#awetmuda

523,269 posts tagged with #awetmuda

Photos and Videos about #awetmuda

J̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ɢ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴀ̲̼̲ʙ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɪ̲̼̲ᴋ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴛ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ᴅ̲̼̲ᴀ̲̼̲ ̲̼̲ᴘ̲̼̲ᴇ̲̼̲ɴ̲̼̲ᴜ̲̼̲ᴀ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴘ̲̼̲ᴀ̲̼̲ᴅ̲̼̲ᴀ̲̼̲ ̲̼̲ᴋ̲̼̲ᴜ̲̼̲ʟ̲̼̲ɪ̲̼̲ᴛ̲̼̲!̲̼̲!̲̼̲!̲̼̲*̲̼̲ ㅤㅤ Ga mau kan keliatan tua sebelum waktunya HWI memperkenalkan ㅤㅤ 👏ᴘʀᴏᴅᴜᴋ ᴛᴇʀʙᴀʀᴜ👏 yaitu ㅤㅤㅤ 👏💜͢P͢R͢I͢M͢E͢S͢K͢I͢N R͢O͢Y͢A͢L͢ P͢L͢A͢T͢I͢N͢U͢M͢ S͢E͢R͢I͢E͢S͢👏💜͢ ㅤ Tᴇʀᴅɪʀɪ ᴅᴀʀɪ 2 ᴘʀᴏᴅᴜᴋ 1. Dᴀʏ Cʀᴇᴀᴍ 2. Nɪɢʜᴛ Cʀᴇᴀᴍ ㅤ F͢UNGSINYA : ㅤ 1. Menghilangkan Kerutan 2. Menghilangkan flek hitam 3. Mengecilkan pori2 4. Meningkatkan elastisitas kulit 5. Mencerahkan kulit bikin kinclong&glowing 6. Dilengkapi dengan perlindungan anti UV dan anti aging ㅤ C̐̈ARA ❤️PENGGUNAAN:̐̈ ㅤ ✓ Royal Platinum Day Cream digunakan pagi hari sebelum beraktivitas ㅤ ✓ Night Cream digunakan sebelum tidur ㅤ ✓ Aplikasikan secara merata keseluruh bagian wajah dan leher ㅤ ✓ Gunakan secara teratur untuk hasil yang lebih optimal. ㅤ 🌹I͙ɴ͙ғ͙ᴏ͙ ͙ᴘ͙ʀ͙ᴏ͙ᴅ͙ᴜ͙ᴋ͙ ͙&͙͙ʙ͙ɪ͙s͙ɴ͙ɪ͙s͙🌹 . 👑 Dara Distributor HWI Resmi Se-Indonesia 👑 💖 Dara Boss HWI 💖 📲 WA : 0895640351637 📨 FB : Dhara Novella Hwi 📌 IG : @tobehealthybeauty #royalplatinum #highclass #terbaru #royalplatinumhwi #skincare #skincarehwi #womanskincare #antiuv #healthyfit_center #promohwi #terbaik #antiaging #creamsiangmalam #keriput #penuaan #awetmuda #kencang #artishwi #artiskorea #glowing

J̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ɢ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴀ̲̼̲ʙ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɪ̲̼̲ᴋ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴛ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ᴅ̲̼̲ᴀ̲̼̲ ̲̼̲ᴘ̲̼̲ᴇ̲̼̲ɴ̲̼̲ᴜ̲̼̲ᴀ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴘ̲̼̲ᴀ̲̼̲ᴅ̲̼̲ᴀ̲̼̲ ̲̼̲ᴋ̲̼̲ᴜ̲̼̲ʟ̲̼̲ɪ̲̼̲ᴛ̲̼̲!̲̼̲!̲̼̲!̲̼̲*̲̼̲ ㅤㅤ Ga mau kan keliatan tua sebelum waktunya HWI memperkenalkan ㅤㅤ 👏ᴘʀᴏᴅᴜᴋ ᴛᴇʀʙᴀʀᴜ👏 yaitu ㅤㅤㅤ 👏💜͢P͢R͢I͢M͢E͢S͢K͢I͢N R͢O͢Y͢A͢L͢ P͢L͢A͢T͢I͢N͢U͢M͢ S͢E͢R͢I͢E͢S͢👏💜͢ ㅤ Tᴇʀᴅɪʀɪ ᴅᴀʀɪ 2 ᴘʀᴏᴅᴜᴋ 1. Dᴀʏ Cʀᴇᴀᴍ 2. Nɪɢʜᴛ Cʀᴇᴀᴍ ㅤ F͢UNGSINYA : ㅤ 1. Menghilangkan Kerutan 2. Menghilangkan flek hitam 3. Mengecilkan pori2 4. Meningkatkan elastisitas kulit 5. Mencerahkan kulit bikin kinclong&glowing 6. Dilengkapi dengan perlindungan anti UV dan anti aging ㅤ C̐̈ARA ❤️PENGGUNAAN:̐̈ ㅤ ✓ Royal Platinum Day Cream digunakan pagi hari sebelum beraktivitas ㅤ ✓ Night Cream digunakan sebelum tidur ㅤ ✓ Aplikasikan secara merata keseluruh bagian wajah dan leher ㅤ ✓ Gunakan secara teratur untuk hasil yang lebih optimal. ㅤ 🌹I͙ɴ͙ғ͙ᴏ͙ ͙ᴘ͙ʀ͙ᴏ͙ᴅ͙ᴜ͙ᴋ͙ ͙&͙͙ʙ͙ɪ͙s͙ɴ͙ɪ͙s͙🌹 . 👑 Dara Distributor HWI Resmi Se-Indonesia 👑 💖 Dara Boss HWI 💖 📲 WA : 0895640351637 📨 FB : Dhara Novella Hwi 📌 IG : @tobehealthybeauty #royalplatinum #highclass #terbaru #royalplatinumhwi #skincare #skincarehwi #womanskincare #antiuv #healthyfit_center #promohwi #terbaik #antiaging #creamsiangmalam #keriput #penuaan #awetmuda #kencang #artishwi #artiskorea #glowing

J̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ɢ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴀ̲̼̲ʙ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɪ̲̼̲ᴋ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴛ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ᴅ̲̼̲ᴀ̲̼̲ ̲̼̲ᴘ̲̼̲ᴇ̲̼̲ɴ̲̼̲ᴜ̲̼̲ᴀ̲̼̲ᴀ̲̼̲ɴ̲̼̲ ̲̼̲ᴘ̲̼̲ᴀ̲̼̲ᴅ̲̼̲ᴀ̲̼̲ ̲̼̲ᴋ̲̼̲ᴜ̲̼̲ʟ̲̼̲ɪ̲̼̲ᴛ̲̼̲!̲̼̲!̲̼̲!̲̼̲*̲̼̲ ㅤㅤ Ga mau kan keliatan tua sebelum waktunya HWI memperkenalkan ㅤㅤ 👏ᴘʀᴏᴅᴜᴋ ᴛᴇʀʙᴀʀᴜ👏 yaitu ㅤㅤㅤ 👏💜͢P͢R͢I͢M͢E͢S͢K͢I͢N R͢O͢Y͢A͢L͢ P͢L͢A͢T͢I͢N͢U͢M͢ S͢E͢R͢I͢E͢S͢👏💜͢ ㅤ Tᴇʀᴅɪʀɪ ᴅᴀʀɪ 2 ᴘʀᴏᴅᴜᴋ 1. Dᴀʏ Cʀᴇᴀᴍ 2. Nɪɢʜᴛ Cʀᴇᴀᴍ ㅤ F͢UNGSINYA : ㅤ 1. Menghilangkan Kerutan 2. Menghilangkan flek hitam 3. Mengecilkan pori2 4. Meningkatkan elastisitas kulit 5. Mencerahkan kulit bikin kinclong&glowing 6. Dilengkapi dengan perlindungan anti UV dan anti aging ㅤ C̐̈ARA ❤️PENGGUNAAN:̐̈ ㅤ ✓ Royal Platinum Day Cream digunakan pagi hari sebelum beraktivitas ㅤ ✓ Night Cream digunakan sebelum tidur ㅤ ✓ Aplikasikan secara merata keseluruh bagian wajah dan leher ㅤ ✓ Gunakan secara teratur untuk hasil yang lebih optimal. ㅤ 🌹I͙ɴ͙ғ͙ᴏ͙ ͙ᴘ͙ʀ͙ᴏ͙ᴅ͙ᴜ͙ᴋ͙ ͙&͙͙ʙ͙ɪ͙s͙ɴ͙ɪ͙s͙🌹 . 👑 Dara Distributor HWI Resmi Se-Indonesia 👑 💖 Dara Boss HWI 💖 📲 WA : 0895640351637 📨 FB : Dhara Novella Hwi 📌 IG : @tobehealthybeauty #royalplatinum #highclass #terbaru #royalplatinumhwi #skincare #skincarehwi #womanskincare #antiuv #healthyfit_center #promohwi #terbaik #antiaging #creamsiangmalam #keriput #penuaan #awetmuda #kencang #artishwi #artiskorea #glowing

