#apasa

1,416 posts tagged with #apasa

Photos and Videos about #apasa

[ #comingsoon RASA SEGAR & DINGIN YG SENSASI..!] Ahaaaa...! ini bukan iklan seben up tau! Ini adalah senjata bagi kaum wanita utk kekal segar dan bersih sepanjang hari tanpa perlu rasa sangsi ketika ingin beribadat ! Yaaa, rata2 wanita mengalami masalah keputihan yg berlebihan sehingga rasa was2 ketika ingin bersolat.. Malah, ada yg malu untuk berhadapan dengan orang ramai dan terutamanya ketika bersama suami..! Yaaa, kami faham situasi wanita diluar sana yg ingin rasa bebas dan segar sepanjang hari.. Jadi, kami bawakan satu produk dengan formulasi baharu untuk mengembalikan mahkota wanita yg sangat berharga ! 100 % PRODUK MUSLIM BUMIPUTERA Nantikan yaaaa.......#comingsoon #produkmesrawuduk #mudahdibersihkan #bmf #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysasridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts

[ #comingsoon RASA SEGAR & DINGIN YG SENSASI..!] Ahaaaa...! ini bukan iklan seben up tau! Ini adalah senjata bagi kaum wanita utk kekal segar dan bersih sepanjang hari tanpa perlu rasa sangsi ketika ingin beribadat ! Yaaa, rata2 wanita mengalami masalah keputihan yg berlebihan sehingga rasa was2 ketika ingin bersolat.. Malah, ada yg malu untuk berhadapan dengan orang ramai dan terutamanya ketika bersama suami..! Yaaa, kami faham situasi wanita diluar sana yg ingin rasa bebas dan segar sepanjang hari.. Jadi, kami bawakan satu produk dengan formulasi baharu untuk mengembalikan mahkota wanita yg sangat berharga ! 100 % PRODUK MUSLIM BUMIPUTERA Nantikan yaaaa.......#comingsoon #produkmesrawuduk #mudahdibersihkan #bmf #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysasridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts #bmf

Feminine wash harga mampu milik🔥🔥🔥🔥🔥 ⬇ . Kualiti bagus Bahan2 mmg halal. Yakin, mmg kita teliti dr aspek pemilihan bahan, proses kilang sampai la packaging.. . Hanya pakai sedikit je.kesannya superb😚😚jangan lihat pada saiznya tapi kualitinya💃💃💃 . Meh la grab cepat2..pastinya tak rugi tau .mmg berbaloi beli.pastinya makin lama makin syg .😚 . Cecepat wasap. . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #simple #kurussihat #nurraysaexclusivevelvetlipmatte #sepang #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #lipstickviral #lipsmatte #nurraysapearllipstick #nurraysaexecutivepartner #ramadhansales #naturalbeauty

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA mempunyai berus yang sangat lembut dan yang paling penting mudah waktu nak blend foundation tau! Memang best sangat 😍 . Berus ni tak menyebabkan makeup nampak bercapuk dan akan membuatkan makeup nampak lebih sekata dan cantik je. Set Kabuki Brush ini mengandungi 11 batang berus dan dapat percuma beg tau! . Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut. . Jangan risau, Kabuki Brush ini selamat digunakan kerana ia bebas daripada bahan terlarang 🙂 #nurraysaexecutivepartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT dari Nurraysa ni mampu mengurangkan kegatalan kulit kepala tau! . Selain itu ia membantu pertumbuhan rambut dan dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut baru. . Best sangat bila guna shampoo ni, dah la mudah sebab ianya 2 dalam 1, shampoo + conditioner. . So apa tunggu lagi? Jom order sekarang ! . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Nak wajah yang bersih dan cantik. Boleh follow tips yang admin share ni. Penjagaan wajah amat penting untuk elak jerawat, jeragat dan masalah kulit yang lain. Jom sama-sama kita amalkan tips penjagaan wajah ini uolss. . #nurraysadiyakinimesrawuduk #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #teamnurraysa #moisturizermurah #nurraysalover #skincarecombo #bodycarecombo #miraclewhiteningspray

HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT dari Nurraysa ni mampu mengurangkan kegatalan kulit kepala tau! . Selain itu ia membantu pertumbuhan rambut dan dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut baru. . Best sangat bila guna shampoo ni, dah la mudah sebab ianya 2 dalam 1, shampoo + conditioner. . So apa tunggu lagi? Jom order ke 01116343364 sekarang ! . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan

SEMUA PERINGKAT UMUR DAN SEISI KELUARGA PUN BOLEH GUNAKAN HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT NI TAU!!! . Jom kita dengarkan apa kata kelebihan mengenai Organic Body Wash Nurraysa :) :) . #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

[ BENDA BOLEH BELI TIGA KENAPA BELI SATU!!😂] Haaa sebab apa akak kata Gitu sebab Sempena sale hari Malaysia kaw2 lerr ...Lepas akak pakai luffa ni memang highly recommended kat uollsss semua Kelebihannya: ✅Mudah nak bawa ke mana(Travel Frienly) ✅NO SLES ✅3 in 1(Membersih, Melembapkan & Mencerahkan) ✅Special INGREDIENT (Sabut petola) ✅Boleh dijadikan daily facial cleanser + scrub Untuk tiga botol hanya RM 60 sahaja kalau tidak normal price Rm 119.40😱 tiga botol bukan sebotol !!mana nak dapat harga ni dah kalau dah habis sale nanti so better korang grab sekarang !! Klik link in di bio ig sekarang🔊

Harini guna ddmc code light. Tk sempat nk pakai makeup lelebih Sbb nk cepat... jadinya dab dab dgn ddmc plus lipstick and am ready to go💃💃💃#ddmc #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysa sridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts

Promosi Hari Malaysia masih berlangsung. Yang mana pilihan hati? Kiri atau kanan? Produk Nurraysa mudah dipakai dan mudah dicuci. Mesra wudhuk dan mesra solat. Sesuai untuk wanita muslim😍 Tunggu apa lagi jom tekan link ⬇️ www.wasap.my/60133525001/setnurraysa #supportprodukmuslim #apasa #nurraysa

Promosi Hari Malaysia masih berlangsung. Yang mana pilihan hati? Kiri atau kanan? Produk Nurraysa mudah dipakai dan mudah dicuci. Mesra wudhuk dan mesra solat. Sesuai untuk wanita muslim😍 Tunggu apa lagi jom tekan link ⬇️ www.wasap.my/60133525001/set #supportprodukmuslim #apasa #nurraysa

