#2gajisebulan

151,691 posts tagged with #2gajisebulan

Photos and Videos about #2gajisebulan

🌺BB + GLO COLLAGEN!! 🌺 READY STOCK ! READY STOCK ! ✔✔✔ Kulit Sihat Tegang Anjal Gebu Penangan bb +glo 🍒 Nampak comel berseri !! 🍒 Tegang !! 🍒 Muka semakin up !! Wahhh hebat bb + glo collagen.. Bukan setakat tu jaa aa.. 🌺 mau kulit sentiasa pinkish 🌺 bertenaga n yakin sepanjang hari 🌺 sendi2 tulang sihat & byk lagi kelebihan bb plus glo collagen ni.. Kesan seawal 7 hari sahaja..jom kekal awet muda dgn pengambilan bb glo kolagen🤗🤗 BB+ Glo bukan je boleh buat kulit jadi awet muda dan glowing. Tapi juga buat sakit2 sendi, tumit dan lutut saya sembuh. Best sangat. Sebelum tidur jangan lupa minum #bbplusglo ye... 🍇🍇😊❤ . Berminat? Whatsapp 👇👇👇 . Wasap.my/+60195652410/cantikbbplus . https://www.cantikbbplus.com/shop/kecantikan/bb-glo-collagen/ . www.cantikbbplus.com Biz Online | Modal RM47 | IDR150.000 ~FREE DUA ubat gigi ME #projekstg #cantikbbplus #bbpluscollagen #bbplusglow #senangnakcantik #onlinepreneur Program #2gajisebulan #catchampions #haio #sahajidahhaio #bbplus •where smart people make money•

Sebab KENAPA org pompuan tergila² dengan #therapants ni 😘 Sebab, On the spot boleh nampak kesan dia. Perut gelebeh, dia simpankan kemas² dalam kantung seluar. Mcm ada yg memegang lebihan lelemak tu. Jangan risau ya, bahagian depan tu siap ada zip dan kancing. Sangat "Friendly Toilet". Lagi satu, pada bahagian belakang #therapants ni ada tetulang lembut, tapi POWER, sehingga boleh "Lift Up" kan pungkok kita tu. Haish berat² dia boleh angkat 🤣. Baik giler lah si #therapants ni Siapa yg tak beli lagi tu❓kuatnya Iman korang 🤣. Sis tak kuat 😅 tu yg dapat rasa kesannya sendiri, dan akibatnya, terpaksalah Sis kongsikan kebaikan #thera ni 😘. Rugi tak beli dek nonnnn barang baik. Pulangan HEBAT Done Try, Done Share 😘 #therapants mmg terbaik ( Credit Xaxa Oza ) www.wasap.my/601133381018 #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #infinencetreatmentserum #infinenceboxer #pb360therapants #catchampions #projekstg #letsuccessmakethenoise

KALAU NAK SERIBU DAYA Kalau taknak, naik pening kita dengar dalih yang tak nak 😅 Lain dengan cikgu ita. bila nama cikgu, takde yang tak sibuk! Tapiiii Oleh kerana #projekstg ada sistem bisnes tiruvasi dan duplikasi, so mudah untuk yang mereka yang bekerja tapi masih bole buat bisnes. Resepi terbaik cikgu ita ialah folow jea ilmu modul bisnes TBO. Nah, bulan ke tiga, income partime memang awesome 👏 👏 👏 RM2735.36 !!!! Duit extra selain gaji, sapa nak bagi!!! 🤩 BizOnline | RM47 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok

Berbaloi la sangat2 dengan belian 4 kotak min kaffe anda boleh bawa1 kotak min cha... Best ke memang besttt. Ajom roger Kak Ogy... meh klik link ni untuk info lanjut http://www.wasap.my/+60197494096/minkaffe #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Testimoni PANAS & FRESH ! .. Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subahanallah diri sendiri tak sedar !!! .. Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 .. Wassap untuk info lanjut http://www.wasap.my/60136507453/bvsm Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Hamboi kemain leborrrr senyummm dia. Dapat jumpa buah hati baru. Musim demam 360deg #therapants tau sekarang. Sape yg taknak oiiii kaki runcing, perut flat, punggung JLo. 🤭😆 Nak tengok testimoni hot & detail info boleh tengok next slide.👉👉 Biz Online | Modal RM47 program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #sjteam #codkl

KALAU HARGA JUALAN.. DEKAT RM5K HASIL MEMANCING ARI NI.. . baju kerja pun boleh.. 🤣🤣🤣.. lepas kerja tadi teruss ke sini.. alhamdulilah.. settle .. . banyak sangat nampak barang yg diborongkan..sebenarnye kami byk amik set promo.. kalau total semua memang boleh cecah RM5k! 💰💰 . untungg sangatt.. pembantu doktor Jaa Ali pulak.. amik set BXTRA.. beelipat gandaa laa untungnyer.. . voucher RM 100 pun beliau claim terus! . RM70 masuk dalam akaun nanti . tdo dlm senyumann laa beliau mlm ni.. dapat beli self reward tadi😍😍 . terima kasih Allah.. temukan bisnes dengan mentor dan ilmu ni.. . program #2gajisebulan #bisnesonlinemudah #sawadeecatbangkok

KENCING MANIS & DARAH TINGGI‼️ (Kredit to Ija) Mak saya dah 13 tahun Mengidap KENCING MANIS & DARAH TINGGI pula selama 16 tahun. Bacaan BP : 204/100 dan 190/100 tak pernah turun, bacaan Gula dalam darah : 19, 13 dan 14. Setelah 2 minggu bersama BIO VELOCITY SLEEP MATE ( BP ) turun kepada 169/70 dan bacaan gula pada 9.7 Mak happy bagitahu sebab sebelum ini TAK PERNAH merasa ( BP ) Stabil dan bacaan gula dalam darah turun. Syukur sangat. Memang teruja bila mak citer semua dah stabil. Sampai adik saya Hairani Othman terus jer beli guna, Hanya 4 hari kencing manis dia pun turun. Wasap saya seperti di bawah⤵ www.wasap.my/60127929957/BVSM Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise #diamondchepah #bvsm #stroke #paralyzed #senggugut #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle #kencingmanis #diabetes #darahtinggi

Harini closed orang Klang, sebab berminat dengan 360 Therapants, terus register ahli. Dari last week Ticer Nurul tanya pasal Therapants super ohsem pohsem ni. Akhirnya join ahli sebab dapat HARGA PROMOSI JIMAT RM100 tau! 😃 Jadi ahli dapat harga jimat, dapat bonus, dapat rebate, dapat free product voucher worth RM100, ehhh banyaknyaa! 😍 Itu baru jadi user je. Kalau tak sengaja tiberr berbisnes? Haaa lagiiiiilah berganda Xtraaaa dapat tau. DM sini if nak tahu lebih lanjut: @rafaliah_kakvit . Biz Online | Modal RM 47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #sawadeecatbangkok

HORMON LELAKI TERLEBIH?? Masalah hormon lelaki (hormon testosteron) terlebih boleh menyebabkan masalah kesuburan, period tak teratur dan menyebabkan masalah kesuburan.. Macam Ekin, sebelum ni ada sharing dengan CD masalah period tak teratur, kadang2 setahun tak period kembali ok selepas sapuan BIOEVER, dengan izinNya semestinya.. Tapi harini beliau sharing HORMON TESTOSTERON pun menurun!! Beliau ada masalah hormon testosteron tinggi (11 and above), tapi sekarang dah turun ke 5.7 dan dah boleh teruskan rawatan kehamilan (IUI)..yang beliau perasan, beliau memang pakai bioever (bulan Januari 2019) dan juga BVSM (bulan Jun 2019). Subhanallah.. Jika ada rakan2 yang anda tau alami masalah period tak teratur boleh share video ni dengan mereka.. klik link berikut untuk info lanjut http://www.wasap.my/60147750259/sayaNakTahuTentangBIOEVER Fungsi Utama Bio Ever Plus adalah * Melancarkan aliran darah * Membuang toksid dalam badan * Memulihkan dan menghidupkan sel * Meningkatkan kadar metabolisme * Menyeimbang dan menstabilkan HORMON Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Masa mula2 bisnes ada sales tak?? 🤔🤔🤔 TAK ADA!!! Eh, cmne lak leh xde? Padahal masa eija mula2 buat tu dah terang2 ada ILMU, MENTOR & SISTEM! Mula2 tu ada la, beli kopi 2 box n garlic 1 box. Pastu xde berbulan2 la.. Dah tu gatal pi buat biz lain, jual tudung pareeda la, buat kuih raya, kuih hari2 biasa, buat lasagna la spagheti la (buat jual), pastu jual bag brand gred 3A,5A! Mcm2 la sng cter. Tp heran, masa eija buat mcm2 biz tu, org lain yg sama2 join bisnes STG tu dah laju, da mula ada income ratus2 n ribu2 rgt. Eija? Buat mcm2 tu xde lah income ratusan n ribu tp still mcm2. Bila tny mentor kenapa. Mentor tanya kita balik, BUAT TAK APE YG DI AJAR? oooo... betul lah, ilmu, mentor dan sistem tu ada. Tapi yg bermslh nya EIJA! TAK MOH REFER MENTOR & TAK BUAT APE YG MENTOR AJAR. Dah tu, tmbh ketegaqqq xpi seminar facebook genius! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Konon2 mcm dah terror je bab2 meniaga ni masa tu.. 🙈 Mmg la silap sendiri. Lepas tu, insaf, fokus n terus buat ape mentor ajar. Selepas buang EGO tu, pegi tambah n upgrade ilmu kat seminar facebook genius. Baru lah eija nmpak KEMENJADIANNYA tu makin menjadi2 bila FOKUS pd 1 bisnes ni je.. Skrg ni tiap2 kali ada FBg mmg eija mewajibkan diri pegi utk upgrade diri.. sbb tu jgn tny cmne eija bole dpt sales besaq2 tu. Dr seminar ni lah... Eh, korang dah penah pegi ke x seminar FBGenius? Klu belum, cepat2 register okeh. Kat situ korang bljr ape yg eija belajar. Silap2 dpt lebih dr eija dpt lagi tu adalah.. 😉😉😉 Biz online | Modal RM47 Program#2gajisebulan #catchampions #projekstg #diamondeija #fbgenius