New PRINCESS BLINK SET 5in1 . Paket perawatan wajah, dengan kandungan mewah dan paling lengkap, masing" item mempunyai peranan masing" utk kulit wajah. . Terdiri dari 👇 1. PEARL ESSENCE DAY CREAM 10gr⚪ 2. BOOSTER WHITE AGE REPAIR 10GR 🍦 3. SEAWEED APPLE STEMCELL 10gr 🍅 4. PEPAYA HONEY SOAP 70gr◾ 5. VIT C PITERA SERUM 15ML🍊 . Result: -memutihkan (natural pink) dan menghaluskan kulit wajah -menutrisi dan menyehatkan kembali kondisi kulit -menghilangkan jerawat (serta membunuh bakteri akibat jerawat) -melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari (anti kanker) -menghilangkan komedo di seluruh wajah -anti aging/anti penuaan dini (utk wajah yg keriput sblm waktunya, mengurangi kondisi kulit yg keriput karena umur) -mengenyalkan kulit wajah dan tampak glowing fresh -menghilangkan dan mengurangi flek dan bekas jerawat -mengembalikan kondisi kulit akibat penggunaan krim wajah yg ketergantungan, geje, atau berbahan keras . Perubahan akan terasa sejak pemakaian 7-14 hari ✔ . -Tidak menimbulkan rasa perih, merah, iritasi, ketarik, atau terkelupas 😏 . -bisa digunakan utk cewek dan cowok -usia dianjurkan 13 tahun keatas -bisa di gunakan utk ibu hamil dan menyusui -untuk semua jenis kulit . Bahan Mutu Tinggi, bukan produk gajebo! . ✔️Halal 100% ✔️No mercury / hq ✔No pengawet ✔IMPORT THAILAND (OEM PABRIK SKINCARE THAILAND) standar mutu dijamin 👍😉 . . 1paket 250.000 5in1 . Did u wanna get healthy skin, look fresh and shining? Place order now ❤ . Cara Penggunaan 🤷‍♀️: 🌞Pagi/siang : Pepaya Honey SOAP - Vit c Pitera - Pearl Essence Day Cream 🌜Sore/malam : Pepaya Honey Soap - Booster White Age Repair - Apple Seaweed Night Cream . Noted: 👇 Booster white bisa digunakan utk pagi/siang stlah vit c pitera dan bisa ditumpuk oleh pearl essence day cream . #collagenmurah#awetmuda#jualcollagen#jualpemutihwajah#cantik#collagenputih#perawatanwajah#perawatankulit#maskermurah#maskerjerawat #jualpemutihbadan#pemutihalami#kulitsehat#kulitputih#pemutih#pemutihwajah#pemutihbadan#pemutihkulit

Jangan remehkan kulit kering, karena kulit yang tidak terjaga kelembapannya merupakan cikal bakal dari masalah kulit seperti mudah gatal, iritasi, kusam dan keriput. Untuk itu selalu gunakan Kangzen Hand & Body Lotion untuk menjaga kelembapan kulit agar kulit halus lembut dan tidak bersisik. Info dan pemesanan hubungi WA 081909994075 #kkindonesia #kkproduk #kkinfo #kulithalus #kulitcerah #kangzenhandbodylotion #kulitsehat #awetmuda #jjshopsehatcantik

Produk kesihatan viral, EVOURA SHOT minuman botanik dari extract empulur NENAS 🍍 bunga SAKURA 🌸 dan OLIVE bagus untuk masalah sendi, berat badan, kolesterol dll. Jom cuba Evoura Shot 👍🏻 . Free COD 🚙🚙🚙 🚙PUTRAJAYA 🚙CYBERJAYA 🚙SEPANG/KLIA 🚙BANGI 🚙KAJANG 🚙SOUTHVILLE 🚙SERI KEMBANGAN . www.wasap.my/+60163305547 @evourashot_malaysia www.wasap.my/+60163305547 @evourashot_malaysia www.wasap.my/+60163305547 @evourashot_malaysia #evourashotmalaysia #evourashotputrajaya #evourashotcyberjaya #evourashotbangi #evourashotsepang #totalwellness #bodyevolution #bromelain #botanicalenzymes #ubatkolesterol #gooddigestion #buncit #sakuraextract #kurusdenganselamat #fitness #healthyfood #antiaging #awetmuda #khasiatnenas #antiinflammatory

I take Evoura Shot for healthy life and anti-aging 😘 . . Produk kesihatan viral, EVOURA SHOT minuman botanik dari extract empulur NENAS 🍍 bunga SAKURA 🌸 dan OLIVE bagus untuk masalah sendi, berat badan, kolesterol dll. Jom cuba Evoura Shot 👍🏻 . Free COD 🚙🚙🚙 🚙PUTRAJAYA 🚙CYBERJAYA 🚙SEPANG/KLIA 🚙BANGI 🚙KAJANG 🚙SOUTHVILLE 🚙SERI KEMBANGAN . www.wasap.my/+60163305547 @evourashot_malaysia www.wasap.my/+60163305547 @evourashot_malaysia www.wasap.my/+60163305547 @evourashot_malaysia #evourashotmalaysia #evourashotputrajaya #evourashotcyberjaya #evourashotbangi #evourashotsepang #totalwellness #bodyevolution #bromelain #botanicalenzymes #ubatkolesterol #gooddigestion #buncit #sakuraextract #kurusdenganselamat #fitness #healthyfood #antiaging #awetmuda #khasiatnenas #antiinflammatory

SEPERTI DUA ORANG YANG BERBEZA HAKIKATNYA ADALAH ORANG YANG SAMA 😱 Wowwww 😍😍 makin gojesss sejak konsisten cecalit 5 botol WD ni. Jauh sangat bezanyaaa kanss. Kulit makin #cantik dan #awetmuda. Krim WD nie mudah je nak guna. Cecalit kat nadi nadi je, tak sampai 3 minit dah siap. Paling penting kena #sabar dan #konsisten. Serius cakap WD ni memang besttt 👍 #wd krim BIO TEKNOLOGI NANO meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah (yang terdapat di kawasan nadi). GABUNGAN 3 BAHAN TERBAIK Peurari Mirifica, Gluthathione dan arbutin yang terkenal di gunakan untuk #awet_muda dan #pencerahan. Malahan boleh juga #menganjal dan #menegangkan. . Lebih 5000 #testimonial dari pengguna yang berpuas hati dan 80% pengguna REPEAT ORDER. Besttt kan? Nak cantik macam testimoni WD ni jom dapatkan WD dari mia sekarang. www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda #miawd #dealeradleesyabeauty #teamizahpower #calitcalitcantik #cubadulubarutahu #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan #freepostageseluruhmalaysia

DULU VS SEKARANG! DULU berputar 400 kali seminit. SEKARANG bergetar 12,000 kali seminit. DULU 2x speed. SEKARANG 3x speed & 1 minit auto shut off.. (untuk memastikan uols cuci seperti yg disarankan & betul2 dapat kesan maksimum) 😉 DULU pakai batery. SEKARANG rechargeable dan save energy. DULU water resistent. SEKARANG IPX7 waterproof standard😱 DULU kita panggil Skinvigorate Cleansing Brush. SEKARANG Skinvigorate Sonic Skin Care System. DULU guna dengan cleanser je. SEKARANG boleh guna CLEANSER & SERUM!! Hebatt kan?? Jadi SEKARANG lah masanya awak kena ada teknologi baru ni. Barulah skin awak tidak cepat dimamah usia☺️ #wanita #surirumah #wanitacantik #kulitberminyak #kulitkusam #jerawat #wrinkles #kulitgelap #masalahkulit #kulitsensitif #produkkecantikan #skincaremalaysia #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #beautyconsultant #marykaybeautyconsultant #dropshipmalaysia #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitflawless #koreanskincare #kulitglowing #glowingskin #kulitputih #kulitcerah #awetmuda #kulitgebu #hudabeauty #beautiful #miracleladybeeunit

Kamu masuk kaum milenial ?? Umur 17-30 an?? Ada promo dan cuma bulan ini aja !! Kamu bisa dapetin cleanse & tone wipes, alias tissue pembersih makeup yang sudah ada toner nya ini , kalau kamu beli satu paket Royal Boost ritual seri yang untuk kulit normal kombinasi dan kering sensitive !! Cleanser nya sudah ada scrub nya , moisturizer nya bisa tahan minyak sampai 8 jam , masker nya bisa bantu mencerahkan , mengurangi pori besar dan mengurangi masalah jerawat juga spf 50 nya yg melindungi kita dari paparan UVA dan UVB dan sinar GADGET loooh.. Yang pasti hasilnya menjadikan kulit lebih cerah , GLOWING, dan lebih siap untuk selfie tanpa kamera jahat atau editan !! Siiap untuk tantangan selfie ready nya?? . . . Tanya JAFRA WA: 08112828757 #jualanjafra #jualjafra #jafraskincare #translucentmattepowder #jafraroyaljelly #jafraskincare #konsultanjafra #jualcremeblush #serumwajah #serumjafra #royaljellylisftconcentrate #jualblushonjafra #jualroyaljelly #jualmudmask #royaljellyrevitalize #maskerjafra #jualserum #serumroyaljelly #mudmask #foundationjafra #jafrapreneur #awetmuda #skincareaman #jafrajepara #jafrakudus #jafrapati #jafrarembang #jafrasemarang #jaframalang #jafrasurabaya

PROMO GILAAAAAAA!!!! 💥 Royal Platinum HWI 💥 wajib pakee biar ga muncul kerutan2 halus d kulit wajah kamu 🙈 mw beli satuan boleh, mw beli sepaket lbh murah 😘 Ad plus plus yg gratis nya lho.. 1 micellar water dari hwi pastinya.. Ayo buruan bl yg series nya y.. ad grtisan@ .. harga nya murmer jg lho guys.. Info hubungi 👑 Dara Distributor HWI Resmi Se-Indonesia 👑 💖 Dara Boss HWI 💖 📲 WA : 0895640351637 📨 FB : Dhara Novella Hwi 📌 IG : @tobehealthybeauty Inbok jg blh y #royalplatinum #royalplatinumhwi #awetmuda #kerutan #garishalus #garishalusdiwajah #keriput #penuaandini #glowing #flekhitam #poriporibesar #mengecilkanporipori #micellarwater #pembersihmakeup #creamsiang #creammalam #bedakhwi #desiferawatihwi #promoroyalplatinum #hwipekalongn #hwipekanbaru #hwimedan #hwijakarta #hwijambi #hwiindonesia #hwiriau

Ini kesannya bila kulit dapat khasiat cukup dari krim teknologi nano WD, "Kulit muka tak makan dek usia". . . Ini kulit glowing dari usia 20-an, 30-an, 40-an dan 50-an. Semua peringkat umur ada. Jadi bila korang tanya siapa boleh calit WD? Semua yang bergelar wanita boleh mencalit. . . Yang remaja makin awal jaga kulit dari dalam, makin cantik kulit hari demi hari. Yang wanita 30-40an mula mencalit garis halus dan kedutan makin hilang dari pandangan. Inilah hasil bertahun konsisten calit WD. Makin tegang, makin glowing, makin pinkish! . . Sebab apa? Sebab kulit dapat rawatan ekslusif daripada WD. Pori-pori semakin mengecil bila sel-sel mula aktif jalankan kerja. Bila kulit kendur, pori terbuka dikawasan pipi memang susah kulit nak nampak glowing. . . Kulit yang kendur semakin tegang, garis-garis halus semakin hilang bila Pueraria Mirifica yang ada dalam WD dah jalankan kerja dengan baik. . . . Berapa usia korang? Makan hati tak kalau usia kita lebih muda dari ni tapi kulit muka kakak kakak ni lebih bersih dari kita yg muda? Haaa dah tahu nak cari jalan penyelesaian? . . Ajom klik link di bio kami, untuk dapatkan HARGA DISKAUN sehingga 40% #wd #wdta #wdperak #krimcantek #krimawetmuda #calit2cantek #anjal #tegang #awetmuda #cerah

