#antiaging

3,192,118 posts tagged with #antiaging

Photos and Videos about #antiaging

Try our 1 hour Vitamin C blast facial. A super reviver for tired, dull skin brightens the complexion for an autumn glow. #vitaminc #goodforyou #antiaging #pigmentation #exfoliation #glowing #loveyourskin #janssencosmetics #resultsdrivenbeauty #autumn

#repost @meidam_conf with @get_repost ・・・ @kmoore_global #4th #middleeast #international #dermatology & #aesthetic #medicine #conference & #exhibition taking place in #intercontinental #dubai #festivalcity #uae MEIDAM will be held between 19th - 21st September, 2019 & will provide the advanced #scientific and #clinical #knowledge in the field of Dermatology, Aesthetics and #antiaging Medicine. #massagemarket #meidam #spatreatments #aestheticmedicine #ipevents #لوازم_ماساژ #لوازم_جانبي_ماساژ

【鎖住青春 活力肌Power Up!】 毛孔粗大?面色暗沉?細紋?想同皮膚老化徵兆Say No🙅🏻‍♀今日起就開始用L’Occitane全新推出嘅蠟菊青春活肌系列,當中蘊含兩大活性成分:⭐蠟菊精華油➕⭐透明質酸再生複合物,先令肌膚變得細滑,再注入水份,為肌膚注入再生力量! #loccitanehk #loveloccitane #mostloved #immortelle #precious #antiaging

➡️➡️➡️ Just look at the glow of her skin 💎 Look how much dead skin build up was removed from my clients face 😍😍😍 Dermaplane Facial🎉 This facial is a Deep exfoliation facial which includes skin analysis and Dermaplane😁 This facial reduces scarring, reduces pigmentation, removes dead skin build up, increases absorption levels, increases collagen production, reduces fine lines and wrinkles and is suitable for all skin types.👍 #dermaplaning #dermaplaningfacial #skin #skincare #facial #luxuryfacial #deadskin #likeforlikes #like4likes #followforfollowback #followforfollows #likethis #lipfillers #antiaging #wrinkles #finelines

Haii girlssss,,,,, hai ladiesss,,,, kamu uda gak perlu pusing lagi soal KECANTIKAN karena sekarang mau tampil cantik itu uda gak pake repot lagi.... 😁 KERUTAN, JERAWAT, BEKAS JERAWAT, FLEK, KOMEDO, KULIT KUSAM dan berbagai masalah kulit lainnya.... Sekarang bisa kamu atasi dengan GLUCELLA , cukup minum 2x sehari dan sering" SELFIE untuk melihat seberapa jauh PERUBAHAN kulitmu dalam 1 minggu pertama...!!! 😙 Info bisnis & produk: . 👑WAWA BOSS HWI JAMBI Dist. Terverified Se-Indonesia 📲LINE/WA: 087 887 887 792 📲IG : @diet.ingat.hwi . #hwi #glucella #gluthation #colagen #stemsel #apel #glucellahwi #pemutihkulit #pemutihwajah #suplemenpemutih #whitening #skincare #antiaging #stemcell #produkkecantikan #antiflekwajah #minumansehat #kulitcerah #kulitsehat #nutrisikulit #cantik #cantikalami #foodie #jktfoodbang #eatandtreats #obatherbal #bekasjerawat #jerawathilang #obatjerawat #foodies

Frutablend nie apaan sih??? Frutablend ini terbukti ampuh banget buat mengatasi jerawat batu. Rutin aja minum dan liat sendiri hasilnya jerawat bakal kempes,kering dan ga berbekas 😍 Aman ga? Aman donk. Komposisinya adalah 22jenis buah,dan sayur. Selain buat jerawat FRUTABLEND jg bgs buat jaga daya tahan tubuh km agar sll fit😍 #frutablend #herbal #antiaging #orac #bebasjerawat #bebasjerawat #pencerahkulit #pencerahketiak #ketiakputih #hwi

With summer coming to an end, it’s time to peel away the summer damage and peel into new, beautiful, glowing skin with the VI Peel. Microneedling breaks up pigment VI Peel lifts it away to reveal smoother skin texture - making this an ideal treatment package to target hyperpigmentation, melasma, or acne scarring. Schedule your appointment today. www.CenterForDermatology.com ——————— #peelawaysundamage #vipeel #skincare #aesthetician #glowingskin #antiaging #removesunspots #coralsprings #beautifulskin #lovemyskin #dermatology #soflo #margate #miconeedling #coconurcreek #callforyourappointment

Sentite che la pelle del vostro viso avrebbe bisogno di qualcosa e non sapete di cosa? La cura quotidiana che applicate molto probabilmente manca di un tocco in più: qualcosa di efficace e del quale non potrete fare più a meno. Scopri sul nostro blog di che cosa si tratta! 🧖🏼‍♀️ #skincare #beauty #skincareroutine #makeup #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #selfcare #natural #love #acne #like #skincareproducts #naturalskincare #kosmetik #serum #perawatanwajah #beautycare #organic #beautiful #jerawat #health #vegan #spa #botox #bhfyp

