRDS NEST (tutup gold) - RM20 (3 botol) Ingredients: birds nest + larutan gula batu + white fungus + ginseng ❄28% BIRDS NEST (tutup merah) - RM45 (3 botol) Ingredients: birds nest + larutan gula batu CARA PEMBELIAN:WHATSAPP⤵ 0162630479📲 0162630479📲 0162630479📲 #lovlinbirdsnest #lovlin #birdsnest #sarangburungwalet #minumansarangburung #minumankesihatan #minumanberkhasiat #birdnestdrink #healthy #drinkhealthy #sarangburung #additionaldrink #sarangburungmampumilik #mampumilik #mampusihat #mampucantik #sarangburunghalal #birdsnestmampumilik #beauty #sarangburungkedah #lovlinkedah #codareakedah #posseluruhmalaysia #cantiksemulajadi #kedah

'TERBUKTI BERKESAN DENGAN MENGAMALKAN SWEETI BIRD'S NEST MAMPU MENAMBAHKAN TENAGA ANDA DALAM MELAKUKAN AKTIVITI HARIAN' . Sudah terbukti dengan konsisten consume sweeti birds nest dapat membantu menambahkan tenaga korang untuk melakukan aktiviti harian. Badan pun tidak lemau lagi. Rasa bertenaga je sepanjang hari. . Korang tengok la sendiri feedback daripada customer. . Jom jadikan SWEETI minuman kesihatan untuk seisi keluarga. MAMPU CANTIK, MAMPU KACAK, MAMPU SIHAT, MAMPU MILIK. Berminat? Boleh whatsapp kami www.wasap.my/60165272659 (tekan di link bio) . 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

'TERBUKTI BERKESAN DENGAN MENGAMALKAN SWEETI BIRD'S NEST MAMPU MENAMBAHKAN TENAGA ANDA DALAM MELAKUKAN AKTIVITI HARIAN' . Sudah terbukti dengan konsisten consume sweeti birds nest dapat membantu menambahkan tenaga korang untuk melakukan aktiviti harian. Badan pun tidak lemau lagi. Rasa bertenaga je sepanjang hari. . Korang tengok la sendiri feedback daripada customer. . Jom jadikan SWEETI minuman kesihatan untuk seisi keluarga. MAMPU CANTIK, MAMPU KACAK, MAMPU SIHAT, MAMPU MILIK. Berminat? Boleh whatsapp kami www.wasap.my/60165272659 (tekan di link bio) . 📱0165272659 📱0165272659 📱0165272659 #sarangburungwalet #minumansarangburung #birdnest #minumansarangburungwalet #pembekalsarangburung #birdnestdrink #minumankecantikan #airsarangburung #produkjenamasendiri #oem #jenamasendiri #sarangburungmurah #sweetibirdnest #sarangburungviral #viral #sweetiselangor #kualalumpur #selangor

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajjah Fouziah Gous ?? Anda ingin memiliki kulit yang halus , lembut dan remaja seperti beliau , anda ingin melihat perubahan dalam mase 21 hari , tak susah . Amalkan produk sarang burung Fg Walet selamat 21 hari berturut turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda . #codkemaman #fgwaletkijal #fgwaletterengganu #fgwaletbyfouziahgous #birdnestdrink

Assalamualaikum Korang🤗!!! . . Sempena ‘ Birthday Promo’ selama sebulan nie, jangan lupa dapatkan Beyouty Birds Nest dengan harga RM18 sahaja untuk 3 botol okayh.. . . Murah & berkualiti. Untuk bakal bakal ibu, bakal pengantin, bakal tunang dan yang nak awet muda berseri walaupun umur dah senja senja nie, rajin rajin amalkan Sarang Burung ya. . . Luar dalam harus terjaga uols.. Okay. Jom. Sebelum breakfast, pekena satu botol dulu. Lets berBeyouty🕊🕊 . . www.wasap.my/0123214447/bbn . #beyoutybirdnest #swiftbirds #sarangburungwalit #sarangburungwalitmalaysia #birdnestdrink #healthydrink #cantik #sihat #awetmuda #cergassepanjangmasa #beyou #beautifulinsideout #mybeyoutybirdsquad

Tak perlu cakap banyak. Biar gambar berbicara gitew.. . Minuman Sarang Burung BFF mengandungi 👇 . ✔️ 7% Sarang Burung ✔️ Kulat Putih ✔️ Ginseng ✔️ Gula Batu . Antara khasiat kandungan sarang burung . 🕊️ Awet Muda 🕊️ Membantu mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🕊️ Membantu mengurangkan kedutan di muka 🕊️ Melancarkan peredaran darah serta membersihkan darah 🕊️ Melancarkan fungsi paru paru 🕊️ Membantu melegakan batuk selsema dan asthma 🕊️ Meningkatkan stamina dan menguatkan imunisasi badan 🕊️ Meningkatkan metabolisma serta kesihatan dalaman 🕊️ Menyejukkan badan 🕊️ Membantu meredakan stress 🕊️ Menstabilkan hormon 🕊️ Membantu meningkatkan kesihatan tenaga batin 🕊️ Membantu meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan, bagus untuk IQ (minda) . RM 8/sebotol . 🚙 COD AREA Pekan Semporna 📦 Seluruh SABAH by bus/ J&T / POSLAJU 📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . https://www.wasap.my/60168312043