#birdnest

167,380 posts tagged with #birdnest

Photos and Videos about #birdnest

❤️✨กลับมาอีกครั้งกับการตุ๋นรังนกส่งงงง✨❤️ ... 🉐️ขวดละ 99 บาท 🉐️ / (รสหวานปกติ) ... 🉐️ ขวดละ 110 บาท 🉐️ /(เพิ่มสมุนไพรจีน3ชนิด) #ขวดเท่าแบรนด์รังนก ** เก็บได้ 5 วันในตู้เย็น ** ...( รับออเดอร์ ทุกวัน ) ... #ไม่ใส่น้ำตาล (ลูกค้านำไปผสมเองได้เรามีแถมให้) #ใช้รังนกแท้ 100% #ไม่ใส่วัตถุเจือปนใดใดทั้งสิ้น 🛵 ส่งตามบ้าน , โรงพยาบาล (เหมาะสำหรับผู้ป่วยอ่อนแรง เป็นอาหารบำรุงสุขภาพชั้นดีที่ใช้ในผู้ที่เจ็บป่วยเรื้อรัง อ่อนเพลีย เบื่ออาหาร บำรุงปอด บำรุงพลัง เสริมภูมิคุ้มกัน ฯลฯ ) * กรุงเทพ ปริมณฑล ฟรี ‼️ #ทั้งนี้ทั้งนั้นควรปรึกษาแพทย์ก่อนทาน #birdnest #รังนก #รังนกแห้ง #รังนกขวด #รังนกไทย #燕窝 #燕窝批发 #燕窝工厂 #燕窝汤 #燕窝糖水 #燕窝泰国 #泰国 #泰国燕窝

Promo‼️ Beli 3 box Botanical Drink pada atau sebelum 17hb October dan dapat Free facial scrub ‼️ . Jimat dan Save RM49!! Untung dan jimat berbaloi baloi. Boleh jaga dalaman dan luaran sekali gus tanpa risau dalam cantik luar tak cantik 😭 . NO NO NO ‼️ Kita bagi 22 cantik dalam satu pakej! Jom cepat whatsapp 01988636 sekarang atau klik je link di bio @eveessential.johor now ❤️ . . . #eveessential #eveessentialbirdnest #eveessentialjohor #eveessentialjb #birdnest

Taylor
(@taytnoel)

12 Minutes Ago

A beautiful find on a wonderful fall day! I hope mama comes back to keep you warm #fall #nature #babybird #littleegg #birdnest #artsy #areyoumymother

Birdnest telah menjadi simbol kekayaan, kekuatan, dan prestise dan digunakan secara medis dalam Pengobatan Cina Tradisional sejak dinasti Tang dan Sung. Hal ini dikarenakan kayanya kandungan vitamin dan mineral serta asam amino pada birdnest salah satunya adalah asam sialic yang berperan penting dalam meningkatkan fungsi otak dan meningkatkan kecerdasan pada balita dan janin👍👍 Sedangkan pada orangtua berfungsi untuk meningkatkan daya ingat dan mencegah pikun😍 Chat us at 0811 8988 281 #kenbirdnest #kenbirdnestindonesia #premium #premiumbirdnest #homemade #noadditive #nopreservatives #nochemicalingredients #tanpaobat #tanpapengawet #tanpapemutih #gojiberries #angco #reddates #chiaseed #birdnest #birdnestdrink #healthydrink #healthychoice #immunebooster #protein #suplemenanak #suplemenibuhamil #organic #tonic #supplement #asibooster #eatclean #yenwo

[ SNP Bird's Nest Water Sleeping Pack 4ml ] SNP Bird's Nest Water Sleeping Pack helps provide concentrated moisture to dry skin. With the ingredients of natural moisturizer, it helps supply skin vitality. [ SNP Gold Collagen Sleeping Pack 4ml ] This gold collagen sleeping pack contains gold and hydrolyzed collagen to supply intensive nutrients and helps improve wrinkles. [ SNP Diamond Water Sleeping Pack 4ml ] This water sleeping pack contains hyaluronic acid to boost hydration and has whitening effect to rejuvenate and brighten skin. #snp #sleepingmask #birdnest #diamond #collagen #zscornermy 📲 @zscorner.my