Siapa nak berus yang lembut dan 100% jaminan bukan dari bulu khinzir untuk hasil make up yang sempurna? . Komen "Nak" Sekarang PROMOSI HARI MERDEKA . Silakan share & like . #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk #kabukibrush

Kenapa skincare Nurraysa takde krim malam? Sebab utamanya guna spray lagi praktikal, selesa nak tido malam gituuu. Spray ni fungsinya macam toner. Apa beza? Bezanya dengan toner - toner yang lain yang berada dipasaran, ✅ kecilkan liang - liang pori ✅ lembutkan kulit sehalus bayi ✅ rawat jerawat, jeragat, parut ✅ amat sesuai untuk kulit berminyak ✅ mudah dipakai hanya spray dimuka ✅ mampu menganjalkan kulit ✅ bertindak sebagai ejen pemutih mampu mencerahkan dan nampak awet muda Syok kan? Spray jurr, esok bangun pagi muka toink toink! Anjal gebus 😘 #bauaromaepalhijau #nurraysahq #nurraysatanahmerah #mekomel #apasa

Uolss guna sabun kolagen ni untuk apa? Jerawat? Jeragat? Cer komen feedback gunakan sabun kolagen. . Sekarang kita buat Hari Malaysia Sales. . Jimat banyakkkkkk... . Ada yang nak repeat order sementara murah ni? . Wassap Cik Sab terus ✔ www.wasap.my/60129886891/sabuncollagen . #collagensoapnurraysa #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk #sabunkolagenmurah #nurraysapandanindah #nurraysakl #nurraysabeautyalamdamai

💟Best of Skincare💟 1. อาปาซ่า เมลา เคลียร์ เซรั่ม✨ APASA MELA CLEAR SERUM✨ 💥💥฿1,250.-💥💥 . 2. อาปาซ่า เฟซ คลีนซิ่ง เซรั่ม ( APASA FACE CLEANSING SERUM ) 💥💥ราคา ฿590.-💥💥 . 3. อาปาซ่า โอเวอร์ ไนท์ ไวท์เทนนิ่ง มาร์ก (APASA OVER NIGHT WHITENING MASK) 💥💥฿1,250.-💥💥 . 4. อาปาซ่า สเนล ครีม ( APASA SNAIL CREAM ) 🤩 💥💥ราคา ฿1250.- 💥💥 . 💥💥ส่งฟรี EMS💥💥 . . #เซรั่มบำรุงผิวหน้า #ผลิตภัณฑ์บำรุงผิวหน้า  #เซรั่มล้างหน้า #ลบเลือนฝ้า #ลบเลือนจุดด่างดำ #ลบเลือนริ้วรอย #กระชับรูขุมขน #ลดสิว #ผิวหน้ากระจ่างใส #ส่งฟรี

Perhatiann semua!!😍 Sempena Hari Malaysia Nurraysa buat sale kaw2 tau !! Dan akak baru je restock hotset items & face scrub cleanser luffa 😘 Kepada kalian yang nak join Cod area Kajang dan Bangi atau postage seluruh Malaysia korang boleh terus WhatsApp akak sekarang!!! Takyah penat2 keluar tunggu je kat rumah biar akak yang hantar depan rumah korang hehehe

💗รับOderมีทุกวัน💗 💥ไม่ต้องสต๊อกสินค้า 💥ไม่ต้องส่งสินค้า 🤟🤟ขายออนไลน์ใครว่ายาก 😍😍อยู่ที่ไหนในโลกใบนี้คุณก้อสามารถขายสินค้าได้ ปล.รายได้มีทุกวันๆๆๆ✌️✌️ 📲0657464454🆔Boonlove18 #apasa #อาปาซ่า #คอร์เดสต้า9ดี #cordesta9d

Jerebu2 ni pun bisnes tetap jalan 😆 Anyway tadi baru pergi ambik stok kat NBA lepas tu nak pergi pos lipmatte kat Sabah ...Siapa yang nak join postage sekali boleh terus WhatsApp akak ya !!😘 Cod available area Kajang dan Bangi !!

BLUSHER NURRAYSA 😍😍 Kawan ada bagitau eh segan lah nak pakai blusher bagai, nampak merah pipi.. Tapiiiiii kan, bila dah try nurraysa punya blusher, bukan main suka.😀 “Warna tak terang pun, best lah blusher ni.”... Haa baru tau. Cuba sekali confirm jatuh hati🤗 ____________________________________________ ↪ Tiada bahan plumbum,bahan yang boleh hitamkan kulit. b ↪ Tekstur blusher ini lembut dan ringan ↪ Bila ia tak terlalu over nampak cantik je sebab warna blusher tak terlalu heavy ↪ Boleh dijadikan eyeshadow juga ↪ Mengandungi ciri- ciri anti penuaan ↪ Merawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif ↪Packaging cantik dan tersedia dengan span 🌸Cara Penggunaan: Sapukan Nurraysa Shining Mineral Blusher pada kedua-dua tulang pipi. Bila di aplikasikan di wajah, colournya tak terlalu menonjol, dan tak jugak terlalu natural tetapi cukup bagi menaikkan seri wajah. Pelengkap yang terbaik buat make up anda😍😘 #apasa

MAKEUP SIMPLE DAMBAAN WANITA… 2 LANGKAH NI JE DH CUKUP…! KITA BAGI PROMO SIAP-SIAP….🎊🎊🎊🎊 . ‘’Eh! Macam mana nak dpt makeup look yg natural ni?.. Tak tebal & nampak nice je kat muka awak’’ . Fuh kembang semangkuk bila ramai yg tanya cam ni kan..Muka tak kusam, sentiasa bersinar-sinar & glowing gitu. . Bila kita ckp yg guna 2 produk ni je, ramai tak caya.. Tak caya ya? . Apa kata cuba..😎😎 . Dan utk uolls yg suka kejar promosi tu, ni lah waktu nya! Sempena Hari Malaysia, kita bg RM 68.00 je..RM 68 ni satu set tau.. 'HOT SET NAMA DIA'..ada FOUNDATION (Glowing DD Moist Cake) dan MAGIC LIPSTICK skali.. . Ops! Nasib baik tak lupa.. Nak bagitau yg FOUNDATION ni dh siap2 ada CONCEALER+POWDER skali. Bukan beshe besheeee mummyku.. . 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 💥SATU SET HANYA RM68 . . WHATSAPP SEGERA 0145123035 #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