PROMO GILAAAAAAA!!!! 💥 Royal Platinum HWI 💥 wajib pakee biar ga muncul kerutan2 halus d kulit wajah kamu 🙈 mw beli satuan boleh, mw beli sepaket lbh murah 😘 Ad plus plus yg gratis nya lho.. 1 micellar water dari hwi pastinya.. Ayo buruan bl yg series nya y.. ad grtisan@ .. harga nya murmer jg lho guys.. Info hubungi 👑 Dara Distributor HWI Resmi Se-Indonesia 👑 💖 Dara Boss HWI 💖 📲 WA : 0895640351637 📨 FB : Dhara Novella Hwi 📌 IG : @tobehealthybeauty Inbok jg blh y #royalplatinum #royalplatinumhwi #awetmuda #kerutan #garishalus #garishalusdiwajah #keriput #penuaandini #glowing #flekhitam #poriporibesar #mengecilkanporipori #micellarwater #pembersihmakeup #creamsiang #creammalam #bedakhwi #desiferawatihwi #promoroyalplatinum #hwipekalongn #hwipekanbaru #hwimedan #hwijakarta #hwijambi #hwiindonesia #hwiriau

PROMO GILAAAAAAA!!!! 💥 Royal Platinum HWI 💥 wajib pakee biar ga muncul kerutan2 halus d kulit wajah kamu 🙈 mw beli satuan boleh, mw beli sepaket lbh murah 😘 Ad plus plus yg gratis nya lho.. 1 micellar water dari hwi pastinya.. Ayo buruan bl yg series nya y.. ad grtisan@ .. harga nya murmer jg lho guys.. Info hubungi 👑 Dara Distributor HWI Resmi Se-Indonesia 👑 💖 Dara Boss HWI 💖 📲 WA : 0895640351637 📨 FB : Dhara Novella Hwi 📌 IG : @tobehealthybeauty Inbok jg blh y #royalplatinum #royalplatinumhwi #awetmuda #kerutan #garishalus #garishalusdiwajah #keriput #penuaandini #glowing #flekhitam #poriporibesar #mengecilkanporipori #micellarwater #pembersihmakeup #creamsiang #creammalam #bedakhwi #desiferawatihwi #promoroyalplatinum #hwipekalongn #hwipekanbaru #hwimedan #hwijakarta #hwijambi #hwiindonesia #hwiriau

Ni kisah anak puan Maryam dari kedah .Lagi testimoni #arwa Kata beliau: "Tak Sabar tggu nk share ..ni ank sy kena gatal2 kt kaki dia..taktau sbb apa..amik ubat pakar..cucuk..makan antibiotik pon takmau hilang..pastu try bg minum arwa..alhamdulillah.. Makin elok..makin lega..dh tak gatal ..kalu tak malam malam dok garu2 ja..syukur sangat..seminggu lebih minum arwa..😁😁😁" Bestkan ARWA. ALHAMDULILLAH BANYAK MEMBANTU . ada yang berminat nak cuba meh klik whatsap-60197348458/awwa #susukambing #susukambingawwa #susukambingberkhasiat #kalsium #kalsiumtulang #arwamelaka #susukambingawwa #awwamelaka #eczemaskin #kulitgatalgatal #kulitkering #kulitcantik #awetmuda #awwastrawberri #awwamocha #awwacoklat

Ciri2 Wajah yang Kekurangan Asupan #collagen?? 😱😱😱 Antara lain :👇👇👇 😮 wajah kering 😮 kusam 😮 keriput 😮Jerawatan parah 😮 Flek hitam 😮 wajah berminyak 😮 bedak tidak menempel ke kulit dengan sempurna dll 💕Yuk mulai sekarang beri asupan #nutrisi collagen di wajah dg semprot2 #msi #facemist 👌 Produk MSI ini mengandung collagen plus #whitening sehingga wajah jadi tampak #awetmuda tanpa garis keriput & tentunya #putih #alami tanpa #flek 😊☺☺ Info pemesanan Order 👉 Wa 085204181716

NAK KULIT LICIN GLOWING TANPA CELA DI WAJAH. Guna 1 produk je uolss.Takyah sesusah nak tepek memacam.Hanya perlu konsisten sapu di bahagian nadi 2 kali sehari. Produk disahkan KKM dan HALAL JAKIM Komen nak @ klik link wsap kak dayah📳 SET KOMBO KONSISTEN JIMAT RM60 MASIH Onzzz! www.wasap.my/601123047537/wdta #teamizahpower #wdta #awetmuda

NAK KULIT LICIN GLOWING TANPA CELA DI WAJAH. Guna 1 produk je uolss.Takyah sesusah nak tepek memacam.Hanya perlu konsisten sapu di bahagian nadi 2 kali sehari. Produk disahkan KKM dan HALAL JAKIM Komen nak @ klik link wsap kak dayah📳 SET KOMBO KONSISTEN JIMAT RM60 MASIH Onzzz! www.wasap.my/601123047537/wdta #teamizahpower #wdta #awetmuda

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

NAK KULIT LICIN GLOWING TANPA CELA DI WAJAH. Guna 1 produk je uolss.Takyah sesusah nak tepek memacam.Hanya perlu konsisten sapu di bahagian nadi 2 kali sehari. Produk disahkan KKM dan HALAL JAKIM Komen nak @ klik link wsap kak dayah📳 SET KOMBO KONSISTEN JIMAT RM60 MASIH Onzzz! www.wasap.my/601123047537/wdta #teamizahpower #wdta #awetmuda

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

WDTA ni untuk orang yang dah kawin je ke.? Isshhh taklah yunk, wdta bukan untuk orang yang dah kawin je tau. Krim teknologi nano ni sesuai untuk semua peringkat umur. So siapa boleh guna wdta? . 👉 Remaja selepas datang haid 👉 Wanita selepas berkhawin 👉 Ibu mengandung 👉 Ibu dalam pantang 👉 Ibu menyusukan anak 👉 Warga emas 👉 Golongan lelaki 👉 Kanak (Untuk kes2 kecemasan juga boleh) Wdta ni takda pantang tau. Minuman kafein boleh je korang minum Nak dapatkan kesan yang cepat, korang kena konsisten mencalit 2x sehari dan wajib minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter atau ikut berat badan Cara pakai? Semua peringkat umur sama jew cara pakainya kecuali baby dan kanak kanak je lain. Caranya, sapu pada 3 point nadi wajib iaitu NADI LEHER, NADI TANGAN dan ARI ARI. Perlu Konsisten tau. Anak dara boleh ke.? ➡ Bolehhhh, anak dara dan remaja lagi la Atif galakkan tau. Kita cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, umur tu sekadar angka je. Baby boleh guna ke.? ➡ Bolehhhh, tapii just sapu kat tempat yang perlu je. ️Boleh sapu kat luka.? ➡ Bolehhhh, guna sebagai first aid untuk luka luka kecil, demam, selsema dan lain lain. Sapu direct kat tempat bermasalah. Hat ni kita ikhtiar tau, selebihnya Allah yang beri kesembuhan. Haa..best takk.? Kalau nak rasa macam mana bestnya calit WD ni jom oder hari ni. Klik je kat link bawah tu tau. Psssttttt, Jangan tunggu lama lama, nanti Rugii Watsap 0182180420 A'in #rahsiacantikawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #calitcalitcantik #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaselangor #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtajohor

Paket staterkit baru.. Apa itu staterkit? Staterkit adalah paket yang akan kamu dapatkan saat kamu join jadi konsultan Jafra. Produk dan perlengkapan untuk sebagai senjata berbisnis kelak jualan dan membina jaringan. . Paket ini pas banget untuk kamu di arrange usia 17-30 tahun dengan market sejenis, dan staterkit diatas adalah paket Royal Boost seri kulit kering dan sensitive . Hanya 599.000 kamu dapat produk seharga 1.029.000 !!!! . . . #jualanjafra #jualjafra #jafraskincare #translucentmattepowder #jafraroyaljelly #jafraskincare #konsultanjafra #jualcremeblush #serumwajah #serumjafra #royaljellylisftconcentrate #jualblushonjafra #jualroyaljelly #jualmudmask #royaljellyrevitalize #maskerjafra #jualserum #serumroyaljelly #mudmask #foundationjafra #jafrapreneur #awetmuda #skincareaman #jafrajepara #jafrakudus #jafrapati #jafrarembang #jafrasemarang #jaframalang #jafrasurabaya

[Original Raw]BLACK JAM Dengan *_HY Filling Sphere dan Water Block System teknologi patent dari USA_* yang dapat memberikan efek seketika pada kulit : ✳ Meningkatkan kelembaban seketika pada kulit ✳ Mengisi kekosongan pada lapisan kulit terdalam penyebab kulit kendur ✳ Mengunci kelembaban kulit sampai dengan 150 jam ✳ Memberikan “Efek Filler” menghilangkan kerutan dan garis halus ✳ Mengencangkan kulit wajah Wassap.my//6282237197710//blackjam #cantikalakorea #wanitakorea #wajahcerah #wajahglowing #antikerutan #awetmuda #antiaging #tampilmuda #cegahkerutan #originalraw #blackjam #efekfiller #melembabkankulit #kpopersindonesia #blinkindonesia #flekhitam #fillerwajah #mengencangkankulit #flawless #rahasiacantik #bekasjerawat #qouteskpop #qouteskpopers