Ada ga sih manfaat dari bird nest? . . Ada dunkz good people. Selain enak, minuman bird nest sangat sehat karena membantu regenerasi sel. . . Regerenasi sel bagus untuk apa? ✔ imunitas ✔ pemulihan . . Sangat cocok untuk dikonsumsi sama good people untuk menjaga imunitas, butuh energy booster, masa pemulihan dari sakit, hamil, ataupun pasca melahirkan. Tentunya cucok juga untuk good people yang pecinta healthy life. . . Cusss ahh diorder, jangan dibaca ajah. Dm yah for info 😘😘 #healthylifestyle #minumansehat #hampersjakarta #gojekjakarta #siapgojek #gojekinajah #minumanbirdnest #birdsnest #birdnest #birdnestdrink

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

RAMAI YANG DAH FALL IN LOVE DENGAN BNE NI😍😍 . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

New baby is coming gaiss! Are u gaiss ready? Apa kelebihan Lovlin Face Mist dengan mist yang di luar sana ? Lovlin Face Mist adalah sejenis cecair yang direka untuk menyegar, menghidrat, menjadikan kulit awet muda dan melembabkan kulit anda dan ianya juga berfungsi untuk merawat kulit kita dari dalam. Siapa tak nak kulit sihat ching chingg kan? Lovlin Face mist ni juga korang boleh guna sebelum make up dan selepas make up untuk bagi kulit korang kekal lembap dan segar 😍 Jom kita tengok apa ingredients power untuk kulit yang ada dalam Lovlin Face Mist ni : . . 💥 Birds Nest. 💥 Hyaluronic Acid 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) 💥 Vitamin C 💥 Aloe Vera 💥 Witch Hazel 💥 Green Tea 💥 Sea Lettuce Love ke love? Serious talk korang tak kan menyesal bila cuba Lovlin Face Mist ni 👍🏻 RM25 only 😍 . . #dreamluxury #lovlinbirdsnest #sarangburunglovlin #lovlin #sarangburung #sarangburungwalet #birdnest #minumankesihatan #sarangburungmurah #lovlinsarangburungmelaka #lovlinbirdsnestmelaka #lovlinagentmelaka #melaka #bukitkatil #ayerkeroh #bandarayamelaka #bandarmelaka #batuberendam #bukitbaru #mitc #peringgit #semabok #duyong

Goodnight everyone . Jangan lupa sebotol RS Birdnest sebelum tidur 😘 Jomlahh grab 4 set (16 botol) boleh dpt free tudung bawal from Leyazara 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Goodnight everyone . Jangan lupa sebotol RS Birdnest sebelum tidur 😘 Jomlahh grab 4 set (16 botol) boleh dpt free tudung bawal from Leyazara 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Goodnight everyone . Jangan lupa sebotol RS Birdnest sebelum tidur 😘 Jomlahh grab 4 set (16 botol) boleh dpt free tudung bawal from Leyazara 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

[[ TEAM TASHA JENGKA PAHANG ]] . . #repost @fgwalet_jengka_pahang ・・・ Alhamdulillah . . ..😊 #fgwaletbirdnest #fgwaletjengka #fgwaletpahang #fgwalet #fgwaletjengkapahang #uitmjengka #uitmjengkapahang #hospitaljengka #birdnestdrink #stadiumtunabdulrazakjengka #birdnest #rantauperintis #kuantan #kuantanpahang #jengkaindah #desajaya #permantangshahbandar #jengkaimpian #muajengka #jengkawonderland #airsarangburung #teamtashafgwalet #glowingskin #lakukeras #sayajual #malaysiakini #malaysia #naturalbeauty #viral . . . Direct WhatsApp Reen Agent SAH @fgwalet WhatsApp 017-985-3527 WhatsApp 017-985-3527 WhatsApp 017-985-3527 WhatsApp 017-985-3527 . . Or Follow Her Instagram @fgwalet_jengka_pahang @fgwalet_jengka_pahang @fgwalet_jengka_pahang

Alhamdulillah, penangan BNE punya pasal! Haa...kalau uolsss nak kulit yg moist, Hanya calit-calit dengan birdnest sahaja.. Jom order sekarang 0137469211 STOK LIMITED TAW😘😘😘 #birdnest #birdnestmalaysia #sarangburungwalet #birdnestpontian #birdnestjohor #johor