[ 1+1+1 FORMULA WAJAH LEBIH GLOW ] . Siapa yang nak tahu formula 1+1+1 utk wajah tampil lebih glow dan flawless HANYA DALAM MASA 5 MINIT SHJ?🥰🥰 . Kalau cik da bagitahu 1+1+1 ni xsampai 100 pun, ada ke yang percaya?? . Yaaaaa, sempena promosi Hari Malaysia just RM89 SM/ RM95 SS jer tauu.... 💢HARGA ASAL RM189.90 SM / RM 201.90 SS . WOW KE WOW ?? AMACAM ? ON X ON? 💃 KALAU ON, BOLEH TERUS KLIK LINK BERIKUT YER : ✅www.wasap.my/60149874961/TWC+FD+ML . #apasa #nurraysa #makeupmesrawuduk #promosempenaharimalaysia #dropshipdiperlukan

imah_1983
(@imah_1983)

2 Days 2 Hours Ago

Jom semua Suri rumah join team kami Harga semua mampu milik Nak ke nak 😊😊😊😊 Wasap.my/60123564579/#nurraysa/malaysia #apasa? #nurraysa #surirumah #mesrawuduk #dsdiperkukan

Bibir tampil lebih mungil serta merah merah bak delima gituu??👄 👉NURRAYSA . . JANGAN RISAU! Magic Lipstick dari Nurraysa tidak akan menghitamkan bibir uolls yang gebu gebas tu!💋 . . Nak tahu kenapa?? Sebab Magic Lipstick dari Nurraya tidak mengandungi PLUMBUM! . . Malah, senang nak ditanggalkan sebab sangat mesra wuduk❤ . . Nak cuba produk Hot dari Nurraysa ni? 😋, whatsApp ke www.wasap.my/60145123035 www.wasap.my/60145123035 www.wasap.my/60145123035 #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Secalit lipstick ni sahaja dah boleh tampil lebih gojess..??😍 . Paling penting TANPA PLUMBUM..! Barulah bibir uolls sentiasa pinkish pinkish gitu💋 . Nak lipstick tanpa menghitamkan bibir serta dapat merawat masalah bibir uolls?? . Whatsapp 0145123035 utk lipstik awesome ni!😍 . #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

linj_376
(@linj_376)

2 Days 4 Hours Ago

Jom cuci mata tengok Promo Nurraysa sempena Hari Malaysia💕bermula 16 September - 04 Oktober 2019... Jimat berbaloi-baloi😍 inilah masanya korang shopping produk Nurraysa.. Kalau2 ada yg berkenan jangan segan2 pm LinJ atau terus klik link ni ya; www.wasap.my/60108209670🚗cod area Sandakan. . #apasa #produkmesrawuduk #nurraysadisabah #agentnurraysasandakan

3 CARA GUNA EXCLUSIVE VELVET LIPMATTE Admin nak share cara gunakan Exclusive Velvet Lipmatte untuk uolls! . . Okay antara 3 Cara Guna Exclusive Velvet Lipmatte: #1 Sebagai Color Corrector Apa benda tu? Haa.. color corrector ni ni membantu menghilang kesan hitam bawah mata ‘dark circle’, supaya makeup tak nampak kelabu Ambik code Glamorous Peach atau Hot Peachygy Letak sikit bawah mata kemudian ratakan Barulah pakai Glowing DD Moist Cake #2 Sebagai Blusher Bukan sahaja pakai kat bibir, Lipmatte ni pun boleh dijadikan blusher Calit sikit kat pipi, pastu rata je dengan jari-jemari uolls Zap! Dah berseri-seri gituw! . . #3 Sebagai Eyeshadow Memang sangat senang kalau malas nak bawak banyak benda dalam beg kan? So bawak je lipmatte boleh selesai masalah muka kusam sebab tak mekap tu. At least ceria sikit bila jumpa orang kenss! 😍 . . Okay admin harap tips ni bermanfaat untuk uolls! . . #nurraysa #teamnurraysa #nurraysadiyakinimesrawuduk #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysabeauty #everyonecanbebeautiful #semuabolehcantikdengannurraysa #produktempatan #malaysianproduct #halal #kkm #husbeauty #beautywithhus

[ MAKEUP CHALLENGE - BEDAK & LIPSTICK! ] Haiii, good morning Nurraysa Lovers! Jom semua join makeup challenge just menggunakan DUA BARANG JER? Ada bran..?? Iyaaaa, just guna Glowing DD Moist Cake & Magic Lipstick with Organic Marula Oil je GUARANTEE #5minit dah siap! . . Lepasni cik abang pun tak delah muka monyok semacam bile nunggu kita bersiap kan..? Handbag pun ringan je sebab tak payah bawak satu beg perkakas barang mekap. Bawak dua item ni dah boleh nampak "glowing" mcm Cik Nad kita ni haa... Pada yg baru nak berjinak2 dgn HOTSET Nurraysa ni,boleh risik2 dgn admin yaa 😘 . . Boleh dm atau terus ws www.wasap.my/601158556910 atau tekan sahaja link di bio 📲 . . #nurraysa #teamnurraysa #nurraysadiyakinimesrawuduk #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysabeauty #everyonecanbebeautiful #semuabolehcantikdengannurraysa #produktempatan #malaysianproduct #halal #kkm #husbeauty #beautywithhus

Tau tak Glowing DD Moist Cake ni ada function untuk treat wajah korang? So no problem yang muka ada jerawat ke, boleh je pakai. Glowing DD Moist Cake yang diperkaya dengan Argan Oil sangat baik untuk kulit wajah. So don't worry uolsss. Dengan SPF 50, inshaAllah muka akan terlindung dari sinaran UV. So jangan lupa grab tau! 😘 #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

anasuhamusa
(@anasuhahmusa)

2 Days 17 Hours Ago

Tau tak Glowing DD Moist Cake ni ada function untuk treat wajah korang? So no problem yang muka ada jerawat ke, boleh je pakai. Glowing DD Moist Cake yang diperkaya dengan Argan Oil sangat baik untuk kulit wajah. So don't worry uolsss. Dengan SPF 50, inshaAllah muka akan terlindung dari sinaran UV. So jangan lupa grab tau! 😘 #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

HOT SET NI BETUL-BETUL HOTTT!! Apa tak hot nye ramai orang dok cari hot set, nak hot set. Restok habis restok habis..! Takde hot set boleh jadi hot tau! Pakai 2 item ni je: ✅ Glowing DD Moist Cake ✅ Magic Lipstick with Marula Oil Nak bersiap cepat, guna 2 item ni. Lambat nak mekap, pakai 2 item ni zap zap zap siap! #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