PENANGAN WD, ACIK 46 TAHUN, PIPI NAIK TOINK-TOINK! Kan dah cakap, wd ni bukan biasherr biasherr. Dulu kulit kusam, senduuu je. Sekarang wowww wow meletopsss. Licin, tegang gelowing habisss. Nyamuk landing pun boleh tergelincir nihh😆 pipi tu Kemainnnnn toinkkkk toinkkkk lagi. Cemtuu la bila wd dah buat kerja. Repair sel sel kulit bagi nafas baru. Rawat dari dalaman. Yang penting tak yah sesusah. Calit 3 point nadi juurrrrr. Sambil pejam mata boleh CANTIK! SYOKKK KANNNN😍 *Promosi jimat RM20* ada lagi nih, khabar angin nak kembali harga asal pon dah terasa korang, Harga asal RM100 tau, jangan nangis bucu katill yerr!! 😀 Meh patt dapatkan WDTA dengan Kak Amal, kita guide dengan penuhh kasih sayang tau😍 #kakamalwd #teamsyahsucces #teammokyampower #dealeradleesyabeautylumut #krimsakawd #wdsingapore #wdindonesia #wdlumut #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #womendesireelumutperak #womendesireemalaysia

TIMBANGAN SUDAH GESER ! BB sudah mulai turun, tetapi paha masih besar, bagaimana ini coach? . Hai sist, sesuatu tidak ada yang instant. Kalau kamu memulai program turun berat badan dengan mengatur pola makan seimbang dan eat clean dan sudah ada hasil secara berat badan itu bagus. Tetapi ingat, semua itu ada proses. . Jika kamu merasa bagian paha masih besar itu wajar, karena metabolisme kita berbeda. Tandanya memang lemak tubuhmu banyak menumpuk dibagian lower. . Lalu apa solusinya? ✅Perbanyak minum air putih agar membantu metabolisme tubuh semakin cepat ✅Hindari makanan yang di goreng dan bersantan ✅Ganti karbo menjadi karbo komplex ✅Konsumsi makanan dengan nutrisi seimbang . Setelah lakukan perubahan dari segi pola makan, baru kalian lakukan gerakan olahraga ini: 1. Squats 2. Leg press 3. Lunges 4. Mountain climbers 5: Sumo Squats . Ingat ya, gerakan itu hanya bisa membantu 20% saja, 80% nya dari pola makan. . . Coach diet online Loss weight from anywhere #coachnotik 📲 WA : 085777779891 . . . . #konsultandiet #coachdiet #konsultannutrisi #programturunberatbadan #programhamil #bosandiet #zonalangsing #dietsehat #dietjombang #dietjember #cateringdietmayo #cateringdiet #makanansehat #inginlangsing #tembem #pengenkurus #awetmuda #bumil #dietbusui #dietpascamelahirkan #melar #ingindiet #caradiet #bigsize #jombangkuliner #jombang #infojombang #workout

Paket staterkit baru.. Apa itu staterkit? Staterkit adalah paket yang akan kamu dapatkan saat kamu join jadi konsultan Jafra. Produk dan perlengkapan untuk sebagai senjata berbisnis kelak jualan dan membina jaringan. . Paket ini pas banget untuk kamu di arrange usia 17-30 tahun dengan market sejenis, dan staterkit diatas adalah paket Royal Boost seri kulit normal dan berminyak. Hanya 599.000 kamu dapat produk seharga 1.029.000 !!!! . . . #jualanjafra #jualjafra #jafraskincare #translucentmattepowder #jafraroyaljelly #jafraskincare #konsultanjafra #jualcremeblush #serumwajah #serumjafra #royaljellylisftconcentrate #jualblushonjafra #jualroyaljelly #jualmudmask #royaljellyrevitalize #maskerjafra #jualserum #serumroyaljelly #mudmask #foundationjafra #jafrapreneur #awetmuda #skincareaman #jafrajepara #jafrakudus #jafrapati #jafrarembang #jafrasemarang #jaframalang #jafrasurabaya

Real Testimoni 😍😍 dari Cust di Banda Aceh...pada salfok lo sama kulitnya mba Nurfa😘😘 After konsumsi Neocell Collagen+HA jd tambah cantik kulitnya 🙏 😊 #testiorganiccorner Still in stock Neocell Collagen Super C..Gercep ya🙋‍♀️🙋‍♀️ sebelum kehabisan . . Neocell Collagen " True Science Of Beauty" Since 1998 Original 100% USA - HALAL 100% - NON GMO - Gluten Free

Waktu yang terbaik untuk minum lovlin bird’s nest @ lovlin milk shake adalah semasa perut kosong. Sama ada sebelum sarapan pagi @ sebelum tido. InshaAllah, dapat tidur malam yg berkualiti . Bangun subuh pun rasa sedap je badan.. Cargassss 😁 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik ,InshaAllah. Ingat bird’s nest,ingat Lovlin 💕 💕RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) 💕RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) 💕RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren 💕RM5 Shaker Eksklusif Lovlin 💕RM25 Lovlin Face Mist Nak Lovlin👇🏻 meh WA Kayanaa 🤗 www.wasap.my/60173179596/KayanaaLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60173179596/squadlovlin Kindly follow my ig @kayanaa.juziana 🤗 Kayanaa Enterprise AC0023224-T *(M.STOKIS LOVLIN IPOH-LUMUT) LV713217* #teamkayanaa #teamcikgufadisue #agentwanted #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #bazaarpaknil #lovlinlover #halal #lovlinmalaysia #ipohipohajer #lovlinessentialhq #lovlinperak #lovlinperaktengah

Waktu yang terbaik untuk minum lovlin bird’s nest @ lovlin milk shake adalah semasa perut kosong. Sama ada sebelum sarapan pagi @ sebelum tido. InshaAllah, dapat tidur malam yg berkualiti . Bangun subuh pun rasa sedap je badan.. Cargassss 😁 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik ,InshaAllah. Ingat bird’s nest,ingat Lovlin 💕 💕RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) 💕RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) 💕RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren 💕RM5 Shaker Eksklusif Lovlin 💕RM25 Lovlin Face Mist Nak Lovlin👇🏻 meh WA Kayanaa 🤗 www.wasap.my/60173179596/KayanaaLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60173179596/squadlovlin Kindly follow my ig @kayanaa.juziana 🤗 Kayanaa Enterprise AC0023224-T *(M.STOKIS LOVLIN IPOH-LUMUT) LV713217* #teamkayanaa #teamcikgufadisue #agentwanted #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #bazaarpaknil #lovlinlover #halal #lovlinmalaysia #ipohipohajer #lovlinessentialhq #lovlinperak #lovlinperaktengah

Waktu yang terbaik untuk minum lovlin bird’s nest @ lovlin milk shake adalah semasa perut kosong. Sama ada sebelum sarapan pagi @ sebelum tido. InshaAllah, dapat tidur malam yg berkualiti . Bangun subuh pun rasa sedap je badan.. Cargassss 😁 Mampu cantik,mampu sihat, mampu milik ,InshaAllah. Ingat bird’s nest,ingat Lovlin 💕 💕RM20 sekotak (7%bird’s nest,3 botol) 💕RM45 sekotak (28%bird’s nest,3 botol) 💕RM25 sekotak (10 sachet) Perisa pisang atau perisa oren 💕RM5 Shaker Eksklusif Lovlin 💕RM25 Lovlin Face Mist Nak Lovlin👇🏻 meh WA Kayanaa 🤗 www.wasap.my/60173179596/KayanaaLovlin Nak jana income? Tekan link 👇🏻 www.wasap.my/60173179596/squadlovlin Kindly follow my ig @kayanaa.juziana 🤗 Kayanaa Enterprise AC0023224-T *(M.STOKIS LOVLIN IPOH-LUMUT) LV713217* #teamkayanaa #teamcikgufadisue #agentwanted #dropshipwanted #lovlinbirdsnestperak #awetmuda #kulitcantik #minumantenaga #bazaarpaknil #lovlinlover #halal #lovlinmalaysia #ipohipohajer #lovlinessentialhq #lovlinperak #lovlinperaktengah

Nampak tak uolls? Hasil konsisten mencalit WD dan minum air cukup. Kulit jadi makin berseri. JERAWAT degil semua dah cabut lari. Estrak Akar_Tree_Peony dalam WD dah buang segala toksin yang berkeladak dalam badan. Salah satu punca jerawat tu tau. Setakat pakai skincare jerawat tak hilang habis. WD ni merawat segala masalah dalam badan awak tu. Sampaiii jadik memancor mancor kulit. Sapu 3Point_Nadi je.Setel. Mudah yakmat nak cantik sekarang ni kannn. Tambah sekarang Wd promosi harga Jimat uolss Diskaun Rm20 free pos + free gift lagi. . . Cepat cepat cepat dapatkan dengan HARGA SUPER JIMAT sebelum promosi RM80 tamat , taknak kee cantik2 dengan women desire 😛😉 lepas ni harga akan kembali pada asal tau RM100. . . Jom whatsapp 0196877220 atau klik link di bio utk fast respon.