Adik @iriskhairi_official pun guna BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM . Akak2 bila lagi... hanya RM25.00 shj 011 3350 9271 #birdnestserum #bbs #birdnestsakuraserum #teamaura #birdnest #birdnestessence #sarangburungwalet

Adik @iriskhairi_official pun guna BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM . Akak2 bila lagi... hanya RM25.00 shj 011 3350 9271 #birdnestserum #bbs #birdnestsakuraserum #teamaura #birdnest #birdnestessence #sarangburungwalet

Adik @iriskhairi_official pun guna BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM . Akak2 bila lagi... hanya RM25.00 shj 011 3350 9271 #birdnestserum #bbs #birdnestsakuraserum #teamaura #birdnest #birdnestessence #sarangburungwalet

“Weaver birds use a variety of plant materials to build their nests; including strips of grass, leaves, twigs and roots. A weaver bird has a strong, conical beak, which it uses to cut blades of grass that it will use in nest-building. The bird can tie real knots in nest material with its beak and its feet” Cleaver little fella’s . . . #weaverbirds #birdlife #birdsofsouthafrica #birdingphotography #nature #birdsofnature ##birds #weaverbird #nature #bird #weaver #birdphotography #best #birdsofinstagram #photography #weaverbirds #brilliance #birding #natgeoyourshot #gold #golden #naturephotography #birdingphotography #yellowweaver #flight #southafrica #bayaweaver #birdfreaks #birdnest #perfection #weavers @birdsofsouthafrica @birdlife_sa

Hidup sehat tidak hanya diwujudkan melalui olahraga saja, tetapi juga dengan pola asupan nutrisi kita sehari-hari Peach Gum with bird nest dessert harian hadir untuk membantu kalian dalam mencukupi kebutuhan nutrisi tanpa perlu repot. Selain enak dan sehat dessert by @allabout_rumahan membantu mempercantik kulit anda karena mengandung collagen sehingga terhindar dari penuaan dini.. . . . . . . . Healthy living lifestyle consider!! . . . . . . . #allaboutrumahan #dessert #dessertspecialist #healthyfood #antiagingfoods #antiaging #birdnest #healthy #recipesbyallaboutrumahan #collagen

Hai uolss ✨ Sis nak bgtahu uolss yang stock Le’Belle dah mendarat dekat KL 😍 So sapa sapa yang nak COD boleh ws sis dekat number di bawah atau pun click link dekat bio 😘 Yang belum order boleh wassap sis 👉🏻 017-413 2705 👉🏻 017-413 2705 👉🏻 017-413 2705 #lebelle #lebellebirdnest #birdnest #birdnestdrinking #sarangburung #sarangburungwalet #cantikluar #cantikdalam #bazaarpaknil #aor #png #kelantan #sayajual #flawless #cantik #beautiful #kolagen #collagen

💞 OPEN ORDERREEE ‼️‼️‼️ . BIRDNESTTTT SERUMMM ❤️ RM20 ONLYYYYYY 💕 . COD (KULAI) & POSTAGE AVAILABLE 🦄 . STOCK LIMITEDS 🤪‼️‼️ . #serum #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #serumbirdnest #serumbirdnestmurah #birdnest #birdnestmalaysia #birdnestserum #birdnestserummalaysia #bazarpaknil

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Pastikan ORI baru beli. Dapatkan daripad Agent yang SAH . Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ? antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Merawat skin breakout / sensitif ✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat ✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah ✔️ Mengembalikan keanjalan kulit ✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang ✔️ Menegangkan kulit ✔️ Merawat kulit kusam ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Menjadikan tona kulit sekata ✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Birdnest Essence by PNA adalah satu-satunya Essence berasaskan dari sarang burung walit 😊😊 Uolls dah try? The Power Of Birdnest essence 🕊️ 🍀Menyembukan masalah kulit jerawat 🍀Merawat kulit muka berjeragat 🍀Merawat luka dan menghilangkan parut luka 🍀Mengecilkan liang pori muka 🍀Melembabkan kulit sepanjang hari 🍀Merawat masalah kulit kering dan berminyak 🍀Menegangkan kulit muka supaya sentiasa berseri dan tidak kusam . wassap 01131806787 . #birdnestessence #birdnest #birdnestessencebypna #birdnestmalaysia #sayajual #serumbirdnest #serumwajah #serum #bazaarpaknil #ootd #birdnestoriginal #birdnestserum #birdnests #feedbackbirdnestessence