Dün akşam koştur koştur çektiğim videomu şimdi yayınlayabildim.Yine ilginizi cekecek muhtesem bir urun. Buyrun iyi seyirler😍💃 LR Zeitgard Serox Professional Eye Pads, güzellik merkezi kalitesinde kırışıklık önleyici profesyonel göz pedleridir. Zeitgard Serox Göz Pedleri hassas göz çevresini yoğun bir şekilde nemlendirir. Pedler dondurulup kurutulmuş saf kolajenden oluşmaktadır. Derin kırışıklıkların azaltılmasında doğrudan yardımcı olan solüsyonu Argireline®, Gatuline Expression® ve Hyaluronik asit içermektedir. #serox #clvrwmnn #kırışıklıktedavisi #kırışıklık #botox #antiaging #kadin #güzelliksırları #bakım #gözaltıkırışıklıkları #yaseminkayateam21

*Vitamin C *REVITALIZE SERUM* Membantu Kulit Wajah Tampak Cerah Serum dengan kandungan botanical dan vitamin C sebagai antioksidan membantu membuat kulit wajah tampak cerah, kencang dan elastia, serta wajah tampak lebis segar *BAHAN AKTIF* 🧡 Royal Jelly RJ×, teknologi eksklusif yang dapat membantu meningkatkan kemampuan kerja royal jelly, sekaligus membantu wajah tampak cerah 🧡 Vitamin C, membantu agar warna kulit tampak merata 🧡 Swiss Garden Cress Sprouts, dapat membantu menyamarkan tanda tanda penuaan pada kulit wajah Tanya Jafra :Ratih fitriyani WA :083819214254 FB :ratih fitriyani IG :ratihfitriyani28 #revitalizejafra #serumrevitalize #vitaminc #jafracosmetics #jafraindonesia #royaljellyexpert #bestversionofyou #independenkonsultanjafra #joinjafra #jafraindependenkonsultan #leaderbesarjafra #leaderhebatjafra #jafrabandung #jafrajakarta #jafratangerang #jafrajogjakarta #jafrapalembang #jafralampung #jafrakalimantan #bisnisdarirumah #bisnisonline #antiaging

Halo selamat sore sahabat Nanoglow ☺ Naah.. Kita info lagi yaa foto before after ULTRA LAYER LIFT Ini hasil 1x treatment dan hasil maksimal dalam 1-2 bulan 👌 Yuukk !! Langsung aja datang ke @nanoglow.clinic . Jangan lupaa.. Promonya masih bisa kamu dapatkan sampai tgl 30 september 2019 . . 👩‍⚕ FREE KONSULTASI CALL/WHATSAPP 📲 087888333919 📞 02166693450 (FAST RESPON) #botox #filler #tanambenang #threadlift #infuswhitening #infusglowing #ultimatepremiumkromosom #babyglowinfusion #crystalglowlaser #nanowhitelaser #doublefractionallaser #ultralayerlift #lipov #babyskininjection #skinbooster #antiaging #stemcell #klinikkecantikanjakarta #nanoglowclinic #nanoglow #perawatanartis #cantikgakmahal #perawatankecantikan #drtrisna #klinikestetika #dokterkecantikan #dnaskinrepair #honeyglassskin #klinikkecantikanjakartautara #klinikkecanfikanjakartabarat

🔥Запатентованная технология микросекундного воздействия 650 Microsecond обеспечивает высокую степень концентрации лазерной энергии в очень короткие импульсы и защищает окружающие ткани от теплового воздействия. ⠀ 💪Широкий спектр воздействия неодимового лазера Aerolase Neo: ⠀ ✔Неабляционное омоложение, лифтинг; ✔Акне; ✔Псориаз; ✔Рубцы; ✔Купероз; ✔Эпиляция; ✔Удаление тату; ✔Онихомикоз; ✔Бородавки, новообразования кожи; ✔Гиперпигментация, мелазма; ✔Сосудистые патологии, гемантиомы; ✔Розацея; ✔Вросший волос; ✔Открытые раны; ✔Интимное лазерное омоложение. ⠀ #aerolase_russia #aerolase #650микросекунд #флебология #рубцы #салонкрасоты #acnecommunity #medspa #тату #сосуды #интимноеомоложение #лазернаялипосакция #неодимовыйлазер #youthfulskin #эрбиевыйлазер #постакне #acneproneskin #antiaging #косметологическийлазер #лазернаяшлифовка

Can you see our mesh sheet mask? That's Quality right there 👌 Our #lightfusion facial includes the specialised *MESH* sheet mask which helps to penetrate the light around the entire area. So you dont have to worry about feeling claustrophobic 💛 This portable device can be used anywhere on the body. 💛 No side effects 💛 NO pain 💛 No downtime ☆☆☆☆☆☆☆☆ Improves!!!! #hydration #elasticity #uneventone Promotes #collagen activity #fineline reduction @vitageskincare @skinbrands_pro s #lighttherapy #redness #rosacea #pigmentation #antiaging #skincare #beauty #birmingham

גם בימי הסתיו ובימי החורף הקרים למרות שבקושי מרגישים את השמש היא עדיין קיימת ויכולה לגרום לנו נזקים לעור. לכן על מנת לשמור על מראה העור ובריאותו יש לשים קרם לחות גם בימים אלו. שתהיה שבת שלום לכולם❤️❤️

🌸Коктейль Tiziano TM Renaissance 🌸 Курс #процедур 4 – 6 процедуры / 1 процедура в 7-10 #дней Поддерживающий курс: 3 процедуры / 1 процедура в 30 – 60 дней ————————————————————— #renaissance #antiaging #antiage #tiziano #galileo #реструктуризация #биоревитализация #красота #здоровье #молодость #омоложение #сияниекожи#blagorostfarma