Jom wasap cikmus SEGERA. . . 📲 017-5555682 📲 017-5555682 📲 017-5555682 . . ✔️ FREE POSTAGE ✔️ FREE GIFT . . #cikmussharing

10 Oktober 2019 . Star Program Advance, Adalah salah satu bentuk support dari management Jafra Pusat. Di Jafra ada sekolahnya juga yaa, pokonya kita bakal dibimbing sampai bisa. Kamu juga boleh gabung di komunitas positif kita.. . . . Tanya JAFRA WA: 08112828757 #jualanjafra #jualjafra #jafraskincare #translucentmattepowder #jafraroyaljelly #jafraskincare #konsultanjafra #jualcremeblush #serumwajah #serumjafra #royaljellylisftconcentrate #jualblushonjafra #jualroyaljelly #jualmudmask #royaljellyrevitalize #maskerjafra #jualserum #serumroyaljelly #mudmask #foundationjafra #jafrapreneur #awetmuda #skincareaman #jafrajepara #jafrakudus #jafrapati #jafrarembang #jafrasemarang #jaframalang #jafrasurabaya

Suka sangat sampai tak tau nak cakap apa 😂 . . Nak tau meh cuba. . . 017-5555682 . . #cikmussharing

GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur, Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman..mari mari kita consume gentel harumnita . Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri seri dan makin awet muda lepas ni Antara Kebaikan gentel harumnita ✔Mengempiskan perut ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Mengeratkan otot-otot faraj ✔Mengubati sakit pinggang ✔Menganjalkan payudara dan punggung ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut. ✔Menghilangkan bau badan ✔Awet muda ✔Menghilangkan lesu badan Cara Penggunaan Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari) www.wasap.my/60187654583/gentelharumnita #aslegacy #aslegacyoriginal #aslegacybyaliffsyukri #gentelharumnita #awetmuda #cantik #aslegacykosmetik #aslegacymalaysia #fashasandha #sahidadherb #ohabangkosmetik #kingkosmetik #terlajaklaris #terlanjurlaris

GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur, Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman..mari mari kita consume gentel harumnita . Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri seri dan makin awet muda lepas ni Antara Kebaikan gentel harumnita ✔Mengempiskan perut ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Mengeratkan otot-otot faraj ✔Mengubati sakit pinggang ✔Menganjalkan payudara dan punggung ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut. ✔Menghilangkan bau badan ✔Awet muda ✔Menghilangkan lesu badan Cara Penggunaan Ambil 3 biji sebelum makan (3kali sehari) www.wasap.my/60187654583/gentelharumnita #aslegacy #aslegacyoriginal #aslegacybyaliffsyukri #gentelharumnita #awetmuda #cantik #aslegacykosmetik #aslegacymalaysia #fashasandha #sahidadherb #ohabangkosmetik #kingkosmetik #terlajaklaris #terlanjurlaris

Program Diet Online 25 hari : 🎈 🥗Resep makan anti gemuk ✔️ 🍹Komplimen Nutrisi ✔️ 💻 Private coaching✔️ 🏃‍♀️ Live zoom Olah Raga ✔️ 💵 Reward 3 Terbaik✔️ 🌟Garansi uang kembali✔️💯 . . . #juarabuanglemak kunci untuk mendapatkan berat badan sehat ideal 🔑 • . . . 👇🏼𝐈𝐧𝐟𝐨 𝐝𝐢𝐞𝐭 𝐟𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰👇🏼👇🏼👇🏼 @master_langsing_indonesia @master_langsing_indonesia @master_langsing_indonesia 🔝 KONSULTASI ONLINE http://bit.ly/tanya_elin . 📍 SERIOUS PEOPLE ONLY❗️ #kulitsehat #langsing #awetmuda #cantik #sehatcantik #langsingalami #reseplangsingonline #herbalifepalangkaraya #herbalifeindonesia

Ciri2 Wajah yang Kekurangan Asupan #collagen?? 😱😱😱 Antara lain :👇👇👇 😮 wajah kering 😮 kusam 😮 keriput 😮Jerawatan parah 😮 Flek hitam 😮 wajah berminyak 😮 bedak tidak menempel ke kulit dengan sempurna dll 💕Yuk mulai sekarang bon asupan #nutrisi collagen di wajah dg semprot2 #msi #facemist 👌 Produk MSI ini mengandung collagen plus #whitening sehingga wajah jadi tampak #awetmuda tanpa garis keriput & tentunya #putih #alami tanpa #flek 😊☺☺

CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA, AWET MUDA DAN MEMPERSONA. ⠀ FUNGSI Krim WDTA⠀ ⠀ 1. Menaikkan seri wajah⠀ 2.Mencerahkan kulit glowing⠀ 3.Menegang dan memantapkan tisu kendur⠀ 4.Masalah eyebag⠀ 5.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. ⠀ 6.Menjaga kelembapan kulit⠀ 7. Mengurangkan kesan parut⠀ 8.Mengurangkan kulit berminyak⠀ 9.Mengurangkan Blackhead⠀ 10.AntiPenuaan (Awetmuda) .⠀ .⠀ Haa uolls tak nak ke tampil luar biasa? ⠀ Tak nak ke nampak muda dari usia sebenar, mesti laa nak kan. .⠀ .⠀ .⠀ Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️⠀ .⠀ .⠀ Tambah sekarang Wd promosi harga Jimat uolss Diskaun Rm20 free pos + free gift lagi.⠀ .⠀ .⠀ Cepat cepat cepat dapatkan dengan HARGA SUPER JIMAT sebelum promosi RM80 tamat , taknak kee cantik2 dengan women desire 😛😉 lepas ni harga akan kembali pada asal tau RM100.⠀ .⠀ .⠀ Jom whatsapp 0196877220 atau klik link di bio utk fast respon..⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #womendesiree #womendesire #womendesirecream #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #womendesiremurah #womendesireessentialmurah #fjurafacepolishtreatment⠀ #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawathilang #jerawatkecut #jeragat #jeragathilang #awetmuda #senggugut #inginhamil #haidtidakteratur #keputihan #fjurafacepolish #fjura #womendesireetripleadvance #sayajual #wdta #wdec #wdecmurah #wdeclover

. Pengen muka kamu kinclong dan putih alami kaya dia?Mulus tanpa jerawat,flek hitam,Kulit kusam, Kerutan halus,dan berminyak ? Pasti mau dong ? Kita punya solusinya nih,biar gak kalah kece seperti dia Solusinya hanya dengan pake masker SPIRULINA kamu bisa atasin semua masalah kulit wajah kamu THE BEST BANGET NIH GUYSS!!! Di @spiruljna.bdg dan @sweetherbal lagi ada promo keren nih guys Mau tahu info terlengkap nya? Mau dapetin promo nya??? Langsung klik link di bio atau chat via watsap : 0895401472007 jangan lupa Follow juga IG nya nih GUYS @spirulina.bdg @sweetherbal . Legalitas masker spirulina herbal ☘ APLI ☘ DEPKES ☘ FDA ( Bpom Usa) ☘ TGA ( Bpom australia) ☘ BPOM ☘ SYARIAH ☘ HALAL Nomor lisensi bpom : pom tr 032 326 321 . Masker spirulina herbal berkualitas internasional dan menjadi masker terbaik di dunia . Masker spirulina itu komposisi utamanya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget buat kesehatan kulit. Nutrisi 1 kapsul masker = nutrisi 0.5kg sayur dan buah . Beberapa manfaat masker SPIRULINA Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami Memperhalus tekstur kulit wajah Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo / kulit kusam Mengencangkan kulit wajah . Kenapa harus pake masker spirulina 👉 Karena masker spirulina terbuat dari 100% bahan alami 👉Tidak mengandung bahan kimia berbahaya 👉 Tidak ada efek samping apapun 👉 Sangat aman dan berkualitas dan bermutu tinggi dan aman untuk kulit sensitif plus bisa dikomsumsi untuk kesehatan tubuh dari dalam dan bisa dikonsumsi juga oleh anak anak . #spirulina.bdg #spirulinabdg_ #maskerindonesia #maskerampuh #jerawat #kusam #berminyak #flekhitam #komedo #bekasjerawat #jerawatbatu #jerawatbandel #spirulinatiens #maskerhalal #perawatanwajah #tipswajahcantik #tipswajahsehat #penuaandini #awetmuda #wajahputih #wajahbersih #kulitwajahsehat #spirulinatiens #maskercanggih #maskerbestseller #maskermanjur #maskerhitts #maskersimple #maskersalon #salon

Rugi nya tak cuba PINK LADY. Sebotol je mampu memberi 1001 keberkesanan dalam diri sis. 😘 Tak payah consume banyak banyak produk. Hanya dengan PINK LADY. Anda akan dapat kulit yang diidamkan serta body Mantap idaman setiap wanita. Kesan paling cepat 1 biji dah terasa selera makan di control & badan rasa ringan je. Seawal seminggu akan merasai perubahan pada BREAST sis memejal dari biasa. Cuba bayang kan bila sis dah guna 1 botol ape yang sis akan dapat dari pengambilan PINK LADY ORIGINAL😉 Nak Order Pinklady Body Perfection❓ 👇👇👇👇👇👇 Atau boleh wasap sis SEGERA untuk harga special utk semua rangkaian products Pinklady 😘👇🏼 www.wasap.my/60198213584/PLSETCOMBO #trustedsellerpinklady #agentpinklady#slim #pinkladyoriginal #wannaempire #bodygoals #pinkladyluluskkm #pinkladymalaysia #putih #jamumontok #pinkladyviral #awetmuda #pinkladyjamuhott #jamumoden #fitness #gebu#teamzaipinklady#grouptinaempire #bodymantap #lentik #asetwanita #cantik Pinklady Mantap ❤️

Pasti banyak banget yg mengidam-idamkan kulit cantik bersih mulus bukan? tapi dgn bahan dan kualitas yg oke pastinya. Iya nggk? Nih kenalin salah satu produk andalanku yg bagus bangetttt, yg bikin terkaget2 setelah merasakan khasiatnya. Gk kalah cetar dgn kulit cantiknya artis2 hihi Lalu apa sih manfaat BIOCELL?? *mencerahkan kulit *membantu menghambat aging proses *menghambat tubuh dari kelelahan *memperbaiki fungsi jantung dan pembuluh darah perifer *mampu mengecilkan pori-pori dan menghambat pertumbuhan jerawat Dan jika dikonsumsi selama beberapa minggu dgn dosis tertentu, dapat meningkatkan imunitas. Pokoknya bagus banget untuk kesehatan dan kecantikan kulit kamu deh. Cara pake nya jg gampang banget. cukup di semprotkan di bawah lidah 5x dan tahan selama 2-3 menit untuk hasil lebih maksimal. Untuk pengobatan luar seperti jerawat bisa dgn semprotkan di area jerawat dan lihat beberapa hari pasti udah pada kering dan mulus lagi kulitnya 😍 Order disini 👇 @jingga.moment 📲 WA 0856 5124 0222 #bisnismoment #mencerahkanwajah #herbalalami #antiaging #cegahpenuaandini #biocellmoment #kualitasterjamin #kulitcantikbersih #biocell #momentbiocell