Bio ever: 💗 Krim #bioever Plus """""""""""""""""""""""""""" BIOEVER PLUS KRIM SERIBU GUNA😍 Sapu-sapu je anda lega, ramai yang dah cuba kata tak perlu susah-susah lagi bila sakit, BioEver Plus jadi doktor semasa kecemasan anda. Fungsi utama #bioeverplus 👍 Melancarkan aliran darah. 👍 Memulihkan dan menghidupkan sel. 👍 Meningkatkan metabolisme. 👍 Menstabilkan Hormon. Mudah sahaja, dengan sapuan cara yang betul.... memang berkesan. Berminat? Whatsapp 👇👇👇 Wasap.my/+60195652410/cantikbbplus https://www.cantikbbplus.com/shop/kecantikan/bio-ever-plus/ www.cantikbbplus.com Biz Online | Modal RM47 | IDR150.000 ~FREE DUA ubat gigi ME #projekstg #cantikbbplus #bbpluscollagen #bbplusglow #senangnakcantik #onlinepreneur Program #2gajisebulan #catchampions #haio #sahajidahhaio #bioever •where smart people make money•

Mana tahan tengok member yg lain dah berTHERAPANTS. 😁 Siang tadi pulak kecoh HQ dah out of stock #pbtherapants ni. 😱 Apa lagi sepantas kilat ku order online. Syukur sempat. Kita grab pakej #bxtra terus. 😍 Status order dah ‘preparing shipping’. Tak sabarnya nak berTHERAPANTS 🥰💃💃 #bisnesonlinesenangla | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #diamonddhiya

Lagi kesan #therapants menakjubkan!! Kredit kepada CDM dayang LEMAK ku Ghaib ke mana❓❓❓ Extra lagi, sakit belakang hilang😘. Testimoni diri sendiri, malu sebenarnya, tapi rasa bersalah pula kalau tak share kan, sharing is carring 😍 Ni gambar before and after saya pakai Premium Beautiful 360⁰ therapants, pagi tadi sebelum g sekolah, sbb nak cepat tak berapa ler syantik gambarnya. Tu tak penting, yg saya nak share ttg #therapants ni tang perut tu haaaa, automatik hilang 😱 Lemak2 dah pergi ke tempat sepatutnya ler tu.. spjg jln drive perut rasa diurut2, kat betis tu mcm d tekan2 agaknya tu kerja si kristal magnetik tu ler. Balik umah tghari ni, tanggalkan Therapants ni wahh rasa badan ringan dan yg paling best sakit belakang saya hilang 👏👏 Material dia tok usah citer. Memang tahan lasak, Terbukti Ergonomic ! Jomm dapat segera 📲 www.whatsapp.my/60129119106 Biz Online Modal Rendah #malaysiarm 47#indonesia IDR 100.000 Program#2gajisebulan #catchampions #letsuccessmakethenoise #sawadeecatbangkok

mama me time.... . . . ✔️ Basuh baju 3 round ✔️ Lipat baju ✔️ Kemas dapo ✔️ Kemas depan ✔️ Vacuum ✔️ Mop ✔️ Uruskan tiket Majlis Ulang Tahun Hai O ✔️ Uruskan order brg bisnes partner + pos (stokis tlg)online jee ✔️Ambil stock kt stokis . fuhhhh..trasa efficient! Now im waiting my buttermilk chicken!! 🍗🐔 . Program #2gajisebulan #themagicofparttime #biochemistyangsukaberniaga

Punyai latar belakang yg berbeza.. Tapi dunia Biz Style STG menyatukan kami.. Palingggg BEST bila kita buat sama2 kita dapat BONUS sama2 www.wasap.my/601110589827 untuk belajar step by step bisnes ni 😍😍 #bizonlinemodalrm47 #projekstg #2gajisebulan #catchampions

Special PROMO ‼️ BELI 4 FREE 1😱 . Beli 4 kotak Min Kaffe, DAPAT FREE 1 kotak Min Cha bernilai RM 39.60. Kan JIMAT namanya tuu !! Beli 8 kotak Min Kaffe ? Dapat FREE 2 kotak Min Cha.. Super Duper JIMAT korangggg... Jom grab cepat-cepat !! Contact kak siti/+60196160208 . . #kopigarambuluh Biz Online | Modal RM 47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #sawadeecatbangkok

APA HOBI AWAK⁉️ Seingat YJ , last ada Hobi , masa sekolah rendah. KUMPUL SETEM 😝 (Ntah mana buku tu) Baru sedar , setelah berpuluh tahun , baru skrg ada Hobi semula. Which is #cikgutuisyenbizonline Projek STG❗ Anything about #projekstg YJ suka. Jadi Cikgu Biz , urus Mini Stokis , coaching new protege , urus stok customer , urus sales biz partner , dapat attend Red Carpet event , jumpa artis Live , bersyantik2 hire MUA, terima Anugerah Kenaikan Pangkat , laaaagiiiii syiokkkkk .. dpt #2gajisebulan ... 😋 Hobi mcm ni la YJ suka. Buat benda yg kita enjoy , fleksibel dlm masa sama , ada INCOME .. cuma main FON jer! 😜 So .. kalau org tanya "Apa Hobi?" I'm proud to say " Jadi SHOMPRENEUR " 🤑 Ada gak ke yg Hobi sama mcm YJ🙋‍♀️ 📸 Anugerah Kenaikan Pangkat Diamond Sales Manager, MUA @zai_bridal17 #themagicofparttime #businesswithpleasure #onlinepreneurchitchat

PENCARIAN PROTEGE PROJEK STG 2019 masih dibuka... Ada yang sedang mencari peluang untuk menambah pendapatan? Boleh cuba sertai di #projekstg. Peluang terbuka untuk semua. ✔Boleh menjana pendapatan sampingan ✔Partime boleh & full time pun boleh ✔Suri rumah & berkerjaya ✔Terdapat #ilmu #mentor #sistem ✔Ada Tuisyen Bussines Online ✔Ada bonus dan kenaikan pangkat Daftar hanya rm47 n dapat FREEGIFT Min Cha. Pulangan hasil dah lebih dari itu. #projekstg memang pilihan terbaik untuk bermula. JOM sertai K.Aya. In Sha Allah akan diguide sampai berjaya. Berminat wasap 📲 www.wasap.my/601132488573/nakjoinbiz Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Hakak tidak TIPU ye..... Ini Serius ❗ . Mane yang dah risik therapants tuh, nak bagitahu nih.. Stok dah tak banyak.. . Ramai yang dah grab beli.. Orang yang belum beli, memang rasa takut tak SELESA.. . Orang yang dah pakai Therapants, semua dah nak mula beli lagi 1.. Boleh tukar2 pakai setiap hari. . I'm your #pb360therapants expert consultant & #businessadviser www.wasap.my/+60177450023/Therapants . #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #infinencetreatmentserum #infinenceboxer #pb360therapants #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

SET PKP KURANGKAN SELERA MAKAN DAN BUANG ANGIN DALAM BADAN Awal pagi 13 Ramadhan 1438 Hijrah dapat testimoni dari customer tentang Set PKP..(Garlic + Min Kaffe) Katanya asbab minum Min Kaffe bersama Garlic mengikut cara yang betul sejak awal Ramadhan hari tu, telah dapat mengurangkan masalah angin dalam badannya serta berjaya mengurangkan selera makan serta tidak letih. Katanya lagi, perut juga dan kurang buncitnya.. masalah kerap sendawa juga dapat di atasinya. ALHAMDULILLAH. Jom TRY jika anda mengalami masalah seperti customer akak.. Klik link ni👉www.wasap.my/01126753989/SetPKP BIZ ONLINE | MODAL RM47 / IDR150.000 #projekstg 🇲🇾🇲🇨 program #2gajisebulan #catchampions #falconempire #sawadeecatbangkok

Ni ler yg empunya Therapants tu, leadernya SM @dyoungsanneash dah grabb di KL sabtu lepas, dia pula grabb di KK👏👏👏. . Akhirnya, sempat serahkan produk2 yg di grabbb oleh si cantik manis ni Sabryna.. . Nasib baik sempat sampi di lokasi dia parking tepat masanya✌️ sbb orang opis dah nak 🏃🏼‍♀️ . Untung sangat grabb offer BXTra ni tau, tadi dia dah claim terus voucher RM100 dapat 3 batang lipmatte cozuma😘👏👏👏. . Yg lain2 ni masuk akaun tau 👍👇👇👇 ✅ RM100 free voucher ✅ Rebet RM70 ✅ RM 200++ bonus prestasi ✅ Jimat RM100 ✅ Produk depan mata . segala-galanya EXTRA ! Ada lagi nak❓❓❓ . #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

