#arganoilprimer

133 posts tagged with #arganoilprimer

Photos and Videos about #arganoilprimer

❤️🥰Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . . #royzie_sendayutinggikk #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #pengkalanhulu #gerik #baling #stdealer #rompin #endau

. ➡ ST PRIMER ➡ RM36 ➡ AHLI RM32.40 . 🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . 🌸ia menyamaratakan kulit . 🌸 sebagai asas utk menjadikan mekap lebih cantik dan menyerlah 🌸 menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit seperti parut, liang pori besar, pigmentation 🌸 melembapkan kulit dan kekal segar 🌸 mekap blends dgn cepat. . 🌸 Primer by Sendayu Tinggi didatangkam dlm dua jenis 👇 . Argan Oil Primer ➡ utk yg berkulit kering, normal . Tea Tree Primer ➡ utk yg bermasalah kulit spt minyak, jerawat, pori besar, kusam . #sendayutinggi #sendayutinggioriginal #bbdollcushion #sendayutinggiprimer #stprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #makeupbase #makeupessentials #kulitlembap #kulitsegar

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . Wajib cuba sis! . NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggishahalam #sendayutinggimy #sendayutinggimurah #tutorialmakeup #bajumurah #iphoneoriginal #skincaretips #befaz #pearlcream #bajuraya2020 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #viral #tiktok #jamuratumalaya #sendayutinggionline #demica #kurmadhuha #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Betul, primer memang sangat membantu untuk solekan tahan lama & tak crack especially untuk berkulit kering. Kalau untuk oily skin pula, primer bertindak mengekalkan solekan dari melt atau bercapuk yang disebabkan kulit berminyak. Yang penting kena pilih primer yang sesuai dengan jenis kulit. . Lagi satu, primer juga membantu melindungi pori wajah dari menyerap produk makeup yang boleh menyebabkan pori tersumbat. Sbb bila pori tersumbat, boleh menyebabkan kulit breakout dan end up lagi oily. . Argan Oil Primer ni dirumus untuk kulit kering, normal dan sensitif. Argan Oil Primer membantu mengekalkan solekan yang lebih smooth, tidak kering dan berbelak sepanjang hari. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . ______❤_______ Info & tempahan : . Klik link whatsapp di bio @sendayutinggi.hana / DM . 📲 Whatsapp 013-5096576 . #sendayutinggi #arganoilprimer

Bila dah makeup cantik-cantik, tapi tak sampai setengah hari, dah mula luntur dan bercapuk ni memang menyedihkan! Sebenarnya, nak maintain kecantikan solekan pada wajah ni senang je, kita perlu ada base dan finishing yang bagus. . Base yang macam mana? Ha, penggunaan primer ni lah jawapan untuk base makeup yang bagus. Primer ni akan bantu untuk buat lapisan antara kulit dan makeup serta bantu hold makeup tu supaya boleh stay lama pada kulit. Penggunaan primer yang sesuai juga akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum tau, jadi kulit tak akan nampak telalu berminyak atau berkilat. . Finishing pula bermaksud penggunaan setting spray untuk set makeup yang kita dah pakai tu. Setting Spray ni ada pelbagai jenis dan kemasan. Bila dah habis makeup tu, jangan lupa untuk spray setting spray ke seluruh wajah untuk bantu kekalkan kecantikan makeup kita tu. . Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50)

Wapa women
(@wapawomen)

11 Days 1 Hour Ago

Primer Oil Free Pro Dolce Bella ideal para hidratar tu piel, reducir la apariencia de los ptos y fijar el maquillaje $24.900 Visítanos en nuestra tienda física 🔝 y conoce los productos que tenemos para el cuidado de tu piel, contamos con probadores de nuestros cosméticos para que disfrutes de la experiencia del maquillaje 😍😏 💄 . 💄 . 💄 #cuidadofacial #cuidadodelapiel #cuidate #antiedad #maquillajenatural #maquillajeojos #maquillaje #cosmeticos #sombrasdeojos #labiosperfectos #ojos #desmaquillante #dual #mujeres #wapawomen #selladormaquillaje #efectoluminoso #limpiezafacial #brochasdemaquillaje #brochaslimpias #correctordeojeras #corectorimperfecciones #primer #primerhidratante #primerhidratante #arganoilprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. . Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. . Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. . Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. . Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . 1⃣ UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 2⃣ UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 3⃣ UV Cream SPF50++ RM39.00 4⃣ Whitening Pearl Cream RM34.00 5⃣ Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 6⃣ Makeup Primer RM36.00 . Buat belian dengan terus whatsap saya di 👇 (link di bio) . 📞http://ordersendayutinggi.wasap.my . Ada Shopee? Boleh buat belian di Shopee saya & Belian RM19 ke atas free poslaju (Redeem Free Shipping Voucher)👇 . http://shopee.com.my/syafinazrahim . ⏺📫 Poslaju ke seluruh Malaysia setiap hari kecuali hari Sabtu. ⏺🚗Delivery sekitar Johor Bahru (dengan cas COD) & Self Pickup di Tampoi Johor Bahru. . #sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijdt #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini sis nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer . COD 🚗 full payment RM 100 KEATAS 🌸SELF PICK UP 👇🏻 -Kuchai Lama 🌸COD sekitar KL & SELANGOR yg berhampiran dgn kuchai lama shj (cas ikut jarak 😍 ) 🌸POST 📦 Isnin - Jumaat SELURUH MALAYSIA 😘 - 💓CONTACT 👇🏻 📷 igshop : @sendayutinggi_ctrohaida 📮 FB page : SR SHOP 📲 whatsapp - 0195949167 (Siti) - #dealersah #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #cheras #kuchailama #sgbesi #sendayutinggi