Vanaf oktober NIEUW bij @skintastics : Harmony XL PRO geschikt voor de behandeling van pigment, vaatjes, anti-aging, littekens, acne en huidvernieuwing. Only the best @skintastics 😍👌‼ #pigment #vaatjes #couperose #ipl #acne #acneproblems #acnescars #scars #lichttherapie #melasma #hyperpigmentation #clearlift #laser #erbium #tattoolaser #lasertreatment #laserkliniek #laserclinic #pixelperfect #vascular #huidkliniek #huidzorg #rotterdam #harmonyxlpro #harmonyxl #antiaging #wrinkles #collageen #elastine

“The longer they live, the brighter they shine.” . Could there be a more encouraging promise? I mean, put that on a jar of night cream and I’d buy 3. 🙋🏼‍♀️ Or 30. . And so would you, probably. Collectively, we’ll spend over $216 billion on anti-aging treatments by the year 2021. Because if we have to grow old (and we do), we don’t want to look like it. . But what if getting older is not a bad thing? What if it is actually a season to look forward to, to embrace? What if this is our time to shine? . More on the blog (link in profile), along with a plug for intergenerational friendships. Because even if we wear the same shirt ➡️ (and thank you, @elevatedfaith), we all bring different stuff to the table... . . . #aging #friendship #prayingthescriptures

Haiiii girls,tahukah kmu penyebab munculnya kerutan,kulit kusam ,dan tanda-tanda penuan ? Semua ini diakibatkan karena komunikasi antar sel kulit tidak lancar sehingga regenerasi sel kulit terhambat dan mengakibatkan kerusakan pada sel kulit(oksidasi)dan kulit mudah meradang(inflamasi) .Beberapa faktor yang sangat mempengaruhi komunikasi antar sel kulit tidak lancar adalah stres,gaya hidup,polusi dan sinar matahari . Tapi sekrang ga perlu khawatir nih karna @yvesrocher_id memiliki rangkian Anti-Age Global yang merupakan All In 1 skincare yang dapat mengatasi semua masalah penuan diwajah berkat kandunga Botanical Bud Nectar🌱🌱. Botanical Bud Nectar🌱🌱 berasal dari bunga Syaringa dari Itali,yang memiliki kemampuan untuk memperbarui sel kulit dan membantu memaksimalkan proses regenerasi sel dalam 72 jam.Nah yang aku pakai ini Day cream Anti-Age Global all skin type memiliki tekstur yang sangat ringan dengan hasil akhir powdery yang dapat melembabkan hingga lapisan kulit dalam,untuk hasil maksimal gunakan semua rangkian Anti-Age Global ya. Dengan memilih produk-produk @yvesrocher_id merupakan tindakan yang tepat untuk diri sendiri dan kelestarian lingkungan,yang pasti dijamin aman dan sudah teruji klinis ,Jadi tunggu apalagi segera datang kekonter@yvesrocher_id dan dapatkan hasil setelah 28 hari wajah akan lebih bercahaya 111%.Terlove 💞 deh produk-produk dari @yvesrocher_id. #allin1 #antiageglobal #madeinfrance #yvesrocher_id #antiaging

Punya kulit kering itu gak enak yahhh 🙁⁣ Cepet bangettt bikin kulit jadi keriput 😔😔⁣ ⁣ Atasi aja dengan Royal Revitalize Serum Vitamin E yang bisa menghidrasi kulit secara maksimal dan bisa mengunci kelembaban kulit selama 24 jam..⁣ ⁣ Apalagi cuaca kadang suka gak menentu.. kadang dingin kadang panas, jadi wajib nihhh kita jaga kelembaban kulit 🥰⁣ ⁣ 🌻Join Jafra supaya dapat harga miring atau mau ikutan jualan produknya? ❤️ Boleh banget 0812 5952 9498 🌻⁣ ⁣ 💄 Konsultan Resmi Jafra⁣ 📤 Pengiriman dari Surabaya⁣ 💰Transfer Bank BCA, Permata & BRI ⁣ ⁣ #maskerkomedo #tutorialmakeup #royaljelly #flekhitam #jerawat #perawatanwajah #kosmetikbpom #serumjafra #antiaging #bodyspa #luluran #freeongkirsurabaya #jualjafrasurabaya #jualjafrajawatimur #jafradenpasar #jafrabali #jualkosmetikbali#jafra #skincare #yoursskincare #jualjafra #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #kosmetikmurah #surabaya#mudmask #maskerwajah #belijafrasurabaya #maskerlumpur #openreseller

Seringkali setelah sembuh, jerawat menimbulkan bekasnya akibat dari memencet sembarangan. Bekas jerawat yang masih tampak jelas di wajah terasa sangat mengganggu. Sudah melakukan berbagai macam cara untuk menghilangkan bekas jerawat dengan cream dokter atau cream acne lainnya tapi belum ada hasilnya hmmÖ Nah pakai fabil post acne lightening serum ini dehh.. kalau mau hasilnya terlihat, dipakai nya rutin ya kak:* #fabilbeauty #fabilskin #skincarehalal #serumfabil #serumpremium #testifabil #kosmetikhalal #skincarebidara #kosmetikbidara #beruntusan #wajahberjerawat #jerawat #komedo #perawatanwajah #penuaandini #obatjerawat #wajahcerah #wajahglowing #antiaging #serumjerawat #wajahkusam #skincarebpom #skincareaman #perawatanwajahherbal #skincarenatural #skincareantiaging

(@studiomllrdesign)