HOT SET NI BETUL-BETUL HOTTT!! Apa tak hot nye ramai orang dok cari hot set, nak hot set. Restok habis restok habis..! Takde hot set boleh jadi hot tau! Pakai 2 item ni je: ✅ Glowing DD Moist Cake ✅ Magic Lipstick with Marula Oil Nak bersiap cepat, guna 2 item ni. Lambat nak mekap, pakai 2 item ni zap zap zap siap! #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

NurVa Deva
(@nurvadeva)

2 Days 19 Hours Ago

Siapa nak hotset mekaup yang mudah .. hanya 5 minit depdep je dah siap.. klik link ini www.wasap.my/601121964627/hotset #promosiharimalaysia#produkmesrawuduk #apasa#nurraysa

🌸MAGIC LIPSTIK WITH ORGANIC MARULA OIL🌸 Harga asal: RM30 ✅Harga promosi: 1-RM24 | 3-RM70 Postage rm7sm/rm11ss . ☎WHATSAPP/TELEGRAM 012 5405 699 . . KELEBIHAN : . ✔ Tanpa kandungan plumbum ✔ Tidak menghitamkan bibir ✔ Mesra wuduk ✔ Ikut suhu darah ✔ Melembapkan bibir KANDUNGAN BAHAN : 👉 Vegetable Oil 👉 Vitamin E 👉 Shea Butter 👉 Olive Fruit Oil 👉 Virgin Coconut Oil 👉 Sweet Almond Oil 👉 Peppermint Oil 👉 Marula Seed Oil . . . 👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) . NO KKM : NOT161002319K . . Salah satu bahan yang sangat berkualiti kita gunakan untuk melembabkan kulit ialah ORGANIK MARULA OIL. . Minyak marula datangnya daripada buah marula, sejenis buah yang berasal dari negara Afrika. . Dari segi kandungannya, minyak ini tinggi antioksidan, vitamin C, vitamin E dan flavonoids. Malah, minyak marula juga mengandungi antioksidan 60 peratus lebih tinggi daripada argan dan biji anggur . #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk #lipstickcollagennurraysabeauty

ADAKAH ANDA BERMASALAH,,JANGAN MALU JOM KITA KONGSI SAMA2,KELEBIHAN JAMU V'HERB NURRAYSA . NURRAYSA V HERB merupakan jamu yang diproses secara turun termurun yang diformulasikan daripada bahan bahan semula jadi . . Antaran BAHAN-BAHAN TERBAIK V'HERB NURRAYSA KHUSUS UNTUK WANITA adalah : . 💐 Akar Kacip Fatimah 💐 Akar serapat 💐 Buah Manjakani 💐Ubi Kunyit 💐Herba Terpilih . Antara khasiat-khasiat JAMU V'HERB NURRAYSA . ✅ Awet muda. ✅ Melawaskan pembuangan. ✅ Menyegarkan badan. ✅ Merawat keputihan. ✅ Merawat sengugut. ✅ Menstabilkan dan melancarkan kitaran period. ✅ Mengecutkan jerawat. ✅ Ibu lepas bersalin. ✅ Merawat rahim agar kembali DARA. ✅ Merawat tumit kaki pecah ✅ Menambahkan tenaga WANITA ✅ Kempiskan perut. ✅ Membaik pulih dalaman wanita lepas pembedahan ✅ Lenguh-Lenguh badan ✅ Mengembalikan nafsu. . cer uolss share feedback uolls tentang produk ni. best ke tidak?? ada sebarang perubahan tak selepas penggunaannya? . Silakan SHARE #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #teamnurraysa

[SEMPENA HARI MALAYSIA - 11 COMBO KHAS UNTUK ANDA!] . Miliki dengan harga promosi bukan harga sebenar! . Jimat berganda-ganda untuk uolls yang nak grab produk Nurraysa tapi nak dapatkan harga promosi, inilah masanya . Dapatkan harga promosi sehingga 4 Oktober 2019 dengan klik wasap: www.wasap.my/60149874961 . #apasa #nurraysabeauty #produkmesrawudhuk #makeupmesrawuduk #kedaionlinecikda #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan

[ SEMPENA HARI MALAYSIA NI NURRAYSA TAKDE PROMOSI KE?] Haipp siapa kata takde !!! [SEMPENA HARI MALAYSIA ada 11 COMBO KHAS UNTUK ANDA!] Miliki dengan harga promosi bukan harga sebenar! Jimat berganda-ganda untuk uolls yang nak grab produk Nurraysa tapi nak dapatkan harga promosi, inilah masanya Dapatkan harga promosi sehingga 4 Oktober ni je Klik link di bio ig untuk terus pm akak!!😘 #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

PENINGNYAAA! NAK PAKAI WARNA MANA SATU YA? 😍 Haa korang ada problem tak, tak tahu nak pakai warna mana satu bila nak keluar jenjalan?🤔 Hmm..tak yah pening-pening sebab admin nak tolong uolls🥰 Exlusive Velvet Lipmatte ada 4 warna berbeza dan admin nak share bila korang nak pakai untuk setiap color ni 💄💄💄💄 💕Barbie Doll Pink - bila uolls nak pergi dating dengan hasben, sweet2 gituw 💕Glamorous Peach - bila uolls nak pergi event or dinner untuk nampak lebih glamor 💕Hot Peachygy - bila uolls nak santai2 ke pantai, berpicnic bersama yang tersayang 💕Orangy Brownies - bila uolls nak lepak dengan kawan-kawan supaya wajah uolls nampak lebih muda Haa.. senang kan kalau ada 4 jenis color ni, boleh pakai kat mana-mana tempat yang kita nak pergi supaya wajah kita nampak fresh, berseri dan bersinar-sinar dari jauh! Sekarang ada promo Sempena Hari Malaysia, uolls boleh dapatkan dengan harga berbaloi2! Harga asal RM99.90 1 box, ada 2 warna. Tapi uolls beli sebelum 4 Oktober ni, hanya dengan harga RM47.00 sahaja Tunggu apa lagi grab sekarang lerr!!✨ #produkmesrawuduk #mekapmudahdibersihkan

Selamat petang uollsss. . Jom saya kongsikan beberapa tip berguna untuk penjagaan bibir yang sihat 😍😍 . Yang paling penting jangan sesekali menjilat bibir kita ketika bibir dalam keadaan kering kerana ia boleh menyebabkan bibir bertambah kering dan sukar untuk membaik.. . #pearlmagiclisptiknurraysa #lipstickmurah #kosmetikhalal #kosmetikmudahditanggalkan #nurraysa #nurraysalover #apasa #usahawanjutawan #teamnurraysa