Konfius nak pakai primer yg mana satu?? Jom baca di bawah! . 1️⃣ Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (Ahli RM34.20) • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . 2️⃣ Tea Tree Primer RM36.00 (Ahli RM32.40) • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . 3️⃣ Argan Oil Primer RM36.00 (Ahli RM32.40) • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . . . . . . . WhatsApp 📲📲📲 018-3797432 . . . . . . . .. . . . . #stonlinedealer #sendayutinggi #makeupprimer #teatreeprimer #arganoilprimer #porefillerprimer #skintreatment

[[PAYMENT DONE]] . Alhamdulillah.. customer baru dari #lahaddatu terus grab 3 item lepas ja setel daftar member.. haa amek kau..😱😱 . . Btw, uols yg dah sah daftar member, bole ja purchase dgn sis harga member.. plus kita tetap kasi free gift lagi tau! . . Item kali ni sangat2 hot jugak.. pakai 3 item ni gerenti muka flawles,glowing, cerah,selamat dari sinaran uv yg menyebabkan jeragat & dapat stay kan makeup/foundation seharian (x cakey,x crack) . . #uvcreamspf50 #arganoilprimer #whiteningpearlcream . . 📌READY STOCK 📌FREE GIFT 🎁 SETIAP PEMBELIAN 📌FREE CONSULT & GUIDE (sblm & slps beli) 📌SERIUS BUYER SAHAJA 🔛❌🔛 📌SERIUS BUYER SAHAJA 🔛❌🔛 📲 Whatsapp for fast respond 0168275886 📲 Whatsapp for fast respond 0168275886 📲 Whatsapp for fast respond 0168275886

Hari ni gigih test makeup guna Doll Skin Foundation dan contour hidung yang tak berapa nak jadi 🤣 Takpe nanti praktis lagi hehe. Item yang sy guna utk makeup boleh rujuk gambar sebelah. Sebarang pertanyaan sila whatssap sy 0110150985 #zuesendayutinggi #collagenfacialspraysendayutinggi #serumhyaluronicacid #arganoilprimer #makeupbasecolorcorrects #uvdefensecreamsendayutinggi #dollskinfoundation #brushst #dualbrowkitmascarapencil #mattewaterproofoencil #dolleyelashesmascara #dollliptint

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Berminat tekan link di bawah www.wasap.my/60194423417 . #sendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

. Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . ☎ Naz 013-3620656 . ⤵⤵ Click link di bawah . www.wasap.my/60133620656/Berminat_ST . #st #bestseller #sendayutinggi #stbandarputeriklang #sttamanandalas #stjalankebun #stbandarbotanic #stbukittinggiklang #stgmklang #sttamansentosa #stbandarputera #sttamanandalas #stjohansetia #stbandarparkland #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ UV Cream SPF50++ Whitening Pearl Cream Pore Filler Mattifying Primer Makeup Primer . Produk Sendayu Tinggi.(Sabah & KotaKinabalu) ~Follow Page FB Riezwanah-Sendayu Tinggi. ~Visit to Like my Page-https://www.facebook.com/RiezwanahSendayuTinggi/?referrer=whatsapp ~whatsapp 0198101570 ~boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/60198101570/BerminatDgnProdukST *WASSAP hanya untuk SERIUS BUYER sahaja ~Cas Cod Area KK. ~Cas Pos Semanjung, Sabah & Sarawak. #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray Pore Filler Mattifying Primer Tea Tree Oil Makeup Primer Argan Oil Makeup Primer . Produk Sendayu Tinggi.(Sabah & KotaKinabalu) ~Follow Page FB Riezwanah-Sendayu Tinggi. ~Visit to Like my Page-https://www.facebook.com/RiezwanahSendayuTinggi/?referrer=whatsapp ~whatsapp 0198101570 ~boleh juga klik di link ni untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/60198101570/BerminatDgnProdukST *WASSAP hanya untuk SERIUS BUYER sahaja ~Cas Cod Area KK. ~Cas Pos Semanjung, Sabah & Sarawak. #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) #0137555090 #sendayutinggimelaka #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Primer ni berfungsi untuk bantu lindungi pori wajah dari menyerap produk makeup sehingga menyebabkan pori tersumbat. Selain tu, primer ni akan bantu untuk elak solekan jadi bercapuk dan tak tahan lama. Pemakaian primer juga akan elak pengeluaran minyak yang berlebihan sehingga merosakkan solekan tu. . Tea Tree Primer ni dirumus untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak, kombinasi dan jerawat. Argan Oil Primer ni pula dirumus untuk mereka yang mempunyai kulit kering, normal dan sensitive. Pakai primer ni sebelum bersolek tau. . Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeprimer

. Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . 🌹 Dealer sah ST. 👍 Trusted. 💯 Original. 📦 Postage Seluruh Malaysia. 🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat. 📱 http://www.wasap.my/60194755395 . Nak lebih jimat boleh shopping di shopee . 👜 https://shopee.com.my/zanneena82 . Free Postage Seluruh Malaysia. . #repost. #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer - #sendayutinggipontian

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer . Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39 UV Cream SPF50++ RM39 Whitening Pearl Cream RM34 Pore Filler Mattifying Primer RM38 Makeup Primer RM36 . Just klik...www.wasap.my/60129324991/nakbeliST . 🏡 SELF COLLECT AT PENGKALAN CHEPA KELANTAN, TAMAN KURNIA JAYA 39 . 📮Poslaju setiap hari !pembayaran sblm jam 11am,poslaju pada hari yang sama. #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli Melalui Whatsapp 0182953064. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? . Antara ketiga-tiga produk ni, disarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis: 🌸UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream 🌸UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen 🌸UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV . Jika berminat boleh whatssap 01110150985. Saya ada jual 😊 . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . #zuesendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli Melalui Whatsapp 0182953064. . #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggiskudai #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #sendayutinggijohor #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 Argan Oil Makeup Primer RM36.00 . . #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

💐Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) 💐Berminat untuk dapatkan Produk Sendayu Tinggi boleh whatsapp 📲 019 652 2096 or link link di bio ig☝️ #sendayutinggi#sendayutinggikelantan#sendsyutinggionline #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . 💚UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM35.10 💚UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM35.10 💚UV Cream SPF50++ RM35.10 💚Whitening Pearl Cream RM30.60 💚Pore Filler Mattifying Primer RM34.20 💚Makeup Primer RM32.40 . . 🌸NAK LEBIH DETAILS? 📞Whatsapp 0165625881 atau click link di bio @sendayutinggi_jrm_hayati utk pertanyaan dan pembelian. Sekarang! . #sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggimurah #agensendayutinggi #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #pearlcream #whiteningpearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #sendayutinggiklang #sendayutinggibandarbotanik #sendayutinggibandarputeri

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . Klik link whatsapp pada bio atau whatsapp 0137120366. COD seluruh Kuantan, pos worldwide . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #sendayitinggikuantan

. Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? . Ha, sini ira nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, ira sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. . Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. . Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. . Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. . Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Klik link whatsapp di bio untuk respons yang pantas. #sendayutinggidealerjb #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #aslegacyjohorbahru #shahiraamirabiz #aliferafashion #serviscod #servispostage #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer - #regrann

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . DM atau WhatsApp sis utk dapatkan 🛍 (klik link whatsApp di bio utk terus ke apps tanpa perlu save no💕) 📲011-21902656📲 . . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? . Antara ketiga-tiga produk ni, disarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . 🌸Klik link wasap di Bio utk order 🌸COD Setia Alam, Meru, Kapar, Bukit Raja, Bukit Jelutong, Seksyen 13 🌸Pos seluruh Malaysia setiap hari . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #dealerst #setiaalam #meru #kapar #bukitraja #bukitjelutong

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . ♥️. WhatsApp #0162801267... ♥️. WhatsApp #0162801267.. ♥️. WhatsApp #0162801267... . #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #sendayutinggihq #sendayutinggi #yatisendayutinggi #sendayutinggilabuan #sendayutinggikelantan #sendayutinggiterengganu #sendayutinggipahang #sendayutinggijohor #sendayutinggimelaka #sendayutinggijasin #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggiselangor #sendayutinggikualalumpur #sendayutinggiperak #sendayutinggikedah #sendayutinggipulaupinang #sendayutinggiperlis #sendayutinggisabah #sendayutinggisarawak #skincaretips #st