6 Minutes Ago

En dryg vecka efter åtstramning med plasmapen på örsnibbar och rynkor vid öronen 🤩 Fantastiska resultat 👌🏼 PLASMAGE - icke kirurgiskt lyft/hudåtstramning . Behandlingsområden: Hängande ögonlock, påsar under ögonen, ögonbrynslyft, djupa rynkor, fina linjer, ansiktslyft, hals, dekolletage, LIP FLIP/läpplyft, rökrynkor, mage, lös hud efter graviditet, ärr/ acne-ärr, vårtor, milier, ”skintags”, pigmenteringar, mm. . 1-3 dagars svullnad. 5-10 dagar tills skorporna trillar av. 6-8 veckor till slutgiltigt resultat. Fibroblastceller stimuleras till att producera kollagen för att läka huden. . Tänk på: Allt solande skall undvikas 4 v efter och därefter rekommenderas SPF 50 de närmsta månaderna efter. . Resultat: Permanent. Djupgående uppstramning av vävnad och rynkreducering. Eliminerar lös och hängande hud. Resultat är synligt direkt efter behandling, men det fortsätter att förbättras och slutresultat ses efter ca 2-3 mån. Antal behandlingar avgörs utifrån utgångsläge. . Välkommen att boka tid via länk i profilen! Är du osäker kan du boka en kostnadsfri konsultation. . Maila bild/bilder till mllrdesign@gmail.com för prisuppgift vid behandling av flera områden. . . #microneedling #plasmage #hyaluronsyra #ögonlockslyft #estetik #plasmalift #facelift #antiaging #ickekirurgiskalyft #nonsurgicaltreatments #ansiktslyft #hudåtstramning #plasmaliftsnorrköping #hudföryngring #plasmagenorrköping #plasmapen #fibroblast #nonsurgicalblepharoplasty #plasmapentreatment #fibroblastskintightening #plasmalifting #nonsurgicaleyelift #nofillersneeded

We use Instagram as a tool to communicate with our followers. We would love to get all your feed back on our at home dermaroller.⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #imageads #dermaroller #dermarolleryourself #dermarollertreatment #dublin#lovedublin #organicskincare #mua #muaartist #microneedling #collageninductiontherapy #collagenbeautybooster #collagen #skincare #skinadvice #naturalbeauty #skin #antiaging #elastin #feedback

One more sleep everyone 🥳🥳 until Louise from @medicineofcosmetics is here Have a last minute appointment become available at 2pm for interested persons 😁 send me a message #cosmeticinjectables #wrinklerelaxers #fillers #skincare #antiaging #beautyclinic #nwtasmania #burnie #upperburnie ❤️

Tónico Facial 🌟⁣ ⁣ ⁣ “Bebés estoy feliz de lo que me llegó, Todo el mundo habla del Kaba, Kaba, Kaba” - Dani Duke⁣ ⁣ ⁣ 🌟Reduce todo tipo de manchas faciales, como las producidas por el sol, el acné o cambios hormonales. ⁣ 🌟Empareja el tono de la piel haciéndola lucir mas joven.⁣ 🌟Previene el acné y lo trata en pocos días.⁣ 🌟Controla la produccion excesiva de sebo. ⁣ ⁣ 🍓Elaborado con frutos rojos, conocidos por su actividad antioxidante, vitamina c, arbutina entre otros.🍊⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #kaba #skincare #beauty #skincareroutine #makeup #skin #antiaging #facial #natural #selfcare #healthyskin #glowingskin #skincaretips #beautycare #naturalskincare #love #acne #organic #like #serum #spa #facials #esthetician #health #beautiful #skincareproducts #instabeauty #haircare #beautyblogger

Saç mezoterapiyası ilə birgə tədbiq edildikdə darsonval terapiya saç tökülməsinin qarşısını alır👌, yeni saçların inkişafını və uzanmasını stimullasdırır , 👉🏻dəri altı yağ balansını nizamlayaraq yağlı saçları təmiz və parıltılı edir, saçların qırılmasının qarşısını alır. @dermatologiya_dr.ilaha 𝓓𝓻. 𝓘𝓵𝓪𝓱𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓶𝓪𝓭𝓸𝓿𝓪 #saçtökülmə #trixolohiya #saçlar #kosmetoloq #dermatoloq #saçmüalicəsi #seyrəksaçlar #uzunsaç #sculptra#restylane#cosmeticinjectables#cosmeticinjections#filler#fillers#lipfillers#lipfiller#restylanelips#antiwrinkleinjections#lipenvy#cheekfiller#nonsurgicalfacelift#revanesse#aptos#juvederm#aesthetic#antiaging#pout#beforeandafter#prp#liposuction

Fur babies are for hugging 🖤 Not for testing products! At Dermalist we love animals and care for our planet, which is why we consciously choose to not test on animals and use sustainably sourced ingredients at every opportunity. Cruelty free should be the rule, not the exception! Join us in supporting ethical brands that do not test on our beautiful animals 🐶🐹🐰🐨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #crueltyfree #noanimaltesting #ethicalakincare #abeauty #beautyclinic #skinclinic #skincareproducts #skincareaddicts #skincareobsessed #skincareregime #skincarejunkie #skincareclinic #skincare #skin #dermalist #dermalistglow #acne #antiaging #skinglow