LIPSTIK NURRAYSA . . Lipstik yg sangat simple tapi islamic version... ~Tanpa plumbum ~Tidak melekat ketika makan & minum ~Selamat utk ibu hamil & menyusu ~Merawat bibir ~ Tidak menghitamkan bibir . . INFO 💄💄💄💄 NURRAYSA . . Bahan mewah dalam lipstik Nurraysa💎 ✅collagen🌷 ✅vit E🌷 ✅olive oil🌷 ✅sunflower seed oil ✅virgin coconut oil🌷 . . Kelebihan lipstik⤵ ✅ ikut darah .. tak perlu pening2 pilih warna🌷 ✅tanpa plumbum..tidak hitamkan bibir🌷 ✅merawat bibir🌷 ✅mesra solat🌷 Bawa satu lipstik je dah cukup.. cantik dan rawat bibir sekali. Tak perlu lip balm, lip gloss🌷 . . grab Lipstik Nurraysa komer😍 . . . #specialforu #apasa #nurraysabeauty #produkdiyakinimesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #bebasbahankimiaberbahaya

[SEMPENA HARI MALAYSIA - 11 COMBO KHAS UNTUK ANDA!] . Miliki dengan harga promosi bukan harga sebenar! . Jimat berganda-ganda untuk uolls yang nak grab produk Nurraysa tapi nak dapatkan harga promosi, inilah masanya . Dapatkan harga promosi sehingga 4 Oktober 2019 dengan klik wasap: www.wasap.my/60149874961 . #apasa #nurraysabeauty #produkmesrawudhuk #kosmetikmudahditanggalkan #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan

aisyah
(@gerobok_skincare)

3 Days 18 Hours Ago

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA . Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? . KELEBIHAN; . 👍🏻 Merawat jerawat 👍🏻 Merawat jeragat 👍🏻 Merawat kulit berminyak 👍🏻 Memudarkan parut 👍🏻 Mengecilkan liang pori pada wajah 👍🏻 Mencerahkan kulit wajah 👍🏻 Membuang sel-sel kulit mati 👍🏻 Melembapkan kulit muka 👍🏻 Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman 👍🏻 Mengurangkan whitehead & blackhead 👍🏻 Merawat eczema, gatal , kurap dan panau 👍🏻 Menghilang bau badan 👍🏻 Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak . CARA PENGGUNAAN: . Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih. . . #kelebihancollagensoap #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Untuk yang nak cepat bersiap, tapi setiap kali keluar rumah mesti nak touch up paling kurang bedak asas, Ummi suka cadangkan Glowing DD Moist Cake dari @nurraysahq ini. Paling Ummi suka sebab dia senang blend dan bagi efek natural dan glowing. Dan istimewanya, semua rangkaian dari Nurraysa mesra wudhu’ termasuklah DD Moist Cake yang Ummi guna ni! 🤩 . #nurraysabeauty #nurraysaipohchemor #produkmesrawudhuk #kosmetiknurraysa #kosmetikmudahdicuci #kosmetikhalal #kosmetikmudahditanggalkan #flawles #glowing #glowingddmoistcakenurraysa #makeupcantik #marulaoil #makeuphalal #makeupnurraysa #makeupartist #makeuptutorial #jiharichempire #jutawannurraysa #jutawanberjaya #apasa #agentdropshipdiperlukan #ipoh #chemor

NAK SANGAT WAJAH NAMPAK FLAWLESS & GLOWING, TAPI TAKTAU CAMNE NAK BUAT?😭 . . Dah try google, try tengok youtube tapi still hambar?? tak jmpa2 jgak? Kalau ada pon, leceh sangat sebab nak kena pakai macam macam kan?? . Lepastu harga pun melatun lah sebab kena pakai banyak bende kan?😥 . . FOLLOW 3 STEP MUDAH NI UTK WAJAH LEBIH PELOLES & GLOWING 💞 #1 CONCEALER Concealer berfungsi untuk menutup kesan parut serta menutup noda pada wajah kita. Wajah akan bertambah flawless #2 FOUNDATION Berfungsi sebagai untuk meratakan warna kulit wajah serta membantu memberi tekstur kulit wajah lebih lembut. Penggunaan foundation dapat memberikan efek wajah lebih flawless #3 POWDER Efek bedak selepas pemakaian foundation sangat membantu.. Ia dapat memberi efek kekemasan berganda serta mampu membuat wajah lebih flawless dan glowing! . . Psstt, meh rapat sini sis.. Buat apa beli barang benda kalau boleh dapat semuanya dalam satu barang je! Hanya 1 barang sahaja boleh dapat 3 MANFAAT ❤ . . WhatsApp sis segera tau!😘 014-5123035 #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

NAK SANGAT WAJAH NAMPAK FLAWLESS & GLOWING, TAPI TAKTAU CAMNE NAK BUAT?😭 . . Dah try google, try tengok youtube tapi still hambar?? tak jmpa2 jgak? Kalau ada pon, leceh sangat sebab nak kena pakai macam macam kan?? . Lepastu harga pun melatun lah sebab kena pakai banyak bende kan?😥 . . FOLLOW 3 STEP MUDAH NI UTK WAJAH LEBIH PELOLES & GLOWING 💞 #1 CONCEALER Concealer berfungsi untuk menutup kesan parut serta menutup noda pada wajah kita. Wajah akan bertambah flawless #2 FOUNDATION Berfungsi sebagai untuk meratakan warna kulit wajah serta membantu memberi tekstur kulit wajah lebih lembut. Penggunaan foundation dapat memberikan efek wajah lebih flawless #3 POWDER Efek bedak selepas pemakaian foundation sangat membantu.. Ia dapat memberi efek kekemasan berganda serta mampu membuat wajah lebih flawless dan glowing! . . Psstt, meh rapat sini sis.. Buat apa beli barang benda kalau boleh dapat semuanya dalam satu barang je! Hanya 1 barang sahaja boleh dapat 3 MANFAAT ❤ . . WhatsApp sis segera tau!😘 014-5123035 #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