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

Kin lamak kin belalak pkei serum tok.best nya knek sikperlu filter bergambar. Biar pori ku jelas.janji mengecil ba #birdnestglowserum #serum #serumbirdnest #birdnestserum #birdnest #serumwhitening #serumwajah #serumglowing #glowing #flawless #serumjerawat

:: BIRD NEST ESSENCE :: . . . . Cara guna BIRD NEST ESSENCE. Essence ni ada 90% PATI SARANG BURUNG WALIT . Melambatkan penuaan . Menghilangkn jerawat & haluskan kulit . Menegangkn kulit . Kulit lebih glow . Nak comey lotey gebu kne rajin aply BNE ni . Klik link di bawah sekarang https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . https://InfoBNE.wasap.my . #birdnestessence #birdnest #essence #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburung #kulitlawa #kulitlicin .

Air gula batu memang jauh lebih baik berbanding gula pasir . Pengambilan gula batu yang berkesan boleh mencegah masalah keletihan dan mengurangkan risiko diabetes . Jadi gula batu sangat selamat untuk penggunaan gula setiap hari . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Air gula batu memang jauh lebih baik berbanding gula pasir . Pengambilan gula batu yang berkesan boleh mencegah masalah keletihan dan mengurangkan risiko diabetes . Jadi gula batu sangat selamat untuk penggunaan gula setiap hari . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Air gula batu memang jauh lebih baik berbanding gula pasir . Pengambilan gula batu yang berkesan boleh mencegah masalah keletihan dan mengurangkan risiko diabetes . Jadi gula batu sangat selamat untuk penggunaan gula setiap hari . Mereka dah buat pilihan bijak untuk amal hidup yang lebih sihat dan cantik dengan rsbn. Awak-awak bila lagi 👏 . Jom sapa lagi nak try/repeat order. Pm/dm/whatssap Mia laju² ok Dengan pembelian 4 set ke atas akan dapat free gift loket emas 916 dari Mia! 😍 www.wasap.my/601111427461/rs_birdnest . . 🛵Cod Available 📦 Post Everyday . #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #rsbirdnestkangkarpulai #rsbirdnestskudai #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan. . Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. . #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy

#repost @leunnie_official • • • • • • Hye #leunnielovers ! Macam mane hari korang hari ni? . Dah minum LEUNNIE BIRD'S NEST ke belum tu? . Sebelum tido jangan lupa minum tau..InsyaAllah bangun pagi esok segar je rasa..☺️ . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat

Kepada #leunnielovers , sebelum tidur jangan lupa minum tau! In shaa Allah, bangun pagi esok confirm segar. 😉

Sarang Burung Walet mengandung kalsium, zat besi, kalium, magnesium, asam amino, dan kolagen yang tinggi sehingga sangat baik untuk di konsumsi secara rutin dan beberapa Manfaat Sarang Burung Walet untuk anda : 1. Membantu menyeimbangkan energi dan meningkatkan daya tahan tubuh. 2. Membantu memulihkan dan menyehatkan paru-paru. 3. Membantu meningkatkan fungsi pencernaan. 4. Mempercepat pemulihan pasca operasi. 5. Menjaga kesehatan kulit & Keremajaan kulit. 6. Meningkatkan kecerdasaan otak anak. 7. Membantu meningkatkan nutrisi saat hamil, menjaga kesehatan ibu serta janin.

Annona Bird’s Nest adalah sediaan tradisional dan berada di dalam pengkelasan Makanan. Tiada pengawet, pewarna dan perisa tambahan di dalamnya. Walau bagaimanapun, individu yang alah terhadap cecair protein seperti susu dan telur tidak digalakkan mengamalkan minuman sarang burung. #birdnest #birdnestdrink #kualaterengganu#sarangburung #birdnestanona #chendering #gongbadak #productviral #minumankesihatan #umt #unisza #uitmchendering #penjagaankulit #uitmdungun #politeknikkualaterengganu #kemaman #besut #marang #pulauredang#politekniksultanmizanzainalabidin #psmza #ecrl#politeknikmelaka#pulauperhentian #pantaibatuburuk