MIN KAFFE 👉‌‌Ada yang tanya ibu mengandung boleh tak minum kopi ni? 👉‌‌Bahaya tak ? JAWAPAN : Sebenarnya, ibu mengandung pun boleh minum MIN KAFFE ni dan takda effect utk baby dalam perut. Kita tahu, kopi 3 in 1 kat pasaran sekarang ni tak bagus untuk ibu mengandung sebab kandungan kafein yang tinggi. So itu yang kita risau, takut ada effect kat baby. MIN KAFFE less kafein. MIN KAFFE ada Garam Buluh. Jadi kegunaan Garam Buluh: Bagi IBU HAMIL 👉🏻 Mengatasi masalah bacaan HB rendah. 👉🏻 Menstabilkan gula dalam darah untuk mengelakkan GDM/kencing manis ketika mengandung. 👉🏻Menstabilkan tekanan darah yang tinggi atau sangat rendah. 👉🏻Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yang mengalami morning sickness tidak lalu mkn atau kerap muntah pada awal kehamilan. 👉🏻Si ibu lebih bertenaga dan tidak mudah penat sepanjang kehamilan. Mengurangkan masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil. Bagi IBU MENYUSU 👉🏻 Khasiat Magnesium dalam MIN KAFFE akan membantu memudahkan penyerapan kalsium yang sangat penting bagi kesihatan tulang dan gigi ibu menyusu. 👉🏻MIN KAFFE dapat meredakan stress para ibu akibat masalah/kesakitan selepas bersalin dan lain-lain. Ingat, punca utama KEGAGALAN penyusuan eksklusif ibu adalah STRESS selain amalan pemakanan yang tidak betul. 👉🏻Membanyakkan/memekatkan susu badan. 👉🏻Ibu menyusu pasti boleh kekal langsing dengan MENYUSU BAYI. MIN KAFFE..! Bonus !! Jadi terjawab sudah pertanyaan bagi yang ragu-ragu untuk minum MIN KAFFE. Pasni dah boleh minum kopi dengan senang hati.‌‌‍‌‍‍‍ 📲 www.wasap.my/60129500768/minkaffe #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise #managernazihah #minkaffe

💗PENCARIAN PROTEGE 2019💗 Mana satukah jadi pilihan anda... ??? 👉1. Jadi AHLI : 🙋 Guna sendiri = beli barang harga AHLI + dapat point + dapat BONUS💯. 👉2. Jadi AHLI : 🙋 Guna sendiri + jual = dapat TRIPLE sebab beli harga AHLI + UNTUNG runcit + dapat BONUS💯. 👉3. Jadi AHLI : 🙋 Guna sendiri + jual + MEROKET = LAGI BERBALOI dapat harga AHLI + dapat UNTUNG runcit + dapat BONUS + Naik Pangkat + Naik % Bonus + Hadiah Achiever Leader & Mentor + Terima Anugerah & Naik Pentas + FREE Trip VVIP 5🌟 + Pangkat & Bonus boleh diwariskan dan lain-lain. 👉Daftar ahli dulu Rm50 sekarang hanya Rm47 + FREE 20 sachet Mincha 💝*FREE #ilmu #mentor dan #sistem. Jangan tunggu lama².. rugi jadi cctv lama²....😆 Jomm wassap saya..👇👇👇 📲www.wasap.my/60105076393/Protege #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

SUAMI SAYA BERANSUR PULIH DAN BOLEH SOLAT BERDIRI. SYUKUR ALHAMDULILLAH. 👉Sharing dari Mentor Naura Auni. "Sebelum NA sharingkan testimoni hot ni, NA dah minta izin untuk share testimoni ni tapi tanpa dedahkan nama mereka. 26 Julai lepas, Puan H minta NA poskan BVSM pada beliau di Perak. Suami kepada Puan H telah diserang stroke. Beliau nak ikhtiar guna BVSM & Bio Ever. Dapat je BVSM 2 Ogos tu, terus beliau gunakan pada suaminya. 14 Ogos, sekali lagi NA dapat PM dari Puan H. Kali ni dapat berita gembira. Suami kepada Puan H dah beransur pulih dari mild stroke. Walaupun belum pulih sepenuhnya, tapi dah ada progress baik. Tq Puan H sudi kongsikan testimoni. Semoga Allah permudahkan untuk sembuh sepenuhnya." Prevention is better than cure. Usahakanlah ada 1 rumah 1 BVSM. Mencegah lebih baik dari merawat. Yang nak dapat info lebih mengenai BVSM boleh klik link di bawah👇 www.wasap.my/60197494096/BVSM Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg

Bila saiz #therapants dah xde di branch Penampang, so Petang2 ni terpaksa lari ke sini Stokis Iramanis. Tq SHOM Iramanis. . Ada anak biz nak grabb #bextra yg mmg dpt xtra berganda. . Apa yg bakal kita dapat kalau ambik pakej BXTRA RM1K ++ ✅ RM100 free voucher ✅ Rebet RM70 ✅ RM 200++ bonus prestasi ✅ Jimat RM100 ✅ Produk depan mata segala-galanya EXTRA ! . #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

EXTRA INCOME DALAM AKAUN ! Beli produk superb nak start meniaga. Eh terlaju pulak rolling produk. Ada saja permintaan daripada bisnes partner dan juga customer! Uols jangan cakap hakak tak payung hokeyy.. Biz #projekstg begini la.. daftar #ahli baru #RM47.00 . ✅mau belajar biz boleh ✅mau daftar sekadar dapat harga ahli pun boleh . korang pilih jak . banyak gila produk #shom yang berkualiti . kita #beli , kita dapat #bonus , point #naik naik naik , sampai masa tiber korang capai point sampai 41% ! pehalll syiokk tul tuh !!! 😭 Daftar ahli anda dapat apa ? ✅ Modul TBO ✅ 7 Cabang Bonus yang lain ✅ Melancong secara Percuma ✅ Bahan-bahan disediakan ✅ Kemasukan bonus bulanan setiap 11hb Nak merasa bonus macam Hakak Zana Jom kita sembang kok pintu wasap 👇 www.wasap.my/601124257246 /myprotege #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise #managerzana

Wowwww.... Dengar2 Therapants ni sudah habis di HQ.. 😱😱 Barang baik dan elok memang akan cepat habis.. Memang laku keras lah.. 👍 Siapa yg mau lepaskan peluang kan!!?? #biznesonlinesenangla #malaysia RM47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

💖RANGKAIAN BIOSELEZA Pad Kesihatan No 1 Malaysia 💖 Direka khas untuk Hindari Gejala👇 😖 Sengugut 😖 Keputihan 😖 Sakit belakang 😖 Period tidak menentu 😖 Keradangan rahim 😖 Keradangan Vulva 😖 Kerap buang air 😖 Ketidaksuburan JADI ADAKAH PILIHAN ANDA TEPAT SELAMA HARI INI?? - Pilihan tuala wanita yang salah boleh mengancam kesihatan dalaman dalam diam tau 😱😱😱 Pilihan terletak ditangan syg2 semua. JOM Bertukar kepada rangkaian Bioseleza.... Berminat? Whatsapp 👇👇👇 . Wasap.my/+60195652410/cantikbbplus . https://www.cantikbbplus.com/shop/cheeks/bio-seleza/ . www.cantikbbplus.com Biz Online | Modal RM47 | IDR150.000 ~FREE DUA ubat gigi ME #projekstg #cantikbbplus #bbpluscollagen #bbplusglow #senangnakcantik #onlinepreneur Program #2gajisebulan #catchampions #haio #sahajidahhaio #bioseleza •where smart people make money•

Bila Tentatif dah ada, alahaiii untungnyer yg pergi..kita pula yg debarrr lebihhh...😍😍 Syiokk bha. Lindu yakmat dengan mereka semua... 🤗💃💃💃 Opkos la tak sabar nak raikan our CDM #abeautilicousempire ... Juga nak dengar ucaptama CDM hebat Cik Mun pemegang income 6 angka setiap bulan....ada cabutan bertuah juga🥰 Ehhh door gift tu untung betul, beli RM45 tapi nilai giftnya RM200 lebih Tak dilupa...Khai Bahar pun hado..🎤🕺🎶🎶 BizOnline | RM47 #malaysia BizOnline | IDR 150.000 #indonesia🇲🇨 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #abeautilicousempire #bizonlinesenangla #mutshom2019

Punyai latar belakang yg berbeza.. Tapi dunia Biz Style STG menyatukan kami.. Pecaya atau tidak ? Kami masih lagi bergelar Penjawat Awam ✔Cikgu Sekolah ✔Penolong Akauntan ✔Pembantu Hal Ehwal Islam Kami penjawat awam, gaji bulan2 masuk.. Orang cakap untung.. Tp kami tetap pilih untuk dapat ekstra INCOME .. Saya PILIH STG Palingggg BEST bila kita buat sama2 kita dapat BONUS sama2 www.wasap.my/60172106587 untuk belajar step by step bisnes style stg ni #bizonlinemodalrm47 #projekstg #2gajisebulan #catchampions

PROMOSI 4 MINKAFFE free 1MIN CHA👍🏻👍🏻 Semua dah tau kehebatan minkaffe.. TAPI ⤵ Ramai tak tau lagi MIN CHA #min_cha 🇲🇾 MIN CHA TEH TARIK DENGAN GARAM BULUH 🇲🇾 Min Cha ni merupakan teh pracampur dengan garam buluh... So, pencinta teh wajib rasa keenakan teh tarik yg penuh krim ni tau... Pagi2 sejuk ni syok layan Min Cha... 😀😀 Nak tau apa bezanya Min Cha ni dengan teh tarik jenama lain kat luar tu? Sangat banyak perbezaannya okay !! Antara perbezaannya adalah Min Cha ni :- ✅ Tanpa Gula ✅ Dirumus dengan garam buluh ✅ Tanpa bahan pengawet ✅ Tiada bahan tiruan ✅ Sumber anti oksidan ✅ Dirumus daripada teh berkualiti PREMIUM ✅ Memiliki aroma yang lazat dan luar biasa ✅ Memiliki tekstur yang lebih halus dan berkrim ✅ Sihat dan murah Haa !! Dah rasa syokk dan berkenan tu, pandai-pandailah tekan link tu yer 👇👇👇 www.wasap.my/60175255211 "Min Cha, Sumber inspirasi saya" Fazura #bizonline Modal Rendah #malaysia RM47 🇲🇾 #indonesia IDR150,000 🇮🇩 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampion ...where SMART people make MONEY...