Nak CANTIK kena KONSISTEN Nak CANTIK kena BELANJA sikit Nak CANTIK kena RAJIN Nak CANTIK kena KUAT Nak CANTIK kena SABAR CANTIK itu MUDAH.. Ambil PINKLADY BODY PERFECTION pasti tidak mengecewakan.. 💃 Cuba tengok TESTIMONI² ... semuanya berkat kesabaran dan tidak putus asa.. ❣️Kelebihan PinkLady Body Perfection❣️ 🍃 Suplemen awet muda 🍃 Membesar dan menganjalkan payudara 🍃 Menaikkan payudara dan punggung yang kendur 🍃 Mengetatkan faraj dan mengembalikan semula tenaga 🍃 Menjaga kesihatan faraj dan meningkatkan libido wanita 🍃 Mengekalkan tahap kolagen dan elastin 🍃 Kulit lebih berseri dan kelihatan muda 🍃 Mengurangkan keguguran rambut 🍃 Berkesan untuk menurunkan berat 🍃 Anti-penuaan dan anti kedutan 🍃 Meningkatkan aliran darah 🍃 Mencegah risiko osteoporosis 🍃 Terhadap gejala-gejala menopaus Jom cepat² wasap untuk kecantikan diri sis.. Saya tunggu nie..😘 📲abypinklady.wasap.my/60198213584/PLHQ #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #viral #badancantik #bodylentik #detox #body MANTAP #awetmuda #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #teamzai #grouptinaempire#remyempire

Keputusan kamu mengambil Slot Protram Diet di bulan ini adalah keputusan Terbaik, karena program Diet yang terbaik adalah segera Memulai.. . . . Kelas Makan Sehat Online via Grup Whatsapp . 📋Menu Makan Bervariasi 🍱 Resep Masak Sehat 5x sehari 💯persen cuma Dari Rumah 💃work out dan tips olahrga simpel ✍ Edukasi Ilmu Diet ⌚Maintance dan Membertahnkan BB 🎓Potensi turun 3-10 kg selama 1 Periode 💰Hadiah Menarik 👩‍👩‍👦‍👦Grup Support . Janga Sampe ketinggalan yaa . Jangan sampe menunda Langsing.. . 👩 coach Lina Siap Bantu Kami Capai Body Goalmu Whatsapp coach Lina 085255159598 Klikwa.com/kelasdietonline Atau Bit.ly/Resepdiet . . #dietsehat #dietenak #langsingcantik #langsingyuk #dietyuk #resepdiet #reseplangsing #resepkurus #maulangsing #awetmuda #dietnutrisi #makanansehat #makanankurus #dietmayo #langsingasyik #polamakan #langsingyuk #herbaliferesult #dietherbalife #herbalifemakassar #makassar #herbalifepalopo #herbalifemamuju #herbalifemaros #pelangsingalami #dietkenyang #dieteenak #dietasyik #langsingsehat #programherbalife

Bila usia Makin senja sakit sendi sane sni ler, ngan kerenah anak2 yg ramai LG year dah byk putus, membaking LG tuk customer...jadi tuk pertama Kali kazen rekemen Suh try bird nest Ni, ape LG akk bli 10 btl trus...rasanye pun sedap share minum ngan ank2...thx k.long @nurmazliza.mazlan.3 #birdnestdrink #minumankesihatan #milkbooster #syukuralhamdulillah #bff #bffbirdnest #bffbirdnestmurah #birdsnest #untukkesegaran #energyboost #energy #sihatluardalam #awetmuda

IMOGEN SPRAY UNTUK WAJAH GLOWING DAN HASIL MAKE UP YANG SEMPURNA BARU DARI IMOGEN.. "IMOGEN SPRAY" Imogen Spray mampu menyejukkan dan mengembalikan kelembapan kulit setelah terapapar sinar matahari, Serta dapat menyempurnakan hasil Make Up. IMOGEN SPRAY dengan Multy Manfaat : √ Bisa untuk menghilangkan kulit kusam √ IMOSPRAY dapat mengatasi kulit kering √ IMOSPRAY mampu mencerahkan & menyegarkan kulit √ IMOSPRAY dapat menghilangkan flek-flek hitam pada wajah √ IMOSPRAY dapat mengatasi jerawat yang membandel pada wajah √ IMOSPRAY mampu mengatasi kulit berminyak √ IMOSPRAY mampu mengatasi noda jerawat / bekas jerawat pada wajah √ IMOSPRAY dapat memperbaiki sel tubuh yang rusak √ IMOSPRAY mampu memperlambat proses penuaan √ IMOSPRAY dapat mempercepat penyembuhan luka luar √ IMOSPRAY dapat mencegah penuaan dini √ IMOSPRAY dapat membantu mengecilkan pori-pori kulit √ IMOSPRAY juga mampu mengurangi efek negatif paparan sinar matahari √ IMOSPRAY dapat mengatasi kerutan & tanda-tanda penuaan lainnya. Cara pakai: Seprotkan pada wajah yang sudah dipakai Make Up.. Yuk jangan ketinggalan yah.. Dapatkan segera produknya di Contact WA: 0853 6444 8111 atau di www.tokopedia.com/mailasriabadi #imogen #imoline #imospray #penyegar #penyempurnamakeup #cantik #glowing #awetmuda #tokopedia #olshop

Risiko kurangkan protein, bdn ak kurang otot. . Bila otot BERKURANGAN, . kita nampak letih tak bertenaga 😞 . sistem immunasi jadi lemah 🤧 . INI yg wanita takut 😱, kulit dan isi bdn jadi G.E.L.E.B.E.H . Kurangkan kalori, focus pd pengambilan protein . Intake U Fit Online dibuka . ✔️ Mealplan lengkap . ✔️ 1-1 & Group Coaching . ✔️ Ilmu diet . ✔️ Tips Workout . ✔️ Senarai Grocery List . @cikgueileen +60125230933 . #kurusfitbertenaga #jomkurussihat #awetmuda #kurussihatcantik #seluarwanita #bajukurungmalaysia #lamputidur #otot #kakizumba #kakigym #kakimakan #kakitangankerajaan #onlinediet #kulittegang #kurusselamat #sihatdancantik #majalahwanita

K-LINK hadir atasi permasalahan penuaan pada kulit wajah dengan Original Raw Black Jam. Moisturizer wajah berbentuk gel ini dapat menunda proses penuaan seperti Menyamarkan keriput, garis halus atau flek hitam pada wajah. Anti-aging effect pada Original Raw Black Jam dapat meningkatkan elastisitas, mengurangi kerutan dan mencerahkan kulit. Selain itu juga dapat mengurangi kemerahan akibat sinar UV atau iritasi. Original Raw Black Jam kaya akan protein, kolagen, mineral dan vitamin sehingga dapat mengencangkan dan mengontrol kadar minyak pada kulit wajah. 100 jenis bahan dasar alami di dalamnya terbebas dari bahan kimia berbahaya, sehingga aman untuk digunakan. Yuk, aplikasikan Original Raw Black Jam sebelum memakai makeup atau sebagai pengganti pelembap wajah kamu. Rahasia kulit awet muda di usia 30an, Yaaa dengan Original Raw Black Jam 😎 Kepoin kesini yuks wa.me/6285731555441 #pelembabwajah #awetmuda #kosmetikhalal #kosmetikaman

SIAPA ADA MASALAH BIJI KOLESTROL? KUTIL? KULIT LEBIH? TAHI LALAT? JERAGAT? KETUAT? KERATOSIS? NAK HILANGKAN MASALAH TU DGN SERTA MERTA TAK? . . Jom buat rawatan laser ni. Sekali laser terus hilang tau masalah-masalah diatas tu! Eh.. tak percaya? Tengok feedback ni👆Sekali laser je tau terus hilang . Lubang sekejap je nanti akan tumbuh kulit baru jgn risau takkan tinggalkan parut ya . RAWATAN LASER SERENDAH RM40 SAHAJA! Harga bergantung pada saiz dan berapa banyak ye tapi still murah sebab tempat lain starting pun RM600. Hospital swasta pun cas RM3000. . 📲 0133986535 . Picit sini untuk booking slot: www.wasap.my/60133986535/facial . #homespa #mobilespa #mobilespamurah #mobilespaputrajaya #mobilespabangi #mobilespasubangjaya #mobilespashahalam #mobilespaserdang #mobilespakajang #mobilespakl #jomfacial #facialmurah #faciatermurah #spabergerak #kursusspa #kursusspamurah #belajarspa #vshape #lifting #awetmuda #mukategang #dermapen #laser #spadirumah #buangkutil #buangbijikolestrol #buangkulitlebih

Korang tau tak? WD ni dah masuk tahun ke 5 di pasaran. Ramai yang masih #setia bersama. Siap jadikan BFF hangkut ke sana sini. Sebab apa setia? Of coz la sebab manfaat dia besttttt. 😍 WD berfungsi #menganjalkan , #menegangkan , #mencerahkan dan #awetmuda . Haishhh tapi kalau korang dah mencalit bukan ni je taw yang korang dapat. Banyakkk tak terhitung manfaat dalam 1 botol. #ajaibb Uolss Kena cuba dulu baru tau 😘

Imo Tutorial IMOSPRAY Untuk Hasil Make Up yang Sempurna https://youtu.be/eMV2bfx2W28 IMOGEN SPRAY UNTUK WAJAH GLOWING DAN HASIL MAKE UP YANG SEMPURNA BARU DARI IMOGEN.. "IMOGEN SPRAY" Imogen Spray mampu menyejukkan dan mengembalikan kelembapan kulit setelah terapapar sinar matahari, Serta dapat menyempurnakan hasil Make Up. IMOGEN SPRAY dengan Multy Manfaat : √ Bisa untuk menghilangkan kulit kusam √ IMOSPRAY dapat mengatasi kulit kering √ IMOSPRAY mampu mencerahkan & menyegarkan kulit √ IMOSPRAY dapat menghilangkan flek-flek hitam pada wajah √ IMOSPRAY dapat mengatasi jerawat yang membandel pada wajah √ IMOSPRAY mampu mengatasi kulit berminyak √ IMOSPRAY mampu mengatasi noda jerawat / bekas jerawat pada wajah √ IMOSPRAY dapat memperbaiki sel tubuh yang rusak √ IMOSPRAY mampu memperlambat proses penuaan √ IMOSPRAY dapat mempercepat penyembuhan luka luar √ IMOSPRAY dapat mencegah penuaan dini √ IMOSPRAY dapat membantu mengecilkan pori-pori kulit √ IMOSPRAY juga mampu mengurangi efek negatif paparan sinar matahari √ IMOSPRAY dapat mengatasi kerutan & tanda-tanda penuaan lainnya. Cara pakai: Seprotkan pada wajah yang sudah dipakai Make Up.. Yuk jangan ketinggalan yah.. Dapatkan segera produknya di Contact WA: #imogen #imoline #imospray #penyegar #penyempurnamakeup #cantik #glowing #awetmuda