A new week is here! Happy Monday y’all :) #monday #weekend #colorado #co #flyfishing #2018 #fishing #birdnest #birdnesttart #nestor

A new week is here! Happy Monday y’all :) #monday #weekend #colorado #co #flyfishing #2018 #fishing #birdnest #birdnesttart #nestor

A new week is here! Happy Monday y’all :) #monday #weekend #colorado #co #flyfishing #2018 #fishing #birdnest #birdnesttart #nestor

Kalau korang nak tahu, ni lah bahan2 yang ada dalam setiap botol Lovlin Bird’s Nest yang 7%, penutup GOLD. SARANG BURUNG CENDAWAN PUTIH GINSENG GULA BATU Setiap satu ada khasiatnya! Sebab tu best bila amalkan setiap hari, sebab semua khasiat dapat sekali. Tak perlu nak amik secara asing2, cukup potion untuk sehari! 🥰 . #lovlinbirdsnest #lovlintanahmerah #lovlinbirdsnest #airsarangburung #ginseng #birdnest

Alhamdulillah dalam pada hujan lebat petang tadi, customer from Sri Pulai Sikamat grab Leunnie Bird's Nest dengan Rozi. Thank you customer! ❤ - ===== COD : 🚗 Seremban 🚗 Cyberjaya - POSTAGE : 📦 Seluruh Malaysia ===== - ** Leunnie dapat memberi banyak khasiat kepada kaum wanita, lelaki dan juga kanak-kanak. - Nak Order 👇🏻 👇🏻 👇🏻 📱 WhatsApp : 016-7026470 atau klik link di bio. 👑 Facebook : Rozi Nordin

买卖燕窝, 优质的食材. 我们生产的清洁度和准确度都很高 欲了解更多信息,请联系我们 !  碗 角 故障. 手机号码 : + 6282-139-937-557 ✅微信:birdnest565 #sarangwaletkalimantan #sarangwaletchina #sarangwalethongkong #yanwo #birdnest #birdnestjakarta #birdnestchina #birdnestchina #birdnesthongkong #birdnestkalimantan

Alhamdulillah customer from Bandar Saujana Putra grab Leunnie Bird's Nest dengan Rozi. Thank you customer! 💙 - ===== COD : 🚗 Seremban 🚗 Cyberjaya - POSTAGE : 📦 Seluruh Malaysia ===== - ** Leunnie dapat memberi banyak khasiat kepada kaum wanita, lelaki dan juga kanak-kanak. - Nak Order 👇🏻 👇🏻 👇🏻 📱 WhatsApp : 016-7026470 atau klik link di bio. 👑 Facebook : Rozi Nordin

Setia bersama birdnest essence 🕊️ Alhamdulillah sejak guna bne ni dapat rasa kulit makin sihat, lembab dan berseri. Tiada lagi masalah kulit kusam, kulit pun makin cerah. Harga murah oiii, berbaloi² nak beli dan cuba. Yang mana belum try hampa wajib kena try, best taktaw cite 😘 #birdnestessencebypna #birdnestessence #teammamypower #birdnest #birdnestessence #birdnestessencemurah #birdnestessenceterengganu #codterengganu #jerteh #besut #esenpatisarangburung #esenpatisarangburungmurah #neelofa #mirafilzah #dropshipwanted #dropshipneeded #opendropship #openminiagen #sarangburung #skincare #serumglowing #serumviral #serummurah #makeup #tipskulitcantik

Hye #leunnielovers ! Macam mane hari korang hari ni? . Dah minum LEUNNIE BIRD'S NEST ke belum tu? . Sebelum tido jangan lupa minum tau..InsyaAllah bangun pagi esok segar je rasa..☺️ . #leunnie #leunniebirdsnest #birdnest #leunnieawesome #leunniecollagendrink #collagendrink #flawless #glowingskin #feelyoung #usahawan #sarangburung #sarangburungwalit #agentwanted #stokiswanted #sihat