Salam menjemput rezeki buat semua. Hari ni saya nak kongsikan testimoni BVSM lagi 🤗 "KAK ETON KATA SELIMUT NI AJAIB❗" Alhamdulillah, pagi Jumaat dapat feedback terbaik dari customer kpd bisnes partner Kak Lela. Last month kakak iparnya beli BVSM, nak ikhtiar utk anaknya yang dah 3 tahun terlantar Strok, akibat dari TEKANAN DARAH TINGGI. Feedback positif lepas lebih kurang 3 minggu ikhtiar dengan BVSM; ❤️ Dah boleh angkat kaki perlahan2 ❤️ Kepala dah boleh gerak laju2 ❤️ Lubang di leher hampir tertutup ❤️ Allahuakbar, akhirnya dia Happy! SYUKUR sangat pada Allah dapat tambah nilai pada orang lain. 🤗🤗 Kalau korang ada masalah2 mcmni Jangan malu² hubungi saya ya www.wasap.my/60105076393/bvsm #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subahanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Whatsapp saya untuk details www.wasap.my/60197021291/BVSM Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

|| SET KEMPIS PERUT || Siapa nak SLIM dan SIHAT angkat tangan🙌 Kalau nak Sihat,slim gojes .. Minum lah MIN KAFFE + GARLIC, Bagus untuk gastrik, migrain dan kurang rasa lapar. Konsisten amalkan baru la berkesan.. Mau cantik kena rajin tau 😅 Memang berkesan sebab saya dah try sendiri minum MIN KAFFE jadi tidak salah saya share kebaikan Set PKP untuk semua. Ada masalah kencing manis dan tekanan darah tinggi pun boleh minum😉 Roger2 ja kalau mau try ok 😘 READY STOCK! Beli 4 Kotak free sekotak Mincha free pos lagi 📲01131634561 Biz Online | Modal RM 47 #projekstg #catchampions@tawau Program #2gajisebulan #sayaminumsayajual#setpkp

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum ni berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subhanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Wasap Cik Has untuk details www.wasap.my/60135350418/BVSM BisnesOnlineSenangLaa #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #bisnesonline #sawadeecatbangkok

TERUS CANTIK Biasakan bila pakai seluar, kalau dah berat badan naik sikit mesti dah terketat sana sini.. Tapi bila pakai THERAPANTS, seluar ketat terus jadi longgar dan kemas... Magic kan??bukan tu jer, lepas ni kaki makin cantik terbentuk.. Pinggang, perut, punggung, peha semua terbentuk.. Best giler kan ada MAGIC PANTS #therapants ni??? Nak tahu lebih lanjut?? klik link ni http://www.wasap.my/+60197158445/sayaNakTahuTentangTHERAPANTS #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Akak Yana , saya nak belikan #bajaezigrow untuk mak saya .. Boleh sangat huda 😊 ... Bagus huda nie , bahagiakan ibunya dengan produk2 SHOM .. sebelum ni pernah beli #ezicleancleaner .. ni kali kedua shopping di kedai online Yana . Ezigrow ni sangat selamat untuk guna .. dan semburan pada pokok bunga xperlu banyak2.. in sha allah kembang mekar bunga2 🌷🌷 #projekstg #catchampions #themagicofparttime #vitaminpokok Program #2gajisebulan #sawadeecatbangkok

💞SHAMPOO & HAIR CONDITIONER MARINE ESSENCE 💞 Hebatnya shampoo Marine Essence ni, bukan setakat bau je wangi, malah ⤵ 🌿boleh rawat masalah rambut gugur 🌿boleh rawat masalah kelemumur 🌿boleh lembutkan rambut kasar dan kering 🌿boleh melebatkan rambut 🌿mengalakkan pertumbuhan rambut 🌿merawat rambut rosak 🌿menyegarkan rambut dgn aromaterapi 🌿melindungi akar rambut 🌿menghalang drpd jangkitan kutu 🌿merawat rambut dan kulit kepala yg berminyak ▶Yang dah pernah guna, confirm tahu kehebatan & keberkesanannya! ➡️Sekarang dah lebih best bila dah ada MARINE ESSENCE HAIR CONDITIONER , of course dikayakan dengan garam buluh juga 😍 😊😊😊 Berminat? Whatsapp 👇👇👇 Wasap.my/+60195652410/cantikbbplus . https://www.cantikbbplus.com/shop/keterampilan/bamboo-salt-nourishing-shampoo/ . www.cantikbbplus.com Biz Online | Modal RM47 | IDR150.000 ~FREE DUA ubat gigi ME #projekstg #cantikbbplus #bbpluscollagen #bbplusglow #senangnakcantik #onlinepreneur Program #2gajisebulan #catchampions #haio #sahajidahhaio #marineessence . •where smart people make money•

SET PKP - Hebat Tak Hebat Kena Try Dulu. 😉 👇👇👇👇 ➡ Ada orang ambil set PKP diabetis terkawal. ➡ Ada orang ambil Set PKP berjaya turunkan berat badan. ➡ Ada orang ambil Set PKP ni perut tak rasa lapar malah rasa gastrik telah hilang. ➡ Ada orang ambil Set PKP badannya rasa lebih bertenaga sepanjang hari. ➡ Ada orang ambil Set PKP lawas sistem penghadamannya. 😍So Set PKP bukan sahaja untuk kecantikan TAPI membantu untuk menyihatkan seluruh tubuh badan anda Bestkan??!!! Klik link di bawah utk dapatkan offer 4kotak mint kaffe percuma 1 kotak min cha ... terbaik 👍🏼😘 📲 www.wasap.my/60126242190/setPKP 📲 www.wasap.my/60126242190/setPKP 📲 www.wasap.my/60126242190/setPKP Biz Online | Modal RM 47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions

Anda berminat nak jadi DROPSHIPPER ❓❓ Tak perlu simpan stok... Kami akan tolong anda❗❗ Jomm jadi dropship kami... Anda akan dapat ⤵️ 👉 untung runcit 👉 bonus 👉 slip gaji Dengan hanya, anda perlu mendaftar sebanyak RM47 sahaja untuk bermula...😊 Anda akan dapat lagi percuma 1 kotak #mincha 😍 👉 BE MY PROTEGE ❗❗❗ Whatsapp Ticer MELOR YAN sekarang ⤵️ www.wasap.my/01110992609/Dropship #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

BVSM #selimutajaib.. Terapi tidur lena yang dapat meningkatkan metabolisma badan... Melancarkan perjalanan darah yang sangat baik... ............ Terutama yang ada masalah kesihatan.. #sakitsendi#masalahsaraf#strok#gout#insomnia#kesakitanotot#darahtinggi#asma#migrain#kanser Rawatan guna BVSM Dengan suntikkan garam laut dan teknologi tenaga #cahayaduha dapat meningkatkan tenaga yang luar biasa pada seluruh anggota badan seseorang. Ikthiarlah untuk lebih sihat ... Berminat klik jer👇👇👇 📲www.wasap.my/601125829504/bvsm BisnesOnlineSenangLa #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subahanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Wass saya untuk details www.wasap.my/60137087374/BVSM Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg

SELIMUT BVSM BERI KESAN POSITIF PADA PESAKIT CILIK DEVELOPMENTAL DELAY Kredit kepada Puan Hidayah Zainol Satu lagi feedback yang fresh malam tadi dari saudara Dayah sendiri yang beli Selimut Terapi BVSM pada 17.08.2019. Anak kepada saudara dayah ni ada masalah developmental delay. Jadi saudara dayah ni cube ikhtiar dengan selimut Terapi BVSM. Dalam tempoh sebulan ni. Malam tadi saudara dayah ni bagi feedback. Katanya anak nya dah nampak improvement. Dah boleh duduk sendiri dan lebih yakin. Sebelum ni anaknya hanya baring. Nak angkat tengkuk pun agak sukar. Syukur Alhamdulillah bile sesuatu yang kite share dapat beri manfaat & bantu pulihkan masalah yang dihadapi selama ni #bvsm memang terbaik. Saya sendiri pun amalkannya. Setiap malam rasa tidur yang amat berkualiti. Rasa segar dan cergas apabila bangun di waktu pagi. Ada yang mengalami masalah semasa tidur malam? Boleh jer wasap Titi untuk rundingan harga yang terbaik buat kitak org k. www.wasap.my/60168621689 #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

YP Wee
(@ypwee)

9 Hours Ago

" Best ! Kalau lenguh , guna BVSM rasa hilang lenguh ! " Bestnya dapat feedback positif lepas guna #bvsmpelapikenergy dari client Ustazah Hidayah ni . Puan Sarah grab pelapik ni untuk hilangkan lenguh dan sakit-sakit badan , almaklumlah urus rumah tangga dengan anak-anak kecil 7 orang , mesti mencabar kan 💪💪 Tapi masa jumpa beliau tu , kecil molek tenang je orangnya , memang kuat semangat ibu ni . Alhamdulillah , beliau kata hilang lenguh badan lepas guna BVSM ni . Mestilaaa mestilah heppi dan teruja sangat, manfaat yang kita dapat , orang lain pon boleh rasa jugak 😀😀 Nak rasa power 💪🏻💪🏻 dari BVSM? Jom order dari Tcher Wee.. Klik jer 👇🏻 📲📲Http://wasap.my/+60135712088 #tarikrm100sehari #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