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . . Boleh dapatkan secara . Cod #kulim #sungaipetani (setiap jumaat n sabtu) #bayanbaru (setiap sabtu n ahad) http://www.wasap.my/60192044991 . Cod #tasekgelugor #penanti #pdgserai #sungaidua www.wasap.my/60165072643/NakST . Cod #seberangjaya #permatangpauh #bukitmertajam http://www.wasap.my/60124003497 . #skincaretips #malaysia #malaysiagazette #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #kulitkering #kulitberminyak #kulitcantik #kulitgelap #kulitsensitif #glowglowing #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) jom wasap kak jee laju²... 📲 www.wasap.my/60197381364 📲 www.wasap.my/60197381364 📲 www.wasap.my/60197381364 PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #delearstjee #onlitnedealer #online #uthm #onlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Ramai confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha ni sis nak bagitahu. JANGAN MALAS NAK BACA YE, DAH BG TIPS NI..🙂🙂 Antara ketiga-tiga produk ni, kita sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu 💫UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream 💫UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen 💫 UV Defense Cream Matte Sunscreen. ❗️Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. ☝🏻Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. ❗️Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 DEALER SENDAYUTINGGIMANJUNG 📱0124374058 https://sendayutinggimanjung.wasap.my/ #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #dealerst #dealerstpasirgudang

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Jom tgok caranya.. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Ready stock here🙋#sendayutinggi #ipoh Jom wsap📲019.5927678 utk belian @ pertanyaan. Boleh klik link wsap kat bio.Tq😘 📮Postage 🎯cod 🎯Selfpickup @ boleh walk in👣 : 📍Dataran Perpaduan 2, Taman Bercham Raya. . #sendayutinggi #ipoh #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.wasap.my/60189016595 . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . 🔥UNTUK HARGA LEBIH MURAH DARI SENARAI HARGA DI BAWAH, CEPAT2 WHATAPP SIS YA🔥 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) #zirasendayutinggidealer . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Wssp +60107071218 . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini hakak nak bagitau... . Antara ketiga-tiga produk ni, hakak sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit utk nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . FREE Consultation 😘 WhatsApp Kak Elly 👇👇 www.wasap.my/60192685913/sayanakST . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Step Pemakaian Produk ST Pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Wassap 0188735375 #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

. 🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊 . . 1. UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ 2. UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ 3. UV Cream SPF50++ 4. Whitening Pearl Cream 5. Pore Filler Mattifying Primer 6. Makeup Primer Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . . . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer - #sendayutinggisingapore

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Ws +6011 16597431 . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . COD available . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #sendayutinggi #sendayutinggimelaka #sendayutinggimelakatengah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggi #concealer #makeup #stlovers

| Dealer Online Sendayu Tinggi 💯 | Whatsapp 📱0182279033 | COD & Postage 🚚 Ampang.WangsaMaju.Setiawangsa.Senawang #rarafellahbeauty #dealeronlinesendayutinggi #dealerstampang #dealerstwangsamaju #dealerstsetiawangsa #dealerstsenawang Posted @withrepost • @sendayu.tinggi_hq Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . Wasap.my/60194175669 untuk belian Dan khidmat rundingan. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Whatsapp 0179373138 www.wasap.my/60179373138 . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini akak nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, kita disarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . whatsapp 01140476685 . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Hai korang, berminat untuk dapatkan produk ST boleh Whatsapp kami http://stshooperss.wasap.my/ . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #stshooperss

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . . 📱0183644035 . . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 Makeup Primer RM36.00 . . 📱0183644035 . . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? 😁 . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ 🔖39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ 🔖39.00 UV Cream SPF50++ 🔖39.00 Whitening Pearl Cream 🔖34.00 Pore Filler Mattifying Primer 🔖38.00 Makeup Primer 🔖36.00 . Klik link ini http://sendayutinggionlinebox.wasap.my . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #sendayutinggionlinebox #sendayutinggiipoh #station18 #ipoh

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer Belian Online 013-9153732 . #sendayutinggi #slimmerface #nilainegerisembilan #negerisembilan #sendayutingginilai #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggionline #sendayutinggibandarseriputra #sendayutinggibandarbarunilai #sendayutinggibukitmahkota #bangiavenuethemepark #sendayutinggi #bukitmahkota #bandarsriputra #bandarbarunilai #nilai #pajam #labu #stlabu #stpajam #sendayutinggilabu #sendayutinggipajam