Tónico Facial 🌟⁣ ⁣ ⁣ “Bebés estoy feliz de lo que me llegó, Todo el mundo habla del Kaba, Kaba, Kaba” - Dani Duke⁣ ⁣ ⁣ 🌟Reduce todo tipo de manchas faciales, como las producidas por el sol, el acné o cambios hormonales. ⁣ 🌟Empareja el tono de la piel haciéndola lucir mas joven.⁣ 🌟Previene el acné y lo trata en pocos días.⁣ 🌟Controla la produccion excesiva de sebo. ⁣ ⁣ 🍓Elaborado con frutos rojos, conocidos por su actividad antioxidante, vitamina c, arbutina entre otros.🍊⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #kaba #skincare #beauty #skincareroutine #makeup #skin #antiaging #facial #natural #selfcare #healthyskin #glowingskin #skincaretips #beautycare #naturalskincare #love #acne #organic #like #serum #spa #facials #esthetician #health #beautiful #skincareproducts #instabeauty #haircare #beautyblogger

Wish you could kiss your acne scarring goodbye?! You can! Anniversary Bash exclusive: Buy 3 Sublative sessions get one free. That’s $600 savings! #bloombashspecial #sublativerf #bloomnorman

Our Body Butters are hand whisked with natural organic butters and oils... 💙It deeply mosturises, leaving your skin feeling soft and silky. 💙It seals in moisture and protects your skin from harsh impurities. 💙💙💙 Our Shea~Coco Body Butters nourishes and hydrates skin💙✨💙 A moisturising product designed to keep moisture in your skin. It is rich, creamy and easily absorbed into your skin. It helps to condition, soften and smooth your skin and helps to prevent dryness. ✨ ✨ ✨ #bodybutter #rose #lavender #musk #organicskincare #organiccosmetics #naturalcosmetics #veganbeauty #greenbeauty #emilyforesytheorganics #ecofriendly #nochemicals #safeforcancerpatients #autoimmuneprotocol #organicsoap #sheabutter #naturalsoap #brighterskin #naturalingredients #nourishingskincare #skincare #skincareregime #antiaging #flawlessskin #linenfreshner #wardrobefreshner #london #lagos

Is your skin making you look older than you are? Do you want to get rid of acne scars, freckles, blemishes, dark circles, and pigmentation? Take years off of your skin with this fabulous serum. Our Skin Evening & Brightening serum is designed to reduce pigmentation/dark marks and uneven skin tone and speed up cellular turnover to leave your skin looking healthy and radiant. Formulated with Liquorice Root to diminish the appearance of dark under-eye circles, discolouration and age spots and Vitamin C which is not only necessary for collagen production and maintenance, but it is also a potent antioxidant that can neutralise free radicals in the skin. WHY WE LOVE IT: This revolutionary serum effectively treats pigmentation by breaking down the build-up of melanin and dispersing it evenly throughout the skin. (This means no scary/harmful skin colour changes, just a gorgeous evening of your own skin tone). Vitamin C plays a vital role in the synthesis of collagen production and in return, the regeneration of fresh healthy skin cells. Packed with antioxidant properties, Vitamin C helps to neutralise free radical damage and lifts the complexion, promoting radiantly healthy skin. RESULTS: Evens skin tone Smooths complexion Improves skin clarity Stimulates collagen synthesis Boosts skin ceramide production Links to products are in the comments. If you have any questions or skin concerns you are welcome to DM or email us. We love to help. :)

FRIDAY BLESSING...More to come... TO GOD BE THE GLORY..... Be HEALTHY inside and GLOWING outside❤ We customize your drips/push based on ypur needs.. 💉 want to be a reseller??? PM me... #gluta #wholesaler #legit #affordable #registered #authentic #whitening #antiaging #slimming #whitening

Natural eyelid lift with Plasma Fibroblasting 🙌🏼 September Special $250 normally $450 sale ends 30.9.19 Consultation are essential for booking and inquiries call or txt 0413255906.

REPAIR WEAR 💪🏻 🧬 So, I use a fair few actives in my skincare routine (I’m basically a human pickle at this point). I use the skincare staples such as Retinol, Vitamin C, Acids and Niacinamide but I think sometimes a break is needed and ur skin just needs some sweet relief 💦 coz that barrier can take a right beating (skin barrier that is 😂). I’m using a generous layer of @deciem Cold Pressed Rosehip oil followed by a later of @deciem Natural moisturising factors. I’ve reviewed these products on earlier posts and I LOVE them both! Super healing and nourishing, my skin is drinking these up. Stripping back ur routine now and then and going back to basics is a great way to restore some much needed balance. #skincare #skin #skinisin #skincareroutine #healthyskin #health #skinstagram #boyskin #obsessed #blogger #skinfluencer #skincaretips #beauty #glowing #wellness #selfcare #facemask #antiaging #glowingskin #malebeauty #manchester #skincarecommunity #skincareaddict #skincareblogger #instabeauty #kbeauty #obsessed #deciem

Barcelona’da eğitim 🤗Eğitim güzel değerli yararlı ama arkadaşlarla birlikte olmak da çok keyifli 🧿🌺❤️ #dermatolog #hyaluronikasit #ciltdoktoru #intradermalterapi #lazer #antiaging #secret #botox#çenedolgusu #sağlıklıgüzellik

Hyaluronic acid Despite what its name might suggest, hyaluronic acid is not an exfoliant, but a moisturizing ingredient. It’s a humectant, which means it attracts water molecules like a magnet and retains the moisture to hydrate the skin. Hyaluronic acid is especially effective as one HA molecule can bind up to 1000 times its weight in water. It’s actually a naturally occurring substance in our skin, but its production slows down over time, and that’s one of the reasons our skin is gradually becoming rougher, less plump, and more dehydrated. If you find HA at the beginning of an ingredient list, that usually signs that the product has great moisturizing benefits. #hydration #hyaluronicacid #dehydratedskin #skincareregime #antiaging #pcaskin #aspectdrskin

SAY GOODBYE TO WRINKLES!!!