SUDAH MAMPU KEMBALI BEKERJA DENGAN BVSM ➡️⤵️⤵️ ➡️Hanya semudah Tidur Apalah maknanya tulang 4 kerat jika terlantar sampaikan hendak mengurus diri pun tak mampu...Asbab ikhtiar pelapik tilam #bvsm telah mengembalikan sinar hidup kerana dh mampu utk keluar bekerja... Itulah nikmatnya mempunyai tubuh badan yg sihat...yg pernah sakit jer tau betapa besarnya nikmat kesihatan... Nak ikhtiar utk mak/ayah/datuk/nenek atau diri sendiri boleh wasap sy ..,utk pertanyaan lanjut... www.wasap.my/60173378630 #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum ni berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subhanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Masyaallah tabarakallah Wasap untuk details ye 👉www.wasap.my/60199149372 BisnesOnlineSenangLaa #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #bisnesonline #sawadeecatbangkok

ANDA SUKA JADI DROPSHIPPER? Nak Bisnes, modal rendah, nak untung, gaji Best! 🤔 Tak ada yang mustahil! Join team Kak Khaty, modal rendah sangat, RM47. Kalau beli barang dengan duit RM47, troli pun tak penuh, tapi kalau join akak, dari sekecil2 modal boleh jadi banyak!!! Apa yang menarik bila join team akak ni?! Bayangkan, jual kopi pun dah ada untung, untuk runcit dapat, bonus pun boleh dapat!! dan paling seronok, dengan jualan terkumpul, Anda layak sangat naik pangkat!! Naik pangkat, naik bonus!! Saya tak boleh suka-suka berhenti kerja! Tak perlu berhenti kerja, jadikan bisnes ni, kerja kedua anda!!! Santai-santai sahaja pun, awak dah ada 2 gaji.. Join team akak, ada ilmu, sistem yang baik, dan mentor untuk bimbing. Online sahaja. Nak buat offline pun boleh juga. Suka pada bisnes?! Jom sertai akak.. Platform yang baik dan berkesan, terbukti ramai sudah berjaya! Harapan akak, anda adalah seterusnya!! Berminat nak jadi dropshipper bolehlah hubungi KAK KHATY atau WhatsApp akak ye www.wasap.my/601123068967 #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #bisnesonline

TESTIMONI PENGHIDAP SAKIT JANTUNG SELEPAS GUNA BVSM . Kalau dah nama kena sakit jantung ni memang macam-macam masalah akan dialami . Especially tidur memang tak lena . Sakit jantung bukan bermakna tiada ubat untuk ikhtiar . Kita boleh je ikhtiar apa yang terbaik untuk merawat masalah ni janji kita tak mudah putus asa . Macam testimoni ibu biz partner STG juga salah seorang penghidap sakit jantung . Tapi asbab ikhtiar selimut ajaib BVSM.. , ✔️nampak perubahan positif terhadap ibu . ✔️Tidur lebih lena dari sebelum guna BVSM . ✔️Lebam di badan hilang sikit demi sikit . Jom ikhtiar dengan BVSM..😊 Nak dapatkan BVSM ni boleh,klik link..👇👇 http://www.wasap.my/60123588425 #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

Alhamdulillah² syukur.. Sampai rumah gelap gelemak nok huje.. Dale hati bestnyoo huje sejukkk raso.. Terus MekTie doa moga Allah memudahkan rezeki dan melancarkan urusan untuk hari ni.. Sama nikmat rezeki yang Allah curahkan dibumi.. Aamiin².. Ke stokis hari ni masuk kan sale team dan diri sendiri berangka RM 1⃣,2⃣2⃣0⃣▪7⃣0⃣ Allahuakbar terima kasih ya Allah ya Mujib Ya Fattah.. Bisnes ssesantai jer.. Dari rumah buat bisnes Online #projekstg dapat jugak tambah pendapatan sampingan.. Dapat 2,3 ratus sapa nak bagi kalau tak berusaha.. Tak kan dapat free dan datang bergolek.. Bagi MekTie dapat tu pun Allahuakbar besar dah nikmat Allah.. Housewife ada pendapatan sendiri setiap bulan.. Wahhh kerlasss gitu housewife zaman kini.. 😄 Yang nak jadi sebahagian team MekTie boleh PM www.wasap.my/60108029848 sekarang.. #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #bisnesonline #sawadeecatbangkok

Nasib baik sempat sampai rmh sebelum tuannya nak angkut bawa pulang #totokesan10saat Terima kasih kak datang rumah ambil sendiri barangnya. Kak Noor ni memang baik. Masa vvip trip ke Kunming, China bersama beliau, x habis2 cakap nak jadi mcm elisa. Sampai sy ingatkan lagi, kakak bole dapat lebih drpd sy. biznes ni kan siapa buat dia dapat Tadi beliau bawa khabar gembira 😭. Minggu depan beliau sah bole buat stock super market. Hebatnya kak. tap energy kakak. pasti lepas ni lebih laju lagi dlm biz. #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Jangan sentap! Tengok bonus RM7.90 dah terus patah hati😞. Tak nak buat. Keluar kata-kata yang biz ni menipu‼️ Memang la awak buat lawak ! 😓. Modal RM47 jer, dapat lagi percuma sekotak Min Cha bernilai RM41. 60.😍 Pastu berangan bonus pertama dapat ribu-ribu. Dah kenapa ! ? ☝️☝️☝️Ini mentor yang cakap! Ini Aishah yang cakap ⤵️⤵️😁. Kalau dulu Aishah merasa bonus pertama RM 7.90 Dan kalau la masa tu Aishah terus give up, memang tak merasa la bonus 3 dan 4 angka sekarang ni.😍😁 Dah mentor kata buat. Aishah pun ikut je la. Jangan derhaka‼ ️Nanti bonus kecut‼ ️😜. ✔️ Never give up‼️ HUKUM BUAT PASTI DAPAT! ✔️Percaya, Allah swt kan ada.😉 ✔️Keep D.U.I.T ✔️Stay Focus Sekarang Aishah dah punya bonus 4 angka sebulan. Alhamdulillah. Untung sebab Aishah percaya apa yang mentor-mentor dan leader-leader percaya. Aishah pun pasti dapat apa yang mentor-mentor dan leader-leader dapat. 💪🏼😉 Dapat!? 😁🙋 Jom, Aishah bukak peluang 5 orang pertama untuk Aishah betul-betul guide. Apa2 korang Roger je Aishah k Tekan link bawah. www.wasap.my/0198052432/JoinMember #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subahanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Nak info lanjut klik.. Klik jek www.wasap.my/60138280367/BVSM #strok #darahtinggi #asma #kanser #lenguhkaki #migrain #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

10 minit sakit kaki mak hilangg‼️😱😱 KREDIT:PUAN RADIAH Suka tgk My MIL dah senyum balik Tadi dtg umah Raad..bagitau macam ni👇 MIL : "Radiah..kaki mak ni sakit la.. melonyot lonyot sampai ke pangkal peha😣" (sambil mak jalan terhencot hencot) Muka sedih je sebab menahan sakit tu RAAD TERUS PIMPIN MAK DUDUK KAT SOFA Raad : "Meh mak duduk sini..mak lunjurkan kaki tu kat atas BVSM ni" Lepas tu Raad sambung buat keje keje kat umah... biar mak rest jap. Sampai tertidur walaupun baru dok kejap je.. 10minit berlalu..Raad kejut mak Tanya OK KE TAK KAKI TU❓ Mak jawab : "KAKI MAK RASA CUCUK CUCUK. MACAM RASA DARAH BERJALAN. JALAN DAH TAK SAKIT NI😍" Happy terus muka mak..Ya Allah.. Raad takde urutkan or buat apa2 Just mintak mak letak kaki kat BVSM je.. KUASA ALLAH KAN NAK MENYEMBUHKAN TU SEKEJAP JE. Alhamdulillah💞 Info lanjut...Wasap ⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/60128871807/BVSM #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #bxtra #gainextra

PERUT DUA LAPIS 🙈 Kredit FB Page Dyana Azami Ini INSTANT RESULT! Dah nampak kurang inci and LIFT UP. Yang selebihnya, biarlah gambar berbicara 😘 Aduh sendiri tengok pon malu. Ni gambar before and after Dyana pakai Premium Beautiful 360⁰ therapants. Material dia toksah citer. Memang tahan lasak sbb dh try buat lompat katak, jumping jack, kangkang luas² pon dah try. Terbukti Ergonomic! Tak sabar nak pakai hari² and kuyus semula. 🔥 Nak pakai sendiri pun boleh. 🔥 Nak pakai therapants sambil masyuk pun boleh. 🔥 Nak masyuk tanpa therapants pun bolehhh.. Klik je 📲https://bit.ly/2IKqh4o #leggingselim #pb #legging #pushliftlocksupport #improvebloodcirculation #boostbodymetabolism Biz Online | Modal RM 47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #slim #improve #reshape #beauty #body #slimmer

TAK SUKA KURUS JANGAN BACA❗ CikTa pengguna tegar SETPKP.. dan memang buat step kat bawah ja secara istiqamah: 👉Minum #minkaffe 2 kali sehari pagi dan petang 👉Telan #garlictablet atau lebih senang ingat bawang putih sebelum dan selepas makan. 👉Minum ayaq putih banyak banyak (Cukup ikut keperluan badan)..lebih lagi baik. 👉Kurangkan minuman manis dan berais 👉Elakkan/Kurangkan makanan manis dan berlemak. 👉Tidur cukup 👉Rehat cukup 👉Senaman la sikit bagi keluar peluh.. . Tu ja rahsianya.. Tak suruh percaya tau! Tapi jom amalkan #setpkp jika nak loose berat badan tu. Badan kurus bukan untuk cantik, tapi stress nak pakai baju idaman tu hilang la.. Nak ibadat pun senang. Nak bawa badan pun ringan.. No drama, No dilema angin penuh peroot. Jom hubungi saya untuk info yang selanjutnya... 😉 www.wasap.my/60125650245 /SetPKP Biz Online | Modal RM47 🇲🇾 | Rp 150.000 🇲🇨 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #abeautilicousempire