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Siapa kat sini masih confuse nak pakai Pearl Cream dulu ke, sunscreen dulu ke atau primer dulu? Ha, sini admin nak bagitahu. . Antara ketiga-tiga produk ni, admin sarankan pakai Whitening Pearl Cream terlebih dahulu sebelum sunscreen dan primer. Pearl Cream ni tujuannya untuk bantu cerahkan kulit, sekatakan tona wajah dan bantu untuk dapatkan kulit yang nampak lebih cantik dan glowing tau. . Lepas sapu pearl cream, baru pakai suncreen. Sunscreen ST ada 3 jenis iaitu UV Cream SPF50++ HydarFresh Sun Protection Translucent Cream, UV Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen & UV Defense Cream Matte Sunscreen. Setiap sunscreen ni ada fungsi yang berbeza selain bantu lindungi dari sinar UV. . Lepas dah pakai sunscreen, mulakan step pertama makeup dengan menggunakan primer. Primer ni penting untuk bantu solekan nampak lebih cantik dan bantu lindungi solekan kita ni dari cepat luntur dan bercapuk. Gunakan primer sebelum pemakaian foundation. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #pearlcream #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcream #porefillermattifyingprimer #arganoilprimer #teatreeprimer

AzirahKarim
(@fizierah)

2019-09-03 20:38:13

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray. #sendayutinggi #scartoner#sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggimanjung #testimonisendayutinggi #testimonidetox #sendayutinggilumut #sendayutinggiipoh #sendayutinggimekap #sendayutinggi #makeup #dollfoundation #dtoxsendayutinggi #easyfull #pearlcreamsendayutinggi #agentmanjung #agentsendayutinggi #dealersendayutinggimanjung #dealermanjung #dealersitiawan #sendayutinggisitiawan

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . whatsapp 01140476685 . #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

Rahsia makeup tahan lama ni ialah penggunaan primer dan setting spray. Kedua-dua produk ni berfungsi untuk bantu jadikan solekan tidak mudah luntur, bercapuk dan ‘cair’. . Cara nak gunakan pun senang sahaja, untuk primer, sapu sedikit keseluruh wajah sebelum pemakaian foundation. Bagi yang pakai sunscreen tu, sapu selepas pemakaian sunscreen. . Untuk setting spray pula, sembur selepas selesai bersolek. Sembur keseluruh wajah dan kipas sedikit wajah untuk pastikan setting spray betul-betul kering dan meresap pada kulit. . Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Tea Tree Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Argan Oil Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) . STOK LIMITED SAPA DULU DIE DAPAT Untuk keterangan lebih lanjut boleh terus whatsapp shaa di  http://www.wasap.my/60172127531 . Walk in ke rumah shaaTaman Pelangi Semenyih landmark Tesco Semenyih . Shaa Consultant Sendayu Tinggi #shaadealerst #semenyihsendayutinggi #sendayutinggisemenyih #kecantikan #kesihatan #flawlessst #sendayutinggi #arganoilprimer #porefillerprimer #teatreeprimer #mattifyingsettingspray

HOK MakeUp
(@hokmakeup)

2019-09-03 03:30:54

Argan Wear 2-in-1 Argan Oil & Coconut Water Primer by @physiciansformula is a silky, lightweight mist that provides a refreshing boost to help hydrate and tone the skin's surface. This ultra-luxurious primer absorbs instantly, creating a beautiful even canvas that revitalizes your skin so you can apply your makeup flawlessly. . Shop it at www.hokmakeup.com for Rs 1200 . #hokmakeup #physiciansformula #arganoilprimer #coconutwaterprimer #makeupprimer #primer #makeup #makeupessentials

🌱Tea Tree Primer - sesuai utk mereka yg mempunyai kulit berjerawat dan berminyak. Selain menjadikan mekap segar dan tahan lama, ia juga merawat kulit dlm masa yg sama. 🌱Argan Oil Primer sesuai utk mereka yg mempunyai kulit kering atau kombinasi. Mengandungi Vitamin E dan ia membantu menjaga kelembapan selain bersifat anti-penuaan. ●Primer digunakan sebelum solekan utk melindungi kulit selain menjadikan mekap tahan lebih lama . 🌱PRIMER RM38.00 ( ahli RM34.20) IG : @sendayutinggisbh_0708 #sendayutinggi #sendayutinggimy #stkd #kotakinabalu #sabah #labuan #sarawak #brunei #sendayutinggisabah #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggibrunei #primer #makeupprimer #teatreeprimer #arganoilprimer #makeupbase