NAK SANGAT WAJAH NAMPAK FLAWLESS & GLOWING, TAPI TAKTAU CAMNE NAK BUAT?😭 . . Dah try google, try tengok youtube tapi still hambar?? tak jmpa2 jgak? Kalau ada pon, leceh sangat sebab nak kena pakai macam macam kan?? . Lepastu harga pun melatun lah sebab kena pakai banyak bende kan?😥 . . FOLLOW 3 STEP MUDAH NI UTK WAJAH LEBIH PELOLES & GLOWING 💞 #1 CONCEALER Concealer berfungsi untuk menutup kesan parut serta menutup noda pada wajah kita. Wajah akan bertambah flawless #2 FOUNDATION Berfungsi sebagai untuk meratakan warna kulit wajah serta membantu memberi tekstur kulit wajah lebih lembut. Penggunaan foundation dapat memberikan efek wajah lebih flawless #3 POWDER Efek bedak selepas pemakaian foundation sangat membantu.. Ia dapat memberi efek kekemasan berganda serta mampu membuat wajah lebih flawless dan glowing! . . Psstt, meh rapat sini sis.. Buat apa beli barang benda kalau boleh dapat semuanya dalam satu barang je! Hanya 1 barang sahaja boleh dapat 3 MANFAAT ❤ . . WhatsApp sis segera tau!😘 014-5123035 #nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

ALLAHU AKBAR Allah Maha Besar 🌿💕🌼 Cable Beach, Broome Western Australia 💙💙💙 #apasa #nurraysa #produkmesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #buymuslimfirst #izarateam

ALHAMDULILLAH Segala Puji bagi Allah 🌿💕🌼 Roman Forum, Historical place in Rome, Italy 💚💚💚 #apasa #nurraysa #produkmesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #buymuslimfirst #izarateam

SUBHANALLAH Maha Suci Allah 🌼🌿🌸 Sunset at its best.. Klein Brakrivierstrand, Western Cape, South Africa 💛💛💛 #apasa #nurraysa #produkmesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #buymuslimfirst #izarateam

[AGENT DIPERLUKAN] Ada yang berminat nak Nurraysa bantu dan guide uols jana pendapatan sendiri tanpa perlu laburkan ribuan ringgit? ❤ *OPEN AGENT* MODAL ASAL RM 400 MODAL(PROMOSI) RM99 SAHAJA ! WOW KAN? Tak sampai SERATUS RINGGIT dah boleh jadi ejen sah & START BERBISNES dgn bantuan serta guide dari team Nurraysa sendiri klik link dibawah : ============================= www.wasap.my/60165414527/AgentRm99 www.wasap.my/60165414527/AgentRm99 www.wasap.my/60165414527/AgentRm99 ============================= #binabisnesbersamanurraysa #foundernurraysa #misi10kusahawan #nurraysa #zuensp #nurraysaseniorpartner #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

Dua² color cantik. . Light dan Medium DD Moist Cake. . Siapa yang suka bedak ala² foundation dalam masa sama masih ada ciri bedak compact mesti jatuh hati dengan DD by Nurraysa ni. . Juga ada campuran marula oil untuk rawatan kulit wajah.Cela² pasti dapat dirawat dengan sapuan lembap di wajah setiap hari. . Apalagi boleh grab cepat². Berbaloi dgn rm47/pcs sahaja dengan pengunaan jimat.Sapu sikit sudah glowing. . Whatsapp Miela ye tekan link ni utk respon pantas. . www.wasap.my/601131445737/ddmc😍 . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #halalcosmetics #produkmesrawuduk #agentnurraysasepang #dropshipwanted #sales #blusher #beritaharian #supplement #terbaik #sepang #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #lipstickviral #lipsmatte #nurraysapearllipstick #fattzura

barang murah
(@rie_zai85)

3 Days 24 Hours Ago

Hot item 🔥 🔥 🔥 Boleh siap dengan 5 saat Produk laku keras Wajib ada dalam handbag 💓 http://wa.me/6 0173709059 #produkmesrasolat #nurraysabeauty #apasa

linj_376
(@linj_376)

4 Days 1 Hour Ago

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA . Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? . KELEBIHAN; . 👍🏻 Merawat jerawat 👍🏻 Merawat jeragat 👍🏻 Merawat kulit berminyak 👍🏻 Memudarkan parut 👍🏻 Mengecilkan liang pori pada wajah 👍🏻 Mencerahkan kulit wajah 👍🏻 Membuang sel-sel kulit mati 👍🏻 Melembapkan kulit muka 👍🏻 Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman 👍🏻 Mengurangkan whitehead & blackhead 👍🏻 Merawat eczema, gatal , kurap dan panau 👍🏻 Menghilang bau badan 👍🏻 Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak . CARA PENGGUNAAN: . Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih. . Untuk order WhatsApp LinJ di www.wasap.my/60108209670 untuk maklumat lebih lanjut. . #kelebihancollagensoap #nurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #nurraysadisabah #agentnurraysasandakan

Bisnes atau bekerja memang untuk dunia tapi bisnes atau kerja akan bawa ke akhirat bila kita gunakan bisnes atau kerja untuk bantu orang lain dan hasil bisnes atau gaji untuk bersedekah dan juga untuk bantu keluarga kita. . #apasa #nurraysa #produkmesrawudhuk #kosmetikmudahditanggalkan #kedaionlinecikda #binabisnesbersamanurraysa #dropshipdiperlukan

linj_376
(@linj_376)

4 Days 7 Hours Ago

Promo sempena hari Malaysia💕 bermula 16 September 2019 sehingga 04 Oktober 2019. . Collagen Soap harga promosi biasa rm40.00sm/rm45.00ss.. . Sempena Promo hari Malaysia hanya RM28.00sm/RM29.90ss jimat berganda-ganda😍 Ini la masa korang shopping... . Whatsapp LinJ atau terus klik link; www.wasap.my/60108209670🚗cod area Sandakan. . #apasa #produkmesrawuduk #nurraysadisabah #agentnurraysasandakan

[ MAKEUP CHALLENGE - BEDAK & LIPSTICK ! ] . Haiii, Nurraysa Lovers ! Jom semua join makeup challenge just menggunakan DUA BARANG JER? Ada bran..?? . Iyaaaa, just guna Glowing DD Moist Cake & Magic Lipstick with Organic Marula Oil jerrr.. GUARANTEE #5minit jer dah siap tauu..! . Lepasni cik abang pun xdelah muka monyok semcam bile nunggu kita bersiap kan..? handbag pun ringan jer sebab xpayah bawak satu beg perkakas barang mekap.. Bawak dua item ni jer dah boleh nampak "glowing" mcm cik nad kita ni haaa... . Pada yg baru nak berjinak2 dgn HOTSET Nurraysa ni, boleh risik2 yaa 😘👇 📲www.wasap.my/60149874961 . #apasa #nurraysa #produkmesrawudhuk #produktrendingno1dimalaysia #kosmetikmudahditanggalkan #agentnurraysakepong #kedaionlinecikda #dropshipdiperlukan