TAK SUKA KURUS JANGAN BACA❗ CikTa pengguna tegar SETPKP.. dan memang buat step kat bawah ja secara istiqamah: 👉Minum #minkaffe 2 kali sehari pagi dan petang 👉Telan #garlictablet atau lebih senang ingat bawang putih sebelum dan selepas makan. 👉Minum ayaq putih banyak banyak (Cukup ikut keperluan badan)..lebih lagi baik. 👉Kurangkan minuman manis dan berais 👉Elakkan/Kurangkan makanan manis dan berlemak. 👉Tidur cukup 👉Rehat cukup 👉Senaman la sikit bagi keluar peluh.. . Tu ja rahsianya.. Tak suruh percaya tau! Tapi jom amalkan #setpkp jika nak loose berat badan tu. Badan kurus bukan untuk cantik, tapi stress nak pakai baju idaman tu hilang la.. Nak ibadat pun senang. Nak bawa badan pun ringan.. No drama, No dilema angin penuh peroot. Jom hubungi saya untuk info yang selanjutnya... 😉 https://60173157323.wasap.my/SetPKP Biz Online | Modal RM47 🇲🇾 | Rp 150.000 🇲🇨 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions

TERUS LONGGAR Biasakan bila pakai seluar,kalau dah berat badan naik sikit mesti dah terketat sana sini.. Tapi bila pakai THERAPANTS,seluar ketat terus jadi longgar dan kemas...Magic kan??bukan tu jer,lepas ni kaki makin cantik terbentuk..Pinggang,perut,punggung,peha semua terbentuk.. Best giler kan ada MAGIC PANTS #therapants ni??? Nak tahu lebih lanjut??klik link ni http://www.wasap.my/601121823241/sayaNakTahuTentangTHERAPANTS #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

TESTIMONI CANCER FIGHTER IKHTIAR DARI KERAP CHECKIN HOSPITAL. (Kredit to Nor Aini Binti Abdullah) Testimoni diterima pada 3 Okt 2019. Alhamdulillah.. Seronok dengar feedback dr hari ke hari beliau berikan..Feedback ni tidak sampai seminggu beliau guna.. Alhamdulillah dengan izinNya. Puan Hjh Zaadiah binti Hamzah 70 thn, merupakan cancer FIGHTER . Sblm ni beliau pernah mngalami Tiroid, Breast Cancer, Jantung dan Buah Pinggang. Beliau juga kerap jadi simpul karung, badan lemah, tak selera makan dan kerap demam serta batuk. Beberapa bulan lepas beliau kerap klua masuk hospital dan paling latest bln Sept 2019. Dengan izin Allah anaknya telah menghadiahkn selimut ajaib ini (BVSM) sbg ikhtiar utk ibunya yg tersayang. Alhamdulillah seawal bbrp minit sahaja dah nampak tindakbalasnya selepas beliau memakainya.. ✅ 1st sekali dapat tidur dgn nyenyak (tk sedar mcm mna dn masa bila boleh terlena sbb selimut2 trus lena) ✅ Kaki yg tiap2 malam suka tarik@ jadi simpul karung tiada lagi.. ✅ Bertambah selera makan (sebelum ni beliau mengadu kurang selera makan) malam ke 2 pakai beliau bg tau terjaga tgh malam sbb terasa lapar. Alhamdulillah.. 😍 Perlahan2 feedback tu beliau nampak. ✅ Batuk berkurangan ✅ Dah tiada sakit2 kaki.. ✅ Badan terasa makin segar. Teruskan istiqamah guna asbab utk terus sihat dan dapat laksanakan ibadah setiap hari.❤️ Hadiahkan satu BVSM untuk Ibu & Ayah kita. Nak order? Nak cuba? Nak repeat order? Risik2 Rehan klik² aje WhatsApp link ni www.wasap.my/60127429012/BVSM #bisnesonlinesenangla Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions INILAH #projekstg #takhabis2melancongfree #sawadeecatbangkok P/s #share POST INI SUPAYA SEMUA ORANG DAPAT MANFAAT DAN MUDAH BANTU ORANG LAIN SETTLE MASALAH MEREKA 😉

DEKAT MANA-MANA PUN BOLEH BERNIAGA? TENGAH BULAN PUN ADA INCOME MASUK! Jom Sis Liz ajar korang berbisnes cara STG ni. 1. Modal hanya RM47 dah boleh berniaga 2. Tak perlu nak sewa kedai atau bukak gerai 3. Boleh buat dimana2 dan pada bila2 masa 4. Ilmu diberikan percuma 5. Ada mentor yang guide 6. Network kawan korang akan berkembang 7. Berpeluang bercuti ke luar negara PERCUMA 8. Bonus makin naik 9. Pangkat tak akan turun 10. Bisnes ini boleh diwariskan Cara menambah nilai dan menambah baik kehidupan kita adalah melalui ilmu dan berbisnes. Selepas ni dah jangan gaduh suami isteri sebab tak cukup duit dah. 😃😃 . Nak jadi dropshiper pun dialu-alukan! Ready to be your Leader Sis Liz l www.wasap.my/60165534375 . #bisnesonlinesenangla Modal RM 47 l Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #letsuccessmakesthenoise

DROPSHIPPER HEBAT Siapa kata takde modal tak boleh berjaya? Kak Supahpah Supah hanya bermula dengan RM47, tapi mampu buat sales sebanyak 4027 hanya dalam masa 3bulan! KakGipah adalah bukti kejayaan part time tanpa modal. Hanya berbekalkan ILMU, MENTOR dan SISTEM, pun boleh berjaya. Nak tau KakGipah buat camne? Klik je 📲https://bit.ly/2IKqh4o Biz Online | Modal RM 47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions

TERUS CANTIK Biasakan bila pakai seluar, kalau dah berat badan naik sikit mesti dah terketat sana sini.. Tapi bila pakai THERAPANTS, seluar ketat terus jadi longgar dan kemas... Magic kan??bukan tu jer, lepas ni kaki makin cantik terbentuk.. Pinggang, perut, punggung, peha semua terbentuk.. Best giler kan ada MAGIC PANTS #therapants ni??? Nak tahu lebih lanjut?? klik link ni 📲www.wasap.my/60129500768/sayaNakTahuTentangTHERAPANTS #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise #managernazihah #360therapants #leggingselim

TERUS LONGGAR Biasakan bila pakai seluar,kalau dah berat badan naik sikit mesti dah terketat sana sini.. Tapi bila pakai THERAPANTS,seluar ketat terus jadi longgar dan kemas...Magic kan??bukan tu jer,lepas ni kaki makin cantik terbentuk..Pinggang,perut,punggung,peha semua terbentuk.. Best giler kan ada MAGIC PANTS #therapants ni??? Nak tahu lebih lanjut??klik link ni http://www.wasap.my/+60145396724/sayaNakTahuTentangTHERAPANTS #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Jom Jana Pendapatan Sampingan 💯💯💯 Tak salah buat kerja part time kan, jikalau tak ganggu tugas hakiki 💪💪💪 Sebelum ini rasa tak mampu buat dua kerja dalam satu masa. Tapi sekarang semakin happy rasa dapat buat dua kerja dalam satu masa, dua gaji dalam satu bulan. Nak buat kerja part time secara online sahaja. Selepas settle kerja hakiki, kita sambung kerja part time. Jadi masa kita diisi dengan perkara yang berfaedah. So, tak ada masa nak membawang 😂😂😂 Lebih baik membuat Wang 👍👍👍 Hanya pendaftaan keahlian sebanyak RM47 sahaja, sekarang bonus bulanan Kak Aji setiap bulan dah empat angka. Syukur Alhamdulillah. Bukan daftar hari ini, esok dah kaya raya. Bukan daftar hari ini, esok dah dapat bonus 4 5 6 angka. Buat secara konsisten, buat secara istiqamah, pasti dpat memegang bonus 4 5 6 angka sebulan. Tak mustahil kan 🌹🌹🌹 Berminat bersama #teamrazimahfighter ayuh whatapps segera 0128704786 #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

Banyak dah testimoni berjaya penggunaan selimut terapi ni yang kesannya seawal 10 saat... InsyaAllah dengan izinNYA. Nak tahu lebih lanjut... Whatsapp KAK MEL 👇👇 www.wasap.my/601110992609/BVSM #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

SET PKP KURANGKAN SELERA MAKAN DAN BUANG ANGIN DALAM BADAN Awal pagi 13 Ramadhan 1438 Hijrah dapat testimoni dari customer tentang Set PKP..(Garlic + Min Kaffe) Katanya asbab minum Min Kaffe bersama Garlic mengikut cara yang betul sejak awal Ramadhan hari tu, telah dapat mengurangkan masalah angin dalam badannya serta berjaya mengurangkan selera makan serta tidak letih. Katanya lagi, perut juga dan kurang buncitnya.. masalah kerap sendawa juga dapat di atasinya. ALHAMDULILLAH. Jom TRY jika anda mengalami masalah seperti customer akak.. Klik link ni👉www.wasap.my/01127609342 BIZ ONLINE | MODAL RM47 / IDR150.000 #projekstg 🇲🇾🇲🇨 program #2gajisebulan #catchampions #falconempire #sawadeecatbangkok