Konfius nak pakai primer yg mana satu?? Jom baca di bawah! . 1️⃣ Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (Ahli RM34.20) • Primer khas untuk menyamarkan penampilan pori besar & mengurangkan kilatan pada wajah berminyak. Ia sama seperti Tea Tee Primer, namun Tea Tree Primer lebih untuk merawat kulit berjerawat. Manakala Pore Filler boleh digunakan oleh semua jenis kulit samada normal, kering, berminyak atau kombinasi. . 2️⃣ Tea Tree Primer RM36.00 (Ahli RM32.40) • Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi & berjerawat sahaja. Mengekalkan solekan matte sepanjang hari bagi kulit berminyak & berjerawat dengan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia juga membantu menyembuhkan jerawat dalam masa yang singkat. . 3️⃣ Argan Oil Primer RM36.00 (Ahli RM32.40) • Sesuai untuk kulit kering, normal & kombinasi. Argan Oil bantu mengekalkan solekan agar tidak kelihatan kering dan berbelak. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . . . . . . . 📲📲📲 whatsapp 018-3797432 . . . . . . . . . #stonlinedealer #sendayutinggi #makeupprimer #teatreeprimer #arganoilprimer #porefillerprimer #skintreatment

Primer by Sendayu Tinggi... Primer adalah base makeup yg dipakai selepas penyapuan pelembap dan sebelum penyapuan bedak/foundation, yg akan create barrier antara kulit dan foundation yang dipakai. Seperti penghalang kepada foundation daripada memasuki ke liang roma dan memastikan kulit dlm keadaan bersih. Penggunaan Primer akan membuatkan mekap tahan lama dan segar sepanjang hari. Selain itu; - ia menyamaratakan kulit - sebagai asas utk menjadikan mekap lebih cantik dan menyerlah - menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit seperti parut, liang pori besar, pigmentation... - melembapkan kulit dan kekal segar - mekap blends dgn cepat. Primer by Sendayu Tinggi hadir dlm dua jenis; Argan Oil Primer - utk yg berkulit kering, normal Tea Tree Primer - utk yg bermasalah kulit spt minyak, jerawat, pori besar, kusam. Keduanya bukan shj membantu mencantikkan mekap tetapi juga merawat. 🌺Sendayu Tinggi Ampang🌺 Dapatkan dari dealer yang sah.Klik terus pada link dibawah untuk pembelian / konsultansi : 📲https://wa.me/60183188068 ✒ https://www.facebook.com/sendayutinggiampang.co/ 📮 Postage seluruh Malaysia 🚁 COD Seluruh Kawasan AMPANG |WP KL |CHERAS |BUKIT AMPANG |BUKIT INDAH |HULU LANGAT |TMN KOSAS |AMPANG JAYA | AMPANG INDAH | PANDAN JAYA | PANDAN MEWAH | Nota: COD Lain2 kawasan, whatsapp 😊 . #sendayutinggiampangg #primer #arganoilprimer #teatreeprimer #sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionline

Bila dah makeup cantik-cantik, tapi tak sampai setengah hari, dah mula luntur dan bercapuk ni memang menyedihkan! Sebenarnya, nak maintain kecantikan solekan pada wajah ni senang je, kita perlu ada base dan finishing yang bagus. . Base yang macam mana? Ha, penggunaan primer ni lah jawapan untuk base makeup yang bagus. Primer ni akan bantu untuk buat lapisan antara kulit dan makeup serta bantu hold makeup tu supaya boleh stay lama pada kulit. Penggunaan primer yang sesuai juga akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum tau, jadi kulit tak akan nampak telalu berminyak atau berkilat. . Finishing pula bermaksud penggunaan setting spray untuk set makeup yang kita dah pakai tu. Setting Spray ni ada pelbagai jenis dan kemasan. Bila dah habis makeup tu, jangan lupa untuk spray setting spray ke seluruh wajah untuk bantu kekalkan kecantikan makeup kita tu. . Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) . #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeprimer #porefillerprimer #mattifyingsettingspray

Betul, primer memang sangat membantu untuk solekan tahan lama & tak crack especially untuk berkulit kering. Kalau untuk oily skin pula, primer bertindak mengekalkan solekan dari melt atau bercapuk yang disebabkan kulit berminyak. Yang penting kena pilih primer yang sesuai dengan jenis kulit. . Lagi satu, primer juga membantu melindungi pori wajah dari menyerap produk makeup yang boleh menyebabkan pori tersumbat. Sbb bila pori tersumbat, boleh menyebabkan kulit breakout dan end up lagi oily. . Argan Oil Primer ni dirumus untuk kulit kering, normal dan sensitif. Argan Oil Primer membantu mengekalkan solekan yang lebih smooth, tidak kering dan berbelak sepanjang hari. Penggunaannya membantu mengurangkan saiz liang pori yang besar, melembapkan wajah yang kering, kasar dan menggelupas. . Argan Oil Makeup Primer . . #sendayutinggi #arganoilprimer