Hai, Antara kelebihan MIRACLE TWO WAY CAKE POWDER with MARULA OIL . 💕10x ganda kemasan yang gebu dan halus 💕Gabungan Foundation + Powder 💕Tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit 💕Sangat mudah digunakan 💕Tahan lama 💕Mudah digunakan 💕Tidak mengandungi Silikon . Siapa dah yang dah dapatkan Two way cake yang sangat best ni? Cer komen berapa banyak anda dah order? . Silakan share & like . #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #nurraysadiyakinimesrawuduk

PERFECT LONG LASH MASCARA sesuai untuk pemakaian harian kerana ia sangat mudah ditanggalkan pada bila bila masa 😍 . Teksturnya yang ringan, selesa dan sesuai bagi semua peringkat umur. Yang penting kekal dan tidak mencomotkan mata. Senang ditanggal untuk solat, MESRA WUDUK. . Jom dapatkan segera dengan pengedar sah kami atau boleh hubungi kami di 0199 151415 😘😍☺ . #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan

*'Sayangi Malaysiaku'..Hari Ini dalam Sejarah [16 September]* 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . Selamat Menyambut Hari Malaysia kepada seluruh Rakyat Malaysia yang tercinta . Imbas kembali: -------------------- Hari Malaysia disambut pada 16 September setiap tahun untuk memperingati penubuhan persekutuan Malaysia di tarikh yang sama pada tahun 1963. . Semoga gabungan yang terbentuk itu,dijaga demi anak bangsa.. Malaysia, Malaysia, Pertahan Sepenuhnya Malaysia 🇲🇾🇲🇾 . Oleh itu, sempena HARI MALAYSIA NI, Nurraysa akan gabungkan sesuatu KHAS UNTUK anda yg setia bersama kami.. . Nak tau apa gabungan tu? PROMOSI HEBAT DARI NURRAYSA DENGAN HARGA TERLAJAK MURAH. . Komen SAYA NAK🇲🇾🇲🇾 . #apasa #nurraysa #produkmesrawudhuk #kosmetikmudahditanggalkan #kedaionlinecikda #agentnurraysakepong #dropshipdiperlukan #promosempenaharimalaysia

Lipmatte Nurraysa💄💄💄 4 colour menarik utk di miliki 1box Ada 2 colour Lipmatte💋 Bukan sebarang lipmatte Lipmatte yg Dihasilkan Dari 💯bahan semulajadi Mana2 yg sensitif berLipmatte tu Bolehlah bergaya dgn Lipmatte Nurraysa💃 Packaging yg sgt exclusive Sesuai di jadikan sebagai hantaran & Hadiah buat yg tersayang💖 Sekarang ada offer tau... Terlajak murah lihat dikomen👇👇 . www.wasap.my/60173468674/LipmatteNurraysa #produk_mesra_wuduk #azzarichteamgroup #jutawannurraysa #apasa #dropshipneeded

Kini kembali jualan murah Nurraysa🎊🎊 Sempena hari Malaysia🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Lebih dari 10 produk Nurraysa Dijual dengan harga yang terlajak murah Mari mari dapatkan dengan segera Sementara stok masih panas... #apasa #nurraysa #penarajuprodukmesrawhudukno1dimalaysia #pastikanhalalbarubeli #menyokongprodukmuslim

Kenapa ramai yang sukakan HOT SET NURRAYSA ? Sebab #hotset ada ❇️Glowing DD Moist Cake ❇️Magic Lipstik Nurraysa😍 Dannnnnn hot set pun jimat😱 Selain untuk cantik2, hot set Nurraysa ni juga boleh merawat kulit dari jerawat, melindungi kulit dari sinar UV😘 Magic lipstik melembap dan merawat bibir yang kering😘 Jom dapatkannya dengan harga promosi.. #nurraysa #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan whatsapp : 0148562990

linj_376
(@linj_376)

4 Days 23 Hours Ago

Hot item 🔥 🔥 🔥 Glowing DD Moist Cake + Magic Lipstick With Marula Oil Boleh siap dengan 5 minit Produk laku keras Wajib ada dalam handbag 💓 Whatsapp LinJ atau terus klink link; wasap.my/60108209670 . #apasa #produkmesrawuduk #nurraysadisabah #agantnurraysasandakan

Apasa Şirince
(@apasataki)

4 Days 23 Hours Ago

⚜️ Artemis’in boğası ⚜️ güçlü berekeket şans dolu bir hafta olsun 🎀 #artemis #apasa #şirince #boğa #jewellery

barang murah
(@rie_zai85)

4 Days 24 Hours Ago

Lipmatte Nurraysa💄💄💄 4 colour menarik utk di miliki 1box Ada 2 colour Lipmatte💋 Bukan sebarang lipmatte Lipmatte yg Dihasilkan Dari 💯bahan semulajadi Mana2 yg sensitif berLipmatte tu Bolehlah bergaya dgn Lipmatte Nurraysa💃 Packaging yg sgt exclusive Sesuai di jadikan sebagai hantaran & Hadiah buat yg tersayang💖 Sekarang ada offer tau... Terlajak murah lihat dikomen👇👇 . www.wasap.my/6 0173709059 /LipmatteNurraysa #produkmesrawuduk #nurraysabeauty #apasa

Special untuk anda bermula hari ini. . Promo HARI MALAYSIA😍 . selamat bershopping. . Whatsapp Miela terus klik link ni ya www.wasap.my/601131445737/promoMalaysia . #cantikraya2018 #sempenaulangtahunnurraysake6 #cantikraya2019 #ramadan2019 #nurraysa #teamnurraysa #apasa #nurraysabeauty #nurraysaexecutivepartner #simple #kurussihat #coco #sedap #nilai #bbst #beritaharian #makeupobsessed #uppretty #lipstickviral #lipsmatte #nurraysasepang