SEED OF BLESSING Habbatus Sauda dikenal juga sebagai “Seed of Blessing” atau “Jintan Hitam” yang sejak ratusan tahun yang lalu dipercaya sebagai obat untuk segala jenis penyakit, memelihara kulit agar sehat dan cerah. Antioksidan dalam Habbatus Sauda membantu melindungi kulit dari paparan radikal bebas. . OXYWHITE TECHNOLOGY Bekerja membantu meningkatkan penyerapan oksigen dan penyerapan nutrisi serta membantu memperlambat efek dari pembentukan melanin sehingga membuat kulit terasa kencang dan cerah merata . ⚠️ CIREBON 🏠 OFFLINE 09.00 - 17.00 WA = 085777003089 LINE = ayucosmetic_ . Order 24 JAM !! . . CARA ORDER : SCREENSHOT PICTURE SEND VIA WHATSAPP TANYA KETERSEDIAAN, HARGA DAN ONGKIR BAYAR TUNGGU PAKET PASTI SAMPAI #kosmetik #kosmetikmurah #makeup #skincare #beauty #kecantikan #cantik #perawatanwajah #sch #kosmetikoriginal #lipstick #makeupmurah #kosmetiksurabaya #kosmetikkorea #jualkosmetik #pemutihwajah #kosmetikstudio #jerawat #k #maskerwajah #pemutih #makeuptutorial #olshop #antiaging #kosmetikbpom #onlineshop #malaysia #cosmetics #ayucosmetic

Katanya mahal.. Sementara banyak yang puassss & ga bisa move on dengan hasilnya.. Hasilnya apa? Hasilnya glowing dalam 7 hari pertama.. 😍😍 Kok bisa cepet? Yaaaaa cepet say, karena pake teknologi apple stemcell & arbutin juga. 100% alami tanpa logam berat racik²ann yang aneh².. 😂😂 That's why, barang bagus ga bisa murah.. 😉 I love love love Glucola Serum Yuk ah di order!! Mau tanya" dulu.. Bole @nurlaelamci wa.me/6287881004204 #serum #antiaging #penuaandini #flek #kulitkenyal #glowing #skincare #awetmuda #kulitglowing

Dewy skin is in! 💦 And we’ve made it easier than ever. 💚 • @indeedlabs hydraluron™ moisture jelly combats dullness, dehydration and dryness by providing skin with instant and long-lasting hydration! It’s formulated with high molecular weight hyaluronic acid that forms a protective layer on the skin’s surface to lock in hydration, prevent moisture evaporation and leave skin looking dewy and plump! It's lightweight, fast-absorbing, oil-free, fragrance-free, paraben-free and colourant-free. One pump morning and night is all you need! • Shop your favourites from @indeedlabs at BeautyKick.com 🛍

୨୧*° ストレスや暴飲暴食で、日々お疲れちゃんの腸(´ω`) “汚腸夫人”判定だったわたくしの腸ですが(笑)、 2週間の#いずみんのマイフローラ生活 が終了しました🌱 . @nomura_milk さんが製造販売している、 植物乳酸菌エキス、マイフローラ。 これ、1日100mlのむだけで、 生きた植物乳酸菌が1,000億個も腸までとどくのです😮 そもそも乳酸菌って、ほとんどが腸に届く前に 胃酸などで死んでしまうそうな、、知らなかったorz それがこのマイフローラの植物乳酸菌は、 “生きたまま”腸まで届くんです。 (ここだけの話、その数値は競合他社さんのおよそ6倍以上😳!!) それはもう飲めば実感、 確かにお腹がポコポコしはじめるのです。笑 . ちなみにお味は、ニンジン味の野菜ジュースに近くて、 発酵しているので、口に含んだ瞬間に少し炭酸のような シュワっとした感覚があります。 サッパリしていてすんごく飲みやすい✨ むしろ美味しい♡! お砂糖や保存料・香料は一切不使用なので、 お子様や妊婦さんも安心して毎日続けられるんです😊 . いずみんのマイフローラ生活はこんな感じでした🌷 8月29日 スタート!! 8月31日 腸が活発に動いてるのを感じる 9月4日頃~ おなかのリズムが整ってくる 9月8日頃~ 肌荒れが落ち着いてくる . 2週間しないうちにこれだけの変化ですよ奥さん。 あと、お肌やお腹のリズムだけでなく、 いらないものが排出されたからなのか ナント体重も減ってました❣️ハッピー😍❣️ . 今回、日本美腸協会の須本先生( @aiko_sumoto )に、 腸もみマッサージも伝授していただきました✨ わたしの動画だと下手っぴで参考にならないので(笑)、 ぜひ#腸もみ で検索してトライしてみてください💕 . 23日は、に(2)ゅうさん(3)で乳酸菌の日🎵 “第二の脳”とも言われている腸を整えて、 心と体の健康ライフ始めましょう~💕 . #野村乳業#マイフローラ#美腸#野村乳業#マイフローラ#美腸#腸活#菌活#菌トレ#便秘#ダイエット#アンチエイジング#美肌#乳酸菌#デトックス#インナーケア#プロバイオティクス#シンバイオティクス#工場見学#腸トレ#腸内フローラ#腸内環境#健康#diet#antiaging#likeforlikes