• • • • • Nak dapatkan solekan yang flawless ni mudah sahaja. Tipsnya ialah dengan gunakan primer sebelum bersolek. . Apa fungsi primer ni? Primer ni berfungsi untuk bantu lindungi pori wajah dari menyerap produk makeup sehingga menyebabkan pori tersumbat. Selain tu, primer ni akan bantu untuk elak solekan jadi bercapuk dan tak tahan lama. Pemakaian primer juga akan elak pengeluaran minyak yang berlebihan sehingga merosakkan solekan tu. . Tea Tree Primer ni dirumus untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak, kombinasi dan jerawat. Argan Oil Primer ni dirumus untuk mereka yang mempunyai kulit kering, normal dan sensitive. Makeup Primer RM32.40 #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeoilprimer #sendayutinggiterengganu #sendayutinggipaka #sendayutinggidungun #sendayutinggikemaman #sendayutinggikerteh #sendayutinggimarang #sendayutinggirantauabang #sendayutinggirasau #sendayutinggiketengahjaya #sendayutinggidurianmas #sendayutinggikualaberang #sendayutinggibesut #sendayutinggisetiu #sendayutinggi #sendayutinggiseberangtakir #sendayutinggihuluterengganu

Nak beli primer dari Sendayu Tinggi tapi masih keliru mana yang sesuai dengan kulit? Kalau nak tahu, Sendayu Tinggi ada tiga jenis primer dan setiap satunya mempunyai fungsi yang tersendiri. . Pore Filler + Mattifying Primer ni ialah primer keluaran terbaru tau. Ia berbeza dengan Argan Oil Primer dan Tea Tree Primer kerana ianya bersifat silicone based. Silicone based primer ni sangat popular digunakan untuk menyamarkan tampilan pori pada wajah dan kawal pengeluaran sebum yang terlalu banyak pada kulit wajah. Jadi, bila pakai tu kulit akan nampak smooth dan licin je. Pore Filler + Mattifying Primer ni sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah pori besar, tekstur kulit tak sekata dan kulit berminyak. . Argan Oil Primer ni pula ialah primer yang dikhaskan untuk mereka yang berkulit kering, sensitif dan normal. Kandungan Argan Oil dalam primer ni akan bantu untuk hydrate kulit dan elakkan terjadinya kulit kasar dan dry patches pada kulit. Argan Oil Primer ni juga bersifat anti penuaan dan tinggi anti oksida untuk melindungi dan merawat kulit kita. . Tea Tree primer ni pula dirumus khas untuk bantu mengawal pengeluaran sebum dan elakkan dari kulit jadi terlalu berminyak jadi solekan akan kekal nampak segar sepanjang hari. Kandungan tea tree oil ni juga akan bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat. Jadi, selain bantu mencantikkan solekan, ia juga bantu untuk rawat masalah kulit kita. . Argan Oil Primer RM32.40 Tea Tree Primer RM32.40 Pore Filler Mattifying Primer RM34.20 . #porefillerprimer #arganoilprimer #teatreeprimer #sendayutinggiterengganu #sendayutinggipaka #sendayutinggidungun #sendayutinggikemaman #sendayutinggikerteh #sendayutinggimarang #sendayutinggirantauabang #sendayutinggirasau #sendayutinggiketengahjaya #sendayutinggidurianmas #sendayutinggikualaberang #sendayutinggibesut #sendayutinggisetiu #sendayutinggi #sendayutinggiseberangtakir #sendayutinggihuluterengganu

. Bila dah makeup cantik-cantik, tapi tak sampai setengah hari, dah mula luntur dan bercapuk ni memang menyedihkan! Sebenarnya, nak maintain kecantikan solekan pada wajah ni senang je, kita perlu ada base dan finishing yang bagus. . Base yang macam mana? Ha, penggunaan primer ni lah jawapan untuk base makeup yang bagus. Primer ni akan bantu untuk buat lapisan antara kulit dan makeup serta bantu hold makeup tu supaya boleh stay lama pada kulit. Penggunaan primer yang sesuai juga akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum tau, jadi kulit tak akan nampak telalu berminyak atau berkilat. . Finishing pula bermaksud penggunaan setting spray untuk set makeup yang kita dah pakai tu. Setting Spray ni ada pelbagai jenis dan kemasan. Bila dah habis makeup tu, jangan lupa untuk spray setting spray ke seluruh wajah untuk bantu kekalkan kecantikan makeup kita tu. . Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) . . 🌹 Dealer sah ST. 👍 Trusted. 💯 Original. 📦 Postage Seluruh Malaysia. 🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat. 📱 http://www.wasap.my/60194755395 . Nak lebih jimat boleh shopping di shopee . 👜 https://shopee.com.my/zanneena82 . Free Postage Seluruh Malaysia. . #repost . #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeprimer #porefillerprimer #mattifyingsettingspray