GARA-GARA AMALKAN SET PKP, HILANG SEMBELIT & ANGIN DALAM BADAN ⁉️⁉️⁉️ (Credit to Sist NiNa) Hasil selepas sahabat Sis Nina consume #setpkp ✔️ Angin2 yg buat sakit badan dah hilang dah.. ✔️ Sembelit yg kronik pun hilang.. ✔️ Pagi-pagi dah tak lemah2 badan lagi.. Alhamdulillah.. Asbab Minkaffe + Garlic Tablet selesai masalah beliau.. Korang tunggu apa lg, jom try setpkp jugak, pm@wa Saya ☎0177621967 cahaya haty http://KakSiti.wasap.my Biz Online | Modal RM47 🇲🇾 | Rp 150.000 🇲🇨 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #themagicofpartime #setpkp

IKHTIAR DARI KERAP CHECKIN HOSPITAL. (Nor Aini Binti Abdullah) Puan Hjh Zaadiah binti Hamzah 70 thn, merupakan cancer FIGHTER . sebelum ni beliau pernah mngalami Tiroid, Breast Cancer, Jantung dan Buah Pinggang. Beliau juga kerap jadi simpul karung, badan lemah, takada selera makan dan kerap demam serta batuk. Beberapa bulan lepas beliau kerap keluar masuk hospital dan paling latest bulan September 2019. Dengan izin Allah anaknya telah menghadiahkn selimut ajaib ini (BVSM) sebagai ikhtiar untuk ibunya yang tersayang. Alhamdulillah seawal beberapa minit sahaja dah nampak tindakbalasnya selepas beliau memakainya. ✅ 1st sekali dapat tidur dengan nyenyak (tak sedar macam mana dan masa bila boleh terlena sebab selimut² trus lena) ✅ Kaki yang tiap² malam suka tarik@ jadi simpul karung tiada lagi.. ✅ Bertambah selera makan (sebelum ni beliau mengadu kurang selera makan) malam ke 2 pakai beliau bagitahu terjaga tengah malam sebab terasa lapar. ✅ Batuk berkurangan ✅ Dah tiada sakit² kaki ✅ Badan terasa makin segar. Alhamdulillah seronok dengar feedback dari hari ke hari beliau berikan, tidak sampai seminggu beliau guna.. Alhamdulillah dengan izinNya. Moga Puan Zaadiah binti Hamzah terus sihat, di berikan kesembuhan sepenuhnya untuk sakit² yang lain Dan sentiasa dalam pelihara Allah swt.. Terus istiqamah guna asbab untuk terus sihat dan dapat laksanakan ibadah setiap hari.. Tekan link www.wasap.my/60174517884 #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #bisnesonline #sawadeecatbangkok

ANGKARA SET PKP♨ Baru 1 set tapi dah dapat 4 manfaat sekaligus. 1⃣ MILK BOOSTER 2⃣ Tiada lagi GASTRIK 3⃣ Tiada lagi SEMBELIT 4⃣ Turun BERAT BADAN WOW‼ Best sangat bila dapat FEEDBACK POSITIF dari customer CIK Neeza yang baru pertama kali cuba SETPKP. TERIMA KASIH JAMILAH ATAS PERKONGSIAN IKHLAS NI💞 Syukur Alhamdulillah, TQ Allah😍😍. Lepas ni akan konsisten lagi untuk dapat berat badan ideal😉 Kredit : Neeza Abu Seman Jom dptkan Min kaffe yg ORI dari pengedar yang sah, jgn beli yg fake tau... 💟 Promo Min Kaffe Beli 4 FREE Min Cha bernilai RM124❗👍👍👍 Harga sekotak Min Kaffe RM31 untuk 20 sachets... 👉Utk hasil yang lagi hebat, makan la garlic... Gabungan utk set PKP... Harga Garlic hanya RM47 jer utk 80 tablets.. Nak cuba?, nak repeat order? Nak jadi Usahawan macam Nani pun boleh... Wasap Nani sekarang! 💬 www.wasap.my/60127294032 Biz Online | MODAL RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #abeautilicousempire #teamlinahani #nanisukabarunanijual #ikhtiargastrik #kopigarambuluh #tinggialkali #magnesium #minkaffe

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum ni berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subhanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Wasap saya untuk details www.wasap.my/60122453718/BVSM BisnesOnlineSenangLaa #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #bisnesonline #sawadeecatbangkok

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subahanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Wass ayu untuk details www.wasap.my/601110589827/BVSM Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

JOM BUAT EXTRA INCOME DALAM AKAUN ! Beli produk superb nak start meniaga. Eh terlaju pulak rolling produk. Ada saja permintaan daripada bisnes partner dan juga customer! Uols jangan cakap hakak tak payung hokeyy.. Biz #projekstg begini la.. daftar #ahli baru #RM47.00 . ✅mau belajar biz boleh ✅mau daftar sekadar dapat harga ahli pun boleh . korang pilih jak . banyak gila produk #shom yang berkualiti . kita #beli , kita dapat #bonus , point #naik naik naik , sampai masa tiber korang capai point sampai 41% ! pehalll syiokk tul tuh !!! 😭 Daftar ahli anda dapat apa ? ✅ Modul TBO ✅ 7 Cabang Bonus yang lain ✅ Melancong secara Percuma ✅ Bahan-bahan disediakan ✅ Kemasukan bonus bulanan setiap 11hb Cikgu Biz Online | RM 47 www.wasap.my/601110589827/myprotege #bisnesonlinesenangla 🇲🇾#malaysia RM 47 | 🇵🇱#indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #bisnesonline #sawadeecatbangkok

Testimoni PANAS & FRESH ! Syukur Nenek umur 84 tahun , sebelum berkerusi roda & bertongkat 4 , Alhamdulilah selamber je pergi toilet tanpa bantuan subahanallah diri sendiri tak sedar !!! Baru bersama #selimutterapibvsm tak sampai sehari pun . 2 jam je dah nampak kesan ! Alhamdulillah.😍😍😍 Nak info lanjut klik.. Klik jek www.wasap.my/60176645071/BVSM #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan #strok #darahtinggi #asma #kanser #lenguhkaki #migrain

ANDA SUKA JADI DROPSHIPPER? Nak Bisness, modal rendah, nak untung, gaji Best! 🤔 Tak ada yang mustahil! Join team Zura, modal rendah sangat, RM47. Kalau beli barang dengan duit RM47, troli pun tak penuh, tapi kalau join bisness online Zura ni, dari sekecil2 modal boleh jadi banyak!!! ➡️ Apa yang menarik bila join team Zura ni?! Bayangkan, jual kopi pun dah ada untung, untung runcit dapat, bonus pun boleh dapat!! dan paling seronok, dengan jualan terkumpul, Anda layak sangat naik pangkat!! Naik pangkat, naik bonus!! ➡️ Saya tak boleh suka-suka berhenti kerja! Tak perlu berhenti kerja, jadikan bisnes ni, kerja kedua anda!!! Santai-santai sahaja pun, awak dah ada 2 gaji.. Join team Zura, lengkap dengan ilmu, sistem yang adil, dan mentor untuk bimbing. Online sahaja. Nak buat offline pun boleh! ➡️ Suka dan minat pada bisnes?! Jom sertai Zura.. Platform yang terbukti berkesan, terbukti ramai sudah berjaya! Harapan Zura, anda adalah seterusnya!! Berminat nak jadi dropshipper bolehlah hubungi Zura atau WhatsApp di sini ye www.wasap.my/60133116309 Biz Online Modal Rendah #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100.000 Program #2gajisebulan #catchampions INILAH #bizonlinexj50 #agendropshipdiperlukan

DROPSHIPER DIPERLUKAN 🔹Ingin tambah duit poket ? 🔹Tak tahu cara ? 🔹Ada internet ? 🔹Ada facebook ? Projek STG adalah jawapannya..😊 Hanya dengan RM47 (ada free 1 KOTAK MIN CHA) 🌸 Biz santai-santai 🌸 Biz secara online 🌸 Buat iklan di fb jer 🌸 Bila-bila masa 🌸 Mana-mana saja Jangan risau jika tak pandai atau takde pengalaman, kerana dalam ProjekSTG.. 👉 Ada ilmu, sistem & mentor yang hebat❗❗ 👉 Kita akan diajar sampai kita betul2 boleh buat dan sampai berjaya 💪 Jadi anda tunggu apa lagi!! Jom sertai saya sekarang!! 📲 www.wasap.my/60148772397 #biznesonlinesenangla #malaysia RM47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

😍😍BVSM BANTU TIDUR DGN LENA WALAUPUN SELEPAS TERJAGA DI TENGAH MALAM😍😍 Perkongsian dari customer Kak Liz sendiri. Menggunakan BVSM selama 2 minggu. Maaf, customer Kak Liz ni minta dirahsiakan namanya atas sebab2 peribadi Alhamdulillah Dgn bvsm customer Kak Liz dah beroleh tidor yg diimpi2kan Terjaga membancuh susu untuk anak selalunya susah nak tidor semula TETAPI Sejak guna BVSM nak lena semula selepas bangun tengah malam senang ja nak lena semula..Tidor sampai pagi dan nak bangun pagi tiada masalah lagi.. Fikiran pun rasa tenang.. BVSM terapi untuk yg berkualiti. Jom guna. Sayangilah kesihatan anda. Moga dipermudahkan menambah nilai kesihatan kwn2 lain yang susah tidor. Aamiin Sila hubungi akak kalau nk order. Klik sini👇 www.wasap.my/60179607561/bvsm #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise

Hari nie dapat seru duit rm1++ utk sehari tau... Bila pepagi dah order brp yg kita nak, so Allah akan tunaikan...tugas kita mintak, klau x mintak mmg le x dpt.... Bestkan...baru sehari cuba klau darab 30 hr + bonus....perh❗meletop...hjg tahun dpt shopping 916 lg....😁😁😁 Maklum le dasar perempuan setiap hari akan pikir 916 n nak up gram...ade yg pesen cam liza x... Klau nak cam liza,jom join biz#projek stg br boleh dapat pelbagai ilmu secara percuma... Tapi mana yg x suka tu jgn lah kecam kita,scroll laju2 udah le...😊😊😊 Mehlah liza nak tunjuk ape yg terjual dikedai liza hari ok... ➡seketul sabun me ➡2 pek bioseleza ➡1 lipmatte oh darling ➡5 set apam gula hangus Maaf sabun seketul x sempat nak snap...tuan baru nak cepat blk melaka... Bukan nak riak,tp cuma nak berkongsi kegembiraan hari nie...😃😃😃😃 #bizno1familyno1 BizOnline | RM47 #malaysia🇱🇷 BizOnline | IDR 150.000 #indonesia🇮🇩 Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #themagicofparttime #abeautilicousempire #nyhempire

BVSM #selimutajaib.. Terapi tidur lena yang dapat meningkatkan metabolisma badan... Melancarkan perjalanan darah yang sangat baik... ............ Terutama yang ada masalah kesihatan.. #sakitsendi#masalahsaraf#strok#gout#insomnia#kesakitanotot#darahtinggi#asma#migrain#kanser Rawatan guna BVSM Dengan suntikkan garam laut dan teknologi tenaga #cahayaduha dapat meningkatkan tenaga yang luar biasa pada seluruh anggota badan seseorang. Ikthiarlah untuk lebih sihat ... Berminat klik jer👇👇👇 📲www.wasap.my/60133116309 ZURA #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

TIADA LAGI MASALAH HB RENDAH 😘😘 Time pregy ni kebanyakan ibu² selalu risau kalau buku pink tu ada tulisan colour merah, maknanya adalah tu masalah.. Na itulah yang dialami c.am juga masa check up 23 weeks ritu, tiba² pula HB drop mendadak dari 11.1 g/dL turun ke 9.5 g/dL ... Jadi dikasi apoitmnt 2 minggu sekali gara² ni HB low..😭😭 Siap jumpa PSP lgi.. 30/9/19 Check up HB masih lagi rendah, 10.6 g/dL .. Naa..pen merahlah jawabnya.. 😪 My leader² suh minum Alfalfa dgn minkaffe,my stok BV Alfalfa pula sudah nyawa² ikan.. Masuk oktober ada offer baru BV Alfalfa, apalagi terus grab dan amalkan BV Alfalfa sebagai minuman harian.. Kasi tambah dosnya lagi.. 🍀🍀🍵 Hari ni check up 14/10/19 siap bawa air BV Alfalfa lagi...Terkejut cik misi kita.. Mau tidak terkejut, yela sebelum ni check up HB asyik rendah jak dikasi pen merah.. Tapi hari ni HB 13.3 g/dL 😍😍 WOW!!! Terus dalam hati syukur dan gembira sambil lompat bintang.. 😘😘 balik dari check up dengan senyuman... Jadi kamu kalau ada masalah HB rendah, naa minum kamu ni BV Alfalfa... Wow!! Memang terbaik 👍.. http://www.wasap.my/+60162294518/bvalfafa #bizonlinemodalrendah #malaysiarm47 | #IndonesiaIDR100.000 #program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #slipgajikedua #bisnesonlinesenanglaa #hblow #hbrendah #minumanberklorofil

ANGKARA SET PKP♨ WOW‼Best sangat bila dapat FEEDBACK POSITIF dari cust CIKNeeza, Cik Jamilah yang baru pertama kali cuba SETPKP. Baru 1 set tapi dah dapat 4 manfaat sekaligus. 1⃣ MILK BOOSTER 2⃣ Tiada lagi GASTRIK 3⃣ Tiada lagi SEMBELIT 4⃣ Turun BERAT BADAN Syukur Alhamdulillah TQ Allah😍😍. Lepas ni akan konsisten lagi untuk dapat berat badan ideal😉 Nak cuba SETPKP? Klik link dibawah 👇 👇 📲www.wasap.my/60105764945/PROMOSIMinkaffe READY STOCK ‼️ #cikmiepreneur #wifetobemillionaire #bisnesonlinesenangla Program #2gajisebulan #bxtra #catchampions #projekstg #sawadeecatbangkok #letsuccessmakethenoise #sayagunasayasukasayajual

Kita ikhtiar sahaja tetapi Allah yg menyembuhkn kita.. Alhmdulillah happy dpt kongsikan testimoni pengguna #bvsm ni. Moga brmnfaat bg yg memerlukan di luar sana.. Sebarang pertanyaan bole wsp sis 📲 www.wasap.my/+60127283422 #bxtra #tarikrm100sehari #bizonlinesenangla #projekstg #catchampions Program #2gajisebulan

ANTI-CAFFEIN JATUH CINTA DENGAN MINKAFFE ⁉️ (Credit to Sis Mia Firas) Ni sharing dr bisness partner MF, Fizah.. Fizah ni bukan la penggemar kopi sbenarnya, bau kopi pun boleh jadi pening dan dah bertahun2 tak minum kopi.. Tp sejak join STG, Fizah cuba minum minkaffe.. Alhamdulillah xde pening2, malah badan rasa bertenaga, xde letih mcm selalu.. Seharian berjalan kt luar, tp balik rumah still boleh buat keje rumah lagi.. badan pun rasa ringan je.. Energy booster setiap hari.. Fizah siap suggestkan kempem 1 rumah 1 minkaffe.. 😍 Dr tak gemarkan kopi terus bertukar jd pencinta minkaffe.. Wowww.. Bestkn petkongsian sis ni😊 Jom dapatkan Minkaffe daripd CHA.. Ader promo and freegift lagi tau... www.Whatsapp.com/0122185878/PROMOminkaffe Biz Online | Modal RM 47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions

Sapa kat sini ada masalah sukar tidur?! Bangun tidur rasa pening dan lesu?! Ini ubatnya, alas tilam #bvsm memang membantu! Akibat terlalu sibuk dan tekanan kerja ramai orang menghidapi masalah sukar tidur atau insomnia! Pengambilan ubat tidur semestinya ada kesan sampingan jadi cubalah alas tilam #bvsm sebagai alternatif yang selamat dan berkesan! Tidur lena pasti badan lebih segar dan sihat! Berminat wassap kak ham sekarang... - 0194854284 - #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

>>PESAKIT STROK SEBELAH WAJAH PULIH DENGAN ASBAB BVSM<< Syukur ya Allah…terima lagi feedback positif tentang BVSM.. Terima kasih sis Norazma Md Sahari kerana sudi berkongsi ... Inilah pengalaman yg beliau lalui bersama BVSM.. Ketika usia kandungan berusia 8 bulan (oktober 2013), masa bangun awal pagi itu tiba-tiba dirasakan mulut dan pipi seakan tertarik ke sebelah kiri…bila melihat wajah di cermin , ternyata mulut menjadi senget ke sebelah kiri (seperti dalam gambar) Menurut doktor, ianya disebabkan terlalu stress..sehingga hormon n vitamin dlm bdn hilang.. Selain dari tu, beliau sering mengalami simptom2 yg sama seperti preggy mom yg lain iaitu sakit di tulang punggung, kaki cramped , sukar tidur lena & stressed.. selain daripada telinga berdesing & sakit dibahagian rahang wajah. Ketika balik ke kg beliau di Kluang , beliau disyorkan oleh adik bongsu beliau, sis Farra Hilarious utk menggunakan BVSM.. Alhamdulillah..seawal hari pertama penggunaan BVSM - badan rasa lebih segar & bertenaga . Kurang mengalami kekejangan otot & sendi.. Tidur juga menjadi semakin lena.. Sebulan kemudian, wajah yg senget sebelum ni mula menunjukkan perubahan yg sgt positif. Kini , sis Azma telah pun selamat melahirkan baby ke-2 secara czer. Walau bersalin secara Czer, sis Azma berjaya menurunkan berat badan dari 70kg ke 58 kg ! Rahsianya , beliau cuma mengambil set berpntang V3SR sahaja.. Pengeluaran susu juga lebih banyak berbanding anak yg pertama dan tiada lagi masalah sembelit yg menyakitkan! Menurut sis Azma lagi , kulit baby semasa dilahirkan sgt bersih dan cantik..mungkin hasil pengambilan bb plus semasa mengandung. Alhamdulillah..segalanya dgn izin Allah sis..Dari cuba2 utk ikhtiar pulihkan kesihatan , kini beliau telah pun bergelar konsultan professional STG.. Untuk dapatkan stok segera wasap Cik Ta www.wasap.my/60162272744 #bisnesonlinesenangla #malaysia RM 47 | #indonesia IDR 100RIBU Program #2gajisebulan #projekstg #catchampions #oktoberxtraduit

TAHUN LAIN , BAJU SAMA 🤪 Masa start consume SET PKP , ragu jugak. Betul ke minum #kopigarambuluh bole maintain berat & figure? Sekali betul weyh! Try test sarung Dress ni masa event SHOM Diamond Night 2017 .. Ngam!!! Sejak tu ku percaya dgn SET PKP. Tak berani nak skip. Haha .. sbb ni Diet paling sedap & senang ku pernah buat. Cabar diri lagi! 2019 ku sarung semula utk Dinner Company. Eh .. just nice !! 🥳 Kalo gini gayanya .. kurang la ku shopping baju lepas ni 😜 SET PKP tarak tipu punya. Tapi mesti mau KONSISTEN lorh. Yuk .. tengah PROMO utk Combo Sebulan. PM/ WA YANTI JAHAN 0123367659 Biz Online | Modal RM47 #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #setkempisperut #pecahlemak #kopikesihatan