Nak rawat kulit kusam? Nak bagi kulit flawless & anjal?? Xperlu cucuk, xperlu rawatan yang mahal2, dengan hanya consume 1 sachet Maaez collagen sehari pun dah cukup💖 . #maaezwarriors #maaezbeauty #maaezcollagen #maaezcyberjaya #maaezpuchong #maaezputrajaya #maaezdengkil #maaezequine #maaezputihkankulit #kulitputih #kulitsehat #kulitcantik #awetmuda

Mary Kay Lash & brow Building serum Bulu mata pendek, sikit dan tak lentik Malas nak pakai bulu mata palsu Tapi anda mengimpikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi. Wajib sgt2 pakai serum ini. Berfungsi: ✔ Mengalakkan pertumbuhan bulu mata dan kening. ✔ Memperbaiki bulu mata dan kening yg nipis dan jarang. ✔ Mengurangkan kerapuhan bulu mata dari jatuh. Cara nya mudah sahaja : 👇 Sapu je setiap malam pada kawasan pangkal bulu mata anda. Dalam masa sebulan dah nampak perbezaanya. So lepas ni tak perlu pakai bulu mata palsu dah ladies. . . . #serumbulumata #marykaymysg #marykaybajetstudent #marykayshahalam #marykayselangor #marykaysubang #marykaypinkcar #marykaykl #marykayklang #marykayshahalamseksyen7 #sayajualmk #cegahkrimkilo #marykaycodshahalam #awetmuda #krimpudarjeragat #testimonimarykay

Botol kecikkk ni jeeerr? Betul ke tahan 3-5 minggu? Sebab tu la just sapu sikit je. #wdta ni tak sama dengan produk lain. Wd ni krim nano teknologi. Krim dia aktif tak perlu pakai banyak. Ingatttt taw nak colek tu sesiket yehh. Don't worry sikit pun dah berkesan. Tak cayer acerr calit kikiki. Macam dealer saya wasap semalam, cust dia sapu sikitt je dah rasa tindak balas kat ari ari. Rasa bergerak gerak katanya😆 Haa elok la tuu. Cer kalau sapu krim biasa, losyen ke tak jadi apa kan. So bagi can wd buat kerja, rawat dalaman tu. Korang konsisten je pakai kalau nak AWET MUDA 5 tahun dari usia sebenar😍 Confirm puas hati! #calitnadicantiksatubody #wdecjb #wdtajb #awetmuda #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #sayajualonline #kulitcerahberseri #kulittegang #kulitlembab #kulitcantikgebu #kulitsihat #kulitsensitif #kulitjeragat #kulitjerawat #masalahwajah #masalahkulitwajah

SIAPA ADA MASALAH BIJI KOLESTROL? KUTIL? KULIT LEBIH? TAHI LALAT? JERAGAT? KETUAT? KERATOSIS? NAK HILANGKAN MASALAH TU DGN SERTA MERTA TAK? . . Jom buat rawatan laser ni. Sekali laser terus hilang tau masalah-masalah diatas tu! Eh.. tak percaya? Tengok feedback ni👆Sekali laser je tau terus hilang . Lubang sekejap je nanti akan tumbuh kulit baru jgn risau takkan tinggalkan parut ya . RAWATAN LASER SERENDAH RM40 SAHAJA! Harga bergantung pada saiz dan berapa banyak ye tapi still murah sebab tempat lain starting pun RM600. Hospital swasta pun cas RM3000. . 📲 0133986535 . Picit sini untuk booking slot: www.wasap.my/60133986535/facial . #homespa #mobilespa #mobilespamurah #mobilespaputrajaya #mobilespabangi #mobilespasubangjaya #mobilespashahalam #mobilespaserdang #mobilespakajang #mobilespakl #jomfacial #facialmurah #faciatermurah #spabergerak #kursusspa #kursusspamurah #belajarspa #vshape #lifting #awetmuda #mukategang #dermapen #laser #spadirumah #buangkutil #buangbijikolestrol #buangkulitlebih

ACIK UMUR 51 TAHUN KEMBALI TEGANG ANJAL MACAM CUCUK BOTOX😱 Wahh apa dah jadi ni? Dulu lain sekarang lain.Pergi mana kulit kendur tone tak sekata tuuu? Dahhh lesapp nak tahu apa rahsia tak? Acik hanya calit Krim Awet muda WD je uolss ,Satu-satu nya krim khas dicipta untuk Meremajakan kulit uolsss. Fungsi utama Wd pun untuk TEGANG,ANJAL,CERAH dan AWET MUDA. Jadi tak heran la makinhari pengguna Wd makinn Syantik. Uolss yang impikan kulit Cantik Awet muda,Nak iron segala keduttt tuu mehh wasap Kak Syah. Orang lain berusia pun makin bergetahh uolss tak nak kee?😜 https://womandesireetripleadvance.wasap.my/ #kakanawd #teamsyahsucces #tmpfighter141019 #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #womendesireegemas #womendesireenegerisembilan #womendesireemalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty

Nak CANTIK kena KONSISTEN Nak CANTIK kena BELANJA sikit Nak CANTIK kena RAJIN Nak CANTIK kena KUAT Nak CANTIK kena SABAR CANTIK itu MUDAH.. Ambil PINKLADY BODY PERFECTION pasti tidak mengecewakan.. 💃 Cuba tengok TESTIMONI² ... semuanya berkat kesabaran dan tidak putus asa.. ❣️Kelebihan PinkLady Body Perfection❣️ 🍃 Suplemen awet muda 🍃 Membesar dan menganjalkan payudara 🍃 Menaikkan payudara dan punggung yang kendur 🍃 Mengetatkan faraj dan mengembalikan semula tenaga 🍃 Menjaga kesihatan faraj dan meningkatkan libido wanita 🍃 Mengekalkan tahap kolagen dan elastin 🍃 Kulit lebih berseri dan kelihatan muda 🍃 Mengurangkan keguguran rambut 🍃 Berkesan untuk menurunkan berat 🍃 Anti-penuaan dan anti kedutan 🍃 Meningkatkan aliran darah 🍃 Mencegah risiko osteoporosis 🍃 Terhadap gejala-gejala menopaus Jom cepat² wasap untuk kecantikan diri sis.. Saya tunggu nie..😘 📲www..wasap.my/601136263966/PLHQ #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #viral #badancantik #bodylentik #detox #body MANTAP #awetmuda #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #teamzai #grouptinaempire#remyempire

Nak CANTIK kena KONSISTEN Nak CANTIK kena BELANJA sikit Nak CANTIK kena RAJIN Nak CANTIK kena KUAT Nak CANTIK kena SABAR CANTIK itu MUDAH.. Ambil PINKLADY BODY PERFECTION pasti tidak mengecewakan.. 💃 Cuba tengok TESTIMONI² ... semuanya berkat kesabaran dan tidak putus asa.. ❣️Kelebihan PinkLady Body Perfection❣️ 🍃 Suplemen awet muda 🍃 Membesar dan menganjalkan payudara 🍃 Menaikkan payudara dan punggung yang kendur 🍃 Mengetatkan faraj dan mengembalikan semula tenaga 🍃 Menjaga kesihatan faraj dan meningkatkan libido wanita 🍃 Mengekalkan tahap kolagen dan elastin 🍃 Kulit lebih berseri dan kelihatan muda 🍃 Mengurangkan keguguran rambut 🍃 Berkesan untuk menurunkan berat 🍃 Anti-penuaan dan anti kedutan 🍃 Meningkatkan aliran darah 🍃 Mencegah risiko osteoporosis 🍃 Terhadap gejala-gejala menopaus Jom cepat² wasap untuk kecantikan diri sis.. Saya tunggu nie..😘 📲www..wasap.my/601136263966/PLHQ #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #viral #badancantik #bodylentik #detox #body MANTAP #awetmuda #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #teamzai #grouptinaempire#remyempire

Nak CANTIK kena KONSISTEN Nak CANTIK kena BELANJA sikit Nak CANTIK kena RAJIN Nak CANTIK kena KUAT Nak CANTIK kena SABAR CANTIK itu MUDAH.. Ambil PINKLADY BODY PERFECTION pasti tidak mengecewakan.. 💃 Cuba tengok TESTIMONI² ... semuanya berkat kesabaran dan tidak putus asa.. ❣️Kelebihan PinkLady Body Perfection❣️ 🍃 Suplemen awet muda 🍃 Membesar dan menganjalkan payudara 🍃 Menaikkan payudara dan punggung yang kendur 🍃 Mengetatkan faraj dan mengembalikan semula tenaga 🍃 Menjaga kesihatan faraj dan meningkatkan libido wanita 🍃 Mengekalkan tahap kolagen dan elastin 🍃 Kulit lebih berseri dan kelihatan muda 🍃 Mengurangkan keguguran rambut 🍃 Berkesan untuk menurunkan berat 🍃 Anti-penuaan dan anti kedutan 🍃 Meningkatkan aliran darah 🍃 Mencegah risiko osteoporosis 🍃 Terhadap gejala-gejala menopaus Jom cepat² wasap untuk kecantikan diri sis.. Saya tunggu nie..😘 📲www..wasap.my/601136263966/PLHQ #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #viral #badancantik #bodylentik #detox #body MANTAP #awetmuda #bodymontok #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #supplementviral #missvketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaraindah #produkviral #teamzai #grouptinaempire#remyempire

Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri dan juga sangat digemari oleh sesiapa sahaja yang tahu tentang kebaikan dan kegunaan buah yang sedap dimakan mentah ini. Kajian pakar telah membuktikan bahawa buah tomato adalah sangat baik untuk kesihatan sama ada untuk kecantikan dalaman atau pun luaran seperti kulit dan sebagainya, malah buah ini sangat sedap ditambah ke dalam masakan tertentu yang menambahkan lagi kesedapan sesuatu makanan. . Kalau nak kulit cantik berseri, jom amalkan T’Neeq formulasi tomato yg terbaik untuk merawat kulit 😉 . . Untuk Order T'Neeq, boleh terus DM or whatsapp +60168380684, saya ejen Amy sedia membantu anda, penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia dan Singapura 😘 . . 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 . . #rinetwork #rinetworkhealthcare #rizalman71 #rizalmanibrahim #tomatobasedproduct #health #thneeq #tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqchewabletablet #beauty #kkm #halal #natural #awetmuda #cantik #slim

Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri dan juga sangat digemari oleh sesiapa sahaja yang tahu tentang kebaikan dan kegunaan buah yang sedap dimakan mentah ini. Kajian pakar telah membuktikan bahawa buah tomato adalah sangat baik untuk kesihatan sama ada untuk kecantikan dalaman atau pun luaran seperti kulit dan sebagainya, malah buah ini sangat sedap ditambah ke dalam masakan tertentu yang menambahkan lagi kesedapan sesuatu makanan. . Kalau nak kulit cantik berseri, jom amalkan T’Neeq formulasi tomato yg terbaik untuk merawat kulit 😉 . . Untuk Order T'Neeq, boleh terus DM or whatsapp +60168380684, saya ejen Amy sedia membantu anda, penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia dan Singapura 😘 . . 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 . . #rinetwork #rinetworkhealthcare #rizalman71 #rizalmanibrahim #tomatobasedproduct #health #thneeq #tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqchewabletablet #beauty #kkm #halal #natural #awetmuda #cantik #slim

Rugi nya tak cuba PINK LADY. Sebotol je mampu memberi 1001 keberkesanan dalam diri sis. 😘 Tak payah consume banyak banyak produk. Hanya dengan PINK LADY. Anda akan dapat kulit yang diidamkan serta body Mantap idaman setiap wanita. Kesan paling cepat 1 biji dah terasa selera makan di control & badan rasa ringan je. Seawal seminggu akan merasai perubahan pada BREAST sis memejal dari biasa. Cuba bayang kan bila sis dah guna 1 botol ape yang sis akan dapat dari pengambilan PINK LADY ORIGINAL😉 Nak Order Pinklady Body Perfection❓ 👇👇👇👇👇👇 Boleh Klik Link dibawah ni 👇🏼utk order Terus dari HQ.. Anda boleh pilih semua rangkaian products Pinklady dengan HQ 👇🏼👇🏼👇🏼 Atau boleh wasap sis SEGERA untuk harga special utk semua rangkaian products Pinklady 😘👇🏼 www.wasap.my/601136263966 /PLSETCOMBO #trustedsellerpinklady #agentpinklady#slim #pinkladyoriginal #wannaempire #bodygoals #pinkladyluluskkm #pinkladymalaysia #putih #jamumontok #pinkladyviral #awetmuda #pinkladyjamuhott #jamumoden #fitness #gebu#teamzaipinklady#grouptinaempire #bodymantap #lentik #asetwanita #cantik Pinklady Mantap ❤️

Rugi nya tak cuba PINK LADY. Sebotol je mampu memberi 1001 keberkesanan dalam diri sis. 😘 Tak payah consume banyak banyak produk. Hanya dengan PINK LADY. Anda akan dapat kulit yang diidamkan serta body Mantap idaman setiap wanita. Kesan paling cepat 1 biji dah terasa selera makan di control & badan rasa ringan je. Seawal seminggu akan merasai perubahan pada BREAST sis memejal dari biasa. Cuba bayang kan bila sis dah guna 1 botol ape yang sis akan dapat dari pengambilan PINK LADY ORIGINAL😉 Nak Order Pinklady Body Perfection❓ 👇👇👇👇👇👇 Boleh Klik Link dibawah ni 👇🏼utk order Terus dari HQ.. Anda boleh pilih semua rangkaian products Pinklady dengan HQ 👇🏼👇🏼👇🏼 Atau boleh wasap sis SEGERA untuk harga special utk semua rangkaian products Pinklady 😘👇🏼 www.wasap.my/601136263966 /PLSETCOMBO #trustedsellerpinklady #agentpinklady#slim #pinkladyoriginal #wannaempire #bodygoals #pinkladyluluskkm #pinkladymalaysia #putih #jamumontok #pinkladyviral #awetmuda #pinkladyjamuhott #jamumoden #fitness #gebu#teamzaipinklady#grouptinaempire #bodymantap #lentik #asetwanita #cantik Pinklady Mantap ❤️

Rugi nya tak cuba PINK LADY. Sebotol je mampu memberi 1001 keberkesanan dalam diri sis. 😘 Tak payah consume banyak banyak produk. Hanya dengan PINK LADY. Anda akan dapat kulit yang diidamkan serta body Mantap idaman setiap wanita. Kesan paling cepat 1 biji dah terasa selera makan di control & badan rasa ringan je. Seawal seminggu akan merasai perubahan pada BREAST sis memejal dari biasa. Cuba bayang kan bila sis dah guna 1 botol ape yang sis akan dapat dari pengambilan PINK LADY ORIGINAL😉 Nak Order Pinklady Body Perfection❓ 👇👇👇👇👇👇 Boleh Klik Link dibawah ni 👇🏼utk order Terus dari HQ.. Anda boleh pilih semua rangkaian products Pinklady dengan HQ 👇🏼👇🏼👇🏼 Atau boleh wasap sis SEGERA untuk harga special utk semua rangkaian products Pinklady 😘👇🏼 www.wasap.my/601136263966 /PLSETCOMBO #trustedsellerpinklady #agentpinklady#slim #pinkladyoriginal #wannaempire #bodygoals #pinkladyluluskkm #pinkladymalaysia #putih #jamumontok #pinkladyviral #awetmuda #pinkladyjamuhott #jamumoden #fitness #gebu#teamzaipinklady#grouptinaempire #bodymantap #lentik #asetwanita #cantik Pinklady Mantap ❤️

Atasi jerawat pada kulit berminyak dengan rutin memggunakan dua produk andalan ini🤗❤ bye Minyak,bye jerawat!😚💙 @yanadya_beauty #epoch#penghilangbekasjerawat #obatjerawat #maskerpengecilporipori #awetmuda

Siapa pernah macam ni, ada masalah kulit muka berminyak sangat tapi bila basuh cuci pakai cleanser terus kering, siap menggelupas lagi. Bila kering mula la naik jerawat halus, merah merah terus kulit muka nampak tak sekata dan kusam. . Ni salah satu contoh masalah kulit macam korang yang ada masalah kulit berminyak dan kering (combination). BEZA kan kulit wajah kalau guna skincare biasa dengan rawatan dari dalaman. . Cuba zoom in dekat kulit tu, glowing dia terus nampak sihat kulit wajah. Tak perlu pun buat sulam bedak, sulam blusher. Ugaisss calit WD je tiap hari pun dah okay. . WDTA ni lain tau dari skincare yg korang guna tu. Skincare cuci dan rawat permukaan luaran aje. Kalau dengan WDTA, dari dalaman dia bersihkan. . ✅Buang toksin dalam badan (proses detox) ✅Lancarkan darah kotor ✅Aktifkan semula sel dalaman supaya berfungsi sepenuhnya ✅Percepatkan pertumbuhan sel sel baru kulut ✅Mencerahkan, merawat dan menyihatkan kulit . Sebab tu kalau perasan, kalau selama ni masalah jerawat tak pernah² baik, tapi apply je WDTA terus jerawat surut malah kulit makin glowing bersinar dari jauh. . Itulah beza WDTA, sebab tu nak pakai kena konsisten untuk hasil yang paling memuaskan. Tak susah pun, masukkan wd dalam rutin harian penjagaan wajah mcm uolls guna skincare tu. . Cukup makan, cukup nutrient berseri kulit macam ni tau. . Stock dah tak banyak tau, nak tak kakak bagi uolls harga promosi ? Wasap meh 0126201004 @ click link on BIO ok . . #wdmelaka #cantik #sihat #awetmuda

#repost rinetwork.my : Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri dan juga sangat digemari oleh sesiapa sahaja yang tahu tentang kebaikan dan kegunaan buah yang sedap dimakan mentah ini. Kajian pakar telah membuktikan bahawa buah tomato adalah sangat baik untuk kesihatan sama ada untuk kecantikan dalaman atau pun luaran seperti kulit dan sebagainya, malah buah ini sangat sedap ditambah ke dalam masakan tertentu yang menambahkan lagi kesedapan sesuatu makanan. . Kalau nak kulit cantik berseri, jom amalkan T’Neeq formulasi tomato yg terbaik untuk merawat kulit 😉 . . Untuk Order T'Neeq, boleh terus DM or whatsapp +60168380684, saya ejen Amy sedia membantu anda, penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia dan Singapura 😘 . . 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 🍅🍅@rinetwork.healthcare 🍅🍅 . . #rinetwork #rinetworkhealthcare #rizalman71 #rizalmanibrahim #tomatobasedproduct #health #thneeq #tneeq #tneeqbyrizalman #tneeqchewabletablet #beauty #kkm #halal #natural #awetmuda #cantik #slim

10 Khasiat dan Manfaat Sabun Bulus Untuk Wanita! 1. Memberi Nutrisi Lebih Untuk Payudara. 2. Mengencangkan Kulit. 3. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit. 4. Hilangkan Jerawat. 5. Hilangkan Flek Wajah. 6. Terlihat Awet Muda 7. Luka Cepat Kering 8. Bekas Luka Hilang 9. Atasi Kulit Pecah. 10. Stretchmark Hilang. #sabunbulus #sabunbulusoriginal #sabunbulusoriginalaikko #sabunbulusjogja #pembesarpayudara #sabunbulusmurni #sabunbulusaikko #sabunbulusasli #penghilangjerawat #pembesarpayudara #penghilangkomedo #pengecilpori-pori #awetmuda