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197613647/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #pekajang #rsbirdnestkangkarpulai #pok #rsbirdnestskudai #forestcity #tiramduku #kgladang #kgpendas #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197613647/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #pekajang #rsbirdnestkangkarpulai #pok #rsbirdnestskudai #forestcity #tiramduku #kgladang #kgpendas #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Nak tau tak dalam perubatan Cina, gula batu banyak dicampur dalam minuman herba yang baik untuk kesihatan . Byk khasiat gula batu kepada manusia dan ianya jauh lebih baik berbanding gula pasir tauu 👏 . Tugas gula batu dlm rsbn bukan sahaja utk hilangkan hanyir atau pahit, malah utk kesihatan dalaman kita juga! . Nak tau lebih mendalam tentang RSBN? WhatsApp or dm me now 😘 . www.wasap.my/60197613647/rs_birdnest Cod available seluruh JB #roseandsugarbirdnest #sarangburungwalet #sarangburung #birdnest #supplement #rsteamtheninapop #rsteammia #rsbirdnesthq #rsbirdnestjohorbahru #rsbirdnestjb #rsbirdnestgelangpatah #pekajang #rsbirdnestkangkarpulai #pok #rsbirdnestskudai #forestcity #tiramduku #kgladang #kgpendas #rsbirdnestiskandarputeri #rsbirdnesttampoi #rsbirdnestlarkin #agentwanted

Dah bermacam produk cuba yea ? Tapi macam membazirkan ? Dah la mahal , hasilnya biashe2 je... Apa kata try BNE ‼️ calit je essence burung bne..settle!! Birdnest Essence RM20.00 sahaja Makin lama makin berseri❤️ . Nak order? Whatsapp shikin 019-5364311 atau klik je link di bio . #produkkecantikan #bazaarpaknil #serumterbaik #serummurah #kulitcantik #kulitbersih #teambne #birdnestessenceselangor #birdnest #birdnestessence #birdnestmalaysia #birdnestserum #birdnestserummalaysia #birdnestmurah #serumbirdnest #serumbirdnestmurah #birdnestsunway #serumbirdnestsubang #serumbne #agentwanted #dropshipwanted #birdnestmurah #birdnestkuantan #teamafcircle01058

Baru!!!!!!! Gabungan Mantap BSS dan BPCS . Haa... Jom tgk apa BESTNYA sabun nie! _ ANTARA KEBAIKAN BIRDNEST PROPOLIS COLLAGEN SOAP : 🐝Merawat jerawat. 🐝Merawat jeragat. 🐝Anti penuaan. 🐝Anti kedutan. 🐝Meremajakan kulit. 🐝Kulit kering menjadi lembap. 🐝Kulit kusam kembali berseri. 🐝Kulit berminyak kembali halus gebu. 🐝Menyamarkan sunburn. 🐝Memudarkan parut. 🐝Merawat jerawat. 🐝Mencerahkan kulit. 🐝Membersihkan kulit kita secara mendalam. 🐝Sesuai untuk guna hari-hari tanpa risaukan kulit menjadi kering. 🐝Murah tapi berkualiti tinggi _ RM5.00 sahaja . 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER 🌺 . Best sangat pakai 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER 🌺 . serap 100% ke dalam kulit . Lepas apply 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER 🌺 kulit rasa sejuk, fresh dan lembap2😍 . KELEBIHAN 🕊️BIRDNEST BOOSTER SAKURA SERUM +XTRA C MOISTURIZER : 🌹Boleh dijadikan makeup base / primer 🌹Makeup tahan lama 🌹Memudarkan kesan parut 🌹Melembabkan kulit wajah 🌹Menambahkan vitamin pada kulit 🌹Mengurangkan blackheads & whiteheads 🌹Mengecilkan liang pori yg terbuka ️🌹Merawat jerawat dan parut 🌹Mengurangkan eyebag 🌹Mengurangkan minyak pada wajah . RM25.00 sahaja . @nhmbeauty.co @nhmbeauty.co @nhmbeauty.co . #skincare #cleansersoap #cleanser #cleanserfoam #skintreatment #flawlessskin #collagen #propolis #birdnest #sakura #serum #skincare #viral #makeupbase #primer #treatmentserum #beauty #codperlis #perlis #utara #uum #unimap #politeknikperlis #poliperlis #uitmperlis #ptss