Make the most of your beauty sleep with our Ormedic Balancing Bio Peptide Creme. 💤⁠ ⁠ The key ingredients of Organic Japanese Green Tea, Aloe Vera, Chamomile and Grape Seed deliver all the essential anti-aging nutrients and vitamins that unbalanced skin needs to be restored and regenerated. 🤗⁠ ⁠ 📷 @imageskincareireland⁠ ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #imageskincareaus #imageskincare #imagenow #agelater #skincare #skin⁠ #antiaging #ageless #cosmeceutical #glowingskin #healthyskin #beauty #skincareroutine #antioxidants #loveyourskin #beautysleep #ormedic #japanesegreentea #chamomile #aloevera

Monarch hair & Beauty Salon Introducing new #promen Professional care for Men enriched with Kakadu Plum extracts and 100X Vitamin C* , the new rejuvenating formula for men's skin. *100 times more Vitamin C then an Orange* . #lotusprofessional #organicskincare #newlaunch #mensskincare #facial #skincare #beauty #skin #antiaging #facialtreatment #skincareroutine #glowingskin #massage #healthyskin #acne #treatment #salons

Peeling serum with fruit acids that offers gentle exfoliation and gives instant shine, vitality and freshness to the dull and lazy skin 💕Peeling serum with fruit acids that offers gentle exfoliation and gives instant shine, vitality and freshness to the dull and lazy skin 💕

FLEK MEMUDAR DALAM 3 MINGGU By dr. Sondang M Segera Konsultasikan masalah Kulit Mu !! Get Your Glowing and Healthy Skin !! #wijayaplatinumskincare #wijayaplatinum #wijayaplatinumtebet #fleksolution #glassskin #glowingskin #healthyskin #antiaging #skinsolution

💥📣 Optez pour l’épilation définitive au Cabinet #topminceur , c'est faire le choix du confort & de l’efficacité 👌😉 ❌ Peaux 100 % ZÉRO POIL 🤗 ❌ Sans douleur Ni risque 🥰 ❌ Résultats dès la première séance 😍👍 😱 200 Dhs par zone ⚠ Réservez VITE votre séance ‼ il est temps de passer à l'ACTION 😉 Pour plus d'information contactez le : ☎0522255360 📱0664491117 contact@topminceur.ma www.topminceur.ma Ou dirigez-vous au Cabinet Top minceur : 📌Lot les arènes,23 rue 2 résidence Taya,Appart 7 (Rue derrière Oliveri Maarif) en face du restaurant Kabbaj Racine -Maarif Casablanca #skincare #beauty #skincareroutine #makeup #skin #antiaging #facial #natural #selfcare #healthyskin #glowingskin #cosmetics #skincaretips #beautycare #naturalskincare #love #acne #organic

Botox και Υαλουρονικό για ολική ανανέωση προσώπου -20%! 🍂 Fall offers στο #iassiscosmetic⁣ 🅒⁣⁣⁣⁣⁣ 🅞⁣⁣⁣⁣⁣ 🅢⁣⁣⁣⁣⁣ 🅜⁣⁣⁣⁣⁣ 🅔⁣⁣⁣⁣⁣ 🅣⁣⁣⁣⁣⁣ 🅘⁣⁣⁣⁣⁣ 🅒⁣⁣⁣⁣⁣ #iassiscosmetic #iassiscosmeticzakynthos #cosmetic #iassisher #iassisoffer #zakynthos #aesthetics #falloffers #botox #face #facialtreatments #skincare #feelyoung #brightskin #skin #womanface #beauty #glowingskin #naturalbeauty #naturalskincare #antiaging #facial #hyaluronicacid #hyaluronic #zakynthos

Sebagai seorang penggiat literasi digital, saya kerap melakukan berbagai perjalanan ke luar kota. Kalaupun tidak sedang ke luar kota, saya biasa menghabiskan waktu berlama-lama di ruangan ber-AC. Dengan kondisi perubahan cuaca yang berbeda-beda, jelas membuat kulit wajah saya juga butuh penyesuaian. Makanya, saya pun harus tetap menjaga kesehatan kulit saya, agar terhindar dari kulit kering, kusam & flek hitam. Selain berolahraga dan minum air yg cukup, saya minum suplemen kulit Nutrafor White Beauty 2x sehari, supaya kulit wajah tetap lembab dan sehat terpelihara. Oh iya, Nutrafor White Beauty @whitebeautyid ini juga bisa mencerahkan kulit dan juga mengurangi kerutan serta flek hitam. Coba deh, praktis dan efektif banget. Happy weekend 😁🌷 #antiaging #suplemenkulit #nutraforwhitebeauty #merawatsepanjangmasa #healthylife #healthyskin

I'm so happy to announce I will now be offering Saturday Clinics at @beautyinablinkbridgend 💅⠀ . ⠀ I will be offering all clients:⠀ ✨Microblading⠀ ✨No-Needle Filler ⠀ ✨Mesotherapy ⠀ ✨Eyelash Extensions⠀ ✨LVL⠀ . ⠀ For more information on specific treatments please visit my website ⠀ . ⠀ DM for Appointments 💋⠀ . ⠀ Introductory price list will be uploaded soon