Bila dah makeup cantik-cantik, tapi tak sampai setengah hari, dah mula luntur dan bercapuk ni memang menyedihkan! Sebenarnya, nak maintain kecantikan solekan pada wajah ni senang je, kita perlu ada base dan finishing yang bagus. . Base yang macam mana? Ha, penggunaan primer ni lah jawapan untuk base makeup yang bagus. Primer ni akan bantu untuk buat lapisan antara kulit dan makeup serta bantu hold makeup tu supaya boleh stay lama pada kulit. Penggunaan primer yang sesuai juga akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum tau, jadi kulit tak akan nampak telalu berminyak atau berkilat. . Finishing pula bermaksud penggunaan setting spray untuk set makeup yang kita dah pakai tu. Setting Spray ni ada pelbagai jenis dan kemasan. Bila dah habis makeup tu, jangan lupa untuk spray setting spray ke seluruh wajah untuk bantu kekalkan kecantikan makeup kita tu. . Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) . #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeprimer #porefillerprimer #mattifyingsettingspray #sendayutinggihq #sendayutinggi #yatisendayutinggi #sendayutinggilabuan #sendayutinggikelantan #sendayutinggiterengganu #sendayutinggipahang #sendayutinggijohor #sendayutinggimelaka #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggiselangor #sendayutinggikualalumpur #sendayutinggiperak #sendayutinggikedah #sendayutinggipulaupinang #sendayutinggiperlis #sendayutinggisabah #sendayutinggisarawak #skincaretips #st #skincaretips #skincareroutine

| Dealer Online Sendayu Tinggi 💯 | Whatsapp 📱0182279033 | COD & Postage 🚚 Ampang.WangsaMaju.Setiawangsa.Senawang #rarafellahbeauty #dealeronlinesendayutinggi #dealerstampang #dealerstwangsamaju #dealerstsetiawangsa #dealerstsenawang Posted @withrepost • @sendayu.tinggi_hq Bila dah makeup cantik-cantik, tapi tak sampai setengah hari, dah mula luntur dan bercapuk ni memang menyedihkan! Sebenarnya, nak maintain kecantikan solekan pada wajah ni senang je, kita perlu ada base dan finishing yang bagus. . Base yang macam mana? Ha, penggunaan primer ni lah jawapan untuk base makeup yang bagus. Primer ni akan bantu untuk buat lapisan antara kulit dan makeup serta bantu hold makeup tu supaya boleh stay lama pada kulit. Penggunaan primer yang sesuai juga akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum tau, jadi kulit tak akan nampak telalu berminyak atau berkilat. . Finishing pula bermaksud penggunaan setting spray untuk set makeup yang kita dah pakai tu. Setting Spray ni ada pelbagai jenis dan kemasan. Bila dah habis makeup tu, jangan lupa untuk spray setting spray ke seluruh wajah untuk bantu kekalkan kecantikan makeup kita tu. . Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Pore Filler Mattifying Primer RM38.00 (ahli RM34.20) Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeprimer #porefillerprimer #mattifyingsettingspray

Readystock #sabah #labuan 💌 Www.wasap.my/60165842074 • • • • • • Bila dah makeup cantik-cantik, tapi tak sampai setengah hari, dah mula luntur dan bercapuk ni memang menyedihkan! Sebenarnya, nak maintain kecantikan solekan pada wajah ni senang je, kita perlu ada base dan finishing yang bagus. . Base yang macam mana? Ha, penggunaan primer ni lah jawapan untuk base makeup yang bagus. Primer ni akan bantu untuk buat lapisan antara kulit dan makeup serta bantu hold makeup tu supaya boleh stay lama pada kulit. Penggunaan primer yang sesuai juga akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum tau, jadi kulit tak akan nampak telalu berminyak atau berkilat. . Finishing pula bermaksud penggunaan setting spray untuk set makeup yang kita dah pakai tu. Setting Spray ni ada pelbagai jenis dan kemasan. Bila dah habis makeup tu, jangan lupa untuk spray setting spray ke seluruh wajah untuk bantu kekalkan kecantikan makeup kita tu. . Makeup Primer RM38 Pore Filler Mattifying Primer RM40 Mattifying Setting Spray RM47 . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #arganoilprimer #teatreeprimer #porefillerprimer #mattifyingsettingspray