[PROMO SEMPENA HARI MALAYSIA 🇲🇾! 🔥🔥🔥🔥🔥] . Nurraysa tak mau anda beli memahal lagi. Sebab tu, mulai hari ni 16 SEPTEMBER - 4 OKTOBER, NURRAYSA BUAT PROMOSI KOMBO SEMPENA HARI MALAYSIA!!.. ye! NURRAYSA BERMURAH HATI NAK BAGI HARGA DISKAUN . Pakat bagi tau mak,adik,jiran tetangga yang Nurraysa bagi promo untuk lebih dari 10 kombo produk!!!! Bukan Beshe2 dik oiii.. . Nak cantik & nak Slim melim mcm founder kita, senang cerita, mana yang nak cantik dr 'kepala sampai ibu jari kaki' apaaa tunggu lagi, tapau banyak2 kombo ni sambil boleh menang kereta VIOS 1.5 J!!! . Takkan tengok je...mai whtspp lekaihh!! Takut nnti putih mata, sbb tak dpt promo 😥😥.. . www.wasap.my/60176644318 #apasa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysaexecutivepartner #nurraysakepong #nurraysa sridamansara #nurraysadiyakinimesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1 #kosmetikmesrawudhu #halalproduct #halalbeautyproducts #buymuslimfirst #bmf

linj_376
(@linj_376)

5 Days 3 Hours Ago

Promo Hari Malaysia💕💕 bermula 16 September 2019 sehingga 04 Oktobe 2019. . Exclusive Glowing Cream Foundation + Magic Lipstick With Organic Marula Oil + Miracle Two Way Cake Powder With Organic Marula Oil... 3 item yang sangat mantap ni hanya RM89.00sm/RM95.00ss jimat berbaloi-baloi... . Whatsapp LinJ atau terus klik link ni ya; wasap.my/60108209670 . #apasa #produkmesrawuduk #nurraysadisabah #agentnurraysasandakan

linj_376
(@linj_376)

5 Days 4 Hours Ago

Sempena Hari Malaysia... Promosi nermula hari ini...16 Sept 2019 sehingga 04 Oktiber 2019.. . Jangan lepaskan peluang ni, dapatkan Hot Set💕 dengan harga jimat.. . Whatsapp LinJ atau terus klik link ni ya wasap.my/6010829670/promoMalaysia . #apasa #produkmesrawuduk #nurraysadisabah #agentnurraysasabah

imah_1983
(@imah_1983)

5 Days 4 Hours Ago

Bismillah SELAMAT HARI MALAYSIA 🇲🇾 Cuti-cuti ni pergi mana? Ke macam imah duduk rumah😊 Jom singgah wall fb :sarimah mohd Hashim Ig : imah_1983 Wasap.my/60123564479 #apasa? #nurraysa #agentnurraysa

'Sayangi Malaysiaku'..Hari Ini dalam Sejarah [16 September] 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . Selamat Menyambut Hari Malaysia kepada seluruh Rakyat Malaysia yang tercinta . Imbas kembali: -------------------- Hari Malaysia disambut pada 16 September setiap tahun untuk memperingati penubuhan persekutuan Malaysia di tarikh yang sama pada tahun 1963. . Semoga gabungan yang terbentuk itu,dijaga demi anak bangsa.. Malaysia, Malaysia, Pertahan Sepenuhnya Malaysia 🇲🇾🇲🇾 . Oleh itu, sempena HARI MALAYSIA NI, Nurraysa akan gabungkan sesuatu KHAS UNTUK anda yg setia bersama kami.. . Nak tau apa gabungan tu? Stay tuned duhai anak bangsa🇲🇾🇲🇾 . #apasa #nurraysa #produkmesrawudhuk #produktrendingno1dimalaysia #teamjutawanmuslim #kedaionlinecikda #dropshipdiperlukan #agentnurraysakepong

[SELAMAT HARI MALAYSIA ]🇲🇾🇲🇾 PROMOSI LAGI!!!🇲🇾🇲🇾 🌷Ada orang cakap kenapa kerap sangat NURRAYSA buat promosi??? "Tak laku ke?" "Tak berkualiti ke?" Hehe..bukan tak laku atau tak berkualiti laa.. Ni jawapannya..😉💞 ✔sebagai tanda penghargaan bagi pengguna NURRAYSA ✔semua orang berpeluang memiliki produk NURRAYSA dengan harga lebih murah semasa PROMOSI Jadi semasa PROMOSI berlangsung rebutlah peluang memiliki produk NURRAYSA ni 😊 NOW EVERYONE CAN BE BEAUTIFUL 😊😘 Nak dapatkan produk dengan harga PROMOSI? 😊 JANGAN LUPA TAU !! pilihlah yg MESRA WUDUK 😊😊💞 ☘JOM DAPATKAN SEGERA Nak senang klik je kat link ni: www.wasap.my/60125669707/nurraysabeautyhome Nak order : +60125669707 +60125669707 +60125669707 JEMPUT LIKE PAGE ✌🏼 https://www.facebook.com/nurraysabeautyhome #onlineshopping #malaysiatrulyasia #trustedseller #selangor #selamatharimalaysia🇲🇾 #nurraysasetiaalam #shahalamresident #nurraysabeautyhome #nurraysahq #nurraysalover #apasa #mesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #onlinestore #nurraysadiyakinimesrawuduk

[SELAMAT HARI MALAYSIA ]🇲🇾🇲🇾 PROMOSI LAGI!!!🇲🇾🇲🇾 🌷Ada orang cakap kenapa kerap sangat NURRAYSA buat promosi??? "Tak laku ke?" "Tak berkualiti ke?" Hehe..bukan tak laku atau tak berkualiti laa.. Ni jawapannya..😉💞 ✔sebagai tanda penghargaan bagi pengguna NURRAYSA ✔semua orang berpeluang memiliki produk NURRAYSA dengan harga lebih murah semasa PROMOSI Jadi semasa PROMOSI berlangsung rebutlah peluang memiliki produk NURRAYSA ni 😊 NOW EVERYONE CAN BE BEAUTIFUL 😊😘 Nak dapatkan produk dengan harga PROMOSI? 😊 JANGAN LUPA TAU !! pilihlah yg MESRA WUDUK 😊😊💞 ☘JOM DAPATKAN SEGERA Nak senang klik je kat link ni: www.wasap.my/60125669707/nurraysabeautyhome Nak order : +60125669707 +60125669707 +60125669707 JEMPUT LIKE PAGE ✌🏼 https://www.facebook.com/nurraysabeautyhome #onlineshopping #malaysiatrulyasia #trustedseller #selangor #selamatharimalaysia🇲🇾 #nurraysasetiaalam #shahalamresident #nurraysabeautyhome #nurraysahq #nurraysalover #apasa #mesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #produkmesrawuduk #kosmetikmudahditanggalkan #usahawanjutawan #onlinestore #nurraysadiyakinimesrawuduk