Be wrinkle free all year. Purchase your Botox treatment in September and use it whenever you want. Until supplies last. Contact our patient care nurse at 09177427375 or send us a DM. . . . #botox #facialrejuvenation #antiaging #youthful #nofilter

Vi ÄLSKAR Jabushes hudvårdsprodukter! 👌🏼🌸 Fixa en snabb och fantastisk hudvårdsrutin efter sommaren med svensk, patenterad hudvård från @jabushesweden ✨ Kliniskt bevisad efter mot rynkor och andra ålderstecken 💆🏻‍♀️ #hälsokraft #jabushe #jabushesun #jabushesweden #jabushesunshine #jabushecollagen #collagen #collage #antiaging #skincare #skin #facecare #mask #facemask #hälsokraftoskarshamn #halsokraftoskarshamn #handeloskarshamn #attraktivaoskarshamn #oskarshamncity #oskarshamn #hudvård #peeling #fredagsfeeling #eyes #lips #fredag #sweden

Hellooo 💃💃💃 As an #honestuser and #cosmoproductlover I don't want to share new products without trying by myself. I have #karmaskin and #sensitiveskin type. Hard to find usefull products for my skin type🤦🏼‍♀️ So I decided to try drug store products; easy to reach and less expensive... But It has quality ofc This is "Neutrogena Visibly Clear Tonic" I used it after washing my face, morning and before bed(typical usage of tonic) 💎💎 Pros Easy to reach (drug store luck 🍀) Not that much expensive like the other dermocosmetic brands I saw that my black and white heads on my cheeks are diminished. Eliminate acne problems 💥💥Cons Not recommend longterm usage for sensitive skin. (It makes my skin too dry bcs of that I have a little redness some parts of my skin) It smells really strong😂 I can feel that strong peeling chemicals while using it😂 #face #skincare #lotion #cream #fluid #serum #beautytips #glowingskin #facetonic #bodycare #facials #lifestyle #healthyskin #naturalbeauty #essentialoils #clearskin #skincareroutine #organicskincare #blogger #glow #antiaging #makeup #selfcare #selflove #beautyblogger #instabeauty

🧚🏻‍♀️Prp on our lovely client to help stimulate cell renewal for a healthy looking plumped skin #plateletrichplasma #prp #healing #antiaging #increase #collegen #look #good #regrowth

💉SUPERMODELL LOOK 💉 Ha szeretnénk kihangsúlyozni szépségünket, de mindezt anélkül hogy egy komolyabb beavatkozáson kellene átesni, vagy csak túl rohanós életet élünk ahhoz, hogy kiessünk a munkából akár 2 hétre, akkor nekünk a SUPERMODELL-LOOK kezelésre van szükségünk! Manapság a hyaluronsavas feltöltésről mindenkinek a ráncok kisimítása jut eszébe , azonban egyre nagyobb teret hódit magának “beautyfication” és anti-aging vonalon. Ennél a kezelésnél a járomív kiemelésével és az arc optimálisan legmagasabb pontjának kimérésével és hangsúlyozásával kiemelik a természetes szépséget, mű hatás nélkül. Az arckontúr optimalizálásának ezen módja természetesen csak a kezdet, azoknak , akik valami többre vágynak , választhatják az arcközép-emelést és a face-liftet is. Hamarosan további új eljárásokat mutatunk be nektek, tartsatok velünk, hogy képbe kerüljetek a lehetőségeitekkel és azzal, hogy számotokra melyik kezelés nyújt tökéletes eredményt.

Kövessétek a Story-kat, mert nemsokára egy új , Magyaroszágon egyedülálló kezelésről tudhattok meg sok újdonságot. Mint mindent ezt is alaposan körbejártuk és részletesen mutatjuk be Nektek! Valakinek van már tippje , mi is lehet az? Írjátok meg kommentben! 👇🏼👇🏼👇🏼

Milyen a tökéletes arc? Ezen a héten azzal fogunk foglalkozni , ami valószínűleg minden ember (legyen akár férfi vagy nő) vesszőparipája: szép-e az arcunk, ha igen, mennyire és amúgy is: mi határozza ezt meg? Dr. Kendra Schmid, a nebraskai egyetem professzora, nem utolsósorban pedig az a kutató, aki a legújabb esztétikai aranymetszési szabályt jegyzi. Képlete szerint az emberi arc 29 meghatározott pontjának kapcsolata alapján megállapítható, hogy valaki “gyönyörűnek” született vagy épp ellenkezőleg. Ezt hogyan lehet kiszámítani akár otthon is? Mutatjuk: •Amennyiben az archosszunkat (1-29) arcunk szélességével elosztva (6-9) 1,618 körüli értéket kapunk, itt az ideje igazán boldognak lenni. Ez az eszményi arány. •Két képzeletbeli, vízszintes vonallal osszuk három ugyanakkora részre az arcunk. Az 1-3, 3-19 és 19-29 pontok távolságai ideális esetben ugyanakkorák. •A fülek (10-21, 5-17) hossza veszélyes szépség esetén megegyezik az orr hosszával (3-19). •A száj szélességét (25-27) annak magasságával (23-28) 2,5 körüli értéket kell kapnunk. Itt a képlet alkotója azzal számolt, miszerint a teltebb ajkak jóval vonzóbbak vonalszerű társaiknál. •Meghúzva az 1-29 egyenest, tükörtengelynek kell létrejönnie. Hogy tökéletes legyen az arc szimmetriája, a 18 és 20, valamint a 22 és 24 pontoknak egyforma távolságra kell lenniük a tengelytől.