MAMPU CANTIK MAMPU SIHAT DAN MAMPU MILIK ! Minuman sarang burung HALAL paling MURAH di Malaysia! Mungkin juga di DUNIA! Lovlin Bird's Nest dibuat dari sarang burung tulen yang berkualiti tinggi dengan campuran Ginseng, Kulat Putih dan Gula Batu. Kaya dengan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) dan nutrien yang bernilai. Setiap kali Lovlin Bird's Nest diminum mampu memberikan anda nutrien kecantikan dan kesihatan luar dan dalam. Tiada bahan pengawet, Tiada pewarna buatan, Tiada perisa buatan. Antara khasiatnya dari segi: 🕊️ Kecantikan: Menggalakkan kulit yang muda, berseri dan licin. 🕊️ Kesihatan: Mengurangkan kelesuan dan menyokong serta menguatkan sistem pernafasan. 🕊️ Menguatkan sistem imunisasi: Dengan kandungan glikoprotein yang tinggi dan faktor pertumbuhan, ia membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan meningkatkan ketahanan badan terhadap faktor tekanan alam sekitar. Kenapa bayar lebih sekiranya anda boleh memilikinya dengan harga MAMPU MILIK? Satu set 3botol 70ml hanya RM20 SAHAJA! www.wassap.my/60127379175 /LBN #birdnest #lovlin #sarangburung #burungwalet #burungwalit #walet #walit #instantdrink #patisarangburung #airsarangburungwalet #energydrink #cantikdalaman #cantikdalamancantikluaran #birdnestmurah #sarangburungmurah

Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak. Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami. Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

KONSISTENT 1BOTOL BNE. JERAWAT AKBAT RESDUNG KECUT DAN HILANG😍 Bukan BNE lah kalau hampa tak ber cia ciaaa! Sekali calit boleh angau oooooo. Skin jadi lembut licin herlok maciam flawless gitu, ishhh nak makeup pun sonang smooth je nak blend foundation. Makeup pun boleh maintain tahan lama tau, Ishhh semua kerja dia bolot habis noh BNE ni. Dah lah harga tak masuk akal Dua puluh hinggit je habis semua dia boleh settle, Dasyattt! Ini sesilap neelopak nangis bucu katil ooo tengok pengguna tegar BNE 😂 harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉 jom whatsapp segera 0145173294 Nk senang, klik je dekat bio😉 #birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia #birdnestessencebypna #teambirdnesthebat #customerfeedback

Rumpai laut pun ada khasiat tau, jgn ingat rumpai laut takda khasiat. Ada sumber protein dan collagen baik utk pertumbuhan sel baru. Tak payah susah² nak makan eumpai laut setiap hari, calit birdnest essence je 👍 #birdnestessencebypna #birdnestessence #teammamypower #birdnest #birdnestessence #birdnestessencemurah #birdnestessenceterengganu #codterengganu #jerteh #besut #esenpatisarangburung #esenpatisarangburungmurah #neelofa #mirafilzah #dropshipwanted #dropshipneeded #opendropship #openminiagen #sarangburung #skincare #serumglowing #serumviral #serummurah #makeup #tipskulitcantik

🔥BirdNest Essence 🔥💯ORI HQ Jom baca kelebihan BNE.. 💕Mencerah & Melembutkan kulit 💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) 💕Mengecilkan liang pori terbuka 💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat 💕Menjadikan tona kulit sekata 💕Menghilangkan jerawat 💕Meratakan lubang bekas jerawat 💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah 💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan bekas jerawat 💕Memberbaiki kulit kusam 💕Mencerahkan warna kulit 💕Mengecilkan pori-pori 💕Membuat kulit nampak bercahaya 💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit). 💕Kulit putih glowing tanpa cela 💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat 💕Warna kulit sekata 💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap 💕Mengembalikan keanjalan kulit 💕Meremajakan kulit 💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat 💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali Harga mampu milik RM20 saja. Bebas bahan merkuri tau 🤩🤩 . . Tekan link whtapp di profil utk order😊 . Whtapp 0169089429 #birdnestessence #serum #serumsarangburung #birdnestserum #birdnest #sarangburung #teambirdnest

Customer feedback 👆Try & error calit BNE dekat bibir yang kering Muka jerawat 〰️ Muka jeragat 〰️ Pori2 luas 〰️ Muka kering 〰️ Muka berminyak 〰️ Eczema〰️Menegangkan kulit muka〰️Base makeup #birdnestessencebypna #birdnestessence #birdnest #essencemalaysia